Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudtam választani bocsi. Ezek olyan kis tüncik róla! Imádom :lol:

Kép
bettó

nagyon édes kislány :D
Ti a kádban is szoktatok lubickolni? Én is gondoltam már rá. de azt hittem lökött vagyok... :oops:

Kép
Kép
labasv

Mi egy pár hete így fürdünk :lol: Szerintem nem vagy lökött. Vagy akkor én is az vagyok? :lol:
Köszike! Az utóbbi képeken éppen magyarázok neki. Pontosabban ami most bejön neki: BÚÚÚÚÚÚÚ BOCI SZOMORÚÚÚÚÚÚÚÚ :lol: ezen nagyokat szokott vigyorogni :lol:

Kép
bettó

Mi nagyon komolyan szoktunk társalogni. :lol: Mindenről van véleményük. Főleg arról, ha leteszem őket, de még nem akarnak aludni. Na akkor aztán méltatlankodnak :lol:

Tegnap nevetgéltek a tükörben lévő babára :D

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Jön a szokásos: NAGYON ÉDESK A CSŐPSÉGEK, de nem bírom kihagyni.

Vivi! Örülök hogy már jól vagytok :lol: , nagyon egyformák a csajok a képen és szépen fejlődnek!

Ildikó! Irigy-irigy az éjszkák miatt :lol: .

Panka! Tök jó ez a dézsába fürdés.

Betti! Ancsuszom is ilyen kis hurkás :lol: , meg a kis popsiját olyan jó dögönyözni már.
Tök jó nektek, hogy tudtok így fürödni, nekünk a leghidegebb helység szinte a fürdő, nincs még benne fűtés, csak hősugárzó, majd át akarjuk vmikor alakítani meg padlófűtést tenni bele, de hagyjuk is , szóval irigy-irigy a kádban való pancsi miatt :lol: .
Nem más színű a hajam hanem le van nőlve :oops: , és ameddig szoptatok nem akarom festetni mert azt vettem észre, hogy terhesség alatt is rosszabb minőségű lett. Egyébként csak csíkoztatni akarom majd, tesómmal már beszéltünk róla (ő fodrász).

Nálunk is mindkét gyerkőc falja a szavakat és nagyokat mosolyognak mikor dumcsizok nekik. Anna csak halkan válaszolgat (bezzeg ha sírni kell van jó erős hangja), Zalán már elég régóta, ha nem tetszik neki vmi akkor veszekszik és csak a végén törik el a mécses, de sokkal dumásabb. Azt vettük észre hogy Anna is kevesebbet sír, egyre jobban el van a körülötte lévő dolgokkal.
Képzeljétek most rajtam kívül mindenki alszik Anna a hálóban a helyén, Zalán és apukája a nappaliban Zalán hurciban.
De Anna ébredezik úgy-hogy megyek is.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Tényleg Vivi, Ti a fogzással hogy álltok, mert nálunk Annámnak nagyon folyik a nyála és minden a szájába vesz, és Zazó is sokszor tömi a szájába az öklét.

KépKép
KépKép
jadika

Jadika: A nyál nálunk is régórta van. Olvastam a neten, hogy ilyenkor már lehet előjele a fogacskának, fogcsíra formájában, de a doki meg azt mondta, hogy egyszerűen felfedezték a nyelvüket, és játszanak a nyálukkal...

Most légy okos :wink:

Nálunk egyébként a pelust tömik rendszeresen magukba. Mikor elalszanak, úgy kell kioperálnom az arcukból :lol:

Az öklük is fincsi, de olyankor főleg, ha éhesek :)

Kép
Kép
labasv

Adri! Értem már. Én nem vettem észre, hogy rosszabb lenne a hajam. Max iszonyat gyorsan nő még mindig. Bár az szerintem a vitaminnak köszönhető, amit még mindig szedek :)
Kincsőnek van egy plüss kis rongyocskája a Dm-ben lehet venni, abból van kettő is. Mi azt szoktuk a szánkba venni.
Nálunk az ököl is sláger és nagyon becsapós, mert mostanság akkor is a szájában van, hogyha nem éhes :shock: Csak akkor nem szívja, hanem mintha rágná vagy mi :roll:
Kincső fenekét én is nagyon imádom. Úgy szeretném már pucin gyömöyzölni, de sajna a fürdés után mindig sírás van. Annyira szeret locsázni. A mi fürdőszobánk is hideg, nekünk is hősugárzónk van. Fürdés előtt negyed órával bekapcsoljuk és akkorra jó kis meleg van. Hogyha fürdés előtt nyűgös, de már megyünk be a melegbe,mindig csendben marad tudja, hogy jön a locsa.
Na megyek, nem akar aludni :(

Kép
bettó

Anna nálunk is tömi a szájába pelut, a cumisüveg cumijával dörzsöli az inyét és néha csak úgy hangosan elkezd sírni, pedig kézben van, nem tudom hogy most ez fogzás-e...
Zazó viszont csak az öklét próbálja enni.

Ja Vivi ha az embernek a mai világban van valahol protekciója és a gyermekeiről van szó buta ha nem használja ki.

Betti! Nkem sajna terhesség alatt is rosszabb volt a hajam meg a körmöm, pedig mindenki épp arról mesélt , hogy jobb lett.

KépKép
KépKép
jadika

Adri! Lehet jön az első fog lassan? De kis édi lesz ahogy vigyorog egy szem foggal :D Nekem szerencsére sosem volt bajom a körmömmel. Most is nagyon erős, csak olyan gyorsan nő, hogy hetente reszelhetem :roll: A hajam.... :x Sose volt erős, vastag szálú, vagy akár sok.

Nektek nem vacakol az iwiw? Nálam pár napja hibát ír, valami html kód vagy mi :roll:

Kép
bettó

Betti! Nem vacakol, de volt már rá példa itt is. Nekünk a netünk szkott :twisted: , ha lejár az 1 éves hűség szerződés valószínűleg lemondjuk.
Nagyon édi lesz szerintem is ha kibújik az első fogacska, de lehet, hogy majd csak 11 hónaposan. Tesóm mesélte, hogy náluk is elkezdőttek már a jelek 3 hós korukban, de fogacska csak 11 hósan lett.
Viszont ma volt itt az egyik ismerősünk, nekik a legkisebb fiúknak már 3 és fél hónaposan kibújt az első foguk.

KépKép
KépKép
jadika

Remélem azért olyan sokáig nem fog vele "szenvedni". Tesómék kislányának is már 3 és fél, vagy 4 hónap már nem is tudom, de hamar kijött az első fogacska :wink:

Szomorú, akkor nálam lehet valami gond? Még csak a belépő oldalhoz sem jut el :evil:

Kép
bettó

Én nem bánnám, hogyha majd olyan 5 hónaposan jönne ki a fog, vagy akár 6. Addig nagyon szeretném szopiztatni és lyukat a mellbimbire nem tervezek :lol:

Kép
bettó

Sziasztok!

Fürcsi nálunk még kiskádban, de valamelyik nap akkorát rúgott, hogy beütötte a kis fejét, nem csoda, 10 cm-t nőtt születése óta. Úgyhogy csatlakozom a lököttekhez, lehet, hogy mi is a nagykádban folytatjuk. Azt hallottam, hogy előtte jó fertőtleníteni a kádat, pl. ecettel, vagy sóval. Egyik sem ártalmas!

Milán újabban úgy alszik el, hogy odahúzom a fejéhez a takaróját, és egészen belefúrja magát, és akkor jól csucsuzik. Lassan elkezdem böngészni a

Bettó!

Igazán leborotválhattad volna a lábad! :lol: :wink:
Nagyon szép Kincső, igazi kiscsajos!!! Örülök, hogy nem válogattál a képek közül, és ennyit feltettél. Ha 25-t teszel az se baj, imádom nézegetni!
Ez mindenkire vonatkozik.

Vivien!

Nagyon arik a csajszik, ők is igazi csajos csajszik, és nagyon hasonlítanak egymásra!

jutiboszi

Nekem is megy az iwiw. Nekem a freemail vacakol állandóan... :?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
valaki meg tudja nekem mondani ,hogy mi volt az az orosz oldal,amivel fotókat lehetett különböző háttérbe rakni?Köszi.
ildikó82

Kép
Kép
labasv

nekem valamiért nem nyitja meg...

Kép
Kép
labasv

Szép napot mindenkinek!

Mindegyik csemete gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép MI is lököttek vagyunk

Kép Ki az a másik baba?
Vendég

Köszi szépen Vivien.Nekem sem nyitja meg:).Lehet megszűnt az oldal.
Akkor mi is lököttek vagyunk már egy ideje fürcsizünk mi is a nagy kádban.Sőt,mi ugy,hogy rendesen megengedjük a kádat vizzel,és nagyon élvezi.És szerencsére jó nagy a kádunk,ugyhogy hárman szoktunk fürcsizni...
Laura:Egyre "férfiasabb" Ádám!Vagány kissrác lesz belőle :lol:
ildikó82

Halihó!

Juti! Tényleg jó nagy a lábikója! Tényleg olyan a póz is. Nálunk a szája tartása maradt meg. Köszi a borotválkozást, majd megmondom Gézának, hogy borotválja le :lol: (bár nekem a férfias férfiak jönnek be :lol: ) Amúgy mi nem fertőtlenítettük le. Hol a Géza lábán tanyázik, hol az enyémen. 3 napja egyedül fürdetem, mert apa egész nap dolgozik, és mi sem szeretünk a kiskádban. Elég nehéz megtartanom és bizony nekem is koncentrálni kell közben a buksijára :D
Azért hurkásodtok rendesen megzabálnám a kis hurkáit!

Laura! Kis édes tényleg ez az Ádám kis formás a buksija :wink:

Kép
bettó

XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/login.jsp
1. sor, 12045. oszlop:

nekem ez jött be amikor a www.iwiw.hu -t beírtam :roll:

Kép
bettó

Nálam van a hiba. Lehet egy csúnya vírus, azt mondta nekem egy okos emberke :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettó

Sziasztok!

Érdekes napunk van-volt, mikor fent voltak a gyerkőcök egyik nyűgösebb volt mint a másik, szerintünk a foguk. Anna szinte felsíkít olyan rossz neki és nagyon nehéz etetni is, a kis nyelvével fékre löke a cumit, hogy inkább az inyét masszírozza vele. Zalánnak sem jó semmi és Őt is nehéz etetni, kész kabaré. Az egyiküket én a másikukat Zoli vigasztalta, egyszerre sírtak mind a ketten, de nagyon keservesen. Vivi te mit csinálsz ilyenkor ha egyedül vagy? Nagyon rossz, hogy alig lehet vagy szinte nem is lehet megvígasztalni Őket, remélem a holnapunk jobb lesz.

Betti! Sajnálom hogy vírusotok van.

Juti! Irigy-irigy a babaúszás miatt, én is szeretném, de itt nincs rá lehetőség :cry: .

Vivi! Te hogy oldanád meg a nagykádban való fürdést, én nem nagyon találok megoldást, hátha van vkinek vmi jó ötlete? Hárman nem ülhetünk be mert akkor ki törli meg Őket? Kétszer meg nem akarok fürödni, meg amég én törölközöm ki vigyázz a babára? Pedig sokkal kevesebb macera lenne.

Pussz!

Lili, Ági, Edina, Driennke, Ami (ha kifelejtettem vkit bocsi)??????????????????????

Pilchard mi újság mi van veletek? Hogyan van Petike?

KépKép
KépKép
jadika

Bettó!

Küldjek borotvát is a csomagba??? Na, csak vicceltem, persze, nekem is férfias pasik jönnek be, bár az én párom külsőre inkább kisfiús, mint férfias, de közelről azért már látszik a 31 év! (amióta velem van)

Ja, fertőtlenítésre visszatérve, nem fontos szerintem, ez csak a modern kor egyik vívmánya, hogy mindent sterilizáljunk, meg ilyenek. Én se viszem túlzásba, ált. tisztítás, és kész!

Egyébként a meztelen kép jó régi, kb. 3-4 hete készült, azóta még hurkásabb, majd fényképezek, csak mindig elfelejtem. Ha nem jön apu, nem készül kép, mert nálunk ő a fotóművész! Majd május 1-én jönnek, akkor 4 napot itt lesznek, tuti rengeteg kép lesz!!!

A Te gépeddel van valami, mert nekem is jó az iwiw!

Laura!

Tök jó az a köntös a bébin! Kár hogy mindent olyan hamar kinőnek! Tényleg nagyon édi Ádám!

jutiboszi

Adrienn!

Kádban fürcsire nincs ötlet, csak úgy, ha tényleg 2x fürdesz, vagy jön egy 3. felnőtt segíteni! Nem egyszerű, az biztos! Majd leírom nektek is, hogy miket csinálunk babaúszáson, és otthon is meg lehet csinálni. Mi sem akarunk sokszor menni, csak néhány alkalommal, aztán amit itthon is lehet a kádban, azt itthon csináljuk majd!

Panka!

Már akartam kérdezni: mire jó a dézsában fürcsizés? Hol vetted a dézsát, és ugyanúgy meg tudod tisztogatni benne a babát, vagy csak az élmény miatt jó, rendes fürcsire nem? Sose láttam még ilyet, ezért nem is tudom elképzelni, milyen lehet!

jutiboszi

Jadika: Igazad van, na meg ugye kel valaki, aki odaadja a babát, ha én már beültem a kádba, nem? A nagyim meg szerintem szívrohmot kapna, ha meghallaná, hogy kádban akarok fürödni a lányokkal :?
Már attól is kiakadtak, hogy a nagykádba rakom a kiskádat. Szerintük be kéne vinnem a szobába vízzel teli, fürdetni, majd ki. Jó kis kör 2X.
Csináltam Anyás képeket...
Kép Lilien és Anya

Kép Jázmin és Anya

Kép
Kép
labasv

Halihó!

Vivien a szemük mindenképpen a tiéd! Már akartam kérdezni, hogy a te családodban volt ikrekes csemete, vagy az apánál? Szerintem az sem kérdés, hogy egypetéjüek voltak-e :wink: Szépek vagytok nagyon!!!!

Juti! Kimondottan neked üzeni a kedves férjem: Azért növesztettem meg a szőrt a lábamon, hogy Kincső tudjon mibe kapaszkodni :wink: :lol:
És bizony az itthoni géppel van valami :twisted: Vírusírás megtörtént, még mindig semmi :twisted:

Képzeljétek, mióta ilyen jó idő volt, kIncső sokkal többet alszik. Tegnap kibírt 4 és fél órát két kaja között. Pedig nem is sétáltunk, csak lent a babakocsiban alukált. Persze estére meg én nem alukáltam sokat. A kisasszony bepótolta a maradást kajailag és kemény 2 óránként evett :shock: Ma már anya refinált volt. Remélem többet fogunk aludni. :D

Kép
bettó

Sziasztok!

bocs hogy nem irtam,néha azt se tudom merre kapjak.Pedig petike igazán jó baba,csak akkor sir ha fáj a pocakja.Néha jön egy görcs akkor nagyon sir,de amikor elmúlik akkor már minden ok.

Még mindig a táppal küzdünk,amit eddig evett az sűrű,és nagy lyukú cumiból ette,megszokta hogy szinte dől a szájába.De mint kiderült ez diétás tápszer,nem lehet hosszútávon adni,igy át kell állitani másra.Most próbáljuk a harmadik félét.Hát nem könnyű,mert ezek a tápok higak,nagy lyukú cumiból fuldoklik,kis lyukún meg nem birja kiszivni.Gondolom eben az is közrejátszik hogy izomhipotóniás,és nincs még mindig annyi ereje hozzá.Meg még az is lehet hogy csak nem izlik neki amiket eddig próbáltunk.Cumisüveg is van már az összes fajta szinte ami létezik,egyszer vmelyik már csak jó lesz.

Kakálni nem tudott eddig,szegénykémet szélcsöveztem,mert annyira szenvedett sokszor,kiderült hogy ez a táp hasmenéses csecsemőknek van,úgyhogy ezek után ne is csodálkozzak ha nem tud kakálni.

Amelita irtó rosszcsont,olyan klassz kis hisztiket szokott előadni,élvezem nagyon.Amúgy meg egy tündérbogár,olyan szövege van hogy sokszor csak tátom a számat.Peti babát imádja,egyfolytában puszilgatja,ölelgeti.

Szerdán megyünk a szemklinikára könnycsatorna átmosásra,csütörtökön meg meglesz végre az EMG,annyira szeretnék már túlleni rajta.Drukkoljatok léccci hogy minden negativ legyen.

MINDEN baba cukii!!

Csajok!Mit csinálnak most a babáitok?Nem akarom összehasonlitani Petit velük,mert nem is lehet,de érdekel.
Én annyira örülök,mert elfordul a tengelye körül,meg tömi a kezét a szájába,Ami nem csinált ilyeneket ennyi idősen.Minden kis mozgásának annyira örülök.

Hú,itt a vihar előjele,asszem lekapcsolom agépet.

GYorsan még 3 képet dobok

Ami vásárolni megy
Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Nem tudom utolérni magamat sajna...

Betti, nagyon köszi a port! Már másnap megkaptam, csak nem volt időm írni. Én meg bírom inni, annyira nem is rossz. Ti megkaptátok a pénzt? Köszi a fáradtságot.
Kincső angyalkád csodaszép! Látszik rajta, hogy boldog baba!
Szőrös-láb-dialógus megnevettetett!

Juti, nem vsz. hogy megyünk Sopronba, májusban mentünk volna a házassági évfordulónkkor, de nem akartunk messzire. De én nagyon örülnék, ha találkoznánk Bettivel is, én szívesen látlak titeket!

Én azon gondolkoztam, hogy Szonjával mikor fürödhet együtt Ábris, mert Szonja már nagyon akarja. :)

CSípőszűrés, 6 hetes kontroll ok. Viszont Szonja lúdtalpas, a kis drágám. Ábris még mindig tündéri, alig sír, olyan kiegyensúlyozott. És profin tartja a fejét. Már megfordult többször hasról hátra, bár nem technikásan, csak a feje súlya húzta el, de akkor is! Büszke vagyok!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Juti: köszi :lol: próbáltam olyan szögből fotózni, hogy ne legye olyan bááálna. Mégis csak a lányok is látni fogják...

Pilchard: Nekünk is ezer féle tápit kellett kipróbálni :? Mindre az átállás min 1 hét volt. Addig kínlódtak. Volt, hogy 2 napig nem volt kaki, aztán utána meg napi 3 :shock: No meg pocifájás... Tele van a szekrény bontatlan dobozokkal, amikről átáváltottunk :?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Vivi! Nagyon szépek vagytok!

Pilchard! Biztoss negatívak lesznek az eredmények! Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Lili! Jó volt olvasni felőletek!

Nálunk is Zalánt áthúzta már a fejecskéje hasról hátra és elfordul az ágyban. Anncsusz csak hason alszik éjjel különben a felébreszti magát az ágya közepére teszem és teljesen feltornázza magát a felső végébe, már kipárnáztam neki.
Tényleg nálatok izzadósak a gyerkőcök, Annám nagyon az attól félek hogy megfázik, de ha átöltöztetem 5 perc sem telik már megint megizzad.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Hello

Vivi:és melyik vált be végül?

Jadika:petyus nem izzadós.

nekem inkább Amival van gondom,éjjel ezerszer takarom be,de kb.10 percig ha rajta van a takaró.

KépKép

KépKép
pilchard

Kép

Kép

Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79

GYÖNYÖRÜEK A BABAK!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Adri,terhesseg alatt nekem is tönkrement a hajam.Söt,meg most is eleg furan nez ki,meg nagyon szaraz lett.

Mikor elkezdtem olvasni a forumot,meg aludt a Mark,mire irni akartam,addigra felebredt es etetni kellett...most meg mar nem tudom kinek mit akartam irni :roll:

Az en Markom is tömködi be a kezfejet a szajaba es jokat cuppog vele. :lol: Nagyokat nevetgel,es allandoan foglalkozni kell vele ha ebren van.Most jatszik a kisagyaban... :lol:
Nalunk 29-en lesz oltas...a karjukba kapjak,ugye????

Kép
ami6

Kép

Kép

Kép
ami6

Halihó csajok!

Pilhard! Tuti rendben lesz minden!!!!

Manka! Szivesen és persze megérkezett a pénecske is :wink: És van változás?
Én is szivesen találkoznék minenkivel. Jó lenne egyszer összehozni :wink:

Jujjj nem tudom még kinek mit akartam írni bocsi, de nagyon izgatott vagyok. Megérkezett Gézu házassági évfordulós ajándéka. Meg is mutatom, remélem fog belőle látszani valami. Ez egy ezüst érem mindkét oldalán garvírozva: Kép Kép

Kép
bettó

ja hogy Kincső mit csinál? ő is hasra fordult, persze a buksi húzta. Értelmesen figyel, mosolyog, néha egy kis gagyogás is van. Ő viszont nem szeret hason aludni, mert akkor egyből mászni kell meg buksit emelni.
Mennem keel, mert leszakad a kezem :lol:

Kép
bettó

Betto,ez nagyon szep ajandek! :D Nagyon tetszik!!!!Az egyik oldalon Kincsö van,ugye????

Kép
ami6

Mark most is hangosan cuppog a kezevel.. :lol:

Pilchard,biztosan minden rendben lesz!!!!!!!!

Adri,nincs tul meleg nalatok es azert izzad a kis Zalan?Azt hiszem a 18° az idealis....egy idöben Mark is izzadt,de akkor mindig 20-22° volt a lakasban..,most mar nem fütök ugy be.

Csajok,szaladnom kell,Mark megunta a cuppogast es kiabal :lol:

Kép
ami6

sziasztok

vagyok lassan már én is
Múlthéten itt volt Anyu,akkor azért nem voltam.Szombaton meg eltünt a gépről a windows,ma lett rá rakva egy ideiglenesen.De elég gatya a gép.Olvasni nem jó rajta ,mert ugrál a lap nem pedig folyamatosan lapoz.Visszaolvasni így nem fogok majd csak ha a gép jó lesz
Írok akkor többet is majd!Jók legyetek!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Bettó!

Ha megkérlek küldenél nekem is olyan csodaport tejserkentésre :wink: Írd meg pü-ben a bankszámlaszámod és elküldöm az árát!!!
Én meg küldöm a címem.
Előre is köszike!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Én is elfelejtettem, mit akartam írni, mire ideérek, kifolyik a fejemből!

Milán is ügyes, de úgy veszem észre, nála az értelmi fejlődés megelőzi a testit, mi nem fordulunk még semerre, hason nagyon utál lenni, mert nem tudja jól emelni a fejét. Hamar feladja, és bömböl. Ha 3 hós koráig is így marad, akkor vinnem kell gyógytornászhoz. Viszont 3 hetes kora óta vigyorog mint a tejbetök, nézi a dolgokat, követi a szemével és a fejével is a tárgyakat, a hang felé fordul, és akár fél órán át képes 1 dologra koncentrálni. ezt ma vettem észre, játszottunk, és fél órán keresztül bámulta a csörgő tigrisét, akármerre lóbáltam a tigrist, követte, ha eldugtam, kereste, és a hangja felé fordult. Ő nem tömi a szájába a kezét, csak ha útjába kerül akkor cuppog vele, például böfizésnél. Mostanában mondókázok neki, nagyon szereti, hallgatja türelmesen, és vigyorog a végén, meg közben is. Ma még a sírást is abbahagyta, amikor elkezdtem a mondókákat.

jutiboszi

Bettó!

Nagyon szép ajándék! Gyönyörű, szuper ötlet! Biztos nagyon örül majd Gézu!!!

Lili!

Megintcsak dícsérni tudom a gyerkőcöket! Tündériek!!! Végre Szonját teljesen elölről is látni, nem csak féloldalt. Nagyon szép pofija van, helyes csajszi.

Ami!

Márk is naaaaaaagyon szép baba! A szája a tiédre hasonlít, nem? Mindegy igazából hogy kire hasonlít, nagyon szép baba!!!

18, 22 fok?????? Nálunk kikapcsolták a fűtést, és még mindig 26 fok van!!!! Mi is meggyulladunk, nem is tudom, mit adjak Milánra! Szerencsére nem izzadós.
Éjszaka meg úgy alszik, ahogy leteszem. Ha oldalra fektetem, akkor esetleg hátra fordul, de még nem mászik el. Mondjuk hasra nem is szoktam fektetni, lehet, hogy holnap napközben hasra teszem, ha elaludt.

jutiboszi

Mi is izzadósak vagyunk. Akár ki jön ide, biztos tesz mégegy takarót a gyerekekre, hogy "úgy szeretik, ha be vannak bugyolálva" :shock: Kiakasztó :?
Aztán mikor csurog a víz róluk, akkor meg azért takarják be, hogy "jaj, megfáznak"!

Nálunk amúgy 25-26 fok van... Se fűtés, se semmi, szellőztetek, mégis. Mondjuk mi ezt szoktuk meg...

Venni akarok valamilyen klímát. Van tapasztalatok ezügyben? Panelban lakunk, és nyáron 40 fok van idebent. én is nehezen viselem, hát még a gyerekek. A ventillátor max 1-2 fokot javít a helyzeten :?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Nálunk olyan 20-23 fok között van attól függ milyen az idő kint, de Annámnak mindegy szinte mindid izzad, Zalán meg nem, Ő tényleg a meleget szereti. Én arra gondoltam nem-e azért van így mert Ancsusz kicsit husisabb :?:

Képzeljétek Annának csupa koszmó volt a kis fejecskéje, de ami a legérdekesebb, hogy nem láttam, hogy ennyire :shock: . Úgy nézett ki mintha a feje tetjén lett volna 1 kicsi, beolajoztam fürcsi elött megdörzsisztem óvatosan, másnap nézem, hogy maradt-e még (a körmömmel óvatosan elkezdtem karpilgálni) hát jól meglepődtem az egész feje teteje olyan volt. :twisted:

KépKép
KépKép
jadika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?