Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!!Azért nem jöttem, mert suli után nyakamba vettem a várost és vásárolgattam egész délután, gyógyír a beteg lélekre...Jelentem, hőmérőm a tegnap esti békülős hancúr alatt "elromlott", ott maradt a párna alatt valahol és reggel nem működött!
De vettem másikat!
Probléma:még mindig a gyerek.Csak emiatt vannak vitáink, ezek viszont lassan állandósulnak
Tudjátok a férjemé, lány létére nagyon rossz, iszonyatosan el van kényeztetve, és nevelési elveink egyáltalán nem egyeznek.És nem hiszi el, hogy mekkora hibát követ el, már most 10 évesen is vérbeli kis boszorkány, azt csinál az apjával, amit akar, én meg vagyoka rossz.Hozzátenném, tavaly a férjem 9 hónapig suliba járt Pestre, csak hétvégén volt itthon, SEMMI baj nem volt, nagyon jól elvoltunk, amiótavége a sulinak, kisebb nagyobb időközönként megy a cirkusz.Annyiszor megfogadtam, hogy nem érdekel az egész, nevelje, ahogy akarja, majd ihatja a levét, de egyszerűen ezt így nem lehet.Mégiscsak itt élek, nem lehet kivitelezni, hogy ne legyen beleszólásom a dolgokba.És olyanokat csinál, amit egyszerűen nem lehet lenyelni.És néha már komolyan az az érzésem, hogy szándékosan csinálja, és élvezi, hogy miatta ugrunk egymásnak, és persze nekem sosincs igazam, ők meg szövetségesként élvezik a diadalt.Nagyon nehéz.Beszélgettünk este sokadjára már, de nem tudom, mi lesz a foganatja, reagálás szinte nulla, pedig annakidején annyit de annyit beszélgettünk(ő is!)mostanában meg csak hallgat.Falnak tudnék menni.Azt se mondja, hogy igazam van, azt se, hogy nincs, semmit!És nagyon pocsék, hogy ketten annyira jól elvagyunk, hármasban mindennek vége.
Ehhez képest persze én mint rossz anyuka ma is mindenkinek vásároltam csak magamnak nem, olyan édes rucikat vettem neki, hogy csak na.Ilyenkor jó vagyok, holnapra valószínűleg elfelejti.
Az a baj, hogy férjem nagy hibája ez, hogy így kezeli ezt az egészet, mert egy gyerek mégiscsak gyerek, nekem mégis vele kapcsolatban van egyre több negatív érzésem, mert miatta van vita.Ez meg az én hibám, én is gyerekesen viselkedek.Nehéz nagyon.Nagyvonalakban ennyi.