Új privát üzeneted érkezett!

Andi
Néhány gyógyika még Lucnak KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!

Edit!
Rikinek isKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, nagyon édes olyan mosolygósan huncut ezen a képen!

Dzsili
dzsili

Linato
Megnéztem áma lányokat a profilodban, majd elfelejtettem írni, a két nő ahogyan kuncog összenézve....KépKépKépKépKépKép
Örülök hogy sikerült róluk képet feltenned!

Na most már megyek én is aludni:

Dzsili
dzsili

Annyiszor eszembe jutnak Andysjék,mostmar nem felejtem el leirni.Mi lehet veluk?

Edit
edith16

Sziasztok!

Hát, nem szeretném fájdítani a szívét annak, aki nem tudott eljönni, de nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!

Henke: a többiekhez hasonlóan mi is szeretnénk nektek megköszönni a szervezést és a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.
András: üdvözöllek a babanet-olvasók táborában. Kép

Szila: legközelebb tessék eljönni!!! Olyan jó volna téged is megismerni!

Dzsili: örülök, hogy végre láthattalak benneteket is. És még egyszer kérlek, ne haragudj, hogy Toncsi pont akkor bukott egy nagyot, amikor az öledben volt... És köszönjük a férjednek, hogy elhozott benneteket... nem harapnak ám a kismamák, nem kell tőlünk félni. Kép

Szilvi: olyan jó, hogy már a te nevedhez is tudok arcot társítani! Mikorra értetek haza?

Rebi: ha Romi meglátja Csengét a képeken, kétségbeesetten mondja, hogy: cumm, cumm... Kép Kép Kép
(Többieknek: Csengus 5 perc alatt kb. egymilliószor vette ki Romi kezéből a cumit... Kép)

Betegeskedőknek meg egy hadseregnyi gyógyi menetel hosszú, tömött sorokban: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jaj, megyek már aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Szila,
kérdezted a Teletubbiest, nem? Hát a KInderKAnal-on reggel 9 órakor kezdődik. Kép
Ja, hogy bútorbolt! KépKépKép Hát bocsi. Kép

Zsuzsi, most láttam már leírtad. Kép
Nem ismerem az összes mesét, amit mondtál. Nálunk mostanában a video a sztár, van egy-két filmünk és azt nyüstöli Sára. Máté meg csak néha belebelekukkant.
Így aztán - miután harc minden egyes nem a tv előtt töltött perc, ritkán kapcsolom be. Háttérzajnak meg már egyáltalán, ami ugye a német miatt egy kicsit rossz, így még kevesebbet hallgatom őket. Kép Ez van.

De amiért jöttem:
Sára bezárta magát a fürdőbe!!! Tegnap este Mátéval együtt és nagyon ügyes kislány volt, mert ki tudta nyitni pár perc alatt. De ma nem. 40 prcig bent volt, én kintről, ő bentről próbálkozott. Aztán 40 perc után nem bírtam, áthívtam a szomszéd bácsit, aki egy pillanat alatt elfordította a zárat, amivel már jó ideje küzdöttem. Ha ezt tudom előre...
De Sára nagyon ügyes volt! Minimális hiszti, amit le lehetett állítani.
És a legédesebb az volt, amikor először próbálkozott, még vigyorogva mondta, hogy "Sára ugyanugyan ügyes kislány lesz, mint tegnap és Anya majd elkapja a nyakába!" Kép
Aztán most megkértem, hogy ne zárja be magát, de bármikor "elkapom a nyakamba" ha szeretné. Kép Ehhez nem kell bezárkózni.

Zsuzsi,
a képeket sajnos nem tudom megnézniKép Nagyon lassan tölt a képtár és kicsi formátumban pedig nem látom őket. Kép

Dzsili,
szerintem ne szóld le magad! Tök jók a képek! A legjobban az utolsó tetszik, Zsanival, de az is jó, amikor Vilka baba feje még éppen bekukkant a képre! Kép
Ja és ejnyebejnye amiatt, hogy sokkal jöttetek! Szerintem ez akkor is felelőtlenség, ha nincs senki az úton. A gyorsaság nem jelenti feltétlenül, hogy hamarabb odaérsz. Sőt. Kép

És jobbulást a betegeskedőkenk!!!!

Solya
solya

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk a hétvégi kiruccanásról. Péntek reggelre 20 centis hó esett Sopronban, csuda buli volt. Lacikának nagyon tetszett. Kép

Jól le vagyok maradva megint! Kép

Dzsili! Igazad lehet, attól biztosan a falra másznék, ha Életem Párja olyan cuccokkal akarná berendezni a lakásunkat, amik nekem kifejezetten nem tetszenek. Végül is én nézem naphosszat! Nekem ebből a szempontból mázlim van, mert ami Laci kényes ízlésének megfelel, az eddig még számomra is mindig elfogadható volt.

GOrsi! Némelyik pasi mind egyforma?!?! Kép Azt, hogy új monitor, TV, videó vagy éppen autó kellene, az én Párom is észreveszi. Hamarabb, mint én. Kép Bezzeg azt, hogy kellene pár cucc nekem, vagy éppen ronda már a festés a lakásban, hiába mondogatom. Kép Bár ő azt, hogy egy bútor hosszú távú beruházás, éppen a saját javára fordítja. Egyrészt ugye nem vehetünk meg olyasmit, ami neki nem egyértelműen és teljesen tetszik, mert utána évekig, évtizedekig nézheti. Másrészt meg mi is tervezünk költözést, igaz, csak 2-3 év múlva, de akkor is, ki tudja előre, hogy amit most megvennénk, az illene-e majd az új lakásunkba... Kép Már ez is nagy szó, hogy ezekbe az Apukám-csinálta dolgokba belement, de azt hiszem, a költözésig már be kell érnem ennyivel.
A vonat és a repülő Lacikánál is főkedvenc. Még a nyáron megtanították a Keresztfiamék, hogy másképpen brümmögjön a repülőnek, mint az autónak, és a vonatra is mondja, hogy huhuhu. Kép Akárhová megyünk, ha egy repülő hangját meghallja, a földbe gyökerezik a lába, és vadul kémleli az eget, hogy hol lehet. Kép Apósom elvitte tegnap buszozni, úgyhogy lehet, hogy az lesz a következő főkedvenc. Kép Hol voltatok repülőt nézegetni? Biztosan Lacika is élvezné, de lehet, hogy ebben a hidegben én már nem vállalom be. Kép Volt nagy hó, volt cudar hideg, szerintem ennyi elég is volt a télből, én a magam részéről mostmár követelem a tavaszt, vagy elvonulok téli álmot aludni!!! KépKépKép

Szila! Hanga honnan ismeri a teletabikat? 3 mesecsatorna is jön ezen a fránya kábelen, de nem találtam a műsorban sehol. Van egy Mackó, aki nagy kék házban lakik, na, nálunk ő a főkedvenc. Kép

Mennem kell teregetni, remélem, utána fogom tudni folytatni. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Dzsili! Miről beszélsz? Nagyon jók a képek!Kép Kedvencem András és Márti!Kép Nagyon jól sikerült az a fotó!Kép

Edit! Gyógyok Rikinek!KépKépKépKépKép Szerintem most hanyagold a fújni tanítást, nálunk csak rosszabb lett, mert Réka fújás helyett szívta az orrát!Kép Az orrszívó a legbiztosabb!
Nagyon jó a kép Rikiről, sokat nőtt már megint!KépKépKép
Mindjárt itthon vagytok!Kép Itthon lesz netetek?
Kellene majd egy újabb talit szervezni, hogy Editéket is lássuk, nem?

Hogy vettétek az akadályt az óraátállítással? Nekünk most kapóra jött, tegnap végre emberi időben aludt el Réka, így bár egy kicsit korán kelt reggel, de ebéd után 5 perc alatt sikerült elaltatnom, ami nagy öröm, mert őt csak ringatva lehet napközben és azért most már nem bírom sokáig tartani.

Minden betegnek további gyógyokat küldünk!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Megjöttünk mi is!
Megnéztem a talis képeket! Tényleg nagyon jó hangulat áradt azokról a képekről, a Zsuzsiéról is és Dzsiliéről is!
Nekem is Márti és András képe tetszett a legjobban, az olyan jól sikerült!!!
De ezek a gyerekek: nőnek, mint a bolondgombák! Kép Főleg a két kicsi: Toncsi és Vilka!
Vilka tiszta Ármin és Toncsi tiszta Romi! Kép

Zafi! Hatalmas a pocid! Nagyon helyes!!!
Henke! Hát te is mindjárt szülsz, olyan nagy már a pocakod! És olyan jól néztél ki a képeken, olyan boldognak látszottál!

Szilvi, a te pocakod szinte nem is látszik és én nem igen láttam Rebiét sem és Gorsiét sem. Na de ez csak idő kérdése! Kép

Az én pocakom is mintha el kezdett volna nőni, de lehet, hogy csak a sok széltől van, mert állandóan retket eszem, mert azt kívánom. Kép

Volt valaki börzén?
Nekem még karácsonyi ajándékot is sikerült vennem Helenának: egy játék porszívót. Kép

Kis betegeskedők nek és a nagyoknak is gyógyok mennek: KépKépKépKép
Én tudjátok kiről olvastam rég: Danimamáról!

Na megyek, eszem egy kis retket! KépKép

Puszi!
Menta++
menta

Sziasztok!

Hosszas szenvedések árán, de megnéztük (majdnem) az összes képet, szuperek! A házunk bentről szebbnek látszik rajtuk Kép, a kert pedig - hát az épp oly csúnyácska, mint a valóságban! Kép A gyerekekről-felnőttekről készültek klassz pillanatok! Kép

Edit! A csíkos pulcsis göndörke a férjem! Kép Van egy másik kép is róla, a kapuban Mártiékkal!
Hú, nemsokára végleg eljöttök Párizsból? És ha itthon lesztek, fel tudod majd venni velünk a kapcsolatot, hogy halljunk rólatok?

Jut eszembe: BSZILVI! Mi van veletek? Nem jöttetek a talira, és azóta sem tudunk rólatok!!!

Márti! Találtál valami jót a börzén?

Lányok! Nincs valami tippetek, hol lehetne klassz, vízhatlan kantáros nadrág+kapucnis dzseki együttest venni Barninak, olyan 98-as méretben? (Kisebben láttam) Kifejezetten kintre játszani (=fetrengeni) benne, szóval jó occsón! És persze sötét színben, mert kínai boltban láttam szép világos drappot Kép

Képzeljétek, úgy örülök, vettünk 13 db gyümölcsfát, Andrisom most küzd az ültetésükkel!!! Mire a gyerkőcök suliba mennek, jöhettek hozzánk szüretelni! Kép Lesz cseresznye, meggy, őszi- és sárgabarack, szilva, körte!

A másik képzeljétek, hogy egy ismerősünknek, aki épp velem egy napra volt kiírva, 2 napja született meg a kislánya, úgyhogy TELJESEN berezeltem, tegnap nekiálltam babaruhákat mosni, megyek mindjárt vasalni őket, bepakolni a táskámat, stb... Máshogy van ez a 2. gyereknél, Barnival már rég kész voltam ilyenkor, és más dolgom sem volt, csak várni Őt...

Taliról még annyit, hogy a szervezésre nem vagyok túl büszke: legközelebb, ha bármi ilyen lesz, mindenki csak 1 féle dolgot hozzon, jó?! Laura, a hidegtál isteni volt, amit csináltál, és a süti is nagyon bejött (majd leírod a receptjét, légyszi? Meg hogy milyen sonkát használtál a tekercshez!)

Dzsili! Örülök, hogy párod nem bánta meg, hogy eljöttetek! Nyáron azért más lesz, főleg, ha még több apuka csatlakozik (és nem mentek el ilyen gyorsan Kép!

A recept: (mennyiséget nem tudok, ahogy esik, mondjuk magunknak több fokhagymát szoktam használni)
-hagymát+
-fokhagymát olajon megdinsztelsz, rádobod
-a darált csirkemellet (persze más hús is lehet), megpirítod,
-fűszerezed: só, bors, oregano, bazsalikom, majoranna, esetleg kakukkfű ízlés szerint, rá a paradicsom(konzerv), összerottyantod, kész! Lehet cifrázni is, az elején gombával, később kukoricával/zöldborsóval/párolt brokkolival, stb, és a paradicsomba még lehet fokhagymát tenni, hogy intenzívebb legyen az íze. Én mindent egy darálón darálok a hagymától kezdve, így igen gyorsan, fél óra alatt megvan az egész, és dupla adagot szoktam, mert mélyhűtőben eláll, és vészhelyzet esetére is jó! Általában nem spagettit főzök hozzá, hanem csavart tésztát, Barni imádja. És előre összekeverem, sajttal megszórva átsütöm a sütőben - vendégségnél is hatásos Kép!!!

Sziasztok, mára ennyi voltam! Kép

Heni+Barni+Kép(+Andris)
gesztenye

Sziasztok!

A ruha szárad, Lacika alszik, ideális babanetező idő van... Kép

Menta! Kíváncsi leszek, végül sikerül-e a második terhességünk alatt tényleg partnerkapcsolatot kialakítani a dokinkkal. Kép Vagy csak most fogadkozunk... Bár végülis te már jócskán benne vagy, ha neked sikerül, akkor van remény. Kép Az nem mond nekem semmit, hogy ki a dokid, nem olvastam a MÁV-os topikot. Mondtad, hogy majd leírod, kértem, hogy küld el nekem is, nem tudom, elmaradt a megírása, vagy csak lemaradtam a címzettek listájáról.
A festéssel hogy álltok? Kértem azt is, hogy ha elégedett leszel a festővel, aki nálatok dolgozik, add meg a nevét légyszives. Nagyon kellene nálunk is festeni, egy kicsikét tapétázni, meg ilyenek. De azután, ahogy az ablakosokkal megjártuk, soha többé nem engedek referencia nélküli mestert a lakásba. Kép

Nyuszimanó! Nálunk is divat volt a "nem megyek enni" műsor. Én szigorúan csak etetőszékben adok Lacikának, és a beültetés ellen nagyon jól lehet kapálózni. Ha egyszer már beleerőszakoltam a székbe, és az 5 pontos biztonsági övvel maradásra is bírtam a gyerkőcöt, akkor meg jó étvággyal vígan evett. Azután elegem lett a napi 4 közelharc edzésből, és közöltem a kölkömmel, hogy vagy jön enni, vagy nem kap. Persze röhögött, és elszalad. Én meg szépen megreggeliztem, elpakoltam, és kész. Lacika 11 órakor már kapaszkodott fel az etetőszékbe, és tisztán érthetően biztatta magát, hogy "egyél! egyél!". Kép Azóta ha nem jön első szóra, akkor leülök enni nélküle. Mire a második falatot lenyelem, már ott toporzékol, hogy ő is, ő is. Kép Most, a hétvégén, mire kimásztam reggel az ágyból, a Nagyfiú már a Papája mellett ült az asztalnál, és vidám nyam-nyam csatakiáltásokkal ette a Nagyapja reggelijéből kapott falatkákat. Kép
A TV az gáz. Mostanára nálunk is háttérzajjá vált, ha nem megy, akkor Lacika balhézik érte, és ha nem kapcsolom be neki, akkor bekapcsolja magának. Kép Mondjuk ez az én hibám, csak magamat szidhatom érte. Kép Mindenesetre a leszoktatás húzós lehet...

Márti! Bepiszkolt palacsinta KépKépKép

Laura! Az elektromos cuccoknak sajnos nem csak a cukor, de a nedvesség is be tud tenni. Tanácsokat már nem írok, azzal úgyis elkéstem, azóta már tudod, hogy tönkrement-e a klaviatúrátok. Nálunk szigorúan tilos a számítógép asztalhoz bármilyen folyadékot idehozni, úgyhogy mindig kiviszem a bögrécskémet mire Laci hazaér. Kép

Zsuzsi! Ismerős életérzés a "jaj, de nehéz nem veszekedni...". Kép Mert mi ugye vagy a gyerek előtt veszekszünk, vagy soha, mert amikor már alszik, akkor se alkalmas a pillanat a vokálozásra. Ráadásul Laci az a típus, aki ha dühös, akkor rögtön akar "elégtételt venni", vele nem lehet majd később megbeszélni a dolgokat. Így mostanában már sokszor inkább lenyelem, ha valami nem tetszik, pedig nagyon nem ilyen típus vagyok. Kép Viszont Lacikán is egyértelműen meglátszik, hogy mennyire megviseli, ha egyszer-egyszer elragadtatjuk magunkat, és összeveszünk előtte. Kép

Dzsili! Én pl. imádok havat lapátolni. Kép Akkor legalább nem fázok. Kép De attól sírni tudtam volna, ahogy a fákat letördelte ez a hirtelen havazás Sopronban. Kép Jóformán nem lehetett épp fát látni a városban, hatalmas ágak törtek, szakadtak le, borzasztóan nézett ki. Kép

Jaj nekem, mire kirágtam magam az archivumból, született egy új. KépKép Hát én már soha nem érem utól magam?! KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Menta!Mi voltunk,sőt árultunk is.De vettünk olcsón pelenkát,popsitörlőt,Korinak egy cuki kis ruhát,játékot karácsonyra,lányoknak kesztyűt.Nem maradtunk sokáig,de pont annyit árultunk mint amennyit költöttünk.Szóval cserekereskedtünk,pénzbe nem került.Kép
Andi!Lucának további gyógyik,hogy hamar elmúljon az orrfolyás is.Kép

Edit!Rikinek gyógyik.KépAz orrszívót a lányok is utálták,de már megszerették.A Miléna már 4 éves múlt mégsem tudja kifújni az orrát,hiába próbáltuk megtanítani neki már kb.ezerszer.Kori még csak 21 hónapos mégis tudja.Édes a kép a profilban!

Zsuzsi!A te képeid is szuperek.Fényviszonyok és mozgó gyerekek sem tudtak megakadályozni.Kép

Dzsili!Nekem ez a kedvenc képem a lányokról.Nagyon nehéz Milénát rávenni a fényképezkedésre,mert mindig "pofákat"vág.Kép

Többiektől bocsi,de rohannom kell apóssal kötözésre a kórházba.Ha hazaértünk folytatom.
linato

Sziasztok!

Rebi!
Szombaton Zsani persze nem aludt vissza, bár többször befeküdt az ágyába, de inkább csak dalolászott, végül feladtam.Kép Este 10-kor még sikongatva rohangált és már azt hittük el sem fog aludni. Valószinűleg az autóban az a fél órás szundi elég volt neki.Kép

Laura!
Rebiéknek köszönhetően hamar hazaértünk(4 körül?) Én is örülök, hogy megismerhettelek és titkon lestelek, hogyan tudsz a 2 gyerkőc körüli teendőkkel megbírkózni. Hát minden elismerésem!!!KépKépKép Ezek szerint nekem is menni fog?Kép

Zafi!
Biztosan eljön az idő, mikor Réka is elkezdi a fodrászkodást.Kép Egyáltalán nem engedi, hogy valamit beletegyél a hajába? Pedig jó dús haja van, ha megnőne lenne ám copfja!Kép
Ja, és a talin nem is mondtam: szép nagy pocid van!Kép

Dzsili! Zsuzsi!
Szerintem is nagyon jók lettek a képek, akármit is mondtok!Kép

Linato!
A kép láttán szinte hallottam a huncut kuncogást!Kép Nagyon jó pillanatban fotóztatok!

Edit!
Mekkora lett Riki!Kép A profilodban olyan nagyfiús szerkóban van! Megnéztem az albumot is és ott láttam, hogy születése után 11 napot volt Riki kórházban.Kép A szívzörej miatt?
Rikinek is küldjük a gyogyókat!Kép

Andi3!
Örülök, hogy jobban van már Luca!Kép Azért még küldjük a gyógyókat!

Bogancsi!
Nektek külön egy családi extra gyogyócsomagot küldök!!!Kép

Norci!
Hogy vagytok? Vili már teljesen meggyógyult? És Te?

Henke!
Ezt a receptet mi is kipróbáljuk!Kép Remélem estére már kész lesz a kórházi csomagod, mert mostmár bármikor szükséged lehet rá.Kép

Vasárnap mi is kint voltunk a Bababörzén és 1 óra alatt mindent sikerült megvennem, ami kellett.Kép Igaz Zsaninak szinte csak pizsi kellett, de most aztán van belőle elég!

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Ma nem szabadultok tőlem... Kép

Laura! A munkahelyi feszültségek miatti veszekedés ellen nálunk működik az a módszer, hogy amikor Laci hazaér, mindig megkérdezem, hogy mi újság, milyen napja volt. Akkor elpanaszolja, hogy mindenki hülye, csak ő villanyoszlop Kép, és ettől lehiggad egy kicsit. Nem is gondoltam volna, hogy ez mennyire fontos neki, de éppen a múlt héten kedden borult nagyot nálunk a bili. Engem iszonyúan kiakasztottak (q. citibank Kép), és egyszerűen képtelen voltam rá, hogy megértően hallgassam a szokásos durrogását. Ő is dühösebb volt a szokásosnál, és fel nem foghatta, hogy miért nem sz..rom le a citibankot, miért érzem becsapottnak és megalázottnak magam, ahelyett, hogy őrá figyelnék, meghallgatnám és megérteném őt, és biztosítanám róla, hogy tényleg mindenki hülye, és ő tényleg villanyoszlop. KépKép
Azért egy 8 osztályos főnök tényleg durva lehet. Kép

Borcsa! A Gordon módszerről már sok jót hallottam. Persze gyerekekre alkalmazva. Kép Tudnál esetleg jó könyvet ajánlani róla? Nekem a pasasokkal való kommunikációban a Nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek vált be nagyon. Kép

Dzsili! Látom a képeken, hogy a Párod nem csak elvitt titeket, de ott is maradt veletek. Kép Hogy bírta a megpróbáltatásokat? Kép Jól kijöttek egymással a kispapák, amikor már többen is "összeverődtek"? Kép
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de már régen megbeszélt program volt, hogy a négynaposon Laci szüleihez megyünk. Tök jók lettek a te képeid is! Kép

Zsuzsi! Szuperek a képek! Jól kiirígykedtem magam! KépKép

Szila! Szuper, hogy írtál menüt! Miért is szoktunk le erről?! Én pl. még nem tudom, mi lesz ma a vacsi. Kép
Mikor nyit az új RS a CORA mellett?

Menta! A porszívónak biztosan nagyon fog örülni Helena! Kép Lacika imádja az övét, és ez az első játéka, amit nem, és nem un meg. Kép

Heni! Úgy sajnálom, hogy mi nem jutottunk el hozzátok! Kép A Mária bababoltban láttam kantáros naci és dzseki együtteseket sötét színekben. Szvsz nem voltak túl klasszak, de "fetrengőnek" lehet, hogy jók lennének. Meg a BabyShop-ban nagyon szuperet tejeskávé barnában, de sajnos az Sopronban volt, és Lacika méretében nem volt egyforma színű nadrág és dzseki. Kép
Tessék szépen összepakolni azt a kórházi motyót, micsoda dolog ez?! KépKépKép Csöpögő magzatvízzel akarsz csomagolni, mint BMárti?! KépKépKép

Férjek: hát, nem örülök, hogy a másé se mind tökéletes. Kép Néha úgy érzem, a békében élés záloga, hogy mindent ráhagyjak, megcsináljak nélküle, stb. De akkor egymás mellett, és nem együtt élünk, akkor meg minek?! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti,
a teletabit onnan ismeri Hanga, hogy a Corában oda szoktam adni neki nézegetésre néha 1-1 plüs játékot, pl. a tabit, de nem vettem meg 4000-ért. Erre most van egy kosár, benne selejt cuccokkal: koszos/szakadt a doboza/stb. És ott találtuk a tabit, Dipsy-t 400 forintért, csak ment egy kört a mosógépbenKép, és szuper volt. Innen van szintén hasonló összegért (500) egy másik teletabis készlet: a tabi hasába lehet pakolni gumiból készült mega blocks építőelemeket. Ez amúgy 10000 forintba kerülne, ha ép lenne.

Az RS megnyitott péntekenKép.

Bejától rendeltem három kantáros gatyót (2 vastag, 1 vékony) meg egy pulcsitKép, már várom nagyonKép.

Mi ez a Gordon módszer? Itt Kalászon lesz valami ilyen tanfolyam, nem tudom pontosan, nem figyeltem rendesen a baba-mamán ma...Kép

Heni,
a kertetek is nagyon jó! Szuper játékok vannak!Kép

lányok,
mitől lehet nyálkás a kakija Hangának?

megyek, mert felkelt

Szila
szila

Sziasztok!

37.5 a hője Hangának, remélem, csak a foga...

BMárti,
még annyit akartam írni, hogy szívesen küldök át teletabis videót mélben...vagy feltöltöm vhová.

Szila
szila

Sziasztok!

Nem vesztünk el teljesen, csak múlt héten itthon volt a párom és így elrohant az idő.
Sajnos Peti még mindig kicsit köhécsel és folyik az orra, így nem mertem bevinni a sok gyerek közé.
Természetesen megnéztem a talis képeket, nagyon jók! Igazán sajnálom, hogy nem jutottunk el!
Az olvasással teljesen el vagyok maradva, ezért most inkább nem reagálnék semmire.

Henke!
Hatalmas a pocid! Hogy bírod? Mikorra is vagy kiírva? Barni is mekkora lett! Nagyon régen láttalak már titeket! Ami látszott a képeken, az alapján, szép lett a házatok!

Nagyon szépek a gyerkőcök és már tényleg annyira nagyok!

Dzsili!
De jó, hogy ti is rákaptatok a tali ízére(és külön szerencse, hogy párod el is fuvarozott), remélem egyszer mi is összefutunk! Nagyon szép Napsi a hatalmas copfocskáival!

Márti!
Ármin még mindig nagyon szép(tudom, hogy fiukra nem szokták ezt mondani, de rá ez a jelző illik leginkább). Vilka is gyönyörű és már milyen nagy!

Laura!
Még neked szerettem volna írni, hogy most, hogy láttam ismét Toncsit, nem tudom elképzelni sem, hogy anno anyukád miért mondta, hogy nem szép baba. Kimondottan szép!

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja, ha kicsit szemtelenkedhetek, ha esetleg Gorsinál rendeznénk a következő talit, akkor biztosan eljutnánk mi is! (Persze, ha nem szól közbe egy-két vírus!)

Még ami feltűnt(vagy csak a képeken tűnik így?), hogy Zafinak nagyobb a pocija, mint Szilvinek, pedig ha a memóriám nem csal, Szilvi babója idősebb.

Megyek, mert Peti csak a számítógép nyomkodásával tud foglalkozni, gyorsan elküldöm, mielőtt szokásosan újraindítja a gépet.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

SZiasztok!

Szila: a nyálka hurutot, megfázást is jelenthet, magasabb hővel nagyon gyanús Kép

Gordon módszer: Thomas Gordon, pszichológus, nekem 4 könyvem van tőle, azt hiszem: ezek közül hármat úft ismernek, hogy T.E.T. (tanári eredményességi tréning), P.E.T. (szülői eredményességi tréning), és V.E.T. (vezetői eredményességi trénig) illetve van egy "Hogyan neveljük (ön)fegyelemre gyermekünket? (vagy vmi hasonló című) illetve létezik, de én nem olvastam egy N.E.T. is (női eredm....... bla)blabla) - szerintem ez illik leginkább a párkapcsolatokhoz - de a módszer lényege mindenütt uaz Kép SZóval, ezeket ajánlom olvasásra - bár azt sajnos nem állíthatom, hogy nálunk itthon soha ne lennének konfliktusok Kép Igaz, nem gyakoriak Kép

Dzsili, ZSuzsi! Nagyon-nagyon jó képeket csináltatok! Kép Azt ugyan nem értem, hogy hogy kerülhettünk Zafinál és Mentánál is első helyre Kép, de nagyon jólesett, köszi! KépKépKép

Menta! Én voltam börzén, Pelével találkoztam is Kép Venni nagyon kevés dolgot tudtam, mert nagyon kellett rohannom, nehogy Vilka sokáig éhezzen itthon. Vettem egy babakocsiba való zsákot, amiben Vilka tuti, hogy nem fog fázni télen Kép, Árminnak egy vízhatlan kantáros gatyót - de azt hiszem, csak 1-2 év múlva lesz jó Kép. Pedig ott jó méretnek látszott - a számozása számomra ismeretlen rendszerű volt. Meg Árminnak karácsonyi játékot is vettem, meg gyerekkönyveket Kép SZerettem volna még néhány dolgot, de nem volt rá idő Kép SZerintemalig-alig hasonlít Vilka Árminhoz - de biztosan más "kívülről" nézve Kép Helena várja már a kistesót? Hányingered elmúlt? Retek KépKépKép

Heni! Azért úgy láttam, Vilka szerelme Andris iránt nem maradt viszonzatlan! KépKépKép Bizony, szerintem ios pakolj, inkább előbb, mint induláskor! Kép Vilkával én is el voltam kissé maradva, és folyó magzatvízzel keresgettem még ezt-azt - és meg se találtam Kép És hát hiába vagy 20-ra kiírva, most már bármikor jöhet és időben lesz! Kép

Laura! A hidegtálad gyönyörű volt! Kép Én is szeretném a kolbászos husi receptjét, onnan kezdve, hogy hogy kell hozzáű husit választani Kép és a sonkatekercs sonkamárkáját is, mert nagyon fini volt Kép

Dzsili! Örülök, hogy találkoztunk személyesen is Kép Igaz, a férjed sem érezte végül rosszul magát?

ZSuzsi! És a tied? Nem is látszott szigorúnak! Kép

Na, majd még jövök, de Vilka ébredezik!

Márti++
márti

Sziasztok!

Szilvi!
Köszi az érdeklőd.ést, már jűl vagyunk. Bár tegnap este Vili pocija nagyon görcsölt és az enyém is nekem hasmenésem is volt. Mára elmúlt, remélem nem a másik vírusba esünk bele.

Menta!
Apa is vett Vilinek egy porszívót ezt hozta "szuvenírnak", meg egy plüss cicust, Vili mindkettőért odavan. Úgy köszn nekik, hogy szia apucika és pouszilgatja őket Kép

Heni!
Mi Vilinek sötétkék kétrészes vastag termóbéléses rucit 5ezer v.mennyiért vettünk a gyáli piacon közvetlen egy gyerekruhakészítőtől. v.mennyire vízlepergetőús, u.ezt egy gyerekruha negykerben 10ezerért láttam.

Megvettem ma Vilinek a téli cipőt, sikerült bőgve hazajönnöm a buszon Kép . Jó tömeg volt és elküldtek a fészkes fenébe, hogy minek buszozok babakocsival, miért nem várok másik buszt (hozzánk csak a 7A jó, így is negyedórát vártunk rá), egy darabig úgy utaztunk hogy a lépcsőn állva félig fent a babakocsi félig a lépcsőn, a tolókarja a poackomban Kép Megkérdeztem, hogy komolyan gondolják, hogy majd minden megállóban én fogok lerepülni a babakocsival, hogy mások le tudjanak szállni, mikor van kijelölt hely a babakocsinak és ha picit odébb mennének még el is férnénk. Ebből olyan összeszólalkozás lett, pedig igyekeztem higgadt maradni, végül erőszakkal a lábakon át betoltam a babakocsit a kijelölt helyre. Elmebetegtől kezdve mindennek lemondtak. Azt hiszem utoljára békávéztam. Vili persze anya felékiálásokkal sírt, ez se hatott meg senkit Kép Kép Kép

Többit később.

Norci
norci

Sziasztok!
Laura!Gyógyok nagyon jól jönnek.Mindy még mindig csúnyán köhög,a nózija is csurog rendesen.
RomiKépCumi nálunk csak dísznek van.Nálunk a szopis ujj vált be.

Solya!Sárára nagyon büszke lehetsz.KépSok felnőtt nem tűri ilyen higgadtan,ha bezáródik valahova.Sikerült a zárat kicserélni vagy megjavjtani?

Menta!Ezek a pocik már csak ilyenek.Csak nőnek-nőnek...,De nem hiszem,hogy a retek a bűnös!Kép

Zafi!Orrszívó nekünk is bejött,bár az éjszaka közepén elég zajos tud lenni.Kép Óraállítás jókor jött,mert hajnalban keltünk a börze miatt.Sajnos a lányok is felébredtek,de Anyukám egész jól bírt velük.Viszont ahogy hazaértünk délután 1-re ő azonnal hazament,mert úgy elfáradt.KépRékánakKép

Henke!Gyümifák szuper!Nekünk is tele van a kert.Alma,körte,szilva,meggy,cseresznye,dió,mogyoró...Olyan jó amikor lemegyünk a csajszikkal nyáron és tömik magukba a sok vitamint.
Korival én is az utolsó pillanatban pakoltam össze a kórházi motyót,mégis vittem egy csomó fölösleges dolgot,Kép

B.Márti!Internetező idő leginkább akkor van amikor apa elmegy aludni.Amikor hazajön leül a gép elé és csak szörföl a neten kimerülésig.Kép
Férjek?De hát mind TÖKÉLETES!!!Kép

Szilvi!Ez csak véletlen lehetett.Általában ilyenek és a kacagás is tündéri.Azért néha nyúzzák egymást.Kori már nagyon ki van képezve.

Norci!Ne idegeskedj,sajna legtöbb ember magasról...,hogy a kismamáknak segítsen.Nagyon vigyázz a pocidra és igenis mond meg a magadét az ilyeneknek.Vilinek vígasz puszikKépKépKép

B Szilvi!A számítógép nálunk is veszélyben van pedig lányaim vannak.A Kicsi előszeretettel kapcsolgatja.Kép
linato

Sziasztok!

Nagy újság van nálunk! pisi került a bilibe! Lacika lelépett pelenkázás közben, vagyis hát elfutott, amint levettem róla a pisiset. Teljesen saját indíttatásból rácsüccsent a bilijére, és rögtön bele is csorgatott! Kép Azután a büszkeségtől ragyogó arccal tapicskolt benne a kis kezével, hogy vegyem már észre, mit csinált. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Lanyok!
Riki osszefirkalta a hutot és a konyhaszekrényt tollal.KépVan otletetek,hogy mivel tudnam lesikalni?Nem szeretném,ha észrevennék,amikor adjuk at a lakast vasarnap.
Elore is koszonom!

Edit
edith16

Edit: a fickóm szerint (nálunk ő ért ezekhez a dolgokhoz Kép) valami nem karcoló súrolószerrel próbálkozz.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

jó hibásan írtam délután, bocs épp itt ült mellettem Vili és a másik gépen "dolgozott"

BMárti!
Gratula Lacikának a bilizéshez! Kép

Cory!
Írtad, hogy lábfej nélküli a bundazsák, ha kicsit hosszú, akkor célszerű az aljára plusz anyagot és arra pattentot, vagy tépőzárat varrni. Másik ötletem: Szívesen előkotrom neked azt az irha mamuszt amit Vili tavaly télen hordott az ugyancsak lábfej nélküli zsákhoz! Ez azért is praktikus, mert a kendőben annyira terpeszben ült Vili, hogy a lába mindig kicsúszott a tépőzáras aljú zsákból is. (A mamusz a kinőtt holmik között anyósáknál van, de hétvégén találkozunk velük Szólj addig ha kell, akkor elhozatom velük!)

Zafi!
Pont Borcsáéknál mondtam, mikor még nem voltál ott, hogy én a helyedben nem kűzdenék már az altatással az óra átállítás úgy is megoldja. Nálunk is ez volt, hogy Vili simán visszaaldut még reggel fél hétkor fél kilencig, így rendesen borult a nap, vagy keveset aludt napközben vagy későn aludt el, akkor az este is csúszott. Elvileg nekünk is kapóra jött, csak a tegnapi hascsikarás közbeszólt Kép

Edit!
Szerintem a hűtőről simán leviszi a sima mosogatószer is, és az nem karcol. Milyen a konyhaszekrényetek, mi hidegzsíroldóval nagytakarítottunk az mindent levitt, ilyen nyomokat is, csak egy kicsit halványabb utána a bútorlap színe Kép Kép

Menta!
Retek Kép Én a paradicsomot kívánom örökké, a végén még Vili is megszerette Kép jókor.

Taliért én is írígy vagyok, úgy elmentem volna! Kép Kép Kép Olyan jó, hogy így feldobódott mindenki utána.

Heni! A recepted istenien hangzik, majd kipróbálom Kép

Linato!
Köszi a vígasz puszikat! Kapott vígasz "didit".

Andi! BSzilvi! Bogancsiék!
Gyógypuszik!

Vili megtanulta milyen autónk van, a volkswagen nem igazán ment neki, így megtanítottuk, hogy passat, ezt hangosan hajtogatta ma is az utcán "fasszát "pö" tanítottuk, hogy p-vel kell mondani Kép

Nyuszimanó!
Ha van időd, azért írj csak! Hogy vna Donci? PEtra még mindig olyan angyal?

Edit!
Hogy is lesz most hazajöttök, mennyi időre? Utána Németországba mentek? Aztán vissza Franciaoba?

Szila!
Nekem is el tudnád küldeni a Teletabis videót? Ugyan nem akarom, hogy Vili tv néző legyen, de az egyszervolt. hu oldalt imádja, legalábbis az animációkat, ha be van kapcsolva a gép örökké követeli. Meg múltkor megnéztük a tv macit és utána sírt, hogy még nézni szeretné Kép Kép Sajna azóta se volt tv maci a tv-ben, az mikor van? Ő meg azóta is mondogatja a tv előtt, hogy maci.

Vili a tücsökzene hatására elmutogatja a "borsót főztem" kezdetű dalt, az "ég a gyertya éget", az "aki nem lép egyszerre" kezdetűre meg tud mentelni, elátsza a cini-cini muzsikát is és néhány dalnak, mondókának a szövegéből felismerhetően foszlányokat, sorokat is mond. Egyik mondókát ő megjegyezte én meg nem, szegénynek nem tudom elmondani. Ennyit rólunk.

Szaladok, háztartást gatyába rázni, remélem nem hagytam ki senkit! Gondolhatjátok, hogy a bretegség alatt mennyit foglalkoztam vele Kép (mármint a háztartással)

Norci
norci

Sziasztok!

Bszilvi! De jó, hogy előkerültél!Kép Remélem most már gyógyultok! A Gorsiék-féle talit én is támogatom, legyek már én is kicsit pofátlan!Kép (ha kell, szívesen sütök megint palacsintátKép)
Tényleg nagyobb a pocim, mint a többieké (kivéve Henkéét) de nekem már a Rékával is nagyobb pocim volt, mint az átlag!Kép

Norci! Tényleg úyg néz ki, hogy az átállás megoldotta minden problémánkat, de azért kop-kop-kop! Most este 15 perc volt az altatás, fél9 után kicsivel már hortyogott is!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Edit!
Eloszor is, a toll iszonyatosan jol lejon a Pampers torlokendovel. Kicsit erosebben odanyomod es surolod vele. Nekunk bevalt. Madike is sajna osszefirkalta mar a hutot egyszer Kép
Koszi a hianyolast!
Nagyon jo a kep a profilodban. Riki mar nagyon nagy.

Dzsili!
Megneztem a kepeket es nagyon tetszettek Kép

BMarti!
Gratula Lacikanak a bilizeshez!

Norci!
BKV-zas Kép
Jobbulast nektek! sok gyogyKépKépKép

Zsuzsi!
Megneztem a kepeket! Nagyon jok!

Minden betegeskedonek mielobbi jobbulast kivanunk!

Megneztem mindenkit a kepeken, mindenki egyre szebb es nagyobb lett Kép

Sajna az olvasassal lemaradtam. Kép
Ferjem szerencsere megjott csutortokon este es igy mar nem vagyunk apatlanok Kép
Netkozelbe az elmult heten nem igazan jutottam, ennek tobb oka is volt. Az egyik, hogy sajna kitort rajtam egy rosszullet aminek az okat meg a mai napig sem tudja a dokim Kép Es persze a legrosszabbkor, mikor a ferjem meg nem volt itthon Kép
A masik, hogy a Fatusnak egymast ertek delutanonkent az edzesek, hisz szombaton volt a verseny.(Cheerleading- pompom lany) Ami a leheto legjobban sikerult. Az osszes csapat kozul a lanyomek voltak az elsok KépKépKép

Madike meg elkezdett ragozni Kép Megtanulta a Fatustol. Szerencsere nem nyeli le a ragot, ha megunja, akkor odaadja a kezunkbe ha nincs szemetes a kozelben, ha van, akkor kidobja. Es egyre tobbet beszel.

Most megyek, van egy csomo elmaradasom, amit vissza kell olvasnom,
Andysj
andysj

Andysj!
rosszullét Kép Már teljesen jól vagy? Rágózni Kép először úgy olvastam, hogy ragozni, még a nem nyeli le résznél is stimmelt, no de a szemetesnél rájöttem Kép

Norci
norci

Linato!
Lehet én hülyültem meg, de nem találom az Istvános topicot, segíts légy szíves. Hová tűnt?
Norci
norci

Norci!A II.Női topic alatt.Most már látszik!Kép
linato

Sziasztok!

Norci: felháborító, ami Veled történt a buszon, nem semmi bunkó társasággal utaztál együtt!Kép Nagyon sajnálom, hogy ilyen élmény ért, ilyenkor még érzékenyebb az ember és ráadásul Vili sírásával biztosan még nehezebb lehetett elviselni. De mennyit tud már Vili!!!Kép Nagyot fejlődött az elmúlt hónapokban! Dorkának ma tücsökzene elvonási tünetei voltak, már jó ideje nem tudtunk elmenni, így ma több Gryllus CD-t, Regélőt, Mese lemezt kellett végig hallgatnunk és persze énekelnünk.

Márti: én is csodálkoztam, hogy eljött a talira és még kedves is volt mindenkivel, sőt jól is érezte magát!KépVannak még csodák!Kép

Henke: szerintem is itt az idő, hogy összepakolj és lelkileg felkészüéj, hogy nemsokára szülsz. Márti is és Cory is ilyen nagy tali után 1 héttel szült!!! GyümölcsfákKép Anyám barátjának a sárgabarackfája 2 év után már akkora volt, mint más 5-6 éves fa és több termése is volt! Remélem nektek is szerencsétek lesz és ilyen hálás fát kaptatok!Kép

Andysj: mi volt veled, hogy lettél rosszul, nem lehet, hogy lelki oka van? Próbáld elfogadni a történteket és örülni a lányaidnak, férjednek és vigyázz magadra, pihenj sokat!!!!! Most ugye nincs vendégetek?!
Gratulálok Fatusnak, képet-képet Róla!!!!!Kép

BMárti: Lacika nagyon ügyes! DE jó, hogy magától kérte a bilit! Az az igazság, hogy a férjemnek persze igaza is van, csak éppen ahogy és amikor mondja, az nagyon rosszulesik. Szerencsére az új alapelvekkel, kevesebb a vita, remélem ez hosszútávú lesz.

Márti, Borcsa: erről a Gordon módszerről neten lehet valahol olvasni?

kismamák: már annyiszor kértem, hogy írjátok a nevetek mellé, hogy hányadik hétben jártok, mert nem bírom észben tartani, de jó lenne tudni!!!!KépKépKép

Solya: Németországban könnyű, sebességkorlátozás nélkül vezetni!Kép Mi csak a tabit nézzük rendszeresen tévén, és ha nekem többet kell mosogatnom, akkor nézzük tovább a programot. Bár be kell vallanom, szerintem KIKA annyira szinvonalas, hogy nem hiszem, hogy bármi kárt okozna a gyerekekben. Pl. ma éppen egy pilótának a munkáját mutatták be, a pilóta kislánya magyarázta el apukája munkáját, előtte meg tornáztunk Twinies -ék segítségévelKép

Dzsili: bírság Kép minket is megszoktak büntetni, ráadásul én mindig beszólok, így kb. 1 ezressel feljebb megy a büntetés. Mit kapott különben Márk szülinapjára?

Edit: domestosszal nem jön le a toll? Nem irigyellek benneteket, költözködés-pakolás, jaj de utáltuk külföldön!Kép Bútorokat is hoztok? Itthon hol fogtok lakni? Nagyon jó a kép Rikiről!

Zafi: Dorkának sincs nagy haja, de ennek ellenére vettem neki pici csattokat (színeset, mackósat), persze csak játszik vele, de ha betűzöm a hajába annyira édes és kislányos lesz tőle. Szóval, nyugodtan használjatok csattot rövid hajba, mert nagyon édes lesz! Persze ha hagyja Réka, Dorka csak 5 percet bír ki csattal a fején...KépKép

na megyek aludni

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Basszus,mar majdnem befejeztem egy hosszu levelet,erre valami tortént és fuccs az egésznek.Felrobbanok!
Akkor most kicsit rovidebben.Kép

Mindenkinek koszonjuk az gyogyikat,ennyitol mar meg kéne gyogyulnia Rikinek.KépEs koszonjuk a bokokat is a képre.Szerintem kicsit csal a kép,mert Riki nem igazan novoget.KépLegalabbis én ugy latom.Tuti nincs még 80 centi sem.De majd otthon a dokinéni mérlegén megtudjuk az igazsagot.Kép

Solya!FurdoszobaKépNagyon ugyi Sara,hogy nem panikolt be.Kép

Zafi!Koszonom az orrszivasos tanacsot.KépLehet,hogy elobb az orrszivot kéne megszerettetni vele.Csinalja o egyedul is,de ugye az nem olyan hatasos.
Aranyos vagy,hogy talit kezdeményezel miattunk.KépMajd igyekszek elsonek odamenni,hogy tudjak is beszélni mindenkivelKép.Eddig csak messzirol kuksoltam,mert megkozeliteni senkit nem tudtam,vagy mar mély csevegésben voltatok,amit nekem nem szokasom félbeszakitani.Itthon nem lesz netunk.Kép

Menta!Novogeto poci!KépBiztos tetszeni fog Helenanak a porszivo.KépDanimamarol Szila szokott informalni minket,én is kivancsi lennék rajuk!

Henke!Lattam azt a fotot is,amin a kapuban all a férjed Martiékkal.Na,arrol mar sejtettem,hogy o csakis a hazigazda lehet.Kép
Zafi és Marti szama meg van és BSzilvivel tartom a kapcsolatot.Ha nem haragszanak,akkor naluk érdeklodok majd.Kép
Nalunk ez a pakolos dolog ugy zajlott,hogy én alltam a kadban csorgo magzatvizzel,remego labakkal és kozben iranyitottam a hugomat,hogy mit pakoljon a taskaba.Mar el volt készitve minden,csak taskaba nem raktam még be.Kép

Linato!Miléna biztos masban ugyesebb!Kép

Szilvi!Rikit a szivzorej miatt vitték at a PIC-re,ami még aznap rendezodott is.De végul alacsony vércukorral kezelték.Aztan meg azért nem vihettuk haza,mert kétszer(1-1 éjszaka) tortént nala szaturacio esés,ami valoszinuleg a sargasag miatti aluszékonysagnak tudhato be.Kép

Andysj!Koszi a tippet a torlokendovel.Remélem jobban vagy mar!Nem az epéd miatt voltal rosszul megint?Lehet,hogy kicsit tul vagy terhelve.

Norci!Eloszor sima mosogatoszerrel probalkoztam,de nem sikerult.KépKoszonom a tippet.Milyen az a hideg zsiroldo?
Most 3 hétre megyunk haza.Ahogy mondod:Németo.,aztan vissza Franciao.Kép
BKV:KépMilyen taho emberek vannak!!!Bocs,de ezen kiakadtam.Segiteni luxus!KépHihetetlen!

Cory!Koszonom a segitséget.Ciffel mar probalkoztam,de csak halvanyitott rajta.Holnap megint megprobalom,hatha megint halvanyit és akkor mar el is tunik!Kép

BMarti!Nagy-nagy gratula Lacikanak a bilizéshez!KépKépA repulo bamulas detto,mint Riki.KépFoldbegyokerezett labak,ég kémlelés hol bukkan fel a repi.Kép

Még se lettem rovid,pedig igy is biztos kihagytam valakit.

Ja!Szila!Hogy van Hanga??Akartam irni,hogy a nyalkas kaki talan attol van,hogy lappang valami benne.De remélem nem,csak olyasmit evett.Lehet,hogy hulyeségeket irtam,csak talalgatok és probalok segiteni.Kép

Jo éjt mindenkinek!
Edit
edith16

Zsuzsi!
Butort "csak" a franciaagyunkat és a hozza tartozo két éjjeliszekrényt visszuk haza.A parom partnerének a kocsija is a mi cuccainkkal lesz tele.KépKép
Nalunk fogunk lakni a 8-ban.Kép

Andysj!Elfelejtettem gratulalni Fatusnak!Nagyon ugyike!KépKép

Edit
edith16

Edit! Hívj nyugodtan, ha itthon lesztek, sőt, ha elereszt a családod, el is jöhettek Kép Én is nagyobbnak látom Rikit, akárcsak a többiek! Kép

Solya! Sára helyében (meg a tiedben is) jól bepánikoltam volna Kép Nagyon ügyesek voltatok! Kép

Zsuzsi! Nem tudom, a neten mi van a Gordon-módszerről ... van pld Gordon-módsdzerrel oktató iskola Bp-en is, azoknak biztosan van honlapjuk.

Andi! Hogy vagytok? Néha-néha benézek ICQ-ra, de épp soha senki nincs ott Kép

Cory! Te sem Kép De egyszer összeszedem magam és meglátogatunk! Kép

Norci! Nekem éppígy szóltak be terhesen+Árminnal a 7-es buszon Kép Úgy látszik, nem egyszeri eset volt KépKépKép Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberekkel utaztál! Egy kis vigasz: KépKépKép

Andysj! Jaj, de rossz egyedül lenni betegen! Kép Fatusnak gratula! Kép Nem veszélyes Meadikének a rágó? Én még nem mernék adni Árminnak!

BSZilvi! Köszi a dicséretet Ármin nevében is - szerintem is szép Kép, de hát ki lássa annak, ha én nem??? .OKépKép

BMárti! Bilibe pisiléshez nagy-nagy gratulaaaa! KépKépKép

Heni! Én a nagy tali utáni (Orczy kerti) 3. napon szültem Kép, úgyhogy nyomáááás pakolni!!! KépKépKép

Tikk! Még nem találtam meg amit ígértem neked, de nem felejtettem el! Kép

Beja! Bálintot alig láttam a talin Kép De most a fotókon jól megnéztem Kép

Szila! Mindenképp gyertek el legközelebb! Szerintem egy éve találkoztunk utoljára, és én is nagyon kíváncsi lennék Hangára! Kép MEg rád is Kép Kiderült azóta, mi van Hangával? REmélem, nem beteg!

Borcsa! És Luca hogy van?

Aki beteg, annak gyógyok, százával! KépKépKép

Képzeljétek: nem küldte el az ÁNTSZ Vilka eredményét a körzeti dokihoz Kép Igaz, teljesen jól van és a doki szerint sem lehet gond, de azért mégis jó lenne tudni! És még Ármin allergiaeredményét sem kaptuk meg a Heim Pálból, pedig oda már rájuk is telefonáltam! Kép Már egy hónapja itt kéne lennie! Jó, telefonon elmondattam, deakkor sem értem, hogy tévedhetnek így el a leletek?????

Na, jóéjt! Kép

Márti++
márti

Sziasztok,

Norci: küldöm a tabit, de hosszú nagyon, úgyhogy ha nem megy a küldés, akkor feltöltöm vhova. Bosszantó, ami a buszon történt, én is áthajtottam volna szívbaj nélkül a lábakon egy ilyen után.

Zsuzsi,
Hanga is csak 5 perceket bírt ki eleinte, de most már elég sokáig bentmarad egy-egy csatocskaKép, először úgy kellett berakni, hogy ne vegye észre, aztán v alahogy megértette, hogy csini lesz tőleKép, mindig nézegeti magát ilyenkor a nagy tükörbenKép.

Óraátállás nálunk semmi gondot nem okozott, minden pont úgy van, mint előtte.

Mennem kell, mert már húzgálja a ruhám szélét.

Szila
Hát, este már egész norm. volt Hanga kakija, úgyhogy valszeg csak a foga csinálta ezt a nyálkát.

Márti,
van icq számod? elküldöd nekem? Még februárban a Molnár utcai talin találkoztunkKép.
szila

Sziasztok!

Bszilvi!
Jó, hogy írtál már régen hallottam felőletek!
A pocakom Zsanival is mindig kisebb volt az átlagnál. A kórházban is sokan megjegyezték, hogy még legalább 1 hónapom lehet hátra. Persze megdöbbentek, amikor elmondtam, hogy másnapra vagyok kiírva.Kép Most viszont már jóval nagyobb a pocim, mint Zsanival volt ilyenkorKép, de a babó is nagyobbnak tűnik(talán átlépjük a bűvös 50cm és 3 kg-ot?Kép)

Norci!
Örülök, hogy jobban vagytok! A buszos eset miatt Kép Annyira bunkók tudnak lenni az emberek...Kép

Edit!
Tollfirka eltüntetésben tökéletesen bevált nálunk is a popsitörlő!Kép Makacsabb esetben a CIF... A költözködés miatt én sem irigyellek.

Nálunk sajna úszni látszik az idei költözködés.KépKépKép Tegnap derült ki, hogy kb. 2 hét múlva tud csak jönni a víz-gázszerelő a beigért október közepe helyett, pedig már augusztusban megbeszéltük. Annyira bíztam benne, de így inkább a szobánkat próbálom úgy átrendezni, hogy mindkét gyerkőcnek legyen elég helye. Pedig Zsani már ki is választotta az új szobáját és boldogan mutogatja mindenkinek...hát majd tavasszal, addig pedig a régi házban tili-tolizunkKép.

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(27+4, most nem felejtettem leKép)
sztigris

SOS,
nem tudjátok, hol tudnék a neten utánanézni az arcidegbénulásnak?

Mostmondhatjátok, hogy nemár, de nekem volt már (6 évesen) és most megint hajnal óta rángatózik a szám. És látszik is. Már négy órája állandóan, így úgy gondolom izomgörcs nemlehet. próbáltam kimasszírozni is, nem sikerült, és nem tudok ellene semmit tenni. Kép
Azt hogy most mitől lenne, nem tudom, max. vírus, de kivagyok, mint liba és nem tudom, merre forduljak, mert a patikamagazin lexiconjában nem találtam semmit.

köszi
Solya
solya

Sziasztok!

Csak nagyon nagy vonalakban szaladtam át az írásokon, így bocsi, de nem írok nagyon személyesen.

Henke
A tali szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat.Kép Miután elmentünk Peti jól beszunyált, így este 7-kor kelt és még 11-kor is nyitogatta a szemem meg méltatlankodott, hogy miért nem játszunk.KépKép

Ha már így felvetettétek a talit nálunk Kép, akkor jó, legyen, de nem tudom, mikor, nem feltétlenül muszáj hétfői nap. Megbeszéljük, ajánljatok időpontokat. A jövő hétfő szerintem még necces, ui. jól megfáztam, fáj a torkom, fejem, stb., azon túl kéne esni, de utána bármikor.

Hív Peti, úgyhogy sziasztok!
Gorsi
gorsi

Solya! A Google "arcidegbénulás"-ra 65 találatot ad ki, nem olvastam el őket, de talán van benne olyan, ami segít! Melegítés? Borogatás? Nincs doki ismerősöd, akit fel tudnál hívni? Drukkolok, hogy mégse az legyen! Nem lehet esetleg vmelyik fogadtól? Írj, hogy mi van! Addig is gyógyok: KépKépKépKépKép

Márti++
márti

Márti,
köszi a Googlet még nem próbáltam! Megyek! Kép
És reménykedem, hogy csak parázok.
solya

Norci,
most néztem meg, nagyon hosszú a tabi videó, mi a Kazaaról töltöttük le amúgy.
Szila
szila

Sziasztok!

Csak beugrok egy percre:

Henke, Andris, Barni és Kép! Nagyon köszönjük mi is a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!!! Nagyon szépek vagytok, barátságos, szép otthonotok van, nekem nagyon tetszikKép

Minden nagyon finom volt, konyhatündérkék, köszi mindentKép

Zsuzsi és Dzsili! Köszi a fotókat, tökéletes mindKép Én is Márti+András fotójára szavazokKép
Bálint "fejein" rengeteget vihogtunk ApávalKép

Szuper volt ismét látni mindenkit, remélem, hamarosan "folytatjuk" valahol, mondjuk két ünnep közt, mikor sokan szabin vannak? Kép Akár nálunk is, bár nekünk közel sincs akkora helyünk, mint Heniéknél volt... De hát sok jó ember kis helyen is... nem igaz? Kép

Na rohanok, sok új képet kell feltöltenem az oldalkánkra...

Pusza mindenkinek,
Beja+Bácus
beja

Sziasztok!
Gyorsan írok, amíg alszanak a gyerkőcök.

Norci, köszi a hiányolást, de hát tudod mikor van időm írni...Kép

Megvagyunk, most kezdek hozzászokni a 2 gyerekességhez. Nem annyira kimerítő, mint anno gondoltam. Petra szuperül alszik éjszaka, csak nappal nem igazán hajlandó, én meg ugye akkor írnék... Lehet, hogy át fogok térni az esti hozzászóláshoz??

Megnéztem a taliképeket ám!! Nagyon jól érezhettétek magatokat, a gyerkőcöknek is mekkora helyük volt játszani, no és mennyi játék volt?? Ilyenkor úgy sajnálom Doncit, hogy ezekből kimaradKépKép

Norci!
Nem semmi, milyen bunkók voltak veled a buszonKép Azért remélem, nem lesz több ilyenben részed!

Tikk!
Merre lehet??? Annyit gondolok rá, hogy azért neki is milyen nehéz lehet dolgozni ismétKép

BMárti!
Hú de ügyes Lacika! Most kell igazán odafigyelni rá meg következetesnek lenni, hogy rászokjon a bilire! Gratula még1xKép

Tegnapi Donci szösszenet:
én:- hogy hívnak?
Donci:- Bárányos Donát
-a tesót?
-Bárányos Petra Sári
-és apukát?
(gondolkozás):- Bárányos apaKép
majd egy vigyor és gondolkozás után:- Bárányos apukaKép

Ja jó hír: tegnap végre elmúlt a gyermekágyi folyásomKép olyan jó, hogy nincs már betét a lábaim közöttKép

Most megyek olvasni.
Pussz, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Szila! Köszi az infókat CORA és RS ügyben. Kép Én is nézegettem azt az akciós kosarat, de persze a Lacik nem hagytak bámészkodni. Kép Türelmetlen népség. Kép A videót köszi, de ne küld el, mert a számítógép és környéke az egyetlen tabusított terület, ahová Lacika nem teheti be a lábát, így nem tudná megnézni. Ha meg behoznám néha teletabit vagy éppen egyszervolt.hu-t nézegetni, sose Babanetezhetnék többé nyugodtan. Kép
Hanga hogy van? A hasmenés is lehet a fogától, nem csak a hőemelkedés.
Tényleg, Danimamáról tudsz valamit? Írtam neki néhány hete, de még nem válaszolt.

Márti! Köszi a könyvajánlást Gordon módszer ügyben. Kép

Norci! A BKV-zás KépKépKép Téli cipőt én is most vettem Lacikának, expressz ajánlva Sopronban, ahogy a hó leesett. Kép De nagyon bejött, valami ASSO márkanevű (magyar gyártmány), magas szárú cipőcske, bundabéléses még a talpa is, és csak 6.990,- Ft. volt. Szerintem minőségben ott van, ahol a Siesták 12K fölötti árakon. Megjárattuk pénteken térdig érő hóban, és szombaton ugyanakkora sárban is, és mindkétszer szárazon és melegen került elő belőle Lacika lábacskája. Kép

Norci, Andysj, Zsuzsi, Edit, Márti és Nyuszimanó! Átadtam a gratulákat Lacikának, köszöni. Kép Azt hiszem, a tegnapi siker véletlen lehetett, mert bár ma is lelkesen ráült a bilire, az bizony száraz maradt. Kép Persze tudom én, hogy nem megy ez egyik napról a másikra.

Andysj! Gratula Fatusnak (és az egész csapatuknak!) a verseny megnyeréséhez! Édes lehet Madike, ahogy rágózik. Kép

Zsuzsi! Szerintem egy férjnek nem lehet igaza, ha a feleségét piszkálja. Kép Csakis azt a férjet illeti meg a jog, hogy igaza lehessen, aki elismeréssel és dícsérőleg szól az ő kedves kicsi asszonykájáról! KépKépKép Punk-tum! KépKépKép
Egyszer Anyukám is beszólt a rendőrnek, amikor a biztonsági övét hiányolták. Kép Szegény éppen vadul klímaxolt, és felháborodva elküldte a rendőrt melegebb éghajlatra. Közölte vele, hogy neki személyes szabadságában áll akár öngyilkosnak is lenni, és rajta kívül senkinek nem lehet attól baja, ha ő nem kapcsolja be az övét, stb. A rendőr végül sajnálkozó - együttérző pillantással Apámra nézett, és intett, hogy menjenek. Anyu (aki egyébként egyáltalán nem egy hárpia) még otthon is mondta a magáét a fojtogató biztonsági övekről és a kekec rendőrökről. KépKépKép

Edit! Biztosan Riki is hirtelen ugrik majd meg a növésben. Lacika is azt csinálta. Az 1 éves kori státuszvizsgálaton 80 cm.-nek mérték, és még augusztus elején is csak egy kis jóindulattal volt 81. Azután meg úgy megindult, hogy mostanában szinte szemmel láthatóan nő! Kép A 80-as méretű cuccokat egy évig hordta, a 86-osakat meg mire megvettem, és kimostam, hogy hordhassa, szinte már ki is nőtte. Kép

Solya! Ez az arcideg-bénulás dolog borzasztóan hangzik! Kép Jobban vagy már? Nem kellene orvosnak megmutatni?

Nyuszimanó! Hogy érted azt, hogy most kellene köbetkezetesnek lenni bilizés ügyben? Szerinted mit kellene csinálnom? A bilit egy jó fél éve megvettük, azóta általában kéznél van, vagy a WC-ben, ahová Lacika simán be tud menni, vagy a játékai között, amikor kihozza. A nyáron egyszer-kétszer próbálkoztam vele, hogy ráültettem, biztatgattam, hogy pisiljen bele, de azonnal felkelt róla, én meg nem eröltettem. Azóta a bili gyakorlatilag játék, nem is értem, honnan tudja a gyerek, hogy mire való. Kép
Hát igen, az élet apró örömei (nincs betét)... az ember csak hosszú nélkülözés után tudja őket értékelni... Kép Emlékszem, amikor megszültem, mennyire vártam, hogy most már fogok tudni hason aludni... és tényleg, MOST MÁR (hetek óta) tudok hason aludni! Kép
Na, ez csúcs volt. Írtam vagy 2 hónapja, hogy milyen szuper cicifixeket vettem. Akkor volt kb. 4-5 hónapja, hogy Lacika abbahagyta a szopizást, és akkorra teljesen lemondtam már arról, hogy a melleim még valaha összébb mennek. Szóval beruháztam szép új cicitartókra. 2-3 héten belül 2 számmal kisebbek lettek a melleim! KépKép Murphy irányítja a világot!!!! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
Gratulálok Lacikának!Kép Hidd el ez már komoly lépés a szobatisztaság felé! Zsaninál is így kezdődött kb. 1 hónapja és szépen lassan eljutott odáig, hogy mostmár alig megy a pelusba pisi(éjszaka is). Mi hagytuk, hogy Zsani döntse el mikor akar belepisilni és mikor nem. Néha megkérdeztük, hogy kell-e pisilnie és bármit is mondott elhittük neki. Most már időben szól, ha pisilnie kell és rohan a bilihez. Persze a kaki az más, az még csak a pelusba megy és szertartása van!Kép Elbújik az ágyához, erősen megkapaszkodik benne és komoly koncentrálás után szól, hogy "Bekaka!"Kép Ha "akció" közben véletlenül mégis arra járok, akkor mérgesen elzavar, ami persze érthető is.Kép Úgyhogy csak így tovább Lacika!Kép
A hason alvás nekem is a gyenge pontom, de ugye a szülés után se oldódik meg a helyzet.Kép Eleinte úgy örültem, hogy Zsani születése után végre ismét hasom alhatok. Na, persze csak azt hittem...Kép

Na, megyek pihizek egy kicsit, mert mostanában a kelleténél jóval többször keményedik a pocim és néha már fáj is.Kép Dokival majd megnézetem magamat a héten, remélem csak vaklárma.

Szilvi
sztigris

Sziasztok!
B.Márti!Lacikának gratula!Egyenlőre Korina a bilit sapkának használja játékból.Bízom benne,hogy lassan leszokik róla,mert ha véletlenül bele kerül a pisi,akkor a fején fog landolni.Kép

Edit!Remélem lejött a toll a hűtőről.Sajnos nálunk a fal van összefirkálva de az csak festéssel jön le.Kép

Norci!Vili"passat"Hi-hiKép!Nálunk a skoda felícia csak simán "koda".Miért szaladsz a háztartás után,nem vár meg?Esetleg valaki megelőz és helyetted megcsinálja?Kép

Zafi!Nagypoci az jó kényelmes a babának.Úgyis egyre szűkebb lesz odabent a hely.Kép

Andysj!Fatusnak gratula.Nagyon büszke lehetsz rá.Madike rágózását én is félre értettem.Kép

Márti!ÁNTSZKépHa már te elvitted ők is vehetnék a fáradtságot,hogy értesítenek az eredményről.De jó,hogy Vilka jól van.Kép

Szilvi!Jó játék a tili-toli,de vigyázz a pocakodra!Kép

Solya!Amikor Miléna született róla mondták,hogy részleges arcizom bénulása van.Szerencsére magától elmúlt.Remélem neked is megjavul hamar-hamar.

Ma voltunk dokinéninél a lányokkal.Korit beutalták kardiológiára,mert szívzöreje van.Hasi ultrahangot én kértem neki,mert meg akarom nézetni a veséjét.Engem 8 évesen operáltak,mert rossz helyen volt a vesevezetékem.Gondoltam inkább megnézetem neki is.Milénáé rendben van,övét már tavaly megultrahangozták.Miléna még mindig vacakul van,de nem lázas.Folyik a nózija,piros a torka.Kép
linato

Szadai tali címen én is feltettem a talis képeket a fotóalbumba.

Gorsi
gorsi

Gorsi!Nagyon jók a te képeid is.Lassan egész kezdek képben lenni,hogy ki kicsoda.Kép
linato

Beja, megkaptam a ruhákat!KépKép Köszönöm!
Szila
szila

Sziasztok!

Zsuzsi! Félreértettél!Kép Pont az a problémám, hogy gyönyörű nagy haja van Rékának és még gyorsan is nő, de akármit beleteszek, azonnal kiveszi. Nyáron ezért kellett megint levágni, most újból növesztem neki!Kép

Edit! Csak érdeklődj bátran!Kép Örülnék nagyon, ha tényleg tudnánk egyszer úgy is talizni, hogy többet dumálunk a hogyvagytok-nál!Kép

Gorsi! A te képeid is nagyon jók!Kép (főleg Márti+AndrásKép)
Tali lehetne csütörtöki napon is pl. Köszi, hogy bevállalnád!Kép
És gyógyulj gyorsan!KépKépKép

Zafi(24)
zafi

Sziasztok!

Solya: 2 babakocsival sétáltál??? Arcideg Kép Gyógyok mennek Kép Kép Kép

linato: szép kis dolog, leitatni szegény klaviatúrát Kép nagyon ügyesen kereskedtél Kép Korinak gyógyok Kép Kép Kép

cory: ha már így nagybevásároltatok, igazán vehettetek volna Daninak egy dögös Kép télikabátot! A tavalyit kinőtte és a héten meg kell vennünk, különben megfagy Kép De Danival vásárolni, neki, hát az egy rémálom, ne tudjátok meg. Semmi nem jó neki. Na, mindegy, majd csak veszünk valamit.

Zsuzsi: hát hiába, modern világ Kép Bezzeg, mikor még nem volt kártyám, nem vásároltam annyit...

Andi: Tomi csak csütörtökön mehet bölcsibe grrr... pedig már teljesen jól van, csak a kakilelet nincs még meg múlt szerda óta Kép

Edit: orrszívó gyógyok mennek Kép Kép Kép Annyira édes Riki a profilodban !!!

Dzsili: élmény volt olvasni a beszámolódat a taliról mint mindig Kép Férj hihihi Kép

Solya: hú, ez a bezárás Kép Egész beleborzongtam, én rosszul bírom a bezártságot. Jó, hogy Sára ilyen jól viselte Kép

BMárti: én is tavaszt akarok már!!!!! Szerintem én maci voltam előző életemben, az tuti Kép Lacika "egyél-egyél"-je nagyon tetszik Kép bilihez gratula ! Anyukád és a rendőr Kép

Menta: retek??? Nem fúj föl? Én nem-terhes állapotomban sem tudok retket enni, mert rögtön kikészül a hasam.

Henke: világos overál Kép Sárgabarackfát stoppoltam Kép Nyami a recept Kép Hajrá, csomagolj!!!

Szila: jaj, nyálkás kaki Kép Tomi is úgy kezdte ... Gyógyok mennek Kép Kép Kép

BSzilvi: Tomi is szereti újraindítani a gépet Kép

Norci: de jó, hogy jobban vagytok Ti is!!!! Jaj, de ronda a buszos történet Kép Passat Kép

Szilvi: köszi a gyogyókat Kép

Zafi: én anno a MÁVban azt hittem, hogy ikereket vársz Kép

Andysj: gratulálunk Fatusnak az elsőséghez!!!!!! Most már teljesen jól vagy?

Márti: laboreredmények - ezek szerint nem különleges eset, hogy 1 hét kell egy nyamvadt kakielemzéshez Kép

Nyuszimanó: de jó, hogy jelentkeztél Kép

Tomi: tegnap este fürdés után mondogatta "kaka". Kérdezem: kéred a bilit? Bólint. Ráül, erőlködik, semmi. Felállt és odabújt hozzám. Erre mondtam neki, hogy nem baj, vesszük a pelust. Erre Tomi: "nem, várjál" és visszaült a bilire! Aztán megint semmi, de az nem érdekes, hanem a duma Kép Kép Kép
Érdekes, hogy általában a betegségek visszavetik a gyerekeket a fejlődésben, Tomi meg épp ellenkezőleg, úgy elkezdett beszélni, hogy alig győzzük: gyeje=gyere, tatto emet=traktor elment, dudu pá=elhagytuk már a Dunát, kéjem=kérem, bana=banán. Dani megtanította neki: "kaka fú"= kaki van és büdös, most minden pelenkázásnál mondja, aztán meg azt, hogy nem, azaz nincs kaki KépMost hirtelen ennyi.
Voltunk a doktornéninél hétfőn, kaptunk papírt, de meg kell várnunk a kakieredményt, ami csak szerda dél körül lesz. Szóval ma meg holnap anyukámnál van Tomi, ami azért nem olyan egyszerű, mert anyu már 83 éves ... De ma állítólag nagyon jó volt Tomi, nem volt gond vele. Csak folyton ropit kért Kép De az nem baj.
Daninak használtak a gyógyok, holnap már megy suliba. Én is kezdek egész jól lenni, ma már dolgoztam is.
Jó éjt mindenkinek!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Bogancsi,
sok mindenre képes vagyok, de hogy két babakocsit toljak egyszerre! Kép Tesókocsink van. Kép

Úgy tűnik, hogy a rángatózás megszűnt. Csak fura érzés az arcom.

Köszi az aggódást!
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?