Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na jó, most az egyszer :wink:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszi :wink:

Prücsi, most nézem a hiradót, azt mondják, hogy sehol nincs dugó. Ha még nem indultatok el, akkor gyertek bátran!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

... Bocsi ennyi időm van. Élménybeszámoló, ha idő engedi...
Írok és olvasok már
Kép
enni is tudok
Kép
Ha engedik tovább....
Kép
Boldog Manó
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mindenkinek jó talit!!!! Bárcsak mi is ott lehetnénk. De Apa elviszi a kocsit munkába. Meg hétközben nem is tud elszabadulni.

Sóskát köszönöm, még sosem főztem, mostmár megpróbálom :D

Ebi! Marcók nagyon édes! Ilyen labdink nekünk is van :wink:

Jutta: Borcsi nyűgös volt, nem aludt egész nap szinte semmit, pedig Ő rengetget alszik még most is. Ha kiengedem a hajam, akkor szokott Borcsi úgy tenni, mintha nem ismerne meg, csak néz, és néz :lol: (mert ugye mindig összekötöm, de így is belekapasztkodik, és húúúúzza :lol: ) A kompon én is gondolkodom, sokmindenkinek van, és sokan lebeszélnek róla. Nem tudom eldönteni. Aztán már ha majd csak akkor lesz nyugi, amikor esetleg beleültetném, akkor tuti veszünk. an vmi különös kritérium, hogy melyik a jó, és melyik a "gagyi"?

Kiri: védőnő... én mindig azt hallgatom, hogy ne adjak ennyit enni a gyereknek, mert kövér...76-os ruhákban van, és 8380gr. Most akkor cserélnünk kéne :) nem gyereket :lol:
Én rendes étkezésnek adok napi két alkalommal gyümölcsöt. és kétszer főzeléket.

Timi: drukkolok nagyon! kérhetnék esetleg én is gmailos címet, és jelszót? megnézném a videot. Köszi

Panka és Dorka kis édesek. :lol:
Vendég

Jolka! jól látom, Ákos összefilctollazta magát? :lol:
Micsoda torta! Boldog szülinapot Manónak!!!!! Kép
Vendég

Boldog 3. születésnapot!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Manónak boldog 3. szülinapot!
Jolka, Ákos hatalmas baba és csoda ügyes, hogy felhúzza már magát! És jól látom, hogy a 3. képen a járóka lapja meg van hajolva alatta??? :shock:

Gömbi, kár,hogy nem jössz!!!
Hányszor eszik Borcsi? 2x főzit, 2x gyümit, akkor AT-et vagy tápit már csak 1x kap? :shock: (bocs, nem emlékszem, hogy szoptatsz-e még)

Andiknak boldog névnapot!

Panka tegnap kapott spenótot.
A nap kérdése: megette tegnap Panka a spenótot? Ha tudják a választ, az IGEN, vagy a NEM szót küldjék SMS-ben a 1794-es számra :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hi

Zsu
mit lehet nyerni ? :-)

rekedteknek,taknyisoknak jobbulást

Gömbi
mindjárt küldöm

Andi
Kép

Jolka

Manónak Boldog születésnapot
Kép
Vendég

Timi: várom :)

Zsu: reggel hétkor szopi, tízkor gyümölcs, délben főzelék, szopi, és ha kell tápszer, délután három körül gyümölcs és szopi, ötkor főzelék este fél kilenckor szopi és tápi. ennyi :wink:
de már egyáltalán nincs sok tejem. Szóval lehet, már csak reggel este kéne szopizni, mert kb 1,5 percalatt végez egy cicvel :roll:
Vendég

Gyors reagálás, míg el nem felejtem.

Köszi szépen Manó kösözntését..:)

Gömbi!
Igen jól látod, de csak ceruza, valahogy megkaparintotta.
Bojti a védőnő...Nem is dagi Borcsi. Ákos már a 86-os rucikat hordja, egy-két 80-as még jó. Kevesebbet adni neki? Mi naponta max. egy 1/4 üveg bébikaját eszünk, többi tejcsi.

Zsu!
ÁÁÁ, nem hajolt meg, csak rossz szögben lett lekapva, mert azzal a lendülettel doptam el a gépet, és mentem oda, hogy ki ne essen. :)
Ha az ugrálós Manót elbírja, akkor Ákost is fogja még egy darabig...:D

Bea!
Korzón voltattok?

Andik!
Sok boldog névnapot kívánunk!!!

Igérem írok majd a házról is, egyelőre nincs feladatunk vele. Csak rá kell mutatni mi kell, és rakják fel, vagy bele.
Tegnap cserepezés volt, ma szigetelés, és belső vakolás, tehát gyorsan haladunk.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kaja!
Nálunk általában délben van csak bébiétel, a többi tejcsi. Alkamanként egy cici...Következő etetésnél kapja a másikat.
De hajnalban szinte csak rajtam lóg...
Súlyom változatlan, szopi mellett csak hízás van. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi! Köszi, megkaptam! Micsoda visítás van Nálatok is :lol: Édesek! :lol:

Van vkinek ilyen játéka? szerintetek hasznos? Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, Boti a kezemben...

Andi! Boldog névnapot!

Manó! Boldog szülinapot! Mit kapott ez a helyes kiskrapek? Tortája tuti!!!

Talisoknak! Jó bulit! És dugómentes közlekedést! Képeket kérünk!

Gömbi! Borcsi sztem tök jól néz ki, én nem értem, miért stresszelnek egyesek feleslegesn kismamákat... :twisted:

Timi! Tuti jó a kisfilm a lányokról! :lol:

Jolka! Csak nem láttál? Mert voltunk, most lebuktunk...És Ti?

Báli fotók folyamatban, már a pendrive-unkon vannak, a férjem remélem, ma hazahozza, és akkor rakok (már ha úgy ítélem meg, hogy vállalhatóak vagyunk rajtuk...) :lol: Na, jó, ígérem, egyet legalább mutatok!

Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jolka! Még annyit, hogy eszméletlen ez az Ákos! Az első képen azt gondoltam, az újság festékanyagától lett zöld az arca...

És csajok! Nagyon örülök, hogy nem az első gyerekemmel fórumozok, mert tuti el lennék keseredve, hogy egyes babák mi mindent tudnak már... :roll: (Bár Levivel Debrecenben nagy játszóterezők voltunk, és akkor is láttam hasonló korúakat, ha jól belegondolok...) De úgy látszik, az enyémek későn érő típusok...

No, mennem kell: mosni, teregetni, vasalni...és még gyerekezni is közte! Réka alvása továbbra is több mint elkeserítő, de már beletörődtem. Boti is egyre kevesebbet alszik, de ő legalább ALSZIK. Így aztán nincs délutáni szieszta...No, tényleg pá! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

csak halkan mondom,Bibus dél óta alszik,elsem hiszem :-)

Prücsi
lógok neked pár haja válasszal

igen mind az enyém haj az esküvőn,de nem ilyen frizut akartam

nem vágtuk le Majának csak szétvan neki csúszva

Gömbi
visítás? az van :-)

nekünk ez a játszóasztal féleség kimaradt az életünkből
Vendég

jó a buli mi???? Kép
Vendég

Szasztok!

Hát Manüt isten életesse még nagyon sokáig!

Jó ég Ákos mekkora! :lol: :shock:
És milyen ügyi!

Kép

Kép
mogyoland

Manót! :oops:

Kép

Kép
mogyoland

Csak köszönök és már rohanok is! Sziasztok!
Ciripke! Mégegyszer köszi a bulit! Mi jól éreztük magunkat!
Andik! Boldog névnapot!
Manónak nagyon boldog szülinapot!
(Prücsi, tudod, h mindkét fiadnak teccett a lányom? :lol: B is udvarolt egy kicsit... 8) )
Ági, a kekszes receptjét lécci dobd föl!
Na, balra el! :arrow:

Kép
ermoni

sziasztok
én olyan fáradt vagyok, h alig tudok ülni. beszélni meg végképp nem. még jó, h ide írni kell
Ciripke, köszi a bulit és a sok-sok finomságot (Gyula sajnos nem tudja, milyen jókat ettünk :oops: , de azért köszöni), és nagyon jó utat és szórakozást!
Mi is jól éreztük magunkat! Aludni mondjuk nem nagyon akartak (hazafelé igen, de az a félóra sajna kevés, így Huba nyűglődik ezerrel.. meg én is).
Móni, Benedeknek Huba 'tetszett' :D még simogatta is, amikor nyüszizett. megyek, megnézem, nekem beválik-e..
mindenki épségben hazaért? kérek képeket, mondjuk csinálhatnánk a picasara saját webalbumot, és az is működne a gmailes jelszóval 8)
Ági, receptet tényleg lécci! de ha lehet a gmailre (is), ott előbb megtalálom. kösssz! és tényleg minden gyerek szép!
Jutta, a délután további része hogy alakult? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Na milyen volt a buli?

Timi!
Én is szeretnék g-mail-es belépést, mert nekem nincs olyan!!!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Na akkor én kezdem a képekkel, bár szokás szerint nincs túl sok, és azok sem túl jók, remélem minden érintett hozzájárul. Szóval:

Ilyen sokan voltunk, és nincs is mindenki rajta:
Kép

Kis házigazdánk:
Kép

Ábelnek volt "képe" "csak úgy" szunnyantani a nagy zsibongás legközepén :lol: :
Kép

Nadin megtámadta Juttát:
Kép

Dorka a kölcsön kengurut teszteli:
Kép

Cirip, nagyon köszönjük a szuper vendéglátást! Meg én még köszönöm Katinak a fuvart (meg a krumplit)

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Manónak nagyon boldog szülinapot!

Ciripke, nagyon köszi a talit! Mi nagyon jól éreztük magunkat!

Jolka, a járókát ill. az ágyat lassan célszerű lentebb raknod! Nagyon ügyes Ákos! Most mekkora? (súly)

Andi, képzeld délután is tök jól volt Dorka, bár ma ő is sztrájkolt alvásügyileg... hazafele aludt, majd nem... utána meg voltunk Corában (gondoltam odafele alszik, hát nem) és csak hazafel szunnyantott 20 percet! így NAGYON fáradt volt estére, és egy picit levegősebben is evett, így lefekvés előtt volt egy kis nyivák, de szerinntem ez most csak a fáradság miatt volt. Tehát 2. tök jó nap! :lol: :lol:

Voltam dokinéninél, kiírta a sima tápit, mostmár a HA2-st. Közben persze jött azzal, hogy eddig is én magyaráztam be magamnak, hogy hasfájós Doka... Ja, és jókedvében dobta magát hátra és sikított böfik előtt... no mindegy!

Timi, műtét témát ismerem... Dorkát 27-én műtik a nyakán lévő cuccal... próbálok nem foglalkozni vele, nem gondolni rá...

Na megyek, jóccaka! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke!
Kép
Nagyon jól éreztük magunkat!

Kriszti, nagyon szivesen, máskor is.

Bea, várjuk a képeket, kérjük nem cenzúrázni! :wink:

Manónak boldog szülinapot!

Andiknak ezúton is boldog névnapot!

Erőművész Andi, jó hogy eljöttetek. :D

Kissé fárasztó napunk volt mentem alukálni.
Jó éjszakát.

ukati74

Ciripke, nagyon jól éreztük magunkat!!! köszi!!!
Mi majdnem ott aludtunk ám, 8) mert Betti felvetette, h B talán ott is aludhatna...de ha nem most, akkor legközelebb tuti... :lol:
Ábel elaludt rögtön, (már a szőnyegen, ugyebár, de utána a kocsibatevéskor felébredt egy kicsit) B meg Bp határában (juhej!!!). Így itthon csak én voltam fáradt, de nagyon. Most meg már megint topon vagyok.

Örülök, ha fiaim barátkoztak a kislányokkal :wink: , no meg a kisfiúkkal is. Minden baba cuki, így nem csoda...
B itthon sakat mesélt az Apjának, hogy mi mindent játszottak
(Ciripke, szegény Barnu! Nem akadt ki nagyon, h Be + Be kikiáltoták őt boszorkánynak? valami boszorkányüldözőst játszottak, ahogy levettem, B szavaiból...bár B közölte, h csak "vicceskednek" Barnuval, ugye?)

Andi, akkor a Ti süticsomagotokat is mi hoztuk el? Mert én kettőt kaptam...így Gyula helyett Balázs kóstolta végig a sütiket...

Ciripke, a pitét meg kell sütnöm, ezért légyszi a receptet!
Ági ezt a fincsit tényleg tedd közzé te is!

Komphoz csak annyit, h a gyógytornászok nagyon ellenzik. Azért, mert a gyerekek túl hamar kezdenek járni, ha kompoznak (ld Ági Ádija), ráadásul sokszor lábujjhegyen, pedig nekik kúszni, meg mászniuk kellene előbb sokat, sőt nagyon sokat. (Ági, remélem azért nem haragszol, h ezt leírtam)

Kiri, jó ez a hordozókendő kötési forma. Itthon is cipeltem egy kicsit a fiatalurat...nagyon élvezte!

Képeket még le kell töltenem, de majd felteszem és is. Igaz egy idő után elvesztettem a fonalat, annyian voltunk, így van, akit nem örökítettem meg. :(

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok Csajok! már úton vagyunk. Csajszik, annyik kaját hoztatok, hogy még a következő talira is elég lenne.
Móni, nekünk szántad a virágot vagy csak itt felejtetted? Mindegy már elültettem. Majd priviben adnálelérhetőséget amin az irodás lányok küldhetnek ajánlatokat. Gyerekek is köszönik az ajándékokat.
Képeket majd otthonról tudok küldeni.
Csajok, 9 óra az út, ennyit már rég unatkoztam!

Ja,íBarnu nem volt kiakadva,íés azon sem hogy eljöttünk. Tök jó!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andiknak nagyon boldog névnapot!

Hát akkor jó volt a tali!

A komp. hát igen sokan ellenzik de van aki alánlja , ismim kislánya abszolúte nem mászott ,kuszott ahogy a kompba beleratkák ey ből rájött a dolgokra és utánna már rávettem magát mindenfajta mozgásra!
Persze a komp nem arra van ,hogy szegény gyerek reggeltől-estig benne legyen!De én személy szerint használnifogom!

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke, mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást!!!
Te mobil netről nyomod?
Szóval akkor a gyerekek itthon maradtak? Gondolom a szüleid vigyáznak rájuk, nagyon rendesek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ma anyuval vannak Vácszentlászlón (gyostalpalón megtanult autómatát vezetni, mert agilába 3 gyerek sehogy, kicsit izgultam, de már leértek), délután mennek dédihez, jönnek nagynénémék, este hazaviszi őket, jönnek anyósék és ott alszanak nálunk. Szóval van programjuk rendesen. Itt már süt a nap, most jöttünk ki Debrecenből.
Igen mobil, még a határig leszek! Unalmamba tömöm a sütiket ami maradt! :)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kompról annyit, hogy módjával nem gáz! Csajok, túlélésre játszunk, ha a komp segit akkor az!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Túlélésre játszunk :lol: :lol: :lol:
Ciripke, te már beleteszed Marcikát? Vagy nektek nincs?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nekünk van és már ki is próbáltuk és bejött a csajnak nagyon szépen ül benne!

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke: Mi is nagyon köszi a vendéglátást.
A szilvás süti egyszerűen szuper (már csak volt), de azért a gombás tésztát se felejtsük el :D

Prücsi: Dehogy haragszom, én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne a komp. De valahogy túl kell élni.
Ma még nem volt benne Ádi, úgyhogy ma már nem kell felmosnom.

A sütit majd leírom jövőhéten, nem fogom elfelejteni!

Minden baba nagyon cuki!

Kép

Kép
ádibaba

jujjj!

No kezdek hinni abban, hogy Anya lelkiállapota a csecsemőnél fizikai tüneteket okoz...

Ma feszült vagyok, meg is jött, meg anyósék is hozzánk... Dorka tegnap este már rosszabbul, hosszasan büfizet, ma ebéd után meg üvöltött.

Anyósommal semmi bajom ált., de apósom a bicskát nyitogatja...
Elsőremarha szimpi, vicces ember... csak sokadjára kezd unalmas lenni, hogy ugyanazt mondja el századszor (szokásos sztorijai, amin a párom 1000-jére is röhög), nő ként marhára idegesít, hogy a felesége meg se szólal mellette, nomeg MINDIG kiszolgálja, menyeként meg állandóan rosszul vagyok, hogy mikor kezd az én kedves férjem hasonlítani rá... és azt hiszem egész hétvégén nézhetem a saját nappalimban a sportot... ha akarom, ha nem...
Meg attól is a falnak megyek, hogy szombati ebéd - nagy készülődés (csirkés tortillát csináltam) - megterítek, hozom kifelé kettesével a tányérokat a kajával és mire a többi felnőtt (értsd 4 fő) leülne, addigra ő már eszik... kb percet kellett volna várnia. Én az ilyenektől rosszul vagyok.

Jutta

KépKép
jutta

Hát én alig fényképeztem, de gyors felrakom:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Jutta. lélekben veld vagyok!++++++

Huba nagyon aranyos és milyen kis érdeklődö!
Andi bevállatad egyedül?

Sehol senki?

Kép

Kép
mogyoland

Dorkán láttszik mennyire éheztetve van! :D

Kép

Kép
mogyoland

Ági bocsi ,hogy kérdem Ádi arcán ez valami anyjegy?

Kép

Kép
mogyoland

Köszi Mogyo!

Jajjj, megittam egy konyakot a mensimre, mostmár nem szürkében látom a világot, hanem duplában! Asszem ikreim vannak, mindegyik lány és Dorkának hívják őket, hogy ennyire fantázia nélküli szülők voltunk, hogy ugyanazt a nevet adtuk nekik... de legalább egyszerre alszanak, bár egyszerre is sírnak...

Hajdanán én jól bírtam a piát, ezek az idők elmúltak! :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Hű ne is mond Jutta!

De rég is volt ez a pia időszak nállam is bár nem kottára de azért jóhangulatilag mindig ittam !(vilmoskörtepálinka +almalevet)

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Most regisztráltam. Kislányom Léni hamarosan 6 hónapos lesz.
Van valakinek ötlete, hogy lehet visszaszokatni a picit az otthon készült főzikre és pépekre, hogy ne csak a boltit egye?
Illetve,hogy az édes mellett a sóst is megegye:)?

Állandó harcba vagyunk:)

Köszi :)
Vendég

Szia Edit!

Üdv itt, tippek nincsenek csak mázlik... no de kb ne add fel és próbálkozz, talán ez a siker titka!

Dorka tegnap nem ette meg a főzit (pedig ő megszokta), este nagyon nyűgös volt, hajnalban meg fél 5-től állt a bál. (előtte má 1 körül felsírt egyszer, de visszaaludt hamar) Szerintem a foga lesz, de elég gázos a szitu, mert a Panadol után sem tudott jobban visszaaludni...

Megyünk veszünk Dentinox gélt is! Meg Nurofent, meg Viburcolt.... tesztelgetem majd, hogy melyik használ....

Jutta

KépKép
jutta

" Ha a csecsemő nagyon nyűgös, fájdalmasan sír, nem tud pihenni, aludni, természetesen próbáljunk meg segíteni rajta. Először is érdemes a Dentinox nevű gélt, vagy folyadékot kenni az ínyre. Ez rövid ideig érzésteleníti az ínyt, így ha a feszülés nem nagy, a csecsemő megnyugszik, elalszik. Ha azonban ez nem segít, valóban ajánljuk a Germicid-C kúpot és a Panadol baby szirupot. Ez utóbbit azonban folyamatosan csak 3-4 napig lehet adni. A kúpból tehát a ´C´ változatot érdemes használni, mivel az tartalmaz csak fájdalomcsillapítót, és 8 hónapos korban már egészet kell adni 6 óránként. Erre a baba nem szokik rá, használata napokban nem korlátozott. A fog kibújásáig akár minden éjszaka használhatják, gondoljanak arra, hogy mi is bevesszük az Algopyrint, ha fáj a fogunk."

Ezt találtam! Tehát a Germicid-C kúpot kellene inkább adni, mint Panadolt vagy Nurofent? :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta!
Nálunk is ugyan ez a helyzet pénteken nem volt hajlandó Petra csak tápit enni.Tegnap evett már 2x főzeléket, ma meg most fél órája kentem be az ínyét Dentinoxal mert már nagyon szenvedett.Most végre elaludt.Ja reggel 7 órától volt fent.
Egyébként én oltások után mindig egy fél Germicid-C kúpot adtam és semmi különöset nem tapasztaltam.

Andi
KépKép[/url]
andi005

sziasztok,

vagyok én is, csak elhavaztam stb...

tali biztos szupi volt, jók a képek.

Andi: írtó ügyesek és cukik az ikrek.

Jutta:
én germicid-c-t nem adnék. inkább nurofen, panadol vagy sima germicid.

komp:
nekünk nincs. nem is lesz. :wink:

Ciripke:
érezzétek jól magatokat!

hoztam képeket is:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

a cica 3. hónapos. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Mogyo: Nem anyajegy, hanem valami ér elpattanás. Állítólag sok gyereknek van és legkésőbb két éves koráig elmúlik. Nem nagyon szoktak vele mit csinálni, ha nem múlik, akkor 5 perces lézerrel elvarázsolják. Hát nem tudom, remélem így is lesz.

Egyébként szerintem front van, én is alig aludtam, mert Ádi állandóan felébredt és még dajkálnom is kellett. Kicsit majd el alszok.

Jutta: Én múltkor úgy felindegesítettem magam, hogy benyomtam egy wishky-t. Nagyon utálom, de hatott. :D

Mogyo: A házipálinkának én még a szagát se bírom, apósom szokott főzetni, de szerintem leégne a nyelőcsövem is ha meginnám.

Kép

Kép
ádibaba

Edit: Csak legyél türelmes!

Hajni: Lillának Boldog Hófordulót, nagyon ari. Az utolsó képen te vagy a cicával, látom neked nincs gondod a súlyfelesleggel!

Prücsi: Te sokat fényképeztél nem? KÉPEK????????????????????

Kép

Kép
ádibaba

Üdv Edit!
Ez van! :D

Ági. aham értem akkor!de ne haragudj miért kérdeztem!

Ma gyönyörű időnk van én csak apit adtam rá meg kisbelebújos cipőt és kiratak a babakocsiba meg egy vékonypléd és még igy is melege volt!
Mi lesz még a nagy melegbe!

Hajni: jaj de szép cicátok van !
Lilla nagyon sokat változott !Jól látom olyan haja lesz mint Marcinak!

Kép

Kép
mogyoland

Hát én is ma majdnem meggyuladtam, mert piacon voltunk. Ádámot felöltöztettem, mintha Alaszkába mennénk, aztán meg vehettem róla le a sok gúnyát.

Múlt héten vettem egy melegítő nadrágot (piacon) és ott hagytam. Férjem azt hitte nálam én meg hogy nála van. A lényeg hogy gyerek megvan :arrow: Mehetünk.

Itthon :roll: hol a nadrág?

Na ma visszamentem. A néni már múlt héten várt, ott volt a nadrágom zacsiba a kocsiba félretéve. Mondtam neki, hogy el se hiszem hogy a mai világba ilyen is van. Olyan boldog voltam.

Kép

Kép
ádibaba

Ági ez nagyon jó hir!Ésa tényleg ritka az ilyen ember mint a fehér holló!

Nem engedtem meg ,hogy fotozzál!
Kép

Engem fotoztál? Kép

Kompozok!!! Kép

Komolyan nézek , szóval!Kép :roll:

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?