Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Na a nap úgy folytatódott, ahogy kezdődött... Tehát fél órákat aludt a csaj, közben hol jó kedve volt, de néha fájdalmasan felsírt. ínye iszonyat vörös, most a két felső indult be egyszerre... Dentinox sz@rt se ér, max annyit, hogy ha kenem vele, akkor ordít mert annyira érzékeny a foga, hogy oda se lehet nyúlni. :shock:

Hajni, nekem is meredek volt ez a Germicid-C, főleg hogy vényköteles. Tehát Nurofen. Tegnap a Panadol nem hozott átütő sikert, így ma ezt teszteljük. Viburcol annyira volt jó (du ezt teszteltem) hogy 45 percet aludt és utána sírt.

Azért van tempónk, 2 hete még egy foga se volt Dorkának ma meg a 3. és 4. nő egyszerre... remélem legalább ilyen hamar kint is lesznek ezek is!

Ja és a hasa is megy! Anyám megmondta, no! 8)
(szerintem ez most az 1x a fogacska miatt van)

Hajni! Ismét gyönyörűek vagytok! Gyerkőcök nőnek látom, te meg már a pocakodat villogtathatod! Megesz a sárga...
Cica is szép!

Mogyo! Ágika tud komolyan is nézni? :shock: Úgy is szép! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

helló
mi ma csavarogni voltunk. raktam pár képet a picasara.
Ágika cuki, Hajniék meg nagyon szépek! Te, ez a Lilla! :shock: :D nagyon csajosodik! az első képen nagyon tetszik! a macsek... hát nem vagyok egy macskarajongó, átengedem a terepet ebben másnak.
na, lépek vacsorálni, mert az ma kimaradt
:arrow:

Kép
an°°di

Andi: azért ti sem vagytok piskoták!
sör ide vagy oda!
Nagyon szépek az ikrek!
És kire is hasonlítanak!
Talán apára!

Jutta: én egyszer adtam Pandolt lefekvés előtt neki és éjfélkor orditva kelt szerintem akkor ment ki a hatása és nagyon roszzul esett neki!

Egyszer- kétszer kapott Vibrucolt!
De inkább sűrűben kelet mint hogy állandóan gyógysuzerezzem és már kiskorában hozzászokjon!
Igy marad 8 -szori kelés kb.

Kép

Kép
mogyoland

hi
tessék mesélni a taliról

Móni???

Gabci???

meg Ebi???

És Kat és Matyika????
tud valaki valamit?

képek nagyon jóóók,Dorka nem éhezik úgy nézem :-) nagyjából betudtam azonosítani mindenkit :-)

Jutta
belehúztatok a fogakba,Bibu még mindig csak fogzik,csak eredménytelenül.hajam őszül de fog mnincs,egész nap dünnyög,mindent rág harap,dörzsöli a száját mindenbe és csak morog,morog,édi nagyon,de amikor már semmi se jó kivágja a magas cét amit elég nehezen viselek :roll:

Hajni

nagyon szép a macsek,királyfi még mindig gyönyörű ,Lilla meg ahogy mondták is itt a csajok nagyon nőisedik :-) nagyon cuki

meéslj hogy tellik anapotok ,még mindig olyan jó kislány?

Prücsi
óvónő,hát khm,ránézésre???mert nekem pl. mindegyik sziimpi ,de még azt se tudom melyikcsoportba fog járni Maja,indul Bocsoda,szivárvány és micimackó csoport,lesz összevont és extra angolos és asszem a sima,na az lesz nekünk :-) legalábbis úgy tervezem,júniusba lesz szülői.hogy az óvnéni mennyire fog beválni az majd szerintem az első napok,hetek után fog eldőlni

Mogyó
Ágika hozza a formáját,nagyon cuki :-)

kajás kérdés:ki mikortól szándékozik savanított tejterméket adni a babának? hm?kivi vagyok

ha tudnátok Bibus már mindent kóstólt,túlélésre játszunk:-) hogy csöndbe maradjon már adtam neki elég sok mindent szopogatni :-)

KOMP:bocs de nagy baromságnak tartom,hogy bármibe visszafog vagy siettet.Gondolom senki sem abba tárolja a gyerekét egész nap.SEmmivel nem tartom roszabbnak mint egy egy rugós hintát pl.
Már párszor emondtam nekünk miért kell,de Bibus nincs oda érte,bánatomra napi 2*5 percet van el benne nem hajtja csak üldögél benne,néha hátrafelé megy kicsit.Majának is volt és csinált szépen sorba mindent a kompot kb két hónapig használtuk :-)

Bibus sokszor felül,megül,kutyázik,vetődik,kúszik gyúr a mászásra,terveim szerint nemsokára mászik ,feláll és elindul,futva mint Majci :-)

holnap vérvétel a drágámnak,kicsi drukkot kérek szépen
Vendég

héjj, mi van? :roll: haldoklik a topik? gyertek csak szépen, írogassatok, mert holnaptól megint van egy fordításom, és nem akarok egyedül lenni 8) :wink:
jóccakát!

Kép
an°°di

Szisztok!

Andi!Én itt vagyok ám csak olvasó üzemmódban, mert elfáradtam de hogy mibe nem tudom ma csak főztem és ennyi nem vagyok mostanában jó formába.
Ja mégegyszer utoljára elmondja nekem valaki az a g-mailes hozzáférést vagy sem?? :(

Andi
KépKép[/url]
andi005

Na helló!
Timi, bocs, de semmi erőm írni a taliról... qrva fáradt vagyok!
Tegnap voltunk megnézni 1-2 ingatlant. Hát... volt olyan, ami jó lenne, de keresgélünk még! Egész napunk elment! (Szerencsére principessa nem akadt ki túlságosan!)
Ma meg takarítás, főzés, ikresek vendégségbe... Új kerti garnitúra f*sza! (Andi, hát elnéztem a két kiscsajt! Addig örülj, amíg ilyen kicsik. Nem tudtam úgy lépni, h a 2 kiscsaj ne lett volna ott- mindenhol, láb alatt, a s*ggemben! Mindent telesikítottak, mindent felzabáltak, kiöntötték, leették, stb. :lol: De -komolyan- nem zavart, mert bírom nagyon őket! De kemény idegrendszer kell 2 4,5 éveshez! :lol: Janka élvezte, csak bámulta a nagyokat, hagyta, h simizzék stb.) Szal le vagyok lakva rendesen!
Talán holnap (bár amennyi vasalnivaló van!) leszek...
És talán dobok néhány képet a taliról is, ha leszedem a gépről!

Kép
ermoni

Andi, pü ment

Móni, próbáljuk már ki (azaz Te... izé.. khm, ha nem gond), a picasat. már kész az album, csak fel kell tölteni a képeket beléje. a felh. név és a jelszó uaz, mint a gmailhez. majd, a vasalás után is ráér.
és a barátnőd hogy bírja idegekkel? 8) :roll:
új kerti garnitúra? mik vannak?!
na, tényleg el
csá
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Mogyó! Ágnes asszony mindig ilyen szöszi volt? (Nagy csodálkozó szemekkel? :D )
Hajni! Azért látszik a Dartvödör kar (és szemtelenül jól nézel ki)! Ó, és ez a macsek! Ja, és hát a gyerkőcök! Marcus cuki, de ugye már van topik-menyasszonya... :? Lillus meg tiszta csaj! És tiszta anyja! :wink:
Na, pá!
Bea? Báli fotók?
Prücsi... már csak benned reménykedem... Janka egy fotón sincs rajta... ennyire nem tetszettünk nektek? :lol:
Ciripke! Nektek működik a mobilnet? Nekünk olllllyaaaan qrva szar és lassú, h .... Nekem soxor noncs is kedvem használni! Majd mesélj milyen volt Erdély, és merre jártatok!
Kat, jelentkezz!

Kép
ermoni

Okés, Andi. Akkor oda rakom fel a képeket... ööö holnap...talán!
Igen, új kerti garnitúra... :wink: tudod, ülőgarnitúra a szomszédból... (bocs Jutta, de nem hagyhattam ki!).

Kép
ermoni

Ja, és barátosné?! Hogy hogy bírja? Jól! Van más választása? :lol: :lol: :lol: (Komolyra véve: sztem kicsit lazábban vannak tartva a csajok, ami nem biztos, h jó, de pofázzon az, aki jobban csinálja. Én meg ugye csak a pálya széléről lesek és kalapemelő szmájli a kisgyerekes ikreseknek! Nem egyszerű projekt, az bizti. Ja, és amúgy eléggé kötélidegzetű csaj! :lol: :lol: :lol: )

Kép
ermoni

Sziasztok!

Igen tényelg türelem kell a babuci etetéséhez is:)
Léni ma nagyon jól evett, fele bolti fele saját mix és hasonló volt uzsira is. Már unom Halász Jutkát (mert egyenlőre csak egy albuma van meg,amit etetéskor énelkelni szoktam:) meg Micimackót is..de dalolászás közben jobban eszik és sokat mosolyog.

Jutta: olvasom, hogy jönnek a babád fogacskái?
Lénának felül 4-et, alul 2-t lehet kitapintani és szépen látszanak is. Én Dentinoxot kentem rá, igaz ha nagyon fájnak, akkor a gél is csak addig hat ameddig le nem nyalja:) Azt mondják, hogy a fogzás miatt étvágytalanság is előfordulhat?
Nálatok volt rá példa?

Jó éjszakát!

Edit
Vendég

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Timi!!!!!!! megy a drukk++++++++++++++++++++++++
Ámulok, bámulok.... mindenkinek kibújt a fogacska, mi meg... na haggyjuk is..... sehol sincs, csak a kellemetlen tünetek. Vivus ahhoz képest, hogy milyen pici manó (mármint méretileg) egész szépen eszeget, tehát én nem tapasztaltam hgy étvágytalanabb fogzás idején, de lehet, hogy nálunk ez még nem az igazi fogzás. bár ahogy üvölt..... :roll: nem tom.
Gabci!!!!!!!! merre????? nálatok sincs még fogacska jól emlékszem?????? :roll: támogassuk egymást gyorsan asszem már csak mi maradtunk.... :roll: :wink: na :arrow: majd még jövök ha kisasszonyka is úgy engedi

kikuka

Jó reggelit!
Szia Edit! Én még nem is köszöntöttelek! Hát se a kaja keveréshez, se a fogzáshoz nem tudok hozzászólni érdemben, mert nálunk nem aktuálisak és nincsen tapasztalati úton megszerzett tudásom... Szal én okosat nem tudok Neked írni, de azért azt gondolom, h a türelmen, a szerencsén kívül még biztos van egy-két praktika, ami segíthet...
Na, megyek főzni, vasalni...
(És persze továbbra is dög fáradt vagyok, mert a kisasszony 3x felriadt az éjjel. Meg én is!)
Anett! Itthon vagy/tok már?

Kép
ermoni

hahó
se Hubának, se Jankának nincs még kinn foga. naés? 8) mi a különbség? jó, pl Huba nem tudja leharpni a mellbimbóm, de ennyi. és asszem, ez inkább pozitívum ;) negatívumot meg nem látok sehol. később jön, később romlik (talán, bár asszem ez inkább genetikai).

na, amilyen sürgés-forgás van itt ma reggel (nyomtatócsapkodás, üres sörösüvegtámadás, ajtósín-nyalakodás, papucsevés...), én ma sem nagyon leszek, mert gyereket pakolok Aból Bbe 8) :twisted: és ezen kívül is lenne még pár dolgom :twisted: azért be-benézek
szép napot!

Kép
an°°di

Raktam föl a gmailre cuccot... :lol: Ide nem fért!

Kép
ermoni

Ja! Lillának boldog hetediket!

Kép
ermoni

jaj, tényleg, kösz, Móni, h eszembe juttattad:
szia Edit! sztem próbálj meg édesebbre csinálni minden otthonit picit. Ádibaba Ági anyukája azt mondta, h ő cukrot rak egy picit az otthoni kajákba (végülis az sem egy rossz megoldás, hiszen amúgy is rakunk/rakok a mi ételeinkbe is), de én inkább az almát javaslom. amit az ikrek nem esznek meg magában (krumpli egyszer-egyszer, répa...), azt én felturbózom egy kis almával, és láss csodát, egyből jobban csúszik :wink: hátha. aztán fokozatosan kevesebb alma, és a végén enm marad más, mint amit eredetileg adtál volna.
ez csak egy ötlet, de hátha beválik.
szépek vagytok az avataron. nagyobb kép?

Kép
an°°di

Hajni, de jó,hogy néha azért jelentkezel!
Hogy van a kezed, javulgat?
Lilla nagyon szép baba, olyan sokat változott! És Marci továbbra is szivdöglesztő :lol:

Ági, ez a becsületesség kis hazánkban sajna tényleg ritka még, szerencsétek volt!

Mogyo, szerintem most Ágika is nagyon sokat változott, a haja is hogy nő!

Jutta, szegény Dorka, reméljük tényleg hamar kimegy a hatása. Ez a Nurofen és Panadol milyen formában adható gyerekeknek? Csepp, kúp vagy mi?

Timi, drukk a vérvételhez!!!+++
Bibus már felül egyedül? Nem semmi a csaj! :wink:

Edit, üdv!

Katékkal mi lehet??? Remélem minden ok és már otthon vannak :roll:

Képzeljétek, Panka megevett tegnap fél üvet almapépet csirkével, ez volt az első alkalom, hogy megette a húst! Talán megtörik a jég? :roll:

És nem tudom mi van vele, de ma evett reggelit 7-kor, aztán 9-kor nagyon nyűgös volt. Azt hittem álmos, letettem, de csak sirt. Kiprótáltam, hátha éhes és benyomott 170 ml tápit (evett volna még, ha többet csinálok). Hogy lehet, hogy 2 órával az előző etetés után ennyire éhes???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, én nem látom a gmail-en a képeket...béna vagyok?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Ott van az! Vagy az összes levélből tudsz odamenni, vagy a piszkozatból. Csatolt fájl! :wink:

Kép
ermoni

Ja, azt tudom, hogy hogy lehet megnézni, de az utolsó csatolmány nekem Timi 'meztelenkedés' videoja, meg van egy mai csatolmány valami .ppt formátum, hogy 'ilyen kecót keresek' :shock: . Na mindegy, akkor béna vagyok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, képeket is rakj, ne csak hülyeségeket! ;) (amúgy eltűnt a piszkozatokból a pps)

képzeljétek, járt itt a harmadik védőnőnk. egész jó fej. eddig 8)

Kép
an°°di

Hát télleg eltűnt a gmailről a cucc! :lol: Andi volt az egyetlen, aki látta! 8) Mégegyszer fel nem rakom! Ne keresd Zsu!
Nincsen időm! Mondtam má'!

Kép
ermoni

Hű, odaég a kaja! Pá!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Jutta!
Sok boldog születésnapot kívánunk neked!!!

Nekem továbbra is van jobb dolgom, mint a gépet bekapcsolni...:(

Fiúk jól vannak, én sokkal jobban.

Bea!
Én még csak most néztem meg a Korzót, hát... felejthető, na meg nem babakocsisoknak találták ki. Cicababáknak császkálni ideális hely. Én legfeljebb leárazáskor megyek. A benetton is odaköltözött, ráadásul a gyerek és felnőtt egyben...Jobban szeretem míg a sétálón volt.

Ágika nagyon édes a kompban. Mi nagyon szeretjük, nagyon jó gyerekmegörző, és még élvezi is, és ráadásul ott lehet mellettünk...
Na megyek Andiék képeit megnézem, felüdülés mindig megnézni a gyerkőcöket, na meg anyuci frappáns aláírásait olvasni. :wink:

Szép napot mindenkinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:?
Andi, kárpótlásul megnéztem az új képeket az ikrekről, nagyon édik!!! És azt elfelejtettem mondani, hogy Petra nagyon csini volt a talin! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Ma jól ment az ebéd, brokkoli és karfiol (saját turmix:) hozzá három kanál paradicsomos burgonya, hát 2,5 dl alig volt elég neki.
Köszi a sok jó tanácsot, már én is gondoltam a szőlőcukorra, íratok is fel a dokival.
Néhány napja nincs fogfájás és az idő is remek itt Gyulán, így Léni babának is fantasztikus a kedve (főleg ha mindig kézben van:)!

Mivel nem régen regisztráltam, kicsit gondban vagyok a vonalzó kihelyezésével. Már elkészítettem tegnap este és ott a fotó is, minden oké, csak valaki legyen kedves elmagyarázni nekem, hogy tegyem ki :)
Hmmm igen van még mit tanulni!

További szép és napsütéses hétfőt mindenkinek!
Vendég

Edit: Küldtem privit!

Kép

Kép
ádibaba

Ahoy!

Timi: megy a drukk++++

Jutta: boldog szülinapot!

Lillusnak boldog hetediket!

Timi: megsugom ,Ágika kostólt már túrót és evett Danoninot is!
Ez van túlélés!

Móni: hát ilyen volt a haja színe lehet most kicsit világosabb!

Tényleg sokan mondták már ,hogy nőtt a haja!

Hát fog haggyuk látom ,látom de nem akar kibújni!
Ez van!!!
:lol:

Mai menü: reggel meló hulla fáradt vagyok apa volt a csajjal ,de vettem kínai erős -savanyú levest!
Meg sül a tejszines-sonkás tészta a sütőben!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!

No ma jobb napunk van!

Étvágy, éhes csak felsír evés közben is, ha a foga fáj ill. a főzit (amúgy sem a nagy kedvenc) nem ette meg...

És én az ínyében felül, ha felhúzom az ajkát konkrétan látom a fogacskákat, tehát nem alulról azt hogy fehérlik már, hanem ha felhúzom az ajkát, alatta az ínyben az egész fogacskák kidudorodnak és vörös felette! No gondolom ez igencsak fájhat neki. (csak azért írom ennyire, hátha más is így látja meg a fogakat, mert én nem igen láttam eddig, csak gondoltam az lesz)

VIBURCOL-t ki használ? Nálunk mintha hatna, csakhát ki tudja - lehet nem attól jobb a helyzet, hanem éppen jobb napja van. Na tesztelem tovább...
(Nurofen-t ill Panadolt csak éjszakára és csak végszükség esetén... tegnap ilyen volt)

Jutta

KépKép
jutta

Vibrucolt én adtam már neki!
Hát nem tudom igazából jó volt-e!
Nagy segitség voltam mi?

Kép

Kép
mogyoland

Lillusnak boldog hetediket!
Timi, mennek a drukkok, holnap mi is megyünk vérvételre...
Vasárnap meg műtétre... de ezeket egyszerűen nem foglalkozom, nem gondolok rájuk, csak ha már ott leszünk....
(asszem ez aztán struccpolitika, de ebben az esetben ez a legjobb, úgy se tudom megoldani a szitut)

Jutta

KépKép
jutta

hi
megvolt,ordított ,majd addig sírt nyavajgott amíg le nem szedtem a tapaszt

most többre nemfutja

köszi a drukkokat

Kép
Kép
Vendég

no
reggel elég nagy problémát okozott ,hogy nem ihatott kakaót,hősiesen viselkedett amíg le nem fogták és megkezdődött a vérvétel,millión voltak,de előre mehettek apával,de amikor elkezdett visítani bementem Bibikével,addigra már kész voltak,de nagyon sírt.Kifelé majdnem felpofoztam egy vén faszt,de visszafogtam magam,mert kijöttünk és akkor elkezdett háborogn,hogy ilyen nagy gyerek így sírt,hát nem sok tartotta hogy nem megyek neki.Aztán vártunk egy órát az altatóambulanciára,ott már ajdnem sírt megint.Végi fájdította a kezét.Aztán dokinéninkjez is bementünk leoltatni a torkát,na ott háborgott nagyon a végén dobálta a játékokat,megint ment a szájhuzogatást,hoyg nem olyan biztos hogy kell ez aműtér,nem mondta de láttam rajta.ha a vérbe nem lesz semmi és nem betegszik meg akkor pénteken műtét,nem lesz egyszerű :-(
Bibuska enyhén kifáradt ma,szegényem

éjjel is hogy alszik,állandóan négykézlábra áll aztán bagzó nyulazik,kúszik-mászik.

Maja azóta nem nyiffeg hogy leszedtem a taapszt,de egy névnapra szánt sminkkészletet lenyúlt tőlem cserébe,most úgy néz ki mint Staller Ilona,piros a szemöldöke :-)

Jutta
jajj ezek a műtétek,majd drukkolok nektek én is a vérvételhez,műtéthez.Dorkát miért műtik?vagy nem aakrsz róla beszélni????

vibrocult adtam már párszor,de nem vettem észre nagy hatást,még van pár,majd ellőjük,de én nem hiszek már ezekbe a homeóscuccokba

Mogyó
eszi rendszeresen a danoninót Ágika? vagy csk megnyalta?

Jolka
Ákosnak adsz tejterméket,azt hsizem te mondtad hogy 7-8 hós korba bevezeted

Edit
üdv itt

Móni
azért csak majd ha lesz kedved ,időd.................

na hát nem felkeltették,hú de kitudnám nyírni a férjem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

naheló
megvettem a rácsot az ajtóra/lépcsőre: haza is toltuk, ez votl a séta. kicsit kifáradtam a szélben. :?
Csajok, írjátok már le, h kinek mennyit és hányszor eszik a gyereke. kellene nekünk vmi normális vacsorát bevezetni sztem, de ha uzsonnázunk, nem éhesek 6 felé. a védőnő szerint a gyümölcsöt uzsira tej nélkül adjam, akkor éhesek lesznek. ma kipróbáljuk... ???

Kép
an°°di

Andi, ha normális napunk van, akkor mi igy eszünk:

fél 7 körül: szopi + tápi (össz kb 200-250 ml)
fél 11 körül: Sinlac + gyümi (kb 200 ml)
fél 2 körül: főzelék, ha megeszi, ha nem, akkor tápi (200 ml)
fél 5 körül: Sinlac + gyümi (kb 200 ml)
8 körül: szopi + tápi (250 ml körül)

Most már több a nem normális nap, szóval össze-vissza eszik a csaj.

Légyszi valaki irja le, hogy a Panadol és a Nurofen, amit adtok fájdalom csillapitásra, az mi? Kúp, tabletta vagy csepp vagy mi?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ööö, milyen rácsot?
Ja, kajarend engem is érdekel... hátha tudok belőle hasznosítani. (Andi, írd csak le Te is!)

Kép
ermoni

kaja nálunk totál k.o ,mert nem akar kanalazni

4-5 körül hajlalba tápi
9-10-11 felé tápi
ebédre 12-13 körül próbálok főzit adni,de ált nem kell vagy max fél üveg,de az a amx rá egy órára tápi
4-5 felé próbálok gyümit ált . alig eszik belőle,addig sír amíg nem kap tápit
fél 9 tápi

este rakok bele neki tejpépet,hogy sűrűbb legyen,próbálok a tápszerhez iy kis gyümit adni,próbálok sumisüvegből vízezett főzit,gyümit adni,próbálkozom,próbáálkozom,de kiszámíthatatlan a csajom
Vendég

köszi, Zsu

Móni, ajtóra ill lépcsőhöz rácsot. a gyerekszoba lesz a 'járókánk'. ha van vmi olyan dolgom, h be akarom őket biztosnágos helyre 'zárni', akkor bezárjuk a rácsot, amúgy pedig csak a lépcsőt zárja el előlük, mert már másznának fel. azt meg én nem szeretném.

kaja nálunk:
5-6 szopi (? ml)
9: szopi és tápi (? + kb 100 ml/gyerek)
12-13 ebéd: főzelék (saját tejjel, v bolti kb 150-200 ml/gy)
kb 4-5 óra uzsira gyümölcs (eddig tejjel kiverve, mától csak gyümölcs, kb 150 ml/gy)
f8 vacsora (szopi + 150ml táp/gy)

a védőnő szerint az uzsonna legyen előbb (mondjuk ha épp séta közben vagyunk v alszanak, akkor hogy, kérdem én :? ) és fürdés előtt legyen vacsora. mondjuk így 6szor ennénk egy nap, ami sztem kicsit sok, főleg, h így sem esznek olyan sokat (fejenként 3szor 200 millit főétkezésnek). a plusz főzelékes vacsi meg a szopi rovására menne, amit még nem akarok, mert akkor sztem gyorsan leapadna a mennyiség, aztán leshetném a hajnali szopit.

Kép
an°°di

Halihó!

Sokmindent írtatok, nem fogok tudni mindenre reagálni.
Visszafelé csak, amíg tudtam olvasni:

Andi, kaja tanács nekem sajna nincs, ikrek fotói szuperek, mint mindig. És eszméletlen ügyesek, és nemcsak ügyesek, hanem nagyon jófejek és bátrak. Nadin szinte el sem mozdult mellőlem a talin, ikreid meg mentek, amerre csak megtetszett nekik valami :-) Tényleg le a kalappal. Petra tényleg nagyon csini volt, na meg Janka is, nagyon édin áll a szoknya ezeken a kiscsajokon.

Timi, szupi h túl van Maja. Savanyított tejtermékeket én nem tudom mikor fogok, de még nem mostanában az biztos. Jók a képek a csajokról.

Edit, üdv!

Jutta, germicid c-ben van nyugtató. Én eddig kétszer adtam a homeos kúpot, és talán 4x a chamomillát, de elbizonytalanodtam, hogy valóban a foga miatt kel-e annyiszor Nadi, úgyhogy mindkettővel leálltam. Most kelünk éjjel, bár mintha javulna, de nem kiabálom el. Fogakat felül úgy látom én is, mint Te, de szerintem ott dekkolnak.

Hajni, édes nagyon Lilla, meg a cica is, meg Marci is.

Jolka, Ákos egyre jobban kezd hasonlítani Manóra. Ház tuti, mekkora lesz?

Mogyó, Ágika megint nagyon csibész.

Komp nekünk sem lesz, de ezt biztosan gondoltátok :-)

Voltunk dokinéninél, meg úszni.
Csaba egyre jobban tud foglalkozni Nadinnal, nagyon jól elvannak esténként, Nadin megy elé az ajtóba ha megjön. Tegnap vett neki hirtelen felindulásból egy tejpépet a tescoban, hogy biztosan ízlene neki :-) Most nézem, banános piskótás :-) Tegnapelőtt meg ő akarta felöltözteni, mondtam h adja rá a harisnyát. Harisnyát ráhúzta a zokni + melegítőnacira, majd ráadta még fordítva a hosszúujjú polót is :-)

Móni, majd tedd azért fel valamikor a képeket valahova, a tieid biztosan jól sikerültek!

KépKép
kertikiri

Andi, ezt most nem értem, mi lenne itt a lényeg? Hogy még 1 evél legyen? Minek? Mindenki arról papol, hogy napi 5 evés a cél: reggeli, tizórai, ebéd, uzsi, vacsi. A tietek meg pont igy van, akkor mi a gond? Tényleg nem értem, bocs :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, majd felrakom a képeket valahová! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

hát, h nincs vacsoránk. csak fürdés után esznek a kis ökrök.
na, majd ha nem lesz tej, átstrukturáljuk.
most mennem kell, mert vettem hosszabb nandut, mert kirándulni akarok a hétvégén, és gyakorlom a felcsatolási módokat. Petrának irtóra teszett a kengurus csípőnhordozás (Kriszti, Te ezt mutattad a talin, ugye? csak nem figyeltem, én barom :oops: )

Móni, picasara azokkal a képekkel mán! vasalás? :roll: :wink: :twisted:

Kép
an°°di

Kajarend tényleg nagyon hasznos, lgyszi tegye fel mindenki!
Felteszem azért én is, de örömmel látom, hogy a mienk eléggé hasonlít Andiékéra. Szóval:

Egész éjjel szopi ahányszor csak felébred. Ha az utolsó ébredés 3-4 között volt, akkor szopi ébredéskor, ami 7.30. Ha még később is kelt, úgy 5 körül, akkor ébredéskor csak komfortszopi, és 9 körül lefejt at.
10-kor mi lemegyünk sétálni. Ha 7.30-kor volt a reggeli, akkor séta előtt kap gyümit, ha 9-kor reggelizett, akkor nem kap semmit.
12: egyelőre gyümi + at. Ha megjön a Kati féle krumpli, akkor elkezdek itt próbálkozni a főzivel.
14 körül alvás bent.
16: at
17.30 körül újból lemegyünk sétálni meg játszóterezni. Ha szerencsém van még alszik 45 percet.
19.30 fürcsi
20.30 tápi + szopi

Andi, én úgy gondolom, hogy ha a déli kaját kiváltom főzivel, akkor az uzsit valóban előrébb lehetne hozni 15 óra körülre, ami gyümi lenne, illetve később esetleg gyümi+gabona, vagy gyümi+joghurt, és így fürcsi előtt belefér még egy főzis vacsi, fürcsi utánra meg marad a szopi. De még mindig hiányzik a tízórai, meg persze nagy kérdés, hogy hogyan alakulnak az alvások.
Séta nálunk már áttevődött délelőttre, mert délután egyre melegebb van, ezért ebéd után bent altatom, ébredés után eheti a gyümit, és a délutáni séta után pedig a második főzit.

KépKép
kertikiri

Móni, úgy gondoltam, hogy vagy ide vagy a picasara :-) De ha bárhova máshová rakod, akkor is mutizd majd meg! :-)

Andi, csípőn kengurut mutattam, de sztem a füzetkéből is könnyen meg lehet kötni. Mekkora kendőt vettél? Nekem még az xxl-es is rövid valójában :twisted: :twisted: :evil: , de hát láttátok, hogy miért :evil: :P
Asszem májustól kicsit fogyózom, meg mindenképpen elkezdek futni, szopi ide vagy oda, ez nem maradhat így nyárig.

A kajarandünkből kihagytam, hogy a délutáni séta után is szopizik kicsit, így nem olyan sok az a 4,5 óra, ami eltelik vacsiig.

KépKép
kertikiri

Andi, és Gyula is hordoz ha kirándultok? Egyik gyerkőc kenguruban, másik kendőben?

KépKép
kertikiri

Csajok, ezt még mindig nem értem, de valszeg lefáradtam ma Panka tornáján :lol:
Ha fürcsi után esznek, az nem vacsi??? Miért szempont az, hogy fürcsi előtt egyenek? És akkor még fürcsi után is???

Prücsi, ha jelentkezel ma (éjfél körül :lol: ), akkor leirnád még 1x,hogy hogy csinálod a gesztenyét, mert vettem ám! Köszi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, én ennyit az ikreket nem szoptattam az első hónapokban sem :shock: :shock: :shock: úgy értem a két gyereket összesen. miért eteted ilyen gyakran Nadint, ha szabad kérdeznem?
a kendő xxl-es és pont jó.
nekem a bicajozástól sem lett kevesebb tejem, v ha igen, akkor nem attól, pedig napi 20 km-t letekerek hetente 4szer.
ühüm, a kuirándulást pont így képzeltem. (bár láttam a neten vhol egy ikerhordozót. az anyja vallagát annak, aki kitalálta :twisted: :shock: :lol: )

Kép
an°°di

:lol: :lol: :lol: Ikerhordozó? :lol: :lol: :lol: Király! 8)

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?