Szasztok Csajok!
Ugy tunik, tulelem a gyuminapot. Holnap meg ehetek husit.
Hat, Edith, nem vagyok benne biztos, hogy az elso hetek a legnehezebbek. Szerintem nekem pont azok utan jon majd a neheze. Nem a kitartasrol vagyok hires. Bar, most egeszen meg vagyok lepodve magamon. Azt hittem, hogy mar 2. nap fel fogom adni az egeszet. Jo, mondjuk meg most se jutottam messzire, mivel meg csak 4 napon vagyok tul, de nalam mar ez is haladas. Azt hiszem a legjobban anyosom segit ebben a fogyokuraban. Na, nem azert, mert nagyon kedves es tamogat, hanem pont azert, mert a szuros megjegyzeseire gondolva, nem akarom feladni es be akarom neki bizonyitani, hogy en azert is visszanyerem a regi sulyom. Amikor rendeztem szekrenyeket (a szules elotti ruhaimat borondbe pakoltam), pont itt volt es azt javasolta, hogy a kihizott ruhaimat adjam jotekony celra. En meg mondtam, hogy dehogy adom, majd meg belefogyok es akkor eloveszem oket. Ekkor gunyosan megjegyezte, hogy ugy tunik, en meg remenykedek. Azota is ahanyszor talakozunk (alt. 1 honapban 1-szer), mindig gunyosan megkerdezi, hogy fogytam-e. Amikor meg mondom, hogy meg nem, akkor meg csipkelodik, hogy nem ugy megy az, ahogy en azt gondoltam. Most megmutatom neki, hogy megis ugy megy. Szoval, lehet, hogy mar regen feladtam volna, de anyosnak nem adom meg ezt az oromot.
Edith, mar en is olyan kivancsi vagyok, hogy mi az, amit titkolsz egyenlore.
Egyebkent, Nori-fele fogyira gondoltam, nem Norbira. Nekem se tetszik az o modszere, meg a business oldala. A magazinokban is mindig benne van, ami pedig tole fugg, mivel ha o nem nyomna magat, akkor nem lenne benne. Nekem van egy nagyon kedves szinesz ismerosom, aki sosincs benne a magazinokban, mert o nem szereti a feltunest es a maganeleterol se tudnak semmit, mivel nem talalja ki. Ha feltunoskodni akarna, o is benne lehetne minden heten az ujsagokban.
Szirwen, azt hittem csak be akarod tolteni az oldalt es lapozni szeretnel, azert kuldted el a hozzaszolasodat ennyiszer.
Erdekes, hogy vannak babak, akik ennyire anyasok. Lolli meg egyaltalan nem az, barkivel elvan. Azert valahol meg irigyellek, hogy Regi meg ennyire ragaszkodik hozzad. A szurira meg tenyleg buszke lehetsz. Lolli ugy szokott uvolteni, hogy rezegnek a falak.
Orulnek, ha leirnad a husgombocos recepted. Szoktam husgombocot csinalni, de az pont nem illik bele a fogyimba, mivel van benne rizs.
Bogyo, meg nem adom fel, nem hagylak magadra
Egyebkent azt mar akartam kerdezni a tobbiektol is, hogy ez a 90 napos mozgas nelkul is eredmenyes? Sajnos a tornazast nem tudom megoldani. Na, meg emlekszem, nehany eve a baratnommel belefogtunk a nagy fogyizasba. Egy-egy konnyu vacsora utan elmentunk uszni, mondvan, hogy igy majd a mozgas is meglesz a dieta mellett. Erre uszas utan mindig olyan farkasehesek voltunk, hogy este 10-kor ujra volt vacsora es elegge nagy adag.
Szoval, nalam a dieta es a mozgas egyutt nem jon be.
Davidka tenyleg nagyon edes lehet, ahogy mondja, hogy bomba.
Nori, sajnalom, hogy nincs meg munka. Videken meg nehezebb, mint Pesten. Az en videki baratnoim, akik munkanelkuliek voltak, mind kaptak munkat Pesten. Persze, nem mondom, hogy koltozzetek Pestre. Azert, ha Anglia fele kacsintgatnal, szoljal! Most munkanelkuli segelyt kapsz?
Lehet, hogy nem sikerult mindenkinek irnom, de ha nem haragszotok meg, inkabb elmennek aludni, mert a gyumolcsok nem fekudtek meg a gyomrom es ha meg sokaig fenn vagyok, lehet, hogy bunozok.
Ja, meg gyorsan annyit, hogy Edith, szinte egyszerre jutott eszunkbe Kati! En tegnap irtam neki egy e-mailt es megkerdeztem, hogy mi ujsag veluk, de meg nem kaptam valaszt. Az is lehet, hogy mar a korhazban vannak. Elvileg 4-5 napja van a kiirt idopontig.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli