Új privát üzeneted érkezett!

Arivirág,
Igen apás szülést tervezek, Veronikánál is bent volt. Igaz először nem akart végig maradni mert hogy nem bírja a vért :D (férfi :) de mondta neki a szülésznő h mekkora élményről marad le és majd szól hogy mikor ne nézzen oda. Aztán bent is maradt végig és ő foghatta végig a lányunkat amíg engem varrtak. Már sokat gondolok a szülésre, Veronika kis kényelmes volt és egy hét túlhordás és kórházban fekvés után indították meg a szülést, most kíváncsi leszek hogy megindul-e magától.

Képzeljétek lehet hogy a végén Botond lesz a fiam.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika,Mi eleve ugy terveztük,hogy nem jön be,de aztán szoltam neki,hogy nem akarom egyedül és azonnal bejött csak "akkor" ment ki egy picit.És a végén örültünk,hogy igy döntöttünk.Odáig volt amikor oda adták neki a fiát!

Curse,mi jövőhéten se megyünk.Tanácsadásra megyünk.

Arivirág,mit csináltok a házon?Nekünk mázlink van,mert 1 ottani ismerős elválalt minden csíp-csúp dolgot.Ajtót meg ablakot is elég jó áron tudunk venni.

Kép

Gabi
gabibi

Curse,elvagyok varázsolva :lol: :wink: jövőhéten vaszleg megyünk(ha a Béb úgy ébred),mert csak 29.-én megyünk tanácsadásra.

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, a tetőteret építjük be, mert keveselljük már a helyet az egyre bővülő családnak! :wink:

Nálunk bent volt a Férjem szülésnél, mindkettő csajszit, premirben nézte végig, ahogy megszülettek! :shock:
arivirág

Sziasztok!

Bocs, kicsit megint lemaradtam, semmire sincs időm :(

Judit, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok szeretettel!!!!
Lehet, hogy mégis élnék a bébiszitterkedéseddel, de olyan nehezen szánom rá magam, mert a gyerekeim olyan nehéz esetek / Te is láttad/. Mindegy, egy próbát megér. És hogy tudnál eljárni? Azt mondod, nem vezetsz.

Nálunk is elég vacak volt, amíg csinálták a Bagoly utcát, autóval hatalmasat kellett kerülni, bicajjal meg egy csomószor le kellett szállnom, meg emelgetnem kellett a járgányt. De végre kész, és nagyon szupi lett :)

Ez a koktélparadicsom felizgatta a fantáziámat. Hol lehet venni? Palántát, ugye? Eddig csak virágokat ültettem, meg egy kis veteményest, de nem tudom, abból mi lesz, elég későn csináltam...

Nálunk is kezdődnek lassan a tavaszi melók, szigetelést, kerítés-javítást tervezünk, és tereprendezést a kertben. Újra egymás kezébe adják a kilincset a mesterek :?

Curse :) Tényleg: mi ez a rengeteg vizsgálat? Baj van?

Kostyika :) Nagyon itt van már a finis :)
Az én férjem is szemrebbenés nélkül végignézett mindent a fiai születésénél :)

Vasárnap megvolt életem első grillezése, az idővel is szerencsénk volt, és a kaják is isteniek lettek :) Teszek pár képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

Arivirág, Jucc,
Látászavarokkal küzdők :roll: és azért kell ennyi helyre menni. A szemészetet már korábban letudtam, ő küldött tovább a neurológiára, a háziorvosom meg vérvételre és karotisz (nyaki verőér) uhra.
A neurológián rendesen megszívattak :evil: mert eltűntem a rendszerből és hiába foglaltam időpontot majd egy órát ültem ott, amikor kijött az asszisztens és megkérdezte, h én mit akarok :roll: Szerencsére az uh-s időpontom nem tűnt el az éterben. Mindenesetre most az az álláspont, h migrénes vagyok (én akinek nagggyon ritkán fáj a feje és akkor is alig :shock: :shock: ). A neurológus is és a szemész is aztat mondta, de ettől függetlenül továbbküldtek koponya mr1 vagy vmi ilyesmire meg eeg-re is. Szerencsére a karotisz uh-m negatív lett :)
Csak azért bosszantana a dolog, már mint a migrén, mert h nem igazán lehet vele mit kezdeni, már pedig bármikor rám jön és akkor akár félóráig sem látok :( Azt már nem is említve, h éppen mikor jöhet rám, mondjuk vezetés közben :roll: Nagyon kellemetlen az biztos :(
Na most meg aztán jól kipanaszkodtam magam :oops: :oops: kb. olyan vagyok, mint az öreg nénik, akiktől, ha megkérdezik mi a bajuk, akkor 2-3 órán keresztül ecsetelik :lol: :lol:
A nap tanulsága mindenesetre az, h hiába jelentkezel be a vizsgálatokra az sztk-ban, attól még simán eltűnhetsz a rendszerből :evil: Szóval esetleg, ha ti is arra jártok, akkor legyetek résen :wink:

Andi,
Hú, tényleg már annyira izgi, h ennyire a finisben vagy :D Szülésznőt fogadtál? És nagyon drukkolok, h meginduljon magától!! Nem is tudtam, h indított volt a szülésed, biztos nem lehetett annyira jó :(
Botond név is szép, de én még mindig a Zsombira szavazok, persze nekem nincs szavazatim jogom :wink: :lol:

Elvarázsolt Gabi :D
Ok, elvileg mi is megyünk :wink: Költözés akkor most lesz vagy maradtok? Nagyon hiányoznátok :(

Jucc,
Annyira jó képek ismét :D Milyen ügyes fiaid vannak és jól látom, h ugyanabban a szerkóban nyomulnak? :D És a kertetekért még mindig irigy és nagyon nyamik azok a husik :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Cruse, nem hangzik valami jól, amit írsz!
És ilyenkor homályosan kezdesz el látni?
Volt egy ismerősöm, ő sokszor duplán látott, de nem találtak semmit nála sem!

Jucc, nektek az első grillezésetek volt, nekünk meg nagy valószínűséggel, jó idejig az utolsó volt hétvégén, mert most őszig csak az építkezés játszik fő szerepet a szabad időnkben!

Gabibi, tényleg költöztök, vagy maradtok?

Kostyika, nekem sincs szavazati jogom, de Én is inkább Zsombira szavaznék!

Akik beiratkoztak az oviba, szorítsanak, hogy mostanában ne kapjanak onnan levelet, mert tavaly, nekünk ilyentájt jött a levél, hogy bocsi de nem…. :evil:
Szóval előbb kiértesítenek, mint ahogy ki lesz majd írva!
arivirág

Sziasztok!

Mimi12!
Köszi a googles ötletet, nem is jutott eszembe, pedig egyéb dolog keresésére rendszeresen használom!

Jucc33!
A varjú és a fehérvári út sarkán van egy zöldséges, ott kapsz palántát és koktélparadicsom jövőhét közepén lesz!

Curse!
Jobbulást!

Képzeljétek apánk hétfőn megy írisz diagnosztikára, majd beszámolok arról amit mesélt!

Próbálkozom még a vonalzóval, de most rohannom kell!
Üdv mindenkinek!

zsand
Vendég

Hali,

Én is jobban szeretném a Zsombort de Robinak az nagyon nem tetszik. Már ez is haladás hogy egyáltalán hajlandó gondolkodni más néven mint a Róbert :D

Arivirág,
Mi egyáltalán nem is kaptunk levelet anno az oviból, csak kiírták az ajtóra h kit vettek fel és kit nem. Azért szorítok mindenkinek hogy vegyék fel a gyerkőcöket.

Én is mindenkire irigy vagyok akinek van kertje :D :oops:

Curse,
Remélem kitalálják hogy mi a baj és meg tudják szüntetni. Fogadtunk szülésznőt - igaz még csak telefonon mert elvileg ma találkozom vele a ctg után - ugyanazt a hölgyet aki Veronikánál volt. Anno az orvosom ajánlotta hogy ő szeret vele dolgozni és tényleg nagyon kedves és segítőkész volt. Végülis nincs összehasonlítási alapom h az indított szülés jobb-e vagy rosszabb, az biztos h nálam nem volt átmenet, egy csomó ideig (kb 4 órán keresztül) nem voltak fájások, aztán egyik percről a másikra jöttek a 3 percesek. Utána 4 óra alatt született meg Veronika. Ha azt nézem hogy volt olyan ismerősöm aki 16 órát vajúdott akkor az enyém jobb volt. Most szeretném megélni hogy milyen az amikor magától elindul de ha nem így lesz akkor úgy lesz jó.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Vagyok én is csak tegnap apa napunk volt, igy sok mindent eltudtunk intézni.

Curse!
Emlékszel amikor többször elájultam? Még a körzetetit, vérvételt beválaltam. Engem is küldtek volna tovább, csodálom a kitartásod én hamar feladtam. Nekem is az agyamra fogták.

Arivirág!
Bisztos felveszik a lányodat ne izgulj!

Zsand!
Nem voltál a lányoddal este 7-kor a péknél?

Kostyika!
Lábod hogy van? Mi a naptárbol nézegettünk nevet, mert az se mindegy hogy mikor van a névnapja. Vannak csődös honapok, nálunk az április. Az se jo ha akkor van amikor a szülinapja. Mi pl. az Ádám fiamnak a névnapját szeptemberbe tartjuk, mert a másik karácsonykor van.

Sziasztok
Vendég

Kostyika, gondolom Ti azért nem kaptatok levelet, mert Veronikát fel vették, az oviba, akit felvesznek azt külön nem értesítik róla, akit nem, annak küldenek levelet, ezzel lehet fellebbezni! :x

Én 39.héten szoktam szülni, ez bevált :D így készülök a 3.bébinél is! :wink:
arivirág

Sziasztok!

Igen leköltözünk.De majd szerintem kb nyár közepe felé.Na meg utána is szerintem itt lszek érden mindig :lol: Úgy egyeztünk meg,hogy ha nagyon nem bírjuk akkor eladjuk majd.De abból a szempontból,hogy nagy kert van, nyúgis hely szerintem nagyon jó lesz a Béb miatt is.Na meg az autópálya miatt nincs is messze,szóval remélem megszokom.csak ott egyedül leszek :cry: Ugyhogy remélem fogunk találkozgatni,meg azért maj írhatok ide nem????????
Szóval várom is meg nem is :lol: :wink:

Ne tudjátok meg mit kavarok már most,hogy milyen legyen a cseme a konyhabútor stb :lol: :shock:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, múltkor mentünk a 6-os úton, és láttam egy táblára ki volt írva ennek a településnek a neve, hogy merre van, mindjárt eszembe is jutottál! :wink: :D
arivirág

sziasztok

Szerintem kötelesek 5éves kortol felvenni a gyereket az oviba.
Én legalábbis igy tudom.
Ági
pestiági

Arivirág,

A 39. héten szoktál :D :D Jó szokás. Mikorra is tervezed a harmadikat?

Voltam ctg-n, minden rendben. Találkoztam a szülésznővel is, elmondta h már semmit sem adnak a kórházban amit Veronikánál még igen - betét, pelus, popsitörlő és kenőcs -úgyhogy ezeket is majd vigyem. Van már egyágyas magánszoba ahova bemehetnek a rokonok de elég drága úgyhogy azt hiszem kibírom azt a pár napot a közös kórteremben is. Mondta hogy kezdjem el inni a málnalevél teát és megbeszéltük hogy megpróbálunk gátvédelemmel szülni ha lehet.

Gabi,
Mi két napja boldogítjuk egymást a festővel, ha minden igaz holnap délelött befejezi, a gyerekszobát és az előszobát festettük újra.

Curse,
Pénteken megyek még én is az utolsó vérvételre de úúúúúúgy utálom.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika, Én is mindkettőször gátvédelemmel szültem, de egyszer sem volt sikerélményem belőle, jó sok cérna kellett hogy összevarrjanak mindkétszer! :? :shock: :roll:

Úgy látszik már minden kórházban van fizetős szoba, gondolom van is rá igény, Péterfyben is állandóan teli voltak a fizetősek!
Megkérdezhettem a klinikán mennyi a napi díja ennek a szobának?

3. babaprojekt év végén indul a tervek szerint! :wink:

Ne tessék panaszkodni vérvétel miatt, nekem a 39 hét alatt 16 vérvételem volt!!! :roll:
Kép Kép
arivirág

Szia Arivirág!

Végre képek a lányokrol! Mi is voltunk tegnap de nem fényképeztem sajna. Mekkorák már a csajok? Remélem pénteken találkozom velük!

Szia
Kép
Vendég

Arivirág,
10 e ft/nap a fizetős. Bocs igazad van a vérvétellel kapcsolatban csak nekem is megmaradtak a rossz emlékeim amikor trombocita probléma miatt voltam állandó vendég a Haematológián és kb kétnaponta vettek vért.De mindent a babáért, igaz? :D

Taliztok, csajok? :D

Judit,
Édes a kutyád.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika, akkor Neked itp-d volt?
Mert Biankával Én is thromocitak miatt járok a klinikára kontrollra!
Nyugodtan panaszkodhatsz ám, csak vicceltem! :wink:
arivirág

Sziasztok lányok!

Kostyika!
Irtam privit!

Kép Kép Sziasztok
Vendég

Arivirág,
Igazándiból elég nehéz megfogni ezt a látászavart :? Olyasmi, h félkörívesen megjelenik egy cakkos (mint a fűrészfogai) vonal, ami közben vibrál :? Ez a tevékenység a látóterem nagy részét kitakarja és követi a szemem mozgását :roll:
1 hét alatt 16 vérvétel, úristen! :shock: :shock: És olyan jó, h tettél fel a csajokról képeket :D Annyira látszik, h tesók :wink:

Ovis beiratkozóknak mennek ezerrel a drukkok!!!! :)

Andi,
Ez nagyon szuper, már mint h sikerült megfogadni a szülésznőt :D Ketteskénél én is úgy tervezem, nagyon nem szeretnék gátmetszést (persze, ha muszáj, akkor vágjanak, az más). Adélnál nem vacakoltak, vágtak, mert úgy sokkal könnyebb volt nekik az egész. De én annyira nehezen gyógyultam fel belőle, h lehetőség szerint szeretném majd elkerülni.
Azért az durva, h ennyire nem adnak most már semmit a kórházban :shock:

10e Ft/nap :shock: Azért az se semmi :shock: a szent imrében az idén emelték 7e ft/napra. Bár ott is csak akkor van esély ilyen szobába bekerülni, ha éppen van üres.

Judit,
Áh, nem vagyok én az a kitartó típus, h a dokikról van szó :lol: de ez annyira de annyira zavaró dolog, h szeretném most már megtudni, h mi a franc és hogy tudnak-e vele vmit kezdeni :?
És mi is ilyen naptárnézegetősök voltunk :) próbáltuk úgy összehozni, h ne legyen Adélnál közel a szüli és a névnap. Elvileg Adél egy évben kétszer van és az egyik ráadásul Szenteste :shock:
Robikád annyira édes :D Látom, nálatok is még nagy sláger a cumi :wink:

Gabi,
A tervezgetés nagyon jó, én nagyon szeretek lakberendezni :)

Ági,
Én is úgy tudom, h kötelesek felvenni. Bár nem tudom, h olyankor mi van, ha kisebb a férőhely létszám, mint akiket kötelezően fel kell venni :?

Kép Kép
curse

Cruse, nem egy hét alatt vettek tőlem ennyiszer vért, hanem 9 hónap alatt!
Nem hangzik valami jól, ez a látásprobléma! :?
Ismerősömnek anno, olyan 1.5-2 évig voltak problémái látásával, majd ahogy jött, úgy ment is ez a dolog….azóta sem tudni miért volt!?

Oviban meg nagyon reménykedem, tegnap csengetett a postás, :shock: megijedtem, hogy az oviból küldtek ajánlott levelet…de nem! :!:

Judit, eddig nem is láttam cumis képet a fiadról!
Nagyon jó!
Én lányaim nem tudták mit kezdjenek a cumival.. egyiksem….ebben is hasonlítanak egymásra!
:wink:
arivirág

Arivirág,
Igen ITP-m volt, aztán kiderítették h a lépem a hibás, "megeszi" a trombocitáimat, megműtöttek, kivették a lépemet és azóta -hála istennek- semmi problémám nincs. Csak azon aggódom h ez öröklödik anyai ágon és mostanában manó is tele van foltokkal mint anno én, mondjuk fáradékonynak nem mondanám őt :D

Curse,
Az én orvosom is így gondolkozik, az elsőnél mindig vág.

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika, privit írtam!
arivirág

Sziasztok!

Judit!

Nem voltam akortájt jöttem haza pestről. A kerifiam vittem haza!

Tud valaki valami gyerekprogramot ami a 3 éves lányomnak megfelelő lehetne.
Sajnos megszűnt a Dörmi-mi oda jártunk- és nagyon hiányzik neki a közösség!
Volt valaki az ugri-bugriba? Vélemény?

Van valakinek otthon cserepes orchideája? Nekem egy hónapja van és most nyílott el, de már látom a következő bimbókat. Kell neki tápoldat?

Ti szoktatok járni turkálóba?

Jó éjt szép álmokat.

Nincs elfelejtve a vonalzó, de most rohanok, mert még főznöm kell holnapra!!

Andi
Vendég

Kép

Nem férfias látvány ez a cumis kép, de a mentségére mondom jön a foga és igényli. Mindig csak alváshoz szokta kapni, egész nap eszébe se jut soha.
/Már fel is mos!/ Tegnap megmutatta a mamának hogy szokott felmosni. Remélem később is megmaradnak ezek a szokásai. :lol:

Jo éjt!
Vendég

KOSTYIKA, NAGYON BOLDOG NÉVNAOT KÍVÁNOK NEKED! :wink: :D
arivirág

KOSTYIKÁNAK ÉS ZSANDNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT :D :D :D persze ha van még további rejtett Andrea annak is :wink:

Kép

Kép Kép
curse

óó bocsi, ZSAND NEKED IS BOLDOG NÉVNAPOT!
arivirág

Arivirág,
Jaj, akkor elnéztem vmit nagyon :lol: gyanús is volt, h egy hét alatt ennyiszer :lol: :lol:
Egyébként nálam ez a látászavarok kb. 10 éve jelentkeztek először, csak szerencsére nagyon ritkán, egy évben 1-2x, de most az utóbbi hónapokban egy héten 2-3x :shock: :roll:

Zsand,
Sajna nem tudok jó gyerekprogikat ajánlani, de pl. ezen az oldalon szétnézhetsz itt elég jól össze van gyűjtve. Nekem hetente küldenek hírlevelet.
http://www.elevengyerekek.hu/index.php
Turiba régen jártam, mostanság már nem. Adélnak használt ruhát inkább börzéken veszek. Szerintem egy turiban nincs annyira jó kínálat, bár aki lelkes és akár képes hetente eljárni ilyen helyre. Én szeretek egyszerre mindent megvenni :)

na megyek túrni a kertet, remélem nem lesz nagyon vizes a föld...

Kép Kép
curse

Köszönöm szépen a köszöntést mindenkinek :D

Curse,
Nekem is jár ez a hírlevél, jó dolgok vannak rajta. Nekem sincs türelmem turiba járni és áttúrni 50 halom ruhát hogy találjak egy jót. De van egy ismerősöm akinek aranykeze van, olyan jókat talál pár száz forintért és meg nem mondanád róla h turizta.

Zsand,
Nekem van orchideám de lehet h lassan csak volt. Most éppen halódik, én 3 éve kaptam, azóta évente virágzott és nem adtam neki tápoldatot de lehet h kéne. A locsolásával voltam bajban, lehet h túllocsoltam.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok lányok!

Zsand és Kostyika!
BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK NEKTEK!

Kép Sziasztok
Vendég

Andreáknak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Igazán köszi mindenkinek!

Apa üzlettársától egy gyönyörű orchideát kaptam!

Amiért jöttem:
Ez ma történt itt Érden:
Apa barátja ment autóval és borzasztó nagy lármára lett figyelmes. Félreállt és kiszállt. Ezt mesélték neki. Egy ember bement a bankba és fölvette a napokban a számlájára érkezett 9 milliót. Elindult vele. Defektet kapott kiszállt és a mögötte lévő autóból kipattantak és elvették a borítékot tőle. Kinyitották a mocskok a saját kocsijuk csomitartóját, hogy ne látszódjon a rendszám és mentek volna de megállt egy teherautós mert a szegény ember annyira kiabált és elvette tőlük a pénzt.
Biztos, hogy igaz, mert aki mesélte évek óta jó barátunk és apa társa.
Nekem az a gyanúm, hogy a hitelügyintéző szervezkedhetett hisz mikor bement a sértett a bankba addig "kapott" defektet.

Vigyázzatok!
Nem, hiszem, hogy aki megállt az ezt olvassa, de kivánok neki nagyon sok jót és örömet hisz egy olyan esetben segített ami egy ember életét egy életre tönkretehette volna hisz 9 milliót visszafizetni elég nehéz hát még ha el sem költhette!!!!
Csak akartam, hogy ezt tudjátok!!!

Mennem is kell!!!
Vendégek jönnek!!!!
Vendég

Nagyon boldog névnapot kivánok nektek :!: :!:

Tuti,hogy benne volt az ügyintéző is !!!Ez borzasztó!

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
Most én vagyok úgy mint múltkor te, anyósék elvitték Veronikát hétvégére, még csak egy órája ment el de már úgy hiányzik a kis lütyipókom :D Máskor meg mit nem adnék egy óra nyugalomért. Látom hamarosan ünnepelhetitek az első szülinapot.

Kép[
Kép[
kostyika

Igen nemsokára 1 éves a drágám,de csak 3.-án lesz egy kis összejövetel.Pár családtaggal.De azért gondolom neked már ekkora hassal igazán jól esik a pihenés nem?Vasárnap jön csak?

Olyan rossz mostanába az internetünk:mindig elmegy a kapcsolat.és nincs kedvem újra írni.remélem ezt eltudom küldeni majd,mert a fiam már meg is talált.Már feláll és a bútor mellett megy egy pár lépést és mindig figyelni kell.

Gátvédelemmel szültem elvileg én is ,de gyakorlatilag végig kellett varrni és utána nagyon sokáig szenvedtem miatta.Néha még mindig rossz :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Ezeket a képeket látnotok kell!
Kép
Kép Dominika és Robika

Szisztok
Vendég

Ma teljesült a kívánságom, végre volt, egy Robikám! :wink: :D
arivirág

Sziasztok!

Április 19. szombat 16 óra

Zenés Gyermekszínház a Tropicarium előtti színpadon

Április 20. vasárnap 10-18

Gyermekfotó kiállítás

Gyermek-szépségverseny, bábszínház, gyermekruha bemutató, tánc-bemutatók, vetélkedők – a Tropicarium előtti színpadon

Mi holnap du-tán megyünk!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Judit !
Köszi szépen.

Vettetek már muskátlit? Én most vettem itt Érden közvetlen a kertészetből, ha valakit érdekel szívesen leírom hol van.
Minden muskátli 380.- futó is és sima is és gyönyörűek vannak.

sziasztok
Vendég

Judit,
Voltatok a Campona-nál?

Mi ma bementünk a Kertészeti Egyetemre, a Virágkiállításra. Manót csak este hozták haza anyósék, így császkáltunk egy kicsit Pesten. Szemesztem egy gyönyörű orchideával de aztán nem vettem meg.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Szuperjó képeket tettetek fel! Nagyon helyesek a gyerkőcök!

Kicsit eltűntem, mert belecsapott a "ménkű" a számítógépbe, jött egy baromi nagy villámlás, elment az áram és tönkre is vágta a gépünket, vihettük szerelőhöz... :( Meg sokat voltunk kinn a kertben is, már látom a végét a munkának, most sokat haladtunk hétvégén.

Zsand, pü-ben elküldenéd a kisgép centrum címét és tel.számát? Lehet, hogy megpróbálkozunk a fűszellőztetéssel... Boldog névnapot!
Majd mesélj milyen volt az íriszdiagnosztika!
Erről jut eszembe, voltam csontkovácsnál is! Hogy én mekkorákat ropogtam, úgy megnyekkentett a pasi, de nagyon jól esett, visszarakta a csípőmet is a helyére, és másnap úgy ébredtem, hogy NEM FÁJT a hátam! Addig mint a kérdőjel, úgy kászálódtam ki.

Kostyika neked is boldog névnapot!

Judit, te is kos vagy?! :D Én is. :lol: Boldog születésnapot! (így utólag is!)

Curse, alakul a kert? Ilyen vibrálás nekem is szokott lenni...... nagyon zavaró tud lenni. De én eddig nem foglalkoztam vele. Kellene?

Na, megyek elteszem magam holnapra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 16:35-kor.
sylph

Sziasztok!
Nem tüntem ám el én sem,csak olvasok és lusta vagyok írni :oops:
De bepótólom a héten,igérem!

mimi12

Sziasztok!
Hát én is elég régen voltam már erre. :oops:

Sylph!
Ez a csontkovács engem nagyon érdekelne. Pontosabban nem nekem, hanem a férjemnek lenne szüksége rá. Teljesen be van állva a háta, a dokik nem tudnak mit kezdeni vele. Fájdalmas volt? Merre, kinél jártál és drága egy ilyen?
Hát a gátvédelemről én is tudnék mesélni vagy nem. Mindkettő annak indult, de ekkora nagy gyerekekre nem számítottunk. Lányom 4 kiló, fiam...ezt pontosan nem tudjuk, mert éjjel nagyon álmos volt a nővér és elmérte, de reggel 4300-at kóstált a pici. :P

Arivirag!
Örültem mikor olvastam, hogy évvégére tervezitek a következőt mert mi is akkorra! De lehet még, hogy nem bírok addig várni, már nagyon szeretnék ismét pocakot! Egyedül az tart vissza, hogy még szopizik a kicsi, nagyon szereti és sajnálnám elvenni Tőle. Bár azt nem tudom a terhesség alatt meddig lehet szoptatni, de félek megint veszélyeztetett lennék, így nem sokáig. :(

Hú, egyenlőre ennyi...kész regény.

Kép
jpne

Jpne!
Nekem a Szabi január elejéig szopizott.Akkor voltam kb 8-10hetes terhes.(a Szabi meg 2éves :lol: )
Kb 12hetesen csinálták az első vérvételt.Már akkor is karasztrófális volt a vérképem.Utána még silányabb lett.A folytatást tudod :(
Nem tudom,vannak e összefüggések?? De,sosem lehet tudni.Ki tudja,ha egy normális vérképpel indulok a terhességnek,lehet nem így történik.
A műtét után rengeteg vért kaptam.Ok befelé véreztem,és ez eleve vérszegénységet okoz.De eleve rossz vérképpel történt az egész.
Szerintem egyébként lehet szoptatni terhesen.De mindenképp menj el a dokidhoz,és kérjél egy vérvizsgálatot.Inkább tudbózd fel a szervezeted,minthogy lepukkasszon a szoptatás,és a terhesség.
Amúgy nekem kb a 10. hétre,úgy besürüsödött a tejem,hogy már nem is kellett a Szabinak,meg gondolom az íze is fránya lehetett,mert köpködött :lol:

mimi12

Sziasztok!

sylph!
Elküldtem.

Masszírozással kapcsolatban: nálunk az egész család egy hölgyhöz jár. Anyukámnak évek óta fájt a háta, mostmár évente 2* megy hozzá és nem fáj neki. Én kb. 10 hónapja voltam nála, de lassan tervezem, hogy megyek.
Talpadtól a fejed búbjáig átmasszíroz. A talpból megmondja, hogy hol van esetleg valami problémád(epe, vese, máj stb...)
Ófaluba van és nem húzós áron dolgozik.

Kellemes délutánt mindenkinek
zsand
Vendég

Sziasztok!

Zsand,elküldenéd nekem a címét és telcsiszámát?És mennyibe kerül kb?Nagymamát lehet,hogy benevezném :lol:

Curse,holnap?Mi megyünk,ha sikerül felébredni :wink: Az zavar ugyan,hogy biztos sokan leszünk igy :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Én is olvasok de irni nem volt időm. Nagy lázba vagyok, ma voltunk az ajtó ablak házban és kiválasztottam a leendő összes ablakunkat és a bejárati ajtot. A héten meglesznek, utána kerülgetem majd de most 10%kedvezmény van 29.-ig.

Kertészkedtem is, kiültettem a trombita fámat is.

A muskátlik is már alakulnak, eddig ugy néztek ki minha csak ágakat ültettem volna a dézsába.

Sziasztok
Kép A nagyok!
Vendég

Judit,tárnoknál van egy olcsó ablakos.Én ajtót 70 valahányezerért veszek és az ablak is 30 egynehány ezer.a 120×150-es.Pontosan nemtom,mert a férjemnél vannak a papírok.Ott ahol teveszed mennyibe kerülnek kb?

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?