2008.04.13 22:18
2008.04.13 22:41
2008.04.14 11:06
2008.04.14 11:47
[quote="livus"]
írta:livusLiv: múltkor te írtad, hogy folyamataosan szezonja lesz most már a m.hagymának, de ma épp Hannah írta egy kommentbe ezt a blogomon:[quote]a írta: macihagyma sajna ahogy elkezd virágozni mérgezővé vállik, szóval most már nagyon kell figyelni mert itt a virágzás ideje és akkor a pocak helyett már csak a vázába való lesz, már ha szereted a hagyma illatú virágot . Ha elvirágzik a mérgező anyag akkor is benne marad így aztán nem lehet már meg enni.
Úgyhogy inkább ne egyetek virágzás után, ami egyébként pár hét múlva bekövetkezik.
2008.04.14 15:14
2008.04.14 15:38
2008.04.14 16:56
2008.04.15 07:56
2008.04.16 16:33
2008.04.17 15:15
2008.04.17 22:10
2008.04.17 22:29
2008.04.18 11:46
[quote="tejbemami"]A írta:tejbemami biobarlanggal az a problémám, hogy miért nevezik friss húsnak, ami fagyasztott? Ezért nem rendeltem eddig, mert azért jobb lenne, ha tényleg friss lenne. Meg aztán, a szállítás hogy van megoldva, hogy fagyasztva is érkezzen (pláne nyáron)?
2008.04.18 12:29
2008.04.18 16:04
2008.04.22 18:18
2008.04.23 19:20
2008.04.24 15:26
2008.04.24 19:52
2008.04.25 11:34
2008.04.25 15:06
2008.04.25 15:41
2008.04.25 17:15
2008.04.26 14:30
2008.04.26 20:58
2008.04.27 07:56
[quote]H írta:a magunk szedjük a leveleket, virágzás előtt szabad csak gyűjteni. Április végén, május elején szárán megjelennek a kis csillagszerű virágok, ekkortól levele és szára már mérgező! Várjuk meg a június elejét, amikor megismerhetjük a medvehagyma termését, ami már újra fogyasztható!
2008.04.27 08:05
2008.04.27 21:02