Új privát üzeneted érkezett!

Folyatom, csak teregettem, meg fürdettem. :P :P

Baba :)
Jobbulást Annának, remélem már jobban vagytok!

Még azt akartam írni csajok, hogy le a kalappal a 3-as ikresek előtt! Minden elismerésem és tiszteletem tiétek, olyan flottul szervezitek a 3 kis gyerkőc életét, pedig most láttam, hogy mennyire komoly dolog ez. És teljesen lenyűgözött, hogy milyen fegyelmezettek a gyerkőcök mindenhol, ahol 3 kis gyermek nevelődik együtt. És az Apukák is rengeteget segítenek mindkét helyen, szóval övék is az elismerés, siva isten módjára sok kezük van. 8)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mi is hazaértünk 6-ra!!!!Nagyon jó volt,istenien éreztük magunkat!!A fiúk már most vissza akarnak menni!Dávid még meg is síratta,hogy ilyen hamar el kell jönnünk!
Mi sajna lázasan jöttünk el,mert Oli ma délelőtt belázasodott.Így 1/2 12kor 38,5tel meg egy adag lázcsillapítóval indultunk el.Azért megálltunk az Afrika Múzeumban,ahol rögtön régenlátott ismerősökkel - Dettiék - találkoztunk.A fiúk nagyon élvezték az állatokat.Még Oli is,bár kézben cipeltünk. Aztán ettünk egy étteremben,ahol legnagyobb meglepetésünkre Oli is evett rendesen.A maradékot becsomiztattuk,így meglett a fiúknak a vacsi is.

Nettke!
Oli nyakig láz!!!Amúgy egyenlőre semmi. Remélem,csak a fürcsi miatt van egynapos láza,mint múltkor Egom után a Marcinak. Várakozó állasponton vagyok,mert kedden szemészetre mennénk.

Detti!
Tudtatok valahol enni? Vagy koplalásra fogott az a "hajcsár"?

Meme!
Dávidnak nagyon szimpi volt Kristóf és Gréti.Sokat mesélt róluk és a velük töltött időről.Így biztos,hogy jól érezte magát velük!
Örülök,hogy így egymásra találtak.
Remélem, a férjed se "morcos" a nem éppen hízelgő jelző miatt! :wink: :roll:
Gréti tudod valamit tanulni? Dávid megcsinálta szombaton délután (alvásidőben) a nyelvtant.Aztán itthon este,miközben pakolta össze az iskolatáskáját,azt mondja: Ja,holnap matek doga!!!! :roll: (igaz,pont egy hete írtak)

Cat!
Köszönjük!Ezt férfi nélkül csak akkor lehetne csinálni,ha harmadik kezem nőne!!!Átadom apának is a dícsérő szavakat!
Nektek meglett a moci?

Baba!Annamari!
Jobbulást nektek!

Brigi!
Ó,a kis szégyenlős pocimaci!!! :) Igazi meglepetést akar nektek!
Jó,hogy tudtatok dönteni a genetikai vizsgálatok ügyében!Szerintem is felesleges megszúratni magad,ha szóba se jöhet,hogy elvetesd!Nem lesz semmi gond!

Mennem kell ágybadugni a "csapatot"!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!!

Új vagyok itt még,és nagyon megörültem ennek a társalgónak.Nekem 1 éves ikreim vannak.Vegyes párosban.
Ha lehetne tanácsokat kérni tőletek jó lenne mert néha nagyon nehezen birok velük.
Ti mint tapasztalt ikresek biztos tudtok tanácsokat adni.
Pl:rögtön az elején pbrigitől:
mi is nagyon szeretnénk még babót,de kicsit tartunk nehogy ikrek legyenek.Nektek h sikerült csak egyet?? :D
Mondjuk ha kettő jönne hát jöjjön de mikor????????,
Mert most a kettővel kicsit sok.De jó nagyon h vannak. :)
Majd jeletkezem.
Sziasztok!!!

lini
lini28

Sziasztok!

Lányok, Fiúk!!!

Nagyon jó volt Veletek találkozni, mindenkivel!!! Remekül éreztük magunkat, gyerekek is, Robi is, én meg főleg! Ennyit megértek azok a rohadt motorok- persze nem lettek meg. Hazafelé még 2 Tesconál megálltunk, mert pont most lett volna akciós az ugyanolyan, de persze nem volt egyikben se. Holnap indulunk hajtóvadászatra, mert a kicsire rá se néznek, még így se, hogy nincs nagy. "Azt már kinőttük". Dávid hazafelé elkezdett tüsszögni, így lehet, hogy mi se ússzuk meg betegség nélkül.

Mi is 6 felé értünk haza, mert útbaejtettük Sümeg várát. Nagyon tetszett a törpöknek! :D

Nettke

Maciperkot nem beszéltük meg, de most már itt a jó idő, mehetnénk. :D Mi az a csodaszer, amitől meggyógyultatok?!

Edit

Olinak jobbulást! Szegényen látszott, hogy nincs jól.

Cat

Végül a sapka meg a gatya nem került át hozzátok. :? Úh. itt az ürügy, h nemsokára megint összefussunk. :wink:

Meme

Remélem Ti is megérkeztetek. Kristóf és Gréti nagyon nagy segítség volt nekünk is, a manók odavoltak értük. Annyira jó fejek (Edit Dávidja is, bár őt lényegesen kevesebbet láttam :wink: ), tök jó, hogy nem olyan szemtelenek, mint az átlagos kamaszok. A játszóházban Zsófika beszélgetett ám velem! Sőt, ő kezdeményezett! :D Ahhoz képest, hogy leső nap rám se nézett, jó nem? :wink: Sűrűbben kellene talizni, mert megint el fog felejteni. :wink:

Baba

Jobbulást szegény Annának!

Ditke

Húúú, ez ám a felhozatal! Az autós és a teherautós felső mindenképp érdekelne, meg a lenes gatyó is. A bélelt Gap milyen kívülről? Farmer v vászon v mi? (Hol túrtad őket? Kilósban v darabárasban? )Igyekszem találni nektek vmi jó kis felsőt v rucit. Mekkorát keressek? 104-110?

Cat

Mire jártok Olival? Írnál erről bővebben kicsit? Engem érdekelne a téma. Miket csináltok? Van házi feladat is v csak ottani gyakorlatok? Ovi előtt én is szeretném megmutatni őket valahol, főleg, mert akkor már nem lesz annyi idő horkászni őket, ha esetleg kell. Meg amúgy is...

Brigi

A Praxisban tuti leleplezik a kis bujkálót. :wink: :D Szerintem jól döntöttél és úgyis minden rendben lesz és kész. :wink: Hiányoztatok hétvégén. :) Meg persze a többiek is, akik nem tudtak jönni. :D

Vikó

Ti hogy vagytok?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú aki azt kívánta, bárcsak egyedül lenne a tolping fotelben
Kép
de hát sok ellendrukker volt...
Kép
így földön
Kép
vízben
Kép
levegőben
Kép
mindenhol ikrek voltak

Azután ettünk
Kép
majd elbúcsútunk
Kép

és hazamentünk! :)

Ja, és a csapat....
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Még száz felett van kép, de azzal nem akarok senkit fárasztani, majd elküldjük CD-n!

KépKép
kiliman

Szuperek a képek!

És én meg találgassam, hogy ki kicsoda??? :wink:

Csoportkép balról jobbra:
állva: Detti, Kata apa, Kata, Meme, ?Nettke?, Meme apa
ülve: Cat, Lilla, ?Edit?

Eltaláltam??? Vagy kezdjem előlről? :wink:

JÓ éjt.

Ui.
Van valakinek ötlete, hogy egy nyugis, pihis nyaralásra hová menjünk 5 hónapos terhesen?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Na, a férjem megint kreatívkodott :lol:

Szóval: mi is nagyon jól éreztük magunkat, és bármikor benne vagyunk ilyen találkákban! Szerencsére az időjárás is kedvező volt, főleg a mai napon!

Nettte,

Priviben írd meg a címedet, és küldöm a Lostot!

Edit,

Remélem, Oli hamar túl jut ezen a betegségen és a többiek nem kapják el. Mi nem álltunk meg enni, mert mire megálltunk volna, addigra elaludtak a fiúk (meg én is).
Még mindig csodállak - Nettkével együtt!

Lilla,

Pénteken a ferihegyi Tescoban még egy csomó olyan kismotor volt, amilyen nektek is kell. Megnézzem?
Többieknek: A csapatból négy kismotort nyúltak le a hétvége alatt :cry: Ebből kettőt Lilláéktól, egyet Catéktől és egyet tőlünk. Szerencsére Caték és mi rátaláltunk a motorjainkra, de szegény Dávid és Niki motor nélkül ment haza :cry:

Baba,

Nektek is gyors gyógyulást kívánok!

Brigi,

Én már olyan kíváncsi vagyok a bébi nemére!

Ditke,

Nálunk Bernát pontosan megmondja, hogy milyen ruhát szeretne felvenni, melyik tetszik neki és melyik nem.És mostmár egyedül öltözködik, amitől néha kikészülök :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Brigi,

Külföld vagy belföld? Külföld: Szlovénia vagy Ausztria (Karintia). Mind a két hely nagyon szép, nyugis, tiszta levegőjű.

Belföld: Őrség, Mátra.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is hazaértünk, csak bevállaltunk egy Tropicarium-ot, így elég későn.
(1/4 9 )

Mi is fantasztikusan éreztük magunkat, jó volt így együtt. Edit, külön köszi a szervezést.

Később jövök, csak indulunk az oviba.

Meme
szinta

Cat, Detti
köszönjük a 3asikresek nevében :lol: nem olyan ördöngösség, szerintem 2 és 3 között már nem nagy a difi :lol: :lol: és apukák a szuperek, az tény!!
Detti,
privi megy, nagyon köszönöm! A képek nagyon szuperek, csodásan elkapott pillanatok!

Baba,
jobbulást!!!! most olvastam vissza hogy betegségetek van!

Lilla,
most szülinapozunk hétvégén, utána hétenn meg lepasszoljuk őket 2 napra mamához, de azutáni hétvégén lehetne.. majd priviben lebeszéljük!
Sári nagyon köhögött pénteken, biztos hallottátok is :oops: Aztán beszaladtunk Hévízre a gyógyszertárba szombat reggel és vettünk Ambroxol-t, reggel és délben beadtam, plusz az uszodai vízpára is jót tett, és estére talán 1x ha köhögött és egész éjjel aludt nyugodtan, és azóta sem köhög, csak minimálisan, Ez volt a csodaszer :D az ő hurutjára mindig beválik.

Cat,
tényleg, írjál erről egy kicsit, a bhrg-zésetekről. Megnéztem a weblapot, tanulmányoztam, és úgy ítéltem, hogy mi nem vagyunk ennyire "rossz" helyzetben.
De ha Olinak jót tett, talán Sárinak is jót tenne.. Szóval pontosan miből áll, mit csináltok, mennyiszer, és szereti/kooperál? Mennyit kell járni - vagy otthon kell csinálni a gyakorlatokat?

Brigi,
már nagyon kíváncsi vagyok a kis bújkáló nemére.. Te mit érzel??? van valami sejtés/érzet, hogy mi lesz?

Kép
nettke

Kiliman :)
Elöször is a képek szuperek, és a komment sem volt utolsó hozzá. :P

A többi képre is vevök vagyunk ám. :D

Mi a locsolóinkat áldoztuk be a Tolping Fotelnek, azok ott maradtak az usziban, így mehetek azt venni nekik, de még mindig kisebb költség mint a motorok.

Mivel többen kértétek, leírom a BHRG-t, de lehet hosszú lesz.

Szóval amiért elvittem mindkét gyereket, mert kíváncsi voltam, hogy milyen fejlettségüek. Samunál tudtam, hogy nincs semmi gond, ez be is igazolódott, söt korán felül teljesít, de Olinál több tünet is arra utalt, hogy késöbb ebböl tanulási gondok lehetnek, diszlexia,diszgráfia, magatartás zavar stb. Ezek a tünetek a következöek voltak (egyébként kívülállóak nem veszik észre): késöi szobatisztává válás, késöi járás, késöi beszéd tanulás, hibás beszéd, sok hangtévesztéssel, gyengébb idegrendszer (félösebb, hisztisebb), higany mozgás (hipotón izmok), nem lépcsözik csak felfelé váltott lábbal. Ezek önmagukban nem biztos, hogy gondot jelentenek, szóval ne ijedjen meg senki, ha valamelyik ráillik, de ha több ilyen tünet is van, az legyen gyanús. Illetve még a hiperaktivitás is ilyen, vagy ha nem tud figyelmet összpontosítani 5 percnél tovább dolgokra, de ezek nálunk nincsenek, söt Oli tök nyugis gyerek. A dévényesünk is megnézte, Ö is azt mondta, hogy a BHRG-t javasolja, mert Ö már nem tud semmit tenni, az idegrendszer fejlesztése nem az Ö asztala.

Szóval bejelentkeztünk a BHRG-hez, volt egy 2 órás teszt. Itt Olinál kijött, hogy 50% alatt teljesít. Ebben volt sok feladat, leginkább mozgás, de rajzolás is. 70% felett nem kell semmilyen fejlesztés, az agy a spontán fejlödésével korrigál. 50-70% között csoportos tornát szoktak javasolni, ami heti 1 alkalom, és van szombaton is.
50%-alatt mint Olinál egyéni otthoni fejlesztés van, havi ellenörzésekkel. Ez heti 5 alkalmas tornát jelent, kb napi 20 perc a feladatsor amit csinálunk, ezt egyénileg állítják össze, azokra a dolgokra koncentráltan, amiben rosszul teljesített. Havonta van ellenörzés, és 2 havonta új feladatsor. Kb 4-6 hónap lesz Olinál a felzárkóztató fejlesztés, utána csoportos fejlesztést javasolnak.
Az agy állítólag 6 éves korig tudja ezeket a dolgokat korrigálni, utána már nem.

Nagyon szereti a gyakorlatokat, és hétröl hétre sokat fejlödik. Pl. állandóan énekel és mondókázik azóta, óriási szereplési vágya lett, pedig Samut nehéz felül múlni. :lol: :lol: Tisztul a beszéde, sok hangot megtalált azóta, bátrabb lett, bevállalósabb. Elötte félt a vízben, azt is utálta ha az arcát víz éri, most simán lemegy a víz alá, és imádja. Az elsö kontroll is igazolta, hogy sokat fejlödött.

Egyébként a Korai fejlesztöben és a Gekkoban is ilyen fejlesztés folyik. Én utána olvastam mindnek, így a BHRG-t választottam, nem utolsó szempont, hogy ez nem tünt lehúzásnak, bár nem olcsó, mert a TB nem támogat semmilyen korai fejlesztést. :cry: Beszéltem BHRG-s szülökkel, nagyon pozitív mindenhol a tapasztalat, és persze a neten is utána olvastam a fórumokon. Vkorsiék jártak már oda, és abszolút meggyözött.

Nagyjából ennyi, ha valakinek kérdése van, ne habozzon. :D

Cat
Kép
cateye

Lini :)

Üdv!!
Nekünk könnyű volt. :lol: :lol: :lol: Bennem fel sem merült, hogy ismét kettő lenne. Nekünk egy is csak nehezen jön össze. :roll: Az ikreknél volt egy kis gyógyszeres támogatás. Mivel Pocimacinál nem szedtem semmit, hát inkább az volt a félelmem, hogy egy sem lesz, nemhogy kettő. :oops: De ne izgulj, kettővel is boldogulnál. :lol:
Ez az egy éves kor nálunk is rémes volt. Utána azért javul a helyzet, mert már sokmindent lehet csinálni. Most meg jön a nyár és állandóan ki lehet velük menni. Ez nagy segítség. Gondolom most vagytok alvásátállásban is. :roll: Fél év és jobb lesz. Vagy legalábbis mások lesznek a gondjaid. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Csajok :)

Nincs valakinek eladó övterelője?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!

Köszönöm válaszod.Igen most állunk át alvás ügyileg,vagy nem????????
Mert mi olyan fél 11-től alszunk 1-ig aztán már csak este.
Kinn vagyunk sokat.Kékek zöldek vagyunk,de csak elmúlik.
Viszont a kislányomnak nincs egy foga sem. :(
Vajon mikor lesz??????????
Nálunk elsőre össze jöttek az ikrek,mondjuk nem így terveztük,de nagyon jó h vannak.

lini
lini28

Sziasztok!

Üdv itt a fórumon Lini! Nálunk a fiúk 15 hósan álltak át az egy alvásra, illetve én állítottam át őket, amikor már nem ment a délutáni. Gyerekfüggő a dolog, van aki már 1 éves kora óta egyszer alszik egy nap.

Brigi!
Gondoltunk ám Rád és emlegettünk... :D :D :D :D
Én is nagyon kiváncsi vagyok Pocimaci nemére!!!

Kolbingolók!!!!!!
Mi is szuperül éreztük magunkat. Annyira rövid volt az idő, olyan gyorsan eltelt, simán ellettem volna még ott egy pár napig. :D :D Én is azt hittem kevesebbet fogunk tudni beszélgetni, de azért valakivel mindig összefutottunk.
Mi 1/2 1ig ott maradtunk a játszón, a homokozóban, aztán indultunk haza. Rögtön elaludtak a fiúk, de kb. 20perc alvás volt csak. Szerencsére nem volt gáz, bírták az estét is. A Velencei-tónál álltunk meg Gárdonyban ebédelni. Az országban ott lehet kapni a legjobb gyrost!!! Csak mindig sokan vannak, az a baja. Szóval becsomagoltattunk mindent, lementünk a tó partjára és istenit ettünk, aztán sétáltunk egyet, majd haza. 1/2 5-re értünk haza, anyukám meg kijött hozzánk, úgyhogy mi (gyerekek nélkül) még elrohantunk a Kikába előszobaszekrényt venni, amit már hetek óta terveztünk. Szóval a tegnapi nap is nagyon jó volt!!!!

Mikor ismétlünk???? :D :D

Cat!

Jó, hogy leírtad! Asszem én utánanézek, illetve tényleg jó lenne megmutatni a fiúkat. Tök jó, hogy Olinak ennyire segít! Annyira édes volt, ahogy énekelt Kristófnak!!!!!
Ez a teszt milyen jellegű? Mit kell csinálni?

Nettke!
Nem felejtem el!!! :D

Kliman/Detti!
Tök jók a képek!!!!!!!!!!! :D Várom a többit + Lost-ot!!!! :D :D :D

Na megyek teregetni, én tegnap semmit nem csináltam, csak bedobáltam a szennyesbe a ruhákat.... :oops: :oops:

Kata

Kép
kateduo

Vikóka!

A Kolpingban nem voltak alvásgondjaink!!!! Oda kell költözni!!!!

Kata

Kép
kateduo

Kiliman

Marha jó a szöveged. :lol: Azért a képek se rosszak. :wink:

Detti

Köszi, de sajna már vettünk motort. Niki azzal feküdt és azzal kelt, hogy menjünk motort venni. Úh. Kőbánya kp-ban egy kínai üzletben (emlékeztem rá, hogy ott voltak olyan fajták) vettünk motort. Másfajtát választottak, ez picit még nagyobb. És k drága volt (4500/db) :evil: :evil: De hát ott már nem szedhettem le őket róla, hogy nem veszünk, mert drága. Így is elég jól kezelték a helyzetet, hogy ellopták az övéket. el tudom képzelni, hogy más gyerek végigordította volna a 2 napot a motor után. :( Azon se csodálkoztam volna. Szóval jól megszívtuk, de legalább van motor. Alvás után lesz a próbaút a játszóra. :wink:

Ezer köszi a Bob-ért. Hazafelé nézték amíg átértünk Sümegre. Imádják!!! Viszont csomó helyen ugrik. Tiétek is olyan v a másolás nem lett az igazi? (mindig ugyanott csinálja, így kizárt, hogy az autózás miatt lenne) De nekik így is nagyon tetszik, köszönik szépen neked. :)

Cat

Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad. Szerintem mi is megnézzük. Nikin nekem az gyanús, hogy nem tud páros lábbal ugrani és sokkal többször elesik futás közben, mint Dá. Meg az egyensúlyérzéke is rosszabb volt, de az már talán javult. Amúgy kicsit hülyének is érzem magamat, mert különben meg itró vagány, mászik, mint egy majom, sehol se fél és mindent ő csinált hamarabb. De ártani nem árt, az biztos, max tudni fogom, hogy nincs semmi bajuk. A vizsgálat is pénzes? Mennyi? Mennyire előre kell időpontot kérni?

Kata

Ti hol vagytok?!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Látom Te is megvagy Kata :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!!! :D :D :D

Brigi!
Akartam írni, hogy egy nevet-képet nem jól párosítottál. Ha jól látom.... Edit=Judyt!

Csajok!
Homeobogyó: Ti hogy adjátok? Feloldjátok vízben vagy golyó formájában. Én ujjabban feloldottam, mert nem hajlandóak szopogatni, hanem elrágják őket. Az nem jó, ugye?

Kata

Kép
kateduo

Üdv. a klubban. A fogacskák miatt ne izgulj, pont Vkorsinál volt, hogy Levinek 13 hósan jött az elsö fog, de aztán behozta a többi gyerköcöt. Teszel fel képeket a pörcökröl?

Nekem az 1 éves kor még elég pihentetö volt, ott kezdödtek a gondok amikor mindkettö járni kezdett, és felmásztak mindenre. Életveszélyesek voltak. De nem rémítelek el elöre, mert minden kornak megvan a maga nehézsége, és ez nem közhely ikrek esetén. :lol: :lol:

Kata :)
A teszt korosztályonként más. Van benne sok gyakorlat. Pl. bukfenc, 2 lábon ugrálás, különbözö egyensúlyi gyakorlatok. Nézik, hogy a csecsemö kori reflexek leépültek-e, mert sok gyereknél az a gond, hogy megmaradtak, és ezek gátolják a további fejlödést. Nézik a 2 agyfélteke összehangolódását, jobb-bal dominanciát stb.

Lilla :)
9500 Ft az elsö vizsgálat. Nagyon sokan várnak idöpontra, kb egy hónapra rá kaptunk. Én mindig azt mondom, hogyha ott a szülöben a gyanú, akkor inkább nyugtassa meg magát, és utána biztos lehet, hogy nincs gond. Pont Vkorsiéknál Máténál voltak egyensúlyi panaszok, sokat esett, kelt. De nála ez társult mással is, szóval nem jelenti azt, hogy nálatok gond van.
Ja és Egészségpénztárra el lehet számoltatni a vizsgálatot.

Szerintem is nagyon jól türték a gyerekek, hogy eltünt a motor, megérdemelték a drágábbat! :D

Nekem azóta szinte azzal alszanak, ma is vitték a bölcsibe. Mondjuk örület volt amit levágtak vele a Kolpingban, én fogtam sokszor a fejemet, a recepcióig 1000-el mentek le azon a kacskaringós rámpán, életveszély. :evil: :twisted: Viszont a veszprémi állatkertben meg egy áldás volt, hogy volt, mert ennyit sétálva tuti nem jöttek volna.

Edit :)
Remélem Oli jobban van!

Cat
Kép
cateye

Itt vagyok, itt vagyok.

Üdv, újra itthon a tolpingosoknak! Úgy látom jól éreztétek magatokat, és a fotók is sokmindent elárulnak. A motor sztorit sajnálom, pláne azért mert eddig még nem hallottam semmi lopós dolgot a Kolpingban. Mi május végén megyünk, majd magamhoz kötöm a motorokat. A tieitektek amúgy honnan lopták el?

Én is eljátszottam a ki kicsoda a képeken játékot, és eléggé jól tippeltem, sőt annyira örültem neki, hogy a Lurkók neveit is tudtam. ;-)

Kata!
Alvásügyben fejlődünk, már nagyon kifinomultak, és eredményessé váltak a módszereim! Kop-kop...

Cat!
Köszi, hogy ilyen részletesen írtál. Szerintem én is utánaolvasok, aztán csakúgy mint Lilla lehet, hogy teszek egy teszt-próbát. Nekem Bencus a gyanús (nem igazán lehet lekötni a figyelmét, és még egy pár dolog ráillik, amit írál Oliról pl.)

Lilla!
Mi még dögrováson, de amint lehet taliznunk már hívlak is. (Amúgy ezért kerestelek délelőtt 2x telón, úgyhogy akkor nem muszáj visszahívnod. ;-)

Megyek a dolgomra...ja, és én még szívesen nézek páhokos fotókat!

Vikóka

Ui. Jók a tankinik!

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka :) ,Kata :) ,Lilla :)

Azt még azért akartam írni, hogy érdemes megvárni a 3 éves kort szerintem, mert addig spontán is sokat fejlödnek a gyerköcök, és tényleg más az egyéni fejlödés tempója. Én az ovi elött akartam tisztában lenni a helyzettel, hogy miben vagyunk lemaradva.

Cat
Kép
cateye

Kata

Én is feloldom a homeogolyót, mert vigyorogva lenyelik különben.

Cat

Nem csoda, hogy ezek után így vigyáznak a motorokra. :D

Vikóka

Mi is takonyosan....
Motorokat tényleg kösd magadra. A mieink az uszi elől tüntek el és Catéké is. Dettiéké meg a Bobótombolda elől. Egyébként a recepción csak megvonták a vállukat, hogy minden héten ellopnak tőlük párat. Erre megkérdeztü, hogy oké, de ha a 80 ezres ikerkocsit lopták volna el?!!! :evil: De tudna Edit is mesélni a pulcsijaikról.... :twisted:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!!!

Köszönöm a köszöntést itt.Cateye és Kateduo.
Meg mindenkinek.

Köszönöm a tanácsokat és a megnyugtatást.Ma csak délelőtt aludtunk.De ebéd után szoktunk aludni.És erre állunk rá.
Fog meg jöhetne már............
Kíváncsi leszek mikor lesz végre.
Most betegek szegények.

Cateye:
Tennék fel képet de hogyan kell?,Segítség!! :oops:

lini
lini28

Itt a főoldalon van egy Fotóalbum felirat fölül, ott tudsz nyitni albumot. Az oda feltöltött képeket pedig be tudod linkelni ide. Vagy úgy, hogy ráállsz a képre, jobb egérgombot nyomsz és a properties vagy tulajdonságok felirat alapján feljövö címet azt úgy bemásolod ide, hogy a hozzászólásodba megnyomod a kép ikont, majd bemásolod ide a címet, végül megint a kép ikont nyomod meg. Kicsit bonyolult. De az is elég ha bemásolod ide az album linkjét, és mi rákattintva elérjük az albumodat.

Remélem sikerül.

Tolping Fotel:
Mi volt Editék pulcsijával?

Motorlopás: Nekünk kétszer vitték el. Délelőtt a trambulin elől, akkor elkaptam a csajt a fiával. Még neki állt feljebb, és bosszúból legurította a motort a lejtőn, hogy szaladjak utána. Az uszodától nem tudjuk ki vitte el. Dettiékét mint kiderült végül én vittem el, mert a játszón azt mondta a csaj, hogy van egy gazdátlan piros motor a Bobó országnál. Azt hittem, hogy elkeverték a miénkkel, mert ugyanolyan színű volt mint Olié.

A recepción azt mondták, hogy gyakori a motor lopás, erre ki akarnak majd valamit találni. :evil: :twisted:

Csak az nem fér a fejembe, hogy aki eljön egy ilyen drága hotelbe, annak miért jelent értéket egy gyerek motor :?: :idea:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)

Megvan az AFP-m. Teljesen normális. (Meg minden más labor is jó.)
:lol: :lol: :lol: :lol:
És jövő szerdán megyek a Praxisba uh-ra.

Ezt a motorlopást én sem értem. Mondjuk nálam ott kezdődik, hogy egyáltalán hogy jut eszébe valakinek, hogy elvegye a másét??? Amúgy én még azt tudom elképzelni, hogy nem is akarják hazavinni, csak nem hoztak magukkal és ezért "használatba veszik" a másét. Mert hogy miért lopna el egy háromezer forintos motort, aki ki tud fizetni egy ilyen nyaralást, azt én sem értem.

Az enyémek foga is nagyon későn jött. A doki viccesen megjegyezte, hogy ma már nagyon jó protkókat lehet kapni. :) De végül kibújtak és minden különösebb szenvedés nélkül.
Nyugi, nem marad fogatlan a gyerkőc.

Szép estét,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Vikóka,

A tankinik tényleg jók, de pl. az én esetemben meg kell válnom tőle, mert akármennyire is jól néz ki, rajtam iszonyúan szarul áll :cry:

Brigi,

Sajnos nincsen ilyen övterelőm, én nem használtam. Találtatok valamilyen helyet?

Lini,

Üdv itt nálunk, szerintem is egy jó kis társaság jött itt össze!

A motorlopások és a ruha eltűnések mellett nekem az volt a legérdekesebb esetem, amikor azt láttam, hogy reggelinél egy nő az asztalnál pakolja be a hűtőtáskába (!!) a reggelit, tányérostúl(!!). Az asztalterítővel takarta le a táskát, hogy ne látszódjon...

Lilla,

Nekünk rendben működött a Bob. Viszont akartam már ott is mondani, csak elfelejtettem, hogy itthon hagytam azt a dvd-t, amin még volt 6 rész. Ha gondolod, akkor azt is átírom, meg megpróbálom újra a sokrészest.

Aki kér a képekből egy másolatot, az jelezze priviben!

Detti
Aki kér a képekből, az priviben jelezze!

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Edit!

Mi lett a pulcsitokkal? Az is eltünt? Égnek áll a hajam!!!
Oli hogy van? Remélem már jobban és senki sem lett beteg.

Brigi!

Tök jó!!!!!!!!!!! Nagyon szuper!!!! Csak így tovább!!! Néztem a vonalzódat, én kb. ilyenkor 17 hetesen tudtam meg, hogy két fiam lesz.... :D :D :D

Vikóka!

Milyen módszert találtál ki? Én az utobbi időben befeküdtem hozzájuk. Jobb esetben elaludtak, rosszabb esetben 1,5 órát vihigtak, karattyoltak, de legalább megúsztam a vetkőzést. Olvastam közben.. :D

Kata

Kép
kateduo

Szép estét!!

Na ha már ennyien mondjátok biztos lesz fog,előbb utóbb.
Érdekes mert a kisfiamnak van 4,most jön az 5.
Hát hiába egyik fiú másik lány.Eddig a leányzó fejlődött előbb,most le lett körözve.
Az evésre is nehez szoknak rá és még mi lesz ezután. :)
Most mindent pakolnak nyitnak csuknak.
Na megyek mert most míg alszank nyugi van.
Jó éjt nektek is. :wink:

lini
lini28

Megint én.

Kérdés nálatok is egyszerre betegszenek meg??
Elkapják egymástól???
Mert eddig mi igen.Sajna. :(

lini
lini28

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, sajna elég lassan mászunk ki, ráadásul nekem is sikerült benyalni. Zsófi bírja a legjobban, neki elég enyhe lefolyású volt, Anna ugye szerdán kezdte, Zsófi szombat ( :!: ) reggel hányt egyet, meg estére felment a láza, amit egy kúp reggelre le is húzott. Én a hétvégét végigszenvedetem egy állandó hányingerrel, aztán tegnap éjjel megérkezett a hasmenés, mára láz, apát is hazarendeltem a munkából, mert nem tudtam ellátni a csajokat. :( :oops: Anna ráadásul még mindig elég nyűgös, bár már nem hány, a hasa megy.
Dehát egyszercsak vége lesz ennek is.

Viszont most feldobott kicsit ez a pár szuper kép a tolpingozásról, nagyon klassz lehetett! :D
Bár ezek a lopós sztorik... :evil:

Detti, a reggelis...!!! Uramatyám, milyen emberek vannak!

Cat, te elég vehemens vagy (vagy nem? :wink: ), nem gurítottad a motor után a csajt? Nekem ilyen esetben elborul az agyam, biztos kiosztottam volna.

Lini,
én mindig nagyon örülök, ha nálunk fiatalabbak jönnek, mi vagyunk itt a legkisebbek, pedig már mi is nemsokára 2...
Maradj velünk mindenképp, nekem rengeteg segítséget, jótanácsot adtak már a lányok (és a fiú :D )!
Az 1éves kor valóban macerás kicsit, aztán pár hónap könyebbség, aztán megint nehezebb, aztán megint jobb, legalábbis nálunk ilyen periodikus a dolog. Az egyszeri alvás nálunk csak olyan másfél év körül valósult meg, közvetlenül előtte 11-12-ig és du. 4-5-ig aludtak. Aztán kettő már sok volt, 1 meg kevés, jött a nyűglődés, de elég hamar átálltak. Illetve még volt ott egy olyan időszak, hogy a napi programunkhoz alakítva én is bele tudtam játszani, hogy aludjanak-e délelőtt, vagy már csak délután. Mostmár rá sem tudnám venni őket, hogy délelőtt elaludjanak, autózással sem, egyszerűen nincs rá igényük.

Kép
baba888

Lini,
pakolás-nyitás-csukás? most még csak próbálgatják, de lesznek még sokkal ügyesebbek is. És hát ha pl. wc-re megy az ember... :lol:

Kép
Kép

Kép
baba888

Baba!

Én majdnem beledöglöttem az 1 napos hányás-fosásba... :cry: Nagyon brutál, totál kikészíti az embert! Én is hazarendeltem Attilát, de nem tudott jönni. Nem bírtam enni adni a fiúknak, 1-1 kiflit meg kekszet nyomtam a kezükbe délután, amikor nagyon ramaty voltam. Feküdtem a kanapén és nem bírtam felkelni, ők meg ott topogtak mellettem és enni kértek. Szörnyű volt! Nem kívánom senkinek. El tudom képzelni a helyzetedet, de most már lassan vége és meggyógyultok. Kitartás!

Lini!

Általában elkapják egymástól és ezért minden betegség majdnem dupla ideig tart. Bár ezt a calicit Vendel megúszta és apa is. Nem is értem...De örültem neki.

Kata

Kép
kateduo

Baba!

Most látom a képeket!!!!!! :D :D :D

Tök jó hajkeféjük van a csajoknak!!!!! :wink:

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!!! :D

Bocs hogy kozbeszolok :oops: Ha babanetezek mindig benezek hozzatok....
Egyreszrol csak annyit hogy csodaszepek a kepek!!!!Orom nezni ezt a ,,sereg''gyonyoru gyerkocot :D

A masik dolgot Annamarinak irom.Kerlek ne vedd okoskodasnak,csak ugy erzem meg kell irnom....Talan igaza van Lillanak hogy esetleg ismet megmutathatnad a gyerkocoket a Devenyeseknek.En nagyon kozeli kapcsolatban vagyok Deveny Annaval,es eppen mostanaban meselte hogy kiderult,milyen szoros osszefugges van az oxigenhiannyal szuletes es a beszed lemaradasa kozott.Nemregen kerult hozza egy 3 eves kisfiu komoly beszed problemakkal es mostanra a kezelesek es mozgasfejlesztes hatasara gyonyoruen beindult a dolog.Csak ennyi....Gondoltam hatha segitseg....

Es ha mar bepofatlankodtam 8) nehany szo Babanak is...

Szoval,sajnalom hogy igy lebetegedtetek,majdnem lebicajoztam Hozzatok meglepibe.....De ezt most akkor kicsit kesobbre halasztom.Gyogyuljatok meg nagyon-nagyon gyorsan!!!!!!

Sok szeretettel mindenkinek!!!! :D

Rillisz
rillisz

Sziasztok!

Miután mindenki ilyen pozitívan nyilatkozott az elmúlt hétvégéről, mi lenne ha minden év áprilisában megismételnénk ezt????Kinek lenne hozzá kedve???
:lol: Így lelkileg,anyagilag és programilag is tudna mindenki készülni erre!!! :wink:

Oli jobban van.1,5napig volt 40fokos láza,de ahogy elkezdett hatni (kb. éjszaka valamikor) az antibigyó,elmúlt a láz. Torka piros,tiszta takony (amúgy Beni is náthás lett).Ceclor-t kapott,gondolván,hogy ez valami jófajta közösségi baci,amivel ő még nem találkozott.Meg megelőzendő,hogy tüdőgyulladás legyen belőle!
Sajna, a mai szemészetet le kellett mondanunk.Május 13-ra kaptunk új időpontot.
Ruhák eltűnése: Mi jobban jártunk,mint Cat-ék és Lilláék!
Én az uszoda öltözőjében nem pakoltam be a cuccainkat szekrénybe,mert ez a kulcs-olás nem volt ínyemre!!!(3gyerek mellett hozni-vinni a kulcsot!!! :evil: na nem éppelméjű,aki ezt kitalálta).Így az egyik pad szélén szépen egymásra rakva,összehajtogatva voltak a cuccaink,alatta a cipők. Mikor mentünk be felöltözni,ott vetkőzött 2nő 2gyerkkel.Természetesen pont azon a padon,ahol a mi cuccaink voltak.Pedig senki más nem volt az öltözőben.(még hallottam,ahogy morognak,hogy a férjek nem bírtak elég gyorsan átöltözni és nekik úgy kell felvenni a bikinijükat,hogy ott téblábol a 2gyerek!!! :roll: )
A kupac tetejéről leemeltem a 3gyerek ruháját és átköltöztünk a pelenkázó mellé ( az én cuccom+ 3pulcsi ott maradt). Mire a 3gyereket felöltöztettem,a nők kimentek az öltözőből az uszodába. Keresem a többi cuccunk,sehol!!! :roll: :evil: Tiszta ideg lettem,ott álltam vizes fürdőruciban 3 felöltöztett gyerekkel.Ők meg pulcsi nélkül,pedig fújt a szél. Az rögtön bevillant,hogy tuti a nőkön kell keressem a cuccunk.De az se tudtam,kik voltak,mert nem néztem meg őket.Arra emlékeztem,hogy 2kislány volt velük,Némós úszópelusban (ezt a fiúk megjegyezték,miközben öltöztünk) és az egyikre fordítva adták rá. Na most ezeket hogy a fenébe találom meg??! :evil: :evil:
Kipateroltam a gyerekeket az apjukhoz,mondtam neki, helyzet van,várjanak egy kicsit!Bementem az uszodába,ott ejtőzött a nagymedencében 2nő,1hapsi+2kislány.Rájuk kérdeztem, kiderült, ők voltak bent. Egyikük állította,hogy ők ugyan nem rakták el a cuccunkat.Már kezdtem ideges lenni,mondtam neki,hogy ők öltöztek csak ott és amikor elvettem a gyerekek cuccát,még ott volt a többi ruhánk. A másik csaj (szerencséjükre) felajánlotta,hogy megnézi,nem hozták-e el a mi ruhánkta.Persze ott volt!!!Visszaadta,ő bocsánatot kért.
Szóval mi jól jártunk,de azért az ilyen apróságok sok mindent megkérdőjeleznek bennem!!!Azt gondolom,hogy ebben az árkategóriában,már benne lehetne egy olyan megoldás ,ami mindenhol(uszoda,Bobóország,étterem stb.) szavatolná a magánvagyont!

Most mennem kell!
Edit

Kép

Kép
edit73

Lini!
Üdv itt!Mesélj magatokról!Hol s mint éltek?Hogy telnek a napjaitok? Hogy hívják a gyerkőcöket?

Baba!
Csúcs a kép!És a hajkefétek!!!Nálunk ez hátvakaró kefe!Anyának!BRRRRRR! :roll:
Jobbulást!És kitartást!

Detti!
Én kérek szépen másolatot!Majd küldöm a címem!Köszi előre is!

Brigi!
Szuper!Ugye,hogy rendben lesz minden?!Majd azért méselj,hogy mit mondtak a Praxisban!

Lilla!
Ti hogy vagytok? Nagyon taknyosan?

Cat!
Ha van egy kis időd,írd le légy szíves,hogy kb. mi a különbség a gekko-s képességfejl és aközött,amire ti jártok? Nekem ez még nem világos!!Árban nem látok sok különbséget! (ott 10.000Ft az első "vizsgálat",itt meg 9.500Ft)
Nekünk a Gekko közelebb lenne (negyed órányira van egy) és én is nagyon gondolkodom,hogy elviszem őket egy állapotfelmérésre a nyáron. Sok minden szól mellette!!!

Kiliman!
A család egyik fele (értsd ezen az uram meg a nagymajmom+ én) halálra röhögte magát a képeitek kommentárjain!!!A cd-t nem lehetne kommentárral kérni? :twisted: :wink:

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!

Jó, hogy már jobban van Oli, edződik az ovira!!! :wink:
Ez a ruhás story durva! Egyébként a lopáshoz annyit, hogy hiába vagy drága helyen, sokan akiknek van, még többet akarnak....

Képzeljétek, hogy jártam ma. Tudjátok csak az utca aljáig megyek kocsival, ott parkolok, aztán onnan babakocsival a böliig. Ma de. még vásároltam és húst is, tök nehéz volt a csomagom meg meleg is, gondoltam még hazaugrom, nehogy megromoljon a husi ebben a melegben. Kocsival haza, majd vissza. Viszont visszafelé már nem volt hely a kocsimnak így el kellett hagynom a "biztonságos" uncánkat. Lementem a nagy út elejéig és tanakodtam mit csináljak. Innen csak úgy lehet visszafordulni, hogy ki kell menni a nagy útra és körbe vagy pedig ott hagyom a kocsit és du. lemegyünk érte Attilával. Aztán gondoltam egyet és elmentem a bölcsiig. para volt, de sikerült és hazafelé is. Mindig is délben akartam elkezdeni ezt az utat, mert akkor jóval kevesebben vannak, mint reggel. Megpróbálom mostantól így csinálni délben. Tök jó, hogy sikerült!!!!!! :D :D :D :D

Most megyek főzni.....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Kata

Nagy vagy!!!!! Látod, megy ez, csak bátorság! :D

Edit

Hú, szegény Oli jól elkapta, hogy még abtibigyó is kellett neki. Mi elég taknyosan- de nem is tudunk kicsit azok lenni, mi vagy nagyon, vagy sehogy. :wink: Szerencsére más nincs, remélem nem is lesz. :roll:

Rillisz

De jó, hogy benéztél! Gyere csak bátran, amikor csak akarsz! :D Mi újság felétek?

Lini

Képet közvetlenül a gépről is tudsz tölteni. Itt van a hozzászólós ablak alatt olyan, h mellékletek feltöltése. Itt tallózással kiválsztod a gépedről a képet és feltöltöd. Mellé írhatsz szöveget is. Csak figyelj rá, hogy jól lekicsinyítsd a képet, asszem még ki is írja a max méreteket, ha rámész. Kicsinyíteni tudsz?

Írj még magatokról. Ezek szerint a vegyes páros táborát szaporítod. Az tök jó, abból van a legkevesebb nálunk. :D Hajuk van már? Nekünk az nőtt ki olyan borzasztóan lassan, mint nálatok a fogak- már én is azt hittem, h örökre kopaszok maradnak. :wink:

Tali: jó a felvetés, hogy legyen minden évben. De én annak is örülnék, ha többször is talizhatnék veletek. :D Pl nyáron.... Brigi már úgyis felvetette, hogy náluk is bulizhatunk. Vagy akár itt is, ha náluk mégse jönne össze. Ősszel pedig el is utazhatnánk hétvégézni, akár más helyre is, nem muszáj a Kolpingba. Hátha akkor azok is tudnának jönni, akik most kimradtak. Nyáron lehetne akár havonta vmi 1 napos programot kigondolni, amire jöhetne, akinek kedve van. Pl kirándulások, közös játszózások, Velencei tó, esetleg Balcsi....

A mostaniról vmi közös fotóalbumunk nem lesz? Az volna legegyszerűbb... nálunk is készült kb 300-400 kép....

Brigi

De jó, hogy jók az eredmények! A Praxis után végképp megnyugodhatsz madj. :wink:

Baba

Jók a képek. :D Még jó, hogy épp WC-n voltál és nem a WC-kefét találták meg... :shock:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit :)
Szegény Oli jól kikapta! Remélem hamar gyógyul és Marci meg beni megússzák.

Gekko: Nekem nagyon lehúzásnak tünt. Heti egyszer kellett volna vinni öket 45 perces foglalkozásra, de leginkább egy játszóházra hasonlít. Mindezt 16.000 Ft/gyerek/hó. A felmérés díját elengedik, ha beiratkozol a fejlesztésre, ahol 3-4 gyerek van egy csoportban. Én meg sem tudtam volna oldani a munka mellett a gyerekek elvitelét. Utána olvastam a korai fejlesztés témának, és ebben a korban az a jó, ha 15-20 pecet foglalkoznak velük napi szinten. Persze lehet, hogy nektek bevállik. Ha az van közelebb, akkor érdemes felméretni ott öket. De mind az Indexen, mind itt a babaneten a gekkóról nagyon megoszlanak a vélemények. :? Vkorsi Mátéjánál semit nem találtak a felmérésen, közben a BHRG teszten 50% alatt teljesített. De gondolom ez függ attól is, hogy mennyire szakértö aki felméri. Nekem nem szimpi, hogy gombamód szaporodnak a játszóházaik méreg drágán, és küldözgetik a leveleket, hogy "Még mindig nem késö Sámuel képességeit fejleszteni". :evil: :twisted: :evil:

Mi is benne vagyunk az éves kolpingolásban, de a Lilla által emlegetett talik is jöhetnek. 8)

Kata :)
Na látod milyen ügyes vagy! Büszke is lehetsz magadra. Így fog bövülni a kör, és lassan mindenhol autókázol majd Pesten. :D

Baba :)
Nagyon vicces a kép a kefével a csajokról! :D

Cat
Kép
cateye

Lilla,

Mi meg vevők vagyunk a ti képeitekre, meg mindenkiére, aki készített :lol:

Kata,

Látod, mondtam, hogy nem nagy ügy vezetni Pesten sem :wink:

Találkozók, fotelezések - mindenre vevők vagyunk mi is.

Baba,

Bennem még mindig az volt, hogy a lányok 1 évesek... Aztán ránéztem a vonalzódra, és eldobtam az agyam :roll: Mindjárt a második szülinapjukat ünneplik :lol:

Képzeljétek, szombaton megyünk Bernáttal egy másik gasztroshoz. Tegnap voltunk az allergológus dokinőnél, és megemlítettem neki ezt a bukást. Azt mondta, hogy 1. az a doki (ismerte), aki eddig vizsgálta, nem igazán ért ezekhez a gasztros dolgokhoz ( :?: :?: ), 2. az asztma jellegű tünetei simán lehetnek a refluxtól és fordítva, 3. ő, a dokinő kizártnak tartja a lelki okok miatti büfiket...
ÚGyhogy most kiváncsi vagyok, hogy az általa ajánlott orvos mit fog mondani.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!!

edit73: Köszönöm az üdvözlést!

Nevünk Vanda és Bence.Vanda született előbb,tehát Beni egy kis öccsi,pedig ő a nagyobb.
Velencei-tó mellett lakunk.Na nem is tudom leírni ide h a napjainak hogyan telnek.Nagyon gyorsan.Olyan hamar este lesz utána meg megint reggel. :D De nem bánom.Most tanulnak járni.Van is sérülés bőven.

cicamica:
Köszönöm megpróbálok majd képet feltenni.
Nagy hajjal születtünk és most is van. :)

lini
lini28

Kép Szemem fényei

Ők lennének. :P

lini
lini28

Majd még teszek fel képeket,ha érdekel valakit.

lini
lini28

Sziasztok!

Akkor abban megállapodhatunk,hogy ha van valakinek jó tali-ötlete (akár 1napos,akár hétvégi),akkor feldobja ide.Akit érdekel,elmegy!!!
Az országos iker-tali júniusban valahol az ország-közepén nem jöhet szóba?
Közös hétvégébe mi is benne vagyunk bármikor! Akár " olyan kiveszünk egy nagy házat valahol és együtt eszünk-iszunk,játszunk,főzöcskézünk" buliba is! :lol: :wink:

Cat!
Köszi! Még gondolkodom,meg informálódok!Jó lenne egy szintfelmérés,de szakembertől. A hozzánk közeli Gekko csak 1éve nyílt.Nem tudom,hogy mekkorra tapasztalattal rendelkezhetnek.

Lini!
Édesek ezek a gyerkőcök!És azok a nagy bogár-szemek!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

szívesen pakolok még fel képeket, csak az a kérdés, hogy vágva
Kép
vagy vágatlanul? :)
Kép

:lol:

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, csak sajnos hamar eltelt ez a hétvége!!!!!!
Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket!!!
Mi még megálltunk balatonlellén egy kicsit sétálni és hattyúkat, kacsákat etetni, így 17-re értünk haza.

Talik:
Jó lenne, de Én nem mondom tutira, hogy mindegyikre el tudunk menni.

Kiliman!
Jók a képek!!!!
Én is szeretnék majd egy sorozatot.
Szerintem jobb lenne vágva feltenni a képeket. :wink:

Lilla!
Tényleg jó lenne egy közös album, de hol???
Ti is rengeteg képet csináltatok.

Edit!
Sajnálom, hogy beteg lett Oli, jobbulást nektek!!!!
Húúú, ez a ruha story :shock:

Cat!
A fiúk állandóan emlegetik Samut és Olit. :)

Baba!
Jobbulást nektek!!!

Brigi!
Örülök, hogy minden okés veletek!!!

Lini!
Üdv köztünk! Helyesek a gyerkőcök!!!

Judyt
KépKép
judyt

Kiliman :)
Szigorúan vágva. :lol: :wink:

Egyébként hétfötöl fogyózom. :lol:

Cat
Kép
cateye

Kiliman,
ez tuti!!! :lol:
Cat, neked nem kell fogyózni!!! vagy inkább nem neked kell?! :lol: :lol:

Háát, beálltunk a betegesek táborába, Sárikám volt a leggyengébb láncszem, lázas lett tegnap délutánra. De csak ennyi, más baja nincs. Remélem kósza vírus, és 3 nap alatt kiheveri.. A szülinapján csak nem lehet beteg..!!! úgyhogy most mamánál pihenget.

Tamás bevallotta tegnap hogy a fiúk/apák a szaunában v gőzben vagy hol , ahol voltak, élcelődtek rajtunk, hogy túl sokat internetezünk :lol:
Találkozó: persze, benne vagyunk, évi 1 közös Kolping klassz lenne!!!! Meg 1 napos programok is, csak félek túl sokan vagyunk és azért gyakran ezt nehéz összeszervezni..

Lini,
üdv itt, nagyon aranyosak vagytok!! tegyél még fel képet, minket mindig érdekelnek a kis ikerbabák!! Kire hasonlítanak, rád vagy apukájukra?

Kép
nettke

Cat,
tényleg, a motoros eset után nem ordítottad le a nő fejét??...
Micsoda paraszt!

Meme,
nem írtam még, de nagyon jól esett, hogy mikor megérkeztünk, és cipekedtem befelé 3gyerekkel+csomagokkal, találkoztam az uraddal a folyosón és ráköszöntem, hogy mi is ikresek vagyunk (vele volt Kristóf akit a képről megismertem, innen tudtam), kikapkodta a csomagokat a kezemből és elhozta a szobáig! Szóval nagyon kedves volt, és utólag is köszi neki! Igazán jó fej :D

Kép
nettke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?