Halihó!
Sokmindent írtatok, nem fogok tudni mindenre reagálni.
Visszafelé csak, amíg tudtam olvasni:
Andi, kaja tanács nekem sajna nincs, ikrek fotói szuperek, mint mindig. És eszméletlen ügyesek, és nemcsak ügyesek, hanem nagyon jófejek és bátrak. Nadin szinte el sem mozdult mellőlem a talin, ikreid meg mentek, amerre csak megtetszett nekik valami
Tényleg le a kalappal. Petra tényleg nagyon csini volt, na meg Janka is, nagyon édin áll a szoknya ezeken a kiscsajokon.
Timi, szupi h túl van Maja. Savanyított tejtermékeket én nem tudom mikor fogok, de még nem mostanában az biztos. Jók a képek a csajokról.
Edit, üdv!
Jutta, germicid c-ben van nyugtató. Én eddig kétszer adtam a homeos kúpot, és talán 4x a chamomillát, de elbizonytalanodtam, hogy valóban a foga miatt kel-e annyiszor Nadi, úgyhogy mindkettővel leálltam. Most kelünk éjjel, bár mintha javulna, de nem kiabálom el. Fogakat felül úgy látom én is, mint Te, de szerintem ott dekkolnak.
Hajni, édes nagyon Lilla, meg a cica is, meg Marci is.
Jolka, Ákos egyre jobban kezd hasonlítani Manóra. Ház tuti, mekkora lesz?
Mogyó, Ágika megint nagyon csibész.
Komp nekünk sem lesz, de ezt biztosan gondoltátok
Voltunk dokinéninél, meg úszni.
Csaba egyre jobban tud foglalkozni Nadinnal, nagyon jól elvannak esténként, Nadin megy elé az ajtóba ha megjön. Tegnap vett neki hirtelen felindulásból egy tejpépet a tescoban, hogy biztosan ízlene neki
Most nézem, banános piskótás
Tegnapelőtt meg ő akarta felöltözteni, mondtam h adja rá a harisnyát. Harisnyát ráhúzta a zokni + melegítőnacira, majd ráadta még fordítva a hosszúujjú polót is
Móni, majd tedd azért fel valamikor a képeket valahova, a tieid biztosan jól sikerültek!