Új privát üzeneted érkezett!

Húúú Nircee!
Nagyon vigyázz magatokra. Rossz olvasni, hogy ilyen rosszul vagy. Remélem, hogy Simon Olivérnek (csodaszép nevet választottatok egyébként!) nem lesz semmi baja emiatt! Küldünk nektek sok-sok gyógypuszit!
Tök természetes egyébként, hogy ilyenkor az ember csak magával foglalkozik. Egyébként te nem is csak magaddal foglalkozol, hiszen az albérlőd is érintett ebben a dologban. :wink: Bár őszintén remélem, hogy ő most kimarad ebből! :?

Kép
Kép
giga1

Jajj, Nircee, hát ez nagyon rossz! Használd te is vastagon a sudocreme-t vagy körömvirágot, csak az eleinte jobban belobbantja.
Már tegnap is láttam, hogy meglett Kiscsibe neve, szép neveket választottatok! Pihenj sokat! Írassál fel a gyerekdokival Humana elektrolyt-ot, nekem azt mondta a gyerekorvos, amikor én is fostam, hogy használjam nyugodtan, hiszen sokminden kiment belőlem, de azt nem tudom, hogy várandósan szabad-e. Ilyen nagy hasmenéskor nagyon legyengül és kiürül az ember. Pótold a vitaminokat mihamarabb, persze nyilván tudod te is ezeket.

Pilla, tényleg milyen kis véres volt Laura, de így is gyönyörű volt.

Én ma még csak vásároltam, mosogattam, főztem levest, mosogattam, Lellét egrecíroztattam a konyhában, majd előkészítettem a rakott kelkáposztát, majd mosogattam, majd ettünk levest majd mosogattam...unom... és még mi mindent kéne csinálnom...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee, mihamarabbi jobbulást kívánok neked!!!Remélem, Simi nem érzi meg a betegségedet! Pihenj sokat! Nagyon szép nevet választottatok!!Az eddig szóba került neveitek közül ez a legjobb!Nekem is tetszik a Simon név. Nekünk, ha fiúnk lesz, Matyi lesz. Mátyás Barnabás.

Pimpoka, ismerős az érzés. A konyhából soha nem tud az ember szabadulni... :evil:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus és ha Picúrka kislány lesz, mi lesz a neve? Ha Lelle fiú lett volna, ő is Matyi lenne. Még neked akartam írni, hogy olyan gyönyörű a tulipán fátok!

Lelle ma mindössze 50 percet volt hajlandó aludni... kíváncsi leszek, hogy este, hogy fog kidőlni. Jaj, azt meg nem is meséltem, hogy már második napja szívat, mert kb. 1-1.5 órán át kellett altatni. A lepedőjén mindenféle elefántok vannak, aki eszik, iszik, fürdik, na azt 40x mondta el, hogy hamma-hamma, ini-ini, pepe-pepe(víz), gondoltam is Gigára, hogy milyen rossz lehetett, amikor Lili csinálta ezt+sírt hozzá. Akkor kezdtem felfogni, hogy miről is írt, mert nálunk ez fordult még elő.
Ma a férjem csak éjszaka jön haza, úgyhogy jippi egyedül csinálhatok mindent. Na, mára eleget panaszkodtam.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Na, megjöttünk a corából, sikerült szelepet venni! Köszi csajok!

Nircee!
Akár az ügyeletet is kihívhatnátok, a doki biztos tud valami okosat adni.. Mielőbbi javulást kívánok, Simonnak biztos nem lesz baja, a természet megvédi őt!!!
Ha tudsz jelentkezz röviden holnap, hogy hogy vagy!!

KépKép
tüccs

Tüccs!
Pont most akartam írni, hogy van a Corában. :D

Pimpo!
Sajnálom a konyhai fogságot is, meg az altatásos gondot is! Remélem ez csak egy egyszeri alkalom volt nálatok.
Mostanság nálunk Lili visszaszokott arra, hogy nem akar aludni menni. Megint... :( Amikor elköszönök tőle már megy a hiszti, hogy nem akar aludni menni. Aztán (igaz nem másfél óra alatt) elalszik.

Csajok!
Azt akartam kérdezni, hogy a gyerkőcök mennyire játszanak a saját játékaikkal nálatok? Ha a gyerkőc egyedül van mennyire foglalja el magát?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Jajjj, olyan meghatóak ezek az elsőperces fényképek...

Nircee, sajnálom, hogy már megint nem vagy jól. Pedig nagyon drukkolok, hogy problémamentes legyen a terhességed!! Nagyon vigyázz magatokra!

Giga, Márk se nagyon játszik a játékaival, egyedül meg pláne nem :? Igazából én mindent úgy csinálok, hogy közben ő is ott van (és kissebb-nagyobb mértékben akadályoztat - pl. átesek rajta, ő kipakol a mosógépből, ha én bepakoltam, a konyhában kirámolja az edényeket stb.) Ha ezeket megunja, akkor pedig hiszti van, hogy foglalkozzak vele. Úgyhogy a nap nagyrészében játszunk, és akkor csinálom a dolgomat, ha alszik, vagy a párom is itthon van.
Ötletem sincs, hogyan lehetne picit nagyobb önállóségra szoktatni, hogy legalább akkor játsszon el egyedül, mikor ott vagyok vele egy szobában, - csak épp mással foglalkozom. De már most sejtem, hogy pár év múlva visszasírom ezt a nagyon ragszkodós időszakot :roll: :wink: :lol:
(Újabban megtanult "autózni". Négykézláb van a földön, egyik kezében a kisautó, és gurigatja, előre-hátra is, de úgy is hogy megy utána. Olyan ügyes. Ez kb. két percig leköti :roll: :oops: )

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Nircee! Jobbulást! Nekem is volt a terhesség alatt egy ilyen vírusos hasmenésem, ugyanezeket kellett szednem, amiket írtál - kivéve a szenet, mert szerintem ilyenkor nem szabad megfogni a vírust, inkább ürüljön ki minél hamarabb! ;)
Lolo a bizonyíték, hogy nem ártalmas egy ilyen hasmenés a babára... A lényeg, hogy ne száradj ki (a Normolyt attól véd).

Nuby szívószál: én Kistarcsán vettem a Gólyafészek bababoltban (Gödöllőn is van üzletük). Tescoban tuti nincs, tegnap néztem.

Egyedül játszás: nagyon változó. Általában nálunk is az van, hogy Lolo igényli a jelenlétünket, részvételünket a játékban. Aztán néha úgy belemerül valamibe, hogy ha szólunk, akkor se figyel... Egyre többet játszik egyedül, egyre gyakrabban...
Vendég

Egyedül játszás
nálunk is változó, van, hogy elvan Dóri fél órákat, de van olyan nap, hogy egyáltalán. Ami mindig bejött eddig, az az Elmo világa, illetve a szezám utcás rajzfilm. Ezekből fel van véve pár rész és ha vmi fontos dolgom van, elindítom neki. Szerencsére nagyon szereti ezt a filmet és végignézi szinte kivétel nélkül.

Tegnap megláttam Dóri szájában egy tályog szerű valamit az egyik rágófoga helyén. Gondolom jön neki ezerrel. Tiszta piros volt, a közepén egy fehér folttal. A másik oldalt meg akkora dudor van az ínyén, csoda, hogy kívülről nem látszik. Remélem hamar túlleszünk rajtuk. :?

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Pimpoka, ha kislány lesz, akkor Anna Erzsébetnek fogják hívni. (a jelenlegi állás szerint :wink: azért mondom ezt, mert Sárikánál is sokáig variáltunk)
A tulipánfa már elvirágzott. Még jó, hogy aznap lefényképeztem, mert másnap már nagyon hullottak a szirmai.

Giga, nálunk is szinte ugyanaz a helyzet, mint Szanre írta. Sára folyton a nyomomban van, "segít" ezerrel a konyhában, meg teregetni, mosni, mindent, amit csinálok. Néha megunja, és akkor követeli, hogy most már vele foglalkozzak. Egyedül nem túl sokáig játszik, bár a meséskönyveit nagyon szereti nézegetni, és akkor "mesél" közben. De azt szereti a legjobban, ha vele játszunk.

Sárika is bekapta a hasmenéses vírust, egész délelőtt pelenkát cseréltem rajta. De a közérzete, hála Istennek, jó.

Szép délutánt mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Nircee, sajnálom, hogy beteg vagy! :( Azóta remélem már javulgattál...MArci nem lett beteg?

Tiop, Pilla, ha ilyen fotókat látok kicsit sajnálom, hogy rólunk nem készülhetett ilyen. Mindig eszembe jut a császár, és hogy milyen bazi szarul voltam. :?

Tiop, kérdezted a 90 napost. Hát az a véleményem, hogy nekem ez a legkíméletesebb mert igaziból nem vonsz meg semmi fontosat a szervezetedtől, csak ugye nem lehet keverni (pl fehérjét, szénhidráttal) Egész jól birom, sokat segít, hogy nagy az elszántságom. Egyedül a gyümölcsnapot nem tartom szigorúan, mert Szonja még szeret szopizni. Olyankor fehérjét szoktam enni. Igaziból nincsenek "bűnözések" pedig a többieknek külön főzök.
Már csináltam 2x is ezt a diétát. Akkor az volt a bajom, hogy kb 5 kilótól akartam szabadulni, és az sokkal nehezebb volt. A párom is csinálta velem ő ppik-pakk ledobott 12 kilót. Mert nemi sokkal nagyobb volt a felesleg. Most abban bízom, hogy nekem is látványosabb lesz. :wink:

Hát az egyedül játszásról nekem az a véleményem, hogy az még nagyon odébb van. Mármint korban. Ebben az időszakban, és még egy jó darabig kell a társ (szerencsére, ettől vagyunk emberek). Mondjuk Szonja eljátszik ha én is a szobában vagyok, nem baj ha mást csinálok. De legtöbbször inkább őt is bevonom abba amit én csinálok, közben mondókázunk, énekelünk, ugra-bugrálunk, és máris két legyet ütöttünk egycsapásra. :wink: :)
Egyedül a vasalás az amit nem bir türelemmel, és azt csak alvásidőben szoktam

Giga, jó nagy már Bulcsu! :wink: Én is múltkor direkt megmértem Szonját, mert nem akartam elhinni, hogy a korabeliek magasabbak, és lám-lám, már 84 centi... :wink: :oops: :lol:

Szonja ma nem aludt, de nem látom rajta hogy különösképpen zavarná. Pedig nagyon szar éjszakánk volt. Én mint egy zombi, vagy inkább fos. :oops: :? nagyon kész vagyok. Apa ma az ügyeletes. Szonja amúgy is most nagyon apás lett. :roll:

De jó Andibabnak!!!:roll:

thenus

Henus, boldog hófordulót szonjának! :lol: Hihetetlen, nemsokára szülinapja lesz. Anyukám is júl. 19-én született :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Nircee: jobbulást!!!!!

Éjszaka: nekünk is szar volt, Lili 6-kor kelt, aztán délelőtt esett egy hatalmasat és szétrepedt a szája alul-fölül nagyon csúnyán. Szóval az egész napunk kaka volt, Lili nyügi én hulla, férjem ideges :?

bocsi, most csak ennyi

Kép
murphyke

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, szerencsére én túl lettem rajta, tegnap még 1x kellett mennem, meg eléggé fájt a gyomrom, de ma már mintha elmúlt volna.
Viszont éjjel Marci fél óránként felordított, nem tudtuk elképzelni, mi lehet a baja, hiszen sötétben szoktam bemenni. Most a férjem is bement néhányszor, mert én ár hulla voltam, aztán egyszer csak felgyújtotta a villanyt, és látta, hogy Marci mindent kihányt!!!!! Át kellett húzni az ágyát, meg át kellett öltöztetni. Szegénykém! Aztán visszaaaludt, de fél óra múlva ismét felordított, akkor behozta mellém a férjem, és együtt aludtunk. Még egyszer hányt egy keveset, ma meg épp most látom, hogy bekakilt, és folyik le a harisnyáján, úgyhogy hasmenése van! Hurrá! Nem ússza meg Ő sem. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Nircee, tök jó, hogy jobban vagy! :D Viszont az nem, hogy MArci is beleesett.. :( De legalább nem hosszadalmas betegség. :?

Mi ma elmentünk csavirgázni. C&A-ban voltak nagyon jó dolgok. párom be is vásárolt pólóból...Szonja pedig választott magának egy napszemüveget, meg 2 hajpántot.. :wink: :) Ragaszkodott egy kis rózsaszín retikülhöz is, de az azért már túlzás...Azt cseréltük be hajpántra... :wink:
olyan jó idő volt ma. Egész nap kint voltunk. Szonja megállás nélkül csúszdázik, elmentünk bicajozni is, ami nekem tett jót, bár úgy lihegtem, mint egy túlsúlyos bernáthegyi... :? :oops.
Remélem holnap is ilyen jó idő lesz.. :wink:

thenus

Sziasztok,

mi meg ma "erkélykertészkedtünk" :D. Van a két erkélyünkön és a konyha ablakban nagy hosszú virágtartó, na, azok a mi kiskerteink. Ami Lelle szobájához tartozik erkély, azon a fűszernövények vannak, ami a nappalihoz azon a viárgok és a konyhában a chilik.
Ültettünk kaprot, metélőhagymát, bazsalikomot, petrezselymet, meg álló+futómuskátlit, citromfüvet, virágokat. Meg leginkább a sok szemetet kellett levinni, mert az őszi gazok is ott voltak még egy zsákban.

Meg voltam baba börzén, annyian voltak, mint az oroszok, találtam két cipő standot, úgyhogy vettem egy tavaszi cipőt(Falcon) és egy szandit(Mouse) 10000 Ft-ért, eléggé megérte, mert múlkor csak a szandija volt 9 ezer Ft.

Apa vitte Lellét sétálni, míg én börzéztem, jól el is aludt.

Na most lépek, mert már kezdek kidőlni, még most értem haza a tescoból.

Jóéccakát!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Akkor nem vagyunk elkésve az egyedül játszással. Okés. :wink:

Nircee!
Örülök, hogy jobban vagy, és nagyon sajnálom, hogy Marci elkapta. Remélem gyorsan rendbe fog jönni!

Tüccs!
Remélem hamar túl lesztek a fogzáson, és az a tályog is hamar el fog múlni Dóri szájacskájából! Ezen a héten kell mennetek dokibácsihoz? Jól emlékszem?

Icthus!
Sárikának is gyors jobbulást a hasmenésből!

Murphyke!
Szegény Lili! Én úgy félek minden nagyobb esésnél, hogy valami komolyabb baja lehet a gyerkőcnek. A pukli, meg a lila foltok nem komolyak, de nem örülnék annak, ha Lili vagy Bulcsú akkora "gézengúz" lenne esések terén mint én. Nekem háromszor tört be a fejem, és a kezem is háromszor tört el kiskoromban. Egyszer mikor mentünk vissza a kórházba, hogy levegyék a gipszet a kezemről a másikra már tehették is az újat. :roll: Remélem hamar rendbe jön majd Lili!

Mi meg utaztunk tegnap. Anyukámék Pécelen laknak (egyébként én is 20 évig ott laktam :wink: ). Reggel anyu felkelt és átjött hozzánk Dunakeszire. Aztán felpakoltuk a gyerkőcöket és nekivágtunk a nagy kalandnak. Először is fél óra gyaloglás a vasútállomásra. Bulcsút magamra kötöttem a kendővel, Lilit meg anyu tolta a babakocsival. Aztán felmásztunk a vonatra. Érdekes, mert feltétlenül két ember kell ahhoz, hogy a babakocsit fel lehessen tenni a vonatra, és a fiam meg rám volt kötve, de így is meg tudtuk oldani. A leszállásnál segítettek. Aztán mozgólépcsők hada a Nyugatinál. A metróval ugyebár nincs gond, mert alacsonypadlós. Aztán buszoztunk is. 61E. Erre megint jó feltenni a babakocsit, mert lépcsős. És végül, de nem utolsó sorban 69es busz. Ez meg az a jó régi nagy lépcsős. Jó volt egy kicsit kimozdulni így is otthonról nem csak mindig kocsival, de ez a fajta utazás két kisgyerekkel jó nagy szervezést igényel. Egyedül nekivágni lehetetlen, mindenképen két ember kell hozzá. Így igaz megoldható de egyszerűnek nem mondanám. A legjobb viszont az volt, hogy láttam a lányomat, mennyire élvezi az egészet. A mozgólépcsőnél igaz a félelem kiült az arcára, de nem volt ott sem probléma. :D Jó kis kaland volt, az biztos.

Még valami. Sajnos a múltkor elkiabáltam, hogy Bulcsúnál elmúlt a hasfájás. Már 3. éjszaka megy úgy, hogy kb 3 órát alszunk összesen mind a hárman. Szerencsére Lilit nem nagyon zavarja, bár néha ő is felsír. Szegény kicsi fiam, úúúgy húzkodja a lábait. Szintén harmadik napja nincs kakija sem, leszámítva a sportcsíkokat. Ma megyek és veszek is neki homeos bogyókat. Az sem mulasztotta el neki teljesen, de a töredéke volt a mostaninak a pocakfájás.

Kép
Kép
giga1

Jó reggelt mindenkinek!

Megjöttünk, majd mesélek, meg olvasok is vissza, de most (érthető módon) egyik csaj se akar leszállni a nyakamból... :wink: :D
andibab

Sziasztok! A kis betegeskedőknek jobbulást!!!

Mi ma kénytelenek vagyunk kihagyni a csiribirit, ugyanis Lolo még alszik... :roll: Éjjel kb. óránként ébredt, nyöszörgött, fel-felsírt, aztán most gondolom pótol... Próbáltam finoman ébreszteni 10 körül, hogy odaérjünk a tornára, de aludt tovább, nem erőltettem. Egyszer kimarad...

Tegnap amúgy apás napja volt, nekem dolgom volt, és mivel kerestem egy kis pénzt, gyorsan el is költöttem: most kivételesen magamra! ;) A barátnőmmel elmentünk shoppingolni, jó volt egy kis csajos program! :) Addig Lolo Apával játszóterezett, ők is jól érezték magukat. :)

Ja, egyébként pénteken voltunk macifarmon, hát mit mondjak, Lolo nem volt különösebben oda a macikért... néha integetett nekik, de a kavicsok meg a játszótér jobban érdekelték! :) Mindegy, nem bántuk meg, hogy mentünk, jól éreztük magunkat!
Vendég

Sziasztok!

Hát, mi még mindig nem vagyunk túl a dolgon, mármint én igen, Marci este evett kis főtt krumplit+reszelt almát, így éjjel nem volt semmi gond, de tegnap egész nap fosott szegénykém, 10-15 percenként, a popsija már nagyon ronda volt, sírt minden törlésnél, aztán éjjel rendbejött, majd most reggel megint kezdődött előről minden. Kap Humana Elektrolytet, Smectát és szenet, de még ez sem fogja meg, még az a szerencse, hogy iszik. A kedve egyébként kiváló, csak hamar elfárad, eléggé bágyadt, és már a hasa is teljesen horpadt.
Tegnap az összes nadrágját elhasználtuk, mert 1 peluscsere 1naci+1 bodyba került, de ilyenkor jó a szárítógép, este betettem mindent a gépbe, és reggelre minden tiszta és száraz lett!!!! Legalább ezzel nem kellett foglalkoznom, mert ma már csak 1 nacija maradt. :cry:
Anyós meg állandóan hívogat minket a jobbnál jobb ötleteivel, hol rizst, hol feketeteát, hol étcsokit, hol az anyám tyúkja, mit adjunk neki. Én persze mindet ráhagyok, hogy persze, de már rohadtul elegem van a károgásából, mert most persze pánikban van, mert az egyik ismerősének az ismerősének az ismerősének a 4 éves kislánya is hasmenéses lett, majd kiszáradt és meghalt!!!! Ááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!! Miután ezerszer elmondtuk neki, hogy hogy Marci ISZIK!!!!! A férjemnek meg mondtam, hogy mi a francnak mondta el, hogy Marci beteg (az én betegségemről persze hallgatott, hogy ne idegelje magát a vénlány), erre a válasz, hogy nem tud neki hazudni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na, hát egyelőre ez van velünk.

Most csak nagyon gyorsan,

Katica,
nagyon szép neveket választottatok!!!!!

Giga,
Bulcsúnak jobbulást a pocikájához! Nem semmi lehetett ez a kaland, én még 1 gyerekkel sem indulnék neki gyalogosan ennek a hülye városnak! Tök jó, hogy élveztétek!

Andi,
majd mesélj!

Henus,
retikül! :roll: Kész hölgy, hiába....

Tegnap nagyon szép nap volt, mi is kint voltunk végig, ma is igyekszünk kihasználni, mert aztán délutántól megint jön a rossz idő. Egyrészt jó a növényeknek ez a sok eső, de már nagyon unom, szeretnék legalább 1 hét zavartalan napsütést!!!!!!

Most megyek, mert Apa kint játszik Marcival, fel kell váltanom.

Igyekszem lassan visszakapcsolódni, mindenkinek szép napot!!!

A többi betegeskedőnek is jobbulást!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Nircee!
Sajnálom nagyon amin keresztűl kel most mennetek,de nem tart örökké ,hisz magadon tapasztalhattad (sajnos)!Innen már csak kifelé mentek!anyósodat pedig sz...........le!Nem normális,hogy ijenekkel idegesít még ráadásképpen! :cry: :evil: Jobbulást nektek!
andibab!
Várjuk a beszámolót! :wink: :D
Giga!
Teljesen áttudom érezni amit leírtál!Én három gyerkőccel indúlok útnak mindég,és kész káosz,mondjuk Roli már nagy ő megtudja venni már a jegyeket a buszon,így nekem csak a két csajjal kel felvergődnöm hátúl! :? :lol: Örülök neki,hogy jót "kirándúltatok",és ,hogy Lilinek tetszett a tömegközlekedés!Egy gyerkőcnek ez nagy élmény!!Zsani is imádja a buszokat kocsikat minden ami nagy és hangos! :lol: :wink: Látom te sem voltál kisangyal akkor gyerekkorodban! :lol: :lol: :lol:
Henus!
Látszik,hogy Nőböl van a lelkem!!!!!Zsani is imádja a táskákat!Ithon mindég a karjára akasztja Anett retiküljét,nyakába a hátisákot,fel a papucsát (Anettnek)és mondja,hogy anya pá-pá bóódba,közben megy az ajtó felé,hogy ő tényleg komolyan gondolta a boltot! :lol: :wink:
Murphyke!
Sajnálom,hogy szétrepedt a szája Lilinek,de lessz ez még így sem!!! :wink: Zsani is kisördög,alig győzök rá figyelni!A homloka kék, zöld,mert állandóan lefejel valamit,vagy egyszerűen az ágyról bukfencezik le,de szerencsére nem esik nagyokat mert mindég vagy szőnyegre vagy csak egyszerűen térdre esik,csak a fejét mindég sikerűl neki beütni!Mondjuk Zsani már leteszi magaelé a kezét ha esik,de akkor is vannak foltjai!minden másodpercben nem lehet rájuk 100%-ban figyelni!Aztán van,hogy a saját játékával veri magát fejbe,mert olyan szeles,hogy azt leírni sem tom! :? :oops:
Kitartás és nyugi! :wink: :D
Henus!
Kívánom,hogy sikerrel járj a 90 napossal! :wink: :D ez az előbb lemaradt!
:oops:
Katica!
Sárika,hogy van????Remélem ti is gyógyulgattok!
Tüccs!
Dóri fogacska,hogy van????Remélem eltünt már az a tályog!olyan csúnyán hangzott! :? :oops: :roll: :(
Pilla!
Nagyon szépek voltatok ám ti is!Egyáltalán nemvoltatok annyira véresek,szerintem!Egyépként nekem mind a kettő gyerkőc ojan véres volt mint a te csajod!(Roli,Anett)Zsani volt csak szép "tiszta"!Szerintem azért mert nemhúzodott el a kitolási szak!2-3 nagy nyomásra meglett nekem Zsanesz! :wink: :)

Bocsi,ha valakit kihagytam :oops:
Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Nemrég értem haza, végre én is eljutottam fodrászhoz. Brutális volt már a fejem, Nagyi vigyázott addig Dórira. Sajnos a fogacska tegnap még nem bújt ki, a tályoggal nem tudom mi van, mert belenézni nem enged a csaj. Viszont alig eszik valamit, szegény eléggé kivan.
Tegnap voltunk Hatvanban egy tök nagy játszótéren és jó sokan is voltak kint. Viszont megfigyeltem (nem csak most), hogy Dóri nem foglalkozik a gyerekekkel. Elvan minden mással, de a gyerekek nem hozzák lázba. Néha egy-egy nagyobb kislány odajött, adott neki valamit, vagy éppen beszélt hozzá, de mint aki a falnak beszélne. Szerintetek ez normális???? Vagy csak azért van így,mert nincs testvére?
Amúgy ha sétálunk és lát egy gyereket, akkor vigyorog rá ezerrel, de ha már vki kapcsolatot akar létesíteni vele, csak akkor ilyen zárkózott. Kiváncsi lennék nálatok hogy van/volt ez.

Giga, igen , csüt-ön megyünk dokihoz, már nagyon várom. Aztán jövő héten már mehetek Szabóhoz is.
Bulcsúnak remélem hatni fog a homeos bogyó. A közlekedésért meg minden elismerésem. :)

Betegeknek jobbulást kívánok! Nagyon gáz ez a vírus. :(

Megyek, vár a háztartás. :x

KépKép
tüccs

Sziasztok,

Elég ritkán vagyok ebben a fórumban, bevallom olvasni is ritkán jutok ide.

Kérdésem lenne, hogy szüléskor a házassági anyakönyvi kivonatnak mennyi idősnek kell lennie? 30 napnál nem régebbinek? (2002-ben házasodtunk)

Egyébként (aki még emlékszik rám) jól vagyunk, ez már a 34. hét, amit taposunk, lassan CTG. Baba sokat mocorog, teljesen ok vagyok, jókat alszom, nem fáj semmim, nem vizesedek, stb. Teszek egy 31. héten készült 4Ds képet a babánkról, lehetne jobb is, de mivel aludt és teljesen belefúrta magát a lepénybe, ezért nem a legjobb, de nekünk így is gyönyörű a kiscsaj.

Kép Kép

Ez meg én, igaz 2 héttel ezelőtt, de most sem sokkal nagyobb:
Kép

Köszi előre is a válaszokat!!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!
Én most februárban szültem, és tőlem elfogadták a régi házassági anyakönyvi kivonatot. Nem kellett frisset vinni. Bár nekünk Kistarcsán volt a házasságkötésünk is. Arra nem merek megesküdni, hogy ha nektek máshol volt nem kérnek-e frisset. Szerintem az a legtisztább, ha felhívod a kórházat és megkérdezed.
Nem semmi ez a pocakméret! Szééép! :wink: :D

Tüccs!
Lili nagyon barátkozós tipus. Ha felé közelednek, akkor ő veszi a lapot. Viszont már láttam más kisgyereket, aki szintén úgy viselkedett, mint Dóri. Szerintem ez teljesen normális! Ilyen típus.

Ma belenéztem a lány szájába, és láttam 3 rágófogacska kezdeményt. Az egyiknek az egyik oldala már kint van, a másik kettőnek meg még csak egy-egy csücske. :lol:

Jövőhéten hétfőn megyünk Veresegyházra egy Dévényes szakemberhez. Megmutatom Bulcsút. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mond.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Szomorúan olvastam, hogy milyen sok betegecske van! Jobbulást mindenkinek!

Én egy kicsit megfáztam, nem komoly, csak egy kicsit idegesít az orrfolyás-orrdugulás. Márknak adok egy kis C-vitamint, remélem nem kapja el tőlem, mondjuk elég stramm kölyök :wink:

Giga, tényleg nagykaland a városban gyerekkel közlekedni - kettővel meg aztán pláne. Ügyesek voltatok! És Bulcsú hogy bírta a hosszú utat? Mennyi idő alatt értetek célba?
Sajnálom a pocifájást! Tudom milyen szörnyű tud lenni :(

Henus, már ilyen hamar érdekli a lányokat a divat meg a táskák, meg ilyenek? Nem gondoltam volna :shock:

Pimpó, nekünk nincs erkélyünk, de a konyhaablakban egy virágládába ültettünk fűszernövényeket. Ez a mi "veteményesünk" :wink:
Hogy álltok a ház terveivel?

Gumicukor, sajnos én nem tudok neked segíteni.
Nagyon csini kismama vagy! És édi a kiscsaj a képeken!
Piroskáról nem tudsz valamit? már nagyon rég járt itt.

Murphyke, mi is jártunk már úgy, hogy felrepedt Márk szája, mert pont úgy esett. De tényleg, alig van nap, hogy ne lenne, egy kis-nagyobb esése. Ha fáradt (de nem hajlandó aludni), képes négykézláb orraesni, vagy ülve eldőlni - így meg aztán nem nehéz zöldfoltokat szerezni...

Ma meg hogy jártunk.. az ágyunk fölötti polcon van egy éjjeli lámpa, és a zsinórját az ágyról eléri a Márk (de nem nagyon szokott Márk az ágyon lenni), most viszont ott játszottam vele, és nem vettem észre, hogy a zsinórt akarja megfogni. Hát bele is kapszkodott, és jól megrántotta. Én meg magamhoz öleltem a gyereket, föléborultam, nehogy megüsse a lámpa (ami természetesen rögtön lerepült a polcról) és úgy a fejemre esett az a francos lámpa, hogy nagyon :evil: El is tört. Szerencsére nem üvegbúrás volt. Na, de ettől az akciótól Márk úgy megrémült, pedig egy karcolás se esett rajta, nagyon sírt utána.

Pilla, merre vagy? napok óta nem írtál!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Köszi a sok jobbuláskívánást. Elvittem ma Sárikát orvoshoz, torokgyulladása van a hasmenés mellett. :evil: Megkapta élete első antibiotikumját. De a közérzete továbbra is jó, ugyanúgy rosszalkodik, mint eddig, csak egy kicsit "takarékon van".

Murphyke, Lilinek sok gyógypuszit küldök. Egyszer Sára is rendesen orraesett, csupa seb volt a szája. Na meg a lábai folyton kék-zöld plezúrosak. A "jóság jelei" :lol:

Giga, nem is tudtam, hogy péceli voltál. Én meg 20 év után költöztem ide. (A férjem lakott itt világ életében.)

Gumicukor, nagyon csini kismama vagy! Semmi fölös kilók, csak a poci. Nekem elfogadták 2006-ban az eredeti anyakönyvi kivonatot, nem vittem frisset. Nem tudom, most hogy van. (de valószínüleg most sem fogok variálni, viszem ami van)

Hú, Szantre, nem lehetett kellemes élmény az a lámpa. Ez olyan önfeláldozás volt, mint amit Andi mesélt egyszer, hogy a térdeit ütötte be a gyerkőcök védelméért.

Nircee, örülök, hogy te már jól vagy! Marcikának jobbulást!

Henus, ismerős a csajos viselkedés. Sára is illegeti magát a tükörben, ha csini ruhát adok rá, mindent a nyakába akaszt, úgy sétál fel-alá mint egy kis királylány.

Hagy dicsekedjek egy kicsit a leánykámmal. Minden nap valami újat mutat a beszéd terén. Az első összetett szava az almalé volt, amit tisztán mond,(kevés szó van, amit teljesen tisztán mond, habár nagy a szókincse már) hétvégén mondta először. És most kezdte használni a birtokos jelzőt: apájé, anájé, babájé(ez ő, így hívja magát).
Más: diétáznia kell, kérdezem tőle, mit kérsz enni? Almát? Nem. Banánt? Nem. Kekszet? Nem. Krumplit? Nem(a nem is az a szó, amit teljesen tisztán mond :wink: )Erre ő: tóbá (kolbász) igazi kis "paraszt" csemetém, a kolbászt is úgy harapja, ahogy a bácsikák a mezőn :lol: De hát erről ma le kellett mondania.
Tegnap találtunk két csigát a kertben, nagyon tetszett neki, és megtanulta énekelni a csiga-biga gyere ki kezdetű ének első sorát, nagyon cuki :P . Felvettem a telefonomra, meghallgathatjátok. Kicsit rekettes a hangja a megfázástól. Zsuzsi pedig a hugom, akit az elején emleget.

http://misszio.lutheran.hu/Csiga-biga.mp3

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

hát a csajos viselkedésről anniyt, hogy nem a divat, hanem az utánozás érdekli szerintem a csöpp csajokat. Itthon is mindig táskák lógnak rajta, vagy kosár a kezében, és ő is mindig indul, akárcsak Zsani. :lol: :lol:

Húú, Katica, Sárika nem piti! NAgyon szépen beszél... :shock: És az éneklés is jó úton van, még a dallam is a helyén! :shock: Nagyon ügyes! Csak ámulok, és bámulok! :wink:

Giga, nem semmire vállalkoztatok! :roll: Én is tervezem a buszozást, vonatozást Szonjával, mert meg van veszve érte, de egyedül, és babakocsi nélkül. Két gyerekkel nem lehetett egyszerű! :shock:

Nircee, javulgatto?

Tényleg, Pilla? :roll:

Tüccs, egyáltalán nem abnormális, hogy Dóri nem ájul el a gyerekektől. Kb 3-4 éves korig életkori sajátosság, hogy a gyerekek egyedül tudnak jól játszani, és az oviban is hiába vannak csoportban, vagy úgy látszik, hogy egy kupacban játszanak, legtöbbször, egyedül, csak éppen egymás mellett. A pici babákat általában érdeklik a nagyobbak, de van akit jobban van akit kevésbé, Dórit kevésbé. ennyi. Emiatt nem kell aggódni. Szonja a játszótéren pl. figyeli a nagyobbakat, és ha szólnak neki, lehajtja a fejét és szégyenlősen elvonul... :)
Egyébként ezt már máskor is megfigyeltük nála, hogy ha egy idegen ránéz, rámosolyog, vagy hozzászól, lehajtja a fejét, és "megfagy"... :D :D A múltkor a Mekinél a kiszolgáló srác integetett neki, és úgy lehajtotta a fejét, hogy alig birtuk rávenni, hogy ehet nyugodtan, nincs már itt senki... :D vicces... :D :D

Szantre, te jól megjártál... :? Szegény Márk, meg megijedt... Szonja ma földhöz vágta a sótartót, ami ripityomra tört, és sírva fakadt, pedig ő vágta oda. Nekem kellett volna sírni. :? De így csinál, ha valamit kiönt...

Andibab, te majd este? Azt hittem fél oldal már itt meg lesz telve veled, és az élményeiddel! :wink: :)

Na leírom, anyósomat, hogy Nircee ne érezze magát egyedül: :wink: Másnak is kijutott anyósból.
Estefele anyóspajtás kigondolta hogy éhes. Kikapott egy rántott húst, és úgy mint valami csipszet jövet menet elnyammogta. Szonja meglátta, naná, hogy neki is úgy kellett. Hiába próbáltam leültetni, hogy amúgy is vacsora idő van, és összevágtam a tányérjára, vonyított, hogy egészben kell neki. Erre anyósom nagyon örült, és közölte virágnyelven: "Ugye, neked is úgy kell, mint a maminak, mert az úgy jó" :shock: Elöntötte a szar az agyam, és mondtam, hogy ez egyáltalán nem jó így, mert ha eszünk üljünk le az asztalhoz, erre még nyomatékosabban mondja a gyereknek, hogy de ez ugye így jó.... :shock: :x Amúgyis az ilyen trehányságok a halálom. A másik ilyen ha beleeszik a tálba, vagy a fazékba... :evil: :evil: Úgy kell figyelnem, és vagy elrakok már előre magunknak, vagy nem eszünk abból onnantól. Gusztustalan. Ami nem érdekelne, ha a gyerket is nem kapacitálná ilyenekre. :evil: :x
Most meg az előbb felkel álmából, és közli a zurammal, aki egy szál köntösben nézi a tv-t, hogy menjen ki és zárja be a tolókaput, mert kicsapja a szél, csak úgy fúj... :shock: Mondom neki, hogy egyáltalán nem fúj a szél, csak dörög meg villámlik. De ő hallja hogy csapkodja... erre a párocskám egy szál pöndölybe kivonul bezárni.... :evil: :x Na akkor meg is érdemli, hogy lefagyjon a töke... :x

bocs, hogy ilyen "kedves" történetekkel zárom a napot, dehát ilyen is van.... :?

thenus

Henus, ti egy fedél alatt éltek az anyóssal? Mármint úgy kérdem, hogy több generációs házban fent ti, lent ő vagy fordítva, vagy mindenki együtt. Anyósod egyedül van? Van a párodnak tesója?

Én nem szeretem ezt, hogy gyorsan kikapok valamit és jövet-menet betömöm, de Lelle sajna nálunk ilyen és nem bír egy helyben ülni kajáláskor, se reggel, se délben, se este. Legújabb szokása, hogy pl. a levest a mi asztalunknál eszi, úgy, hogy áll a széken... Viszont így eszik legalább valamit. Ne tudjátok meg mennyit szenvedek, hogy egyen végre. A doki szerint semmi baja, annyit eszik amennyire szüksége van. Szerintem is, de mégis aggódok. Ma reggel(7 után) ivott 120 ml tápot, fél 10 körül evett 3-4 karika virslit, aztán délben elaludt így egy óra után evett egy negyed tányér levest pár szem tésztával, délután pár falat karaván sajt és este 160 ml tápi. Ez egy evős napnak nevezhető, de ha nem kínálgatnám, ennyit sem enne. Ha a nappaliban vagyunk és leteszem az asztalra neki a sajtot vagy gyümölcsöt akkor ahogy jön-megy eszik néha egy faltot, de van olyan, hogy csak megrágja és kiköpi.

Ma pl. leesett a székről a konyhában, nem volt nagy sírás, pedig huppant jó nagyot, majd amikor a wc-n voltam, nem tudom mit csinált, de csak egy csattanást és iszonyatos nagy sírást hallottam, iszkoltam kifelé, de kellett egy perc, míg kiértem, aztán az eredmény a jobb arca tiszta kék folt.

Utálom a viharokat, ne is jöjjön ide. Remélem nem jön, mert mi biza nem takargattuk le a kocsinkat, itt a házban letakarták, de a miénk az utcán áll, mire felérek a lakásba, addig el is lopnák a plédet.

Szantre, ne is kérdezd a terveket, vagyis azok már megvannak, de az építészünk olyan döcögősen halad, hogy idén már nem is reménykedek, hogy elkezdődik az építkezés.
Rossz lehetett a nagy ijedtség. Én folyton attól rettegek, hogy nehogy nyitva hagyjak valamit, konyhában az ablakot vagy az erkély ajókat, hogy nehogy kiessen Lelle.

Ichtus, nagyon szépen beszél Sára!

Tüccs, Lelle szereti a társaságot, mindegy milyen korú. A kicsiket azért, mert úgy kezeli őket, mint Matyibabát(Lelle babája), akarja őket ölbe venni, öltöztetni, a nagyokkal meg könnyen egymásra találnak, de ez szerintem attól is függ mennyit van társaságban. Mi sokat vagyunk különböző korú csemetékkel.

No, most még megigazítom Lelle függönyét, vagyis újra szabom, mert a minták nem illeszkedtek. A férjem szerint jó az úgy, szerintem meg nem...

Andibab, gyere és mesélj!

Jóccakát!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jó reggelt!

Olvasó üzemmódban voltam, mert kicsit zsúfolt volt a hétvégénk (már megint), tegnap meg olyan fejfájás gyötört, hogy mára sem tudtam kialudni.

Játék: Laura a nap nagy részében eljátszik egyedül. Igaz ez azzal jár, hogy az összes játéka a nappali közepén fejezi be a napot, szétszórt állapotban. Ha látom rajta, hogy már nagyon unatkozik, vagy nyűglődi, játszunk együtt egy kicsit, aztán megint egyedül folytatja. Szoktunk mondókázni, énekelni, táncolni, Duplo-ból építeni, főzőcskézni (műanyag gyümikből és zöldségekből), labdázni, könyveket olvasni, rajzolni, stb. Délután Sárával jól elvannak. Ha már semmi nem köti le, és nekem dolgom van, akkor berakom neki az ELMO-t, vagy a SESAM utcát, vagy a DANNY AND DADDY-t. Néha a Lilly babát teszem be és együtt éneklünk, táncolunk.
Társaság: a nála kisebb gyerekek, akik még nem tudnak járni, nem érdeklik, csak megszeretgeti őket, aztán fut tovább. Viszont a nála nagyobbakkal, illetve akik már járnak, azokkal nagyon jól elvan. Bújócskázik, futkározik, rohangál velük, illetve utánuk. De, konkrétan játékokkal, valóban csak egyedül játszik.
Nircee, örülök, hogy jobban vagy. Marci? Javulgat?
Ichtus, olyan édes ez a csiga-biga, gyere ki! Jobbulást a nagylánynak!
Szantre, Neked is jobbulást! Jó, hogy nem Márk buksiján koppant a lámpa.
Henus, mintha az én anyósomról olvasnék…
Pimpoka, Lajura is látványosan unatkozik, ha az asztalhoz ültetve etetem. Szívesebben eszik úgy, hogy közben fut egy pár kört. Annak ellenére, hogy jó súlyban van, nem eszik ám túl sokat, és azt is csak így kutyafuttában. Én mindig arra gondolok, hogy nincs baj, amíg iszik, és a megfelelő folyadékmennyiséget beviszi a szervezetébe.
Andibab, milyen volt a hétvége?
Tiop, merre vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.17 08:45-kor.
Vendég

Murphyke, mi a helyzet nálatok? Tudtál valamit hasznosítani az ötleteinkből?
Vendég

Sziasztok!

Teleregény 550. rész (avagy a Kéri család kálváriája...)
Hát, Lányok, tegnap a férjem is elkapta ezt a nyavalyát, így 2 beteg férfit kellett pátyolgatnom. A férjem "csak" hányt jópárszor, meg lázas volt, teljesen kiütötte magát, Marci fosik azóta is, a gyerekorvos szerint ez most egy elhúzódó nyavalya, a kisgyerekeknél 10-14 napig is eltarthat!!!!! És vasárnap ünnepelnénk a szülinapomat... Mindegy, ez a legutolsó persze, csak hogy milyen Murphy.... Szóval Marciból minden kijön alul, krumpli, alma, keksz, így úgy döntöttem, adok neki ismét rendes tápot, úgyis mindegy, kijön az is, de legalább valami felszívódik belőle. A doki szerint is ehet akármit, amit elfogad, persze könnyű kaját, meg sokat kell innia az Elektrolytet, Normaflort és Smectát. Ezzel nincs is baj, sokat iszik szerencsére.
Viszont hogy tegnap kiesett a férjem, én emelgettem a gyereket, hajolgattam, stb., aminek az eredménye egy betonkemény és fájó pocak lett. Már nagyon fájt, sírógörcs kerülgetett, akárhányszor meg kellettmozdulnom, persze szegény Marcit 10-15 percenként át kell pelenkázni, meg át kell öltöztetni.... Éjjel is tisztába kellett egyszer tenni, kiságyából kivennem, betennem stb.
Este aztán átjött nevelőapám, hogy segítsen fürdetni, mert legalább annyit ne kelljen emelgetnem a gyereket. Anyós meg, hogy meghallotta, hogy a férjem beteg, azonnal elindult hozzánk (meg sem kérdezte!!!!).
Hát halljátok, azt az előadást, ami itt este volt!!! A nevelőapám ki nem állhatja anyóst, és hát az meg előadta magát: "Jöttem neked teát főzni" - a férjemnek, mintha ÉN nem tudnék egy k.va teát megfőzni, és nem tudnám életben tartani!. Aztán persze jött az okosságaival, hogy az izzadás rossz, mert csak felviszi a lázat, meg hülyeség az ülőfürdő, rögtön hideg zuhany kell a lázas embernek stb stb...
Na, valahogy túléltük, majd jött a fürdetés, kikapta Marcit nevelőapám kezeiből, hogy akkor most viszi fürdetni, persze egyszer sem fürdette még. Na, mindegy, mi is felmentünk, persze már jó előre meztelenre vetkőztette Marcit (hátha megfázik, meg összefossa a lakást), a víz pedig még meg sem volt eresztve. Nagy nehezen kivárta, míg kifolyik valamennyi víz, aztán se szó, se beszéd beletette a gyereket ( meg sem nézte, hogy jó-e a hőfok!!!), persze a víz meleg volt, Marci meg ordított. Erre anyós, mint aki jól végezte dolgát, kiment a fürdőből vissza a fiához. Még szerencse, mert így nyugiban mégis meg tudtuk fürdetni a nevelőapámmal.
Szóval ez volt. Azt még hozzátenném, hogy természetesen tegnap SEM MOSTA MEG A KEZÉT!!!!!, pedig fertőző beteg emberekhez jött, legyengült immunrendszerrel stb. És megint belenyúlt Marci szájába fognézőbe, mire észrevettem, már benne kotorászott. Jaj, úgy remélem, hogy elkapja ez a hülye nyavalya, legalább kicsit kiesik a forgalomból! Ha látnátok egyébként, milyen koszos a keze!!!! A férjem már néhány szor rászólt, hogy mossa meg a kezét, de tegnap nem volt ilyen állapotban. Ki fogom írni legközelebb az ajtóra, hogy BELÉPÉS CSAK KÉZMOSÁS UTÁN!!!!!

Na, kipanaszkodtam magam, Marcival hosszú fosira készülünk, szegénynek csak ne lenne ilyen csúnya a popsija, már sír, ha hozzáérünk.

Murphyke,
nem is írtam, hogy sajnálom a balesetet, nálunk is mindig akad valami...

Tüccs,
tényleg normális, ahogy Henus írta! Én is csak ismételni tudnám!

Gumicukor,
szépek a képek, és gyönyörű a pocid!!!! Írj sűrűbben, ha van időd! Anyakönyviben nem tudok segíteni, mi szereztünk újat, de állítólag elfogadják a régit. Szerintem is az a legegyszerűbb, ha megkérdezed!

Szantre,
jobbulást! A lámpás sztori nem semmi! Még jó, hogy nem lett komolyabb bajotok!

Katica,
Sárika nagyon édes lehetett, ahogy kolbászt kért! :shock: :lol: És a csigabiga is ééééééédes!

Henus, Pilla,
köszi az anyós-sztorikat, ilyenkor tényleg jobb a lelkem, bár nem örülök, hogy nektek is kijut belőlük. A fiús anyós a leghaszontalanabb élőlény a földön, tisztelet a kivételnek.

Pimpó,
gyógypuszik Lelle arcocskájára!!! Szegénykém! :cry: :cry: :cry:

Egyedül játszás,
épp tegnap olvastam, hogy ez a képesség a 26. hónap környékén alakul ki, tehát addig hiú remény várni, hogy egyedül eljátszogassanak. Persze kivételek mindig vannak, de ez az általános.

Mindenkinek szép, napos, betegségmentes időt kívánok!!!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Ritkán jövök tudom, de azért szertnék nektek időnként hírt adni magunkról.
Tegnap voltunk egy hónaposak és 4440 grammok. A minimál súlyhoz képest 96 dkg gyarapodás... A fürdést már szeretjük, délután továbbra is megy a nyűgösködés, éjszakák egész jók kopp-kopp. Reggelente sokat mosolyog már Zsombor.
A nagyok sokat segítenek, de még így is fárasztóak az esték.

Nircee!
De ahogy olvasom, a te estéid se egyszerűek.

Igen az egyedüljátszás egy lassú érési folyamat, öltözni se egyből egyedül öltöznek. :wink:

Hív a fiam! Igyekszem jönni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Szantre!
Bulcsú teljesen jól bírta az utat. Mivel rám volt kötve édesdeden alukált végig. :D Az út majdnem 2 óra volt. :shock:
Jövőhét kedden valószínüleg egyedül fogok menni a két gyerkőccel, de "csak" a Nyugatiig. Bemegyünk a férjecskémhez, mert mennünk kell fogdoktorbácsihoz. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az út egyedül... :?
Még jó, hogy nem lett semmi bajotok amikor leesett a lámpa. Jók a reflexeid! :wink:

Ichtus!
Este a férjecskémmel meghallgattuk Sárikát. Annyira édes! Nagyon ügyi a kiscsaj! :D

Henus, Pilla, Nircee!
Részvétem anyós ügyben. Hála az égnek az enyém imádnivaló! Sajnálom, hogy nektek ilyesféle jutott. De miért nem külditek el a francba? Nircee! Ezt főleg tőled kérdezem! Amikor ilyen beteg a család én tuti fix, hogy elzavartam volna azt aki nekem csak nyűg. Sajnos tudom, hogy min mész keresztül, mert amikor Bulcsúval terhes voltam ugyanígy jártunk. Attila és Lili is benyelte a hányásos, fosós vírust, én meg rohangáltam nekik hatalmas pocakkal. Természetesen szívesen tettem, de tudom, hogy mennyire fáradt lehetsz. Ezért nem értem, hogy miért nem küldöd el azt aki még pluszban hátráltat. Persze nem azt mondom, hogy bunkón kell, de finoman biztosan meg lehet vele beszélni, vagy nem? :? Csak azt tudom mondani, hogy kitartás. Nagyon sajnálom az egész családot!!!

Pilla!
Az Elmo, a Sesam, meg a Danny and Daddy nektek dvd-n van meg?

Mégsem jövőhéten hétfőn megyünk a Dévényeshez, hanem most csütörtökön. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Már most sajnálom szegény kicsi fiamat. :(

Kép
Kép
giga1

Pumperka!
Jó hallani felőletek! Tegyél fel képet az egy hónaposról! :wink:
Bulcsú is annyit mosolyog már! Olyan zabálni való. Már gügyög is. Annyira próbálja mondani... Meg tudnám zabálni ahogy formálgatja a száját. :lol:

Kép
Kép
giga1

Hűű, csajok ha ilyen anyósom lenne, mint némelyikőtöknek, már kitéptem volna a hajamat. :shock: RÉSZVÉTEM!!!! Szerencsére mi is a jobbik fajtából vagyunk megáldva, így sokat segítenek.

Nircee
Ti aztán kaptok most a jóból! Tényleg csak drukkolni tudok, hogy hamar kilábaltok ebből a betegségből. :(

Pumperka
jó felőletek is hallani! Képet is tegyél legközelebb! Boldog hófordulót!

Kicsit megnyugodtam, hogy írtátok, hogy nem baj ha antiszociális kicsit Dóri. Igyekszem még ennél is többet társaságba vinni a jövőben.

Megyek, kicsit pihegek míg alszik. Állandóan álmos vagyok. :?

KépKép
tüccs

Danny and Daddy-ből van 3 DVD, amit a Cora-ban vettem. Elmot és a Sesam utcát a Minimaxról vettem fel a DVD merevlemezére.
Vendég

Nircee, nekem egy szó jutott eszembe anyósodról, hogy paraszt, bocsánat, de ettől jobb nem ugrott be. De gondolom tőled nem kérdezte meg, hogy Nórikám, te ugyan hogy vagy, bírod-e. Tudom, hogy nem nagy segítség, de drukkolunk nektek, hogy végre vége legyen már ennek a sok betegségnek nálatok!

A kezet nem mosóktól a falra tudom mászni, de azoknak mindegy, hogy szólok vagy sem, sose mossák, apám pl. de már csak azért sem, mert rászólok, hogy mossa meg. Jön a kórházból hozzánk és össze-vissza fogdossa Lellét meg puszilgatja, aminek én látványosan nem örülök, de erre ő megkérdi, hogy az unokáját nem puszilhatja meg??? (hát nem bammeg, ha a kezedet sem bírod megmosni...)

Remélem ilyesmi vírus nem kapunk el, mert akkor Lelle feneke is tropára menne. Már a két antibiotikum után is nagyon gáz volt. Akkor is sírt, ha csak pisilt. Én kamillát főztem egy nagy lavórral és abban ült akár háromszor is naponta. A törlőkendőket sem használtam, hanem akkor is kamillás vízzel mostam le és ha tűrte a pelenkázón fekve, akkor még egy kis borogatást is tettem rá neki. Az hozta nálunk valamelyest rendbe, de most meg megint van valami, mert kipattogztott. Lehet esetleg, hogy az epertől? Mert viszket is imitt-amott a kis teste.

Verna, mi lett a vérvétel eredménye? Lehet már próbálkozni kistesóval?

Jajjj, Giga, bátor vagy, hogy elindusz a két kis csemetével! Lilit babakocsiban viszed?

Ma reggel jól elaludtunk, a kis ébresztő óránk is elaludt, negyed8 után jött az anyósom, mert mentem tornázni és ő csöngetett fel minket. Még Lelle is vígan horpasztott, de a kaputelefonra felkelt azért. Aztán anyós maradt még egy kicsit, vasalt nekem, én meg végre megcsináltam a függönyt, már fe is tettem Lellének. Alakul szépen a szobácska, de csak lassan, amennyi időm marad, azt csinosítgatom, de édes kevés.

Tele vagyunk hangyával, ha esik az eső mindenhol elárasztanak minket, most meg azért elég gyakran esik. Menetelnek minden felé. Nem szívesen fújkálom őket, mert Lelle ha lesik valami a földre, simán megeszi még onnan. Tettem le csapdákat, ahol nem látja és nem tudja Lelle kiszedni, de kevének bizonyul.

Hohó, Tüccs! Holnap lesz a nagy nap!!!

Na, megyek valami kaját összeütök a leves mellé, mert nemsokára felkel ez a kis Mazsola.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

hurrá, szakad az eső, a kiteregetett ruhák Lelle erkélyén vannak ő meg alszik...

Pilla, az anyósodék kutyákkal élnek bent a lakásban, vagy mi? Én sem szívesen mennék...főleg, ha még az ebéd is ilyen hívogató...de csak azért biztos, hogy több husi maradjon a csonton a kutyiknak :).

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Giga,
elküldeném én, de sajna lepereg róla... Férjem is mondta, hogy ne jöjjön, mert jön a nevelőapám, és épp elegen leszünk, a válasza az volt (sírva), hogy már elindult, és jön az ő kis fiához, mert beteg, és el kell látnia! És nem érdekli, jöjjön a nevelőapám, attól még ő is jön!

Az a legnagyobb baj, hogy rajtunk úgy alapból mindenki basáskodik (mindkét ágon), mert azért elég sok (anyagi és nem anyagi) segítséget kapunk tőlük, aminek következtében felhatalmazva érzik magukat erre. Ha meg szólunk, akkor hálátlanok vagyunk, és jön az érzelmi terror, és sajna mivel egykék vagyunk, túl jól alkalmazzák ezt már kiskorunk óta. Mindig betalálnak a szavaik, és végül megadjuk magunkat, és csak csendesen dühöngünk.

Mindig arról álmodtam, hogy egyszer összeszedem magam és mindenkinek megmondom, de aztán soha nem kerül rá sor. Ha meg valami ilyesmit megpróbálok, annak nagyon csúnya veszekedés lesz a vége, aminek a végén még én érzem magam bűnösnek. Olyan jó volna, ha valaki megmondaná helyettem!!!! Pl. Andibab!?! :wink: :lol: :lol: :lol:

De csak a családdal szemben vagyok ilyen, másokat simán ki tudok osztani. :roll: :oops:

Tényleg, Andi???????

Kép
Kép
nircee

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.17 08:45-kor.
Vendég

Sziasztok!

Betegecskéknek gyógyulást, és kitartást! Nem irigylek senkit, mi is majdnem 3 hétig húztuk, mire mindkét kölök teljesen rendbejött.

Nircee,
b@sszus!!! úgy felment az agyvizem anyósodtól!!! tényleg szívesen elküldöm helyetted a büdös ....-ba, ha gondolod, csak küldd meg a telefonszámát! hogy ilyen antiszociális büdösbunkó senkiházi legyen valaki... össze kéne kötözni Pilla meg az én anyósommal, és ledobni őket a Taigetoszról!!!! :evil: :evil: :evil:
és már bocsi, hogy ezt írom, de a kedves drágalátos férjecskéd ne hagyja már el magát így! állítólag felnőtt férfi, legalábbis gyereket már tud csinálni. bezzeg ha Te vagy beteg, attól még minden menjen flottul??? róla is leszedném legszívesebben a keresztvizet! szégyellje magát! ha annyira nagyon beteg lenne, akkor kórházban lenne a helye, nem otthon a te nyakadon! igazán megérdemlik egymást, anyuci meg a kicsi fiacskája. :evil:

Giga,
gratula a "kalandtúrához"! Minden elismerésem a tiéd!

tüccs,
ne írj le ilyen butaságot, Dóri nem antiszociális! ez egyszerűen így van ebben a korban! nem együtt, hanem egymás mellett játszanak a gyerekek, mindegy, mennyit van társaságban! az együttjátszás egyébként is még sokáig abban fog majd kimerülni, hogy rohangálnak körbe-körbe és visonganak, nem pedig együtt játszanak, mint az ötévesek!
Pociddal mizujs?

Gumicukor,
én tavaly új anyakönyvi kivonat másolatot vittem, de azt mondták, tök fölösleges, jó a régi is, úgyis visszaadják. szép a pocid! :D

Ichtus,
ooooollllyaaaaannnnn édi dumálója van a csajnak!!!!

szantre,
hogy van a fejed?

Pimpoka,
a hangyáktól engem is a frász kerülget... megértelek nagyon!
a kézmosáshoz annyit, hogy én igen látványosan emiatt vetettem véget egy családi összejövetelnek, ahol boldog-boldogtalan (persze anyós által összecsődítve) csókolgatta meg fogdosta volna a csajokat, bár Bogi már nem hagyja magát - ő pl. 1 éves kora óta mindenkit bezavar a fürdőszobába wc-zés után, ha rajtakapja az illetőt, hogy nem oda indul kezet mosni :wink: - szimplán közöltem a díszes társasággal, hogy a seggük vakarása után lesznek szívesek nem hozzányúlni a gyerekeimhez, és a kicsi kezét se csókolgassák, mert esetleg kiverem a protézist a szájukból, mert annyi eszük nincs, hogy egy pici baba rögtön a kezét veszi a szájába... na el is vagyok könyvelve bunkónak... de tojok rá! :twisted:
anyósomat egyszer majdnem a lakásból penderítettem ki, rögtön megérkezése után, mert csak ledobta a táskáját meg a kabátját a bejárati ajtóba :shock: :!: és úgy ahogy volt, csizmában vágtatott végig a folyosón, befelé a gyerekszobába, ahová mi is csak zokniban vagy mezítláb lépünk, még az itthoni papucsot is levesszük az ajtóban, ő meg a sáros-sz.ros csizmájában vágtat befelé! és még vigyorogva :!: közli velem, hogy "legfeljebb majd kitakarítasz!" a fiacskája akkor kénytelen volt rászólni, de ne tudjátok meg mekkora balhé volt a drága mama látogatása után...

Apropó, balhé! Hát az most is van, meg világraszóló sértődés is. Merthogy nem engedtem, hogy az anyósom "vigyázzon" a csajokra, míg mi hétvégéztünk (persze, hogy ne legyen egy pillanat nyugtom se, hogy éppen mivel akarja kinyírni a kölykeimet). Anyám jött már csütörtök reggel, a fater meg itt dolgozik most Pesten, ő csütörtök este jött. Így megvolt az "átállás".

Mi péntek reggel 9-kor leléptünk reggeli után, Bogi egy kicsit nyavajgott, de aztán nem érdekelte különösebben, a papával elkezdtek focimeccset nézni. :roll: Roninak meg az volt a lényeg, hogy tele legyen a pocókája. :wink: :lol:
Amennyire tartottunk a dugótól a sztrájk miatt, hááát, 22 perc alatt kint voltunk az M6-on, Mátyásföldről indulva. :shock:
Annyira így nem siettünk, útközben ebédeltünk, és szépen becsorogtunk Harkányba, olyan gyönyörű városka! A szállodában http://thermalhotelharkany.hu/htmls/fooldal.html a párom elment a reumadokinénihez, merthogy fáj a térde meg a bokája, közölték vele, hogy az egy évtizedes bakancshordás nem tett jót a lábának, talpboltozat süllyedése van, ezért fáj neki... én meg közben leszerveztem a masszázsaimat, átdobtam magam fürdőruciba és úsztam egy óriásit. Nagyon szép medencéje van a szállodának, az árban benne van a szauna, a gőzfürdő, a jacuzzi, a fürdőköntös, úgyhogy élvezkedtünk. A wellness részleg minden nap reggel 7-től estig nyitva van, reggeli előtt úsztunk, aztán jól bekajáltunk, és mentünk csavarogni. Lehet biciklit is bérelni, de mi inkább csak sétáltunk, meg bementünk Pécsre szétnézni, még egyikünk se járt ott ezelőtt, meg Siklósra a várba. Pécs nagyon megtetszett mindkettőnknek, gyönyörű város! Kora délelőttre és késő délutánra időzítettük a masszázsokat meg a dagonyázást, aztán este irány a zaba! Istenien főznek, szép a választék, igazán udvarias a kiszolgálás is - semmi kivetnivalót nem találtam a szállodában, pedig egy-két flancos pesti helyet már láttam a külföldi vendégek okán. Az étteremben még zenekar is volt a vacsorához. Biliárdoztunk, dumáltunk egy csomót (persze legtöbbet a csajszikról, nagyon hiányoztak), és lazítottunk. Annyira jó volt! Persze vasárnap reggeli után húztunk haza ezerrel a töpörtyűkhöz... :wink: :lol: És a legszebb az egészben, hogy sokkal kevesebbe került, mint amennyit számoltunk, pedig minden fogyasztást meg wellness szolgáltatást a szobaszámhoz írattunk, nem fizettünk semmit külön, még a minibárból is ittunk, és így fizettünk a 3 nap 2 éjszakáért 67ezret, egy 4*-os szállodában...

Asszem máskor is megyünk még, de visszük a csibéket is, volt aki 5 hónapos babával volt, annyira irigyeltem... :oops: :oops: :oops:

na, felébredtek a csajok, megyek!
andibab

Köszi az anyakönyves válaszokat!!!! Próbáltam a kórházat hívni, se az újszülött osztályon, se a nőgyógyászaton, de még a portán sem tudták megmondani, hogy milyen kell, összevissza kapcsolgattak, egyvalaki meg rákérdezett, hogy szüléshez az kell??? Na itt tettem le a telefont, viszem ami van, oszt jónapot. Gyerek nem fog bentmaradni, mert éppen a régi lesz nálam.
Személyin, lakcímkártyán, kiskönyvön és leleteken kívül kell még valami papír?

Piroskáék jól vannak, csak kevés az ideje, Didri gyönyörű, sokat sétálnak kint. Ritkán találkozunk, de ha majd megszületik Alíz lánykánk, akkor biztosan többet fogunk, mivel még dolgozom pár hetet.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Pilla,Henus,Nircee,Andibab!
Őszinte részvétem anyós ügyben!Nekem nincsen anyósom (isten nyugasztalja)!Nálunk is voltak ijenek!Én azt nem szeretem amikor lemennek apóshoz(ő felnem jönne az unokáihoz)és tiszta büdös dohány szaggal térnek haza! :evil: ÁÁÁÁÁ kinem állom! :(
andibab!
Nagyon szép hejen voltatok,tisztára írigykedve olvastam,hogy miket csináltatok!azok a képek nagyon szépek!Az ár pedig tényleg nemvolt egy húúúzos! :wink: :D
Nircee!
Rátok jár mostanában a rúd nagyon!jobbulást Marcinak és a párodnak is! :(
Tüccs!
Zsani nagyon szeret képeket nézegetni magában,és egy darabig kb 10-15 percig el is játszik már magában!Szokott könyveket nézegetni,rajzólni,kockázni,plüss állatokat sorba rakni,majd mindegyiket megpuszílni,persze a tesókkal nagyon elvan!Mesét nézni az ELMO,Sesám utca,Danny and Daddy,Thomas,Kisvakond,Teletubies(nem tom,hogy írják)ezeket nagyon szereti!Énekelni,mondókázni nagyon szeret,ja és táncolni is szoktunk!
A gyerekeket nagyon szereti,és mindenkihez közelít,na de azért nekünk van egy nagy előnyünk!A két tesó! :wink: nincsen a csajoddal semmi gond,majd meglátod minnél többet lessz gyerekek között annál jobban fog óldódni,és már a végén ő fog kezdeményezni is! :wink: :D
Katica!
Nagyon édes Sárika,le a kalappal előtte,hogy ijen szépen beszél!!!! :D :wink:

Csajok készítettem egy fotóbemutatót a gyerekekről!Akit érdekel megnézheti! :wink: Akit nem az görgessen! :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=-e-JlRDeEXo
Gumicukor!
Én mind a három gyerkőcöt úgy szültem,hogy nem volt friss a Házassági kivonatunk!Nem nézte a kutya sem!Azt mondták,hogy a lényeg benne van! :wink: Nagyon csinos kismama vagy! :wink: :D

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Andi, bíztam Benned!!! Köszi!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Hát, ha egyszer nagyon ki leszek borulva, már adom is a számát!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A férjem meg.... Mama pici fia, Ős is olyan, hogy mindenkit jól kioszt, de a mamája előtt úgy behúzza fülét-farkát, hogy csak na! Mindig az a válasza, hogy "idejön, oksokodik 1 órát, aztán elmegy, nem árt ezzel senkinek". Dehogy, csak NEKEM!!!!
Mindegy, nem akarok már ezzel senkit terhelni, csak néha jó kiönteni a szívemet. :oops:
Egyébként a férjem már jobban van, holnap már takarítani akar (!), Marci még mindig a szokásos, én meg.... vagyok, igyekszem a körülményekhez képest nyugodt maradni, hogy legalább azzal ne súlyosbítsam a helyzetem. Hétfőn megyek dokibácsihoz, nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e következménye ezeknek a napoknak. Ha most jó híreket kapok, akkor 90%, hogy már nem lesz gond.

Andi,
Egyébként gyönyörű helyen voltatok!!!!!!! Örülök, hogy sikerült kikapcsolódnotok, és hogy jól érzettétek Magatokat! Rád fért!!!!

Tiop,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (ez a videónak szólt! Széééép!)

Kép
Kép
nircee

Tiop, nagyon szép családod van! Ezzel a zenével nagyon megható volt végignéznem! Három gyönyörű gyerkőc! Zsani mennyire hasonlít a kicsikori Anetthez!! :D

Pilla, Nircee, Andi, Henus, sajnálom, hogy ennyi baj van az anyósok miatt. Nem lehet könnyű nektek.

Nircee, nem hogy kimennétek a betegségből, még jobban belemásztok! Jobbulást nektek!! Pihenj, amennyit tudsz! Nem hangzott jól a kemény pocak és a pocifájás. Rendes volt nevelőapádtól, hogy átment hozzátok. Nem tudna valaki végig ott lenni a családból, míg a férjed meggyógyul? Hogy ne neked kelljen mindenért ugrálnod? Ez nem kényelmi, hanem szükség szempont lenne.

Andi, szupi hétvégétek volt! :D Gondoltam rátok, hogy biztos nagyon jól érzitek magatokat, de azért a gyerekek nagyon hiányozhattak. És ők hogy viselték a távollétet? Nagyszülőket nem "készítették ki" :lol:

Köszi csajok a dícséreteket. :lol: :oops: Én is olyan büszke vagyok Sárikára, hogy így tudja énekelni. Pici részleteket már több énekből tud, de ez a leghosszabb :D

Czakocza, Kati(Manó),
veletek mi újság? Rég voltatok.

Tüccs, izgulok ám értetek, kíváncsi vagyok, hányan laknak odabent :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Nirceem, most olvastam, hogy már jobban van a férjed. (ne haragudj, ez tudom bunkóság, de én most érted jobban aggódtam, mint a beteg férjed miatt. :oops: bocsánat!)

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Jó estét!

Hát Azért nálunk nem olyan vészes a helyzet, mint itt néhányatoknál, de akadnak apró dolgok amiktől a falnak megyek... :x Például a kaput meg az ajtót anyós még véletlenül sem tudja úgy becsukni, hogy ne lehessen hallani. Mikor Szonja alszik, úgy imádkozom, hogy ne nyisson be, mert az tuti, hogy nem csukja egyiket sem, hanem szó szerint be...sza... :evil:
Az az igazság, hogy ezek a dolgai tudom, hogy nem szándékosak, hanem egyszerűen olyan tapintatlan, meg figyelmetlen, hogy az már világi... :? ő nem az a "jaj a kicsi fiam" tipus, ugyanis belőle szerintem konkrétan hiányoznak az anyai ösztönök. A lánya (párom nővére) Új Zélandon lakik. Anyós pl kibírta azt, hogy a szülinapján nem kereste sem telefonon, sem ímélben, MSN-en, Skype-on, sehol. :shock: Nekem ez felfoghatatlan... Én anyámmal minden nap beszélek telón pedig ő csak Pesten lakik...Dehát tudnék mesélni, hogy az ő gyerekeit az anyja nevelte, főleg Krisztit, Tamást nem annyira, mert ő anyásabb volt, és kiharcolta magának ami jár... :wink: Mindig meséli, hogy elköltöztek a nagyiéktól ebbe a mostani házba, asógornőm 2 éves volt, és vagy fél évig a mama után sírt, és mindig ment oda. Most meg fel van háborodva, hogy a leánya gyakrabban beszél a nagyijával mint vele. Csoda? Ő visszament dolgozni, mikor a sógornőm 5 hónapos volt, (nem anyagi okokból, hanem nem birt a seggén megülni)és 8 hónapos volt, mikor újra terhes lett a párommal. Mivel csóri gyereket lepasszolta a nagymamának, mégis mitől kötődne hozzá??? :shock: :shock: Szóval ez az "anyuci kicsi fia" hál istennek nem jellemző. Inkább a tapintatlansága szokott bepipítani

Egyébként Pimpoka, nálunk úgy van, hogy teljesen együtt lakunk anyóssal. Nincs semmi külön. :( A családi viszonyok itt bonyolultak. :roll: Apósom 10 éve elhagyta anyóst, elköltözött. De minden héten egyszer jön, és úgy tesz mindenki, mintha ez volna a világ legtermészetesebb dolga. Munkából ide érkezik, vacsorázik, füvet nyír!!! :D, és másnap innen megy dolgozni. Gödöllön lakik egy másik nővel, és a kislányával. Akit időnként szintén el szokott hozni. Egyébként ő világ életében ilyen nőhajhász, pernahajder volt, örökké csalta anyóst. :?
Anyós kézzel-lábbal küzd, hogy ne költözzünk el tőle, mert akkor ő egyedül marad...
Nekünk van egy telkünk, ahová építeni akartunk az eredeti tervek szerint. Terveztettünk is rá egy házat, de mégiscak meggondoltuk és veszünk. Ki is néztünk egy teljesen új építésű házat, úgyhogy most áruljuk a telket.. :oops: :) Az idén már mindenképpen megyünk innen.
Amúgy itt anyós házán van tetőtér, csak meg kellene csinálni, de nem marhultam meg... :shock: állandóan vinnyog, hogy mért nem jó nekünk itt, de én azt szoktam neki mondani, hogy azért amiért te is elköltöztél a te anyádtól.

Na ennyi elég is lesz mára a családi regényből....

Többiek bocs, de ezt is egy csomó ideig írtam, most pedig már julla vagyok...
jóccakát!

thenus

Sziasztok!

Most csak néhány kérdésem lenne (főleg Pimpókához - homeós ügyben).
Én sehogy sem tudok kilábalni ebből a megfázásból, és már Márk is tüsszög és folyik az orra.
Az oscilloccocinum adható Márknak is, és jó egyáltalán megfázásra, vagy csak influenzára? Lázunk, hőemelkedésünk nincs, nem is szokott lenni.
Na, köszi, majd később még benézek.

Szép napot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre,
Oscillococcinum golyócskák heti egyszer megelőzésként, amikor már megfázott vagy influenzás és reggel este szoktam adni 3 napon át.
Megfázásra echinaceát alacsony potenciában (5CH vagy D4), napi 1-2x5 golyót, kúraszerűen (pl 2 hét szedés - 1 hét szünet, vagy 5 nap szedés - 2 nap szünet).

Mi már fél 6tól ébren vagyunk. Apa akkor ment squasholni és felzörögte Lellét, ő meg kislattyogott és azóta pörög, de most mennem kell Müllerbe, tuti bealszik a kocsiban....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

és reggel=én reggel

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X