Kajákkal kapcsolatban az a véleményem, hogy MINDENT szabad enni, DE! Pl. nyers húst nem - tegye fel a kezét, aki eddig evett a tatárbifin kívül
- és alaposabban mosni kell a zöldségeket, gyümiket. Mindez a toxoplasma fertőzés megelőzése miatt ajánlott, mert az így első trimeszterben gázos. (Bár sokan már túlestünk rajta, és védettek vagyunk) Puffasztó ételeket azért nem tanácsos - de nem tilos! - mert a bélműködés ilyenkor amúgy is intenzívebb, és zavarhatnak a gázok, meg a csikarás.
Lyndee! Progit csak akkor érdemes szedni, ha tudottan alacsony a szint, vagy ha vérzel, vagy ha volt az előzményben vetélés, aminek nem derült ki az oka.(Ekkor 30 %-ban valószínűsíthető, hogy attól volt, ezért szedetnek progit)
[quote] írta:s persze ha nem szedtem volna az utro-t az előzőnél,megúsztam volna egy műszeres befejezést,mivel már akkor rég véreztem amikor felírta az utro-t...
Ezt nem értem!
Szalámi: én inkább azért nem vagyok szalámi hívő, mert mindegyiket nitrites sóval készítik (tartósítják) és az meg háááááát....
Ahol nitrites a víz, ott pl zacskósat visznek, vagy lajtos kocsikban lehet ivóvízhez jutni.
Trombi! A rozmaring az igaz, hogy görcsöket okozhat ... ha megeszel belőle nyersen egy kilót!
Helló Laura! Mikor voltál dokinál? Hány hetesen/naposan? Méretek? Clostyt szedtél? Vagy injekciók voltak?
Szurkolok neked nagyon!
...amúgy a szénhidrát-diéta minden kismaminak ajánlott, főleg, aki ilyen szép gömböc, mint én is
...szóval aki túlsúllyal küzd.