Új privát üzeneted érkezett!

MILÁN

BOLDOG SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

SZIA KISÖRDÖG!
BOLDOG 3. SZÜLINAPOT
KÍVÁNUNK LILCSIVEL EGYÜTT!!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát, lányok, nekem sem volt egy vidám péntekem...kezdődött az éjszakával, hogy Lilcsi szinte nem aludt, csak nyöszörgött, forgolódott, sírt. De láza nem volt, hűvös volt midene.
Reggel adtam neki Nurofent, hátha fáj valamije. Délelőtt aztán komolyabb baja nem volt. Délben hamarabb le is akart feküdni, gondoltam nem baj, majd behozza legalább az éjszakai lemaradását. Igaz, jó nagyot aludt, de 37,8-cal ébredt. Adtam neki kúpot, de mikor lehúztam a hőjét, felhívtam az SZTK-t, mondták, hogy a fülészeten már nincsen senki-ugye a fülére gyanakodtam :roll: .
Na, akkor irány a gyerekdoki. Megnézte a fülét, semmi. Meghallgatta elől-hátul, semmi. Torkát is nézte, ott sem volt semmi csúnyaság. Írt fel Cataflamot meg valami antibigyót. MOst a Catát szedi 3 napig, ha nem javul, akor jön az antibigyó. Hétfőn, ha úgy gondolom, vihetem bölcsibe, ha panaszmentes, de ha gondolom, ráhúzhatok még vele 1 napot. Ha meg baja lesz, úgyis visszaviszem.
De ma éjjel jól aludt, néhe riadt, de ez a szokásos volt. Most sincsen kutya baja sem, itt vigyorog 1000rel :lol: . Nem tudom, mi volt nála ez? :shock:

Hétvégére különösebbet nem tervezek. Úgyis úszik minden, Lilcsi meg szeret nekifeküdni mindenhol....

Erika! Neked már fájásaid vannak, vagy mi? :shock: Lemaradtam vmiről?

Andi! Ha megtudod a homeós cuccot, írd már meg....bár kitartóan nem hiszek benne. Most olvastam a könyvben, hogy az Oscillo is jó középfülgyuszira . Érdekes, tavaly folyamatosan szedte Lilcsi, mégis elég kitartóan jártunk dokihoz. Sz'al... :roll:
Tehetnél már a gyerkőcökről képet! Olyan ritkán teszel! :cry:

Pircsi! Mirtillel mi van? Oviban voltatok azóta? Vagy már bentlalkásos a lány? :lol: Kocsi van már?

Szilvi! Aranyos Dávid ebben a szerzetes gúnyában :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Na, Csongi is belázasodott az éjjel. Fogalmam sincs mennyi volt neki, mert nem volt erőm megmérni, nyomtam neki Nurofent. Ez éjjel 3-kor volt. Láz nélkül ébredt, torka nem fáj, csak olyan kis "nyomott". Na, most légy okos, domokos :wink: :?

Lilcsi mire kapott antibiotikumot, hát nem is fáj semmije??? Vagy mégis?

Főznöm kellene (kaptam ki egy hurkát a hűtőből, az sül magától, előtte meg almaleves lesz) mosnom kellene, vasalnom kellene, és rendet rakni és takarítani. Kb. olyan a lakás, mint ahol hetek óta semmit nem raktak arrébb, pedig a múlt héten ki volt takarítva. Jajjj, de nincs kedvem egyikhez sem. :?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri.

Á...mi is szedtük most is az oscillot...nem mondom hehet,hogy segít valamit...de nem csodaszer.az tuti igaz,hogy ha már a betegség előjön,akkor nálunk semmi homeos nem használ...tényleg csak az első tünetekkor.

Lehet valami futó viri volt Lilcsinél és legyűrte az immunrendszere :D

Képeket mostanában nem is csináltam :(
Nem szeretem a digi-fényképezőnket...nem is csinál jó képeket...az aksi is ki akar néha pottyanni (egy karmantyút elintézett a csajom,mikor leejtette :evil: )

Jövőhéten nyílt hét lesz az ovinkban-meglesem majd mit alkotnak :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! Még egynelőre nem... de ne riogass... :lol: Ez komoly, hogy ilyen is lesz? (főnökösdi?) Még mindig semmi féltékenység. Viszi neki a játékokat, még a kedvenc autóját is odaadja neki... (más még csak rá se nézhet), odabújik hozzá, simizi, olvas neki, meg kéri hogy ültessem az ölébe... stb. Remélem ez így is marad... (persze tudom,hogy ez csak egy szép álom ;) )
szilbee

Nóri! Hát kíváncsi vok, mi is volt ez Lilcsinél... Labort nem kért a doki? (ha nem a füle)
szilbee

Nem kért labort a doki. Én azt sajnáltam, hogy Baranya már nem volt bent tegnap, mert akkor a Szazsa által ajánlott kenetvizsgálatot kértem volna.
De nagyon remélem, nem lesz ilyen több! Kezdek aggódni, hogy megint az lesz, mint dec-jan.-ban :cry: De táncsak nem...

Évi! Remélem, az antibogyóra nem kerül sor...most. Curam-ot adott amúgy, ez áll a betegtájékoztatójűában:
- felső- és alsó légúti infekciók
- középfülgyulladás;
- heveny arcüreggyulladás;
- krónikus hörghurut heveny fellángolása,
- tüdőgyulladás
- húgy-, ivar rendszeri fertőzések
- bőr- és lágyrész fertőzések kezelésésre.

No, menek spenótot főzni :lol: nyammm

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés részemről,mert megyek főzni!Kaptunk 2 Lengyel cseregyereket,itt is alszanak úgyhogy szupi minden,egy szót sem értek abból mit mondanak,még jó,hogy Attila valamicskét tud angolul és tud velük kommunikálni,mert egyébként igencsak meg lennék lőve! :roll:
Szegényekre elég szar az idő,pedig délutánra azt terveztük kivisszük őket a minigolfpályára,de ha így halad nem igen lesz belőle semmi! :( Tök jó,hogy itt Szolnokon semmi szórakozóhely nincs ami esetleg fedett helyen lenne,na meg amúgy se nagyon!
Ha valaki tud valamit mégis nagyon örülnék,ha megosztaná velem! :wink: :D

Évi!
Takarítással nem végeztem,alább hagyott a munkakedvem! :D Örülök,hogy Csonginak van mostmár pozitív élménye is úszás terén!Ügyes fiú ő! :D

Nóri!
Lilcsinek jobbulást!!!Tegnap délután Franci is nyűgös volt,lehet volt valami a levegőben?

Cleo!
Sziszikének is jobbulást!

Szilbee!
Szépek a gyerkőcök! :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

MILÁNNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! :D
Kép
Vendég

Manó! A Kerékfesztiválra nem akartok kimenni? Nagy a felhajtás! :wink: :lol: Fiúknak tetszene sztem...

Szivi! A te blogod megszűnt? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Igen... megszüntettem... Hosszú elmondani, hogy miért... Majd csinálok hamarosan újat, csak még kell egy kis idő. :roll: Ha megvan az új, akkor megadom a címet! ;)
szilbee

Nóri!
Tényleg,tegnap itt vonultak fel a kocsik a szecskán!! :D :D Köszi a tippet! :D
Vendég

Na, 39,2-nől járunk :? Mi lesz ebből... :?

Hajni, maximum még a bowlingozás jutott eszembe. De a kerékfesztiválon állítólag sok program lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! :( :( :( ++++++++++++++++++++++++++++

Hajni! Nekem meg a mozik... :
szilbee

Évi! Remélem nem lesz olyan durva, mint a múltkor volt :cry: Jobulást!

Itt a Fesztivál linkje: http://www-3.szolnok.hu/pub/html/altala ... 16_hu.html

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Remélem nem lesz olyan durva, mint a múltkor volt :cry: Jobulást!

Itt a Fesztivál linkje: http://www-3.szolnok.hu/pub/html/altala ... 16_hu.html

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na itt vagyok két rántotthús között! :D

Évi!
Csonginak jobbulást,csak nem megint torokgyuszi lesz! :(
A bowlingot megérdeklődtük tegnap de nagyon drága! :(

Szilbee!
Mozira én is gondoltam,csak közben felvilágosítottak,hogy nem tudnak magyarul a szenteim,úgyhogy egy kukkott sem értenének belőle! :roll:

Nóri! Köszi! :D
Vendég

Hajni! Ja! Télleg! :oops: :lol: :lol: :lol: De sok eszem van... :oops:
szilbee

Szilvi! :lol: :lol: :lol:

Lilcsi nosztalgiázik.....bölcsi fíling, alvás a földön.
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hehe... :lol: Tök jó!!! :lol:

Ja egyéként én is leadtam a rendelést egyedi vonalzókra a "nagyonbabbának"... Úgyhogy előre is bocsi a vastag a aláírásért. :oops: :mrgreen:

Asszem délután, ha megyünk nagybevásárolni, megveszem Dévidnek a kajálós cuccait... mert hát végülis 1 hónap múlva almakóstolás van!
szilbee

Hali.

Csavarogtunk egy kicsit :lol:
Voltunk az utazási kiállítások +az intersparban.Kaptak lufit,zászlót,cerkát,kifestőt.+szedték a katalógusokat :lol: :lol:

Nóri.de édi Lilcsi :)
Nálunk is a földön alszanak -matracokon.olyan arik.
Tényleg más bölcsikben,ovikban is földön-alvás van?anno én időmben még olyan összecsukható ágy volt. :roll:

Évi.sajnálom,hogy Csongi belázasodott :(
Elviszed az ügyeletre?

Hajni.akkor nagycsaládos lettél ideiglenesen :D
Hát...ilyen túró idően nincs sok program :roll:
Mozi?és vmi amcsi film magyar felírattal? bár passzolom,hogy mik mennek most.

Szilvi.aaaa persze,hogy van rivalizálás...ki a jobb,ki az ügyesebb,ki tudja ezt-azt :lol: :lol: -de ez nem féltékenység.
Nálunk egyszer volt féltékeny Zsolti -és soha többet nem.6 hós volt Sziszi-már mászott-és akkor először betámadott a Zsolti játékaira.erre Zsolti kiakadt és fejbevágta-úgy hogy lett egy karcolás a homlokán Sziszinek-és vérzett egy kicsit.na felhomályosítottam,hogy mit is csinált valójában...és mi lett volna ha rosszabbul sül el a dolog.Nem kiabáltam vele stb,de látta rajtam,hogy nagyon szomorú vagyok +mérges...Komolyan mondom Zsoltit ez akkor megviselte...de tanult belőle az tuti..amúgy soha nem volt féltékeny.na jó írígység van mennük...de az már emberi tulajdonság :lol: :lol: :lol:

De képzeld egyik barinőmnél a nagyon most jönnek elő a féltékenységi dolgok.mondja az anyukájának...hogy őt nem szereti senki,csak a kicsit stb (pedig még csak 4éves a nagy)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilvi! Kérdés: Párod nem ismeri véletlenül Burkus Imrét (BIGE H)?

Én is vártam már, hogy majd Lilcsiék kint aludjanak az udvaron, meg akartam kukucskálni. Erre kiderül, hogy nem lesz már olyan....füvesítettek, meg amúgy is bekiabálnak az arra menő gyerekek.
Bnőm mesélte, hogy a Jósikán az ovisok már aludtak kint az idén :shock:

Apropó Interspar....Sparos pontok jöhetnek, akinek nem kell!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nem ösmeri... miért?
szilbee

Akkor mindegy...ha ismerné sem biztos, hogy szólnék...meló

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hazaértünk :) Nagyon jól éreztük magunkat,csak az időjárás nem nagyon kedvezett ma a horgászatnak.Csak az első 3 helyezett kapott díjat,a többiek semmit,így mi nem kaptunk,de nem baj,a részvétel a fontos :wink:
Tegnap voltunk sétálni egy kicsit Tatán megnéztük a várat és a tót,hát gyönyörű szép :) Lucus nagyon jól érezte magát,nem volt vele gond, a buszozást nagyon élvezte,na meg a fiúk társaságát,csak úgy vigyorgott rájuk :) Éjszakánk is szupi volt,csak 1x kelt a kisasszony :)
Egy pár képecske :) Kép Kép Kép Kép

Hajni,hogy sikerült a mai napotok?Dávid tud kommunikálni a fiúkkal?Megéri a 900ft-ot a belépő a kerékkiállításra?

Szilbee,várjuk az új blogot! :) A fiúk ismét nagyon aranyosak,és sztem iylen jó tesók fognak maradni,persze minden tesó közt van vita :wink:

Nóri,vmi meló kilátásban van? Lilcsi tudja,hol lehet a legjobbat aludni?Jól kidőlt,édes:) Jobban van már?

Jlevay,tényleg bátor vagy,hogy vonatra pattansz a lányokkal és írány balaton,állatkert,nem semmi :P Így már érthető,hogy nem unatkoztál otthon olyan sokáig :) Börze milyen volt?

Évi,Csongi hogy van?

Andi,utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Milánnak pedig boldog szülinapot!
Kép

Most mennem kell! Elveszettek írjatok!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! De jó, hogy ilyen jól sikerült a kirucc! 8)
szilbee

Sziasztok!

Milánnak Boldog Szülinapot!

Mai Börze: este 1 körül sikerült lefeküdnöm, jópár felébredésem közé iktattam egy kis alvást, és 4,15-kor magamtól ébredtem. Újjjjé, visszaállt a normális működésébe a belső órám. Az 5 órási vonattal mentünk a barátnőmmel. Egész szép időnek indult a reggel, de mikor leszáltunk Kőbányán elkezdett cseperegni az eső. Mikor megérkeztünk a belső parkolóhoz azt hittem rosszul látok. Senki nem állt sorba, pedig 6,45-kor máskor már azért elég rendes embertömeg összegyűlik. Úgy dönötöttünk, hgy kimegyünk a külső kapuhoz. Na ott sem volt rózsásabb a helyzet, majdnem befértünk az eresz alá, olyan kevesen álltak sorba beeresztésre várva. Na bent sem volt jobb a helyzet. szerintem legalább 4 sorral kevesebb volt felállítva mint eddig, és az utolsó szinte teljesen üres volt. Középtájt is hiányoztak asztalsorok. Szóval szerintem legalább 1000 asztallal volt kevesebb, amin árultak. Turisak voltak most is, de szerintem jóval kevesebben mint máskor. Sikerült egy anyukába belebuknom 7,30 magasságában, aki egyszem leányzója újonnan vásárolt Esprit, S.Oliver, Benetton Adidas, Arena, Nike, stb rucijait árulta kb 140-es méretig. Rengeteg pólót, hosszúújjú pamut felsőt (500/db), nacit (350-750) vettem Kingának, ne meg egy S.Oliver tavaszi-nyári cipőt, ami talán ha kétszer volt a hölgyemény lábán (1.000). Igaz, az egy kicsit nagy még, de ennyiért álljon a mi szekrényünkben. Napközben többször is sikerült visszatalálnom, de egy szuper bársonynacit mégiscsak elfelejtettem tőle elhozni. Egyébként otthagytunk nála ketten közel gy tizest. Viszont megvan az anyuka elérhetősége, így remélem sikerül ezentúl lecsapnom a csodákra.
Zsófinak sikerült megvennem azt a Nike lábujjközös papucsot, amit már az előző BabyMarkt.oson is szerettem volna 1000-ért. (anno a történet úgy szólt, hogy én kinéztem, árnak ezret mondtak rá, Zsófit visszavittem próbálni, közölték 1400, és hiába mentem vissza többször, aztán a barátnőm is érdeklődött rá, de nem engedtek az árból. Na most újra belebukta. Először megörültem, hogy ugyanolyan papucs, aztán észrevettem a szigorú nem alkuvó nagyit aki ismét 1400-et mondott rá. Mondtam neki, hogy köszi ennyiért még mindig nem kérem, és haladtam tovább. egyszer csak, egy másik sorban járva jön utánam a nagyi, hogyha kell, vigyem ezerért. Hát kellett, és el is hoztam.) Azt gondolom, hogy egy nem használt Nike lábujjközös papucs egy ezrest már megér :lol:
Nahát ezenkívül még van néhány édes cucc, mint kétszer használt Siesta cipi Mártikának-Zsófinak ezerért (annyira keveset volt használva, hogy a talpbetéten semmi kopás, lábnyom nem látható, kívülről is makulátlan), és néhány póló, vállpántos felső, rövidnaci, fürdőruci. Egy két felesleges dolog, mint egy BB elemes óra ébresztő funkcióval (működik rendesen), néhány micimacis, balerinás hajgumi, pillangós, katicás hajcsat, fityegős, és köves gyűrű, dinoszaurusz origami :lol: , utazó Lotti Karotti társas. Jaaa, és még egy kincs, egy gyönyörűséges Demko Feder gyerek derékalj (1000) a kiságyunkba, mert a miénk az elmúlt 8 évben totál tönkrement, kikopott.

Nem is emlékszem rá, hogy mikor vásároltam utoljára ennyit egy börzén. Sajnos egy adidas cipit (1400), egy S.Oliver lábujjközös papucsot (1000), és egy Scobidooo 3 dimenziós társasjátékot (3990) viszont elszalasztottam.

Jópár ismerőssel összefutottam, másokkal viszont elkerültük egymást, bbj Judittal sem turkáltunk egyszerre egy asztalnál sem.

Jóval kisebb börze volt mint az eddigiek, jóval kevesebb eladóval és vásárlóval, de így legalább emberléptékűbb volt. Régebben 7-től 13-ig jutottam az első asztaltól az utolsóig. Ma már 10-kor régen végigjártam mindent, és kezdhettem elölről a nézelődést.
Első elkeseredésem ellenére JÓÓÓÓÓ VOOOOOLT.

Bocs, de igyekezten rövidre fogni :lol: :lol: :lol:

Szilbe! hová küldjem a képeket?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! A hsz-om alatt megtalálod a címem!
szilbee

Elnézést, néhány betű kimaradt, felcserélődött, stb :roll:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés. Csonginak tegnap már nem volt olyan magas még egyszer a láza, 38,5 körüli ment fel. Este volt még egy csúnya hasmenése, éjjel meg láza (na, megint nem mértem meg...). Reggel jól ébredt, de a torkát fájlalja egy kicsit.

Megyünk anyuékhoz, mert mostanra terveztük be, hogy megtartjuka Csongi névnapját. Remélem jól bírja...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Gyönyörű időnk van :) Megyünk is be délután csavarogni egy kicsit! :)

Szilbee,én is örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás! :)
Fiúk,hogy vannak?Szupi idő lett,mentek valahova?

Jlevay,klassz dolgokhoz jutottál ennyi pénzért nem mondom :P

Évi,remélem hamar átvészeli Csongi ezt a betegséget!Jó névnapozást mára! :)

Erika,úgy néz ki piri megérkezőben van :? Te hogy vagy?Nálad is megérkezett?Remélem még nem!

Akik régen írtak merre vannak?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nagyon jó időnk van!
Máté még alszik,de lassan már fel ébredhetne mert menni akarok anyukámékhoz!
A párom ma hajnalban indult Németországba és majd csak csütörtökön jön haza ha minden igaz!

Tündi!

Nagyon aranyos Luca,olyan édes kis csajszi!

Mindenkinek szép napot!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett: Írtam Neked privit. (Ha véletlen a másik topikban nem látnád.)

Niki

Kép
Kép
csni

Hall...!

Megjöttünk!

Tündi! Ott voltunk, hozzátok közel! ;) ... a vadasparkban...

Menek ebédelni, aztán altatni.. Később teszek majd képeket.

Pussz!
szilbee

Hali

Szilvi.akkor várjuk a képeket :D

Ivett.

MÁTÉNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!

Évi.Mit fog kapni a mamáéktól Csongi? Bizti bírni fogja...,nagyon is :D

Tündi.nagyon szépek vagytok a képeken.olyan édi Luca mosolya-rögtön jó kedve lesz az embernek ha ránéz :D :D :D

L.Judit. Örülök,hogy jó volt a börze,meg hogy főleg ilyen klassz ---és olcso---cuccokat kaptatok :D
Ha tudsz,majd dobj képet egy-két szerzeményről.

Mi is most értünk haza-elmentünk a kerékfesztiválra +játszóztunk utána.Csináltam én is képeket...majd alakítok fel :lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

KÉPEK

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Niki!

Most nem tudom elolvasni a privát üzenetet mert sajnos nem jó a számítógépünk!
A párom laptopját használom még nem csinálják meg a gépet!

Cleo!

Nagyon aranyosak a gyerekek!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szilbee,várjuk a képeket:) Leventének tetszett a hely,és nektek? Meglátogathattatok volna bennünket is :wink:

Ivett,mikor ébredt Máté?Eljutottatok anyukádékhoz?
Boldog hófordulót Máténak! :)

Andi,köszönöm szépen a dicséretet!Nagyon jók a képek! :) Hihetetlen mekkorák már a gyerkőceid :) Sziszike azon a motoron nem semmi :wink: Zsoltikának meg vagesz a napszemcsije :)
Mi is ki akartunk menni,aztán csak Fregatt sörözőig jutottunk,na nem ez miatt nem mentünk át,hanem úgy voltunk vele,hogy nem adunk érte 2000ft-ot,pedig a képeket elnézve jó kis járgányok voltak,főleg,hogy én nagy motorimádó vagyok! :) Na majd legközelebb :) Luca akkorát aludt a hordozóban míg apa sörözgetett,hogy csak na :) Már olyan rég voltunk lent.Ilyen jó időben sokat jártunk le,ott vannak a haverok és hogy kiköltöztünk nem igen találkozunk velük,de így Lucát is szívesen visszük,mert nincs füst,bűz,csak friss levegő :) [/b]

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Máté fél 11-kor ébredt fel!
Még mindig itt vagyunk anyukáméknál,de lassan indulni kéne mert reggel ovi Fanninak!
Nagyon jó idő van most már nem kellene rossz időnek lennie!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Máténak! Boldog Hófordulót! Hogy repül az idő...
szilbee

Andi! Naggyon jók a képek! Nekem is az volt az első gondolatom, hogy milyen nagyon már a gyerkőcök! :shock: Nagyon csinos vagy te is! 8)

Tündi! Leventének leginkább a nyuszik jöttek be! Szegényeket annyit etette! :lol: A baj csak az volt, hogy nagy volt a sár... Dévid egyébként töbnyire aludt, de azért jól megnézte egyik alkalommal magának a csacsit. Tök jót szemeztek! :lol:
szilbee

Ha nem haragszotok meg, most nem szelektálom a képeket... Feltettem egy csomót az ALMUBA. Elfáradt már Dévid... így most mennem is kell.

Pussz!
szilbee

Sziasztok!

No, lekopogom, de Csonginak semmi baja :lol: Nem volt sem láz, sem hasmenés, eszik jó ízűen. Hát nem is tudom, ha nem lesz éjjel semmi, szerintem holnap viszem oviba. Mert végül is mit mondjak a dokinéninek? Hogy rosszul volt, most meg jól van :wink:
De az úszás ennyi volt, nem szeretném, ha visszaesne. Majd gyakorol a nyáron :lol:

Andi, jó kis "buli" lehetett a Ligetben. Látom a vattacukor nálatok is menő! Nagyot nőttek a gyerekek, nagyon vagányak, és Te is tök jól nézel ki :lol:

Tündi, Luca milyen édesen tud mosolyogni! Igazi kis hölgy!

Hajni, mit csináltatok végül a lengyelekkel :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Bocsi, nem tudok visszaolvasni, csak friss fotókat dobok. Nem bííírom ki. Remélem, mindenkinek szupi hétvégéje volt! :)

Szilvi, hová tűnt a blogod?????? :shock:

Kép
Kép
jaimee1

Sziasztok!

Annyira szép idő volt ma!
Mi csak bicajoztunk, de látom az ügyesebbeknek mocik jutottak, és nem is az apróbb fajtából :lol:

Rucikról majd megpróbálok képeket feltenni, de sajnos a mi két gépnünk (sz.gép - fényképező) nem kompatibilis egymással :cry:

Délután elmentünk egy órára kisbarátnőkkel a Tiszaparti játszótérre. Az iskolából, az oviból, a bölcsiből is volt 1-2 ismerős, de valahogy olyan furi volt. Egy időben sokat jártunk oda, de már tavaly nyáron is keveset voltunk, valahogy nem az igazi :? Persze lehet, hogy bennem van a hiba.

Jó éjt!
Holnap meló, bölcsi, ovi iskola körök előtte. Éljen a rugalmas munkaidő :!:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

ÁÁÁ,nem is nézek ki jól...amúgy :lol: :lol: ,de tényleg...
oké,oké,ha X kg-val kesebb lennék befognám a szám...egy időre :lol: :lol:

ERika.nagyon jól teszed,hogy dobsz képeket.nem is tudom melyik tetszik jobban a két kép közül :roll:

Évi-én is vinném a helyedben oviba...ha éjjel+reggel sem lesz semmi.a dokinál csak összeszed valamit+amúgy sem tudna mit mondani...szerintem.

Szilvi.megnéztem a képeket.nagyon jók. a napszemcsis nagyon vagány :lol: :lol: ,sőt menő :lol:
De nagy fiú már Levi is :shock:
Dévid szereti nagyon a cumit?

L.Judit.Nekem sem a kedvencem a Tisza-parti játszó :(

Többiek (Vali,Pircsi,Judit,Betti,Hajni,Nóri,Melinda,Katlina,Ildi)?????Hogy telt a hétvége....bocsi ha kihagytam valakit .
:oops:

Tényleg,Hajni.Francinak teljesen elmúltak a pirosságok?

Letti és Ati babáról tud valaki híreket????????????

jó éjszakát....
holnap hétfő...utálom a hétfőt :evil: :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Csak gyorsan így éjnek idején...
Szilvi! Nagyon jók a vadasparkos képek! Hát a kert többi lakóját tényleg nem nagyon ismerhettük meg, de a nyuszikat mindet :wink: Az albumnézegetést meg nem tudtam abbahagyni....tünemény Dávid azokon a közeli képeken :!: Meg hát ahol mosolyog! Meg a játszós vidió is.
Leventének meg jó a frizkója! Mikor nyírtátok?

Erika! A te lányod is szép. Próbálna más lenni :lol: Kié az a hegyes orr ott a háttérben :lol: ?

Andi! Hogy mekkorát nőttek a gyerekek, mióta láttam őket :shock: ! Sziszi nagyon csípi a fotózkodást, úgy látom :lol:

Évi! Örülök, hogy Csongi rendbejött.
Mikor 5-es voltam, nem akartam nyári táborba menni. Indulás előtti éjjelen belázasodtam. Kimentünk anyummal az állomásra, ott mondta a vezető, hogy ha rendbejöttem, menjek utánuk. Eszemben sem volt, de a "bajom" is elmúlt, ahogy a csoport nélkülem távozott :lol: Más bajom nem volt, csak az, hogy NEM AKARTAM MENNI. És ezen úgy feltunungoltam magam, hogy belázasodtam. Nem lehet, hogy Csongionál is pszichésen játszott be valami?

Tiszaparti játszón felújítás előtt voltunk utoljára....akkor sem éreztük magunkat jól. Túl sok volt a gyerek, sorba kellett állni a játékokhoz. Meg annál különb játszók is vannak.

Menek humni...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hallihó!

Kicsit korán keltem... :roll:

Erika! Hmm... Blog? Nos megszüntettem, de majd nyitok másikat... Az okot itt a fórumon nem akajom elmondani, majd egszer priviben vagy személyesen.
Jajj annyira szép Réka! :D Én nem tudok vele betelni!

Andi! Cumit csak alváskor kap (akkor se mindig, csak ha nyűgösen alszik el), egyébként kiveszi a szájából és nézegeti vagy dobálja. Még mindig jobban ízlik neki a keze. A képen épp akkor ébredt, azért van még a szájában.

Nóri! Hát eleinte még az állatok felé se nézett... izgibb volt a híd, a kukák, meg a napernyők... a lovaskocsiról (ló nélkül) meg nem is beszélve. Akkor jött volna bele a nézelődésbe, mikor már indultunk haza ebédelni. Ha nem lett volna sár lehet maradtunk volna egész napra... Neki igazából ez egy egésznapos program lehetett volna. Kicsit lassan fedezte fel a dolgokat. De a nyuszi és ló etetés nagyon bejött neki.
szilbee

Nóri! Hát már nem most nyírtuk meg... de arra már nem emléxem mikor. :oops: :roll: Most csak a fülére nőtt hajat szoktam levágni.
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?