Új privát üzeneted érkezett!

Hahó, bocs, hogy reggel nem jelentettem, de nem volt netünk, szóval 36,9.

Timi! Ez durva! Én is azt javaslom, hogy menj tovább! Én pl. egri vagyok, de a környéken nem találtam megfelelő szakembert és Bp-re járok.

Mamint, csatlakozhatok hozzád(tok) a kvízben?

Tücsi, köszi "szex-ügyben" a kimerítő választ!:lol:
lyutka

Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!!Azért nem jöttem, mert suli után nyakamba vettem a várost és vásárolgattam egész délután, gyógyír a beteg lélekre...Jelentem, hőmérőm a tegnap esti békülős hancúr alatt "elromlott", ott maradt a párna alatt valahol és reggel nem működött! :lol: :lol: :lol: De vettem másikat! :lol:
Probléma:még mindig a gyerek.Csak emiatt vannak vitáink, ezek viszont lassan állandósulnak :( Tudjátok a férjemé, lány létére nagyon rossz, iszonyatosan el van kényeztetve, és nevelési elveink egyáltalán nem egyeznek.És nem hiszi el, hogy mekkora hibát követ el, már most 10 évesen is vérbeli kis boszorkány, azt csinál az apjával, amit akar, én meg vagyoka rossz.Hozzátenném, tavaly a férjem 9 hónapig suliba járt Pestre, csak hétvégén volt itthon, SEMMI baj nem volt, nagyon jól elvoltunk, amiótavége a sulinak, kisebb nagyobb időközönként megy a cirkusz.Annyiszor megfogadtam, hogy nem érdekel az egész, nevelje, ahogy akarja, majd ihatja a levét, de egyszerűen ezt így nem lehet.Mégiscsak itt élek, nem lehet kivitelezni, hogy ne legyen beleszólásom a dolgokba.És olyanokat csinál, amit egyszerűen nem lehet lenyelni.És néha már komolyan az az érzésem, hogy szándékosan csinálja, és élvezi, hogy miatta ugrunk egymásnak, és persze nekem sosincs igazam, ők meg szövetségesként élvezik a diadalt.Nagyon nehéz.Beszélgettünk este sokadjára már, de nem tudom, mi lesz a foganatja, reagálás szinte nulla, pedig annakidején annyit de annyit beszélgettünk(ő is!)mostanában meg csak hallgat.Falnak tudnék menni.Azt se mondja, hogy igazam van, azt se, hogy nincs, semmit!És nagyon pocsék, hogy ketten annyira jól elvagyunk, hármasban mindennek vége. :cry: Ehhez képest persze én mint rossz anyuka ma is mindenkinek vásároltam csak magamnak nem, olyan édes rucikat vettem neki, hogy csak na.Ilyenkor jó vagyok, holnapra valószínűleg elfelejti.
Az a baj, hogy férjem nagy hibája ez, hogy így kezeli ezt az egészet, mert egy gyerek mégiscsak gyerek, nekem mégis vele kapcsolatban van egyre több negatív érzésem, mert miatta van vita.Ez meg az én hibám, én is gyerekesen viselkedek.Nehéz nagyon.Nagyvonalakban ennyi. :cry:

Kép
Kép
zazzy

Timi: Én ezt a módszert a kortizol mérésére nem értem. :shock: Nekem be kellett feküdnöm 2 napra! Este vérvétel, utána gyógyszer percre pontosan, aztán vérvétel. Reggel fel sem kellhettem, amíg le nem vették a vért. És ebből volt eredmény. Hálistennek aznap hazaengedtek, pedig még egy éjszaka meg kellett volna csinálni, de nekem szépen levitte a kortizolomat. Azt mondta a dokim, hogy enzimtermelési zavar. Ha kell, meg tudom adni a számot, ahol időpontot lehet kérni hozzá, de számíts rá, hogy 2 hónap. Nekem a metet is ő intézte el. Írt véleményt és azóta írja a háziorvosom. Nagyon jó doki és semmit nem fogad el. A Sotén van az I. belen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok,
bocsi, de most nem tudtam visszaolvasni!
csak annyi, h voltam uh- n és bevérzés nem látszik (igaz nem hüvelyi uh volt, és múlkor is csak úgy látszott) de látszott már Mákszem (igazán!!) , 0,23 cm és a mérete alapján a gép azt dobta, h 5 hetes és 5 napos (ahogy én is számoltam! :wink: )!! :lol: nagyon boldogságosak vagyunk.
a mhelyen elmondtam, h nem viccből voltam otthon a legszarabb időszakban és h ezentúl szeretnék legálisan dokihoz járni és bocsi!! mindenki tök kedves, ari volt, mondták, h most csak a baba a fontos, a többi le van szarva! :lol: ezt én is így gondoltam!! :wink:
a szemét p-a qva főnöknöm persze nem így gondolta, majdnem elküldtem a p-a hirtelen felindulásból! szerinte cserbenhagytam őket! :shock: amikor bemegyek a táppénzes napomon, h az sos dolgokat megcsináljam (én díjnyertes vadbarom!)! :shock: de jól megmondtam a magamét!!! :twisted: a párom azt mondta, h ha mégegyszer felhúzom magam a qván és baj lesz ezért, akkor beveri a pofáját! :shock: :lol: pedig olyan jámbor , mint egy kezes bárány!!
de aztán a többiek megvígasztaltak és felvidítottak újra, szóval most minden happy és mindenbe szarok már bele! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinki, az én fönököm is hasonlóan érzett és ki is mondta! :cry:
Vendég

Lafi: az a qva is kimondta és még a pofákat is vágta!! de azt nem vágta zsebre könnyen, amit én mondtam neki! :wink: és szarok rá! most már tuti, h csak az írigység szól belőle, meg, h egy bunkó tapló parszt! :twisted: amúgy se mennék vissza gyerekkel ide gályázni minden nap 9-18ig (még pénteken is!). pénzügyön szerinted pénteken mit lehet csinálni 12 után?? partnerek már rég hétvégéznek , sehol senki! na mindegy, a baba a lényeg nem is a qva főnöknőm! :wink:
most már csak Mákszem számít!! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ja, és közben visszaolvastam!!
Tücsi: nagyon édi vagy , ahogy a lányokat renberakod!! :lol: és a párodnak mindegy lesz, h bak v hal, Kistücsök v Kispárod, ki fogja nyalni a fenekét! :wink: :lol: megy a drukk 1000-el!!!!!!!!!!!

Lyutka, Zazzy, Hajni: nektek is megy a drukk 1000-el!!!! és kövessétek Tücsi ,,utasításait,, szépen!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hajni: próbáld meg a méhpempőt!! az igazit, nem cseppet, nem higítottat!! a párom most már 1,5 hónapja nyomja és szerinte baromi jó! nagyon stresszes a mhelye, mindenki beteg volt körülötte és szerencsére (lekopogom!!) , ő nem betegedett meg, és elég jól bírja a melót! szóval a méhp nagyon jó immunerősítő is!!!
a párom teljesen ki volt akadva, amikor először hazavittem a 25 gr- os üvegcsét, és mondtam, h ez 4000 volt! nem is akarta enni, egyem csak én! 1,5 hét után már mondta, h milyen jó, érzi a hatását! most h reggelente a lábam között az utróval feküdtem az ágyban és nem tudtam a szájába dugni a méhp-t, a héten végig szedte magától, nem is kellett neki szólnom!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Lyutka, persze, kvízezzünk együtt!

Kép
mamint

Zazzy! Nehéz lehet így élni, hogy a férjed nem úgy látja a gyereknevelést, mint te, kompromisszumos megoldást nem tudtok kötni? (nekem is van hasonló problémám - egy elég alapdologban teljesen más nézetet vallunk - s amikor előkerül a téma mindig jól összeveszünk....

Czinki, éljen a kis MÁKSZEM!!!!

Mamint! Eddig ketten vagyunk, vagy vannak már mások is? Kik?

E havi reményeim kezdenek elszállni: 36,8 :cry: Majd este felteszem a görbémet (eláruljátok, hogy hogyan kell???)
lyutka

Lyutka!

Mi bajod a 36,8-cal? Nagyon szép kis érték PÉ utánra!
Hun az a görbusz? :D

Zazzy!

Szerintem a bajok majd csak akkor fognak igazán tornyosulni, ha meglesz a közös babátok!
Nem tudsz keresni vmi családterápiát, ahova a párodat is el tudod vinni? Szerintem nagyon fontos lenne!
A kiscsaj szempontjából is, de a te és a közös babátok szempontjából méginkább!
És addig is - bocs, ha ezt most beledumálásnak veszed - ne prédikálj a csajszinak, ez az "egyik fülén be, másikon ki" hozáállás tipikus esete. Nem vezet jóra!
Lehet, h. hülyén hangzik, de várd meg, amíg odasomfordál hozzád, hidd el, tudja a kis disznó, h. mit követett el! És sokkal szarabb lesz neki, ha azt látja, h. nem reagálsz rá, mint ha megkapja a szokásos fejmosást érte, amit aztán zsebretesz és magasból szarik rá!
És próbáld nem a jelenlétében megbeszélni a dolgokat a pároddal, ne lássa, h. van eredménye az aknamunkájának!
És, ha megbántott, sírj! Ne balhézz, ne üvöltsd le a fejét, sírj és ő sokkal szarabbul fogja érezni magát!
Persze tudom, h. könnyebb mondani, mint megvalósítani, azért mondom, h. jó lenne egy pszichomókus, akivel meg tudnátok beszélni a mikénteket is!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Lányok!Most komolyan azt akarjátok, hogy még vagy 20 napig ezt a semmit mutogassam? :shock: :lol: Mostmár egész biztos vagyok benne, hogy ez a ciklus sem lesz rövidebb! :( Kacérkodom a cickateával :roll:

Lyutka!Én úgy szoktam a saját analfabétizmusommal, hogy, mikor a ciluson a diagramra mész, alul ott van egy sor, amihez oda van írva, hogy ezen a linken tudod a többiekkel megosztani, kijelölöm, jobb gomb, másolás, leteszem tálcára, itt pedig beillesztés ide , ahova a szöveget írom. :wink:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 76800_.png

Kép
Kép
zazzy

Rambóka!
Dehogy veszem beledumálásnak!Jól estek a soraid.Lehet, hogy igazad van, de én még próbálom elhitetni magammal, hogy pszichomókus még nem kell.Mondom sokat a férjemnek, basszus ezt tanultam, pedagógus vagyok, nem csinálom rosszul, a gyerekek szeretnek, tökéletesen értem a szitut, és látom, mi lesz belőle, de nem hiszi el!!! :( Vettem már egy -két a témába vágó pszicho könyvet, szerinte ez hülyeség, a pszichológia hülyeség!Mondja ezt ő, aki majd két évig hordta rendszeresen a kislányt, mert az anyja olyan szinten kikészítette fél év alatt, amíg nála volt.(az anyja egyébként nem jön hozzá, nem is keresi telefonon sem, ez legalább nem probléma, nem is hiányzik senkinek, tényleg durva dolgokat művelt a gyerekkel, csak bosszúból vitte el, mert tudta, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoz)
És tudom én, hogy jobb volna nem reagálni, de iszonyú nehéz!Mikor tisztán látom, hogy tök zsákutca az egész!
Vitatkozni is tudom, hogy tilos a gyerek előtt(pláne így, hogy a férjem szinte soha nem ad igazat nekem), de annyira hirtelen természetűek vagyunk mindannyian, hogy ajaj.
Igyekszem.Anyósom(majdnem szemben laknak velünk)hál'istennek eddig mindig mellettem állt, látja, hogy a férjem baromi rosszul csinál dolgokat, elismeri, hogy nehéz dolgot vállaltam be, szóval rendes, a kislány nagyon sokat van ott, péntektől vasárnapig szinte nem is látjuk, de délutánonként is sokszor.Mostanában ez is megkönnyebbülés nekem :oops: , tudom, önző vagyok, de amikor ketten vagyunk, tényleg olyan jó minden.Ő is jól érzi ott magát, a nagyszülei is imádják, tehát ez végülis mindenkinek jó, de nem megoldás.Ezzel tisztában vagyok.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: szegényke! :cry: nehéz lehet! sok kitartást !!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb.: A te méhpempőd milyen? Mézben van? Mennyi benne a méhpempő? Csak azért kérdezem, mert a barátnőméknél amit vettem, az 30 gr mézben 1 gr. méhpempő és ez 1 heti adag. 360 FT!!! Én is láttam már drágábbat, csak nem tudom, hogy az mivel jobb, vagy töményebb. Grat a babához és a munkahelyen meg ossz nyugodtan ki mindenki, úgysem rúghatnak ki. Hálistennek az én főnököm nagyon megértő csaj, bár eddig még nem kellett sokat hiányoznom. Mostanában már többet lesz ilyen a kivizsgálások miatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :D az amit én használtam az 25 gr és 4000 és állítólag 2,5 havi adag. de mi a párommal 2 ettük és szerintem többet a kelleténél :roll: mi kicsit kevesebb 1 hó alatt befaltuk 2en.
sajnos nem tudom, h ez mennyire tömény. mert akkor nem is kérdeztem :roll: de az árából gondoltam elég tömény lehet! :o
én a 4-5 villamos vonalán vettem az üllői úti megálló és a mester u között bal o-on egy méhészeti boltban az emeleten. van egyel kisebb kiszerelés is, talán 15 gr, árát nem tudom.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Bocs, csak most jutottam ide.

Köszi mindenkinek, aki írt a gratulációt a babák, gyerekek "ügyében".

Monyo: Tavaly a második terhességem előtt 117 kiló voltam és 93 lettem (nagyon soknak tűnik az induló kiló, az is, de valahogy annyira nem volt rajtam vészes). Most pedig 16 kilót fogytam le, mivel a terhességnél kicsit felszedtem.

Szerintem ez tényleg nagyon sokat számított. Évekig mindent megpróbáltak nálam, akkor voltak kezelések, vizsgálatok. Aztán feladtam. Inkább fogyóztam és ez lett a végeredmény.

Egyébként a gyerekek: 6,5 éves Emese, 9 hónapos Dóra és egy 21 hetes pocaklakó kukacos.

Sziasztok, mindenkinek nagyon sok sikert és nagyon édes babákat kívánok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Van május 8. 17:20-ra egy kontroll időpontom Tűű dr-hoz. Sajnos nem tudok elmenni, viszont jelenleg betelt minden időpont. Ha valaki április 29-én, vagy május 13., ill. utána belátható időn belül rendelkezik időponttal, és elcserélné/nem megy el, kérem szóljon!

Kép
mamint

Sziasztok!

Czinki: köszi a tippet! :wink:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 76800_.png

Zazzy: én is tanácstalan vagyok

Monjuk mostanában más köti le az időmet, nem tudok annyit gondolkodni. 23.-án 10éves osztálytalim lesz, meg nyaralásokat nézelődünk :roll:

Nemtom miért van ez de azt érzem ez az én hónapom, bár ilyen hővel????? :? De ha nem akkor sincs :cry: Lehet hogy a baba nálunk a júliusi évfordulóra vár na meg a nyaralásra?? :roll:

hajni...
Budaörs

Valaki legyen olyan kedves és vegye át a táblázatot, mert a táblázatkezelő hazautazik több mint egy hónapra, és nem fog ráérni.

A kismamákok sávját átcsoportosítottam, ők mostmár nem névsor szerint vannak, hanem érkezési sorrendben. Mármint a babákok érkezési sorrendjében.

változásokat, kiegészítéseket, újakat és táblakezelői ajánlkozókat privibe plíz.

Kép
pcos_táblázat

Na látod Pogi!Ez hiányzik nekünk! :cry:
Engem ez a néhány mondat is megnevettetett!Tipikus te voltál!

Kép
Kép
zazzy

Hulla vagyok, most estem haza....

Zazzy, kitartást és tényleg jó taktikának tűnik, amit Rami javasol!

Rami, raknám... raknám én azt a görbét, de nemtom hogy kell HELP!!!!valaki!!!!!

Zazzy! Köszi, aranyos vagy, hogy segítessz, csakhogy miután kitöröltem a ciklus.hu-ról a ciklusomat, már nem azzal próbálkoztam, hanem a fertyvel....
Szóval fertyszagértők segítsetek légyszi! :roll:
lyutka

Sziasztok!

Nem rég érkeztem haza a nőgyógyásztól és mutattam a legutóbbi leletemet (magas IR,cukor, normál hormon) plussz hozzátartozik állandó vérezgetés. Ezek függvényében beutalt laborba, vv-re.
Pajzsmirigy, mellékvese és sárgatest hormont néz meg a cklusom 3 különböző napjain.

Ti már voltatok ilyen vizsgált sorozaton? :?:

UH-n is megnézett, de csak sok kis tüszőt látott, amelyre azt mondta, hogy ha ciklus elején lennék baj lenne! :?

KépKép
charlott

Sziasztok!
Bocsika, hogy csak most írok. Helyileg Székesfehérváron voltam endokrinológusnál.
Vicky: nagyon megköszönném, ha írnál elérhetőséget oda ahol te voltál vizsgálaton.
Rambóka: köszönöm szépen a bíztatást, igyekszem kitartani, bár sajnos a családom által most már lassan egy éve nagyon szoros a kapcsolatom a magyar egészségüggyel (az édesapám kapott egy nagyon súlyos infarktust, azóta orvostól-orvosig :cry: )

Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a vizsgálatnak az eredménye. De már a telefonban sem volt a hölgyike szimpatikus.

Hát igen vannak az orvosok akiknek az a hivatásuk is, mások pedig csak orvosként dolgoznak. Sajnos elég nagy a különbség.

Rambóka: milyen találkozóról van szó? Én még aránylag új vagyok itt és kevés az infóm.

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!

Timi
gyorfitimi

Timi!Tényleg kitartás!És ha nem jó, muszáj váltani, én is ezt tettem több mint fél év után, nem haladtunk sehova, képes voltam Pestig menni(230km)hogy legyen egy jó orvosom!
Pcos találkozó lesz, a pco-szindroma.hu-n találsz infót!(remélem nem baj, hogy Rambóka helyett írtam :D )

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Egyáltalán nem baj.

Csajok! A kolléganőm mesélte, hogy az RTL Klub reggeli műsorában szó volt egy bizonyos tornáról, ami kifejezetten a PCOS nőknek fejlesztettek ki. Gyógyítani nem gyógyít de nagyban elősegíti a teherbeesést, és az állapot javulást. Ha valaki látta és tud róla valamit légyszi írjatok!

Szép szombatot mindenkinek!!
gyorfitimi

timi, arwen torna, google-ban keress rá.
Vendég

Vaúúúú! Zugzebra!!!!
Amikor beléptem a fórumba és megláttam a neved , rögtön az jutott eszembe, hogy nagyon rég nem hallottam - olvastam - felőled!

Gratulálok!!!!
lyutka

Zugzebrán felbuzdulva: Apple, Backa, Csipi, Mniki, Szisza, Tükörvíz!!! Merre vagytok, mi újság veletek????
lyutka

Tyche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudtam, olyan szép görbéd volt múltkor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok!
Vendég

gyorfitimi: Sote I. belgyógyászatára járok Speer Gáborhoz. Olyan 1-1,5 hónap nála egy időpont. Nekem ő csináltatta ezt a vizsgálatot. 06-1-210-0278/1480 melléken kérhetsz hozzá időpontot. Azt hiszem kedden és pénteken rendel ha jól emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Tyche!!!!!!!!!!! Gratula Te zugzebi! :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Tyche :!: :!: :!: :!: :!:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Naaaaaa????? Ki lészen a zebrapár????? Mert ugye mint tudjuk a zebrák nem járnak egyedül!

hajni...
Budaörs

Tyche!Gratulálok! :D

Lányok, enyim depresszió egyre mélyebb. :( Tegnap egészségnapot szervezett az alapítvány, egésznapos rendezvény, ott a fél falu és annyi gyönyörű babát, pocakos anyukát láttam... Meg olyanokat(mivel én itt is születtem, a szomszéd faluban laktunk)akikkel valamikor ifjú koromban jártam, neki meg már két csodaszép(de tényleg!)kislánya van.Nem volt valami kellemes.Viszont oda tudtam menni, és gratulálni a kislányokhoz.Ez is valami.Hogy azóta is mit érzek, az más tészta...
A hőm már nem is érdekel, tegnap pl nem is mértem, pedig felkeltem időben, de nem is voltam rá kíváncsi!

Kép
Kép
zazzy

Tyche: Nagyon gratulálok!!! Azta :) Tök jó!

Zazzy: Tudom, mit érzel... Az ember szívét marcangolja egy-egy ilyen találkozó... Hamarosat te is pocakosodni fogsz egy picuri lakó miatt. Ne add fel ;) Bőgd ki magad, nekem annó ez nagyon sokat segített!

Kép

Kép
bettica

Zazzy, tudjuk mit érzel... Én például egy régi középiskolai barátnőm terhességén borultam ki....pedig sokat beszélgettem vele korábban a problémámról, mindig biztatott...amikor megtudtam, hogy terhes (már majdnem az 5.hónapban volt, amikor elárulta - el merte árulni), nem tudtam felhőtlenül örülni neki. Nagyon haragudtam magamra, hogy hogyan lehetek ilyen önző, gonosz, szívtelen dög.... de aztán rájöttem, hogy nem rá haragszok.... kibőgtem magam, a férjemmel sokat beszélgettünk róla és "helyrerakott". Zazzy, most egy hullámvölgy alján vagy, de innen már CSAK felfelé vezet az út!!!!
lyutka

Vicky és Lafead köszike szépen az infókat!

Szép napot mindenkinek!!!!
gyorfitimi

Az a "baj", hogy én még ott tartok, hogy tényleg szívből örülök az ilyeneknek, és tegnap is tiszta szívből, őszintén gratuláltam, csak utána nagyon szomorú lettem.És ha még eztán jön az, amiről már sokan írtatok, hogy gyűlölök mindenkit, és irigy vagyok azokra, akiknek sikerül(t), az nagyon nem lenne jó.Ezt nem szeretném elérni.
Talán segít valamennyit az, hogy van egy kolléganőm, akivel jóban vagyunk, és nekik sem akar sikerülni a baba, de ők már mindketten elmúltak 30 évesek, mit szóljanak ők?És elvileg semmi gond náluk.Ehhez képest én még "csak" 27 vagyok, és tudom is mi a baj.Amikor sajnálom magam, általában ez szokott eszembe jutni.Többnyire segít.De attól tartok, lesz ez rosszabb is.

Kép
Kép
zazzy

Tyche!!!!

Nahát! Milliónyi gratuláció!!!!

Nagyon vigyázz magadra, és pihenj rengeteget!!!!!!

De jó.............................

Czinki! A melóhelyet egye a ragya, te pihengess csak, és készülj a jövevényre!
Vendég

Zazzy, Te egyáltalán nem biztos, hogy eljutsz arra a "szintre", amire én! Más személyiségek vagyunk, máshogy éljük meg a problémáinkat is. Nekem - így utólag visszanézve - nagyon jót tett, hogy meg tudtam beszélni a férjemmel a dolgokat. Előtte és azóta sem fordult elő velem ilyen, és nem is szeretném többször átélni - nagyon önzőnek tartottam magam akkor (utáltam is rendesen magamat érte)....
Görbéd hogy áll, megmutatod? :wink:
lyutka

Lyutka!Csak most, csak neked! :wink: Nincs mit nézni rajta sajna, pé-nek semmi jelét nem érzem, még előszelét sem!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 49600_.png

Kép
Kép
zazzy

Köszönöm a megtiszteltetést :D ! Láttunk már karón varjút! :lol:
lyutka

Lyutka!Te hőddel mizu??????
Egyébként szerintem az is teljesen érthető, ahogy te éreztél, és nem vagy egyedül, nagyon soknak mondanak hasonlót, meg ilyen kérdéseket szoktak feltenni a meddőségről szóló kérdőívekben is :? , ezért gondoltam, még az is eljöhet, hogy én is így érzek majd. :roll:

Kép
Kép
zazzy

soknak=sokan :lol:

Kép
Kép
zazzy

Úgy is ér a laptető, ha most addig irkálok, amíg nem lesz???Olyan jól elvagyok itt magamban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, hőgörbe csak most csak neked! :wink: (Közben rájöttem, hogyan csatolhatom)
(Remélem, nem veszem el a laptetődet :roll: )

Kép
lyutka

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Hát itt neked kéne laptető!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Megnéztem még jobban :lol: az okosabb lányok javítsanak ki, ha tévedek, de ez egy gyönyörű görbe!!!Na most viszont én lenni picit irigy! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?