Arivirág, Jucc,
Látászavarokkal küzdők
és azért kell ennyi helyre menni. A szemészetet már korábban letudtam, ő küldött tovább a neurológiára, a háziorvosom meg vérvételre és karotisz (nyaki verőér) uhra.
A neurológián rendesen megszívattak
mert eltűntem a rendszerből és hiába foglaltam időpontot majd egy órát ültem ott, amikor kijött az asszisztens és megkérdezte, h én mit akarok
Szerencsére az uh-s időpontom nem tűnt el az éterben. Mindenesetre most az az álláspont, h migrénes vagyok (én akinek nagggyon ritkán fáj a feje és akkor is alig
). A neurológus is és a szemész is aztat mondta, de ettől függetlenül továbbküldtek koponya mr1 vagy vmi ilyesmire meg eeg-re is. Szerencsére a karotisz uh-m negatív lett
Csak azért bosszantana a dolog, már mint a migrén, mert h nem igazán lehet vele mit kezdeni, már pedig bármikor rám jön és akkor akár félóráig sem látok
Azt már nem is említve, h éppen mikor jöhet rám, mondjuk vezetés közben
Nagyon kellemetlen az biztos
Na most meg aztán jól kipanaszkodtam magam
kb. olyan vagyok, mint az öreg nénik, akiktől, ha megkérdezik mi a bajuk, akkor 2-3 órán keresztül ecsetelik
A nap tanulsága mindenesetre az, h hiába jelentkezel be a vizsgálatokra az sztk-ban, attól még simán eltűnhetsz a rendszerből
Szóval esetleg, ha ti is arra jártok, akkor legyetek résen
Andi,
Hú, tényleg már annyira izgi, h ennyire a finisben vagy
Szülésznőt fogadtál? És nagyon drukkolok, h meginduljon magától!! Nem is tudtam, h indított volt a szülésed, biztos nem lehetett annyira jó
Botond név is szép, de én még mindig a Zsombira szavazok, persze nekem nincs szavazatim jogom
Elvarázsolt Gabi
Ok, elvileg mi is megyünk
Költözés akkor most lesz vagy maradtok? Nagyon hiányoznátok
Jucc,
Annyira jó képek ismét
Milyen ügyes fiaid vannak és jól látom, h ugyanabban a szerkóban nyomulnak?
És a kertetekért még mindig irigy és nagyon nyamik azok a husik