Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hát én még az éjjel feltettem a képeket a picabigyóra, gondoltam majdcsak észreveszi valaki (Andiban bíztam, hátha ujjong, hogy már nem üres az album...), ráadásul a gmailra még nyomtam egy linket is, hogy könnyebben elérjétek onnan is...és mindennek fejében még egy pár képpel többet is feltettem (itt nem akartam csak az én gyerekemet nyomni). Oszt ujjongás elmaradt... de azért aki arra jár nézze meg, hogy látja-e, ill a gmailes linkről meg tudja-e nyitni.

Móni, velem is akart telepíteni vmit ez a picabigyó, én belementem...nem kellett volna?

KépKép
KépKép
prücsi

Vicuska, nálam Niagara... mi nem aprózunk :lol:

KépKép
KépKép
prücsi

Prücsi, én megnéztem a pi-n! Hát asszem végül nem telepítettem! Mer' már fenn van valami! Ezért nem is értettem, h mi a rossebet akar! De, ha telepítetted, akkor sincs baj sztem! :wink:
Na mondjuk én a képekkel most jól beégtem, mert az a nagy helyzet, h kb. másfél percet fotóztam, oszt utána elfogyott a lendület! Ebből adódóan: hiányoznak gyerekek (pl. Tieid, Ciripkéé), anyukák meg abszolút! Hát, ez van! De Te mit keresel itt? Ilyenkor?!!!!! :lol:

Kép
ermoni

Móni, én nem látom a képeket, csak az enyéimet. Hová dugtad? Másik albumba? A gmaira tennél egy linket, hogy elérjük... vagy segíts, hogy lássam.
(Sztem a gyerekeim azért maradtak le, mert a nagyobb az emeleten örjöngött, a kicsivel meg ott ültünk vhol mellettetek, és gondolom a szembenlévők jobban fotózhatóak voltak (nem baj ám, én csináltam Á-babáról dögivel). Jankáról én is csak egyet csináltam sajna, Nadinról meg egyet sem (ezért viszont szégyellem magam :oops: )

Ábel alszik, B Pom-Pomot néz, nekem ültetni kéne a virágokat, meg mosni, meg vasalni, meg mosogatni, de vettem egy nagy levegőt, hogy ej, ráérünk arra még, így rendbe teszek egy-két könyvtárat itt a gépen.

KépKép
KépKép
prücsi

Na, megvannak! Nem vagyok mégsem annyira béna, juhej!

Szóval, Felhasználói segédlet annak, aki szeretné megnézni a képeket a picasa-n:

A). Bemegy a gmail-be (akinek nem működik a jelszó - talán azért mert kis-és nagybetű érzékenya dolog), majd a képernyő tetején van egy Fényképek "gomb". Az két albumra mutat jelenleg, az egyik Móni képei, a másikban pedig az enyémek vannak.

B) Bemegy a gmail-be, majd a levelek között van egy talifotók című, abba tettem egy linket, amivel eléritek a képeket. (a Móniét én csak a Fényképekről értem el)

KépKép
KépKép
prücsi

Prücsi, nagyon ügyi voltál, szuper képek és képaláírások.
Móni te is. Bár kevés, de annál minőségibb fotó. :D

Prücsi saját albumokig (vagy vmi olyasmi) vissza mész, ott lesz Móni albuma is.

Vicuska, Raminak szép hosszú nyelvecskéje van. Marci még sose nyújtotta ki ennyire. :D A rózsaszín szerkója is nagyon tuti.
Nekem Piroskám sokkal lájtosabb, mint szülés előtt, remélem így is marad.

Kriszti, nagyon aranyos vagy, hogy felraktad még a két képet, nehogy nagyon elkeseredjek. (Szerintem nem is homályos.) Csak viccnek szántam, hogy nem tetszünk senkinek de azért örülök.
Csütörtök jó, csak pontosítsunk, mert el kell ugranom a barátnőmhöz egy-két órácskára.

És Ciripke Marcijának boldog hófordulót! Remélem nem néztem el a dátumot. :oops:

ukati74

Na, mondom én, hogy ügyi vagy Prücsi! :D
És mindenkinek aki fotózott, köszi a szép képeket.

ukati74

Feltettem én is a képeket a picasara. Prücsi, Neked van közte kendős Ábel, meg még alvós Ábel. Kati, Neked is van még közös Marcival.

Bea, most látom csak a képeidet. Nagyon szép a családod! Táncoló Levi nagyon édi!

Vicus, ez a Rami egyre gyönyörűbb. A napirendje nekem nagyon tetszik, ilyesmi jó lenne nekünk is kajailag.
Sült almás sütőtök nem aratott ma sikert, de délelőtt benyomott egy egész almát tízóraira (!). Uzsira megpróbálom megint a tökit.

Andi, ikeás nekünk is jó volna, de nem összecsukható. Bár a fene se tudja, ha napi 3x eszünk majd kanalasat, akkor az lesz úgyis a vége, hogy egész nap elől a szék. Dönthető támla nem fontos, aludni úgysem akarunk benne (remélem), úgyis csak akkor használom majd, ha már ülni tudunk rendesen.

Móni, gratula Jankának a forgáshoz! Lekicsinyítetted a képeket, mielőtt feldobtad a pi-re?

KépKép
kertikiri

Kriszti!
Ezek butított fotók, és van amelyiknek a képkivágásához is hozzányúltam (mer' nem teccett :oops: vagy előnytelennek gondoltam! ), ezért ilyen kicsit fura méretűek! Meg kicsik...
Nálunk kajaidő van. (Bár nem túl ideális időpontban... :roll: De majd dolgozunk rajta!)

Kép
ermoni

Andi: nekem pont megfelelő ez az etetőszék nem is karatam drágábbat meg mittudomén mit tudjon!

Levlistára meg hol fel tudok menni hol nem! :?

Vicuska:Rami igazi huncut baba!
Olyan jó ,hogy ilyen jó idő van már nem kell őket agyon öltöztetni!

Nekem elsőnek januárban jött meg de ügye én nem szoptatam!
Féltem először tőlle mert a sogórnőmnek niagara!
De nekem 3-4 nap ahogy anno is volt!
És nem több semmivel!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, hátha még valaki emlékszik rám. Holnap megyek afp-re, jövő héten pedig szívultrahangra. Az ultrahanging nem nagyon tudok nyugodt lenni, remélem utána egy kicsit megnyugodhatok.

Egyébként baromi nagy a hasam, asszem kevés volt neki ez a 3 hónap amit vártunk, nem volt ideje visszanyerni az eredeti nagyságát. Így mindenki azt kérdezi, hogy hány baba van... :shock: Meg amúgy is rendesen hízok, de lesz@rom.

Mostanában nem viszem túlzásba a fórumozást, nem nagyon találom a helyem. Sajnos nem vagyok túl jó társaság, ezért mindig leb@szn@k, hogy pesszimista, meg rosszkedvű vagyok, és ezzel nem teszek jót a babának. Ezt meg baromira nehezen viselem, úgyhogy jobb, ha inkább hanyagolom ezt az egészetl. Nem baj, nincs is nagyon időm fórumozni, de azért néha hiányzik.

Kb. ennyit rólunk. Jó hír viszont a sok sz@r dolog között, hogy Laci kapott egy állásajánlatot, úgyhogy nyártól új munkahelye lesz, illetve itthonról fog dolgozni. Gondolom nehéz lesz megszokni, hogy állandóan itthon van, de az meg tök jó, hogy nem lesz napi 12 órákat távol és nem csak akkor látja majd a gyerekét, amikor alszik.

Bocs, ha kicsit összefüggéstelen voltam, de nem megy ez nekem mostanában. :oops:

Remélem itt mindenki jól van! Vigyázzatok magatokra és a babákra!!!

Marek

marek

Sziasztok!

Vicuska: Ramóna=a neve és a baba is gyönyörű. Tök cuki a rózsaszín rucija is. Húgomék is tervezgetik a babát és ha lány lesz a Ramóna nevet kapja (legalábbis most itt tartanak:) A Piroskás dolog nálam egyenlőre egyszer volt, de előtte napokig tiszta ideg voltam. "Örjöngtek a hormonjaim!":) de utána már sokkal nyugodtabb lettem és vagyok is. Utána még volt egy kis tejcsi.

Kiri: olvasom, hogy sült almát is adsz a babának. Mikortól? Tetszik neki? Csak megsütöd és ...

Prücsi: Mikortól adható a gesztenye? Hol veszed és milyen formában? Azt hallottam 6. hónatól talán, ugye? Édekelne a dolog!

Ma fantasztikus napunk volt, de tényleg minden szempontból. Voltunk kirándulni, piknikezni Szabadkígyóson a Wenckheim kastély parkjában. Az idő és Léni kedve is nagyon szuper volt. Az alábbi képek ott készültek.

Kép Léni sapiban

Kép a kastélyparkban

Kép Őspark tóval és híddal

Kép Babuci hatalmasat aludt
Vendég

No sikerült belépnem a gmailra hát igen Prücsi a nagybetűvel volt a gond :oops:

Nagyon jók a talis képek és a szöveg is frankó a képek alatt.

Edit nagyon szép helyen kirándultatok ma és a kislányod is nagyon édi.

Mi ma megint kettesbe vagyunk Petrámmal apa elment Koperba meg Triestbe majd csak holnap éjjel érkezik haza.

Az ikeás etetőszék szerintem a célnak bőven megfelel az ára meg tök szuper lehet benevezek egy ilyenre.

No van egy kérdésem ki cserélte már le a bébihordót gyerekülésre??
Mi tegnap nézelődtünk és igazából nem is tudom mely szempontokat részesítsem előnybe./pl:dönthető,felveszi az ülés formáját,stb./

Andi
KépKép[/url]
andi005

milyen kihalt a topikunk :? miva'? :roll:

Ciripke, és milyen volt Erdély?

Macsek, Berlin?

mensi: nekem (sajnos) uolyan, mint előtte volt. eddig még csak egyszer. nem hiányzott ugyebár :? :twisted:

autósülés: messze van még az a 9 kiló. még várunk és spórolunk. a tavasziaknál átbeszélték már ezt a témát (is), majd megkérdem a barátnőmet, mire jutottak. ha el nem felejtem.

Prücsi, nem küldtem el azt a hsz-t, amiben ujjongtam a képek miatt. bocs :oops: akkor most:
Prücsi, Móni, Kriszti, irtó jók a képek! már mentettem is le belőlük, és raktam a saját picasamba is. ugye nincsen copyright?

Marek, már a 15ik héten? szuper! fejet föl, oxigénsátrat kidobni! :D :D :D név van már?

Kép
an°°di

Na Andi2, a következő témafelvetésem az ülés lett volna :-) Kitartás apa nélkül.
Most olvastam valami cikkben, hogy ha túl sok kategóriát ível át az nem olyan jó, meg ha nagyon sok extrát tud, akkor nem annyira biztonságos. Hordozónk nekünk elég gagyi van, és mivel elég sokat autózunk, a következő ülésnél tutira nem spórolok. Legyen biztonságos, és kényelmes is. Még nem nézegettem konkrét márkákat egyelőre, azt tudom, hogy unokatesóknak bébé comfort total tension van, és nagyon kényelmes. Persze a saját gyereket kell elsősorban belepróbálni :-)

Edit, én ma próbáltam előszőr sült almát, ebben (is, meg a gesztenyében is) Prücsi a májer. De alufóliába csomagolva sütőben 15 percig sütöttem, turmix, és így kevertem a sütőtökhöz. Én magam nem voltam elragadtatva az ízétől, a sütőtököt szerintem elrontotta. Nadi se csípte ebédkor, de megpróbáltam uzsira is, és akkor ment. Valószínűleg túl savanyú volt az almám, és megsütve még savanyúbb lett :?
Szép helyen voltatok, és jók a képek, Léni aranyos nagyon.

KépKép
kertikiri

Csajok, minden baba csodaszép a fotókon! Léna baba, Rami, Levi, Réka, Boti, remélem nem hagytam ki senkit!
Prücsi, de jó sokat fényképeztél, tök jók, és a képaláirások is! :wink:
És köszi a gesztenye receptet.
Ági, a gesztenyét a gödöllői Tescoban vettem.

Ma voltunk Pankával a Heim Pál-ban felülvizsgálaton a tejallergiája miatt. Tulajdonképp nem tudom miért mentünk, nem csináltak semmit, csak megvizsgálták és megkérdezték, hogy nincs-e panasz. Nagyon szépen viselkedett a csaj, pedig sokat kellett várni. Legközelebb csak szeptemberben kell menni.
Már a 2. foga is látszik, de szerencsére nem nagyon nyűgös, ez nem fáj neki annyira.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Autósülés? Gyűjtöm az infókat én is, de ez még olyan távolinak tűnik mint a tej meg a kiflicsücsök. Remélem lesz addig isofixes autónk és akkor isofixes ülésünk is lesz. 8)

Edit, Léni nagyon aranyos a kis kalapjában. A kastélypark is jó romantikus hely lehet, kár, hogy ilyen messze van tőlünk. Férjeddel piknikeztetek vagy "csak csajok"?
Sültalmát én úgy csinálom, hogy héjas változatban kimagozom, jénaiba teszem, aztán kb 20 perc múlva kiveszem, a héja lejön magától aztán botmixer és kész. Nagyon fincsi, de tény, hogy én még csak édes almával próbálkoztam.

Jó éjt.

ukati74

Pankát senki nem köszöntötte 7 hósan, de ezt már megszoktuk, mert 6 hósan se, de azért mi vettünk neki ajándékot, most még minden hófordulón kap valami apróságot :D

Móni, na most már látom én is a képeket! :wink:

Etetőszéket pont ma néztem, mind olyan ronda volt, hogy apa azt mondta, hogy ezt be nem hozom a lakásba :D
Pedig kéne már nagyon, Panka ma 2x rugta ki a kezemből a kanalat, evés közben meg rendszeresen a lábát tömi a szájába, szóval igen nehéz már etetni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kati, kiflicsücsök messze van? Hát Panka már kapott :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, azért a sütőbe is beteszem önmagában a jénai sajnos nem süti meg. :D

ukati74

Zsu, Panka hófordulóra kapta a kiflicsücsköt? :roll: ;) utólag is boldogot! (nehogymá' kimaradjon!)

Kép
an°°di

Zsu, nekünk van lisztérzékeny a családban, úgyhogy én ettől nagyon fosok. Szörnyű, amikor E betűsöket felsoroló listával mennek vásárolni, külön főznek, sütnek és rettegnek, hogy éppen milyen lesz a gyerek véreredménye. Úgyhogy én inkább nem kockáztatok.

PANKÁNAK SOK-SOK BOLDOG HÓFORDULÓT MEG SZÜLINAPOT!!!
:D

ukati74

mondjuk azt nem értem Zsu, h akkor te miért tartod még mindig a tejmentes diétát (mert ha jól emlékszem, azt mondtad, tartod, nem?) :roll: a kifliben nincs tej? (Vizes zsömle/tejes kifli... v ez csak átverés?)

na, már minden második betűnél melléütök. asszem, elrakom magam holnapra.
jóccakát!
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Zsu, hát tényleg nem néztem mostanában a táblát, így maradhatott ki ez a Pillerpankakistündér a sorból. De azért utólag boldog hófordulót! Ettől azért ne legyél depis, jó? (Ismerem az érzést, milyen rossz, h pont Ti maradtatok ki, de végy egy nagy levegőt és lépj tovább. Klassz csajszi vagy Te!)

Etetőszék téma. Hát, nekünk kettő van: egy full extrás, meg egy minimálos ikeás. Az úgy volt, hogy kaptunk céltámogatást, és úgy gondoltam, h ha már úgy is akciózzák (kifutó szín lett nálunk a befutó), jöjjön a Peg perego prima pappa. A magasság állítható és a támlája dönthető. Szupi volt az elején, mert így már az evészetek kezdetétől tudtam használni, meg most is Ábelnél ugyanígy. AZtán később, amikor elkezdett már maszatolni B, tehát a tálcára is szükség volt, szidtam magam, h miért ilyet vettünk, mert a gyerek elveszett a tálca mögött, ergo nem tudott enni, azaz maszatolni a tálcánál, mert alig érte föl. Vártam, h megnőljön, addig meg az ikeásat használtuk. Később rájöttem, h ha leveszem a tálcát és veszek egy viaszosvásznat az asztalra, akkor teljes jogú családtag lesz az étkezéseknél. Így B 3,5 éves koráig használta, de csak azért, mert innen már Ábel birtokolta (őt meg nagyfiú vagy már dumával átültettük egy rendes székre). Előnye a kezdeti dönthetőségen túl: az izgő-mozgó pici gyerek sem tud kimászni belőle (van a lába között egy akármi, ami megakadályozza), ellenben a nagyobb gyerek már ki és be is tud segítség nélkül, tehát sokáig használható, összecsukható (ha kicsi a hely, akkor azért ez szempont). hátránya: a tisztíthatóság bonyolultabb, tálcával nem az igazi a használata (vagy csak az én gyerekem rövid deréktól fölfelé :lol: ), és nem ócsó (nekem viszont a két gyereket kiszolgálja - úgy 6 év folyamatos szolgálattal - és még tovább is tudom adni, úgy, h használható lesz).
Az ikeás meg tényleg csak akkor jó már, ha rendesen ülnek. Előnye: baromira könnyen tisztítható, fürdőkádba be, aztán zuhany (ez egy fontos szempont lesz nemsokára). könnyű szétszedni, tehát kocsiba sem foglal sok helyet. Hátránya: a kis szabadulóművészek hipp-hopp fölállnak benne a szíj ellenére, ellenben a nagyobb gyerek nem tud már szabadulni, csak szülői segítséggel és korábban lesz kicsi, minthogy a gyerek már tudna nagy székről enni (illetve, ha a csemete eltűri, h a feneke alá rakjanak sokmindent magasításnak, akkor OK, de az enyém a sima ülőpárnát is kidobja alóla - legalább nem lesz aranyere, mert keményen ül :lol: )
Ugye nem gondoltátok, h fél mondattal elintézem a témát? :lol: :lol:

Autósülés. Nálunk a bébihordozó után egy 0-18kg os jött, majd egy 15 kg-tól használható.
Ábel örökli B-jét, ami noname (internetről rendeltem: http://www.bambino.hu , de most nem láttam már pont ilyet), 0-18 kg-ig használható, dönthető, és ez az elején jó volt, mármint mi kb 9-10 hós korától használtuk, de akkor is még jobb volt, hogy nem függőlegesen kellett ülnie, az út nagy részét amúgy is átaludta B. Azt hiszem, h a 9kg-tól használhatók már nem dönthetők (de lehet, h rosszul tudom).
B-nek most egy Cybex van 15 kg-tól haszn., (kb 2-3 hónapja, tehát durván 3,5 éves korától), ami már az autó övével használható. És ez kitart már 12 éves korig.
Van aki esküszik arra, h jobb, ha az ülést a biztonsági övvel rögzítik, a gyereket meg az ülés saját 5 pontosával és a 9 kilós ülés ilyen, de a 15 kilós már nem. Viszont a 9 kilós nem tart ki 12 éves korig, ill. csak úgy, ha egy idő után támla nélkül használják (de ez sokak szt eléggé kényelmetlen, jobb a háttámlás).
Húú, lassan már én sem bírom követni a gondolataimat (úgy járok, mint Mogyó, h a kezem lassab,mint az agyam...)

Gesztenye. Tescoban vettem én is. Nem kell már főzni, csak a kajához turmixolni. És a babaszakácskönyvben benne van, h mnikortól lehet adni, azt hiszem 6 hó. babaszakácskönyvet meg feltettem a gmail-re.

Sült alma. Katihoz csatlakozva, én sem csomagolom alufóliába, hanem csak kettévágom, kiszedem a magházát és még jénaiba sem teszem, hanem csak egy sütőlapra, aztán 20 perc 200 fokon. Héját lehúzom, aztán botmixer és Ábelbe töltés. Amúgy megeszi már nyeres is, de úgy vettem észre, h az jobban fogja a pociját, mint sütve.

Mi volt még? Nem tudom.

KépKép
KépKép
prücsi

Ja! Léni! Irtó cuki!!! A kastélypark meg nagyon szép hely...

KépKép
KépKép
prücsi

Úgy látom, ma én vagyok az elütéskirálylány :lol:
Szóval Ábel nem nyeres almát eszik, hanem már a nyerset is. A többit nem javítom :roll:

KépKép
KépKép
prücsi

Ígérem ez lesz az utólsó mára...vagyis tegnapra.

Kiri, jók a fotók! Te legalább csináltál Nadinról...még jó! És szerintem nagyon ügyi, a féloldalasság meg biztosan kiegyenlítődik hamarosan. (nekem nem tűnt annyira vészesnek, de én persze nem vagyok szakember, csak egy anya)
Ábel meg milyen cuki a kendőben (csak, h a sajátomat is dícsérjem :wink: ) - emlékszem már ott majdnem elaludt, aztán a földön már nem bírta tovább ébren. Bezzeg ma, 10-ig szórakoztatott ez a kis tündérlala...

KépKép
KépKép
prücsi

köszi a 'kicsikart' köszöntéseket utólag is, én nem sértődtem ám meg, Panka még egy kicsit duzzog és azt üzeni, hogy "mammamma" :lol:

kiflicsücsök nálunk kenyér sarka volt és nem tejes, 1x kapott, de édesen majszolta.

Panka fogzik ezerrel, éjjel 2x keltünk, az egyik 1 órás sirás volt. Mikor utána próbáltam elaludni, eszembe jutott Prücsi a fotód Ciripkéről és Marcikáról a képaláirással, hogy a 3. már mnegtanulja egyedül felhúzni a harisnyáját, és úgy röhögtem ezen :lol:

Prücsi, az etetőszék leirás minden igényt kielégitő, de még mindig nem tudom milyet vegyünk. Megkukkantom neten ezt a peg peregot.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Edit, köszönöm a név és baba dícséretet! A Ramóna név nagyon megosztotta eddig az embereket..pedig a jelentése is szép:okos, védelmező. A kislányunk családi neve Aranyos, így egy szép, komoly nevet akartunk mellé.

Lányok, Ti céklát adtok? És hogyan csináljátok meg? Én annyira utálom, hogy el sem tudom képzelni..

Rami is fogzik, 2-kor kelt sírt és 5-kor is szopizott. Ki érti, hogy ennyi szopi mellett, miért jelentkezett "Piroska"?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Pankának boldog misiszülinapot!

Na ne már ,hogy elfelejtettük múltkor hát ez szégyen! :oops:

Nállnuk is bevált a kenyérhéj szereti és ordit köny nélkül ha el merem venni tőlle!
Túrót múltkor adtam neki és hát ,hogy imádja de hát mit nem!
Edit: akartam kérdezni mert láttam a csajszika eszik vaniliás tejpépet és felirját!
Mennyibe kerül igy?
Mert ezt kostóltattam vele és bejön neki nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

Hello!

PP barátnénknak utólag boldog hófordulót, a Fogtündérkének meg üzenjük, hogy gyorsabban és kíméletesebben ünnepelttel (is)!

Mi ezerrel fosunk - már bocs - és dokinénivel egyeztetve most a fogacskákat okoljuk, remélem ki jön az a 2 felső és szünetelünk egy kicsit.

Csajok a gesztenye az a zöld csomagolású fóti gyártmány? Mert ez is adalék mentes, én ilyet vettem.

No mi van még, nem is tudom...ja Zsu kérdezte a Panadolt és Nurofent. Szirup formátumban kapható, és nálunk a Nurofen a nyerő, mert hajnal fél 6-ig tart a hatása este 8-tól, Panadol 3-4 között mehet ki kb... Enélkül óránként sír ezzel néha hallottam nyöszörgést, de aludt tovább. Tudom, hogy nem jó megoldás, de szerintem nálunk ez a felső kettő még hetek kérdése lesz, nem igen jön lefele, de be van durranva, Dorka meg totál nyűgös, fáradt.

Másra most nincs időm, megyek takarítok, amíg a kiscsaj alszik!

Jutta

KépKép
jutta

Lányok, Timi, Jutta!

Milyen műtétek????????????? Hogy vesztettem el a fonalat.

Mellesleg próbálok visszaolvasni, de képtelenséág bennetek utolérni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta, köszi, megyek is és veszek ilyen szirupot, mert látom, hogy nálunk is nehéz éjszakák jönnek :?

Ciripke, ne olvass, inkább mesélj, milyen volt Erdély!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Ma is csak beköszönök! Ez már lassan kezd véglegesedni... :cry:
Képzeljétek, annyira tele van a fejem ezzel az ingatlanozással, céggel (szurkoljatok, mer' van egy zűrös "ügyünk", csak nem bukunk rajta néhány milkát!), h elfelejtettem fodrászhoz menni! Este f11-kor jutott az eszembe, h f6-ra voltam bejelentve! :oops:
Autósülés: kár, h Jolka nem jön, mert egy táblázat jól jönne! (Jutta, Rád számíthatunk?) 9 kiló? Öööö, Janka már több... Nekem egyik szempont, h kifelé fordítható (ajtó felé), vagyis könnyebb belerakni a gyereket. Nekünk a hordozó sem volt occsó, nem is bántam meg, sztem erre is áldozok majd. (Ha megtalálom az igazit! :wink: )
Prücsi! Én ilyen gesztenyét nem találok a vecsési tescoban... Kár!
Ciripke! Ne feledkezz meg rólunk! :wink:
Én is kastélyparkban akarok sétálni! Vagy lehet, h inkább egy kastélyparkot akarok? Kastéllyal? 8) :lol:
Na megyek, megtízóraiztatom pörgőkirálykisasszonyt!
Zsu! Nekem felmentésem van: én má' mondtam, h én az ilyen köszöntős dolgokban nem vagyok jó, pontos stb. De boldogot Pankának!
:arrow:

Kép
ermoni

Móni!Én ezt a gesztenyét a Sparba szoktam venni.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Teljesen sz@r idő van esik az eső ugyhogy unatkozom Petra épp sikongat az ebéd már készen van.
Ezért gonoltam rakok egy pár képet
Kép Telefonálni akarok Én is!!!

Kép Nem baj, hogy én is elolvastam??
Kép

Andi
KépKép[/url]
andi005

Szia Andi005!
Köszi a gesztenyés infót! Cuki Petrus a kalapban (is)!

Kép
ermoni

Na, itt vagyok végre! Rendben hazaértünk a szombathelyi anyós-túráról szombaton, csak azóta rengeteg dolgom akadt. De visszaolvastam ám mindent!
A baba-talis képek nagyon jók! Jókat röhögtem Prücsi képaláírásain!

Edit, üdv itt köztünk Lénivel.

Piller Pannának utólag is boldog 7. hófordulót kívánunk!

Timi, a műtéthez megy a drukk, nem lesz semmi baj!

Jutta, nálatok mi ez a műtét? Vagy csak félreolvastam valamit?

Móni, én is kérnék egy kastélyt parkkal. Most!!! :-)

Na, most lépnem kell, mert egyetlen gyönyörű gyerekem felébredt a délelőtti potom 4 órás "szendergésből"! :D

Ja, úgy néz ki elapad a tejem, napi szinten kb. 200 ml van még, hát ez van, minden véget ér egyszer... :(

Kép
waterlilly

Csajok! A nyakán lévő izét műtik le! Anno írtam, de most hárítok, azaz nem igen hozom szóba, ill. gondolok rá.... Stucc lettem no!

Jutta

KépKép
jutta

Na helló Anett! Ne add fel a tejcit, én is így voltam mostanában, egy fejésre 50 jött kábé, de most újra több van. Hullámzik ez, mint a kedvünk :-) Eszti alvókája még mindig irígylésreméltó :-)
Prücsi, tudtam h Rád számíthatok! Te aztán minden aspektusból körbejárod a témákat :-) Prima Pappa nekem még leárazva is drága lesz, de akkor nézek valami nagyobb fajta műanyagot mégis, bár elég kicsi a helyünk.
Etetőszék-story Csabi nagynénjétől: anyuka kiszaladt ajtót nyitni. Arra ért vissza a konyhába, hogy a gyerek arréb toligatta magát székestül, el a hűtőig, annak a tetején volt egy doboz gyufa, amiből meg is gyújtott egy szálat, és állt az etetőszékben a hűtő mellett, egy szál égő gyufával a kezében.
Zsu, Pankának boldogot! Ha valaki nem ír aznap, amikor a hóforduló van, akkor én nehezen veszem észre, mert a táblát nem nézegetem.
Móni, a bébé comfortnak van egy ilyen kifeléfordítgatós. Más márkában még nem láttam. Drukk, h ne legyen nagy lóvé bukás. Andi, Petra csuda édes.
Kati, kipróbálom akkor nem fóliázva az almát, köszi. Holnap délután valamikor átugorhatok a krumpliért?

Csajok, mi lehet Gabcival?
És Kat Matyikájával? Kinek is sms-ezett múltkor? Nem lehetne rákérdezni hogy vannak?

KépKép
kertikiri

Hahó!!!

Húúúú,jó régen jártam erre!! :oops: :oops:

Autósülés ügyben irnék pár sort!!
Mi anno Melinek a hordozó után megvettünk egy Pierre Cardin ülést,ami 9-36kg-ig volt jó!!Hát pár hónap után gyorsan el is adtuk!!!
Szerintem nem szabad még őket ilyenbe ültetni,mert ezek általában már nem dünthetőek és ugye elég sok gyerek alszik a kocsiban és "leesik" a fejük!!
Melinek is állandóan igazgatni kellett a fejecskéjét,mert előreesett neki!!
Szerintem egy autósülésre érdemesebb kicsit többet áldozni,mert sajnos bármi megtörténhet!!

Melinek most ilyen van,amit nemsokára megkap Molli:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=8

Nagyon szeretem ezt az ülést...dönthető,állitható a fejtámlája és nagyon jól tartja a fejét!!

Már megvettük az egyel nagyobbat is,amibe Meli átfog ülni:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=8

Sajnos nem egy olcsó mulatság,de a teszteken a concord ülések az első helyeken állnak!!

ancsi26

Sziasztok!

Kriszti, gyere, csak hívj fel előtte.
Macsek tudja Kat számát, csak nem tudom ő itthon van e már.

Ancsi, köszi a tippet. Én ennek cikknek alapján reménykedtem, hogy lesz pénzünk isofixes ülésre, de ahogy nézem az árakat, hát nem tudom.
:(
http://www.origo.hu/auto/uton/20061203azisofix.html

ukati74

Szia Kriszti, hát durva ez a mai nap, délelőtt 4 órát aludt ugye, most meg megint alszik 3 órája.. :shock: Lehet, hogy a front miatt ilyen álomszuszi. Vagy valaki írta régebben, hogy amikor valami nagyobb agyi fejlődés zajlik, akkor alszanak sokat. Lehet, hogy felébred, aztán elkezd összetett mondatokban beszélni... :-)
Mondjuk örülök neki, hogy ilyen nyugis ez a nap, mert este apa bulizni megy (én is akarok!!! :evil: ), egyedül kell egymással boldogulnunk, no meg itt egész nap esik, így a séta is ugrott. Igaz, így az etetések is érdekesen alakulnak...

Tényleg, Gabci hová tűnt? És vajon hogy lehet Kat Matyikája? Meg Macsek visszajött már Berlinből?

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Ma is csavarogtunk egész nap Lénivel, Anyukámnál jártunk. Most meg nem tud elaludni pedig 18.00-20.00 csucsuzni szokott fürcsi előtt:(

Mogyo: a Milupa HA vaníliás pép receptköteles, úgy 700,- Ft-ba jön ki. A Rossmannban is van de az nem HA az 100,-Ft-tal drágább. Igen Léni nagyon szereti. 160 ml vízhez kell 5 evőkanállal tenni olyan mint a tejbegríz csak vaníliás és írtó finom. Ez az adag lassan kevéske is a pici gyermekemnek, így fel szoktam turbózni még meggyel vagy szilvával vagy éppen almával, mikor mi van itthon.

Waterlily: köszi az üdvözlést:) A kastély és a park is csodálatos, anno 2004-ben ott fényképeztek minket az esküvőnk napján. Oda mindig nagyon szívesen megyünk, mondtuk is Léninek, hogy akkor picikém Te még tervben sem voltál...na jó azért nem vagyunk ilyen gonoszok:) hehehe. Jól ki lehet kapcsolni ilyen környezetben.

Andi: Petra tök cuki a sityakban. Nagyon kis elveven, vidám bébinek látszik. Szép kék szemei vannak.:)

Prücsi: köszi a dícséretet:) és köszi a jó recepteket! Körtét sütöttél már?

Az almás és gesztenyés receptet mindenkinek köszi, ki is próbálom, mert lehet a főtt és pépezett almát már unja a kisasszony.

Kép Miszimaszkó és barátai

Ez a fotó ma készült Miszimaszkóról, fogadjátok szeretettel!

Edit
Vendég

hát igen, de ahhoz nem árta izofixes autó is. nekünk eddig nem az volt.
Barnunak is concord trimax van, de lehet, hogy Marci kap valami izofixeset. Bettinek Recaro van és Barnu is kap egy olyat, de az már nagyoknak való.
Mai alakitásaim:
Barnu mondja éjjel, félálomban, hogy nedves lett a gatyája. Fogdosom, tök száraz. Csak mondogatja, hogy bepisilt, de én nem érzek semmit. Erre megszólal az a gyerek akit addig tapperoltam, hogy anya, nekem is pisilni kell. Mint kiderült Bettit fogdostam.
Másik: délben Marci megevett fél ü. husis cuccot, fél ü. gyümit. Gondoltam kap egy babakekszet amit sikeresen úgy lenyomott a torkán, hogy sugárban kihányt mindent :shock: :roll: beraktam ruhástól a kádba, levetkőztettem, lezuhanyoztam. Nem tudom mitól lehetett, mert köhög nagyon. Vagy sok gyógyszertől van ki a kis gyomra, vagy a köhögés ingerelte vagy a keksz, bánat tudja, de utána tök jó kedve volt
Fürdés után jövök

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marcikának boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Csajok!

Honnan lehet tudni egy kocsiról, hogy isofixes?????

Voltunk PP-jéknél, mi anyukák élvezzük ezeket az összejöveteeket, és a csajok se bánják! Bár szerintem most még mi vagyunk érte oda jobban!

Dorka annyira kedves természetű - ha nem fáj semmije (fog + poci) - akkor egyfolytában vigyorog! Meg annyira röhög, hogy csuklik tőle! (csak vigyorogtam rá, meg dumáltam hozzá és erre kezdett el ennyire röhögni)

Na remélem ma jó éjszakánk lesz (ma fél 6-ig alut, maj kb 45 perct még szundizott, ez jelenleg jónak számít).

Eltűnt lányok! Tessék írni!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok,

Pankának, Marcinak boldogot, és mindenkinek akinek volt/lesz. :oops:

ülés:
Én most vettem, mert kicsi már a hordozó és mert eladtam a kocsival tegnap.
Marcinak Concord Trimax c-line, Lillának meg Bébé Confort iseos.
Meg van még kettő 0-18 kg, pont most akarom eladni, nekem nem jönnek be, a brevi nem rossz minőségre, de kopott kicsit és fémvázas. A safety meg nem tom, nekem nem jön be... :oops:
Mi sokat autózunk, aki keveset megy, annak ok...

Szval én a hordozó kb 6-7 hós korig, utána a 0-18 kg-ig kb 2.5-3 éves korig ,majd a 9-36 kg-ig kategória híve vagyok.
sztem sem jó a hordozó után rögtön a 9-18, 9-36-os.

folyt. köv....

Kép
Kép
h@jni

Mai történetem:

Na Csajok ma délelőtt megjelentek anyósék egy dobozzal após lerakta a teraszra anyós, unoka, sógornő az autóba maradtak, mert nem akartak bejönni, ja após csak köszönt és annyit mondot Petrának hoztuk ajándékba.Mondom nekik mi ez hát etetőszék ez így oké lenne de nekem nem tetszik.Egy az fából van nagyon nagy és főleg ÉN NEM ILYET AKARTAM VENNI.
Ugyhogy holnap meg kell mondanom hogy ki akarom cserélni másikra.Szerintetek miért nem lehetett megkérezni milyet vegyenek és igy nem lennék ilyen hülye helyzetbe.

Persze apjuk ilyenkor nincs itthon!!

Turkáltam tegnap Petrának egy tök jó szerkót most voltam először turkálóba de szerintem mostmár többzör megyek.A felsőbe még benne volt a cimkéje ugyhogy új ruha.
Kép Ez az a szerkó!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi: de anyósékkal ilyen jól áltok ,hogy ők még az autóból sem szálltak ki! :oops:
Meg ezt nagyon utálom én is mikor nem kérdezik meg csak megveszik mi igy jártunk a babakocsinkkal!

Jutta: na én is igy vagyok a csajjal ,hogy már nem merem nevetettni mert el kezd csuklani és szinte akkor egész nap tart!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?