Új privát üzeneted érkezett!

bébic!igen voltam kedden vagyis 5hetesen meg4 naposan.A hasi Uh nem jött össze(gondolom az úszógumim miatt),de a hüvelyivel lehetett látni a méhemben egy 3 mm-es szabályos petezsákot,és a méhnyálkahártyám 11mm.A doki szerint minden ok,szívhang még nem volt ezért 2 hét múlva ismét UH.Ennyi volt.
Üdv neked f.marti!
Jujj nektek Miki hozza a bébit? :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Márti - üdv! Nálunk dec 7 a nagy nap kalkulátor szerint;)

Zöldike- az utrot emeltem meg vérezgetés után, 3x1-ről 3x2-re, bár a dokim szerint ez is felesleges, meg a duphaston is még emellé.
A vetélések miatt vagyok veszélyeztetett. Volt egy nagyon alapos kivizsgálás (ezért van két dokim perpillanat, az egyik a "saját", a másik, akivel spec kivizsgálást csináltunk a vetélések miatt) Utóbbi javasolta az utro emelését. Csak nála meg nem akarok szülni, ezért tartottam meg az eredeti dokimat...
A kivizsgálások során kiderült immunológiai "eltérés", erre kaptam ún trombocita kezelést még terhesség előtt.

Kép
trombibébi

Trombibébi! Fülöp doktor féle program? Olvastam sokat róla. Nekem is volt hasonló kivizsgálás (3vetélés miatt) és nekem trombózishajlam jött ki (Leiden-mutáció) Most is szurkálom magam minden reggel! Zöld(sün)disznó vagyok.

Kép
zölddisznó

Na jó reggelt, felkelni, helló!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kösz lányok a fogadtatást!
Bocs, hogy tegnap eltűntem, a fiuk nagy pancsolást végeztek a fürdőkádban és muszály volt "kimenteni" őket...Aztán meg pizsomaosztás és lefekvés volt a programban, a mesét már nem birták ki, elaludtak... :lol: Aztán mentem én is, mert már hulla fáradt voltam...

Harivera:
én is olvasgattalak és nyomon kisértem az eseményeket veled kapcsolatban. :wink:
Meg Csucsunak is, és nagyon sajnálom ami vele történt :cry: :cry: :cry:
Sarmon:
igen , ugy néz ki a miki hozza :roll:

Én is mindenkinek GRATULÁLOK! a pocilakóhoz! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na máris mennem kell, kell vigyem a fiukat ellenőrzésre, mert tegnap mult egy hete kivették a polipjukat és mára hivtak vissza.Meg a családorvoshoz is el kell mennem, hogy vegyen nyilvántartásba, mint kismami :wink:
Puszi mindenkinek, legyetek jók :wink: majd később lehet leszek még!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:fent vagyok én már egy ideje,csak nem igazán vagyok jól.Tegnap egész na ment a hasam,ma pedig a hányingerrel kűzdök...mi lesz ebből?

F.márti:üdv közöttünk,nagyon szép a teszted és csak így tovább! :wink:

KépKép
lyndee

nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet venni gyömbéres kekszet?és hogy hogy néz ki,mi a neve?

KépKép
lyndee

Jó reggelt, Csajok, sikeresen begyalogoltam a melóhelyre! :? Még néhány ilyen BKV-sztrájk, és nem lesz km hiányom...
Na, tegnap az Apához bújásból csak nem lett semmi, bealudtam, mire hazaért... :oops:

Sarmon: köszi az infót, betájolom magam valahogy, mondjuk én még nem voltam UH-on, majd 6+2-en megyek.

Vera: Te előttem vagy pár héttel, de ki tudja, néha nagyon tudnak sietni (vagy éppen nem akarni kibújni :) ) ezek a babócák! :D

Lyndee: a gyömbéres keksz jó kérdés, engem is érdekelne. :roll:
Ja, egy újabb tapasztalat, hátha valakinek még segít a reggeli nagyon erős hányingerre (legalább enyhíteni): Medve kocka sajt, keksszel v. zsömivel, mellé kis kortyokban vmi hideg, jó szénsavas cucc (nekem úgy vettem észre, a Schweppes citrus jött be). Így legalább addig helyretette a gyomrom, amíg besétáltam a melóba.
bébic

Lyndee, ha hasmenésed van, akkor inni-inni-inni, rengeteget, akkor is, ha nem kívánod!
Védőnő barátnőm mondta, hogy ilyenkor legalább 25%-kal megnő a folyadék-mennyiség (így az igény is) a szervezetedben.
És ha a folyadék-háztartás rendben van, az a hányingeren, hányáson is enyhíthet.
bébic

bébic:én azt hallottam hogy kismamák nem ehetnek lágy sajtokat.Nekem evés után van hányingerem és ha azokra a kajákra gondolok amiket tegnap jóízűen megettem,mindjárt jön a hányinger.
Viszont a savanykás hideg üdítő nekem is enyhít.

KépKép
lyndee

Lyndee: :( A sajtokról én csak annyit hallottam, hogy a penészes lágy sajtokat nem szabad (brie, camembert, stb.)... :?
Meg amiben nyers tojás van.
A májról megoszlanak a vélemények, amennyire láttam.
Meg kerülni kell, ami egyébként is puffaszt.
De akkor ennek utána fogok érdeklődni.
Mondjuk ettől függetlenül nem hiszem, hogy 1darab, alkalmankénti reggeli kockasajttól baja lenne a picinek. :roll:
bébic

Sziasztok

Egy kérdéssel szeretnélek csak zavarni benneteket.
Akik használják az utrót hüvelyi vagy szájon át szedhetőt kaptak-e?
Melyik a jobb?
agica1027

Sziasztok !A lágy sajtot én is úgy tudom hogy nem szabad enni,Vigyázzatok magatokra.Gyömbéres kekszet én a Szfvári intersparban vettem még anno 3 évvel ezelőtt,de szerintem nagyobb áruházakban pl.Tescó tuti találtok,azt hiszem van a Tescóban még saját márkás gyömbéres keksz is.Én nagyon dilinyós,feszült hangulatú vagyok mostanában úgy veszem észre.Mindenkivel pörölök,nincs valahogy türelmem,annyira rossz érzés,utána meg megbánom.Pedig úgy alapban meg nagyon boldog vagyok,meg jól is érzem magam a bőrömben,csak vhogy...nem is tudom.hamar elkap az ideg mindenen. :cry: Remélem elmúlik. :roll: pusz.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szia Sarmon! Köszi a gyömbéres keksz-tippeket.
Ne aggódj, tudom, ez nem nyugtat meg, de vagyunk így egy páran.
Neked sem könnyű, Te is emberből vagy, ráadásul még két (megjegyzem tündési :lol: ) picurra is figyelned kell. Ém nem is tudom, hogyan bírnám... :?
Nekem ez lesz az első babám, szóval csak magamra meg Drága Férjecskémre kell figyelnem, de nekem még ez is sok, hogy türelemmel viseljem.
Ráadásul elkezdtünk nagyobb lakást keresni, és az azzal járó idegeskedés sem javít a helyzeten... :x
Úgyhogy fel a fejjel, és tuti hamarosan el fog múlni! :D
bébic

Vagyis tündéRiek a picurok! :)
bébic

sziasztok!szeretnék csatlakozni hozzátok.5 hetesen 4mm-es a petezsák.remélem normális.a kalkulátor szerint dec.10-ére várható a babóca.csak minden rendben legyen.2 hét mulva kell menni uh-ra.az még olyan messze van.addig aggodhatok.
saca

Zöldike - igen a Fülöp doki féle program volt. És csináltak nálatok is összehasonlító immunvizsgálatot apával? Az neg. lett?
A trombózis-hajlam miatt nem irigyellek egyáltalán, szerencsére én legalább a szurkálásokat megúsztam.

Ágica, az utrot hüvelyben használom - én úgy tudtam csak kivételes esetekben adják szájon át. Hüvelyben biztos hatásosabb.

Kép
trombibébi

Saca, üdv Neked is!

Legrosszabb ilyenkor az állandó várakozás. Nekem még hétfőhöz 1 hét a következő uh. Nem tudom, hogy bírom ki addig, nagyon aggódom a vérezgetés miatt. Olyan rossz, hogy nem tudom mi van. De nem járkálhatok 2 naponta uh-ra sem.

Kép
trombibébi

Nekem az utrót az előző terheségemnél szájon át kellett szedni.azt hiszem először 2*1,majd3*1 volt.

Most az előbb egy picit barnáztam,de már elmúlt szerintetek ez még beleférhet?
:roll:

KépKép
lyndee

Szia Saca, üdv köztünk!

Trombi, Ágica! Lehet, hogy most butaságot írok, de mintha valahol azt olvastam volna, hogy azért hüvelyi úton használatos inkább ez a gyógyszer, mert hogy megterheli (károsítja? már nem emlékszem pontosan) a májat. De az is lehet, hogy keverem valami mással, amit ilyen esetekben felírnak, akkor bocsi. :oops:

Trombi, egyetértek, idegtépő a várakozás, ráadásul én még nem is voltam UH-on soha. :( Te már legalább láthattál egyáltalán valamit. :D De ne félj, minden rendben lesz! :)
bébic

egyébként nem tudom miért nem írt ki most a doki nekem utro-t mert amikor elgutóbb beszéltünk azt mondta hogy lehet szükség lesz majd rá.

Mégis teljesen kihangsúlyozta hogy nem kell szednem. :roll:

KépKép
lyndee

[quote] írta:n azt hallottam hogy kismamák nem ehetnek lágy sajtokat

Lyndee! Ez marhaság. Miért ne ehetnének??? Májat? Régen, amikor még nem voltak vitaminkészítmények, a kismamikkal nyers csirkemájkaparékot etettek A vitamin és vas pótlásként.

Utroról: A hüvelyi alkalmazás azért jobb, mert csak lokálisan szívódik fel, nem terheli annyira a májat. DE! Van aki nem bírja, mert kiütheti, kimarhatja a nyálkahártyát. Szájon át pedig kellemetlen mellékhatásai szoktak lenni.

Trombi! Mi "csak" a Nemes doki féle Honvéd kórházas kivizsgáláson vagyunk túl, tovább nem kellett mennünk - ha jjól tudom, az összehasonlító vizsgálatranem terjed ez ki - mert a leiden mutációt vélik ludasnak. (Abból kiindulva, hogy az első vetélésem nem a mostani páromtól fogant babával volt.)

Kép
zölddisznó

Lyndee, volt korábban gondod a progeszteronszinttel? Esetleg néztétek mostanában? Biztos tudja a doki, mért mondta, hogy most nem kell.

Elvileg, azt mondják belfér a kisebb vérezgetés - nekem inkább rózsaszínes volt mindkétszer. Első után még tuti minden rendben volt, mert láttuk uh-n, a 2. óta viszont nem néztük. Úgy döntöttem, hogy ha neadjisten még előfordulna, akkor felhívom a dokit és nem várom meg a következő uh-t.

A májkárosodást én úgy hallottam, hogy az akkor fordulhat elő, ha 12 hét után is szedjük. Akkor már nem szabad, mivel akkorra teljesen átveszi a pogeszterontermelést a méhlepény. (Addig a sárgatest termeli, ami fokozatosan felszívódik)

Kép
trombibébi

Zöldi, aha, értem. Midenesetre, az megnyugtató, hogy találtak valamit. Legalábbis én úgy voltam vele, hogy örültem, mikor kiderült a problémánk, mert úgy éreztem, hogy így tényleg nagyobb eséllyel indulhatunk neki ezúttal, és nem csak "vaktában lövöldözgetünk", hogy majd csak bejön egyszer.

Mondjuk ehhez képest tiszta para vagyok.

Kép
trombibébi

Zöldi, a májat én írtam (amit eleve hülyeségnek tartottam, hiszem mindig azt mondják, a vas miatt a nőknek amúgy is ajánlatos enni), a sajtokkal kapcsolatban meg megnyugodtam, hogy nem vagyok UFÓ :P , és nem talán nem veszélyeztetem a gyerekem.
És csak egy kérdésem van: aki azt mondja, hogy pl. jelen példánál maradva májat, vagy sajtot nem szabad enni, az ezt MIRE ALAPOZZA :?: Vagy azt, hogy esetleg ezeknél nagyobb a rizikófaktor? És akik azt se figyelik, mit esznek? De most komolyan, nem tudom elképzelni, mi van pl. a kockasajtban, amitől baj lehet? Ugyanúgy előkezelik, hűtik, mint pl. a bolti tejet, akkor azt miért szabad? (meg ugye a sajt is abból a tejből van...tudom, sajtgyár mellett nőttem fel, nagyapám egész életében ott dolgozott, alkalmanként most is)
Vagy mi káros van a kb. 2 órán keresztül főzött csirkemájban?
bébic

Elméletileg nem volt gondom a progi szintemmel,mert a hőm is amikor mértem szépen fent volt.
Az előző terhességemnél sem ez volt a probléma,hanem hogy rossz helyre ágyazott be a drágám.Viszont akkor szedtem.
lehetséges ha már egyszer valaki szedte a terhessége alatt az urto-t a következőnél is kell?Attól függetlenül hogy nem az volt a problémám hogy progihiányom volt?

és persze ha nem szedtem volna az utro-t az előzőnél,megúsztam volna egy műszeres befejezést,mivel már akkor rég véreztem amikor felírta az utro-t....lehet ezért nem írta most fel?

KépKép
lyndee

nem tudom,de már tiszta para az ember amiket hall.Én már legutóbb a szalámiról is hallottam hogy az sem ajánlatos mert nyers húsból van.Méz-ről is hallottam és a sütiről is amik tojásfehérjét tartalmaznak nyersen,pl ischler ami az én kedvencem :cry:

KépKép
lyndee

Lyndee, a szalámiról én csak annyit hallottam, hogy mivel nagyon sósak, azt azért nem ajánlják, mint ahogyan semmit, ami sós, a vízmegkötő hatás miatt. :?
De az ischlerben hol van tojásfehérje nyersen? :oops:
bébic

lyndee, szerintem egyszerűen nem látta indokoltnak felírni. De akkor esetleg nem tudod felhívni? Lehet, hogy a barnázás miatt most megint felirná, főként az előzmények tükrében.

Egyébként a legutóbbi terhességnél én is így jártam, hogy akkor írta fel, amikor volt egy kis barnázás, de sajnos nekem se segített.

Kép
trombibébi

Tiltott v. nem ajánlott kaják: a lágy sajtokat úgy tudom a penészgombák miatt nem ajánlják.
A májat én se értem, azt is fertőzésveszély miatt nem ajánlják, de ha megfőződ szerintem sem szabadna gondot okoznia.

Én legutóbb azon akadtam ki, hogy találtam egy cikket (akit érdekel: http://www.wellnesscafe.hu/dieta/200710 ... ssag_alatt)
), hogy milyen fűszereket NE használjunk, ilyenek vannak benne, mint bazsalikom, oregánó, rozmring, petrezselyem. Ha ez igaz lenne, egész Olaszország kihalt volna. De arra pont jó ez a cikk, hogy ráhozzák az emberre a frászt.

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, azt hiszem vannak tapasztalataim, amivel talán tudok valakinek segíteni. Elmúltam 35 éves, ez a 4. terhességem, de még csak egy gyermekem van.
Első terhességembe a 26. héten majdnem belehaltam, egy rosszul kezelt magasvérnyomás-betegség miatt súlyos toxémiám lett. Engem megmentettek, de sajnos a babánk meghalt. Ez 1999. karácsonyán történt. Második terhességemből 2002. májusában megszületett a gyönyörű kisfiam, aki idén kezdi az általános iskolát. Az előzményekhez képest teljesen gondtalan terhességem volt, 8 hónapig dolgoztam, és a 40. héten szültem császármetszéssel.
2006. szeptemberében 9 hetesen elvetéltem.
Van egy kis hormonális problémám, ezért minden terhesség előtt kaptam gyógyszeres kezelést. Most a második kezelt hónapban sikerült teherbe esnem. Mivel a ciklusaim rendszertelenek voltak, az utolsó menszeszhez képest több mint egy héttel fiatalabb a terhességem, ezért már decemberre várjuk a babát. A méhemben van egy kis bevérzés, ez folyamatosan ürül, de szerencsére a baba jól van, szépen fejlődik.
Cukordiétán vagyok, mert bár nem vagyok cukorbeteg, de a hajlam megvan családi vonalon.
Szóval dióhéjban ennyi. Jövő héten csütörtökön megyek ultrahangra, remélem addigra eltűnik a haematómacsík, mert szeretnék még visszamenni pár hónapig dolgozni.
Üdvözlök mindenkit:
Szeles4 (Laura)
szeles4

Szia Laura, üdv köztünk! Szomorú volt olvasni, mi történt Veled/Veletek, de minden jó, ha a vége jó, a végére már felvidultam! :lol: :lol:
Most hányadik hétben vagy?
bébic

Szia Laura!
Hát nem semmi, amin keresztül mentél! Főleg ilyen nagy babát elveszíteni - szörnyű lehetett!
Kívánok minden jót!

Kép
trombibébi

Kajákkal kapcsolatban az a véleményem, hogy MINDENT szabad enni, DE! Pl. nyers húst nem - tegye fel a kezét, aki eddig evett a tatárbifin kívül :lol: - és alaposabban mosni kell a zöldségeket, gyümiket. Mindez a toxoplasma fertőzés megelőzése miatt ajánlott, mert az így első trimeszterben gázos. (Bár sokan már túlestünk rajta, és védettek vagyunk) Puffasztó ételeket azért nem tanácsos - de nem tilos! - mert a bélműködés ilyenkor amúgy is intenzívebb, és zavarhatnak a gázok, meg a csikarás.

Lyndee! Progit csak akkor érdemes szedni, ha tudottan alacsony a szint, vagy ha vérzel, vagy ha volt az előzményben vetélés, aminek nem derült ki az oka.(Ekkor 30 %-ban valószínűsíthető, hogy attól volt, ezért szedetnek progit)

[quote] írta:s persze ha nem szedtem volna az utro-t az előzőnél,megúsztam volna egy műszeres befejezést,mivel már akkor rég véreztem amikor felírta az utro-t...

Ezt nem értem!

Szalámi: én inkább azért nem vagyok szalámi hívő, mert mindegyiket nitrites sóval készítik (tartósítják) és az meg háááááát....
Ahol nitrites a víz, ott pl zacskósat visznek, vagy lajtos kocsikban lehet ivóvízhez jutni.

Trombi! A rozmaring az igaz, hogy görcsöket okozhat ... ha megeszel belőle nyersen egy kilót! :lol:

Helló Laura! Mikor voltál dokinál? Hány hetesen/naposan? Méretek? Clostyt szedtél? Vagy injekciók voltak?
Szurkolok neked nagyon!

...amúgy a szénhidrát-diéta minden kismaminak ajánlott, főleg, aki ilyen szép gömböc, mint én is :lol: ...szóval aki túlsúllyal küzd.

Kép
zölddisznó

Trombi, ez a cikk...háááát, most komolyan, van, aki ezt elhiszi?
Szerintem itt is, mint annyi minden másnál, a MÉRTÉK a lényeg.

De pont a majorannánál írja, hogy gátolja a Herpes simplex kialakulását. Én nagyon szeretek majorannával főzni, rendelkezem is ezzel a kedves vírussal :evil: , és komolyan kezdem azt hinni, hogy az utóbbi időben emiatt jön ki olyan ritkán... :lol:

Tényleg, a terhesség szempontjából fontos lehet, hogy valaki hordozza a herpesz-vírust? Szerintetek mondjam a dokinak?
bébic

Halihó!

Látom, kajatéma:
én azt az elvet vallom és követem, hogy mindent szabad, csak mértékkel. Pl. a négysajtos pizzáról mondjak le, mert van rajta egy kis márványsajt? :wink: :lol: :lol:
De amúgy a lágy sajtok nem a kockasajtot, vagy a kenhető sajtokat takarják, hanem inkább a penészes és kék sajtokat. De én erre is azt mondom, mértékkel lehet, nem befalni egy 20 dkg-os darabot belőle, hanem egy-két falat tuti nem árt meg. :)

Este 7-re megyek uh-ra, gondoljatok rám! :)

Timi
Kép Kép
timocska

zöldi:azért írtam hogy megúszhattam volna a műszeres befejezést mert elnyomta az uro a vérzésemet és a nem élő terhességet támogatta.mert a petezsákom ugyan nőtt de nem volt benne semmi.
Viszont ha nem szedtem volna az utro-t biztosan távozott volna minden vér formájában.
A vetélés nem a progi miatt következett be.
De mégis mitől lehet akkor barnázgatni?

Nálam a szénhidrát dolog eleve kilőve mert ahogy észrevettem,csak a csokitól nincs hányingerem :lol:

Timocska:drukkolok,majd gyere a fejleményekkel+++++++++++++

KépKép
lyndee

Bébic! A herpes vírosokat nagyon sokan hordozzuk, nem jelent gondot, csak ha genitális herpesze van valakinek, és éppen akkor újul ki. Ilyenkor császározni szoktak.

Kép
zölddisznó

Timocska! Drukk az UH-hoz!

Lyndee! Barnázgatni lehet még haematómától, beágyazódástól, vagy rendellenes beágyazódástól (vetélés előjeleként) progeszteron gyógyszerektől ...

Kép
zölddisznó

Zöldi: Nekem szerencsére csak a "hagyományos" :roll: van, vagyis az, ami sok embert érint. De nekem kisebb koromban nagyon-nagyon csúnyán elharapózott gyakran, és nem az a kategória vagyok, akinél 10évente egyszer felbukkan... :cry:
Csak ezért kérdeztem, mert fogalmam sem volt, hogy van-e valamilyen kapcsolata a terhességgel, még nem találkoztam a témával sehol.

Timocska: Drukkdrukkdrukk! :D
bébic

[quote]m írta:ert a bélműködés ilyenkor amúgy is intenzívebb, és zavarhatnak a gázok, meg a csikarás.

Én meg pont úgy tudtam, hogy ilyenkor lelassul a bélműködés, azért van sok kismaminak székrekedése... :oops:
bébic

zöldi:és szerinted nálam melyik eset állhat fent?beágyazódáson már túl vagyok,nem?

KépKép
lyndee

Bébic! A bélműködés úgy értve intenzívebb, hogy aki gázosodásra, puffadásra hajlamos, annál fokozottabb ilyenkor.

Lyndee! A szigorú értelemben vett beágyazódás már lezajlott, de most is folyamatosan épül a kapcsolat az embrió és a méhnyálkahártya között. Erre gondolok. ...meg még egy csomó mindentől lehet, amit nem tudunk.
Amúgy most is van barnád? Ha igen mennyi?

Kép
zölddisznó

Jah, így már értem! :)
És egyet kell, hogy értsek, sajna tapasztalat.... :?
bébic

zöldi:már bocsi hogy ennyire értetlen vagyok csaj annyira parázok hogy borzalom.nem sok de van.éppen hogy nem színtelen hanem enyhén barnás.

KépKép
lyndee

de a doki azt mondta hogy szép nagy a sárgatestecském,gondolom akkor progim is van.... :roll:

KépKép
lyndee

Gyömbéres piskóta
Hozzávalók:
6 db tojás
11 evőkanál kristálycukor
10 evőkanál finomliszt
1 csomag sütőpor
3 evőkanál víz
4 evőkanál étolaj
2 teáskanál gyömbér

Elkészítés: A tojások sárgáját jól kikeverjük 10 evőkanál cukorral, 2 teáskanál gyömbérrel, 3 evőkanál vízzel és a sütőporral. A fehérjét 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A sárgájába belekeverjük a lisztet, és óvatosan a habot. A tepsit kivajazzuk, lisztezzük, s a masszát beletöltjük. Előmelegített sütőben teljes lángon 5 percig, majd takarékon tűpróbáig sütjük (kb. 15-20 perc). Ha megsült, pár percig még a meleg sütőben hagyjuk, majd ha kihűlt, szeleteljük. Porcukorral megszórva tálaljuk, de használhatjuk tortaalapnak is, vagy tehetünk bele bármilyen krémet, lekvárt, gyümölcsöt stb..

Lyndee! Nem akarsz egy progiszintet nézetni? Akkor te is megnyugodnál.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

A jelenlegi terhességem előtt Clostylbegitet szedtem, a ciklus közepén pedig Ovestint.
Ami a cukordiétát illeti, hát nekem is leginkább arra jó, hogy nem kis méreteimet kordában tartsam. a 164 centimhez most74 kg vagyok. A kisfiammal 76 kg-val estem teherbe. Az első 3 hónapban borzasztóan hánytam, ettől borult fel a cukrom. 82 kg voltam, amikor szültem. Ez a hízás most is ideális lenne. Néha most is hányok (reggel), de most inkább többet émelygek.

Hogy mennyi idős terhes vagyok, az jó kérdés. Az utolsó menszeszem február 20-án volt, eszerint 8 hetes 2 napos lennék, de a keddi ultrahang szerint a CRL: 6 mm volt, vagyis kb. holnap v. holnapután töltjük be a 7. hetet. Tekintve, hogy nálam nem volt ritka a 35 napos ciklus, ez bőven belefér. A kisfiammal is el volt csúszva 1 héttel.

Üdvözlök mindenkit,
Laura
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?