Sziasztok!
Betegecskéknek gyógyulást, és kitartást! Nem irigylek senkit, mi is majdnem 3 hétig húztuk, mire mindkét kölök teljesen rendbejött.
Nircee,
b@sszus!!! úgy felment az agyvizem anyósodtól!!! tényleg szívesen elküldöm helyetted a büdös ....-ba, ha gondolod, csak küldd meg a telefonszámát! hogy ilyen antiszociális büdösbunkó senkiházi legyen valaki... össze kéne kötözni
Pilla meg az én anyósommal, és ledobni őket a Taigetoszról!!!!
és már bocsi, hogy ezt írom, de a kedves drágalátos férjecskéd ne hagyja már el magát így! állítólag felnőtt férfi, legalábbis gyereket már tud csinálni. bezzeg ha Te vagy beteg, attól még minden menjen flottul??? róla is leszedném legszívesebben a keresztvizet! szégyellje magát! ha annyira nagyon beteg lenne, akkor kórházban lenne a helye, nem otthon a te nyakadon! igazán megérdemlik egymást, anyuci meg a kicsi fiacskája.
Giga,
gratula a "kalandtúrához"! Minden elismerésem a tiéd!
tüccs,
ne írj le ilyen butaságot, Dóri nem antiszociális! ez egyszerűen így van ebben a korban! nem együtt, hanem egymás mellett játszanak a gyerekek, mindegy, mennyit van társaságban! az együttjátszás egyébként is még sokáig abban fog majd kimerülni, hogy rohangálnak körbe-körbe és visonganak, nem pedig együtt játszanak, mint az ötévesek!
Pociddal mizujs?
Gumicukor,
én tavaly új anyakönyvi kivonat másolatot vittem, de azt mondták, tök fölösleges, jó a régi is, úgyis visszaadják. szép a pocid!
Ichtus,
ooooollllyaaaaannnnn édi dumálója van a csajnak!!!!
szantre,
hogy van a fejed?
Pimpoka,
a hangyáktól engem is a frász kerülget... megértelek nagyon!
a kézmosáshoz annyit, hogy én igen látványosan emiatt vetettem véget egy családi összejövetelnek, ahol boldog-boldogtalan (persze anyós által összecsődítve) csókolgatta meg fogdosta volna a csajokat, bár Bogi már nem hagyja magát - ő pl. 1 éves kora óta mindenkit bezavar a fürdőszobába wc-zés után, ha rajtakapja az illetőt, hogy nem oda indul kezet mosni
- szimplán közöltem a díszes társasággal, hogy a seggük vakarása után lesznek szívesek nem hozzányúlni a gyerekeimhez, és a kicsi kezét se csókolgassák, mert esetleg kiverem a protézist a szájukból, mert annyi eszük nincs, hogy egy pici baba rögtön a kezét veszi a szájába... na el is vagyok könyvelve bunkónak... de tojok rá!
anyósomat egyszer majdnem a lakásból penderítettem ki, rögtön megérkezése után, mert csak ledobta a táskáját meg a kabátját a bejárati ajtóba
és úgy ahogy volt, csizmában vágtatott végig a folyosón, befelé a gyerekszobába, ahová mi is csak zokniban vagy mezítláb lépünk, még az itthoni papucsot is levesszük az ajtóban, ő meg a sáros-sz.ros csizmájában vágtat befelé! és még vigyorogva
közli velem, hogy "legfeljebb majd kitakarítasz!" a fiacskája akkor kénytelen volt rászólni, de ne tudjátok meg mekkora balhé volt a drága mama látogatása után...
Apropó, balhé! Hát az most is van, meg világraszóló sértődés is. Merthogy nem engedtem, hogy az anyósom "vigyázzon" a csajokra, míg mi hétvégéztünk (persze, hogy ne legyen egy pillanat nyugtom se, hogy éppen mivel akarja kinyírni a kölykeimet). Anyám jött már csütörtök reggel, a fater meg itt dolgozik most Pesten, ő csütörtök este jött. Így megvolt az "átállás".
Mi péntek reggel 9-kor leléptünk reggeli után, Bogi egy kicsit nyavajgott, de aztán nem érdekelte különösebben, a papával elkezdtek focimeccset nézni.
Roninak meg az volt a lényeg, hogy tele legyen a pocókája.
Amennyire tartottunk a dugótól a sztrájk miatt, hááát, 22 perc alatt kint voltunk az M6-on, Mátyásföldről indulva.
Annyira így nem siettünk, útközben ebédeltünk, és szépen becsorogtunk Harkányba, olyan gyönyörű városka! A szállodában
http://thermalhotelharkany.hu/htmls/fooldal.html a párom elment a reumadokinénihez, merthogy fáj a térde meg a bokája, közölték vele, hogy az egy évtizedes bakancshordás nem tett jót a lábának, talpboltozat süllyedése van, ezért fáj neki... én meg közben leszerveztem a masszázsaimat, átdobtam magam fürdőruciba és úsztam egy óriásit. Nagyon szép medencéje van a szállodának, az árban benne van a szauna, a gőzfürdő, a jacuzzi, a fürdőköntös, úgyhogy élvezkedtünk. A wellness részleg minden nap reggel 7-től estig nyitva van, reggeli előtt úsztunk, aztán jól bekajáltunk, és mentünk csavarogni. Lehet biciklit is bérelni, de mi inkább csak sétáltunk, meg bementünk Pécsre szétnézni, még egyikünk se járt ott ezelőtt, meg Siklósra a várba. Pécs nagyon megtetszett mindkettőnknek, gyönyörű város! Kora délelőttre és késő délutánra időzítettük a masszázsokat meg a dagonyázást, aztán este irány a zaba! Istenien főznek, szép a választék, igazán udvarias a kiszolgálás is - semmi kivetnivalót nem találtam a szállodában, pedig egy-két flancos pesti helyet már láttam a külföldi vendégek okán. Az étteremben még zenekar is volt a vacsorához. Biliárdoztunk, dumáltunk egy csomót (persze legtöbbet a csajszikról, nagyon hiányoztak), és lazítottunk. Annyira jó volt! Persze vasárnap reggeli után húztunk haza ezerrel a töpörtyűkhöz...
És a legszebb az egészben, hogy sokkal kevesebbe került, mint amennyit számoltunk, pedig minden fogyasztást meg wellness szolgáltatást a szobaszámhoz írattunk, nem fizettünk semmit külön, még a minibárból is ittunk, és így fizettünk a 3 nap 2 éjszakáért 67ezret, egy 4*-os szállodában...
Asszem máskor is megyünk még, de visszük a csibéket is, volt aki 5 hónapos babával volt, annyira irigyeltem...
na, felébredtek a csajok, megyek!