Sziasztok!
bocs hogy nem irtam,néha azt se tudom merre kapjak.Pedig petike igazán jó baba,csak akkor sir ha fáj a pocakja.Néha jön egy görcs akkor nagyon sir,de amikor elmúlik akkor már minden ok.
Még mindig a táppal küzdünk,amit eddig evett az sűrű,és nagy lyukú cumiból ette,megszokta hogy szinte dől a szájába.De mint kiderült ez diétás tápszer,nem lehet hosszútávon adni,igy át kell állitani másra.Most próbáljuk a harmadik félét.Hát nem könnyű,mert ezek a tápok higak,nagy lyukú cumiból fuldoklik,kis lyukún meg nem birja kiszivni.Gondolom eben az is közrejátszik hogy izomhipotóniás,és nincs még mindig annyi ereje hozzá.Meg még az is lehet hogy csak nem izlik neki amiket eddig próbáltunk.Cumisüveg is van már az összes fajta szinte ami létezik,egyszer vmelyik már csak jó lesz.
Kakálni nem tudott eddig,szegénykémet szélcsöveztem,mert annyira szenvedett sokszor,kiderült hogy ez a táp hasmenéses csecsemőknek van,úgyhogy ezek után ne is csodálkozzak ha nem tud kakálni.
Amelita irtó rosszcsont,olyan klassz kis hisztiket szokott előadni,élvezem nagyon.Amúgy meg egy tündérbogár,olyan szövege van hogy sokszor csak tátom a számat.Peti babát imádja,egyfolytában puszilgatja,ölelgeti.
Szerdán megyünk a szemklinikára könnycsatorna átmosásra,csütörtökön meg meglesz végre az EMG,annyira szeretnék már túlleni rajta.Drukkoljatok léccci hogy minden negativ legyen.
MINDEN baba cukii!!
Csajok!Mit csinálnak most a babáitok?Nem akarom összehasonlitani Petit velük,mert nem is lehet,de érdekel.
Én annyira örülök,mert elfordul a tengelye körül,meg tömi a kezét a szájába,Ami nem csinált ilyeneket ennyi idősen.Minden kis mozgásának annyira örülök.
Hú,itt a vihar előjele,asszem lekapcsolom agépet.
GYorsan még 3 képet dobok
Ami vásárolni megy