Lyutka gyere el a talira, sok embert ismersz priviből, én nagyon szeretnélek megismerni személyesen is!
olyan lesz, mintha régi ismerősökkel találkoznánk!
én csak az emberek miatt megyek el. sztem előadásokra nem is fogok beülni...
mamint drága vagy, köszi! de én nem értem, a mérleg még egy-két kilóval többet is muta, mint pár hónapja...elegem van ebből az egészből...ha nem lenne met, már rég lefogytam volna...mostmár nagyon erősen gondolkodom az abbahagyáson...bőröm megint kezd romlani...pedig eddig nagyon szép volt...
tényleg, sikerült az időpontodaz elcserélni? mert velem cserélhetsz, nekem máj.13-ra van.
zazzy nagyfiam is csinál néha ilyet, mikor úgy rézem direkt olyat mond, amin tudja hogy össze fogunk veszni...mintha provokálna minket...szóval lehet ilyenek ezek a gyerekek, vértől függetlenül...
családterápia sztem is nagyon jó ötlet. oda nem akkor kell ám menni, mikor már minden kötél szakad, mindenki tiszta depi, a gyerek ágyba pisil, a szülők összeomlanak...sőőt, akkor nehezebb rendet rakni a lelkekben...legjobb lenne még a bajok előtt elmenni...
, és az a baj, itthon Mo. ez nem természetes dolog...fejletteb országokban, úgy járnak pszichológushoz mint fogorvoshoz...és kb. annyira szüksége is van rá egy embernek...Mo mentálhigiénés állapota és kultúrája kritikán aluli...öngyilokban csak a japánok előznek meg minket...na de ez más tészta...
egyébként én mikor abbahagytam a fogigátlót Johi előtt, rögtön abban a hónapban bejelentkeztem pszichológushoz...úgy éreztem, ezen a síkon muszáj legyen segítségem, ha nem jön össze hamar a baba...és ez pl. ingyen volt, tudtam hova kell menni, de vannak megfizethető helyek, csak meg kell kerseni...
pl. a családterápia nagyon sok helyen, állami helyeken ingyen van!