Sziasztok!
Nóri, ez most komoly, tényleg eltűnt két lengyel??? Hát nem semmi!
Jaj, az öltöztetéssel nekem is mindig bajom volt/van. Mondjuk most már egyszerűbb, mert Csongi önálló, általában hagyok ott neki pl. tavaszi sapi+baseball-t és megmondom, hogy ha jó az idő, elég a baseball. De bölcsiben még más a helyzet.
Egyébként is ezek az átmeneti idők a legrosszabbak, mert nem tudod, éppen milyen idő lesz aznap...
Ja, és nálunk az oviban kikapcsolták a fűtést, hát szerintem kinn melegebb van!
Dóri, köszi az infót, úgy örülök, hogy Ati baba szopizik! Remélem gyorsan hazajöhetnek már!
Erika, Te szupernő, tudod-e nálam mennyi a vasalni való... látszik, hogy anyukám nem volt nálunk a múlt héten
Mi meg 3-án megyünk ballagásra, még ruhám lenne is, de elegánsabb cipőm... és a 35-ös lábamra egyszerűen nem kapok. Mit fogok felvenni? Pedig a keresztfiam ballag, csak illene normálisan kinézni.
Én ma a Suzukinál kezdtem. Tegnap észrevettem, hogy valami gáz van a baloldali indexxel (ezt így kell írni?) Na, ismerősnek telefon, mondta izzócsere. Na ja, se izzóm, se nem tudom kicserélni.
Reggel bevittem, vettem, kicserélte. 5-én meg megy műszakira a kocsi, ha minden jó megy a férjem végre itthon lesz. Már kezd hiányozni, ez a 4. hét, hogy elment