Pendi, Szilvike
Kivéve, ha az ember már nagyon szeretett volna babát
akkor ez valahogy olyan természetes
De amúgy szerintem is kialakul, ha meg megszületik akkor minden nappal erősebb lesz ez az érzés
én úgy hívom szerelem :laugh:
Brill
No én aztán megértelek
nekem is egyre kevesebb az időm
gyere ha tudsz és mi mindig örülünk neked
Köszi a dicsit
Képek
kár
Csajok én már feltettem a képeket??? Vagy még nem? Szita az agyam...
Jucmuc
Ha van elég tejed és Davide rendesen hízik, szépen fejlődik, szerintem ne kezd el 6 hónapos kora előtt a hozzátáplálást. Bőven ráértek még, egész hátralevő életében szilárd kaját ehet, anyatejet csak most.
Addig meg bőven kielégíti szükségleteit. Persze hacsak nem változik valami menet közben. Én azt hiszem egy héttel a 6 hónapos kor betöltése előtt adtam neki pár kanál almalevet.
Anyóssal meg nem kell foglalkoztatni. Engem is piszkálnak, h rendes kaját is kellene ennie, közben meg szinte csak anyatejjel (még 6x szopik, gyümi és esti időnkénti tejpép-Sinlac mellett) fél kg-okat hízik, hónap, pedig ő már mászik is :laugh:
szóval elég neki majdnem teljesen még most is.
Juca
Nem is bálna
pocak csodaszép, meg te is
még kedvet kapok
lányka szilvalekvárosan is nagyon bájos
legalább annyira, mint kalapban
Azért azt elhiszem, h te érzed, végül is már egy egész szép méretes babót cipelsz
Pupy
Tényleg nagyon eltűntél és azóta AFP is volt...hmmmm jelentkezz. Elég egy rövid beírás is...
Angie
Ahan..nem volt más választásunk. Annyira mozgékony volt, h már nem bírtunk vele, ha vele fürödtünk. Így legalább érzi, h mindent nem lehet, mert a kád csúszik. Persze ott állok felette és a kezem mögötte, de megérzi kicsit.
Kissé le is higadt
de nagyon élvezi
tegnap már elhasalt a vízben és úgy játszott :laugh:
Nagyon édes volt a kicsi fiad
mit szólt a tortához? Szét sem kente? Az képen látható csodajárgány volt az ajándék?
Márti
Véletlenül a másik topikot nyitottam meg a sajátom helyett (szeptemberi) olvastam...remélem minden ok lesz, bízz az orvosban. Betegségek...hát idén szörnyen rátok jár a rúd, remélem hamar rendbe jöttök.
Maci
Hajrá NST!!!!
és ház is
Andy
Hurrá! és hát szorítok...
Lilla babbaabázik :laugh: ja meg mamamma és dededede még jó, hogy nem nemnemnemnemnem :laugh: micsoda földöntúli boldogság
tisztára mintha már beszélne.
fogzunk ezerrel. Kissé váltakozóak emiatt napjaink. De már látszi az inye alatt a fehér vonal a két alsó, de valószínű a jobb alsó jön ki előbb