Sziasztok!
Szilvi! Köszi, hogy leírtad, hogy nálatok hogyan alakult a szobatisztulás
A kaki nálunk is gáz lesz, mert Lacika csakis állva szokott, nem tudom, hogyan fogom rávenni, hogy azt is ülve, a bilibe produkálja. Persze utána ő is jön futva, ha éppen pucéran volt, és mutatja, hogy hol a kupac.
A pelenkába ment kakiról most hétvégén szólt először, szóval rohamos a fejlődés.
Hason alvás ügyben igyekszem kiélni magam gyorsan, mielőtt nálunk is beköltözik a Második Pocaklakó.
Linato! Édes lehet Kori a bilivel a fején!
GOrsi! Nagyon jók a te talis képeid is!
Bogancsi! Hát igen, a medvék okos állatok...
Szuper, amiket Tomi dumál!
Norci! Hol vettél Bp.-en Asso cipőt? Bár elég gyakran járunk Sopronban...
Gondolod, hogy a magas szárú bundacipőn kívül még hótaposó kiscsizma is kelleni fog télire? Hajaj...
Az nagy eredmény, ha Vili a bilin ülve kakil! Onnan már csak egy lépés, hogy pelus nélkül csinálja!
Bilibe pisiléssel ti hogy álltok?
Márti! Mi Sopronban vettük a cipőt Lacikának, mivel éppen ott voltunk nagyizni, mikor a nagy hó leesett.
Egyébként (ha jár arra valaki) ez egy BabyBell nevű üzlet a Színház út 7. szám alatt. Igazából (látszólag
) az Ógabona téren van, egy nagyon jellegzetes hordón keresztülpisilő legény szoborral szemben.
Dzsili! Napocskának gyógyok:
Cory! Depi űzők:
Sajnos semmi vígasztalót nem tudok írni, mert nem tudom mi bánt. Talán "csak" a szülés utáni hormonális viharok készítenek ki... akkor biztosan hamarosan magától is elmúlik.
Bár ez a búbánat idő is rányomja a bélyegét az ember hangulatára.
Tarts ki, amilyen rohamosan fejlődik Zsoma, hamarosan megerősödik annyira, hogy kimozdulhass vele!
Rebi! Hú, ez nagyon sok
. Miért kell mégis bemenned dolgozni? Nem úgy volt, hogy mostmár a szabi meg a tanulmányi szabi kifutja a 180 napodat? Vagy rosszul emlékszem valamire?
Szila! Nagyobbacska overálokat is láttam a CORA akciós oldalon, azokat is megnézted? Milyen minőségűek? Gyanúsan kedvező az áruk, de végül a multkor az olcsó bodyk is jónak bizonyultak.
Méret témában pont ezt tapasztaltam, mint te. A CORA bébi osztályán már a 80-as méret is ritkaság, a gyermek ruháknál meg 104-től kezdődik a számozás.
Solya! Nem vagyok én elkeseredve attól, hogy Lacika mindig mindent később csinál, mint mások. Azzal szoktam vígasztalni magam, hogy akkor viszont tökéletesen. Ő már csak ilyen maximalista, szuperül, vagy sehogy!
Akár az Apja...
Alsógatyája van, de azonnal leveszi.
Nyáron én is sok kakát és pisitócsát takarítottam el, nagy pucérkodások mentek, mikor tombolt a kánikula, de akkor még a bilibe tévedésből se került más, csak LEGO kockák.
BMárti