Sziasztok Csajszikák. Örülök hogy jol sikerült a tali és mindenki jol érezte magát.
Kicsit irigy vagyok most de ha legközelebb lesz már most jelzem hogy szeretnék ott lenni.
ELAN!!!
Szuper szuper jo a verda!!!!Gondolom kisebb vagyon volt
VICUSKA!!!!
Nagyon nagyon szép a Rami ezeken a profi fotókon!! Imádni valo hurkás combok!!!!
Képzeljétek tegnap reggelre olyan lett a drágám mint a pöttyös lbda!!Hirtelen azthittem az alma vagy a sütőtök volt korai neki. Szabina elvitte na doktornéninkhez mert én Pestre mentem áruért és kiderült hogy valami virusos fertőzés van a pöttyök mögött!!!
Ettől volt a hőemelkedés is.Aztmondta a doktornéni hogy semmi tennivaló nincsen ennek a virusos balhénak ez a "normális" lefolyása. Már csak halvány pöttyöcskék vannak!!De olyan édes velük
Tudjátok ha nekem lenne tejem és tudnám szopiztatni a Bencust én sem akarnék hozzáadni neki semmit. De igy hogy csak tápszert kap már alig várom hoggy egy-egy etetésre a tápszer helyett tudjak adni neki finom főzeléket délután meg gyümölcsöt.
Már harmadik napja próbálkozunk. Kapott almát az tetszett neki
Csak pár kanállal mertem neki adni. Tegnap meg ma délben kapott egy kis sütőtökpürét.Na az nagyon izlik neki. Csak ugy cuppogta a drága. Ma délután kapott olyat hogy alma-sárgabarack desszert., Az is bejött rendesen
Ugylátom nem lesz vele probléma tetszenek neki az uj izek.Ja és naponta megiszik egy narancsnak a levét!! Ma mondjuk mandarint facsartam neki. Isteni édes volt.
Látnotok kéne ahogy jollakottan szuszog a kezembe!! Zabálni valo.
Tegnap szabi vett neki egy hétszin virág szélforgot!!! Nem tud betelni vele. Beszél neki mosolyog rá!
Még nem is láttam ilyennek. Nagyon cuki.
VICUSKA!!
Hol vettétek a babakocsit???? Én is ilyen hasonlot szeretnék! Mennyibe került??
Most itthon van a Szabi majd holnap rakatok fel vele megint pár képet.
Pihenjétek ki a tali fáradalmait. Rakjatok fel sok sok sok sok sok képet!!!! Szép álmokat mindenkinek!! Puszika.