Sziasztok!!
Jó sokat irtatok az utolsó levelem óta.Mi is szenvedtünk. Nem tudom mi van a lányommal, de éjszakánként többször is felkel.Nappal sem igazán akar aludni..pedig nem lázas, a fogunk is kint van már egy ideje..Ma is szinte egész délelőtt visitott, még ha fogtam is. Nyűgös. De nem tudom miért..A fürdéssel is küszködünk még mindig. Eddig imádott fürdeni, most meg ordit. Csak lavórban van nyugton.....
Na, nem nyavajgok tovább.
Forti,
remélem mostmár meggyógyul.Mi volt a dokinál?
Rit,
Legközelebb én is fel fogom vetetni a párommal a szülést.Ő azt mondta egyeltalán nem volt csúnya látvány, és hogy nem undorodott meg tőlem. Pedig ő is rosszul van még a vér látványától is. Mégis mindent végignézett még a varrást is. Ő fehérbőrű, sápatag emberke, mindenki azt hitte a szülőszobában,hogy azért ilyen mert rosszul van, és állandóan le akarták ültetni. Az anyjáék meg kint voltak az apaváróban, és azt hitték hogy rosszul van
. Pedig hősiesen helytállt!!
Gratula a fogacskához. Nála milyen sorrendben jöttek?
Honnan szedtétek le a Malackát?
Banyóci,
Nálam forditott a helyzet.Jogsi van, autó nincs. Azthiszem az én helyzetem nehezebb, a tiéd bosszantóbb.
Örülök, hogy meg tudtok szabadulni kedves sógornődtől..
dec8,
Köszi a bókot!Igazad van nagy csibész a lány!Bár én nem bánom..
!
Én is megnéztem a tiéd lányt, nagyon szép! Jók a képek is, főleg a pancsizósak!Azok közül pedig a bájos.Tényleg az!!
Még egy kérdés:Hogy csináltátok a rózsaszirmos képet?
Hanna jobban van már?
Kataa,
Mi eredetileg úgy terveztük, hogy 4 év legyen a gyerekek között, de mivel ennyire nem sikerült a szopizás, és vágyom rá, hogy megtudjam, milyen az, szerintem nem fogjuk kivárni azt a még 3évet.
Úgy akarjuk hogy 2005 tavaszán szülessen. Bár való igaz, hogy könnyebb lenne, ha a `nagy` addigra már ovis lenne. Majd meglátjuk..
Gratulálok a legifjabb unokaöcsédhez!!
Judy,
Az sns-el meddig sikerült szoptatnod, vagy még mindig szopizik? Gergő mennyi idős?
Mendi is imád hintázni.Bár nekünk csak egy szobahintánk van itthon
. Volt már, hogy elaludt benne..
Kriszta,
Igazad van, tényleg termékeny az oldal. De azért tényleg örültem, hogy irtál!
Nálunk úgy volt eredetileg, hogy nem jön be.Mondtam neki, hogy nem baj, de mivel nem akartam teljesen idegenek között lenni, akkor behivom a barátnőmet. Erre azt mondta, hogy azt már nem, akkor inkább bejön. Nem erőltettem én sem, én is mondtam neki, hogy felém forduljon..stb.De aztán ő lepett meg engem, hogy ilyen jól birta!!!
Manó,
Irigyellek, hogy ilyen lazán bánsz anyósékkal. Az az igazság , hogy nálam annyira elfajult már a dolog, hogy már ha meglátom apósomat, elkap az ideg.. Nem szoktam veszekedni vele. Nem vagyok ilyen tipus. Idegenekkel igen, de rokonokkal, ismerősökkel nem. Inkább nem szólok semmit, lenyelem.. Bár tudom, hogy nem jó ez a megoldás. Próbálok rajta változtatni.
Beszti,
Mi is c3-at akarunk majd. Ha minden igaz, jövőre sikerül megvennünk..Bár nekem a Peugeot206 is tetszik..Igazából mindegy, csak legyen, jó legyen, és biztonságos..Igen az ár nekünk is behatárolja a tipusokat..
Szemészetre én is elviszem majd a lányt, mert apuka is szemüveges /néha
/.
Csics,
Megnézem mindjárt a fiúcskát.
Hát ha anyukád volt, még durvább..Nem valami kedves tőle.Nem jó köztetek a kapcsolat?
Gumicukor,
Gratulálok a fiadnak fejlődéséhez!!Édes lehet nagyon!!Kezdettől fogva tudsz tornázni mellette?
Én próbáltam, de mindig rámmászik. Pedig régen sokat tornáztam, és hiányzik. A zsirpárnákról nem is beszélve...
Csizmát nekünk is kell venni. Hó elején vettem neki egy cipőt, erre jött a hóesés. Most vehetek egy csizmát..
Gratula a kitartásodhoz. Irigyellek érte. Tudom, hogy én elrontottam. Ezért is idegesit annyira.Hogy nem tettem meg mindent, meg hogy már nem tehetek semmit..
Sasha,
Nem semmi!!Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!! Ahogy irtad, hála a párod józan eszének!!Gondolom rutinos vezető!
sorry, hogy sokat irtam...
sziasztok,
Betti