Ciripke, nagyon jól éreztük magunkat!!! köszi!!!
Mi majdnem ott aludtunk ám,
mert Betti felvetette, h B talán ott is aludhatna...de ha nem most, akkor legközelebb tuti...
Ábel elaludt rögtön, (már a szőnyegen, ugyebár, de utána a kocsibatevéskor felébredt egy kicsit) B meg Bp határában (juhej!!!). Így itthon csak én voltam fáradt, de nagyon. Most meg már megint topon vagyok.
Örülök, ha fiaim barátkoztak a kislányokkal
, no meg a kisfiúkkal is. Minden baba cuki, így nem csoda...
B itthon sakat mesélt az Apjának, hogy mi mindent játszottak
(
Ciripke, szegény Barnu! Nem akadt ki nagyon, h Be + Be kikiáltoták őt boszorkánynak? valami boszorkányüldözőst játszottak, ahogy levettem, B szavaiból...bár B közölte, h csak "vicceskednek" Barnuval, ugye?)
Andi, akkor a Ti süticsomagotokat is mi hoztuk el? Mert én kettőt kaptam...így Gyula helyett Balázs kóstolta végig a sütiket...
Ciripke, a pitét meg kell sütnöm, ezért légyszi a receptet!
Ági ezt a fincsit tényleg tedd közzé te is!
Komphoz csak annyit, h a gyógytornászok nagyon ellenzik. Azért, mert a gyerekek túl hamar kezdenek járni, ha kompoznak (ld Ági Ádija), ráadásul sokszor lábujjhegyen, pedig nekik kúszni, meg mászniuk kellene előbb sokat, sőt nagyon sokat. (Ági, remélem azért nem haragszol, h ezt leírtam)
Kiri, jó ez a hordozókendő kötési forma. Itthon is cipeltem egy kicsit a fiatalurat...nagyon élvezte!
Képeket még le kell töltenem, de majd felteszem és is. Igaz egy idő után elvesztettem a fonalat, annyian voltunk, így van, akit nem örökítettem meg.