Kukucs, azta, milyen élet van itt!
Üdv az újonnan érkezetteknek!
Sarmon: a Magne B6 nekem is a csodaszer lett a hányingerre.
Mondjuk gyömbéres kekszet még nem vettem, lehet, hogy az is tuti lenne.
Lyndee: hát csak utolért az a fránya róka? sajnálom, kitartás, gondolj arra, hogy cserébe vadul nő a kis picur odabent!
Márti: részvétem anyóspajtás miatt. Enyém simán elviselhető (140 km-ről azért könnyebb is
), bár igaz, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt volt egy olyan húzása, ami miatt tuti elvetélek, ha akkor terhes vagyok.
Majdnem földönfutóvá tett minket, az álmainkat, terveinket döntöte romba 1 pillanat alatt a felelőtlenségével. És még most sem 100%, hogy kint vagyunk az általa alkotott sz*rból...
Tündériek a fiúk!
Zöldi, Nemlajos: hihhhetetlenek vagytok!
Mindig szereztek pár kellemes percet!
Laura: nagyon drukk nektek, várjuk a híreket!
Én is kéttannyelvűbe jártam (csak az német-m. volt)!
Trombi: a felfázás nekem nagy parám, soha nem voltam felfázós, erre az utóbbi 2 telet szinte végig szenvedtem. Ezért is örülök, hogy nem télen leszek terhes... (bát én még 40 fokban is képes vagyok felfázni...
)
Elevit: mikor elkezdtem szedni, töredelmesen bevallom, nekem is volt bajom kakimanóval, aztán próbálkoztam ezzel-azzal, jelenleg a kefír jön be, mint "segédanyag"
Hízás: bő 3 hónappal a cigi letétele után +6 kg, mióta terhes vagyok, azt hittem, csak +1,5, erre ma reggel ledöbbentett a védőnő, hogy húde nem annyi az annyi!
Nálam tuti az okozza, hogy odafigyelek rá, mit eszek, amit ugyebár előtte nagyon nem tettem meg...
Kérdés: a homeopátiás bigyókat csak simán gyógyitárban meg lehet venni?