Sziasztok!
Kona, köszi, azt a könyvet be fogom szerezni. Én Ranschburg Jenő Szülők könyve c. -t olvastam, de ő ezzel nem sokat foglalkozott. Egyébként egy kicsit javul a helyzet, csütörtökön jönnek Anyósomék, kíváncsi vagyok, hogy reagál rájuk Adri.
Kriszta, a játékokkal még ráérsz.
Én azt gondoltam magamról, hogy milyen béna vagyok, hogy tudnék már játékot készíteni, de ezek a babák még olyan kicsik, tényleg csak az számít, hogy csörögjön, és jó érzés látni, hogy elszórakozik velük!
Virág, nekem egyáltalán nincs jó véleményem a csecsemősökről. Én sajnos az októberi négy napos ünnep alatt voltam ott, 2 nagyon undok csecsemős volt legtöbbször, aztán utolsó nap és este volt 2 rendes is, az egyik akkor mutatta meg, hogy kell pelenkázni, stb a másik meg (az volt az utolsó este) akart segíteni szoptatni, de akkor már véresek voltak a cicik. Röviden a két undok hozzáállásáról: császár után pár órával (éjjel) letették a gyereket az ágyamra, én arra ébredtem (altatva voltam császár alatt), hogy csukódik a csecsemős után az ajtó. Alig tudtam úgy fordítani magunkat, hogy elérje a gyerek a cicit. Ezzel nem akarom leírni az egész osztályt, lehet, hogy összesen ez a két érzéketlen nő van, akiket kifogtam, de nem bánom, hogy a dokim lelépett egy másik kórházba.
A védőnő járt hozzánk, órákat volt nálunk, segített szoptatni, neki köszönhetem, hogy egyáltalán nem kellett tápszert adnom a babának. Hónapokkal később mondta, hogy a legtöbb anya ebben az állapotban nem csinálta volna.
Soja, a gyerekorvos szerint 6 hónapos kortól lehet adni májat, de hetente max. egyszer. Én eddig egyszer adtam, nem lett Adrinak semmi baja tőle. A mamádnak ne hagyj mindent, amiről úgy gondolod, hogy nem szeretnéd adni, finoman mondd meg neki, én is megmondtam mindenkinek (szülők, anyósék).
Mushuka, jó hogy Danit nem kínozzák tovább!
A spenótot hogy csinálod? Én is adnék már neki. Pár napja brokkolit evett, nagyon nyomta befelé!
A céklát valószínűleg kihagyom, mert rosszul vagyok tőle....
Nálunk a doktor néni nem díjazza a tejpépet, úgyhogy azt még nem adtam egyáltalán.
Iboly