Új privát üzeneted érkezett!

Elan - szuper jó a járgány :D

Mindenkinek aki megy jó szórakozást a talira. :)
toldikrisztina

Ja és aki azért nem megy mert betegek lettek a gyerekek azoknak jobbulást kívánok.
toldikrisztina

Sziasztok csajszik,

Szuper volt a tali :D:D:D:D Nagyon jól éreztem magam! :wink:

A képeket már másolom fel a gépre, aztán CD-n küldöm Chestinek, hogy felrakja a szerverre. Amint fent vannak, írunk róla :wink:

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nemrég értünk haza a taliról! Lányok, szuper volt!!
Mindenki nagyon kedves és aranyos a gyerekek pedig..élőben még szebbek, cukibbak, zabálnivalóbbak!
Köszönet Chestinek és Zsókucinak a szervezésért! És még még még!!!

Nem akarok kiemelni senkit..azaz nem haragszotok meg..[b]Numa:I LOVE VIKTOR!!! :lol: [/b]

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok,
Nagyon szuper volt a tali! :D :D :D Örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Tényleg mindenki olyan kedves, aranyos és minden gyerkőc olyan szép!
Köszönet a szervezésért! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

NAGYON jó volt a tali, és gyönyörűek a babák, egytől-egyig, komolyan :!: :lol:

Mikor lesz megint?Köszönjük a szervezést, Chestinek és Zsókucinak, a képeket várjuk szeretettel :wink:

Chesti, nem találtatok egy gazda nélküli fémszínű termoszt esetleg?az a miénk, ott felejtettük...

Vicuska, köszönjük a fiam nevében is, ezzel én is így vagyok,csak én duplán, sőt trpilán, de I love Viktor kétszer is(mert ugye uram is Viktor), meg I love Nóra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
numato

Sziasztok!

Jóóó volt a tali. :) Élőben tényleg sokkal szebbek a babák, és a mamák is. :D
Lencsi mondjuk bemutatkozott a hisztijével, mondtam is h nem csak tündér-bűbáj. :D

Numa Termosz nálam. :) Pü-ben értekezzünk róla. :)

Én sem akarok senkit sem kiemelni, mert mindenki nagyon aranyos, de Zsóóókkucccciiii pppuusszzziii :lol: Imádlak. :)

Ha szeretnétek talit hamarabb, semmi akadálya, nézzük meg mekkora az igény rá. Május vége juni eleje?

Ha fent lesznek a képek szólok, és akkor jelezzétek kérlek h ki kéri a cimet, vagy nekem pü-ben.

chesti

Sziasztok!
Mi is hazaérkeztünk. :lol: Máté végigaludta az utat :wink:
Örülök, h sikerült sok kisbabát, anyukát, apukát, kismamát megismerni. Köszönjük a szervezést!
Puszi!

Kép
Kép
share

Taptau,Elan nagyon boldog névnapot kívánok én is Nektek!

Tali szuper jó volt szerintem is,Petra még itthon is azt mondogatta,hogy vissza akar menni :lol: !
Tényleg minden Baba gyönyörű,a pocakokról nem is beszélve!

Chesti,Zsókuci millió puszi Nektek a szervezésért,én benne vagyok a következőben :wink: .Képeket várom nagyon!

Juci jobbulást Dorkának,remélem már jobb a helyzet,millió gyógypuszit küldök Neki!

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!

Lippa

lippa

Sziasztok csajok!

Köszi a mai programot,nagyon jól éreztem magam :D

Elan
Tényleg szupi a verda :D
gabicsibe

Sziasztok Csajok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! :D :D :D Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk. Minden baba gyönyörű, a pocakosokról nem is beszélve!
Várjuk a képeket nagyon !

Mi is benne vagyunk a következő taliba.

Szervezésért külön köszönet és puszik mennek Chestinek és Zsókucinak!

Puszi mindenkinek: Mot család

Kép

Kép
motné

Sziasztok Csajszikák. Örülök hogy jol sikerült a tali és mindenki jol érezte magát.
Kicsit irigy vagyok most de ha legközelebb lesz már most jelzem hogy szeretnék ott lenni.

ELAN!!!

Szuper szuper jo a verda!!!!Gondolom kisebb vagyon volt :oops:

VICUSKA!!!!

Nagyon nagyon szép a Rami ezeken a profi fotókon!! Imádni valo hurkás combok!!!! :lol: :lol:

Képzeljétek tegnap reggelre olyan lett a drágám mint a pöttyös lbda!!Hirtelen azthittem az alma vagy a sütőtök volt korai neki. Szabina elvitte na doktornéninkhez mert én Pestre mentem áruért és kiderült hogy valami virusos fertőzés van a pöttyök mögött!!! :lol: Ettől volt a hőemelkedés is.Aztmondta a doktornéni hogy semmi tennivaló nincsen ennek a virusos balhénak ez a "normális" lefolyása. Már csak halvány pöttyöcskék vannak!!De olyan édes velük :lol: :lol:

Tudjátok ha nekem lenne tejem és tudnám szopiztatni a Bencust én sem akarnék hozzáadni neki semmit. De igy hogy csak tápszert kap már alig várom hoggy egy-egy etetésre a tápszer helyett tudjak adni neki finom főzeléket délután meg gyümölcsöt.
Már harmadik napja próbálkozunk. Kapott almát az tetszett neki :lol: :lol: :lol: Csak pár kanállal mertem neki adni. Tegnap meg ma délben kapott egy kis sütőtökpürét.Na az nagyon izlik neki. Csak ugy cuppogta a drága. Ma délután kapott olyat hogy alma-sárgabarack desszert., Az is bejött rendesen :lol: :lol:
Ugylátom nem lesz vele probléma tetszenek neki az uj izek.Ja és naponta megiszik egy narancsnak a levét!! Ma mondjuk mandarint facsartam neki. Isteni édes volt.

Látnotok kéne ahogy jollakottan szuszog a kezembe!! Zabálni valo.
Tegnap szabi vett neki egy hétszin virág szélforgot!!! Nem tud betelni vele. Beszél neki mosolyog rá! :shock: :lol:
Még nem is láttam ilyennek. Nagyon cuki.

VICUSKA!!

Hol vettétek a babakocsit???? Én is ilyen hasonlot szeretnék! Mennyibe került??
Most itthon van a Szabi majd holnap rakatok fel vele megint pár képet.
Pihenjétek ki a tali fáradalmait. Rakjatok fel sok sok sok sok sok képet!!!! Szép álmokat mindenkinek!! Puszika.

Kép
fiona66

Sziasztok! Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, várom a képeket :)

Fiona, a verda nem volt vészesen drága, ő lenne az: http://www.arzuhanas.com/4kerek%FBek-Ka ... 45531.html

Utánanéztem a márkának, és egy ismerősünknek is ilyen van; nagyon jó minőségű, bevált azoknak, akik ilyet használnak. Remélem, nálunk is be fog.

Kép
elan

TALI KÉPEK!!

Mott-ék képei már fent vannak.
Itt lesznek majd Zsókuci képei is remélhetőleg jövő héten. (Rengeteg képet készített, inkább elküldi nekem cd-n, és Én töltöm fel)

Aki kéri a címet kérem PÜ-ben jelezze nekem, ahol megadom az elérhetőséget.
NE IDE ÍRJÁTOK, mert nem tudom követni a topicot, pü-t meg látom ha jön. Vagy emilen: starkeszter@hotmail.com.

Szép du-t. :)

chesti

sziasztok
örülök hogy jól sikerükt a tali :D :D

Chesti
igen :P :P :P talit még :P még a párom nem nyilatkozott a hétvégeiről,de kiszedem belőle :wink:

Elan
én is tőlük vettem,nagyon jó és megbizható,talán 2 oldalla elörébb van kép is róla :wink: :wink: nekem nem ilyen mert nagykerekű masszivat akartam a földutunkra és 3 kerekűt :wink: :wink: :wink:

bibar

Bibar, visszakerestem a képre, és képzeld, először pont ugyanilyen kocsit akartunk :lol: Azért döntöttünk végül a Variosport mellett, mert kaptunk egy Maxi Cosi hordozót és erre rá tudjuk erősíteni + nem tudtam ellenállni a színeinek :)

Kép
elan

Sziasztok!

Mi ma egész nap kinnt voltunk! Egészen csoki lett hab testem. :lol:

Gomba, emlékszel tegnap pont mondtam, hogy nekem még nem jött meg. Erre ma meglátogatott ezer év után Piroska. :x
Most még csak nagyon lájtos de nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem fáj a pocim.
Szerencsére ennek ellenére Ramika szépen szopizik.

Várom a képeket!

Kép

vicuska2007

Vicuska
Nem hiszem el! Nekem is ma jött meg :D Szerencsére engem is jó sokáig elkerült. Kriszti 13 hónapos volt amikor újra meglátogatott, szóval 22 hónapig nem volt meg :D :D :D Hát nem hiányzott! Amúgy sajna nekem fáj, mint szülés előtt. :( Pedig mindenki - anyukám, nagymamám- azzal ámítottak, hogy ez majd elmúlik ha egyszer babám lesz.
A talin Motapuka csinált Ramiról és rólad csodaszép képeket. :D Mindjárt dobok egy képet Ramiról.

Mi is egész nap levegőn voltunk, annyira csoda szép idő volt nálunk is. Krisztike ma felfedezte a locsolókannát, most ebben pacsolt ezerrel.

Az új szerelem:
Kép

Vicuska egy kis ízelítő:
Kép

Kép

Kép
motné

Motnéni! Isteniek a képek! Hát nem azért mert az én lányom... :)
Amúgy éjjel meg ma reggel már nem volt semmi Piroska, nem is tudom ez még mi, próbálkozik a szervezetem. Pedig Rami éjjel 3x is szopizott!

Lányok, babás képek ezért ide is jöhetnek, nem? Én hozzájárulok Ramihoz és magamhoz..nem is vagyok elszállva.

Kép

vicuska2007

TALI KLIP!!!

Semmi nagy dolgot ne várjatok, de a hangulatot visszahozza. :)
Nézzétek, nosztalgiázzatok. :)

Képet hozzáférését küldöm majd. Ne haragudjatok nem fogok semmi személyeset visszaírni, mert igy is már rengetegen jeleztétek. Igy mindenki egyen levelet kap. :)

http://www.youtube.com/watch?v=hV-x-liMZ4M

youtube-n mindig elérhető lesz. Keressetek rá lenycsilány vagy babatali

chesti

Chesti, én kész vagyok a klipptől! Itt sírok! Olyan megható és kedves és szép és minden!!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Szuper a klipp, olyan jó látni ezt a sok szép babát, és a kerek pocakokat! Annyira szép mindenki! Komolyan!!!! :D :D :D

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni, de a következőn mindenképp ott leszünk, addigra Zsófi is kicsit nagyobb lesz. :wink:

Kép

Kép
mamm

Jaj csajok szuper lehetett a tali és csúcs a klipp!!!!!!

Legyen hamar a következő!!!!!!!!!!

Kép
lukrécia

Nagyon jó a klip, ügyi vagy Chesti.
Talán a legközelebbi talira mi is elmegyünk. :)

Gyógyszerek adagolása:
Espumisan - 1 kávéskanállal ( 1 ml )
Gripe Water - 1 kávéskanállal ( 5 ml )

Hát nem mindegy hogy 1 ml, vagy 5 ml. :shock:

Lemértem és az 1 ml a helyes. Még jó, mert aztán lehet túladagoltam volna.
Mot család, és aki még használta a Gripe Water-t, kérdezném, hogy álmosság előfordult-e a gyereknél? Mellékhatásként ezt írják, és meglepően sokat alszik azóta mióta ezt eszi.
Vendég

Estrella
Most, hogy említed az adagolást emlékszem nekem is feltűnt, hoyg valami galiba van a Gripe Water leírásánál az 5 ml-vel. Amúgy nálunk nem volt álmosság tapasztalható. Remélem Dórababa csak a frontátvonulásoktól alszik többet. Mióta használjátok? hasfájással mi a helyzet mostanság?

Kép

Kép
motné

Estrella
nálunk nem volt álmosság :oops: :oops:

a klipp szuper,egy két babát nem ismertem fel :oops: :oops: :oops: nagyon szépek a gyerkőcök :wink: tegnap mi is egész nap a kertben voltunk,olyan jót szunyált a bébi a hintaágyban:)) Kép Kép jaj de vicces:)))

bibar

Bibar, Motné:
Köszi a választ. Gripe Watert péntek óta használjuk.
Nem tudom mi miatt, de 2-3 napja nagyon jó gyerek Dóri, és tud aludni is. Hihetetlen hogy milyen szélsőséges a viselkedése. Ennyire befolyásolná mindezt az időjárás? :?
Vendég

Estrella
Igen!!! Sajnos vannak babák, akik nagyon érzékenyek az időjárásra, frontokra, szélre. Kriszti is ilyen baba. Pedig már nagylány, de még mindig nyűgibb ha hideg front és szeles idő van, ő erre érzékeny. Amikor meg olyan pici volt, mint Dórababa na akkor őrület mi volt. Szóval kitartás!

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Chesti, szerintem szuper lett a klip :lol:

Fotókról szóló leveledet már nagyon várjuk :wink:

Ja, és küldök néhány friss képet a lurkókról, csak mert megjegyezted, hogy mostanában nemigen küldök róluk képet :wink: :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Motné, a ti fotóitok hol tekinthetők meg?:)

Zsókuci, remélem legközelebb többet tudunk majd beszélgetni :lol:

Vicuska, válaszoltam :)

Puszi

Numa

Kép
numato

1-2 kép a taliról. Numato ikrekkel
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

vicuska2007

Benszi Baluja beájult. :lol: Kép

Kép

vicuska2007

Estrella

Nekünk sem volt aluszékonyság a gripe water miatt :D

Olyan jók a képek csajok,én is kedvet kaptam
:D
Nyunyikám,már látom magam a kis nyugágyatokban. :lol: :lol: :

Szundibundi
Kép

Bercivel :D
Kép

Kép
lukrécia

Ennyi szép babát,nem semmi :P :P :P

Lukikám
megzabááááálom :P :P annyira édes kis törékeny picurka,igazi nő :P :P már alig várom a május 1-et :P :P :P :P :P pusszantalak

bibar

Bibar, Luki, naggggyon édesek!!! Megzabálnám már őket!!

Lányok
, ha sok vagyok üssetek le, de ezek a képek ma készültek.. :lol: Kép Kép Kép

Kép

vicuska2007

Vicuska Drága!

Nézegetem a képeket, és felvetődik a kérdés bennem: Minek ide fotós?????
:)
Nagyon jók a képek!

Jön a vihar!

Üdv
MotApa
mot

Kép Dorci sapi

Kép Lili sapi

Kép D

Kép L

Kép séta

jucicuki

Vicuska

Rami gyönyörű :D

Vicuska,Juci

Ti már kalapoztok??? :shock: Én még nem mertem..... :roll: Ahogy nézem én kicsit túlöltöztetem Falatkát..... :lol: :lol: :lol:

Bibarkám

Miért várod a május 1-et,felvonultok???? :wink: :lol:
Vasgyúró pasihoz törékeny kislány való,nem??? :wink: :wink: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Vicuska
Nagyon jól sikerültek a képek,szerintem is jobb lett mint a fotósé!!

Juci
Sajnálom,hogy nem tudtatok jönni megnéztem volna a lányokat élőben is,kis husikák :D

Luki
pedig Falatkának is jól állna a kalap :D ,ha túl öltöztetnéd akkor izzadna nem?
gabicsibe

Luki Bébi, még hogy kalapozunk! Sapi nélkül van kint a nap nagy részén. Én télen is mindíg próbáltam nem agyon öltöztetni, szerintem az nem túl jó. Rami mondjuk izzadékony és nem egy kis törékeny mint Falatka.

Május 1: képzeljétek én 4 évesen szerepeltem a Felvonulok kértében. Sajnos akkor még nem volt videó, így nem tudtuk felvenni. Tesóm a 30.szülinapomra próbálta megszerezni de nem sikerült. Pedig úgy megnézném, a Vukkot kellett kérnem. Igen, kellett, mert én a Süsüt akartam de szóltak, hogy a Vukkot kell.. :lol: Arra is emlékszem, hogy olyan hideg volt, hogy kabátban voltunk rajtam meg egy szép piros kendő volt. :lol:

Kép

vicuska2007

Fantasztikusak a képek!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Tényleg jók a képek a taliról is meg a babákról is. Én is csináltam csomót, felteszem majd, de nem most, ebédet kell csinálni. Apa elvitte Obi-ba a csajszit, úgyhogy még gyorsan takarítok kicsit, délután jönnek barátok segíteni a fürcsit gipszkartonozni. Jázi szobája is egész jól halad.

Kis off: tudjátok beadtam a jelentkezésemet főiskolára, az Apor-ról kaptam levelet, május 20-án lesz alkalmassági vizsga (testi, beszéd, pedagógiai és zenei) és képzeljétek nincs is más felvételi, :D hanem az érettségi és tanulmányi pontokból lesz a felvételi pontszám. :D Úgy megörültem, gondoltam megosztom veletek is. Ez azt jelenti, hogy megmenekülök a töri és magyar tétel magolástól, amire amúgy is kevés időm lenne.
Remélem elég lesz a régi pontom. + 50 pontot kapok azért , mert gyereket nevelek :D

Most ennyi, holnap vérvétel meg UH, majd beszámolok mekorra a kisherceg.

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Először is köszönöm,hogy megszerveztétek a talit csajok,Zsókuci és Chesti!
Fantasztikus volt!Nagyon jól éreztük magunkat és baromi jók voltak a kölkeim is,így tudtam trécselni egy kicsit!No meg apuka átvette a stafétabotot tőlem!
Édesek voltak a babák,a kismamák,anyukák és apukák!
Én szeretném ha lenne megint tali!

Bibar,Juci,Vicuska,Motné,Numa,Luki!
Édesek a gyerekek!Bocs,ha kihagytam valakit!

Juci!
Nem kokettálnak sokat a lányok,hogy egymással szemben vannak a babakocsiban?

Estrella!
Az én kölkeim is nagyon frontérzékenyek,főleg Balu!Ilyenkor elég nyűgösek!

Képzeljétek!
Dóri tegnapelőtt hasról hátra is megfordult már!Hátról hasra már két hete pörög,mint a ringlispir!

Tegnap kemény napom volt,temetés,aztán iktt kellett hagynom a gyerekeket apura meg a feleségére,olyan rossz volt.Alig vártam,hogy hazaérjek.Pedig aludtak,mikor elmenetem és csak Dóri kelt fel,Balu még javában durmolt.Nem tehetek róla,de csak akkor vagyok nyugodt,ha anyu vagy az uram vigyáz a kölkökre!

Na megyek,mert kinn vannak a teraszon és Balu felekelt!
Pusza jövök majd
Vendég

Benszike,én sem tudom elképzelni, hogy másra hagyjam Ramit a férjemen kívül. Pedig el fog jönni ez is..

Képzeljétek, én ma voltam a bölcsibe és beadtam 2009 őszére a jelentkezést. Muszály volt már most olyan túljelentkezés van..szociális alapon lesz a döntés..
Ha meg kiderűl hova költözik nyáron a cégem, akkor oda is beíratom valahova. Biztos ami biztos.

Kép

vicuska2007

Vicuska

olyan fura szinte még most született Rami és már bölcsibe kell jelentkezni....hihetetlen :roll:
Elővettem a kalapokat :lol: :oops: :oops: :oops:
Lili még sosem nyújtotta ki a nyelvét :shock: :shock: tök jó az a fotó :lol: olyan szép Rami :P

Bibarkám

köszöntem szépen a vásárolásost :P :P :P
Holnap beszámolót kérek miket vettél :D

Kép
lukrécia

Benszi!

Kint sok érdekes dolog van, tesó annyira nem köti le őket.
Dóra csuda ügyes!

Luki!

Engem is sokszor Ati figyelmeztet, hogy túlöltöztetem a gyerekeket :oops:
Kérünk kalapos fotót.

Vicuska!

Nem semmi, hogy már bölcsibe kell jelentkezni...
Mikor tervezed, hogy visszamész dolgozni?
Rami édes
:lol:

Mi rosszabb egy beteg gyereknél?
Két beteg gyerek

:shock:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Eddig is fájt a szívem, hogy nem tudtunk menni a talira, de most hogy láttam a klippet.... :cry: :cry: :cry:

Gyönyörűek a babák, csinosak a kismamik, az anyukák és a apukák is szuperek!!!!

Vannak új képeink, majd rakok fel párat, "kárpótlásként", hogy minket nem láthattatok.

Kép

Kép
sharon

Kép

Kép

Kép
sharon

Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Most nincs időm nagyon írni… Csütörtökön délután remélhetően ( a fogászati műtét után :roll: ) fogok tudni hosszasan is jönni :)
Az új melóhely nagyon jó, iszonyatosan nyugis, el sem hiszem komolyan, hogy ilyen létezik :wink: :lol:

Csajok,
Nagyon szépek a babák! :D:D:D:D Kész vagyok mindenkitől, annyira édesek!

Puszi mindenkinek, majd jövök csütörtökön szerintem. Kérek drukkokat reggelre, hogy tényleg ne fájjon a műtét, és hogy minden rendben menjen. :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszikák!!!

Sharon!!!!

Dora nagyon cuki és nagyon ügyesen emelgeti a kobakját!!!!
Bence nem igyen ügyes. Nem tudom vagy lusta vagy nehéz a fejecskéje!! :lol:

Vicuska!!!
Rami nagyon nagyon gyönyörű. De ezt gondolom ugyis tudod. De tényleg!! Minek is a profi fotós??? Ezek a képek tök szuperek!! A nyelvnyújtogatós az nagyon cukkkki!!! Egyébkén én is szoktam a Bencét sapka nélkül hagyni. Nagyon szeret ugy lenni. En is figyeltem rá hogy ne öltöztessem tul a télen.

Zsókuci!!!!

Mennek a drukkok ezerrel.!!! Ne aggódj biztos hogy nem fog fájni!! Gyorsan túl leszel rajta és utána csak pikk-pakk meg kell gyógyulni és jöhetnek a babucik ezerrel!! :lol: :lol:

Luki!!!!

Falatka nagyon kis ártatlan!!! Cuki ezeken a képeken! szerintem nem is tud hisztizni!! :wink: :lol: :lol:

Jaj csajok egy nagyon nagyon kemény napon vagyunk túl.
Nem tudom mi volt ma a Bencével de eleve ugy ébredt hogy semmi nem tetszett neki. Egész délelőtt nyügös volt. Ráadásul megkapta a három honapos védőoltását amit a mult héten nem adtak meg neki a hőemelkedés miatt!!! Azután meg ne is beszéljünk róla!! Egész délután orditott!!!
De ezt értsétek szo szerint!! Orditott.Bármit csináltam semmi nem volt jo!! Örület volt. Ti voltatok már igy????
Szerintem nálam jobban ma senki nem várta az estét!
Az én gyönyörű kis mákvirágom képzeljétek nagyon szereti a főzeléket. A sütőtök tutira bejön. DE AZTMONDTA A DOKTORNÉNINK EGY HÉTEN CSAK EGYSZER ADJAK NEKI MERT BESárgul a bőre..
A sárgarépafőzeléket nem szereti de megoldottam a kérdest! Tettem bele egy kis cukrot és igy már coppogtatja befelé :lol: :lol:
Ma délután uzsonnára öszibarack desszertet evett. Csak ugy nyelte.Nagyon édes volt.
Na befejezem mára mert totál belefáradtam ebbe a mai napba!!!

Puszika mindenkinek

Kép
fiona66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?