Új privát üzeneted érkezett!

Tomiról jutott eszembe. Kép Ma reggel odajött hozzám Máté és így szólt:

- Anya! Kérek reggelit!

Azt hittem lehidalok. Kép
solya

Szila!
Köszi. Akkor inkább letöltöm én is, csak írd meg pontosan, hogy honnan lehet letölteni?

BMárti!
Én is Asso cipőt vettem, az őszi cipőnk is az, 6300Ft volt, az őszi csak 5000 mert tavalyi modell. Én is nagyon elégedett vagyok Kép Teljesen u.az a betét van benne mint a siestában Kép Siesta betétesként is árulják Kép
Ahol én veszem a cipőket még egy német márkát is forgalmaznak, az is u.ilyen betétes, küllemre jobban tetszettek, csak kevésbé voltak béleltek. No meg láttam a Camponában azt a fajtát ami teljesen vízálló, olasz meg német változatban is, amellé csizma sem kell csak épp 19ezer volt Kép Maradtam ennél a cipőnél meg a nagyáruházas hótaposó csizmánál, amibe majd orthopédiai boltban nézek lépésbetétet. Így is kb. a szupi cipő fele árából megúszom az egészet.

Bili ügyben nálunk is nagy újság van. Vili magyarázta, hogy pisi és mindenáron a wc-be akart menni, mondtam, hogy ha lehet inkább a bilijén üldögéljen ha pisilnie kakilnia kell, persze pelusban és harisnyában, de ráült és bilin ülve kakilt Kép Első megközeítőleg rendeltetésszerű használat, eddig csak beleállt a bilibe.

Köszönöm a buszos együttérzést. Kihevertem, de legközelebb inkább autózok és kifizetem a parkolási díjat is.

Linato!
Háztartás, mert időnként legszívesebben én szaladnék al a kupi elől és általában nehezen is viselem, pedig mostanában, mióta álomkórós vagyok örökké az van Kép

Norci (10+4)
norci

Bogancsi!
De jó, hogy jól vagytok ti is. Én vittem el 11 éves unokahúgomat kabátot váásrolni, Vilivel együtt, brrr. Neki se jó semmi, mondjuk iszonyú a mostani divat, láttad a kiscsajt a Corában, hát nem egy díjbírkozó erre neki is szűk volt minden kabát, már a kölök divat is ez az anorexiás agyrém Kép

Solya!
Örülök, hogy csak paráztál Kép Gratula Máténak Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Köszönjük az újabb szavazatokat a képünkre Kép - mit kapnak a továbbjutók? KépKépKép

Végre megjött Vilka lelete: tökéletesen negatív Kép Ármin vérvételeredménye viszont még mindig nem (szept. 17-én volt a vérvétel) Kép, újból telefonáltam a Heim Pálba, ahol újra uazt a választ adták, mint három hete: "Épp holnap fogják postázni" Mondtam, hogy inkább értemennék - de ez újabb telefonokat és egyeztetést igényel Kép Hogy miért?????

BMárti, Norci, meg Mindenki más! Hol vesztek/vettetek vízhatlan, bundás téli bakancsot a gyerekeknek? Én csupa aligvízállóvelúrt látok, nagyon csinik - na de télen lucsok van!

Solya! Örülök, hogy jobban vagy, akkor talán megúsztad ennyivel, nem? .)

Szila! Én küldtem neked ICQ engedélykérést, vagy mit, már jó rég, de nem válaszoltál! Nem kaptad meg vagy csak nem figyelted?

András ismét a FIX tévében nyomul, én meg itthon egyedül és még nézni sem tudom! Kép Mindegy, fürdök egy jót! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Napocskám
beteg megint, szurira járunk KépKépKépKép), most nem is vagyok képben, csak bejelentkeztem hogy ezért nem vagyunk!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili:gyorsan gyógyuljatok meg! Milyen szurit kap Napocs? Hogy viseli? KépKépKép SzegénykémKép

Márti: negatív leletKép, én Deichmann cipőboltban vettem tök jó bakancsot Dorkának, tavaly vettem és most is abban jár, nagyon jó, és 6 ezer körül volt. A Mammutban van Deichmann.

Solya: apukámnak volt ilyen arclebénulása, a bárányhimlő vírusa okozza, kb. 2-3 hét után lezajlik, de bénulás sajnos van mikor évek múltán tűnik el teljesen, gondolom attól függ, mennyire súlyos. Remélem csak hipochonder vagy!Kép Van még egy elmélet az ilyen féloldali arcbénulásra, de azt inkább nem írom le, a lényege, hogy ha az ember nem találja a lelki egyensúlyát, akkor ez tükröződik az arcán... Szerintem a te esetedben erről szó sem lehet.

Henke: nagyon hallgatsz! Remélem csak a szombati tali fáradalmait pihened ki!Kép

Zafi: emlékszem én is anno hüledeztem a pocakodon!Kép De jó, hogy Rékának ilyen gyorsan nő a haja!Kép Tényleg félreértettelek.

Cory: hogy vagytok?

Nyuszimanó: milyen rendes lányod van!Kép Van friss fotó róla?

Nem is írtam nektek, Dorka tegnap 2-szer is elesett, egyszer otthon, egyszer meg motorozás közben. Mindkétszer a száját és az orrát verte be. A második alkalommal, már sokkal csúnyábban, így most van egy bohóc lányom, mert szegénynek piros sebes az orra és duzzadt piros sebes az ajka, így olyan mint ha kifestettem volna.
Kép Így aztán tegnap kapott napközben mégis szopit, nagyon örült nekiKép Ma fájdalomdíjként felvittem a Normafához és végig kóstoltuk a réteseket. Aztán elmentünk játszóterezni, ahol végre rollerezett (valakitől lopott egy rollert, de nem fémet, hanem olyat mint a Teletabi-Ponak van, olyan boldog volt)!

Beja: mégis kellene pár lányosabb tabis pulcsi vagy poló, ha találsz, szólsz????Kép Köszönöm

Ha valakinek kellene nagyobb formátumban kép a taliról, akkor elküldhetem emailben! Vagy felírhatom cd-re, aztán körbe adogatjuk.

Üdv: zsuzsi (lehet, hogy beteg leszek, fáj a fejem és a torkomat is érzemKép)
zsu26

Solya!
Most már látni a talis képeket kicsiben is!Kép Hátha most meg tudod nézni őket!

Gorsi: náthás vagy vagy lázas is????KépKép Gyógyulj meg gyorsan!

Üdv: zsu
zsu26

Gorsi!
nagyon jók a képeid!!!!KépKépKép A legjobb fotó szerintem: Csenge örül a lufinak!!! Nagyon jól sikerült!

Profilomat frissítettem.
zsu26

Sziasztok!

Márti: negatív lelet KépKép

Bogancsi: az ilyen nagyfiúkhoz még nem értek Kép

Solya: jobbulást!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
ÉS TI HOGY VAGYTOK????????

zsu26

Zsu: köszi, jól. Zsoma hízik, Balu dacos, én fáradt vagyok és depis.
cory

cory
Budapest

Cory: depi ellen:
Kép

Kép

Én nagyot mosolyogtam ezeken.
zsu26

Sziasztok!

.... szerintem jobban teszitek, ha ezt átugorjátok....

Jöttem én is depizni Kép Nem tudok aludni, iszonyúan keményedik a hasam... ittam már magnéziumot... most nem keményedik, viszont Pocok fél percre nem marad nyugton... Meg persze hulla fáradt is vagyok... holnap be kell adnom köttetni a szakdogát - de nincsen készen... Még azt sem tudom, hogy "ideiglenesen" mit köttetek be. Közben eszembe jutott, hogy hétfőtől újra mennem kell dolgozni... ráadásul jelenléti ív is lesz már (érkezési-távozási idővel) ... a költözés/berendezés SEHOL nem áll... Nem tudom hétfőtől mi lesz akkor Csengével... nem alszik el nélkülem. Hétfőn Anyós nem tudta elaltatni. Apa meg pláne nem fogja tudni. Az nem működött, hogy reggel elmegyek, amikor még alszik... túlságosan megviselte... KépKépKépKépKépKép Utálom, hogy bent a melóhelyen nincs egy rohadt székem meg asztalom... Bevittem papírt magamnak, hogy legyen mire fénymásolnom a szakdogához, meg majd kinyomtatni... erre hétfőn azt látom, hogy elővették, és azzal másolgatnak... úgy látszik másnak a 3-4x annyi fizujából nem telik papírra... engem sem az anyagi vonzata döngöl földbe, hanem az, hogy elveszik egyszerűen a másét gátlás nélkül... Fogalmam sincs hogy fogok november 20-a körül nyelvvizsgázni, amikor még bele sem tudtam nézni... lassan 15 éve, hogy utoljára orosszal foglalkoztam...akkor sem ment valami fényesen... Meg még az is lehet, hogy le is maradtam a jelentkezésről, mert okt. eleje óta nem jutottam el a lektorátusig...
Meg még beteg sem lehetek, mert különben nem lesz meg a 180 napom... és szoríthatok, hogy Csenge se legyen az, mert akkor nem tudnék vele maradni... El nem tudom képzelni, hogy ne legyek olyankor a gyerek mellett...
Csenge rettenetesen alszik mostanában... állandóan hadakozik valakivel/valamivel KépKépKépKépKép ... pedig nap közben nem veszem észre, hogy olyan történne vele, amitől rosszat álmodhat... meg persze dacos... rettenetesen... zavar, hogy nem tudom élni/élvezni a pocakosságot... semmi időm nincs a Pocaklakóra.... csak akkor veszem észre, ha szétugrál... Kép ... és ekkor ezek még csak a személyes nyomoraim, hol vannak még Atié, meg a többieké, amiktől szintén nem tudom függetleníteni magam...

nagyon elfáradtam, és januárig esélyem sincs pihenni... és utálom a hideget és a telet!!!!!!!!!!!

Rebi (asszem ma 23 hetes hivatalosan... de ezt sem bírom fejben tartani...)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Nem tudtok véletlenül olyan helyet, ahol szakdolgozatot kötnek... nagyon hamar?

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok írni, mert Hanga ma extra nyűgös.

Rebi,
megkérdezem apósomat a diplomakötésről.

Márti,
nem kaptam tőled icq-n semmitKép. Milyen névvel vagy az icq (és milyen email-címmel), mert akkor megkereslekKép. A corában mától van az új akcióban gyerekeknek csizmavásár, majd jobban megnézem, mert Hangának is kell, aztán írok.

Zsuzsi,
próbálj kicsit pihenniKép, hátha jobb lesz és igyál sok meleg mézes teát!Kép Én vmelyik nap láttam a corában egy kislányt, akinek az egész orra tiszta seb voltKép, de láthatóan nem zavartaKép.

Norci,
nem csak a gyerek anorexiás diavattal van gond...sajna a babaruhák között már nincs Hangára való, a kisgyerekcuccok között meg még nincs rávaló. Vagy csak nagyon ritkán találni vmi jót. Mondjuk tegnap vettem neki négy pár nejlonharisnyátKép. Kazaa-ról töltünk le mindenfélét.

Bogancsi,
édes lehetett Tomi a bilivelKép, Hanga is állandóan, minden pelenkázásnál kiabál: "bilibe kakáááálniiiiiiii", persze soha semmit nem produkált még, de nagyon édi ő is...

Mégsem lett olyan rövid....Kép, de most tényleg mennem kell.

Szila
szila

Rebi,
az enyémet pár óra alatt kötötték a nyugatinál. Régen Copy General volt, ma nem tudoma nevét, az Alkotmány utca elején van egy pincében a söröző mellett. Persze nem bőrkötéssel, csak sima kartonnal, de így is tökéletesen jó volt!

cory,
próbáljatok meg kimoccanni Zsomával is! Amennyit te jártál szülés előtt! Mostmár épp itt az idejje, hogy megint! Kép Legyél vidám!

Zsuzsi,
megnézem majd, csak a link... Kép
Lehet ám, hogy a lelki egyensúlyom borult fel. meg az is lehet, hogy vitaminhiány, meg az is lehet, hogy ... Kép Egy biztos nem lehet: bárányhimlő. Kép
Dorka tud kétkerekű roleren rollerozni? Nagyon ügyes! Mondjuk én még nempróbáltam Sárának, csak vettünk egy 3 kerekőt karácsonyra. De fémet. Lehet, hogy olyat kellett volna, mint ami Ponak van? Mert gondoltam rá, de azt hittem, ahhoz még kicsi, pedig 3 éves. Elrontottam?!

Nekem volt már arcidegbénulásom, mikor 6 éves voltam, emiatt kellett hosszú ideig kórházban feküdnöm, s így nem tanultam én szóképolvasást. Kép Ezért is ilyedtem meg annyira, amennyire, és még mindig nem vagyok teljesen nyugodt, mert most meg bizsereg az arcom. Hát ez van.

Dzsili
mitől ilyen beteges Napocs? Kép És miért kell mindig szurira járnotok? Jaj szegény! Kép
Gyógyulást kívánunk minél előbb! KépKépKépKépKép

És persze mindenkinek, aki betegeskedik! KépKépKépKép
solya

Sziasztok!

Dzsili!Napocsnak extra gyógyik.KépKépKépKépKépKépKépKépKépMiért kell szurizni?

Bogancsi!Ezzel a maci dologgal én is így vagyok. Legszívesebben aludnék tavaszig.Legalább kipihenném magam és még pár kiló is eltünne rólam attól a néhány hónap nem evéstől.Sajna a klaviatúrának nem használt a detoxikáló,kénytelen vagyok újra az angolt használni.Ezen viszont minden betü máshol van ,így néha fura dolgokat írok.Még szerencse,hogy előbb átolvasom.Különben azt hinnétek megzizzentem.Kép

Zafi!Miléna is mindig kiszedte,de aztán hozzászokott.Nyáron én is levágtam a haját,de már mi is növesztjük.Korinak egy évesen cofija volt és ő is mindig kivette a gumit.Remélem mire megint hosszú lesz már nem fogja zavarni a csatt és a gumi.Réka rövid hajjal is nagyon cuki.Kép

Norci!Csak nem hozzátok mentek az álommanók?KépLányok mostanában későig kukorékolnak és reggel 5.30-kor kidobja őket az ágy.Kérlek néhány manót küldj vissza!S.O.S.

Szila!Nálunk a bilit csak néhány napig használta Mindy.Utána inkább a wc-re ült,mint a nagyok.Ennek én nagyon örültem,mert nem rajongok a bili pucolásért.Remélem Kori is inkább a wc-t részesíti majd előnyben.Ha nem,hát így jártam.KépHangának nyügi elleni manók.KépKépKépKépKépKépKép

Rebi!Azt hiszem küldök neked néhány plussz órácskát.Ha nem elég szólj.Kép Fel a fejjel.Menni fog minden!

Cory!Depi ellen egyél egy kis csokit vagy vegyél magadnak valami szépet.Zsoma szépen"gömbölyödik".Kép

Zsuzsi!A depi elleni kép az nagyon rendben van.KépHol találtad?

Solya!Azért nézesd meg majd az arcod,ha lesz rá időd egy orvossal.Jó,hogy megszűnt magától a rángatózás.Kép

Márti!Nem siették el az eredményt.A lényeg,hogy negatív.Kép

Bejelentkeztünk a radiológiára és az ultrahangra is.De véletlenül sem tudtak egy napra időpontot adni.Illetve 4 óra eltolódással igen.Inkább másik napra kértük,mert nincs kedvem a kórházban órákat várni.Persze mind a kettő délutáni időpont.Viszont a vizeletvizsgálat délelőtt van.Most aztán háromszor mehetünk egy helyre.Kép
linato

Sziasztok!

Rebi: a Móriczon a Karinthy úton a Copy Generalban vállalnak.

Solya: mennék én, de hova? Tegnap szegény Balu egyedül rohangált a játszón, mert gyerek sehol Kép

cory

cory
Budapest

Rebi!

Én a Fő u.-ban kötettem be, 2 óra alatt megvolt, nem volt drágább, mint máshol. A Fő utca elején van, a Bem térhez közelebb, ha a Lánchíd felé mész, akkor bal oldalon, a sárga templommal majdnem szembe, ha jól emlékszem.

Hidd el, minden jóra fog fordulni, ez most nehéz időszak, de meglátod Karácsonykor már sokkal szebbnek fogod látni a világot és még talán a télnek is örülni fogsz!Kép
Dorka is nyugtalanul alszik, szerintem az a sok élmény zavarja meg az álmukat, valamikor fel kell dolgozniuk. Dorka álmában hangosan beszél, így szerencsére pontosan tudom, éppen mivel hadakozik: pl.:add ide a szívószálamat! (ezt ordította legutóbb). Szerintem ez normális, egyszerűen így fejlődik az idegrendszerük, okosodnak!
Pocaklakód biztosan érzi, hogy ideges vagy, egyes szakemberek szerint egyáltalán nincs káros hatása a stressznek a magzatra, mivel így ő is edződik, ezáltal nagyon is stramm gyerek születik. Én Dorkával annyit idegeskedtem anno (több költözés, vérezgetés, szigorlatok, jogosítvány, egy kocsi eladás, betörés...sorolhatnám mind egyedül csináltam végig (anyámék és férjem külföldön) és Dorka mégis itt van és szerencsére én is túléltem. Most egyszerűen a túlélés a cél, ne foglalkozz túl sokat felesleges dolgokkal, szelektálj, hogy mire menjen el az energiád, amit ugysem tudsz teljesíteni, azt ne vállald be, ne gondold, hogy akkor lemaradsz valamiről! A kollégáidat is kakild le! Kép
Nyelvvizsgázni máskor is mehetsz és a szakdolgit is lehet pótolni.
Nézz a gyönyörű kislányodra és megnyugszol!Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!
Minden betegnek száguldoznak a gyógyok! KépKépKép Ne legyetek betegek!

Cory!
Sorry, de depi ellen nincs orvosságom, tudod, ez nálam csak így van. Tudod, mit inkább, nem mondok semmit, nehogy félreértsd!

Szila!
Bea is extra nyűgös ma. Ráadásul ma a bölcsiben eltörött a mécses reggel, és dadus ölében landult a pici lány. Remélem nem lesz beteg, mert tök nyugisan ült Gizi néni ölében.

Solya!
Még olvasni is rossz ezt az arcidegbénulásos dolgot. Ne idegeskedj, pihenj, és hátha nem is az. Tudom, hogy ilyenkor mindig a legrosszabbra gondol az ember, de hátha tényleg nem komoly a baj. Persze ezt csak egy doki tudná megmondani, hogy mi is valójában a gond.

Márti!
Örülök, hogy Vilkának nincs semmi baja.KépKépKép

Dzsili!
Én is ezt akartam kérdezni, hogy mitől ilyen beteges Napocs? Mindig antibiotikumot kap, amikor beteg? Tudod, az legyengíti az immunt, és lehet, hogy nem tud tökéletesen meggyógyulni egyes betegségekből.
Képzeld, Pityu kis barátnőjének ma van a névnapja, Nárcisz. Erre az én kisfiam varratott anyósommal egy szíves párnát, tegnap írt egy idézetet Petőfitől egy lapra (egész szép írással), és azt ma reggel odaadta a kislánynak.KépKépKép Állítólag nagyon örült neki (Fogászaton voltunk reggel, és akkor mondta) a kislány, és az osztálytársak sem cikizték, hanem aranyosan elviccelődtek a versen.KépKépKép Úgy örültem neki, hogy ezek a gyerekek még nincsenek elrontva ilyen téren.

Zsuzsi!
Szegény kis "bohóc" Dorka!

Norci!
buszos esetedet olvastam, és szomorúan tapasztaltam, hogy az elmúlt 11 évben semmit nem változott a 7-es busz utazóközösségének a morálja.KépKépKép Én tuti, hogy jó erősen kinyitottam volna a nagyszámat, és elmagyaráztam volna, hogy mi a helyzet. Hát arról nem is beszélve, hogy nem csak a babakocsit toltam volna át a lábukon, hanem jó erősen rá is léptem volna a bunkók lábára.

Rebi!
Nagyon sajnállak, hogy nem tudod úgy várni a kis Pocaklakót, ahogy szeretnéd. Na és a kollégáid megint bizonyították, hogy extra bunkók.KépKépKép

Megyek, mert mindjárt indulnom kell angolra.
Sziasztok, gyógyuljatok szorgalmasanKépKépKép
Zsuzsa

beababa

Zsuzsa: remekül hozod a rúgjunk bele a földön fekvőbe még egyet! MÁsrészt a priviben folytatott vitát nem illik kihozni!

cory
Budapest

Sziasztok!

Lacika reggel óta szórakozik velem és a bilivel. Kép nagyon tetszik neki, hogy ha jelzi, hogy bilizni akar, bármit csináltam is, eldobom, és rohanok. Ja, és nagyon tetszik neki az is, hogy ha "eredmény" van, akkor azt kivisszük a WC-re, beleöntjük, kitöröljük a bilit, lehúzzuk a WC-t, és Lacika lelkesen integet a távozó pisinek. Kép Utána kijön a nappaliba, hozza magával a bilit, leteszi, belepisil pár cseppet, és újra előről az egész kivisszük, kiöntjük, kitöröljük, lehúzzuk, kezet mosunk játék. Kép Tegnap este kétszer pisilt egy egy kicsit a bilibe gyors egymásutánban, azután pár percen belül egy igazi nagyot a parkettára. Ma reggel hatszor egymás után játszottuk el a pisi-műsort. Mivel ébredés után kaki szokott lenni, folyamatosan figyeltem, hogy ha felveszi a jellegzetes kitolt fenekű kakiló állást, alá tudjam tolni a bilit. Persze kivárta, hogy búcsúpuszit adjak az Ajának, és azonnal a hancúrszőnyegre kakilt. Azóta mostanáig kb. 10-15 ici-pici pisi került a bilibe, egy nagy a kanapéra, és a másik nagy a szőnyegre. KépKép
Olvasgatom a szakirodalmat, de mindenütt csak azt írják, hogy majd jelez, ha érett lesz a bilizésre, ne siettessük, de támogassuk, stb. Szóval semmi konkrétum. Kép Szerintetek mit érdemes ilyenkor csinálni? Adjak rá erőszakkal pelust, és csak akkor vegyem le ha a bilire akar ülni, vagy hagyjam rohangálni pucér seggel, és törölgessem a tócsákat lakásszerte?
Ja, és vetkőzik. Nem akartam rá body-t adni, mert azt nehézkes levenni, ha rá akar ülni a bilire. De a póló és nadrág összeállítás már régen nem ellenfél, gyorsabban vetkőzik le, mint ahogy én felöltöztetem. Most éppen csak zokni van rajta, semmi más. Kép Szerencsére pokolian túlfűtött a lakásunk, most legfeljebb nem szellőztetek naphosszat. Csak attól félek, hogy a pucér fenékkel a padlón üldögélve felfázhat.
Másoknál hogy alakult a szobatisztaság? Hogy csináltátok, amikor már kezdte jelezni, hogy bilizni szeretne? Meddig tartott, mire rendeltetésszerűen használta, és nem játéknak nézte? Gondolom, hogy ha Lacika elkezdett bilizni, akkor mások már régen stabilan szobatiszták. KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Cory,
van tesókocsitok? Ha nincs vegyetek egyet, akár használtan is. Mi is ezt tettük! Kinyílt a világ! az első 7 hónapot enélkül húztamki, mondván, hogy a játszóig el tud sétálni egy 16 hónapos is. Mára már megbántam, hogy nem akkor vettünk, mikor Máté megszületett! Sajnos otthon a bkv-n húzós ezekkel a döncikkel közlekedni, de megoldható, ha muszáj. Viszont jóval nagyobb területet tudsz bejárni gyalog. Nem csak a játszóból és aközértből áll a világ!

Depiről annyit, hogy ki lehet belőle vakarózni, csak előbb kell, mint később. Nekem a dupla kocsi sokat segít, mert mindegy, hogy hova, de tudok menni akkor is, ha alszanak. Nekem elég, ha jó nagyot sétálok.

linato,
én lemaradtam vmiről. miért mentek ti ennyi dokihoz? Kép
solya

BMárti!
ne már! Lacika szuper kissrác! Az, hogy vannak dolgok, amiket később csinál, mint mások a topicban, még nem elkeserítő! Egyébként szerintem ha nem akarja a pelust és neked nem megerőltető, akkor vegyél neki alsógatyát. Máténak van. Én ugyan erőltetem a pelust, mert ő még véletlenül sem jelzi, csak elpottyantja és aztán szalad hozzám, hogy kakaaaaa! Na ebből köszi, nem kérek, meg ő még úgy bepisil, hogy csak később veszem észre, hogy vizes a bugyi. Kép De nyáron, míg jóidő volt, kergettem a kakit. Kép

többgyerekesek:
Mit csináltok, ha a nagyobb nem akar megérteni dolgokat? Most pl. az a baj már megint, hogy ezekkel a hülye gyerekpartvisokkal, meg felmosókkal nem csak a földet pucolják, hanem ütögetik egymás fejét. Masszív fából vanKép. A kicsi üvölt, a nagy meg élvezi. Elééééééééééég!
solya

Solya: az a baj a tesókocsival, hogy már a házból sem jutnék ki vele, a lépcsúk miatt Kép A BKV reménytelen vele. Meg bkv-zom simán a két gyerekkel, csak nincs HOVA menni.
A másik, hogy csináltam egy keresztszemes képet, és persze csak a végén derült ki, hogy a minta nem votl egészen átgondolt (netről szedtem) és csúnya lett Kép 1 hónapi munkám veszett kárba. Aztán akiről azt hittem, megérti a bánatom, nem értett meg Kép
cory

cory
Budapest

Jaaaaaaaaj! Cory!
Szegénykém! Ez azért tényleg sz*r lehet! Kép Nem tudsz múvházakban gyerekprobramot keresni? Mondjuk tornára járni, vagy nemtom.
El lehet menni sehova is! Csak úgy sétálni. Erre mondtam, hogy nekem nagyon bejött a tesókocsi.
Bár bevallom, nekem is ált. kell lenni vmi célnak, ahhoz, hogy elmenjek. Mondanám, hogy gyertek el, de ide vonatozni is kéne. Kép
solya

Solya: a gond, hogy Zsomát ismeretlen gyerektársaságba nem merem vinni, nehogy összeszedjen valamit. Itt meg most gány ködös idő van, le se tudunk menni Kép

cory
Budapest

Solya: a gond, hogy Zsomát ismeretlen gyerektársaságba nem merem vinni, nehogy összeszedjen valamit. Itt meg most gány ködös idő van, le se tudunk menni Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Szilvi! Köszi, hogy leírtad, hogy nálatok hogyan alakult a szobatisztulás Kép A kaki nálunk is gáz lesz, mert Lacika csakis állva szokott, nem tudom, hogyan fogom rávenni, hogy azt is ülve, a bilibe produkálja. Persze utána ő is jön futva, ha éppen pucéran volt, és mutatja, hogy hol a kupac. Kép A pelenkába ment kakiról most hétvégén szólt először, szóval rohamos a fejlődés. Kép
Hason alvás ügyben igyekszem kiélni magam gyorsan, mielőtt nálunk is beköltözik a Második Pocaklakó. Kép

Linato! Édes lehet Kori a bilivel a fején! Kép

GOrsi! Nagyon jók a te talis képeid is! Kép

Bogancsi! Hát igen, a medvék okos állatok... KépKépKép Szuper, amiket Tomi dumál! Kép

Norci! Hol vettél Bp.-en Asso cipőt? Bár elég gyakran járunk Sopronban... Kép Gondolod, hogy a magas szárú bundacipőn kívül még hótaposó kiscsizma is kelleni fog télire? Hajaj... Kép
Az nagy eredmény, ha Vili a bilin ülve kakil! Onnan már csak egy lépés, hogy pelus nélkül csinálja! Kép Bilibe pisiléssel ti hogy álltok?

Márti! Mi Sopronban vettük a cipőt Lacikának, mivel éppen ott voltunk nagyizni, mikor a nagy hó leesett. Kép Egyébként (ha jár arra valaki) ez egy BabyBell nevű üzlet a Színház út 7. szám alatt. Igazából (látszólag Kép) az Ógabona téren van, egy nagyon jellegzetes hordón keresztülpisilő legény szoborral szemben. Kép

Dzsili! Napocskának gyógyok: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory! Depi űzők: KépKépKépKépKépKépKépKépKép Sajnos semmi vígasztalót nem tudok írni, mert nem tudom mi bánt. Talán "csak" a szülés utáni hormonális viharok készítenek ki... akkor biztosan hamarosan magától is elmúlik. Kép Bár ez a búbánat idő is rányomja a bélyegét az ember hangulatára. Kép Tarts ki, amilyen rohamosan fejlődik Zsoma, hamarosan megerősödik annyira, hogy kimozdulhass vele! Kép

Rebi! Hú, ez nagyon sok Kép. Miért kell mégis bemenned dolgozni? Nem úgy volt, hogy mostmár a szabi meg a tanulmányi szabi kifutja a 180 napodat? Vagy rosszul emlékszem valamire?

Szila! Nagyobbacska overálokat is láttam a CORA akciós oldalon, azokat is megnézted? Milyen minőségűek? Gyanúsan kedvező az áruk, de végül a multkor az olcsó bodyk is jónak bizonyultak. Kép
Méret témában pont ezt tapasztaltam, mint te. A CORA bébi osztályán már a 80-as méret is ritkaság, a gyermek ruháknál meg 104-től kezdődik a számozás. Kép

Solya! Nem vagyok én elkeseredve attól, hogy Lacika mindig mindent később csinál, mint mások. Azzal szoktam vígasztalni magam, hogy akkor viszont tökéletesen. Ő már csak ilyen maximalista, szuperül, vagy sehogy! Kép Akár az Apja... KépKépKép
Alsógatyája van, de azonnal leveszi. KépKép Nyáron én is sok kakát és pisitócsát takarítottam el, nagy pucérkodások mentek, mikor tombolt a kánikula, de akkor még a bilibe tévedésből se került más, csak LEGO kockák. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztok!

BMárti: bilizéssel mi is hasonlóan állunk. Nagy harc a pelenka, tudja, hogy akkor lesz csak bugyija a pelus helyett, ha bilibe pisil-kakil, de még sosem ment a bilibe semmi. Viszont látott egy kisfiút pisilni a játszón egy fánál, és valamelyik este rohangált pucéran, és megállt az asztalnál, fogta a kukiját, és meglocsolta az asztal lábát. Kínomban csak röhögni tudtam Kép
Depi: tuti bejátszik az idő is. A szülésen asszem már túl vagyok. Végülis már 8 hete volt.
Tavaly tök jó volt, hgoy lejártunk ilyen időben a játszócsoportba a bölcsibe, de idén Zsoma miatt még nem mehetünk. Balunak meg nagyon hiányzik a gyerektársaság, nekem meg a felnőtt. A tavalyi talik jó depiűzők voltak.

cory

cory
Budapest

Cory!
KépAsztal lábaKép

Szilvi
sztigris

BMárti!
Nálunk is volt hasonló eset és én egyszerűen azt az 1-2 csepp pisit kitöröltem popsitörlővel.Kép Zsani először csodálkozott, hogy nem visszük ki, de elmagyaráztam neki, hogy ilyen kevéskét nem lehet kiönteni. Amúgy teljesen természetes, hogy élvezi az új dolgot és próbálgatja a saját testét. Szerintem ezzel a néhány csepp pisivel is bizonyítja magának, hogy tényleg kijön a pisi, ha akarja és ez a tanulás egyik fontos része.Kép Zsani az első napokban szinte mindent a bilibe engedett, de néhány nap után már nem volt olyan izgalmas számára. Nem tudom mennyi idő kell, de ahogy írtam kb. 1 hónapja volt, hogy egyszerűen magától belepisilt a bilibe, de csak mostanra használja rendszeresen. Mi sosem siettettük és volt olyan, hogy napokig csak odament a pisi, majd napokig szinte csak a pelusba. Szóval én azt ajánlom, hogy hagyjátok Lacikára a dolgot, dicsérjétek meg ha van, ha nincs semmi eredmény, de túl nagy jelentőséget ne tulajdonítsatok neki, mert hamar rájön a gyerkőc, hogy mennyire fontos ez nektek és szórakozni fog veletek. Ez utóbbi tapasztalat...Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Bogancsi!Kép Nagyon szerettem volna kislánykoromban ikreket, de ahogy terhes lettem, azon imádkoztam, hogy nehogy!Kép Most is néha elgondolkodom, hogy túl nagy ez egy gyereknek, de biztos ilyen alkat vagyok akkor!
Aranyos Tomi dumája!Kép

Márti! A nyertes fotón látható személy tart egy talit a következőkbenKép Legyen ez a fődíj!Kép
Az Árkádban is van Deichmann, ha az nektek közelebb van.

Dzsili! Napsinak gyógyok!KépKépKépKépKépKépKépKép Mi van vele, hogy szurit is kap?

Rebi! A közgázon egy nap alatt megcsinálják a szakdoli kötést asszem, én anno ott köttettem. Depi és bánatűzőkKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Pocakkal nekem sincs most annyi időm+energiám foglalkozni, mint az elsőnél, szerintem ez valahol normális jelenség, nem?

Zafi
zafi

Sziasztok!

Cory!
Ha jó vagyok depi űző felnőtt társaságnak szívesen átugrunk, akár még ma! Ill. kicsit feltételes mód, mert már kutya bajunk, de van hogy rám jön a köhögés és akkor nem bírom abba hagyni Kép Ahogy mamagmat ismerem ez egész télen így lesz Kép Szóval ennek ismeretében rád bízom a döntést! Ja és ha kimozdulni vágysz, szívesen látunk titeket mi is itt! Egyéb depiűzők Kép Kép Kép

Márti! BMÁrti!
Ezek a nubuk cipők is valamennyire vízállók (nekem is ilyen a téli cipőm), de azt gondolom, hogy emellé a nagy hóba szánkózáshoz tuti kell egy hótaposó is. Ill. ma hallottam, hogy a Siestának vannak csizmácskái 8ezer körül. Léteznek ezek a goratex, symphatex stb. bakancsok amik 15ezertől kezdődnek állítólag teljesen vízállóak, csak épp u.úgy nubukból vannak, szóval nem értem.

BMárti!
Bp.-n a XI. ker. Vásárhelyi Pál utcában vettem az Asso cipőt, ezt a boltocskát melegen ajánlom mindnekinek. Nagyon segítőkész kiszolgálás, olcsón jó minőségű áruval.
Bilibe pisivel még sehogy nem állunk, pisi miatt sosem szól Vili, ill. időnként mondogatja hogy pisi, de hogy tényleg pisil olynakor az rejtély. Kaki miatt mindig szól "pukika", mjad helyesbít "kaka", de ez már mindig utólagos. Azt hiszem őt a wc-n csücsülés izgatja nagyon, lehet simán kihagyjuk a bilit és rögtön wc szűkítő lesz. Mondjuk ne felejtsd el, hogy ő még másfél éves sincs.
Szvsz nyugodtan adjál Lacikára bodyt, meg pelust, esetleg bugyi pelust és ha szól, akkor csüccsentsd rá a bilire, de ne sasold vadul.

Norci
norci

Sziasztok!

Asszem ma egy kicsit túltengek Kép
Ma sikerült Balunak egész délelőtt (na, jó, nem egész, mert fél 10-kor kelt Kép) legóznia, Zsoma meg alszik, így végre egy kicsit netezhettem kedvemre Kép
Igaz ki nem jutottunk, de csináltam csillagászati telefonszámlát, és most jobb. Remélem, most már kihúzzuk péntek estig, akkor jobb lesz Kép Hétvégére állandóan programokat szervezünk, így én is látok embereket Kép
Tavaly tök jó volt, mert hétfőn tali, kedden barátnőztem, csütörtökön tanítvány jött. És már el is ment a hét. Idén csak a keddi barátnőzés van, és így a hét második fele rémesen hosszúnak tűnik. Most az éltet, hogy péntekre szép napos 12 fokos időt mondanak Kép

Az biztos, hogy most a szülés után nehezebben rakta össze magam, mint Balu után. Főleg, mert most még inkább háttérbe szorult az én lelkem, mint Balunál. Úgy éreztem, hogy az senkit sem érdekel, hogy velem mi van. Szerencsére Zsomával nem volt semmi gond. Persze, az, hogy koraszülött, és intenzíven meg koraszülött osztályon volt, az ijesztően hangzott, de ez csak a rutin része volt.
Biztos ti is átéltétek szülés után, hogy egyszer csak ti már nem vagytok érdekesek senkinek. Na, ebből most egy kicsit túl sok volt nekem Kép

Na, mindegy. Bocs, hogy ennyi baromságot összehordtam, de úgy éreztem, muszáj kiírnom magamból.

cory

cory
Budapest

Deichman az Auchanokban is van, csak még nem árultak benne téli cipőt múlt hét végén Kép

Zafi!
Mennyivel született Réka, hogy akkora pocid volt?
Nem akarok licitálni, de nekem mindenki a 7. hónapban azt hitte már, hogy arra a napra vagyok kiírva, én meg nem vettem komolyan aztán az első ctg-n mikor rámnézett a szülésznő megkérdezte, hogy mikorra várom a babákat. No akkor kicsit megijedtem. És most már kezdenek jók lenni a kismamagatyók rám. Azért remélem tesó nem akkora súllyal születik mint Vili.
Milyen a játszóház az RS-ben? Milyen játékok vannak?

Szila!
Mi is szeretnénk bútort venni, meg igazi kétgyerekes gyerekszobát berendezni. A fenyő ágy amit az RS-ben kinéztél az is két méretre nyitható, mint az IKEás? Nekem a másikkal az bajom (Zafiéké) hogy túl picinek találom a fekvőfelületét, így viszonylag hamar le kell mad cserélni. A fenyőhöz meg láttam egy boltban, hogy később emeletes rész is csatlakoztatható, amit később két gyerekheverővé is át lehet alakítani, ez igazán praktikus. Szépséghibája, hogy az adott boltban 50ezer volt, matraccal együtt egy ágy, de hátha gyárt ilyet más cég is olcsóbban)

Norci
norci

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a képek és jó volt legalább fényképen látni a gyerekeket meg persze benneteket is. Igazából mindenki nőtt.KépKép Gyerekek, pocakok, hajakKép Hogy Napsinak meg Zsaninak milyen szép haja van!!!
Henke! Szerintem nagyon szép helyen laktok, legalábbis a fényképeken így láttam. El is gondolkodtam nekünk vajon mikor.....Kép

Beja! Az oldal nagyon tuti, de most nem látogatom, mert nincs pénzem és midnig tudnék rendelni valamitKép

Jobbulást minden kis és nagy betegnek.

Nyuszimanó! hiányoltál, de látom az okát is tudod. Elég nehéz mostanában. Beindult a valódi iskolaszezon, ilyen rendezvény, olyan verseny, egészségnap, szervezzük ezt, gyüljünk össze most, fogadóóra, dolgozatok stb. A lakás fut mi meg akadályversenyezünk a játékokban, ruhákban, lomokban. Szóval kicist szét vagyok most esve. Hanna is megkergült egy kicsit, most, hogy kihagyot néhány nap bölcsit, megint anyás, mindenen visít, de nem mondja mi baja. Amúgy nagyon édesen dumálgat. A mondókákat kb 10 elmondás után visszamondja. Rengeteget beszél. Jófejkedik is néha, állandóan fodrászolni akar csattal meg hajgumival, aztán a homlokomat gyógyítja meg az építőkockákkal. Reggel fut a szobába, hogy 7 óra apa kelj felKép Aztán, hogy "indulás bölcsibe, jó leszKép" Az állatkert téma még mindig nagyon feldobja, " büdös majom, büdös röfi, majom mászott fára, dobozzal leesett, láttunk elefántot, zsiráfot, teve harapta ujjam, pingvin úszott huss gyorsan".

Cipőkre visszatérve mi is Assot vettünk őszre és nagyon bevált, most néztem neki bundás verziót is 7000 körül láttam is.

Na futok, mindjárt jön egy magángyerekemKép

Remélem egyébként minden pocakos jól van, Szila nincs kedved egy külön pocak táblát csinálni, tudod vizuális típus vagyok, alig tudom követni ki hol tart. Jajj olyan jó, hogy lassan mi is hozzáláthatunk.Kép

Cory! Szívesen nyomok neked egy pszicho tréninget icq-n, ha egy időben leszünkk fentKépFel a fejjel, lesz majd jobb is, ha nem laknátok a világ végén átugranék hozzátok.KépKépKép

Puszi midnenkinek

Tikk
tikk

Cory!
Depiűzők mennekKépKépKép Bár bagoly mondja verébnek..... Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül a bajoddal! Zsoma meg seccperc alatt megerősödik, megnő és akkor már mehettek bárhova!!!!

Egyébként az a fura, hogy valahogy mindig egyszerre van uaz a bajunk. Tegnap pont arra gondoltam, hogy elegem van már az itthon ücsörgésből-játszózásból, ahol Donci alig tud szót érteni a gyerekekkel, már ha vannak kint. Megnéztem a Gorsi-féle taliképeket is, és határoztam!!!! Nekiesek Helsinkinek és keresek kisgyerekes magyarokat! Ja és megtudtam, hogy minden 2. szombat délután van magyar "ovis" foglalkozás az ittélőknekKépKép Szóval megpróbálok kapcsolatokat kiépíteni.
Neked azért könnyebb, mert már annyi barátotok van! Tessék, Norci már megy isKépKépKép Hozzánk is gyere, plízKépKép

Solya!
Mit jelent az a hozzászólásodban, hogy "meg az is lehet, hogy...Kép", csak nem a 3. gyerkőc van tervben????????KépKép

BMárti!
Úgy értettem a következetességet, hogy akkor most már figyelned kell, hogy pisilni-kakilni kell-e neki, mindig ráültetni...Pont, ahogy csináljátok!

Tényleg, de jó hogy szóbajött a téma. Mi még sehol sem tartunk e téren. Ill. lehet, hogy tartanánk, ha én is azt csinálnám, amit ti. De ahogy elnézem én egy lusta dög vagyok. Most magambaszálltam és megpróbáljuk mi is elkezdeni. Donci uis folyton szól, hogy pisi-kaki, olyankor ráül a bilire, és fél perc után vidáman felpattan "semmi" felkiáltással és már teszi is a bilit a helyére. Ti hogy értétek el, hogy hosszabb ideig ücsörögjön ott?? Hagyjam olyankor hosszabb ideig pucér alsótesttel és többször ültessem rá???
Tegnapelőtt majdnem sikerült neki a bilibe, csakhát állva a szőnyegre nagyobb élmény volt, nagyon megrémült először, mikor rájött, hogy az bizony a kukiból jött ki, de aztán már felfogta és örült, de bilibe már nem jutott semmiKép

Rebi!
Hú nem is tudom, mit mondjak. A legjobb tanácsot szerintem Zsuzsi adta, tényleg szelektálj, és csak a legfontosabbakra szentelj energiát, időt... És tényleg, most Dorka, Te és a pocaklakó a legfontosabb!!!!!!
Szakdolikötésről: Lehel térnél a templom után a Domus felé a Lehel útról jobbra az első keresztutcában van, szépen, gyorsan és hagyományosan kötnek, nekem másnapra megvolt.

Nyelvvizsgáról: a Rigó utcába mész, vagy az egyetemre kihelyezettet csinálsz? Én is oroszból voltam, az ELTE lektorátusán csináltuk meg, nagggggyon rendesek voltak, szinte mindenkinek megadták, tudták, hogy a diplomához kell.

Norci!
Hát Vili "fasszát"-ja még azóta is jó kedvre derítKépKép

Heni!
Mi van, miért nem jelentkezel????? Mikorra is vagy kiírva? Ha jól emlékszem nov.25?

Igen, igen van kép Petráról, csak nem tudom, hogy kell pl. hozzászólásba beszúrni képet, no meg már igen régóta szeretnék albumot létrehozni, de ahhoz apa is kell! Most jött haza az előbb (le is buktam, hogy nekem még babanetezni is van időm...Kép), szóval megkérem, hogy este álljunk neki és csináljunk már a gyerkőcökről 2 albumot!

most puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Cory,
szerinteme zek nem baromságok, hanem igenis fontos dolgok. Kép
és jó, hogy ki tudtad írni magadból. Kép

Norci,
nem akarlak elkeseríteni, de Sárával is hatalmas pocim volt, Máté viszont túltett rajta! Kép Mindenki azt hitte ikreket várok! KépKépKép

ágy: mi most lovagoltuk végig az itteni kínálatot, az otthonit nem ismerem. De végül úgy döntöttünk, hogy vettünk már elég sz*rt, már bocs, de tényleg így van. Most drágábban, de akkor tényleg hosszú ideig tartó ágyat veszünk. A mi ágyunk magasítható és ha már nem kell, vagy esetleg kisebb szobába kényszerülnének, akkor egy köztes elemmel emeletes ággyá alakítható. fenyő, ami jó, hogy minden porcikája fa. Szépen kidolgozott, legömbölyített. Magasítással együtt, függönnyel létrával, volt 200 euro környékén, ami kb. 50 ezer ft. A márkája Thuka, egy dán bútorcsalád, csak ajánlani tudom. Otthon az első magyar bútordában lehet kapni hasonlót, a Flexát, ami sokkal-sokkal drágább. Nem tudom, hogy van-e otthon Thuka forgalmazó, ha igen, érdemes utánajárni. (Esetleg Bécsig menni, ha van kocsi, amivel haza tudjátok vinni. Bár nem tudom, hogy ott lehet-e kapni.)

Az albumunkban van egy fotó, nem túl jó, de nézd meg. Kép
http://babanet.hu/album/main.php?album=918&page=1&image=17004

De végre rá tudok ülni az ágyukra! Sőt mi több, ráfekszem! Kép Eddig olyan ágya volt Sárának, hogy attól féltem összedől, ha ránézek. pedig femnyő volt, és azt hitük szuper lesz. Kép Leszakadt, amikor ugráltak rajta. Kép
solya

Nyuszimanó,
tervben van, de most kezdtem tablettát szedni. Az kéne még nekem most egy terhesség ide télire. Kép

Előbb szeretnék egy kicsit kinyílni. Már nagyon börtönnek érzem az állapotomat. Majd otthon talán, több lelkesedéssel tudok gondolni egy jó kiskakis pelusra, meg ami ihógaz, hiányzik az összebújás, a szopi. Majd. Most nem. Még nem. Kép

Bár ha legközelebb szülök, akkor megint csak tavasszal. Szuper volt!
solya

Nyuszimanó!
Végül Coryék jönnek, remélem rögvest itt lesznek Kép de ha gondolod holnap repülök hozzátok is Kép

Jaj lányok eszembejutott, (eddig miért nem?) , hogy legyen nálunk tali, ide Cory is simán eljut! Egy kérés van, aki teheti ne hozzon babakocsit, mert azt még a folyosón sem igazán tudjuk hovatenni. Benne vagytok?

Solya!
Köszi, csak nem magasított változatban néztem u.ilyesmit.

Norci
norci

Sziasztok!

Még nem szülünk! Kép Nagyon sok dolgunk van még addig! A kisregényeim is végetértek, mert ezermillió dolgot kell csinálnom a sulihoz, így ne haragudjatok, ha nem reagálok személy szerint mindenkinek.

Cory! Teljesen megértelek, én ugyanettől félek! Az Asconánk már be sem indul, így sehova nem fogok tudni elmenni... Kép Még jó, hogy itt vannak Edináék a szomszédban... csak épp Barni folyamatosan püföli, lökdösi a Virágot, ő meg visít. Nem tudom, mit csináljak vele, totál szófogadatlan...

Nálunk egyelőre szünetel a szobatisztaság. Amikor a legjobban haladtunk, mentünk hosszú autóutakra, meg lett rossz idő, elég reménytelen úgy. Mi is lusták vagyunk, és nem akarom Barnit még ezzel is frusztrálni, elég lesz a kistesó...

Rebi! Fel a fejjel!!! Most koncentrálj a szakdolira, AZTÁN a nyelvvizsgára (elég a lektorátusi alap? az nagyon könnyű!), és tényleg minden menni fog! Én két hét alatt írtam meg a szakdolimat (utolsó éjjel szerkesztettem és nyomtattam, lefekvés nélkül), és 12-kor egy spirálozott példányom volt belőle az egy keményfedelű + 2 spirálozott helyett, de megengedték, hogy 3-ig visszavigyem. A Copy Generálban kötötték nekem is végül. Rémálom volt, de összejött minden. Neked is így lesz!!!

Nekem sem volt/sincs annyi időm a Pocakra... KépTeljesen más a 2-kal minden körülmény dacára!

Tikk! Már épp hiányoltalak! Csoda, hogy ilyen jól bírod! Hány magántanítványod van pluszban? Hanna haláli az állatkertes szöveggel! Kép Remélem, a következő talin veletek is találkozunk!

Norci! A második pocak tutira nagyobb! Főleg ilyen kis idő elteltével...

Lányok! Én most lettem totál antiszociális, lehet, hogy tényleg hamarabb jön a baba? Pénteken elutazik az orvosom!!!!

Megyek, próbálok még valami anyagot összekaparni a mindenféle dogáimhoz! Épp azon filózok, hogy jövőre megint halasztok, de nem akarom már addig húzni a rohadt sulit. Kép

Na ennyit a nem kisregényről Kép

Puszi mindenkinek,

Heni+Óriáspocak
gesztenye

Norci,
mikor lesz? Jövő héten? Elmehetünk mi is? Kép
solya

ja és Norci, ez nem magasítottan 140 euro lett volna.
solya

Solya!Ti itthon?Kép
linato

Sziasztok!

Nagyon jó volt NOrciéknál Kép Remélem, Viliben nem hagyott maradandó károsodás Balu lökdösődése miatt Kép Nekem nagyon jót tett a kimozdulás, és most tele vagyok energiával, és úgy érzem, nagyjából akárhová eljutunk talira, csak legyen Kép Na, jó, örülnék, ha csak max 1-szer kéne átszállni Kép

Henke: Balu ma szegény Vilit lökdöste, püfölte, és esélyem nem volt rászólni Kép, mert nem hallgat rám Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory! Székláb Kép. Szerencsémre Lacika még csak engem látott pisilni (más nem engedi be a WC-be magához), így természetesnek veszi, hogy pisilni ülve kell. Kép
A sikerületlen kézimunka nagy méreg. Kép Egyszer jártam hasonlóan, de nekem az anyagom volt vacak, amire keresztszemeztem. Valahogy nem szabályos négyzetekből állt, hanem inkább téglalapokból. Az egész minta eltorzult, és ronda lett. Kép Ja, meg egyszer fél évig kötöttem egy nagyon-nagyon gyönyörű ír (csavart) mintás pulcsit az exférjemnek. Álomszép királykék gyapjúfonálból volt. A pasi 193 cm. és látványosan vállas is volt hozzá, akkora darabok kellettek a pulcsihoz, hogy izomlázam lett a forgatásától, mikor kötöttem. Na, ez a szupergyönyörű darab az első mosásnál (hideg vízben, kézzel, WU2 samponnal) összement az én mértemre. El is hordhattam volna, ha kőkeményre össze nem filcesedett volna. Na, azóta nem volt kötőtű a kezemben. Kép Szóval megértem a mérgedet.
Az biztos, hogy a társaság is sokat jelent, de hát jobb híján itt vagyunk mi! Kép

Szilvi! Én is azt gondolom, hogy ez a tanulási folyamat fontos része. Ha pisilni már tud akaratlagosan, akkor hamarosan visszatartani is tudni fogja. Bár szvsz már régen tudja, mert hónapok óta nem pisilt le pelenkázás közben. Kép
Azt már én is megtapasztaltam, hogy milyen jól tud a gyerkőc szórakozni a pisi - bili - anya gyere műsorral. Kép Szóval későn jött a figyelmeztetés. Kép

Norci! Ha nem sasolom vadul Lacikát, miközben bilizik, akkor vidáman kiönti az eredményt a szőnyegre. Kép Egyébként ő egyáltalán nem szól, hiába idősebb annyival Vilinél. Most, a hétvégén szólt először, amikor bekakilt, és amikor pisilni akar, akkor is csak bősz mutogatással, bilihozással, ruharángatással jelzi.

Nyuszimanó! Lacikának azonnal pisilnie kell, ha bilit lát. Kép Legalább 2 cseppet ki tud préselni magából bármikor. Szóval nem nagyon tudom figyelni, hogy kell-e neki. Kép Azután meg amikor tényleg kell, akkor megy, ahová sikerül. Kép Persze minden kezdet nehéz. Kép
Lacika soha nem üldögél, és régebben se üldögélt soha hosszabb ideig a bilin, se pucéran, se pelenkásan. Csodálkoztam is, hogy honnan tudja, mire való. Kép Most is 15-20 másodperc alatt intézi el a pisilést, és már ugrik is fel. A pucérkodás az jó szerintem, mert akkor tudatosul benne, hogy a kukijából jön a pisi, és az is, hogy mikor, milyen érzéssel, hogyan tudja szabályozni, stb. De a bilin üldögéltetni szvsz fölösleges. Ja, meg több helyen olvastam, hogy jó, ha bemehet a WC-re a gyerek, amikor a felnőttek végzik a dolgukat, és láthatja, hogy a nagyok hogyan csinálják.

Cory! Szuper Képokat látni a hozzászólásodban! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

linato,
igen. Szombaton megyünk! Kép
solya

Sziasztok!

Peti fél órája zuhanyozik, így volt időm olvasni. Ez úgy megy, hogy megmosdatom a zuhany alatt, aztán a műanyag poharával meg 1-2 játékkal tök jól elvan. A kabin ajtaját szigorúan be kell csukni és vadul rázza a fejét mindenféle kicsalogató kísérletemre.
Most fél órával később folytatom, ui. magától elzárta a zuhanyt és hívott. Kép Ilyen még nem volt.

cory
Örülök, hogy megvolt a depiűződ.Kép Jó lenne, ha ti is eljönnétek majd hozzánk. Esetleg Norcit beszervezve autóval? Mindenképp csak akkor lesz tali nálunk, ha napok óta semmi bajunk.

Dzsili
Mi van Napocskával? Gyógyok!KépKépKépKép

Peti rángat.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?