Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Neked mikorra küldték a kész vonalzót?

Na én meg fájok... lehet mégsem 1 hó múlva jönnek el a pirosbetűs napok... vagy csak front van? :roll:
szilbee

Szép jó reggelt mindenkinek!

Erika!

Gyönyörű Réka baba!

Itt aludtunk anyukáméknál már tegnap nem akartam haza menni olyan fáradt voltam!
Máté nagyon jól érzi magát,azt hittem megint haza kell vele majd kocsikázni éjszaka mint multkor,de most nem!

Remélem megint előbújik a napocska!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Szilbee,nagyon jók a képek! :) Bizony egész nap is jól el lehet lenni a vadasparkba.Pirike akkor hozzád is megérkezett?
A vonalzót nem olyan hamar küldték.Ráadásul elsőre nem is volt jó,mert nem lehetett ide beilleszteni,és vmit újraszerkesztettek rajta,és utána küldték vmikor!Biztosan küldeni fogják,vagy kérdezz rá!Nekem válaszoltak az emailekre!

Nóri,Lilcsit viszed ma bölcsibe?

Évi,örülök,hogy jobban van Csongi! :) Ment ma oviba?

Erika,tessék sűrűbben írni!Miért nem írsz?A blogban pedig van bejegyzés :wink: tessék kérem ide is írogatni!!!! Csodásak a képek Ráka babáról :)

Ivett,lehet múltkor vmi más gond volt Mátéval,hogy nem akart ott aludni anyukádéknál.De most jól sikerült és ez a lényeg! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Köszi! :)

Piri még nincs... de már fáj a derekam... Régen ez úgy volt, hogy 2-3 napig fájt előtte. Remélem még azért vár egy hónapot! :roll:
szilbee

Ja és már látni a fogacskákat, bár még nem törték át az ínyt, de már nagyon átüt a két kis, opálos, szürke csíkocska... Szerintem 6 hó körül (a köv fogcsíramozgáskor) elő fog törni. 8)
szilbee

Sziasztok!

Csongit vittem oviba :wink: Elin, én is gondoltam erre a pszichés dologra (bár 39 fokos lázat produkálni azért elég durva). Az biztos, hogy nagyon örült, hogy nem kell menni úszni...

Évi és
Kép
csongianya

Judit! Képek? Kaptam egy levelet, de spam-ba tette... nem tudom, hogy így a válaszomat megkaptad e.

Évi! Remélem tényleg csak annyi! :)

No az én nagyfiam meg tegnap pancsi közben elregélte a nagymamájának telefonon, hogy bölcsizhetnéke an. :lol: Pedig még köhög... és addig nem is engedem, amíg el nem múlik neki. :roll:
Ja és állva pisil Levente a nagy wc-be... :lol: a szűkítő kicsi neki. :roll: Mondjuk soha nem is volt neki jó...
szilbee

Szilbee,igazán nincs mit :) Reméljük nektek hamarabb kibújnak a fogacskák :) Lucának már olyan régóta látszódnak,de nem akarnak áttörni.
Hess peiri,hess hess... :) :)

Évi,hát lehet volt benne egy kis pszichés dolog is,de azért 39 fokos lázat produkálni nem lehet könnyű.Csonginál meg volt a nagy öröm,hogy nem kell mennie úszni! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ati babáról nincs hírünk?

Cleo: Tök jól nézel ki! :D Jól sikerültek a képek! Sűrűbben is tehetnél fel ám!

Szilvi: Aktuális még a lasagne kérdés? Mert akkor írok privit.
Jajjj, de jó, jön a fogacska végre! :P Piri hess! De ügyes Levente! :D

Fogcsíramozgás? :shock: Hogy is van ez?

Hajni: Merre vagy? Lengyel barátaink?

Tündi: Itt még nem jelentkezett piri. 8) Nálad végül megállapodott?
Melindáról tudsz valamit? El van tűnve. :(

Nóri: A hegyes orrú én volnék. :D :D

Puszi mindenkinek!
jaimee1

Erika,piri megállapodott :wink: Lindáról nem tudok semmit én sem.De ha este nem jelentkezik írok neki e-mailt.Lehet költöztek a hétvégén :) Azt meg nem tudom,hogy ott van-e nekik net,de este rákérdezek ha nem jön addig.

Csajok vki ismeri a Herbalife termékeket??

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee, Tündi, hát én is gondolom, azért csak pszichésen nehéz 39 fokos lázat és hasmenést produkálni. Szóval azért egy kósza vírus biztos volt ott. Nem baj, ennél nagyobb bajunk ne legyen.

Ja fel akartam már tenni nektek, hogy mi milyen homeopátiás cseppet szedünk. A srác akitől vettem csodaszernek nevezte, én is mindig azt mondom Csonginak. Azt is mondta, hogy ha el is kap egy-két betegséget, könnyen túl lesz rajta. Na vagy ez segített, vagy nem, ha nem is csodaszer, de hogy ártani nem árt, az biztos.

http://www.energy.sk/hu/menu.asp?id=818

Tündi, Herbalife termékeket nem ismerem.

Szilbee, Csongi is nagyon gyorsan áttért az wc-be pisilésre. Szűkítőt nem használtunk, a kaki a bilibe ment :? Pisiléshez meg apa csinált egy dobogót a wc elé, mert hát kicsi volt a lelkem, még így is sokáig pipiskedve pisilt :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Naná hogy aktuális! :) Fogcsíramozgás?... Havonta egy pár napot mozog a focsíra. Leventénél olyan 3-5 nap volt.

Évi! :lol: :lol: :lol: Pipiskedve.. :lol:

Tessék drukkolni, hogy megkaphassa Dávid az oltást! Picit még ugyanis szörcsög.. :? 13-ra menek!
szilbee

Szilvi: Drukkdrukk!

A blognál tudsz ám szűkíteni az olvasótáboron. Ha úgy szeretnéd, csak te olvashatod, vagy akinek hozzáférést adsz. Vagy nem jól helyen tapogatózom?

Na, ezt sem tudtam fogcsíra témában...

Tündi: Nagyon jók a tati képek! :D :D Klassz kis kendője van Lucusnak.
jaimee1

TATAI..... :? :? :? Bocsi...
jaimee1

Nem... nem egészen. Picit másról van szó.
szilbee

No megvagyunk....

Oltást megkapta!! :mrgreen: Dejó!

A súlya pedig... szerintem senkit nem fogok már meglepni vele... 9060 g. :lol:
szilbee

Gratulaaaaa az oltáshoz! :D

Hát tényleg nem kaptam sokkot a súlyától. :wink: Mi max. 7 kilósak leszünk 5 hónaposan. Így is receg a hájunk. :lol: :lol:
És hány centi Dávid bébi?

Judit: Hogy vagytok?

Ildi: ????
jaimee1

A hosszt nem mértük. :?
szilbee

Sziasztok Lányok!

Tegnap délelőtt is,és délután is játszótereztünk,sétáltunk,sütiztünk :oops: ,pedig mondtam apának,hogy mostmár fogyózok mert lassan már elfolyok! :(
Jajj,de tornázni lusta vagyok,szeretem a finom kajákat,és csoki nélkül végem van! :oops: Azt hiszem nem állok még készen a fogyásra lelkileg! :roll:

A Lengyel gyerekeim hazamentek vasárnap (ki is sütöt rögtön a napocska) szegények persze szombaton lépten-nyomon esett,mit esett zuhogott az eső! Aranyosak voltak,kár,hogy egy kukkott nem értettem abból mit mondtak! :oops:
Végül apa kivitte őket a repülőmúzeumba,és mivel rátelefonáltam útban hazafelé bementek a kerékfesztiválra is! Nagyon tetszett nekik,apa elmondása szerint! :D Délután kártyáztak,videójátékoztak,gépeztek este pedig pizzázni voltak,vasárnap meg már reggel mentek haza!

Cleo!
Pöttyök elmúltak Francinak,de megmaradtunk a Babe Omegás tusfürdőnél,és fürdés után mindíg bekenem testápolóval az egész testét!
Tényleg olyan nagyot nőttek neked is a gyerkőcök,nagyon szépek,és szerintem te is nagyon jól nézel ki! :D

Évi!
Örülök,hogy Csongi rendben van! :D

Erika!
Nagyon édes Réka,hogy ki van pirulva a pofija,nagyon tündér! :D :D

Nóri!
Lilcsi ment ma már bölcsibe?Édes ahogy alszik a földön,nemhogy éjszakára is levackolnál neki,lehet,úgy aludna mint a bunda! :D

Tündi!
Örülök,hogy jól sikerült a hétvége,Lucus tündéri a képeken,a kedvencem amelyiken "egyedül" van! :lol: Meg milyen sokat nőtt már igazi kis nőci lesz lassan!

Szilbee!
Az egész albumot nem tudtam megnézni,de amit láttam belőle nagyon tetszett,tényleg nagyot nőtt most Levente is! :D

Franci meg már teljesen lebeszél minket a lábunkról,haláli a csaj a múltkor bele volt mélyedve éppen a szekrény pakolászásba,nézegette magánhoz a ruhákat,mikor Dávid megjelent az ajtóban,erre Franci ráripakodott: Dávid szobádba őőőtözök! Tegnap meg én ripakodtam rá,hogy előre nézzen mert nekimegy az ajtófélfának (szokása nem nézni a lába elé) erre visszaszólt: Anya ne kiabájjáá! :lol: :lol: :lol:

Rakok már pár képet a kölcsöngyerekeimről,és párat Francisról!

Kép Kép

Kép Kép Kép
Vendég

Na jó hosszúra sikeredtem,akkor most megint nem jövök vagy két napig! :wink: :D

Puszi mindenkinek! :D
Vendég

Erika,köszi a dicséretet! Réka babus hogy van? Mit csináltatok ma?

Szilbee,ezt nevezem súlynak :P Még minket is megelőztetek,pedig mi előttetek járunk pár héttel :) Oltás,hogy viselte a legényke?

Hajni,mi az ,hogy nem jössz vagy 2 napig?! :P :wink:
Nem hiszem én azt,hogy elfolysz :D Nekem is fogyóznom kellene,de nem találok semmi gyors,hatásos módszert.Vagy csak nem akarok :roll: Pedig júniusban esküvőre megyünk és kinéztem egy ruhát,és abba pedig bele kéne fogynom :) Mondjuk a csajszi azt mondta rám is meg lehet varrni,majd vmikor emgyek és megnézem,hogy áll.
Ez lenne az:/enny Kép ire vékony mondjuk nem akarok lenni!!!/
Franci csini csaj,tiszta apja,ahogy igy egymás mellett vannak :)

Nóri,merre vagy???

És a többiek?? Vali,te is mondtad,hogy jössz és írsz :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Ma reggel mentünk mamához, mert dógom volt....aztána déli alvás kemény 40 percesre sikeredett, így össze is kaptam a lányt és hazajöttünk, legalább mama hadd pihenjen már, ha már én nem tudtam (majd pihenek a koporsóban :? ) Ja, mert 1-kor még fent voltam, de utána is úgy aludtam, mint nyúl a bokorban, és utána fél 5-kor már megint ébren voltam 8)
Aztán elmentünk sétálni, meg játszótérre...

Holnap bölcsi!! :lol:

Szilvi! Ennek a fogzásnak ilyen ciklikussága van? :shock: Ezt én sem hallottam még.
Viszont Lilcsinek fogzás miatt volt láza pénteken. Ma akkorát nevetett, hogy láttam a hátsó foga helyét, rajta egy pici fehér pöttyet. Úgyhogy a bal alsó 5-ös zavar be neki...most.
A többit még nem néztem.
Leventének hátul néztem a haját, hogy olyan éles volt a kontúrja...mint akit frissen ollóztak... :lol:

Lányok! Pirit küldjétek hozzám, nálam már úgyis van 1, elfér még 2 :wink:

Hajni! Aranyosak a gyerkőcök a homokozóban :wink: !
Akkor jó mozgalmas 7végétek volt, lesz mit kipihenni.

Most meg micsoda szélvihart ígértek :shock: De ha reggelre lecseng, semmi probléma....

Erika! Réka korán kel még? Lilcsi úgy rászokott, míg itthon voltunk a fél 8-as keléshez! De én is. Szar lesz megint korán kelni :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jelentem Csongi rendben, be is vágott vagy 5-6 gólt ma edzésen :lol:

Hajni, tök jó apa meg Franci együtt a képeken!

Szilbee, 9 kiló??? Azta, nem semmi! Oltás megviselte?

Juj, Tündi, nagyon jó ez a ruci kombináció! Én inkább nadrágos vagyok, ezért külön tetszik!

Nóri, a mai Néplapban olvastam egy Bige holdingos hirdetést, nem rád szabták véletlen :wink:
Erre gondoltál? Nekem van ott egy személyügyes ismerősöm, de nem tudom, hogy tudna-e segíteni...
Adtál be jelentkezést?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Most beszéltem Lettivel, jól vannak, Ati baba ügyesen szopizik péntek óta. :D
Már 2200 gr a súlya.
Letti mondta, hogy volt ma bent Betti nála, Ő majd tud részleteket is, mert az anyuka épp sietett "vacsiztatani." :)
A héten tutira hazajöhetnek.

Szilbee, nagyon nagy fiú Levente, de Dávid sem semmi. 8)

Tündi, Lucus naggyon cuki, jók a képek.

Réka bébinek nagyon jól áll a kis kalap.

A mi bölcsinkben (Városmajor) ma is kint aludtak, és idén már többször is.
Nálunk is matracon alszanak, de úgy tudom, hogy sok oviban sincs ez másképp.
Persze kint vaságyon szokták húzni a lóbőrt. :)
zatkone

Dóri! Köszi a híreket! Ez igazán örvendetes!

Évi! Privi ment! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,megy a drukk :)

Évi,én is inkább nacis vagyok,és első pillanatra beleszerettem ebbe a ruciba :) A felseje mondjuk nem lesz ennyire díszes,mert az ára elég borsos lenne :cry: De majd meglátjuk milyen is lesz :) és hogy egyáltalán hogy áll majd rajtam.

Dóri, köszönjük szépen az infókat!Pusziljuk őket és várjuk vissza Lettit! :)

Írtam Linda tesójának,ha jön válasz,akkor írok neki sms-t,és reggel megírom mi a helyzet,vagy ha válasz érkezik tőle!

Jó éjt mindenkinek!!!

Puszi

Kép
Kép
tundi24

Jó Reggelt!!!!!!!Megvagyunk,csmindíg van valami!

Tegnap pl,hatalmas hiszti a boltban egy labdáért,harcolok vele peluscserénél,sétálunk ezerrel,ja és pár percig egyedül áll a nagyfiú!!!!!!!!

Évi!
Nálunk nővérem ha nem akart,dolgozatot írni suliba menni,olyan lázat beszélt be magának meg rosszullétet hogy 38-39 fokra is fölszaladt neki,ma sem tudja ő sem hogy csinálta de bejött! :D

Tündi!
Nagyon jók a fotók!!!!!

És hát Réka is kész úrihölgy!!!

Szilbee!
Megnéztem az albumot az is nagyon jó!

Cleo!
Töbször rakhatnál fel képet!!!!!

Mano!
Cseregyerekek,tök jó!
Kár hogy rossz idő volt amikor itt voltak!

Nóri!
egnap az én gyerekem sem birt magával alváshiány miatt nem tudom mi volt vele,gondolom a front(habár én már mindenre ráfogom)

Vasárnap megyünk ballagásra,bementem tegnap egy kínaiba venni egy fekete gatyát 5500forint!!!!!!Ennyiért úgy döntöttem nem veszek,pont ezért mentem kínaiba hogy olcsón megússzam hát nem jött be!!!
:twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jó reggelt! :) Nem is volt annyira vészes az esti vihar,mint amilyet beharangoztak szerencsére :)

Linda írt tegnap,hogy szombaton átköltöztek,és azóta nem volt net közelben,de ma összerakja a gépét és ír! :)

Katlina,hát ma már a kínaiban sem olcsók a cuccok :? Én most ajándékoztam el fekete gatyókat 1-2x votlak rajtam,semmi bajuk sem volt.Ha előbb mondod odaadtam volna,hátha jó lett volna rád.
Gratula Robikának az önálló álláshoz! :) :)

Kinek,hogy telt az éjszaka?

Megyek kicsit takarítgatok :)

Kép
Kép
tundi24

Jóóó reggelt!

Dóri, köszi az infót! Jaj, de jó, hogy ügyesen szopizik a kis drága. :D

Nóri: Mostanában fél 7 körül kelünk. Ami az öt órai szopi után ölég korán van, apa szokott ilyenkor babázni egy 20 percet, mire életet verek magamba. :? :?

Tündi: Miért szabadultál meg a gatyóktól? Hű, nekem még a gimis nadrágkészletem is megvan. Mondjuk, hogy minek, ne kérdezd! :lol:

Éjszaka jól telt, az este nem volt fényes, sztem fogacska kínozza, mert ömlik a szájából a nyál, tömi a rágókákat szegény, de így is nyűgi és nyavalygós. Tegnap haza kellett jönni a sétából, mert nem maradt meg a kocsiban. Síííírt a szentem.

Vali: ?

Várjuk Lindát!

Hajni: Meg ne tudjam, hogy ma nem írsz! :wink: Franci éééédes a képeken az apjával.

Helyzetjelentés: vacsi előkészítve, reggeli a pocakban, konyha ragyog, Réka alszik. Még a végén szupernő leszek, ha nem vigyázok. Megyek lassan, vasalok.
jaimee1

Sziasztok!
Megint egyedül maradtam..jó, nemjó-jó, nemjó? :roll: Mikor mondtam reggel Lilcsinek, hogy megyünk bölcsibe, annak fülig ért a szája, úgy örült. :lol:
Megint zavarban voltam, hogy milyen ruhát is készítsek neki ki, amiben az udvarra megy? Bent harisnyában+sortban+hosszúujjú pólóban vannak, így gondoltam, egy mellény+ kendő és kész. Erre látom ott a sok kabátot :shock: a többi gyereknek. Így hát én is odakészítetem egy termopulcsit, meg egy vékony gatyeszet. De szeritnem őrült melege lesz, már bánom. :cry:

Szilvi! Találkoztam Szabival meg Dorkával! Édes az a kislegény, sokkal csinibb, mint a képeken :lol:

Hajni! A buszon meg azt tárgyalta 2 anyuka, hogy "Hallottad hogy eltűnt 2 lengyel gyerek?" És ezt tárgyalták, mert az egyik 2-ről hallott, a másik 3-ról. A vendéglátó családtól tűnt el :shock:

Katlina! Nagyon ügyes Robi! Étvágya javulgat már neki? Hát a kocsitok meg van már csinálva?

Tündi! Nekem is a napokban jutott eszembe, hogy venni kéne anyagokat és varrni vagy 2 nadrágot. Nekem is a hasonló egyenes, vagy trapéz szabású nadrágok tetszenek. A kismamanadrágomat szoktam olyan helyre felvenni, de az is szűk combban, fenékben :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Igazad van, lassan vasaljál, kitartson sokáig :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni: Lebuktál, mit csináltatok a lengyel gyerkőcökkel? :lol: :lol:
Na mentem. Tényleg.
jaimee1

ÉVI! Azért köszi :wink: !

Erika! Te is lebuktál...babanettel vasalsz?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri, ez most komoly, tényleg eltűnt két lengyel??? Hát nem semmi!
Jaj, az öltöztetéssel nekem is mindig bajom volt/van. Mondjuk most már egyszerűbb, mert Csongi önálló, általában hagyok ott neki pl. tavaszi sapi+baseball-t és megmondom, hogy ha jó az idő, elég a baseball. De bölcsiben még más a helyzet.
Egyébként is ezek az átmeneti idők a legrosszabbak, mert nem tudod, éppen milyen idő lesz aznap...
Ja, és nálunk az oviban kikapcsolták a fűtést, hát szerintem kinn melegebb van!

Dóri, köszi az infót, úgy örülök, hogy Ati baba szopizik! Remélem gyorsan hazajöhetnek már!

Erika, Te szupernő, tudod-e nálam mennyi a vasalni való... látszik, hogy anyukám nem volt nálunk a múlt héten :wink: :?

Mi meg 3-án megyünk ballagásra, még ruhám lenne is, de elegánsabb cipőm... és a 35-ös lábamra egyszerűen nem kapok. Mit fogok felvenni? Pedig a keresztfiam ballag, csak illene normálisan kinézni.

Én ma a Suzukinál kezdtem. Tegnap észrevettem, hogy valami gáz van a baloldali indexxel (ezt így kell írni?) Na, ismerősnek telefon, mondta izzócsere. Na ja, se izzóm, se nem tudom kicserélni. :wink: Reggel bevittem, vettem, kicserélte. 5-én meg megy műszakira a kocsi, ha minden jó megy a férjem végre itthon lesz. Már kezd hiányozni, ez a 4. hét, hogy elment :(

Évi és
Kép
csongianya

Hall!

Engem meg betemetett a munka, de azért olvasok... :wink: csak írni... huhh azt nem tudok.

Mentem is... Pussz!
szilbee

Hmmm...én is olvasnék, de nincs mit :roll:

Judit! Ti hogy vagytok? Ennyire dolgozol, hogy nem is írsz? :shock: :cry: Marci hogy van? Lemaradásodat bepótoltad már?

Pircsi! Te is írhatnál, nem csak ünnepekkor...

Betti! Te is el vagy veszve, pedig msn-en szoktál lenni...

És előbb-utóbb nem fogok mindenkit végigleltározni, hanem majd én is eltűnök (most jól megfenyegettem mindenkit, mi?) .... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Na ne tessék már eltűnni! :D :D
Én nem hallottam,hogy eltűnt volna két lengyel gyerek,vagy három :roll: ,Dávid biztos mondta volna ha lett volna ilyesmi! Na de mindegy mi a lengyeleinket leadtuk ez a lényeg! :D
Tök jó,hogy Lilcsi boldogan ment a bölcsibe,már biztos hiányoztak neki a játszópajtásai! :D

Erika!
Hogy csinálod ezt,hogy gyerek,főzés,takarítás,vasalás... :D mesélhetnél,én úgy el vagyok lustulva komolyan mondom! :oops: :roll:

Tündi!
Tök jó az a ruci,nagyon tetszik biztos jól áll majd neked,nekem is kellene vennem majd valami alkalmi ruhát mert ha valahova mennem kellene most nagyon meg lennék lőve,ami van az nem jön rám!Én is nadrágos vagyok,kis rövid sonka lábaimon nem áll jól a szoknya! :lol: Na majd nézelődök is,hátha találok valami csinosat!

Katlina!
Na ha már egyedül megáll a nagyfiú akkor hamarosan el is indul,tök jó! :D Na és megkapta a labdát? :wink: :D

Dóri!
Köszi az infót! :D De jó,hogy végre hazamehetnek :D ,én azt a 4 napot is alig bírtam ki! :? Biztos már Anta is nagyon hiányzik Lettinek!

Betti!
Várjuk a beszámolót Lettiékről,el vagy tűnve nagyon! Most is vizsgára készülsz? Bettike jól van?

Évi!
Az uncsitesómnak is 35-ös lába van,ő is mindíg panaszkodik,hogy alig tud cipőt venni magának,főleg alkalmit nem gondolnak arra,hogy azért nem mindenki él nagylábon!

Na mentem,pusszantás mindenkinek!
Vendég

Kocsink!
Hát még mindíg ugyanúgy áll ahogy hazahozták,visszük majd Kiskörére karosszérialakatoshoz,mert megtudja csinálni!

Hát az evésünk változó,egyik napról a másikra áttért a darabos kajára,azóta csak kenyeret és babapiskótát enne csak,ma is harcoltunk az ebéddel,de étvágy az van!Penderedik a gyerek :D :wink:

Labdát megkapta de megfogadtam ez volt az első és az utolsó,mert mi van ha legközelebb egy drága játékot fog meg :twisted: ?Most nagyon hisztis lett,és hát az a baj hogy hiába mondom anyosómnak is hogy ne engedje meg ezt vagy azt...rám se b@szik,mintha nem is mondtam volna Robikának mindent lehet :twisted:

Erika!
Hozzánk is jöhetsz vasalni!!!!!!!!
Mindaddig míg Robi csak szemlélőlye volt a világnak,addig mindent megtudtam csinálni,elgagyogtam neki és elvolt,na most persze be nem áll a szám egész nap Nem szabad Robika,Ne menj oda,Ne játsz a szemetessel,Ne szedd le a ruhákat............és semmire nem haladok,örölük ha megfőzök és kész

Kép

Kép
katlina

Erika,azért adtam oda a nacijaimat,mert már nem hordtam őket,vmelyik kicsi volt,vmelyik meg nagy :wink: Jó mi? :)

Nóri,fogyizzunk együtt :) Na én mondjuk még nem kezdek bele ,mert még ugye szopizik a kisasszony,csak néha fogok tartani pl:gyüminapot,az még jól is fog esni a szervezetemnek :)
Ma mértem magam keresztanyáméknál,és -3kg ba vagyok,mint mikor terhes lettem :) Márcsak 7kilót kell leküzdenem :)
Ja,és nehogy megpróbálj eltűnni! :) :twisted:
Katlina,az nem jó ha anyósod mindent ráhagy Robikára,mert akkor bizony nem fogsz vele bírni.

Hajni,én is nadrág párti vagyok :) mint ez ki is derül a képből :) Ez a lengyeles sztori meg lehet csak humbukk,mindent kitalálnak már az emberek :roll:

Szilbee,mivel vagy így elfoglalva? :) Fiúk?

Kép
Kép
tundi24

Katlina: Hát anyós pajtás kemény dió...Miikor költöztök? Sátoros ünnepet csapunk a fórumon.

Nóri: Írjál csak, kihalunk itt szépen lassan, csendben....Én írói válságban vagyok, ha fogalmazhatok ilyen nagyképűen, mármint blogilag. :?

Tündi: hol van rajtad az a 7kg az Isten szerelmére. :lol: :lol:

RékaCica nyafis ma. Egész nap szórakoztatni kell, néz rám várakozóan, hogy nyomjam neki a következő mondókát és dalt, játszunk együtt, forgassam neki a különböző játékot stb. Vigyorooooog ezerrel. Alap esetben elvan a rágókáival, egy két játékkal egy ideig, de nem ma. És tegnap sem. Nyüszít, nyarvog, sírbakol itt nekem, imádnivaló akármit csinál. :lol:
jaimee1

Erika,majd megjön az ihlet ne aggódj :) Réa lehet az időre nyűgi,nekünk is vannak ilyen napjaink.
Az a7 kilómeg a has,csípő,com,fenék tájon található meg :wink: De majd lemegy egyszer :)
Blogra visszatérve olvasom ám :) Csak nem mindig írok hsz-át :oops: Az utalsó bejegyzésen nagyon elgondolkodtam :roll:

Na megyünk pancsizni! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Miért?
jaimee1

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Remélem az éjszaka mindenkinek jól telt,nekünk hajnali 5ig semmi gond nem volt,utána viszont hatalmas,sírás,megfeszülés.Ma lesz a3ik napja,hogy nincs kakija Lucának :( Nem tudtok rá vmi módszert? Hőmérőset tudom,de azt csak a legvégső esetben szeretném használni.

Erika,amin elgondolkodtam,hogy mennyien vetetik el a gyereküket,sokan meg mennyire szeretnének,és egyáltalán nem lehet nekik.Nem értem,hogy aki elveteti,az inkább miért nem hordja ki,szüli meg,mondana le róla,és akkor egy másik pár örülne,hogy babához jut.Na ez nem túl szép megfogalmazás,hogy "babához jut",de sztem jobb megoldás lenne.
Amikor bent feküdtem a cukor miatt,volt egy kiscsaj 16éves,az anyja kényszerítette rá,hogy vetesse el a babát,a csaj meg egész nap sírt,és sírt,és sírt.Nem ment le a dokihoz hogy megcsinálják neki,aztán jött anyuka és hatalams patáriát csapott a folyóson.Nem is tudom ki volt a dokija,mert nem ismerem,de ott üvöltöztek egymással.Ebben az esetben megértem ha vki elveteti,hisz 16 évesen gyereket szülni a mai világba nem szabad!!!
Szóval ez olyan érdekes téma.Átéreztem a helyzeted,szerencsére nekem nem volt benne részem,de nekünk sem elsőre sikerült,és eléggé kétségbe voltam esve,aztán egy kicist jobban elkezdtem másra koncentrálni,és megfogant a kis édibabánk :) :)
Jó hosszúra sikeredett :oops:

Linda nem írt úgy látom :(

Nagy a csend,ébresztőőőő szépen süt a napocska! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nekünk a masszírozás vált be kakira. Pokira pedig a csípőtorna. Tegnap Dávid is azzal küzdött.
Megcsinálták Dévid vonalzóját, fel is tették már az oldalukra. Hát nemt tudom... Azt hittem, hogy klasszabb lesz, de... hmm nekem nem tetszik. Ilyen gyengét szerintem még sose csináltak. :shock:
Itt a link: http://www.nagyonbaba.hu/egyedi-babas-hatterkepek-11
Az oldal legalján van.

Dóri! Köszi az infókat! :) Ti hogy vagytok?

No én meg besokaltam már a sok takonyszívástól, hogy nem tudunk igazán a srácokkal pár napja kimozdulni, ettől a francos fronttól is kiesik a szemem... Azt hittem Levente már mehet bölcsibe, de még mindig köhög. Lehet csak lecserélem a sinupretet az ipecacuánás (vagy hogy kell írni :oops: ) cuccra.
szilbee

Sziasztok!

Jól telt az éjszaka, bár Réka cica 3x is felkelt. Nem volt éhes, csak a cici biztonságára vágyott 2 percre.

Hű, nem tudom. Csak szopis babáknál az anyukának szokták ajánlani a narancslevet, barackbefőttet, szilvalekvárt. Nem így egyszerre persze....Na majd jönnek a rutinosabb anyukák. :wink:

Szegény csajszi....Erőltetni azért nem kellett volna. :( :( A dokit sem irigylem. Szép szakma a nőgyógyászat, ha szülészetről van szó, de ott figyel az abortusz is. :cry:

Ja, azt nem írtam, mert a blog nem arról szól, hogy volt még egy másik abortuszos csaj is a szobámban. Na, arra a csajra már ferde szemmel néztem, mert úgy viselkedett, mint egy welness hétvégés szálló vendég. SZóval könnyen viselte az egészet. Aztán elmondta, hogy otthon várja a 3 hónapos babája. Így már oké volt. Nagyjából.....

Szép napot! Mi nyűgik vagyunk ma is. Ez már így marad? :shock:
jaimee1

Vali: Látom, történt jó is, rossz is, de írjááál ide is!!!
jaimee1

Szilbee,sztem nem rossz,csak talán lehetne színesebb!Nem te választottad ki a sablont?Meg miekt küldtél el nekik?MErt nincs rajta számláló sem.. :roll:
Jobbulást a fiúknak!Kpróbálom ezt a masszázs dolgot!

Erika,narancslét is kipróbáljuk,mindjárt facsarok neki!
Hát jó hamar teherbeesett a csajszi :shock:

Megyünk városba,de beborult,úgyhogy kocsiba vágom magunkat :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Minden kész sablont feltesznek, ami elkészült! A tied is fent van! ;) Pár oldallal előrébb! A sablont nem én választottam, ők kreálták. Csak képeket küldtem, meg szül. dátumot és szöveget, ahogy kérték.
Szerintem még most generálják rá a számlálót. Gondolom majd küldtik nekem az kódot, amit be kell illeszteni, de szerintem a Leventéét még most csinálják, azért nem küldték.
szilbee

Mano! Annyira jók a képek! :D Tegnap elfelejtettem reagálni..

Nóri! Nehogy eltünj!!! :) Hidd el úgyis megtalálunk!! :twisted: Inkább mesélj, hogy mi jót csinálsz, így higy Lilcsi újra bölcsizik???
Jajj és annyira jó az avatarod!!!! :lol:
szilbee

Remélem Linda és a pici jól vannak! :| Vajon miért nem jelentkezik?
És Judit?
Vali?
Betti?
Cleo?
Jlevay?
Petri?
Ildi?
Évi?
Zsú?
Mongiék vajon már otthon vannak?
:roll:
szilbee