Sziasztok!
Megint jó sokat írtatok, szerintem a felére nem is tudok reagálni
Titti
Szerintem is mindent nagyon jól csinálsz! Ne aggódj! Ahogy Cas írta nem egyszerű távol a családtól (én tudom, pedig végül is már a második babám, csak mindent elfelejtettem), de olyan jó, hogy ide lehet jönni, s bármilyen kérdést fel tudunk tenni.
Én valahol olvastam, hogy a babáknak nagyon érzékeny az aurájuk, s mielőtt megérintjük őket először szólni kell nekik, hogy ez fog történni, s hogy az ő kis terükbe sem lehet "ajtóstúl" dönteni...ebben biztos, hogy van valami, bár úgy emlékszem, hogy az újszülettekről írták ezt
Edina
Jobbulást Nektek! Marci is meg van fázva, de mivel nincs láza, s jókedvű én nem is vittem orvoshoz
(először az oltásra gyanakodtam, hogy amiatt, de aztán mi is "dádhásak" lettünk
) Most, hogy írtad, hogy Lilli mennyi gyogyót kapott, elgondolkodtam. Én az orrát szívom naponta többször, s előtte fújunk bele olyan orrspay-t, amit újszülött kora óta kap, s ezt minden este fürdés után szoktuk használni. Most naponta 4* kb.
Homeos bogyóra már én is gondoltam, de itt fogalmam sincs, hogy hol lehet beszerezni, de azt hiszem, hogy kiderítem, mert jövő péneken repülünk haza, s nem jó úgy repülni, ha be van dugulva a kicsi orra
Krisz
Nagyon édik a babók, igazi kis pelenka reklám
Nagyfiad is ügyesen "eljátszik"
A második képen, mi az a fehér a kiságy szélén??
Edit
Hihetetlen csajszi vagy, ugye tudod
Ilyen ügyiket főzni, s közben fényképezni
Gondolkodtál már ilyen típusú szakácskönyv kiadásán
Nekem is összefolyt a nyál a számban, főleg, hogy semmi kaja itthon
Ja, és pont ma találtam rá a Deákné féle bébifejlesztéses könyvre, csak még nem volt időm jobban utána nézni, erre mit látok
hogy te is pont olyan linket teszel fel, ahol ezt foglalják össze! Köszönöm, hogy egy csomó időt spóroltál nekem
Lányok pedig tündériek, de ezt már lassan unod
Ancsa
Kíváncsi lennék egy ilyen szénhidrát táblicskura, ha van valahol neked elmentve
Bár úgysem vagyok képes fogyózni, csak a gondolat foglalkoztat. Na persze mos nyomtam be 150 gramm mogyorós milkát
(felmentésem: mondom, hogy nincs itthon normális ennivaló
, s lusta voltam bármit is készíteni, ez pedig ott volt az asztalon
)
Ja, annyira édesen szunyál Réka
Cas
Marci tényleg nagyon ügyesen eszik, örülök neki nagyon, mert tejcsim ma egyszer volt 80 (bal cici) majd 70 (jobb cici) , több óra különbséggel éjszakai átalvás után, majd kora délután 30 két cici. Na most vagy a mérleg hülye, vagy nekem nem termelődik tejem
De szép lassan belenyugszom, csak annyira, de annyira fog hiányozni (már most érzem), ha nem fog ott szuszogni a cicimen a Drágám
Sebi ügyesedik, mire suliba megy addigra figyeld meg, hogy szeretni fog aludni
de majd addigra Csilla akar felébredni, hogy nehogy már ti is pihenjetek!
Nekem most hihetetlen szerencsém van Marcival, magam sem hiszem, hogy egy baba, hogy tud végig aludni egy éjszakát
Réka
Nem hiszem, hogy Csongornak bármilyen baja lenne, nálunk is láttak a hurkákból egy kis asszimetriát (két doktornéni is mondta), de sehol sem mondták, hogy bármilyen tennivalónk lenne
egyik magyar, másik spanyol dokinéni volt
Mennem kell, felébredt Marcusom
Sziasztok!