Sziasztok!
Milánnak Boldog Szülinapot!
Mai Börze: este 1 körül sikerült lefeküdnöm, jópár felébredésem közé iktattam egy kis alvást, és 4,15-kor magamtól ébredtem. Újjjjé, visszaállt a normális működésébe a belső órám. Az 5 órási vonattal mentünk a barátnőmmel. Egész szép időnek indult a reggel, de mikor leszáltunk Kőbányán elkezdett cseperegni az eső. Mikor megérkeztünk a belső parkolóhoz azt hittem rosszul látok. Senki nem állt sorba, pedig 6,45-kor máskor már azért elég rendes embertömeg összegyűlik. Úgy dönötöttünk, hgy kimegyünk a külső kapuhoz. Na ott sem volt rózsásabb a helyzet, majdnem befértünk az eresz alá, olyan kevesen álltak sorba beeresztésre várva. Na bent sem volt jobb a helyzet. szerintem legalább 4 sorral kevesebb volt felállítva mint eddig, és az utolsó szinte teljesen üres volt. Középtájt is hiányoztak asztalsorok. Szóval szerintem legalább 1000 asztallal volt kevesebb, amin árultak. Turisak voltak most is, de szerintem jóval kevesebben mint máskor. Sikerült egy anyukába belebuknom 7,30 magasságában, aki egyszem leányzója újonnan vásárolt Esprit, S.Oliver, Benetton Adidas, Arena, Nike, stb rucijait árulta kb 140-es méretig. Rengeteg pólót, hosszúújjú pamut felsőt (500/db), nacit (350-750) vettem Kingának, ne meg egy S.Oliver tavaszi-nyári cipőt, ami talán ha kétszer volt a hölgyemény lábán (1.000). Igaz, az egy kicsit nagy még, de ennyiért álljon a mi szekrényünkben. Napközben többször is sikerült visszatalálnom, de egy szuper bársonynacit mégiscsak elfelejtettem tőle elhozni. Egyébként otthagytunk nála ketten közel gy tizest. Viszont megvan az anyuka elérhetősége, így remélem sikerül ezentúl lecsapnom a csodákra.
Zsófinak sikerült megvennem azt a Nike lábujjközös papucsot, amit már az előző BabyMarkt.oson is szerettem volna 1000-ért. (anno a történet úgy szólt, hogy én kinéztem, árnak ezret mondtak rá, Zsófit visszavittem próbálni, közölték 1400, és hiába mentem vissza többször, aztán a barátnőm is érdeklődött rá, de nem engedtek az árból. Na most újra belebukta. Először megörültem, hogy ugyanolyan papucs, aztán észrevettem a szigorú nem alkuvó nagyit aki ismét 1400-et mondott rá. Mondtam neki, hogy köszi ennyiért még mindig nem kérem, és haladtam tovább. egyszer csak, egy másik sorban járva jön utánam a nagyi, hogyha kell, vigyem ezerért. Hát kellett, és el is hoztam.) Azt gondolom, hogy egy nem használt Nike lábujjközös papucs egy ezrest már megér
Nahát ezenkívül még van néhány édes cucc, mint kétszer használt Siesta cipi Mártikának-Zsófinak ezerért (annyira keveset volt használva, hogy a talpbetéten semmi kopás, lábnyom nem látható, kívülről is makulátlan), és néhány póló, vállpántos felső, rövidnaci, fürdőruci. Egy két felesleges dolog, mint egy BB elemes óra ébresztő funkcióval (működik rendesen), néhány micimacis, balerinás hajgumi, pillangós, katicás hajcsat, fityegős, és köves gyűrű, dinoszaurusz origami
, utazó Lotti Karotti társas. Jaaa, és még egy kincs, egy gyönyörűséges Demko Feder gyerek derékalj (1000) a kiságyunkba, mert a miénk az elmúlt 8 évben totál tönkrement, kikopott.
Nem is emlékszem rá, hogy mikor vásároltam utoljára ennyit egy börzén. Sajnos egy adidas cipit (1400), egy S.Oliver lábujjközös papucsot (1000), és egy Scobidooo 3 dimenziós társasjátékot (3990) viszont elszalasztottam.
Jópár ismerőssel összefutottam, másokkal viszont elkerültük egymást, bbj Judittal sem turkáltunk egyszerre egy asztalnál sem.
Jóval kisebb börze volt mint az eddigiek, jóval kevesebb eladóval és vásárlóval, de így legalább emberléptékűbb volt. Régebben 7-től 13-ig jutottam az első asztaltól az utolsóig. Ma már 10-kor régen végigjártam mindent, és kezdhettem elölről a nézelődést.
Első elkeseredésem ellenére JÓÓÓÓÓ VOOOOOLT.
Bocs, de igyekezten rövidre fogni
Szilbe! hová küldjem a képeket?