Sziasztok!
Nóri:Szerintem Lara csak előre informálódik.
Lara:Nem genetikai Uh volt, a Sárinál van sima Uh is. Mindig azzal vizsgál, ha megyek. Sajna nem látta a nemét, mert a lába közé vette a köldökzsinórt. Csak tippelt és azt mondta, hogy fiúsan szégyenlős. De szerintem nem jelent semmit,mert tényleg nem mutatott semmit. Majd egy hónap múlva. Vagy a 20. heti genetikán a klinikán. Majd készítek képet a makettről, most készül a teteje. Nagyon tuti, most pedzegette a párom, hogy kellett volna esőcsatornát is csinálni rá. Mondtam neki, hogy azért az már túlzás.
Nagyon sok boldog születésnapot Hangának! Kérünk fotókat. És mi volt az ajándék?
Flóval én május 12-re voltam kiírva. A május olyan szép hónap. De azt sajnos a kórházban töltötte. Úh, de hosszú volt.
Az AFP-re elég 10 után menni. Én is akkor voltam. Ha Hangával mész akkor kicsit sietnek is. És talán kedvesebbek.
Zsófi: Gyógy puszi mindkettőnek!
Karmen: A legjobb ha magad szájíze szerint és a tervező tudása szerint tervezitek a házat. 124 nm lesz. Lehetett volna nagyobb is, csak azt a pénztárcánk nem bírná. Földszintes lesz. Majd ha készen lesz az igazi, megnézhetitek. Remélem olyan lesz,amilyennek megálmodtuk.
Melinda: Hát igen ez a sok fogacska, főleg hogy ezt mind fél év alatt termelte ki. A szomszéd kislánynak (2 héttel idősebb) is ennyi van, de neki már 7-8 hónapos kora óta jön, és meg is szenvedi. Flórának semmi baja nincs tőle. Most a kaki is egy nap egyszer van. A nyál folyik a szájából és egész nap szopja az ujját, ami idegesítő. Talán egy kicsit kevesebbet alszik.
Igen, meglátogatnak, csak nem mertem írni, a szereltházzal kapcsolatban érdeklődnek. Ők is olyat akarnak építeni. Azt nem tudom, hogy mi mit tudunk nekik segíteni, majd meglátjuk.
A vizsgától meg ne szarj be, ha már egyszer államvizsgáztál, ez csak sikerülni fog. Tudom, hogy nem most volt, de akkor is.
Jó éjt!
Gabi3(naptár szerint:17+3, uh szerint: 18+3)