Sziasztok!
Szila! Köszi az infókat CORA és RS ügyben.
Én is nézegettem azt az akciós kosarat, de persze a Lacik nem hagytak bámészkodni.
Türelmetlen népség.
A videót köszi, de ne küld el, mert a számítógép és környéke az egyetlen tabusított terület, ahová Lacika nem teheti be a lábát, így nem tudná megnézni. Ha meg behoznám néha teletabit vagy éppen egyszervolt.hu-t nézegetni, sose Babanetezhetnék többé nyugodtan.
Hanga hogy van? A hasmenés is lehet a fogától, nem csak a hőemelkedés.
Tényleg, Danimamáról tudsz valamit? Írtam neki néhány hete, de még nem válaszolt.
Márti! Köszi a könyvajánlást Gordon módszer ügyben.
Norci! A BKV-zás
Téli cipőt én is most vettem Lacikának, expressz ajánlva Sopronban, ahogy a hó leesett.
De nagyon bejött, valami ASSO márkanevű (magyar gyártmány), magas szárú cipőcske, bundabéléses még a talpa is, és csak 6.990,- Ft. volt. Szerintem minőségben ott van, ahol a Siesták 12K fölötti árakon. Megjárattuk pénteken térdig érő hóban, és szombaton ugyanakkora sárban is, és mindkétszer szárazon és melegen került elő belőle Lacika lábacskája.
Norci, Andysj, Zsuzsi, Edit, Márti és Nyuszimanó! Átadtam a gratulákat Lacikának, köszöni.
Azt hiszem, a tegnapi siker véletlen lehetett, mert bár ma is lelkesen ráült a bilire, az bizony száraz maradt.
Persze tudom én, hogy nem megy ez egyik napról a másikra.
Andysj! Gratula Fatusnak (és az egész csapatuknak!) a verseny megnyeréséhez! Édes lehet Madike, ahogy rágózik.
Zsuzsi! Szerintem egy férjnek nem lehet igaza, ha a feleségét piszkálja.
Csakis azt a férjet illeti meg a jog, hogy igaza lehessen, aki elismeréssel és dícsérőleg szól az ő kedves kicsi asszonykájáról!
Punk-tum!
Egyszer Anyukám is beszólt a rendőrnek, amikor a biztonsági övét hiányolták.
Szegény éppen vadul klímaxolt, és felháborodva elküldte a rendőrt melegebb éghajlatra. Közölte vele, hogy neki személyes szabadságában áll akár öngyilkosnak is lenni, és rajta kívül senkinek nem lehet attól baja, ha ő nem kapcsolja be az övét, stb. A rendőr végül sajnálkozó - együttérző pillantással Apámra nézett, és intett, hogy menjenek. Anyu (aki egyébként egyáltalán nem egy hárpia) még otthon is mondta a magáét a fojtogató biztonsági övekről és a kekec rendőrökről.
Edit! Biztosan Riki is hirtelen ugrik majd meg a növésben. Lacika is azt csinálta. Az 1 éves kori státuszvizsgálaton 80 cm.-nek mérték, és még augusztus elején is csak egy kis jóindulattal volt 81. Azután meg úgy megindult, hogy mostanában szinte szemmel láthatóan nő!
A 80-as méretű cuccokat egy évig hordta, a 86-osakat meg mire megvettem, és kimostam, hogy hordhassa, szinte már ki is nőtte.
Solya! Ez az arcideg-bénulás dolog borzasztóan hangzik!
Jobban vagy már? Nem kellene orvosnak megmutatni?
Nyuszimanó! Hogy érted azt, hogy most kellene köbetkezetesnek lenni bilizés ügyben? Szerinted mit kellene csinálnom? A bilit egy jó fél éve megvettük, azóta általában kéznél van, vagy a WC-ben, ahová Lacika simán be tud menni, vagy a játékai között, amikor kihozza. A nyáron egyszer-kétszer próbálkoztam vele, hogy ráültettem, biztatgattam, hogy pisiljen bele, de azonnal felkelt róla, én meg nem eröltettem. Azóta a bili gyakorlatilag játék, nem is értem, honnan tudja a gyerek, hogy mire való.
Hát igen, az élet apró örömei (nincs betét)... az ember csak hosszú nélkülözés után tudja őket értékelni...
Emlékszem, amikor megszültem, mennyire vártam, hogy most már fogok tudni hason aludni... és tényleg, MOST MÁR (hetek óta) tudok hason aludni!
Na, ez csúcs volt. Írtam vagy 2 hónapja, hogy milyen szuper cicifixeket vettem. Akkor volt kb. 4-5 hónapja, hogy Lacika abbahagyta a szopizást, és akkorra teljesen lemondtam már arról, hogy a melleim még valaha összébb mennek. Szóval beruháztam szép új cicitartókra. 2-3 héten belül 2 számmal kisebbek lettek a melleim!
Murphy irányítja a világot!!!!
BMárti