Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Gyorsan rólunk:
Dani péntek óta mondja rendületlenül, hogy kaka ill. kakó = kakaó és hatalmasakat mosolyog hozzá és nyaldossa a szája szélét.
A másik a MAMSZ=mamusz Kép
annyira cuki, ahogy próbálkozik Kép

Rengeteget táncol! Feltartja a bal kezét maga elé, rázza ütemre a pelust és mondja, hogy pa-pa-pa-pa-pa Kép sokszor olyan, mint aki rap-el Kép egyszer már csinálta, hogy tánc közben maga előtt keresztben meglóbálta a karját a nagy riszában. Kép Hát én ott fetrengtem a röhögéstől.

Amikor tornázunk otthon, akkor az apját utánozza, amikor fekvőtámaszt nyom. 4kézlábra ereszkedik és hajlítgatja a karját és bólogat a fejével. Kép

Ha én tornázom a kazira, akkor a lábemelésnél előrelendíti egyszerre a bal lábát és a bal karját, vagy néha csak a lábát emelgeti Kép

Hétvégén vidéken voltunk a szüleimnél, szépen esett a hó pénteken. Persze gyereknek még nincs csizmája, be is paráztam, hogy gyorsan szerezzünk be egyet. PErsze JB-ben amit kinéztünk, abból csak egy méret volt, az is kicsi.

Dani élvezte a havat, csak nem értette, miért fázik a keze, amikor szorongatja a hógolyót Kép persze a kesztyű 1 percnél tovább nem marad meg a kezén, mert lerángatja, így csak seprűnek jó Kép

Elmentünk szombaton a Brendonba, mert a katalógusukban találtam jó kis hótaposó csizmát. Persze ami tetszett az éppen most passzol a lábára, így nem vettük meg. Szinte még csak őszi cipőkből volt választék.
Ami tutui, hogy dry-tex vagy gore-tex fedőrétegűt és bundabéléses, bordázott talpút akarok neki venni. remélem összejön mielőbb.

Teganp a Vligetben a nagy csúszdához egyedül ment fel a lépcsőn a csúszda szélébe kapaszkodva, ott pedig a kis létrán femászott a csúszdára és lecsúszott apjához Kép Persze a nagy mutatványban végig ott voltam a háta mögött, ha kellenék.

Szilcsike
Hétvégén én is kaptam a hugomtól hátmasszást, pontosabban teljes reflexpontos testmasszást. Nemrég tanulta ki a talpmaszi mellett. Nagyon jól fellazított minden izmot.

Rit
Barlangász Dodesz Kép
Hiába eléggé csöpögtettetek bele a szenvedélyetekből Kép Ahogy mi is a zenemániánkból.
Úszáson mi sem voltunk pénteken, meg előtte sem, majd kell pótolnunk. elvileg mi péntekenként 1/2 5-re járunk, ha az jó nektek, akkor szerintem jöhettek pótolni. Mi vmelyik szerdán megyünk 1/2 5 vagy 1/4 6-ra pótlásra, de még majd pontosan megérdeklődöm.

Reggeli alvás
Hétvégén egyik nap én kelek a gyerekhez, a másik nap a férjem, így mindketten alhatunk is.

Ilke
JÓ ÖTLET A MIKIBULI!!! Kép
A baj csak az , hogy pont most hétvégén látta dani apukámat totál beborotvahabozva és rémülten bújt hozzám. Lehet Miki, csak meg kell mondani neki, hogy óvatosan közeledjen a babók felé.

Nyuszi
Bár nem nekem szólt, De a Chamomilla 15CH-jú a homeopátiás fogzásos csodaszer, vény nélkül. Sárga kis dobozkában van. Az utolsó 2 étkezés előtt vagy után fl órával kell 3-3 szemet beadni, úgy hogy elszopogassa a baba. édes ízű, szeretni fogja. utána legalább fél óráig ne kapjon enni és inni, úgy jobb a hatás.

Szemészet
Nekünk a drnő magától adta a beutalót, merthogy a párom szemüveges.

Forti
Jobbulást Levi babának!

Conti
Ejnye bejnye, nyáron is téli gumival vezetni...
mi 2 hete cseréltük le, ki is próbáltam a legnagyobb hóesésben pénteken.

Kataa
Gratula az unokaöcsihez! Kép

Betti
Nekem 2 hónapig volt mellgyulám szülés után, lázas is voltam, sebes mell stb. Úgy szoptattam. szerencsére csak nekem volt rossz, mert a babám mindent megkapott sőt még adtam is tejet a 6. héttől, pedig nem gondoltam, hogy odáig jutok Kép

Rit
Mi majd a tesó születését akarjuk levideózni, már bánom, hogy Daniét akkor nem tudtuk, de most olyan jó lenne visszanézni.
A Miki imserősödnek nagy pocakja is van és széles öv fogja össze a kabátját? És ugye nem sportcipős, hanem rendes csizmája is van?
Micsoda igények mi? Kép

Nyanya
az én férjem a fejemnél volt, amikor szültem, de ő látott mindent, még fényképezett is, amikor éppen bújt ki Dani. A tv-ben egy műtétet sem tudna végignézni, de a szülésnél nagyon ott volt, komolyan. Kép Büszke is vagyok rá!

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Szilcsike
nem árt ha elviszed szemvizsgálatra beutalot kell kérni a gyerekorvostol .

Anenoma
petike a hétvégén kapott apjátol 3 cd hogy azokall játszhat mert azok nem kelenek azok csak reklám cdék nagyon tetszetek neki mindig cipelte az egyiket magával bár hová mászot a Cd velement Kép .Nagyon aranyos Dodesz a Képen Kép

Nyuszi
én is nagyo Csavargos vagyok föképp ha itthon van a párom is és hát petike is nagyon szeret sétálni a séta adagja nélkül nincs is jol Kép akor elkezd nyüglödni és csak az érdekli mivel lehet engem türelmem határára sodorni Kép .

Forti
a beutalot kérni kell mert a szemészeti vizsgálat nem kötelezö és nem is tudja a legtöbb anyuka hogy el lehet vinni ilyen szürésre a babákat .

Kataa
a ház-lakás vásárlásban igazad van nehéz olyan lakást találni ami megfelelö nagyságu és elrendezésü no meg megfelelö áru Kép házal ugyenez a helyzet csak ott meg az árakal van a baj Kép .

Ilke
én is bene vagyok a télapos Buliba elméletileg Kép.

Kriszta,Dec8
az én párom végig ott volt a szülésnél egyetlen egyszer sem ment vagy fordult el csak mikor a köldökzsinort lehetet volna elvágni akor gondolta meg magát elöször azt mondta hogy elvágja aztán mégsem vágta el Kép szerintem kissé megijedt Kép most is bent lesz velem megigérte Kép.

Sasha
hát nem semmi utatok volt akor de szerencsére megusztátok ép börel .

Pusz Csics és petike
csics

Hali!

Csics!
Szerintem semmi baj Petike súlyával, főleg ahogy a képen is látszik, semmi ok a panaszra.

Gumicukor!
Nagyon ügyi a fiacskád ahogy próbálkozik a beszéddel!

Banyóci!
GratulaKép Nyertél egy csatátKép

Jajj képzeljétek, az előbb elfelejtettem elújságolni, hogy a Gabi szombaton elindult.KépKépKép Egy szobányi távolságot már megtesz és kanyarodik isKép de a küszöb még nagy akadály. Nagyon aranyos ahogy megy, pláne azért mert a fülébe kapaszkodik közbenKép Mintha az olyan nagyon biztonságos fogockodó lenneKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!!
Jó sokat irtatok az utolsó levelem óta.Mi is szenvedtünk. Nem tudom mi van a lányommal, de éjszakánként többször is felkel.Nappal sem igazán akar aludni..pedig nem lázas, a fogunk is kint van már egy ideje..Ma is szinte egész délelőtt visitott, még ha fogtam is. Nyűgös. De nem tudom miért..A fürdéssel is küszködünk még mindig. Eddig imádott fürdeni, most meg ordit. Csak lavórban van nyugton.....
Na, nem nyavajgok tovább.

Forti,
remélem mostmár meggyógyul.Mi volt a dokinál?

Rit,
Legközelebb én is fel fogom vetetni a párommal a szülést.Ő azt mondta egyeltalán nem volt csúnya látvány, és hogy nem undorodott meg tőlem. Pedig ő is rosszul van még a vér látványától is. Mégis mindent végignézett még a varrást is. Ő fehérbőrű, sápatag emberke, mindenki azt hitte a szülőszobában,hogy azért ilyen mert rosszul van, és állandóan le akarták ültetni. Az anyjáék meg kint voltak az apaváróban, és azt hitték hogy rosszul vanKépKép. Pedig hősiesen helytállt!!
Gratula a fogacskához. Nála milyen sorrendben jöttek?
Honnan szedtétek le a Malackát?

Banyóci,
Nálam forditott a helyzet.Jogsi van, autó nincs. Azthiszem az én helyzetem nehezebb, a tiéd bosszantóbb.Kép
Örülök, hogy meg tudtok szabadulni kedves sógornődtől..

dec8,
Köszi a bókot!Igazad van nagy csibész a lány!Bár én nem bánom..Kép!
Én is megnéztem a tiéd lányt, nagyon szép! Jók a képek is, főleg a pancsizósak!Azok közül pedig a bájos.Tényleg az!!
Még egy kérdés:Hogy csináltátok a rózsaszirmos képet?
Hanna jobban van már?

Kataa,
Mi eredetileg úgy terveztük, hogy 4 év legyen a gyerekek között, de mivel ennyire nem sikerült a szopizás, és vágyom rá, hogy megtudjam, milyen az, szerintem nem fogjuk kivárni azt a még 3évet.
Úgy akarjuk hogy 2005 tavaszán szülessen. Bár való igaz, hogy könnyebb lenne, ha a `nagy` addigra már ovis lenne. Majd meglátjuk..
Gratulálok a legifjabb unokaöcsédhez!!

Judy,
Az sns-el meddig sikerült szoptatnod, vagy még mindig szopizik? Gergő mennyi idős?
Mendi is imád hintázni.Bár nekünk csak egy szobahintánk van itthonKép. Volt már, hogy elaludt benne..Kép

Kriszta,
Igazad van, tényleg termékeny az oldal. De azért tényleg örültem, hogy irtál!
Nálunk úgy volt eredetileg, hogy nem jön be.Mondtam neki, hogy nem baj, de mivel nem akartam teljesen idegenek között lenni, akkor behivom a barátnőmet. Erre azt mondta, hogy azt már nem, akkor inkább bejön. Nem erőltettem én sem, én is mondtam neki, hogy felém forduljon..stb.De aztán ő lepett meg engem, hogy ilyen jól birta!!!

Manó,
Irigyellek, hogy ilyen lazán bánsz anyósékkal. Az az igazság , hogy nálam annyira elfajult már a dolog, hogy már ha meglátom apósomat, elkap az ideg.. Nem szoktam veszekedni vele. Nem vagyok ilyen tipus. Idegenekkel igen, de rokonokkal, ismerősökkel nem. Inkább nem szólok semmit, lenyelem.. Bár tudom, hogy nem jó ez a megoldás. Próbálok rajta változtatni.

Beszti,
Mi is c3-at akarunk majd. Ha minden igaz, jövőre sikerül megvennünk..Bár nekem a Peugeot206 is tetszik..Igazából mindegy, csak legyen, jó legyen, és biztonságos..Igen az ár nekünk is behatárolja a tipusokat..
Szemészetre én is elviszem majd a lányt, mert apuka is szemüveges /néhaKép/.

Csics,
Megnézem mindjárt a fiúcskát.
Hát ha anyukád volt, még durvább..Nem valami kedves tőle.Nem jó köztetek a kapcsolat?

Gumicukor,
Gratulálok a fiadnak fejlődéséhez!!Édes lehet nagyon!!Kezdettől fogva tudsz tornázni mellette?
Én próbáltam, de mindig rámmászik. Pedig régen sokat tornáztam, és hiányzik. A zsirpárnákról nem is beszélve...
Csizmát nekünk is kell venni. Hó elején vettem neki egy cipőt, erre jött a hóesés. Most vehetek egy csizmát..
Gratula a kitartásodhoz. Irigyellek érte. Tudom, hogy én elrontottam. Ezért is idegesit annyira.Hogy nem tettem meg mindent, meg hogy már nem tehetek semmit..

Sasha,
Nem semmi!!Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!! Ahogy irtad, hála a párod józan eszének!!Gondolom rutinos vezető!

sorry, hogy sokat irtam...
sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hali!

Csics!
Szerintem semmi baj Petike súlyával, főleg ahogy a képen is látszik, semmi ok a panaszra.

Gumicukor!
Nagyon ügyi a fiacskád ahogy próbálkozik a beszéddel!

Banyóci!
GratulaKép Nyertél egy csatátKép

Jajj képzeljétek, az előbb elfelejtettem elújságolni, hogy a Gabi szombaton elindult.KépKépKép Egy szobányi távolságot már megtesz és kanyarodik isKép de a küszöb még nagy akadály. Nagyon aranyos ahogy megy, pláne azért mert a fülébe kapaszkodik közbenKép Mintha az olyan nagyon biztonságos fogockodó lenneKép

sasha

Kép
sasha

sasha
Téli gumit azonnal!!! Mi is feltetettük múlt héten, most van a Tesco parkolóban akció, ingyen felszerelik, amúgy nekünk a 185/60as gumi 10e volt darabja.

csics
Elvileg pedig épp a vékonyabbak szoktak hamarabb elindulni. Én spec. nagyon örülök, hogy az én gyerkőcöm nem dundi, olyan kis csinik így!!

banyóci
akkor viszontgratula a foghoz!! KépKépKép

gumicukor
A Miki az a rendes fajta igen, még kvarcórát sem vesz elvből, mert az nem illik hozzá!! KépMeg pocakos, öves, bár nedm tudom milyen széles Kép
Az úsziban mi ugye szerdán a 1/2 5ösben vagyunk, az utánunk lévőben ezren vannak, csak szólok előre. na jó, ez mondjuk olyan 20fős csoportot jelent. Mi viszont lehet, hogy megyünk pénteken hozzátok is Kép
Tök ügyi a Dani!! Édes lehet, ahogy riszál.
Dodi meg a játszótéren a rugós-lovas hintán szokott rodeózni, ül rajta, rángatja, hogy mozogjon rendesen, közben jobb kézzel kalimpál a levegőben Kép
A video tényleg jó, ki ne hagyjátok!! Az én párom is fényképezett is közben Kép az albumunkban van is születés-kép Kép

Sasha
nagy gratula a menéshez KépKépKép!!!

Rit és Dodi

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hát ez utóbbi levél, hála az égetnivalóan rosszcsont fiamnak kétszer ment el.

Betti!
Hogy rutinos vezető-e?Kép HÁt az attól függ. Idén nyár elején tette le a jogosítványátKép De azóta már jártunk erdélyben, Berettyóújfaluban, párszor a Balcsinál, meg autóval jár dolgozni azóta. Elképzelhető, hogy azóta annyi rutnit szererzett, de mondjuk ő elejétől kezdve elég jól érzi ezt a vezetés témátKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Megincsak sziasztok!

Csics,
én sem tudtam a szemvizsgálatról. Kiváncsi leszek, szólni fog e a dokinő a státuszvizsgálaton...

Sasha,
Egyszerre csak elindult, és ilyen nagy utat megtesz? Nagyon ügyes.
Aranyosak ilyenkor. Terpeszállásban totyogva csámpáznak, te meg csak nézed, hogy milyen hihetetlen dolog ez..Könnyfakasztó, nem?
Nekem lassan 3 éve van jogsim, de szerintem a párod többet vezetett, mint énKépKép!
Én csak Szolnok-Cegléd útvonalon szoktam néha /anyu szolnoki/. Esetleg kecskeméti Tescóig, de a legmesszebb Ladánybenébe /discoba fuvaroztam/ vezettem meg vissza, az volt a leghúzósabb. Télen, hóesés, jeges út, sötét, nem ismertem az utat, az utasok illuminált állapotban, alva. De sikerült.Kép
Már lassan egy éve nem vezettem. Pedig imádok..KépKép

KépKép
KépKép
szabobetti

Megjártuk az orvost, hát Levi állapota nem javult semmit. Ugyan olyan taknyos mint volt és a torka is piros még mindíg. Kép Mondtam a dokinak a hányásokat, azt mondta hogy az a torkától van, ahogy javul úgy elmaradnak ezek is. Csütörtökön vissza kell vinnem, remélem addigra már jól lesz. Tegnap este nem hányt, ma szépen iszogatott, enni nem evett. Most is tiszta nyűg, sehogy nem jó neki.

Megyek is, most sajna nem tudok sokat irogatni! Kép
Forti

Kép
Kép
forti

Ilke
Mi is mennénk télapózniKép. Ajándékot is viszünk nekik? Hanna imádja a postást, aki szakállas.

Sasha
Szia! Hát ezt szerencsésen megúsztátok. Nekünk is kéne már egy téli gumi, ki tudja mi lesz itt ha már most ilyen idő van.
Gratulálok Gabinak, látod ugyeske fiú!!

Banyóci
hajrá a jogsiért! Én már kezdek belejönni a vezetésbe, és folyton elorozom a kocsit, de már nem pánikolok minden sarkon.

Rit
Hanna benyúl a spájz altón lévő szellőzőn és kivarázsolja a hagymákat, és azt rágicsálja, úgy héjastol.

Betti
A rózsás képet a PhotoShop-al csináltam, az alap képet a www.annegeddes.com -ról töltöttem le (azt hiszem).

Forti
Kitartás! Jobbulást kivánok Levinek, megint. Szegényke nehezen tud kikászálódni, de valamennyit azért csak javulgat.

Mi is megvettük Hanna bélelt cipőjét, ari. melania és csak 5600 volt. tetszik neki Kép

Puszi
dec8
dec8

Forti!

Nálunk doki néni mindíg kijön ha hívom, iagz én mindíg adok neki az elejétől fogva egy ezrest ha kihívom. Viszont így nincs sorbanállás, és az oltásokat is itthon kapta.

Sasha!

Gratula a járáshoz!
AutóKép

Téli gumi: Hát nekünk sincsKép és nem is lezs, a férjem valami 4 évszakos gumit készül venni, V mintázatút, azt mondja az jó lesz nyárra is és télre is. De abból is csak kettőre van most pénzünk, előreKép Ja, autógumikból írta a diplomamunkájátKépKépKép A miénkre 14-es kerék kell, az pesrze mindenhol drágább minta 15--ösKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

És azt még nem is mondtam hogya hülye nagy kutyánk anysoméknál kiharapta az egyik guminkat, úgyhogy mehettünk gumishoz, persze épp az elsőket amik még egész jó állpotban vannak és azt szántuk hátra az autóban. A férjem a kocsiban ült, a kuty ameg jelzett hogy jött valaki, ő nem reagált, erre megrángatta az autót a kerekénél fogvaKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Ferjecske megint kulhonban, elegem van!!!!

Forti

Jobbulast Levinek!!!

Sasha

Hu, meg jo, hogy nagyobb baj nem tortent. Gyorsan lecserelni a gumikat. Nekem is kene, de az uj automhoz meg venni is kene elobb.Kép
Gratulalok Gabcsinak az elindulashoz! Ezek utan jajj neked!Kép

Gumicukor

Nagyon ediket mond Dani baba.Kép Es kitol orokolte a tancos labakat?

Betti

Nalunk is tobbszori keles van ejszakankent, de valszeg fogzas miatt. Ha nem lenne itt anyukam es nem kelne fel hozza az esetek feleben, nem tudom hogy birnam. Igy is van, hogy csak en kellek Emilianak, vagyis cici, hogy megnyugodjon es visszaaludjon. Es most hogy megint babas vagyok, minden nap nappal is le kell hogy fekudjek, annyira hamar elfaradok.
Emilianak is vannak periodusai, mikor nem akar furdeni. Volt egy nagy, mikor csak akkor nyugodott meg, mikor visszatettuk a kiskadat a nagykadba. Azota abban furdik. De van hogy az sem eleg jo. Nem tudom mi okozza ezeket a tiltakozos napokat.

Ilke

A latogatas nagyon jo otlet, koszonjuk a meghivast ,bar egyelore nem tudom mikor tudnank megejteni.Talan a jovo heten. Nagyon szeretnem mar ha befejezodne itt minden munka, tele van a osszes hocipom. Meg a parketta meg a kerites vissza van. Es nalunk is megfordult mar nehany koborkutya az udvarban.Kép
Jaj, megkostoltam az alma-oszit, amit a parommal kuldtel, nagyon fincsi!!!!Kép
Kepzeld, holnap megyek eloszor a dokinohoz, olyan kivancsi vagyok!

Kataa

Gratulalok a kicsi fiucskahoz.(nem is olyan kicsi Kép)

Kepzeljetek a hetvegen voltak itt a ket vendeglanyert. A nem rokon kislany hugocskajat is elhoztak, aki 2 eves volt juliusban es sajna Down-szindromas. Tunderi kis ragaszkodo kislany, tiszta eksztazisban pakolaszta Emilia jatekait a kisszobaban, kozben be nem allt a szaja babanyelven es minden egyes jatekkal kiszaladt hozzank a nappaliba, hogy megmutassa a szuleinek. Kicsit izgultam a Halacskaek latogatasa ota hogy megint eloadja a lanyom a feltekenyt es visit majd ha a jatekahoz nyulnak, de egesz jol viselte.Csak kicsit nyafogott, aztan megnyugodott.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Csak röviden bejelentkeznek, hogy megvagyunkKép!!!
Ma voltunk dokineninel, Rebek 9650gr es 79cm. Megkapta a 15 honapos oltast, Aaron meg alaposan megnezte.(Epp mostanaban meselünk egy Janikovszki Eva törtenete, aminek "A doktorneni taskaja" a cime. Ott is az oltasrol(is) esik szo. Minden nap ezt meseljük...Kép
Rebek meg persze mar megint nem sirt az oltasnal, csak amikor megmerte a sulyatKép...

Azert nem erek ra, mert minden nap valami elintezni valonk van, mi is egy hazzal szemezünk mostanaban, csak mindenfele megerdeklödni valo van...ES meg nem is biztos, hogy a mienk lesz, de legalabb tapasztalatot szerzünk...

Forti!

Remelem, hamarosan meggyogyul mar Levi!!! Es a hanyas is abbamarad vegre!!!

Nyuszi,
Te is eleg sokat vagy egyedül...BAr utobbi idöben nekem panaszkodasra nincs okom, de jövö heten mi is Pepe(Rebi mondja igy -különösen kedveskedve!) nelkül leszünkKép.

Rit,
hagymaevesKép

Kataa
Gratula a testverednek Rolandhoz!!!Azert csak jol alakult a dolog... szep meretei vannak!!!

Most ennyi eleg belölem...
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Jaa, van uj kep a profilomban, "csak" egy honapja keszült..Kép
De majd csinalok egyet a ket gyerköcröl es akkor Aaron is lathato lesz majd!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Atyaég, mennyit írtatok ma!

Kataa!
Én is gratulálok a tesód kisfiához Kép! És az külön jó, hogy nem lett semmi baj!!!

Forti!
Levinek jobbulást! (De mostmár tényleg Kép)

Sasha!
Nem is Ti lennétek, ha valami nem történne veletek Kép. Azért jó, hogy szerencsésen megúsztátok.

Nálunk semmi különös, a náthám gyógyulófélben, viszont szereztem magamnak egy klassz kis övsömört Kép. Remélem a gyerekek nem kapják el, bár ha igen, akkor túllesznek a bárányhimlőn. Én nem is gondoltam, hogy az lehet, mert egyáltalán nem fájt, csak 5 piros pötty volt a hasamon, és viszketett. Eddig akit ismerek, és övsömöre volt, mindenkinek iszonyatos fájdalmai voltak, alig éltek, nekem meg semmi fájdalom. Azért elmentem ma dokihoz, és kiderült, hogy mégis az. Most járhatok naponta lézeres kezelésre, meg valami krémmel kenem. Öröm az ürömben: vérképet is kellett csináltatnom, és tök jó! Féltem, hogy rossz lesz, a szülés utáni súlyos vérszegénység miatt, de úgy látszik, 16 hónap alatt összeszedtem magam Kép.

most megyek aludni, mert holnap reggel 7-kor már az SZTK-ban kell lennem a lézerkard alatt Kép, jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Beszti!
a nyuszik tudják mi a jó Kép
Kriszta
Nyanya

Gumicukor!
Te melyik kórházba vitted szemészetre és hány hónaposan?
Az én férjem sem bírja a tv-ben a mütéteket, én már arra is büszke vagyok, hogy egyáltalán bejöttKép

Csics!
Talán most elvágja a köldökzsinort is. A következöt meg már lehet, hogy Ö vezeti le

Betti!
Elöször nálunk is úgy volt, hogy nem jön be, de aztán több barátja is mondta, hogy milyen nagy élmény. Én mondtam, hogy szeretnén, ha bejönne, de Ö döntse el, nagyon örültem, hogy bejött.

Kriszta
Nyanya

Csics!
El tudnád küldeni azt a cikket, amit a Heim Pál korház lapjában olvastál?
A te gyereked mennyi idös volt, amikor elvitted szemvizsgálatra.
A férjemnek nagyon rossz a szeme, de eddig nem gondoltam, hogy a gyereket el kéne vinnem, mert gondoltam a doktornénije mondta volna, hisz ismeri apukát is. Én is kérek beutalót.
Kriszta
Nyanya

Nyanya
1 éves korban szokták vinni a babákat (drnő szerint előbb nem érdemes), mi kaptunk beutalót, mivel apjuk is pápaszemes + többen a családban. Mivel a VII. kerületbe tartozunk, így a Péterfybe kellett menni. De szerintem a Bethesda-ba is lehetett volna mennünk, mert oda is mehetnek a VII. keresek.
Csak egy rutin vizsgálat, szemfenék, tengelyállás, reflexek stb.

Képeljétek, most olvastam, hogy a Kútvölgyiben 3db 1 ágyas szülőszoba lesz, mindegyik más-más színű és hangulatú, képek, szép függönyök. Milyen jó lesz ott pár év múlva ismét, már alig várom!

most ezer melóm van, majd jövök, ha tudok

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali!
Panda!
Na ezt most jól megkaptukKépKépKépKépKép Hát persze, hogy nem is mi lennénk, ha minden simán ment volna... Persze a lakás eladási mizzériát még le se írtam... Havernak adtuk el, aki ott lakott nálunk. És persze kiderült, hogy kígyót melengettünk a keblünkönKép Nem baj, én jobban jártam. Neki van ugyan lakása, de nekem ott van érte a lóvé és a lehetőség ez szép kertes házra. Ja és annyi adósságot szerzett be, hogy szüksége van egy albérlőre, hogy fizetni tudja a rezsit, pedig neki aztán 175 a nettó fizujaKép Hát persze nem szép dolog a káröröm, de azért olyan jóKép

sasha

Kép
sasha

djeszter
Mi lett a fotós szavazással??? Sikerült??

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Nyugalom, motmár biztosan kifelé lábaltok belőle KépKép Sok.sok türelmet a nyűgös Levihez, neki meg gyors gyógyulást!!

dec8, ilke
szerintem úgy kéne. Mármint a Télapó+ajándék. Valahogy úgy, hogy mindenki visz a saját csemetéjének, megcímkézve, odaadjuk a Télapónak és ő meg a bébiknek. Vagy nem?

Nyusz
Írj majd, mi volt a dokinál!!

Kryss
Nagyon ügyin húzza már rá Rebi a fejére a rucikat!! Dodesz még többnyire inkább nyakbaakasztja, néha sikerül a fején is áthúzni, de utána bepánikol és nyafizik, hogy nem jön le Kép

gumicukor
én a Szt Imrében voltam, ott már most is egyágyas szülőszobák voltak. A miénkben egy Monet -másolattal a falon, a párom meg is csodálta, csak én nem foglalkoztam vele, akkor már fájtam rendesen Kép - de a videónkon rajta van KépKép

sasha
meg neki ott a tömérdek kosz is Kép
Ja a multkor írtál a takarításról. Hát nálunk is ez van, én minden nap felseprek v. porszívózok és felmosok. A szőnyegünk továbbra sincs lerakva, többnyire összehajtva a szoba egyik sarkában, csak esetenként veszem elő. A párom ugyanis asztmás, és a szőnyegből nem tudom olyan jól kiszedni az összes port, így pormentesek vagyunk, viszont hidegebb a padló, emiatt a lakás is.

hagyma
ezek szerint más gyerkőcök is hasonlóan ferde ízléssel rendelkeznek. sebaj, télapóra csoki helyett mehet a hagyma KépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

kondi
Nem is meséltem, végül úgy járunk kondizni, hogy együtt a papával (eljön napközben a melóhelyről). Koedukált a terem, viszont déltájt alig vannak, Dodesz meg ott nyomja velünk. Nagyon élvezi, reggelente együtt pakolja a kondicuccokat velünk Kép Gondoltuk, hogy lehet majd kap játéksúlyzókatKépKépKép

Rit

rit

anemona7

Elnézést, nem tudtam mindent végigolvasni, csak úgy találomra...

Kataa,
Gratula a nővérednek!!!!

Rit,
De jó neked, hogy ennyit tudsz takarítani! Én csak akkor tudok, ha valaki leviszi Solymit, és kb. 1,5 hetenként. Akkor is inkább csak a mi szobánkat és a fürdőszobát. Mindent ki kell hordani, felmosni vagy felporszívózni, letörölgetni, visszahordani a cuccokat... Ha az egész lakást ki akarnám takarítani, az egy egész napos program. Ha az anyukám nem segítene, minden hétvégém erre menne rá.

Képzeljétek, Solymi már egyedül eszik kanállal! Eddig is próbálkozott, de most az ünnep alatt szökkent szárba a produkció. Nagyon büszke vagyok rá!!!!

Zita
parazita

Zita
ok, de mi csak 40nm-en lakunk, így nem nagy kunszt Kép

Rit

rit

anemona7

Rit, ugyanazon az ágyon szültünk!! Én meg fogom rendelni az a Monet képet, már kinéztem a neten, csak még egyet akarok hozzá választani. Nagyon-nagyon tetszett a kép, egyébként is az impresszionisták a kedvenceim, nekem segített, hogy nézhettem.

Gratulálok minden babónak az új produkciókhozKép

Panda, gyógyulj meg hamar, még jó, hogy nem jöttek ki a durvább tünetek, nekem volt egy kolleganőm aki nagyon megszenvedett vele.

Forti, nektek további gyógyulást!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Sasha
Gratulálok Gabinak az egyedül járáshoz KépKöszi ez jol esett Kép.

Betti
hát nem valami fényes a viszonyunk amiota férjhez mentem és petike is megvan csak tovább romlott a helyzet mert mi a páromal tejesen másként nevejük petikét mint ahogy anyu szeretné nem kapot még ki soha petike, nem veszünk neki fölösleges ruhákat ,cipöt,és játékot csak olyan dolgokat szoktunk neki venni amire tényleg szüksége van és a mai napig nem hiszi el az anyukám hogy petike soha nem lesz egy vasgyuro szerinte mi nem adunk neki elég ennivalot neki és hát ritkán halgatok a tanácsaira mert általában mind rosszak inkább halgatok a páromra,az orvosra és itt a lányokra Kép mint anyukámra .

Anenoma
nekem is tetszik igy ahogy van valahogy rajta a suly is arányosan oszlik el Kép söt én igy imádom ahogy van nem is érdekelne anyira ez a suly kérdés ha nem kérdezné anyukám meg mindig ha találkozunk és nem hozná fel ezt a suly témát hogy mien sovány és ha nem hizik akor nem is fog járni én meg persze bedölök neki mert már nagyon szeretném ha petike egyedül mene .

Dec8
és hol vetél enyiért Melániát ? és ez már kimondotan télicsizma ? olyan amelyik nem ázik be és bélelt ? mert én ilyet keresek mert amit most a hétvégén látunk a páromal az árkádban azok vagy kicsik voltak 19méretüek vagy összi csizmák ugyan béleltek voltak de nem viszhatlanok .

Nyuszi
én is elfáradok hamar söt estére már fáj a hátam is elég rendesen söt a csipöforgoim is Kép .

Nyanya
sajna nem tudom elküldeni mert ezt még nyárelején olvastam ezt a ciket és az 1éves vizsgálaton kértem beutalot a dokinénitöl és én utána rögtön el is mentem a szemészetre ahol kivolt irva hogy a látásvizsgálatra elöjegyzés szükséges igy kértem egy idöpontot de csak most oktober elejére tudtak adni nekünk enyien szeretnék vagy enyi gyereknek kell látásvizsgálatra mennie Kép .

Forti
Jobbulást Levinek Küldök neki GYogypuszikat KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pusz csics és petike
csics

Conti
Nekünk is ők a nagy kedvenceink!!! KépKépKép A párom meg is akarta vanni nekem a nagy Impresszionista könyvet ajándékba de 20 rugó körül van, így egyenlőre lebeszéltem róla.

csics
Dehogy is, a súlynak semmi köze a menéshez. Sőt a duci babák nehezebben mozognak és általában később. Egyébként meg mondd meg anyukádnak, hogy elég szomorú, hogy ilyen nézetei vannak, nézzen csak körül maga körül bátran, az ország 80%a túlsúlyos. Szép példa, de én inkább nem nevelem zsírdisznónak a gyerekem, elvégre nem levágni akarom!! Kép Amúgy ha gondolod, vegyél neki egy libát ajándékbe, azt tömheti Kép

Most értünk haza a konditeremből, úgy elfáradtam, hogy alig bírom emelni a karjaimat. Dodesz teljesen fel volt pörögve, most csak 6an voltunk összesen, és csak mi csajokKépKép Az összes pasi az én lányomra bukott, mindenkinek volt hozzá egy-egy jó szava KépKép Dodi persze a játékaival nem játszott, de irtóra bámult mindenkit, riszált a zenére, nézegette magát a tükrökben és persze próbált minket utánozni KépKép

Rit és kondis Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Tegnap este elmentünk a tesómmal és az izraeli emberkével kaszinóba, ott voltunk kb. 1 órát, és nyertünk a ruletten a párommal 100.000 ft-otKép. Tök jó, nem? Ma este megyünk vacsorázni egy Dzsungel nevezetű helyre. Ismeri valamelyikőtök? Utána lehet, hogy ma is benézünk a kaszinóba, majd meglátjuk, hogy mennyire leszünk fáradtak!
Képzeljétek, Gyurci mindig csak egyedül hajlandó elaludni, erre ma a teraszon beült az ölembe, és 2 perc alatt elaludt. Erre fogtam egy nagy bundazsákot, beletettem a gyereket, igy be a járókába, és egy hatalmasat aludt kint a levegőnKép.

Gumicukor
Nagyon ügyes a DaniKép!

Sasha
Gratula Gabinak az elinduláshozKép. Gyurci is pont ilyen rohamléptekkel kezdte. Azóta meg sem áll egész nap!

Betti
Nálunk is vannal ilyen nyűglődős időszakok, amikor semmi se felel meg, amit addig szeretett!
Igen, elég bosszantó ez a jogsi dolog, de csak magamat okolhatom érte, hogy nem voltam elég kitartó a páromnál!

Forti
További jobbulást Levikének és sok-sok gyógypuszi nekiKép!

Kryss
Cuki a képKép!

Panda
ÖvsömörKép! A páromnak pikkelysömöre vanKép! Hát az még egy nagyon sz.r dolog! És gyógyithatatlanKép!
Az övsömört meg lehet gyógyitani?

Gumicukor
Én is olvastam a Kútvölgyiről és engem is teljesen felcsigázottKép!

Rit
Kondizó DodeszKép! Édi lehet!

Zita
Nagyon ügyes a kisfiadKép! Nálunk még csak a kézzel való egyedül evés megy, pedig 1 hónappal idősebb GyurciKép! Na jó, azért nagy ritkán próbálkozik a kanállal, de jobb szereti ha kiszolgálomKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Rit
Nekem meg Van Gogh a nag kedvencem! Az életéről szóló könyvet, amit nagyrészt a testvére levelei és emlékezései alapján írtak a másik agy kedvencem.

Anyósom tele van ilyen jobbnál jobb cuccokkal, imád olvasni és rendkívül széles a látóköre. Nagyon csodálom ezért, és ez engem is arra öszönöz, hogy faljam a könyveket, már amennyire mostanában van erre időm Kép

Anyukám az ellenpélda sajnos könyvileg, mert otthon csak dísznek vannak a jobbnál jobb könyvek, de elő nem venne egyet, hogy esténként olvasson. Furákat is szokott néha mondani és az meg oyan ciki, amikor javítani kell, hogy na, de az nem úgy van.

gumicukor, aki még csak most megy haza és nagyon szeretne Danizni már!!!!

Bazi sok melóm volt ezen a 2 napon és mindet tegnapra kellett. Fel sem álltam még ma. Na, de nem sajnáltatom magam... de azért sajnáljatok már egy picit Kép

köszike, puszika
g

Sziasztok!

Gergő tegnap se és ma se volt hajlandó délután aludni 1 percet sem, én tök hulla vagyok. Most áll át az 1 alvásra? Ma csak a kocsiban aludt. Most vittem nagyobb útra először egyedül, izgultam picit, de azért jól ment.
Tegnap el akartam vinni az 1 éves mérésre, de nem volt tanácsadásKép Vagyis később kezdődött helyettesítés, deén nem akartam máshoz vinni, úgyhogy majd jövő héten. Gondolkodom, hogy a dokit kihívjam-e a vizsgálatokra, vagy ott ejtsük meg. Ilyenkor miket néznek?

Gumicukor
Én is olvastam a Kútvölgyis topikot, jó nagy felfordulás lehet, de bizti jó lesz a végeredményKép Gergő is táncol, újabban már a hintában ülve is rázza a fenelét ide-oda és rötyög nagyokatKép

Bettisz!
Gergőnél 1-től 6 hónapos koráig kellett pótolgatni az sns-sel, kb nap 1-2 decit, ami azért nem túl sok, de ragaszkodott hozzá. Amióta eszik mást is a tejen kívúl már nem kell, most is szopizik és csütörtökön lesz 1 éves.

Sasha!
Húha, nem semmi lehetettKép Téligumikat fel! Még nekem is el kell intéznem őket.
Gratula az elinduláshozKép

Banyóci
Grtaula a nyereményhezKép

Zita!
Nagyon ügyi Solymi, néha mi is próbálkozunk, de Gergő is csak kézzel tud enni, kanállal még nemigen, vagy rögtön eldobja, vagy összeken mindentKép

Panda!
Jobbulást! És nem tudni mi okozza? Bár ha a vérképed jó, akkor biztos minden oké.

Forti
Gyors gyógyulástKép

puszi
Judy és Gergő
Judy

Lányok nagyon köszönjük a gyógypuszikat, úgy látszik használ! Kép
Már tegnap este sem volt hányás, ma már eszegetett egy-két szilárd falatka kajcsit Levi, a tápit is szépen elfogadja és iszik is rendesen. Hőemelkedése még van, de az már nem gáz. Egyszer csak meggyógyul ő is. Kép

Ilke
Lili eszik már?

Banyóci
Tök jó lehetett a kaszinó. Mi is imádjuk a párommal, bár még soha nem voltunk, mindíg csak álmodozunk róla. Játékterembe jártunk régebben de az nem ugyanaz. Az én végzetem a félkarú rabló!! Egyszerűen imádom! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,

Bunkó módon most nem irok személyreszólóan, mert a gyermek nem hagy. Nem tudom mi van vele de én már az idegösszeomlás határán vagyok...
Lenne két fontos kérdésem:
HOl lehet venni:
-Kádba rakható ülőkét. Azthiszem tapadókoronggal lehet rögziteni. Amibenegyedül ülhet a baba. Ne aggódjatok, nem akarom én egyedül fürdetni, csak hátha abban nem orditana.
Beszti, azthiszem a képeiteken láttam, hogy nektek van.
- Másik pedig, hogy babasétáltatót hol lehet venni. Néztem itt Cegléden, de ez egy koszfészek, a játékboltba nem is tudták mi az. Aztán mikor elmagyaráztam csak mosolyogtak, hogy nem is volt ilyenük. Mintha hülye lennék. /nem vagyok benne biztos, hogy nem igy van/
Lehet, hogy nem ez a pontos neve, nemtom. Nem a bébikompra gondolok. Ha megvan nektek a Boldog Baba c. könyv, abban van ilyen, a boritóján is tolja egy fiúcska.

Sietek, mert ordit a jány...
Még annyit, hogy Krisztának gratula a babához, és egészséges fiút/lányt kivánok neked ill. nektek az uraddal..
sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Igen, nekünk van. OKBaby gyártmány, és itt Bp-n két helyen is láttam, a soroksári Megatoys és a Brendon babaáruházban.
De: nem kell nagyon sok ideig, mi már nem használjuk, nem is tudom, hogy érdemes-e ennyi idöre megvenni. Egyedül azért tartom meg (ezért is vettem), mert a következö gyerekeknél még jó lesz. Nagyon szivesen kölcsönadom nekedKépKép, ha a megoldjuk valahogy az eljutattását. Igy az se gond, ha esetleg nem válna be, nem kell kiadnod a pénz érte.
Babasétáltatóra gondolsz, mondjuk ilyenre?
KépKép
Fellelési helye ugyanott (ez még nálunk is használatban van, sajnos nem tudom felajánlani).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sorry.Idegbeteg vagyok. Megirtam az levelem bőséges változatát, már szinte végeztem, mikor a lány megnyomta a resetet..KépKép
Bocsi, leirom holnap mégegyszer, de ma már képtelen vagyok rá.
Röviden azért annyit, hogy Beszti köszi a kedvességed, jól esik hogy ilyen humánus vagy velem, és a csintalan lányommal...biztos hogy lányt szeretnél....?KépKép

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Kipróbálnám!KépKép Nekem már van két huncut fiam, nagy meglepetés már nem érhet!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rit/Conti
A mi szobánkban is Monet volt a falon, vagy minden szobában az van Kép (vagy az uram nem tudta jól beazonosítani, mert én ugyancsak nem emlékszem csak az órára Kép. Te kinél szültél a SzImrében? (én is ott voltam) Az én dokim most ment el és keresek egy újat, mert a kórház szerintem nagyon ok volt (már ahoz képest amikben még voltam).

Zita
Gratulálok az evészethez. Hanna most legfőképpen engem etet, meg mintákat rajzol a falra.

Forti
Örülök, hogy Levi jobban van, látod azért lassan de biztosan meggyógyul. Most Hanna nem hajlandó semmi kanalas cuccot megenni, megőrülök tőle, olyan hisztis és csak tápit hajlandó enni. Inni sem akar, csapkod, kiveri a kezemből az üveget, csak ha lefogom úgy tudom a szájához jutattni, akkor persze szép sokat iszik, mint ha mi sem történt volna. Te mit csináltál Levivel, amikor nem akart enni?

Csics
Hát csepelen vettem a buszvégállomáson. Kép. Bélelt bakancs szerűség, de állítólag vízálló, de azért én impregnáltam pluszba, biztos ami biztos.
Egyébként 20-as, de csak ez az egy 20-as volt, másmilyenben volt más méret is.
Petike is el fog indulni amikor szüksége lesz rá. A soványsággal meg ne foglalkozz, látod én is mit értem el 1 napig zaklatták a gyerekemet, és még mindig nem tudják van-e egyáltalán valami baja.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Forti!
Örülök, hogy jobban van már a LeviKép

GumicukorKép
Szegénykém, azért mostanra már kiDaniztad magad ugyeKépKépKép

Szia Betti!
Azt hiszem én még nem is üdvözöltelek itt a netenKép Akkor most!: Üdv!Kép
Gabi fiam is szokott rosszcsontkodni. Most meg, hogy átköltöztünk anyóshoz egy 9 nm lukba, így az ágyról lehet csak a géphez jutni, de így a manóm is hozzáfér,sőt még fel is márszik ráKépKép

Jajj lányokKép
Panaszkodhatom?Kép Gabim átállt a napi 1x alvászatraKép Pedig milyen jó volt amikor még naponta 2x 1-2 órát aludt. Ma meg csak délelőtt 12 óráig volt hajlandó aludni. 8 órát pörgött ébren, de egyfolytában megállás nélkül. A videókazettákat, a cd-ket az újságokat, a terítőket, rángatta, rágta és szeletelte szanaszéjjel. A játékait 600 helyről szedegettem össze. Az asztalról, még többször szedtem le, és mégtöbbször kellett elráncigálni a gép elől. Mindenáron meg akarja nyomni a monitor bekapcsoló gombját. De közben a billentyűzetet meg nyomja. (a mi gépünk munka miatt non-stop megy, így ez nem olyan jó dolog, mert gabi simán bill. kombinációval majdnem leállította már többször is a gépetKép) NA az ablak meg az ágy mellett van, kb ha a gabi az ágyon áll akkor olyan mellmagasságban van neki. De ott van az ágy végében még a szennyestartó (be van tuszakolva), na arra mindig felmászik az ágyról, így az ablak már a derekánál kezdődik... és püföli az ablakotKép Ez tudjátok mit jelent? Az hogy nyáron meg fogunk dögleni itt a szobábanKép Most jó, zárva van az ablak, de lesz rajta az a biztonsági zár, ami kb 10-15 cm-re engedi kinyitni az ablakot. Na azon aztán nem jön be semmi levegő nyáron... Szóval van meló a gyerekkel rendesen, itt nincs úgy el, mint otthon... akarom mondani a régi lakásunkban. ÚÚÚÚÚgy hiányzik a lakásom.

Jó hírek is vannak. A fiam most úgy alszik mint a bundaKép NEm is csoda. 8 óra folyamatos pörgés után. kész munkaidőKép És rájöttem arra, hogy a 3 rágófoga ami már kijött, csak másfél voltKép Mert mindhárom fog csak félig jött ki. Most jön mindegyiknek a belső fele... Tehát éjjel is megy a nyűglődés, de legalább most már tudom mi a helyzet. Ja és egyre többet megy. Olyan aranyos, csak tudnám miért a fülébe kapaszkodik, ahelyett, hogy egyensúlyozna a kezévelKépKép Ma már simán kiment a szobából a konyhába, ha bizonytalan akkor megáll és újra elindul. De azért még sokat tottyan a fenekére.Kép

na megyek puszi mindenkinek
sasha és az 1é ves totyiKép

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha!

Cska most állt át?Kép Emma már több hete csak 1x alszik, azt is kb déltől olyan 2-1/2 3-ig. Nekeme gyébként ez jobban bejön mint amikor 2x alust 1-1+1/2 órát, mert így jobban ki lehet vele mozdulni és egybe többet alszik. Egy ideig mi is nyűglődtünk, de aztán rájöttem hogy nem tezsem le 10-kor akkor délben simán elalszik és jó sokat alszik egyben. Este így is megy aludni 8-kor.

Betti!

Járkáló nálunk nem jött be, bár a miénk nem olyan profi azstal szerű mint besztiéké, csak simán tolni lehet, majd keresek képet róla. Én már össze is csuktam, mert már inkább tolja a játék babkocsit, meg a triciklit.

manó és második rágófogát növesztőKép Emma

KépKép
manó

Gumicukor

Eloszor en is egyagyasba akartam menni a Kutvolgyibe, de aztan orultem hogy csak a ketagyas fizetosben volt hely. Egyreszt azert ,mert csaszis leven az elso ket-harom nap kinszenvedes es jo ha valaki tud adni egy pohar vizet. Masreszt meg jo ha van kivel dumalni. Tok jo fej volt a szobatarsam.Kép

Forti

Jo hogy javulgat Levi, vajon hogy szedhette ossze ezt a csunya torokgyuszit vagy mit? Virus?

Rit, Conti

Nekem is Monet a kedvencem, meg altalaban az impresszionistak...Kép Van itthon Monet-s naptar, kepeslap, levelpapir...Kép A neten pedig egesz jo kepernyovedoket lehet talalni.

Ma vegre a 20. gyogyszertarban kaptam bogyeszt fogzasra. Gyorsan kellett is, mert Manocska nagyon nyugi volt delutan.

Betti

Nekunk mindketto van. Toliga nagyon bejott, furdetoules vagy mi meg egyaltalan nem. Talan ha ketszer ult benne.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nem is mondtam:

Nagyon aranyosak voltak reggel a gyerköcök. A párom beteg, itthon van, emiatt én sem keltem korán. Olyan fél hét körül hallom ám, hogy Nátán mondogatja a madárhangján: Nen! Nen! Nen! Idönként abbahagyta, aztán elöröl. Hát nem addig mondogatta, amig felébresztette a bátyjátKépKépKép (pedig ki tud jönni a szobából), aztán csak akkor jött ki hozzánk, amikor a bátyja lement WC-re. (Csak hogy érthetö legyen Nen=Beni.)
Olyan jó volt hallani, hogy ennyire fontos neki a testvére.

Manó!

Én is leszedtem már a játékos tetejét, mert állandóan szétszedte, és gondoltam maradjon meg a tesónak, ehhez ö már nagy!KépKép De még most is tologatja, nagyon aranyos, mert beleülteti a macit vagy a nyuszit és azokkal együttKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor!
köszi, akkor nálunk már lassan aktuális mert dec.2.-án leszünk 1 évesek.

Csics
nem baj, Ti is meggyöztetek megyek is beutalóért.

Kriszta
Nyanya

Sasha
Nem irigyellek a 9 nm miatt. Gratula a lépegetéshez! Gabcsi is bepörgött??? Kép Kép Levi is ilyen pörgős, nálunk is mindenhol az ő játékai vannak. De ez nem lesz másként akkor sem, ha kicuccolunk fótra. Szerintem ott a dupla ekkora területen fogja szétpakolni a kütyüjeit.
Levi is imádja a számítógépet, ő múltkor telepítés közben kapcsolta ki, a párom majd fel robbant. Már csak 2-3 perc lett volna hátra. Kép Nálunk is állandóan megy a gép, szintén munka miatt.

dec8
Először is bepánikoltam! Kép Kép Kép Aztán próbáltam nem eröltetni a dolgot, ha nem kellett neki semmi, akkor megkínáltam tápival. Azt elfogadta! (Nem mostanról beszélek) Majd amikor már úgy láttam hogy nagyon sok idő telt el (2-3 hónap) nem evéssel, levittem a dokihoz és mondtam hogy ez így nem jó. Elküldtek vérvételre és kiderült ugye hogy vashiányos azért nem evett. Azóta kapja a vasat, szépen kajál. Most nem, mert most beteg. Most egyáltalán nem erőltettem, csak iszivel kínáltam és ha elfogadta a tápit akkor azzal.

Nyuszi
Levi tőlep kapta el a náthát, de hogy a vírus honnan jött... azt nem tudom. Mármint ami nála a magas lázat és a hányásokat okozta, mert én csak köhögtem és taknyos voltam. Lehet hogy nála erősebben csapódott le ez a dolog??
Tiszta izgi hogy megint pocis vagy, kiváncsi vagyok mit mond majd a doki. Ha lesz uh kérünk szépen képet.

Minket is elért a hisztis korszak, hozta magával a betegség. Levi azon felül hogy egész nap nyűgős, ha nem úgy történik valami ahogy ő elképzeli, már toporzékol. Általában nem szoktam rá figyelni, vagy egyszerűen kinevetem. Annyira édes, kitolja a hasát és közben eltorzult fejjel visít. Nem lehet nem nevetni rajta.
Közben a másik fele, pedig tiszta angyali, ma reggeli is amikor ki akartam venni a kiságyból, átölelte a nyakam az egyik kezével a másikkal pedig megsimizte az arcom. Azt hittem elolvadok. Kép Tök jó hogy már ki tudják fejezni az érzelmeiket gesztusokkal is. Van egy plüss kutyusa is, őt egész nap szeretgeti. Aig bírja el, mert majdnem akkora mint ő, de nyőgve cipeli, puszilgatja és szorítja magához. Kép Kép

Gumicukor
Dani nagyon ügyi, hogy próbál utánozni titeket torna közben és hogy így beszél már. Levim még mindíg csak a vau-vaunál tart, meg persze az üngetésnél. Mindent mutat és közben ünget különböző hangszinteken attól függ, hogy mit szeretne. Egész jól eligazodom már rajta. Kép Ha pedig valami nagyon tetszik neki (pl. a számítógép belülről), akkor sziszegve közelít. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Conti,
Lilire is jó még két tavalyi overall, de amikor beleültetem a babakocsiba, akkor szinte térdig felcsúszik a száruk, (pedig felállva tényleg jó a hosszuk) ezért akartam egy viszonylag nagyot is.
Arra a játszóra nem szoktatok járni, ami a Plussal szemben van? Mi 1x voltunk és elég szimpi volt, esetleg elmehetnénk egyszer együtt.
Hol lehet rendelni a neten Monet képet?

Banyóci,
Lehet, hogy még sem olyan rossz dolog ez a kaszinózásKép?

Dec8,
Lili is szokott néha csapkodni az evésnél és én is teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak ilyenkor. Kicsit vicces ahogy csinálja, olyan mintha el akarna repülniKép.

Rit,
Ok, nyugodtan add meg a számát, majd megbeszélem vele a télapózást. Eddig ha jól számoltam 12-en vagyunk a bulira.

Télapóbuli,
Lányok, nektek mi a véleményetek, hozzon mindenki akkor ajándékot a manójának?

Sasha,
Hű, nem semmi történetekkel halmozol el minket. Ügyes volt Csabid az úton.
Gratula Gabcsinak az elinduláshozKép!

Betti,
C3, hmmm, nekem is arra fáj a fogamKép, de jelen állás szerinte igen messze vagyok még tőle.

Nyuszi,
Apa nálatok nagy világjáró.
Kóborkutyák-brrrrr. Nálunk jövő hétvégén csinálják a kerítést ott ahol átjött a kutya. Kiharcoltam, hogy még idén legyen meg (2 méter magas lesz, remélem ezen már nem jön át).
Mesélj, hogy mi volt a dokinál!
Szólj majd ha ráértek, mi most már nagyjából rendben vagyunk, idén letudtuk a renoválástKép.

Panda,
Hamar múljon el ez az övsömör, nem is tudtam, hogy lézerrel kezelik.

Zita,
Ügyes Solymi, hogy már egyedül eszik. Lili is néha elkéri a kanalat amivel etetem és lazán pakolja a szájába a hamit, én meg csak nézekKép. De mostanában úgy szoktuk, hogy ketten fogjuk a kanalat és a fele így fogy el az ebédnek.

Gumicukor,
Nem mondták a Brendonban, hogy mikor várhatóak a csizmák, mert én is mennék venni? A múltkor a Renoban láttam nagyon jót (bundás, vízhatlan), de 22-től kezdődött. Abba pedig Lili mindkét lába belefért volnaKép.

Forti,
Tök jó olvasni, hogy jobban van Levi! Nagyon édes lehet ahogy írtál rólaKép. Lili úgy szokott megszeretgetni, hogy jó erősen magához szorít mosolyogvaKép.
Köszi a kérdést, most már visszatért Lili étvágya.
Én is imádom a félkarút! 1x volt, hogy valami nagyon összejött és rengeteg százas potyogott ki a gépbőlKép.

Kicsit Liliről,
Eddig ha járkálni szeretett volna, akkor odamászott hozzám, megfogta az újamat és húzott, hogy menjünk. Na ez most megváltozott, egyre magabiztosabban járkál egyedül és most már nem csak 1-2 métert, hanem megállás nélkül körbejárja a lakást. Semmi sincs most már biztonságbanKép. Sőt szaladhatok én utána.
Téli gumikat apa 2 napja cseréltette le az autón, de már kellett is, mert két éve a nyárival ment. Emlékszem tavaly a parkolóban hogy küzdöttünk, hogy el tudjunk indulni, más meg a téli gumikkal már rég úton volt.

Hű, jó sokat írtam, pedig igen fáradt vagyok. Megyek is.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ilke, a posterart.hu-n lehet rendelni reprodukciókat. Én még az idén fogok rendelni, csak még a 2. képet nem választottam ki.
Szivesen elmegyek a játszóra, ott még nem voltunk, mert gyalog kb.2-2,5 km. Az alacskai közelebb van.

Dec8, én a Dr. Kocsis Évánál szültem most. Csak ajánlani tudom. Én a sárga függönyösben szültem, és a Molnár Gabi szülésznő volt velem, mint fogadott szülésznő, mert a férjem nem jött be, anyut meg nem akartam.

Forti, tök jó, hogy javul Levi, csak így továbbKép

Télapó: Szerintem lehetne valami egyforma kis plüss, vagy egyezzünk meg, hogy csokit meg hagymát senki sem rak bele.Kép Tuti, hogy egymás zacskóit fogják sasolni a gyerekek.

Sasha, kitartás a lakáshoz, meg az elinduláshoz! Úgy látom, nem sokat lesztek otthon a nyáron. Nem lehet valamit szerelni az ablakra átmenetileg?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Banyóci
Ha így haladtok, nemsokár vehettek házat és akkor nem kell többet vitázni senkivel KépKép

gumicukor
Én is imádom az életrajzi regényeket, mondjuk azt még nem olvastam, valahogy zeneszerzőkét inkább, nem tudom, miért. Festők közül csak Munkácsyét, mondjuk az nálam alapműnek számít, ha már egyszer békéscsabai vagyok KépKépKép
Viszont, ha már nahy VG rajongó vagy: Én a Napraforgóját imádom, annyira, hogy Londonban rendszeresen elmentem megnézni KépKép - már ismertek a teremőrök, mert volt, hogy csak kicsi időm volt, akkor csak berohantam oda, megnéztem és mentem tovább KépKép - akkortájt kaptam egy csomó variációt is belőle a barátaimtól (képeslap, kulcstartó, stb)
ok, sajnálat megy KépKép
jöttök ma uszit pótolni?

Judy
ezért felesleges kihívni, ugyanazt, mint máskor, csak jobban megmérik: súly, fej és mellkörfogat, hossz.

szabóbetti
szerintem a legjobban akkor jársz, ha felmész a babaszoba.hu-ra, annak a csevegőjében van csere-bere rovat, ill. van apróhírdetés is: elég jó dolgokat lehet találni jó áron és el is küldik neked postán

dec8
Az én dokimat csak ajánlani tudom, nagyon jó fej és jó a humora is, Balogh Tibornak hívják. Van magánrendelése is, én oda járok a Kende utcába. Ja, és nagyon fair. Ő már a 18. héten elmesélte, hogy megy a szülés, mennyit kér, hogy ne a végén lepődjünk meg, és legyen időnk keresni mást, ha nem tetszik. Amúgy a szülés 40 ropi volt. Magánban az első alk. 5, a többi 3,5 sima nőgyógynál, terhességnél kevesebb. És szó nélkül öltözött és rohant be a kórházba hajnali 4kor Kép
Amúgy én az ikeás szobában akartam szülni, csak azt mondták, mivel első, ráadásul rh összeférhetetlenek vagyunk és én vagyok a 0-, így lehet, hogy kell majd vér, és jobb lenne a sima szoba. Persze ok, de végülis, mikor az esemény volt, az nagyon hirtelen történt, én csak 3/4 órát voltam bent: 1/45kor mentünk be, de akkor még csak járkáltam, nem is volt kedvem felfeküdni, 5.05kor meg már a karjainkban volt Dodi. Így nem is érdelekt, hogy milyen szobában vagyok. Azt tudom, hogy iszonyú tiszta volt, rendezett, aránylag barátságos, de fehér. Kép Viszont utána átpakoltak minket az ikeásba (franciaágy, sarokkád, bordásfaltól a mindenig) -itt is mindegy volt már akkor, csak egymással ismerkedtünk. Olyan jó volt, hogy ott lehettünk hármasban, senki nem zavart. Adtak nekünk másfél órát, aztán apa jött haza, Dodeszt meg elvitték megvizsgálni.

sasha
Nyárra már nagy lesz és elmeséled neki, hogy mit szabad és mit nemKépKép

Forti
jó lehet a sziszegés KépKép
a gép nálunk is megy egész nap, de már kiharcoltam, hogy éjjel nem!!!

Conti
Naná!!! Dodi egyeltalán nem eszik édességet, kivéve a szülinapi tortáját! Azóta semmi, nem is tervezem még. A túró rudit imádja, de én csoki nélkül adom neki + krémtúró ami még nasi kategória, az is megy Kép

Rit és Dodi, aki már most készül úszni, pakol rendesen Kép

rit

anemona7

Ilke
Rohrbacher Péternek hívják (remélem jól írtam le a nevét Kép- kissé bonyolult), de nyugodtan Rocizzad csak, mindenki így hívja. Mail: rocika@freeamil.hu Telcsi: 20/227-2060 vagy nappal a Cartográfia száma és őt kell kérni.
Amúgy lealkudtam 10.000re - most jött az emil. Kép
De légyszi egyeztessetek időpontot, mert azt viszont nagyon kéri!!!!

Tényleg jó lenne itt is egyeztetni!! : ugye nem 7végére gondoltatok?? Mert decemberben mi állandóan úton leszünk 7végeken
Amúgy meg szerintem most adj meg egy napot - még mindenkinek van ideje úgy szerveződni, hogy akkorra szabad legyen

Rit

rit

anemona7

Sziasztok
Conti,Anenoma
az inpreszionista festmények tényleg nagyon szépek nekem is tetszetek mikor elöször látam öket Párizsba Kép.

Anenoma
azt én is tudom hogy sok tulsulyos felnött van és mindig mondom a páromnak hogy mien érdekes hogy mig a tulsulyos felnöteket az emberek nem tartják szépnek adig egy 10-12kg 1évest igen és aki alata van 8-9kg 14hónaposokat az nem jo söt a babareklámokban is hurkás babák vanak még 1 olyan babareklámot nem látam amibe olyan kinézetü babák letek volna mint petike.

Banyoci
petike is imádja ha kiszolgáják Kép ha csak üres kanalat adok a kezébe akor rendesen fogja és beveszi a szájába ahogy kell de ha van valami a kanálon már a fejénél fogja meg és tapicskolna vele ugyanez a helyzet a cumisüvegel is a telicumisüvegel csak játszana az ürest meg mutkor kétkézel szépen fogta és ugy akart enni belöle.

sajna menem kell felkelt petike és nem akarja hogy netezekKép

Pusz csics és Petike
csics

Forti,
Mielőbbi javulást Levinek! Szegény, már eleget nyűglődhetett (meg te is)...

Sasha,
Gratula a járáshoz! Nem tudom, nálunk mi lesz, ha Solymi majd csak 1x alszik... Ma most alszik másodszor, úgyhogy 2-től 8-ig lesz haddelhadd...

Zita
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?