Új privát üzeneted érkezett!

És ezennel ünnepélyesen átadom neked a laptetőt! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
zazzy

Írtam privit :D
lyutka

Lyutka gyere el a talira, sok embert ismersz priviből, én nagyon szeretnélek megismerni személyesen is!

olyan lesz, mintha régi ismerősökkel találkoznánk! :lol: én csak az emberek miatt megyek el. sztem előadásokra nem is fogok beülni... :oops:

mamint drága vagy, köszi! de én nem értem, a mérleg még egy-két kilóval többet is muta, mint pár hónapja...elegem van ebből az egészből...ha nem lenne met, már rég lefogytam volna...mostmár nagyon erősen gondolkodom az abbahagyáson...bőröm megint kezd romlani...pedig eddig nagyon szép volt...

tényleg, sikerült az időpontodaz elcserélni? mert velem cserélhetsz, nekem máj.13-ra van.

zazzy nagyfiam is csinál néha ilyet, mikor úgy rézem direkt olyat mond, amin tudja hogy össze fogunk veszni...mintha provokálna minket...szóval lehet ilyenek ezek a gyerekek, vértől függetlenül...

családterápia sztem is nagyon jó ötlet. oda nem akkor kell ám menni, mikor már minden kötél szakad, mindenki tiszta depi, a gyerek ágyba pisil, a szülők összeomlanak...sőőt, akkor nehezebb rendet rakni a lelkekben...legjobb lenne még a bajok előtt elmenni... :lol: , és az a baj, itthon Mo. ez nem természetes dolog...fejletteb országokban, úgy járnak pszichológushoz mint fogorvoshoz...és kb. annyira szüksége is van rá egy embernek...Mo mentálhigiénés állapota és kultúrája kritikán aluli...öngyilokban csak a japánok előznek meg minket...na de ez más tészta...

egyébként én mikor abbahagytam a fogigátlót Johi előtt, rögtön abban a hónapban bejelentkeztem pszichológushoz...úgy éreztem, ezen a síkon muszáj legyen segítségem, ha nem jön össze hamar a baba...és ez pl. ingyen volt, tudtam hova kell menni, de vannak megfizethető helyek, csak meg kell kerseni...

pl. a családterápia nagyon sok helyen, állami helyeken ingyen van!

Kép

Kép
rejo

Rejóka! Ott leszek, már nagyon várom, hogy arcokat is tudjak majd kötni a nevekhez!
lyutka

Sziasztok Lányok,

Tyche : nagyon gratulálok!!

Zazzy: depit sajnálom, és teljesen megértelek! én nem mertem a sógornőm pocakjára nézni , mindig csak az arcát néztem, mintha nem is lenne babás! majd, ha ránéztem , nem arra gondoltam, h babás, hanem , h husi. örültem az ő boldogságuknak , de én teljesen depis voltam, sírtam és utáltam magam, mert gonosznak gondoltam magam! ezt írtam is annó! szóval sajnos ez ,,természetes,, sokunknál! :cry:
küldök feléd egy kis poz csíííííííííííí-t! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Kérdésem lenne.

Szerintetek mekkora gond az, h már több hónapja tartom a 65kg-t és nem fogyok tovább? (78kg-ról indultam augusztusban)
Valójában 65kg-ról kezdtem talán felhízni anno is.

De zavar egy cseppet.
És úgy érzem, h most vagy stagnálok, vagy rosszabbodik az állapotom, mert a szőrösödés sem múlik (bár, az arcom szép)... szerintetek?

babszika

Babszi, én is stagnálok...sztem ez ügyes fogyás, a test most leállt...esetleg emelhetsz a meten, én azt tettem....
Vendég

Emeljek?
de Tűű doki azt mondta a múltkor, h leeht, h csökkenteni fogja... mondjuk, ő akkor tény, h meg volt győződve róla, h beindul a rendszeres pé.
mennyit kéne emelni?

babszika

Jajj, Lányok köszönöm szépen. Nem akarok semmit sem elkiabálni és nagyon senkinek sem mondani. Viszont muszály volt valahogy tudatnom veletek. Izgulok :? Jövöhét kedden megyek vissza dokihoz, de az még annyira messzinek tűnik.... és most csak pozitívan szabad gondolkodni :)

tyche

Mi megyünk a talira Nórival!!!

Hacsak valami betegség közbe nem jön, de nem jöhet és passz!!!!

Szóval aki tud, jöjjön csak bátran! Jó lesz, a tavalyira visszagondolni is nagyon nagy öröm!
Vendég

Sziasztok!
Drága lányok, most nagyon rövid leszek, mert elég sz@rul vagyok: fáj a torkom és az arcom, és a nyirokcsomóim is jól be vannak duzzadva, múlt péntek óta már a Meforalt sem szedem mert az izületeim annyira fátak, hogy menni is alig tudtam (viszont mióta nem szedem azóta meg hányingerem van reggelente... :? )

Czinki örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Olvastam a másik topicban, hogy sikerült megvennetek a gyűrűt, remélem majd megmutizod neünk is!;-)

Tyche, nahát!! :lol: Szívből gratulálok! Úgy látszik ez ilyen zugzebrás időszak: a mukahelyemen most tudtam meg, hogy babát vár az egyik kolleganőm, de nekem nem merte elmondani, mivel tudja hogy mi már 12 éve várakozunk...így aztán én mentem oda hozzá gratulálni, s mondtam neki, hogy ne érezze magát rosszul, nekem nem azért nem lesz babám mert neki van! Egyébként én tényleg nem szoktam ezen lelkizni, a szomszédunk pl pont akkor jött át hozzánk megmutatni az újszülött babájának a videóját, mikor indultunk a kórházba műtétre...én kedvesen végig néztem a videót és őszintén együtt örültem vele...Azért azt nem mondom, hogy néha nem nehéz, és felmerül bennem a kérdés, hogy nekem miért nem, ha más meg nem is igazán akarja (a kolleganőm egy ideig el akarta vetetni), de mit tudjuk az élet igazságtalan, ez van!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Babszi, ja ha ő csökkenteni akarja....akkor nem mondtam semmit....mennyit szedsz????Lehet hogy csak leállt egy kicsit, nem???
Vendég

3x850-et szedek.
gőzöm sincs.
de pé-m sincs, úgyhogy pasz. a kontroll meg csak júniusban lesz. :(

babszika

hátmondjuk a 3*850 az elég jó,igaz, én 3*1000-re emeltem, mert úgy éreztem, ennyi kell, mert a terhesség után ezt éreztem, és valaohgy jobb is...de azt nem értem, miért akart volna csökkenteni???hisz a 3*850 tök jó...nincs péd?egyátalán?bakker...mikor mész júniusban?terhelésre is mész majd?
Vendég

Június első felében megyek, a pontos napot most pasz.
De megyek terhelésre is.

A csökkentést én sem értem, de sztem azt hitte, h most beindulok.
Pé-m ebben a hónapban és az előzőben sem volt. Sőt, nem is éreztem, h próbálkozott volna a szervezetem. Mondjuk, csak a nyálkát figyeltem, a hőt nem, de nyálkám is csak a krémesig jutott el, onnan sehova.

babszika

Tücsi: még az eljegyzésivel is tartozom, szóval semmit nem ígérek! :oops: de igyekezni fogok :wink:
gyógyulj meg és vigyázz magadra!!!! sajnálom, h a met sem megy most, de remélem, h csak a betegség miatt. ++++++++!!!!!!!

Babszika: nekem márcban is csak 2 egymást követő nap volt 1-1 alkalommal borsónyi tojcsim (nyákdugónak mondják v mi a fenének :oops: ) és ennyi. na meg persze az 1. nap nagyon görcsöl a bal o-am! neked is +++++++++!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinke, már listát kell nyissak mennyi mindennel tartozol! :P Pl. megint csak a szomszédból kellett megtudjam, hogy milyen csodás helyre mentek nászútra! Nagyon hanyagolsz minket! :cry:
Azért a vonalzódhoz gratula, nagyon széép!;-)

Délben beszéltem a párommal, és megbeszéltük, hogy beveszek egy félszem Meforalt (500mg-nak felel meg) mert mind ketten azt gondoljuk, hogy nagyon szép lett tőle a bőröm, és nem kéne most abbahagyni! (a párom folyamatosan simizi és dícséri az arcbőröm! :oops: Egyébként nem csak a pattanásaim múltak el, de a bőr textúrája is sokkal finomabb, puhább lett! Számomra teljesen felfoghatalan, hogy ilyen rövid idő alatt mennyit javult az arcom, főleg, hogy tavaly 3 hónap alatt semmi javulás nem volt, sőt!)
Vendég

Tücsi: örülök, h jó a bőröd!! :lol: és köszi a vonalzódícséretet! a lányok rágták már a fülem kb a teszt óta! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

a Spektrumon volt egy érdekes műsor a hétvégén. a címe a rejtélyes diagnózis volt. 3 beteg esetét mutatták be: 1, 4 éves kislány, aki abba kortizol betegségben szenvedett újszülött kora óta, 2, egy 22 éves srácot, aki köszvényes volt és 3, egy 40 éves nőt, akinél rákot állapítottak meg. mind3 pacienst félrekezelték, és csak 4-5 év után állapították meg a tényleges betegséget!! :shock:
a kislánynál volt egy csomó vizsgálat, de nem jöttek rá, h mi a baj, végül egy endokrinológus csinált kortizol vizsg-t és kivették a mellveséjét, azóta rendben van!
a 22 éves srácnál nem gondolták, h köszvénye van, mert fiatal és nem 40 éves, elhízott! :shock:
a 40 éves nőnél is egy lelkiismeretes orvos jött rá, h hol van a rákos rész!

a lényege és a fő mondanivalója a műsornak az volt, h a betegeknek kitartóknak , rámenősnek kell lenniük és maguknak is kell kutatniuk a betegségüket és annak okát! ez persze sokunk számára ismertős, de fura volt ezt a tv-ben látni hallani , pláne a dokiktól! :o
a 40 éves rákos nő dokija pl azt mondta, h ő Manhettanban lakik és ha patadobodást hall, akkor tudja, h az csakis ló lehet és nem zebra, de a mostani esete óta tudja, h az bizony zebra is lehet!
nagyon érdekes volt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Rejo!
Tök igazad van!!!!Már csak attól tartok, hogy a férjemet sosem tudnám erre rávenni.Most egy nlc-s topikot olvasgatok, ami erről szól, már sokat okosodtam! :D

Lyutka!
Egye fene!Baba úgyis jön, ha jönni akar, laptetű ide vagy oda! :lol:

Én nem is tudom, mit mondjak lányok, arcom, dekoltázsom KATASZTROFÁLIS!!!Egyre rosszabb.Elkeseredésemben nemhogy fogynék, híztam 1,5-öt.Ez a ciklus meg....Igaz az előző kettő is 45 napos volt, de az eleje olyan szépen elvolt 36,4-36-6 között, most meg...Mi a fene van??? Begurulok, és Duphaston lesz! :evil:
MIT CSINÁLJAK?Ki kéne könyörögnöm 3x850-et, júniusban megyek legközelebb, lesz terhelés is, de az is lehet, ki sem várom, végülis azt mondta szűk 3 hónap múlva menjek 21.napi vérvétellel, a köv ciklus már jó nem?(Márc.közepén voltam)
De tartok tőle, hogy nem fog többet adni, annyira jónak tartja ezt a 2x850-et, mindig mondja, hogy ez az adag válik be legjobban.De könyörgöm ilyen képpel lassan elbujdoshatok, hajam meg már alig van. :cry:
MI JÖHET MÉG??????????????????????????????????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 36000_.png

Kép
Kép
zazzy

Szerintetek érdemes kínlódni ezzel a ciklussal?Szerintem katasztrófa.Komolyan elgondolkodtam a duphastonon.Szerintetek???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Reggel nézegettem a görbédet, azt reméltem a mai hőd magasabb lesz (de gondolom te is) azért szerintem a duphaston még korai lenne, nem? Nem kéne várni mondjuk a 35-ik napig?
A bőrödre: már egyszer írtam, de megismétlem mert annyira bevált (már minden kozmetikai márkát kipróbáltam, még olyat is amit csak külföldről lehet rendelni) de a Bioderma sébium családnál nincs jobb! Nagyon szépen elmúlasztja a patika és egyáltalán nem száírtja bőrt: puha és matt! Ezeket használom:

Bioderma Sébium AKN krém 30ml
Aktív krém a zsíros, mittesszeres, pattanásos vagy szőrtűszőgyuladásra hajlamos bőr kezelésére és mindennapos ápolására.

Bioderma Sémiaum Matt krém, Bioderma Sébium H2O lemosó+ van fényvédője, szintén arcra! Nem kapok tőlük jutalékot, csak azért reklámozom ennyire mert pl. a Lancome, Siseido, Clinique, Skinceuticals stb kencék egyáltalán nem hatottak ehhez képest! és jóval olcsóbb mint a fent említettek!
Pussz!
Vendég

Jaj, és ha úgy érzed hogy jobb lenne emelin az adagodat akkor szerintem nem muszáj ám a dokra hallgatni... :roll: Én pl. nem voltam ugye a 3 hónapos Avandia kúra után Tűűnél, szóval teljesen önkényesen döntöttem úgy, hogy a 3-ik doboz bevétele után újra elővettem a Meforalt, és lám: egész jól bírom+szebb a bőröm!
Vendég

Sziasztok!

Zazzy!
Igaz, h eddig nem tudtam segíteni orvos ügyben, de most az anyukám kárán (a műtétje miatt) találtunk egy nagoyn jófej nőgyogyit Gyulán!
Juhász György állítólag egy fiatal doki, de az anyukám ódákat zeng róla (a tesómnak meg bejön mint pasi :lol: ).
Ha még dokit keresel, sztem próbáld ki.
Egy 50-es, munkanélküli, elkeseredett nővel (az édesanyám) csodát tett, mert a műtétje óta anyukám újra bízik!
Állítólag a szabadnapján is bement anyához, ha csak egy pár percre is, de farmerban, pólóban beugrott és megnézte a heget....

babszika

Most szólt Angéla, hogy felszabadult HOLNAP TŰŰ DR-HOZ 2 KONTROLL IDŐPONT (20 percesek), 16.40-KOR ÉS 17.20-KOR, LEHET SOS JELENTKEZNI RÁ, AKINEK SZÜKSÉGE VAN!
Vendég

babszika ez a természetes súlyod. nem fog lejjebb menni. és sztem nem is kell, nem vagy túl alacsony, max-1-2 kilo plussz lehet még rajtad...

emelést önkényesen nem kéne, de ez furi hogy ennyi fogyás ellenére sincs péd...

zazzy nagyon sajnálom! én sem bírok fogyni, híztam 1-2 kilót a második metets kör óta, ha diétázni próbálok hányingerem van, hipózok...3 hetente mensizek...brühühü...

érzem ki vagy borulva, valamivel dobd fel magad4 én most a virágültetéssel helyreraktam a lelkem, színterápia, sok-sok gyönyörű színes virág...meg voltam kedvenc hímzősboltomban, és vettem sok szép dolgot...hímzés is színterápia, meg nyugtat is a monoton mozgás...
én ezeket találtam magamnak stresszoldásra, örömszerzésre

kényeztesd egy kicsit magad, nincs jobb öteletm!

Kép

Kép
rejo

Jó reggelt mindenkinek!

Babszika! A fogyás elképzelhető, hogy néhány hó stagnálás után beindul! (Lehet, hogy kicsit módosítanod kellene a diétán?) Megnéztem az esküvői blogodat, menyecskeruha nagyon szép, csini vagy benne!

Tücsi, jobbulást neked!

Czinki! Nyakatokon az esküvő :D , gondolom már nagyon várjátok!

Azt hiszem nemsokára megjön..... rendesen görcsöl a hasam.... és ezt nem lehet összetéveszteni mással!
Látod Zazzy, nem a görbe határozza meg a terhességet, úgyhogy még bármi lehet!
lyutka

Tücsi: ezeket a kencéket hol lehet beszerezni?? kezdesz gyógyulgatni?? hogy bírtad a tegnapi metet?

Lyutka: bizony, itt van már! nagyon várjuk! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lyutka, köszi! Mikor tesztelsz???

Czinki, gyógyszertárakban lehet venni, de sajna nem mindegyikben és van ahol drágább! Én most a 17-ik kerületben vettem a Pesti út mellett van egy nagy gyógyszertár...
Háát, nem is tom' hogy gyógyulok-e, de igyekszem! :roll: Tegnap semmi bajom nem volt a Mettől: most már teljesen biztos vagyok benne, hogy tavaly azért nem bírtam szedni mert nem ettem eleget!
Érzel már valamit, úgy értem van valami terhességi tüneted???
Vendég

Tücsi: köszi! hát akkor csak gyógyulgass! otthon vagy tpen v dolgoznod kell?
jobbulást neked!
tünetek: fene se tudja. nem igazán kívánok semmi kaját, rendszerint a reggeli felét eszem csak meg. ma normál méretű pogi 1/2-e és egy kefír (amiől maradt vagy 3-4 falat) csúszott csak le. inkább gyümölcsöket kívánok: eper, szőlő, ringló (jó drága mind :cry: ). egyébként, meg tök álomkóros vagyok. most is ásítozom és legszívesebben leborulnék az asztalra aludni egyet! mondtam a munkatársamnak, ha horkolnék, akkor szóljon rám! :D de lehet, h ez a 3*2 utrótol van. de amúgy jól vagyunk, köszönöm. :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, én nem vagyok kismami de én is nagyon gyümölcs kívánós vagyok! pénteken vettem magamnak aranyárban sárgadinnyét, szidtam is magam, hogy nem tudtam ellenállni, de aztán mikor felvágtam...ilyen finom édeset esküszöm még nyáron sem ettem! Nyami! :lol:
Te egyébként szeded a Met-et, vagy abbahagytad?

Dolgozom, sőt még szombaton is! :(
Vendég

Tücsi: mi is dolgozunk szombaton! húzós lesz ez a hét! remélem szombaton leléphetünk majd azért 3kor és nem kell 6ig itt maradnunk :shock: azért kúrálgasd magad!!!
úúúúúúú, most, h mondtad a sárgadinnyét! :shock: nyami!!! én is akarok! :lol:
metet szedem 3*850-t . nődokim mondta, h legalább 12. hétig szedjem. a múlthéten hétfőn kiirattam magam a háziorvossal a nődokis ambuláns lappal (rajta, h több , mint 5hetes vagyok, és ott van a bevérzés) és iratni akartam metformint. házidoki szeme kikerekedett, h terhesen :shock: ? inzulinozni kell az ires kismamikat! :twisted: mondtam, h a nődokim egyetért a mettel és endodokiként is működik (kicsit füllentettem a második állításnál! :oops: ) és ha kell kérek tőle igazolást. erre a házidoki felírta a metet és azt mondta, h ok, ha a nődokim endokrinológus is , akkor ok. de megállt bennem az ütő! már harcba szálltam volna vele, mondtam volna a pcos honlapot is stb..., de szerencsém volt. :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Mi elméletileg 4-ig leszünk szombaton is, de a főnök gondolkodik, hogy csak 3-ig mert jönnek ide a könyvtárba valami játékfilmet forgatni! :?
A házidokim totál ellenzi a pcos Mettel való kezelését, de azért ki szokta nekem írni a Meforalt (mivel vittem neki a Tűű doki által írt diagnózist)
Vendég

Tücsi: mi péntek és szombat is 18-ig elvileg, gyaklag remélem legalább szombaton elmehetünk 15-kor.
házidokid :shock: de legalább kiírja, más dolog, h mit gondol (letojom :oops: )!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Elôkerültem...
Tücsi, köszi a hiányolást!Jobbulást!
Szerdától péntekig soha nem vagyok net közelben. Ezért t?nök el állandóan.

Lyutka!
Ma mi a helyzet? ugye nem jött meg?

Czinki!
A Déli gyógyszertárban láttam ma amirôl Tücsi írt!

Rejo!
Nagyon jól nézhet ki a sok növény meg virág!
Képzeld ma azt álmodtam, hogy keresztszemeshez válogatok vásznat, de már mindegyiknek a közepén volt egy hímzés. Csomó kalapos nô
:shock: Mit szólna ehhez Freud?

Ma megjártam a Kaálit... pénteken inszem.
Mindkét oldalon van egy-egy tüszô, a jobb oldalon 18mm-es (volt még mellette egy méretes, de nem mérte le) a balon 15mm-es. Méhnyálkahártya 7A. Mi a francot jelent az "A" bet??

Ennyi tellett tôlem... bocs.

Lona
lona1

Szia Lona!

Jó rólad hallani! Ma még nem jött meg, de tegnap egész nap és ma reggel is görcsölt iszonyatosan a hasam - máskor is így szokta - aztán 1-2 nap múlva megjön.....
Holnap délelőtt elutazom, csak hétfőn tudok újra írni, úgyhogy drukk neked az inszemhez! (én túl vagyok a Kaáliban 3 inszemen, de mégsem tudom mi az az A :oops: )
lyutka

Lonaaa, végre úgy hiányoztál! Nagyon szép az eredményed az A azt jelenti, hogy jó minősségű a nyálkahártyád! Drukk péntekre! De jó, nem soká kismami leszel!;-)

Lyutka, ne csináld ezt velem, én hétfőig megőszülök! A göcsök babásan is lehetnek, igazán tesztelhetnél! :roll:

Czinki én is letoj! 8)
Vendég

Tücsi, na jó, holnap reggel... de ne fűzz hozzá túl sok reményt.... (ez mensis görcs!!!! 99,9% - sajnos :cry: ) nem tudom, hogy tudok-e majd
lyutka

Lyutka: nekem is menszisen fájt a pocim! sőt még vagy 1,5 hétig. rohangáltam állandóan a wc-re, h most mi van megjött? szóval ++++++++!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

oké, reggel kiderül....
lyutka

Na visszaértem a beszerzô körutamról.

Lyutka!
Aztán gyorsan értesíts minket holnap az eredményrôl!
Kívánom, hogy szép pozitív legyen az a teszt!

Tücsi!
Köszi :D
Bárcsak...

Úgy néz ki magamnak kell beadni a tüszrepesztôt, áááááááááu :shock:
Korábban(másfél éve) a szomszéd adta be, de most nem leszek Budapesten. Látom már magam elött az esti cirkuszt anyuéknál.
A t? kicsi és vékony és nem is fájt soha mikor beadták... de én t?párnán és textilen kívül még semmi másba nem böktem t?t.

Lona
lona1

Babszika!
Szerintem nem gáz, hogy nem fogysz tovább.Kéne még???Én 65-tel már nagyon kiegyeznék!Most 73... :roll:
A dokinak valami elérhetőségét nem tudod(priviben), magánrendelés vagy valami!De már ez is nagy segítség, nagyon köszi!!!És örülök, hogy anyukád jobban van lelkileg!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nálam egy pár hónapja derült ki a PCO. Most van az első hónapom, amikor Clostit kaptam, 2x1-et 5 napig. De sajna ez kevés volt,mert a legnagyobb tüszőcském 13 mm-es volt és a nyálkahártyám 6 mm. Ma voltam uh-n,azt mondta a doki,hogy lehet,hogy votl tüszőrepedés, mert folyadékot is lát,de nem valószínű a beágyazódás,mert nagyon vékony a nyálkahártya. Kaptam Norculutot, vasárnaptól kell kezdenem, ha megjött megint Closti és holnaptól 850 mg-os metformint napi 2x1-et. Vizont ahogy olvasgattam fokozatosan kell elkezdeni. Igaz,mondtam a dokinak,hogy már kb.2 hónapja diétázom (folyadéknak zöldtea vagy víz, teljes kiörlésű kenyér, no cukor, többszöri kevés evés..stb.) és azt mondta kezdhetem a napi kettővel. Szerintetek nem sok ez így elsőre? én 1/2 - 1/2-re gondoltam kezdésnek.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

A 8-i időpont elkelt.

Zazzy, annyira megértelek! Vannak időszakok, amikor úgy tűnik, soha se sikerül, de nem szabad feladni! Nekem az egyik nődokim azt mondta, nem találkozott még gyermektelen pcos-sal!

Mostanában engem is elkapott a de jó lenne pocakot növeszteni érzés. Konkrétan a terhesség érzését szeretném átélni. Annyi kismamával találkoztam mostanában. Néha engem is elfog az irigykedés, de szerencsére csak finoman, így nem kell megküzdenem még a lelkiismeret furdalással is.

Ja, és 27. napon ne gondolkozz duphastonon! Nem mindig dolgozik ugyanúgy a szervezeted!

Szia Napvirág!
Nos, kezd inkább napi 1/2-lel szigorúan este vacsi közben!
Ha bírod, egy hét múlva reggel 1/2, este 1/2. Ezután reggel, délben, este 1/2. Majd reggel, délben 1/2, este egész, és így tovább. Ha nem vagy rosszul tőle, emelheted gyorsabban, de az első 1/2 tablettával várj egy hetet, mert sokszor kell 4-5 nap, amíg kijön a mellkhatás.

Nem teljesen értem a dokidat:
1. minek norcolut, amik még csak közép időben vagy? Lehet, hogy megjön magától! Metformint bármikor elkezdhetet, nem olyan, mint a fogigátló.
2. szerintem a closty túl korai. Várj egy kicsit, hogy tudjon hatni a metformin! Ha így se lenne peteérésed, akkor talán indokolt a closty. De 6 hónapig érdemes várni!

Rambóka, írok majd privit is: nem sok bromom van már, konkrétan 11 napra való. Tűű azt mondta, ezt a dobozt még szedjem be, aztán nem kell tovább. (úgy gondolom ezt a mostani vérvétel is megerősíti) Abbahagyhatom egyik napról a másikra, vagy inkább fokozatosan? Pl. még 3 napig szedem minden nap, utána pár napig minden másnap, majd minden harmadnap, stb.?

Kép
mamint

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs

Rejo!
Köszike a választ.
Hát, valójában 5kg még jól jönne, ha eltűnne rólam, mert 164cm vagyok és kicsit jobban érezném magam. :)
Nem, emelni nem is akarok, főleg, h a doki csökkentésen gondolkozik.
Azt hiszem, újra hőmérőznöm kéne, h lássam, mi van velem, mert pé-t tényleg nem érzek... :shock: :? (bár, így meg attól tartok, h nagyon rákattanok majd a bébire)

lyutka!
Hát, majd meglátjuk! :wink:
Én inkább azt gondolom, h talán még egy kis mozgás kéne.... talán kevés a szobabringa (??) :roll:
Köszönöm a rucihoz a véleményt! Jól jön, mert az önbecsülésem.... :?

Tücsök és Czinki!
Ha ez megnyugtat titeket, nekem a szombat így is, úgy is minden héten munkanap :evil:
De tökre megértelek titeket, mert nem is oylan régen még én is élveztem a hétvégéket!

Zazzy!
Majd megkérdezem anyukámat, h van-e vmi magánendelés, de sztem a kórházban, ha érdeklődsz (akár telefonon) tuti megmondják. :wink:

Napvirág!
Akartam írni neked, de amint látom Mamint szinte szórul szóra azt írta, amit én akartam.
Ezen a Norcoluton totál megdöbbentem. Hiszen mindenki tudja, h az egy "lórugás" a szervezetnek. Minek szeded, ha bármi lehet még?! :?

babszika

Napvirág!

Én annyit tennék hozzá, h. egyáltalán nem biztos, h. az a 13-as nem húz bele és nem követi a méhnyálkahártyád! Így még simán lehet egy 19. napi PÉ-ből egy olyan kis csirkefogód, mint amilyen nekem lett!
Ha meg a doki szerint volt tüszőrepedésed, akkor mire írta a Norcolutot? Ha volt tüszőrepedés, akkor lesz sárgatest, akkor pedig lesz spontán mensi is!
Ha nem rendelt vissza több UH-ra, akkor szerintem holnaptól hőmérőzz és írd fel az ébredési hőidet, minden nap, abból talán látni leshet majd, h. mi történik!
(hőmérőzési alapok: reggel ébredés után közvetlenül, még az ágyban fekve, mielőtt elmennél pisilni v. bármit tevékenykednél. Szájban, nyelv alatt, csukott szájjal vagy hüvelyben mérve.)

A metet pedig mielőbb kezd el, este féllel és leghamarabb a 4. napon akarj emelni, majd meglátod miért! :wink:

Clostyt hanyagold pár hónapig!

Mamint!

Szerintem pár napig szedj felet, aztán annyi!

Lona!

Ügyeletes doki v. kórházi ügyelet is beadhatja, csak figyelj, h. a port is belekeverjék, ne csak a folyadékot önmagában adják be (már, ha neked is Choragonod van)!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziaszti, jó reggelt!

Teszt jelentés: totál negatív :? ....
lyutka

Sziasztok akart lenni (még össze van ragadva a szemem) :wink:
lyutka

Lyutka!
Hmmm... és a hôd milyen?

Rambóka!
Ovitrell ez már fecskendôbe van töltve. Bôr alá kell adni.
Talán beadják, de nem kaptam papírt arról, hogy kapnom kell és úgy halottam azt kérni szokták. Mondván, hogy bárki mondhatja, hogy szüksége van rá. Bár nem értem ki az aki nyomós ok nélkül szurattatná magát.

Mamint!
Rambóka már válaszolt.
Én is úgy tudom, hogy fokozatosan kell abbahagyni. Te már eleve keveset szedtél mostanába, ugye?

Napvirág!
A többiek már mindent elmondtak!
Láttam a görbédet másik topikban, szerintem megvolt a tüszôrepedés! A folyadék tuti azért látszott. Jobb lett volna már egy korábbi uh is. A méhnyálkahártya vastagságra csak annyit írnék, hogy méhenkívüli terhességekrôl is hallani, nos ott 1mm méhnyálkahártya sincs és mégis megtapadnak a babaák(sajnos). Szóval ha akar megkapaszkodik a baba. És van még egy versenyzô a 13mm-es ô is lehet még befutó!

Lona
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?