Új privát üzeneted érkezett!

Igy ismeretlenül gratulálok én is.
encike 2

Sziasztok köszönöm a drukokat nagyon jól esik
Márti gratulálok tiszta szivemből
Andi nagyon jó a kép nagyon cukik vagytok már most
Britta remélem hamarosan mentek szülni drukolok
Kriszti veled mi ujság???????????
Rik??????????????????????
Ágica remélem jól vagytok
Datolya????????????
Voltam dokinál és azt mondta volt pém de még mindig van kettő ami megrepedhet hamarosan ezért még dolgozunk rajta any14mm majdnem meg valami olyasmit beszélt hogy a méhemnél látszik valami folyadék és ez jó jel ez nem tudom milehet na majd meglátjuk még szombatig dolgozunk ezerrel utánna meg várakozás meg irt fel duphastont segit a beágyazódásban velem ennyi van megyek szexelni amugy csajok már nem nagyon birom egy hete nyomjuk folyamatosan hát fárasztó mint egy 8 órás müszak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó éjt puszika

Kép
bévi

Sziasztok köszönöm a drukokat nagyon jól esik
Márti gratulálok tiszta szivemből
Andi nagyon jó a kép nagyon cukik vagytok már most
Britta remélem hamarosan mentek szülni drukolok
Kriszti veled mi ujság???????????
Rik??????????????????????
Ágica remélem jól vagytok
Datolya????????????
Voltam dokinál és azt mondta volt pém de még mindig van kettő ami megrepedhet hamarosan ezért még dolgozunk rajta any14mm majdnem meg valami olyasmit beszélt hogy a méhemnél látszik valami folyadék és ez jó jel ez nem tudom milehet na majd meglátjuk még szombatig dolgozunk ezerrel utánna meg várakozás meg irt fel duphastont segit a beágyazódásban velem ennyi van megyek szexelni amugy csajok már nem nagyon birom egy hete nyomjuk folyamatosan hát fárasztó mint egy 8 órás müszak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó éjt puszika

Kép
bévi

kétszer küldtem el bocsika nem igy akartam :? :oops:

Kép
bévi

Sziasztok!

Kösz lányok a gratulákat! :lol: Remélem minden rendben lesz még Decemberig!

Andi:
nagyon édi az Uh-kép. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Gratulálok Picurmókushoz. Vigyázz magadra! Pihizz sokat!!!

Csajok! Köszi a drukkokat! Tegnap voltunk NST-n, minden rendben! Doki szerint jól érzi magát odabenn Bence. Ha holnapig nem lesz semmi akkor ismét NST délelőtt. A fiúkat azért nem hozzuk haza, mert ha hirtelen kell indulni, ne legyen felfordulás. Tegnap dokitól haza felé bementünk hozzájuk. Még jól bírják. Kérdezték meg van-e már a tesó. Mondtuk nekik, hogy ha meg lesz, akkor már együtt jövünk haza mindannyian.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!!!!

Örülök h minden ok, amúgy meg már vártam h végre túlvagy rajta !!

Akkor most mást nem tudsz tenni, mint tartasz egy pihenős- várakozós hétvégét!!
Persze kitudja mi lesz holnap???!!
Gondolom a fiúk is tele vannak már izgalommal, neked meg nehéz nélkülük.
De a jövő hétvége már teltházas lesz nálatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj, kitartás!!!!
agica1027

Szia Ági!

Hogy vagy? Minden rendben veled? Pihizel?

Mi épp most jöttünk haza húgommal. Voltunk egy nagyot sétálni. Talán segít valamicskét a hosszú út. Kb 2,5 km oda és ugyanannyi vissza.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi, tudod a szokásos.
Mire jön a lányom sütök palacsintát- kb4-re.
Ma elég lassan ment az idő.......
Jó a mozgás Neked, nekünk is szülés előtt mindíg mondták h lépcsőzni, lépcsőzni....most még az idő is ok.
Este pihizz egy nagyot!!
agica1027

Ági!

Este jó lenne már a kórházi ágyon pihizni szülés után.

Kép
Kép
Kép
britta

Úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Ámen!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Köszi,vagyok-vagyok.Fáradt vagyok sajnos.Nehéz hetem van,aztán meg játszi... :wink:
Petra tiszta takonykóros...

Andi
nagy gratula a kisfiukádhoz!!!Mi lesz a neve??
Csodaszép!!!! :lol:

Britta

nagyon várom az üzidet!!!

Bocs csajok,futok tovább.(ma semmit sem csináltam még itthon,most jöttünk meg-Ti voltatok az elsők... :oops: :lol: )
Vendég

Jó estét!!!!

Végig olvastalak benneteket!!!

Brigi!Látom még egyben!!!!
Drukkolok!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Mi még egyben. Ma megyünk nst-re. Nagyon jó lenne, ha nem kéne már hazajönnöm. Hisz az szuper dolgot jelentene.

Szép hétvégét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

JÓ REGGELT ÉS KELLEMES 7 VÉGÉT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

Nálunk esik az esső! :evil:

Brigi!
Azt kivánom,hogy maradj bent a kórházba!Bár ez legfőképp Bencén múllik,mikor szeretne kibújni!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak ritkán jövök, és sosem vagyok képen, mostanság nagyon felgyűltek a dolgok, meg én is elég rosszul érzem magam...

Britta:
Nagyon kivánom, hogy végre kezedben tarthasd a kis Bencédet! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Szerintem senki nem haragszik!De azért ugye minden rendben van?Pihenj sokat és vigyázz magadra!!!!!!
Vendég

Kriszti:
Igen, minden rendben, a doki is azt mondta, ha tehetem minél többet pihizzek, de hát ez elég nehéz két örökmozgó mellett.Ha lefekszem az ágyra, jönnek ugrálni a hasamra.Ami most nem jó ötlet :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Kicsik még a gyerkőcök,hogy megértsék,hogy kis tesó születik!Vagy tudják már,megértik???
Na látod a doki is jól mondja,pihenni kell!!!!!!
Vendég

MÁrti

pihizz csak,megértünk,és NEM HARAGSZUNK!!! :wink:
Tesók tudják a jóhirt???

Britta!
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++

Krisztim
ide is elért az eső ebben a percben! :evil:
Hányadik napon tartasz??
Vendég

Kriszti:
a fiuk még nem tk, még várunk vele, mert igy is annyira türelmetlenek, nem tudják mi az, hogy várni kell :?
Ha most elmondanánk, rengeteg időt kellene várjanak még a kistesóra :lol:
A multhéten volt egy eset, ami egy kicsit elgondolkodtatott :roll:
A barátnőm meglátogatott Szegedről és elhozta a kislányát, 9 hónapos.Az ölembe vettem és bevittem a fiukhoz,mondtam, hogy na szertnétek egy ilyen aranyos kistesót? Erre a nagyobbik: jajj vidd el innen, nem kell nekem több tesó.... :shock: :lol:
Ugyhogy várok tippeket, hogy tálaljuk a fiuknak??? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Húha!Kicsik még akkor,hogy megértsék!De a tipp nagyon elgondkodtató,hogy,hogy is lehetne nekik ezt elmondani!!!!9 hónap nem olyan sok idő,hogy a hozzá állásuk vagy,hogy megértsék változna valamit!!!!Én mindenképp azt javaslom várjatok egy kicsit,mást úgy se tudtok tenni,de előbb utóbb elkell mondani a kis idő alatt pedig fogalmazd meg magadban a korukhoz képest módon,hogy kis tesójuk születik vagyis gyerek nyelven de még is,hogy érthető legyen nekik!!Nekem a lányom 4 éves volt mikor a fiamat vártam!Már annyira nem is emlékszem,hogy hogy mondtuk el és hogy reagált,de annyi megmaradt bennem,hogy mese szerűen adtuk elő neki!Ő is szeretett csüngeni rajtunk és nehezen fogadta el,hogy vigyázni kell,de kis idő után mikor nőtt a pocim,akkor már ő vigyázott simogatta hasam és stb!!!!!De nálatok már másc a helyzet 2 fiú van nálunk 1 volt az is lány!!!Kicsit nehéz dolgotok lessz,de szerintem ha megtudják nem lessz semmi baj!!!!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!!!
Vendég

Márti

Nekünk nagy a korkülönbség,szal könnyen elmondtuk,és nagyon örült neki Réka.
NA nem ugy mint most.HAllani sem akar holmi kistesóról. :(
Annál inkább Petra.HA lát egy kisbabát,akkor mindig megjegyzi,hogy vegyünk mi is a boltban. :roll: :lol:
Szerintem adni fogja magát a helyzet!Könnyebb lesz mint gondolnád! :wink: :D
Vendég

Hát remélem lányok!
Robinak elég trauma volt a kistesó, ezért is tartok egy kicsit, de már akkor 6 éves lesz, és hátha megérti...
Rik:
jót mosolyogtam Petrádon :lol: , vegyetek egyet a boltban?..Hm, ha az olyan könnyen menne :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika!

Hogy vagy??????
Vendég

Kriszti

vagyok,vagyok.Kicsit fájdogál a hasam,olyan kezdődő mensisen.De nem akarok tudomást venni róla. :D

Márti
:lol:
Vendég

Erika!

Én is csak vagyok!Az idő sz@r! :( Most per pillanat nem esik!Kitakaritottam,ettünk,a gép mos non-stop,most jól összegyült! :wink: Most aztán pihenés ezerrel! :wink:
Ne is vegyél tudomást róla!
Reménykedni csak!
DRUKK,DRUKK,DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

KRISZTI

ITT ISMÉT SZÉP IDŐ VAN,EGÉSZ HÉTEN EGY FIKARCNYI ESŐ SEM ESETT.EZ SEM JÓ :?
PETRÁT NEM TUDOM ALTATNI,MERT A MELLETTÜNK LEVŐ ERKÉLYEN CSERÉLIK AZ ÜVEGET,KALAPÁLÁS EZERREL.
vELED MIZUJS??HÁNYADIK NAPON VAGY,NEM VÁLASZOLTÁL!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok
itt egész délelöt szakadt az esö de már elált.Rik ha minden igaz kisfiunk neve :Bence lesz de még nembizti.
Márti ahogy a lányoknak elmondtam nagyon örülnek a kistesonak.

Kép
e.andrea

Erika!

Már nálunk sem esik! :lol: A fiam örömére,ment ralira a stadionba! :lol: !Hogy hanyadik napon vagyok?Kb. félidőben!!!!!!
Semmi különös!!!!Tegnap nyugdijas búcsúztatón voltam délután,ma pihenünk,holnap focizik Dávid délután azt nézzük meg!Aztán hétfő megint! :evil:
Vendég

Andi:
hogy mondtad el a lányoknak?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kriszti

mindig van programotok akkor! :wink: (este is :oops: )

Andi

néztelek benneteket iwiw-en.Nagyon szép lányaitok vannak.
Melyiktek volt ilyen szép szőke??? :D
Akkor névválasztás nehezen megy,igaz? :wink:
Vendég

Erika!

Már megint szakad az esső! :evil:
Apa beteg és ráadásul éjszakás! :evil:
Vendég

Rik a két lány az elözö páromtol van és ö volt a szöke ,én nekem meg világosbarna hajam van.
Kriszti itt sincs jo idö :(

Kép
e.andrea

itt dörög és villámlik is

Kép
e.andrea

hát itt még nem,de most eső szünet egy rövid időre
Vendég

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Már olyan hulla vagyok, hogy úgy döntöttem, jövök kicsit számítógépezni, rajtam már a pihenés sem segít! :lol:
Drága iskolámban ma 14 tanóra volt, szerintem nem épeszű az, aki ezt kitalálta. Reggel hétkor már az autóban ültem, és este negyed kilencre értem haza, a gyerekeket most altatja apa, de szerintem apa már alszik... ( :D)

"Sikerült" még egy kilót fogynom, így most 45 kiló vagyok, remélem tudja a szervezetem, hogy miért csinálja ezt... (nem is hányok, csak nem eszem sokat, hasam pedig nő ezerrel! :wink: de mindenhol máshol vékonyodok...)

Márti,
a fiam 2 éves volt, mikor elmondtuk neki a kistesót, hát nem érdekelte a téma egyáltalán. :roll: Még nagyon kicsi volt... Most más lesz, nemsokára elmondjuk nekik. Nem tervezem hogyan, majd lesz ahogy lesz. Szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni, akkor ők sem fognak, és nem kell letörni, ha elsőre nem örülnek neki. El kell fogadni, hogy nekik sem lesz könnyű, és szerintem nem is lehet ezt felfogni először. Elég ha csak anyámra gondolok, hogy mit fog szólni. :roll: Egy felnőttnek is nehéz ezt megemészteni. Szerintem valahogy így mondjuk el a gyerkőcöknek, valamelyik este, nyugiban (bár nálunk olyan nincs :lol: ) hogy "anya hasában van egy kisbaba, aki majd ha elmúlik a nyár és az ősz, na majd akkor fog kibújni" és esetleg megmutatunk egy ultrahangképet. És ennyi. De ahogy ismerem őket, úgyis kérdezni fognak, ha nem akkor, akkor másnap vagy harmadnap, csak győzzek válaszolni! :D Én egy kérdéstől félek, hogy "és hogy ment oda be?" amit már a 2,5 éves fiam is feltett (engem zavarba hozva) de rögtön megválaszolta, hogy hát a nadrágzseben keresztül (a kisvakond-nadrágomon rámutatott a fenti mellényzsebre). Szerintem a lényeg: nem szabad "elvárni" tőlük, hogy örüljenek... (nálunk azzal lesz baj, hogy a fiam fiútesót akar, ezt már közölte velem, pedig mondtam neki még régebben, hogy anya hasában nincs baba, erre azt mondta, akkor legyen még egy negyedik is :lol: , hogy a huginak is legyen hugija, és akkor mindenkinek lesz párja, pedig én soha nem beszéltem erről neki, hogy félek a 3 gyerektől, hogy valaki pár nélkül marad, most mi lesz ha kislány lesz??? na az én fiamnak ez lesz trauma, és még nem is tud semmiről)

Még egy: a Sehány éves kisleány c. könyvnél nincs jobb!!! Illetve talán mégis, Bartos Erikának is jó könyvei vannak (egyszerű rajzú sokatmondó képek, kevés szöveg, és nagyon aktuális, talán olyan is van, hogy a 3. gyereket várjuk)

Jaj, regényt írtam, bocsi! :(
Inkább lépek, jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Még egy! Nem tudom a vonalzóm miért van egy nappal lemaradva, de MA BETÖLTÖTTÜK A 12. HETET! :D :D :D

A többieknek majd máskor írok! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó reggelt!

Márti! Nálunk is nehezen értették meg a kistesó dolgot. Dani még most sem érti igazán, de majd, ha kézzelfogható lesz! Szerintem elkezdhetsz mesélni róla, azzal nem csinálsz rosszat. Ha pedig már gömbölyödik majd a pocid, könnyebben fel is tudják fogni. Sok sikert!

Az idő minket sem kímélt tegnap. Délelőtt kellett mennünk a dokihoz, de megvártuk, amíg elállt az eső. Aztán elindultunk. Minden rendben. Holnap megyek megint, és kedden indítás. Jól kiszúr velünk Bence. Attilának holnap kezdődik a "nagyüzem" a munkahelyén. Most külön szervezni kell minden napra a dolgokat. Amikor végeztünk a dokinál, kimentünk a Balcsi partra. A szél ellenére is jó idő volt. Aztán elmentünk vásárolni, és jöttünk haza. Fiúk anyuéknál vannak, és tegnap ők is kirándulni voltak. Ugyanis az erdei vasutat tegnap nyitották meg hivatalosan itt nálunk. Sajna, az eső többször is eleredt, de ők biztos nem áztak meg a vonatban.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Jó reggelt!!

Britta

van még két na keddig,ma és hétfő.Hátha beindul!!Drukkoljunk!!!
De jó Nektek,csak ugy lementetek BAlcsi partra! :wink: :D
(én mehetnéka Fertőre,de vagy 15 éve nem voltam,valahogy nem jön be.. :roll: )

Gona

szerintem tök jól fogják venni a gyerekek.Mostanában lesz a nagy nap??
GRatula a 12 héthez!!!!!!! Kép
Vendég

Szia Erika!

Én is bízom benne, hogy beindul természetes úton. :)
Balcsi: jó volt egyet csavizni. Csak ne kéne mindig pisilnem.:)

Kép
Kép
Kép
britta

Jó reggelt!

Itt most süt a nap!Kérdés meddig? :wink:

Brigi!
Kitartás!Már csak 1-2 nap!

Gona!
Gratuálok!

Erika!
Ma reggel sikerült! :wink:
Ez legalább sikerül! :wink:
Vendég

Kriszti

és ilyenkor gyerekek hol vannak??Nekünk lehetetlen ezt kivitelezni... :roll:

Britta

ámen!!
Vendég

Kriszti, Erika!

Tudom, most már csak max 2 nap, de akkor is türelmetlenek vagyunk. Attila mindenképp ott akar lenni, és ha ma sem történik semmi, akkor nehéz lesz neki megszervezni.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Köszi csajok! :)

Brigi,
méhszáj kezd már nyílni? Nem lehet kérni halasztást a dokitól? Mondjuk ha tiszta a magzatvíz.... Vagy talán nem is akarod? Nehéz ez az apás szülés! :lol: Nem elég hogy anyuka beérjen a pocakjával a kórházba, meg a doki, meg a szülésznő, meg gyerekeket leadni, na és még apa is legyen ott időre! :lol:

Erika,
még megvárjuk a csütörtöki vizsgálatot (részletes ultrahang) és utána először a gyerekeknek mondjuk el, aztán anyámnak, aztán a többi már nem érdekel! :P (bár lehet hogy még megvárjuk anyám ideköltözését, az még több mint egy hét, hogy nehogy a gyerekek elpletyizzék, aztán anyám mástól tudja meg! :oops: )

Isteni idő van. Remélem mindenki kirándul, piknikezik, sétál és hasonlók! Mi bográcsoztunk... :D
Majd meséljetek ha errejártok!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Erika!

Aludtak! :lol:
Vendég

sziasztok
gyönyörü szép idö volt ma :)
Britta téleg 2nap alatt még bármi történhet bizunk benne hátha téleg magátol indul be.

Kép
e.andrea

Sziasztok!!

Csak egy gyors bekukk...
Most sajnos nincs időm visszaolvasni, csak egy gyors helyzetjelentés..
Minde oké, holnap megyek terheléses cukorvizsgálatra. :x

Britta!
Neked továbbra is drukkolok, legyen minden úgy, ahogyan szeretnéd!
Remélem a párod is el tudja rendezni a dolgokat a nagy találkozásra!!! :lol:
Minden jót!!

Gona!
Gratulálok a betöltött 12. héthez!!!!!!!!!! :lol:

Többieknek is puszi, de sajnos mennem kell.
(Két nagy gyerkőc mellet, már ez is sok idő volt a számítógép előtt... :? )

Holnap doki után jövök!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?