Új privát üzeneted érkezett!

Ami! Homeós bogyók vannak oltásra. Szonja egyszer sem lázasodott be, mindig adtam neki. Már a kórházba a BCG-re is. Érdeklődj utána, én nem tudom a nevét.

Én is 24 órát tudok a hűtőbeni eltartásra...
Lányok, úgy látszik, ezzel egyedül vagyok, mert engem nem zavar, ha szomjas, akkor ciciből kapjon, mert úgyis csak pár korty, és nem lóg rajta. Sőt, nekem az a legegyszerűbb, ha cicin alszik el, mert ki is köpi. Cumi mostanában idegesíti... De van, amikor a cicitől is kiakad. És nagyon nehezen lehet elaltatni.

Betti, én azt hittem az alma koncepció része, márminthogy be akarod vezetni. :) Csak ezért írtam! :) Én nyáron forralt vizet vittem magammal mindig, ha tényleg szomjas volt, ivott pár kortyot, bár nem tartozott a kedvencei közé. A teát anno úgy mondta a védőnő, hogy egy filtert 2 decivel leforrázol, és egy percig hagyod benne, halványnak kell lennie.

Ma van az első nao, hogy egyedül vagyok a gyerekekkel! És eddig elég ügyesek voltunk. Egyszerre alszanak, ez nagy szó!

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili!

Ügyes vagy!!! Tényleg nagy szó, nem lehet egyszerű összehangolni!
Tea: még mindig dilemmázok, igazából most azon az állásponton vagyok, hogy ha szomjasnak gondolnám, akkor cicit kap, de ha sír, és látom, hogy pocakfájás miatt sír, akkor tea. Tegnap és tegnapelőtt is teaivás közben kakilt nagyot, de előtte már sírt, és huzogatta fel a lábait, tehát szerintem pocakfájás volt. Valószínű a langyos folyadék segített kakilni.
Tej: amit én tudok: hűtőben 24 óráig tárolható, ha fagyasztani szeretnéd, amúgy 72 óra, ha nem fagyasztod utána. A fagyasztóban meg 6 hónap, de most azt hallottam, hogy akár 2 évig is fel lehet használni a lefagyasztott anyatejet. Arról, hogy szobahőmérsékleten mennyi ideig lehet tartani, arról nem hallottam.
Ja, nekem se szereti a vizet, nem is issza, csak belenyal, és kiköpi. A teát is csak akkor fogadja el, ha langyos, vagy meleg.

Úgy tűnik teljesen visszaállt a 3 órás rend, sőt, most talán túl is lépi, mert megint szopiidőben alszik. Mondjuk vicces, mert elvileg igény szerint szoptatom, tehát nincs szopiidő, mert ő dönti el, mikor éhes, tehát most nem éhes, mert alszik. De végre megint nem 2 óránként kér inni.

Bettó!

Iszom ám a porocskát, de be kell vallanom őszintén, majdnem hánytam tőle, mert langyosan ittam, és langyosan soha nem szerettem a tejet, úgyhogy raktam bele egy kis kakaót, és azóta már el is fogyott a fél liter! Most várom a hatást! Mondjuk nem volt mostanában kevés a tej, pár napja mindig tudok fejni miután jóllakott, de a tudat, hogy így biztos elég lesz, megnyugtat!

Csajok!

Minden szopi után fejtek? Mert én újabban csak akkor, amikor nagyon feszülnek a cicik. És akkor min. 40 ml-t fejek.

jutiboszi

Juti!
Én is csak akkor fejek, ha feszül még szopi után! Nincs is időm többre... Ábris 5100 gramm, 62-őt mértünk múlt héten. Ez a kép egy hete készült, csak most lett időm feltölteni a gépre. :D
Egyébként nekem is a 2 és a 3 órát váltogatja a gyermek. Tökre tudják, mikor mire van szükségük, hacsak nem betegek. (Persze akkor is legtöbbször.)
Tiéd fiú is nagyon cuki!

Betti!
Nekem is küldenél olyan porizét? lili.boros@gmail.com

Csók

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!
Hogy boldogultok az altatással???
Délután nem alszik el a kiságyába, csak az ölemben , és ha beteszem a kiságyába rögtön felébred......

Zsuzsi
zsuzsi80

Juti, Lili
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juti
Én most naponta 4-szer fejek, akkor mindkét cicit teljesen kifejem...
Ezzel bőven megvan Ádám napi adagja...

http://anyatejmisszio.shp.hu/hpc/web.ph ... 7u_oO3Ssoq
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... o_elsohet4
Vendég

Lau!

Ádám is gyönyörűűűűűűűűű!!!! Naaaaagyon!!!!

Én meg most alig várom, hogy szopizzon, és utána fejek, mert ezzel az új mellszivivel élmény a fejés. Ami eddig fél óráig tartott, az most 3 perc! Nem viccelek. Lefejtem 40 ml-t 3 perc alatt, és teljesen kiürült a cici. Ilyet nagyon nehezen tudtam a másikkal, és fájt is utána. Most nem fáj, sőt, teljesen jól érzem magam. És mindössze 3 perc alatt! Az avent nem fizet a reklámért? mert elég meggyőzően tudnám reklámozni, az tuti!

Bébibogyó az apukájával hintázik, ide hallom a kacajokat! Nagyon édik.

Ja, pont azokat a szopis oldalakat olvastam, amit írtál! Jókat ír, de a szopiztatásról kicsit megszállottan írnak. Cumisüveg totál kizárva, meg cumi is.

Tényleg Lau, neked cumizik Ádám? Mondjuk nálad nem rontja el a szopó reflexet, mert amúgy se szopik! :wink: :lol:

Na megyünk szopi van!!! Hurrá, utána fejhetek! Még sose vártam ennyire. Tuti most éjjel is fogok fejni!!!

jutiboszi

Zsuszi!!!

Altatás nálunk is a mumus!!! Nagyon ritka, ha a kiságyban alszik, bár ma épp sikerült. Mi délután nem is alszunk itthon, mert általában sétálok vele, és 5-6 körül jövünk haza, akkor meg már kicsi játék, fürcsi, és alvás. Délelőtt meg vagy kiságyban alszik, vagy babakocsi, vagy hinta, vagy bébihordozó. Elaltatni nem nagyon kell, ha elég álmos, elalszik magától, ha nem álmos, akkor hiába is próbálom! Bár mostanában mindig a fejére teszem a takaróját, féloldalt, abba belefúrja a kis arcát, és úgy alszik. Ezt már sokszor észrevettem, imádja befúrni az arcát a takaróba, vagy a pelust felgyűri a feje alatt, és abba fúrja magát. Nagyon cukorka! Este meg amíg el nem kezd ásítozni, addig velünk van a nagyszobában, dumálunk, nevetgélünk, és amikor elég fáradtnak látszik, akkor leteszem aludni. Elég ha csak mellette állok, és mindig beteszem a cumit a szájába, 5-10 perc alatt alszik!

jutiboszi

Zsuzsi
Ádám bárhol elalszik... csak a kiságyban nem... :oops:

Juti
Szoktunk cumizni, meg ujjszopi is van...
Szopis oldalak... tényleg nagyon megszállottak... nem hiszik el, hogy vannak helyzetek, mikor nem megy a szoptatás...
Jók az AVENT fejők... rosszat még nem hallottam róla...
:lol:
Vendég

Ujjszopiiii??? Akkor nagyon ügyes nagyfiú Ádám! Mi még nem fedeztük fel az ujjainkat. Kézfej volt már, de azért "rágta", mert éhes volt.

jutiboszi

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert csajokkal be kellett feküdni a kórházba :cry: Szerencsére külön szobában voltunk, ott aludtam velük.
Valami vírusos hurutos izét szedtek össze, és ez korababáknál ez veszélyes lehet. Megfigyelésen voltunk. Az orrszívó-poszívó kutya füle ahoz képest amit bent használtak. Szonda le a garatig, és szívás. Közben őrjöngés... :cry:

Már jobban vannak, tegnap jöttünk meg. Még van köhögés és szipogás, de a tüdő már tiszta.

Új dolgok: Jázminnak be nem álla szája :D Egész nap szövegel. Annyira édes, hogy megzabálom. Bent is mondta a magáét, bár inkább panaszkodott :) Tök úgy hangzik, mintha azt mondaná Anya :lol:

Lili meg annyit nevet, hogy csuda. Bent is :lol: Ő is dumcsizik, de nem annyit. Inkább kerek szemekkel bámul. Úgy feszíti ki magát, hogy néha azt hittem kiesik aból a kocsiból amiben aludt. És sokat játszik :)

Víz: Már a kórházban is kaptak cukros vizet. Tápis babáknak állítólag igényük is van rá. Ők napi legalább 120ml-t megisznak. Két etetés közt, ha nyűgik és elfogadják, adok nekik. Már ehetnek almalevet (doki kérte, hogy adjak), És azt is ezzel oldom fel. 2 hét múlva meg már reszelt alma kanállal :lol:

Nagylányok kezdünk lenni :D :D :D

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Vivien szörnyü lehetett bent a kórházban.Egyébként Boldog Szülinapot neked!:) (az iwiw-ről tudom)
Pilchardékról semmi hír mostanában.Vajon jobban van már a kicsi?
Még mindig csak ismételni tudom magam,hogy az összes babóca gyönyörű...!!!
Dórika is nevetgél,meg rengeteget beszélgetünk,és már teljesen átalussza az éjszakát!Ha 9 körül alszik el,akkor fél 6-kor kel.Ha pedig 10-kor alszik,akkor fél 7!Imádom!!!
Jó babázást mindenkinek!
ildikó82

Halihó!

Remélem el fog menni, amit írok, mert rosszalkodik a net!

Vivien sajnálom nagyon a kórházat. :( Kis tüncik lehetnek ahogy magyaráznak. Olyan jó, hogy minden hónapban változnak, nem győzi az ember kivárni, hogy mikor csinál ezt azt a babó.

Juti! Én is akor fejek, amikor úgy érzem, hogy nagyon tele van. Bár a múltkor Kincső olyan jóllakott a túlzottan is tele ciciből, hogy csak na. Szinte csontra leszívta, pedig nem igazán szokott ilyet csinálni. Ja én mindig a tejcsit kaja közben kortyolom, és úgy már iható. Plussz elosztom a két bögrét 3 étkezésre és így nem durran be nagyon a cickó, mert képes ám. Legalább is nekem :D

Lili! Ídes a gyerkőc :wink: Küldd a címedet és én már küldöm is a porocskát :wink: Holnap megyek a gyógyszertárba úgyhogy veszek is neked egyet. Figyu csak. Jó lenne, hogyha sms-ben küldenéd a címed, mert nem biztos, hogy ma leszek még gép előtt :wink:

Zsuzsi! Nálunk nagyon ritka, hogyha délután alszik a csemete, de mondtam is neki, hogy nem baj, csak este legyen szunya. A múltkor tök büszke voltam délután és kora este is nagyot aludt. Meg is jártam rendesen, mert a 10 órai esti hami után csak mosolygott és magyarázott. Így nem eröltetem az alvást. Hol az ágyikóban a zenélővel van el egy darabig, utána tornázgatunk, majd a hinta, hordozó, stb. Így hipp-hopp eltelik az idő :wink:

Kép
bettó

Ildikó:: Köszi a jókívánságokat :lol:

Valóban nem volt túl kellemes, bár a szoba ellen, ahol feküdtünk kifogásom nem lehetett...

A nővérek sem voltak útálatosak, csak tettek a fejünkre. Macerás volt minden, nem mondtak el semmit, de elvárták, hogy tudjam...stb...

Én már a délutáni alvásról letettem.

Kép
Kép
labasv

Vivien, melyik kórházban voltatok?

Betti, köszi a port! Viszont az összeget elfelejtettem :D
Én úgy sajnálom, hogy mindenki ilyen messze lakik, és lehet, hogy nem is találkozunk soha!

Ildikó, nagyon szerencsés vagy az éjszakai alvással. Mi sajnos genetikailag képteleneke vagyunk éjszaka-átalvós gyerekek fogantatni! Bár Szonjánál jobb a helyzet, hátha a harmadik átalussza majd :roll: :lol:

Megint egyszerre alszanak, hátha tudok pihenni, puszi:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Halihó!

Manka igazán nincs mit! :wink:
Képzeljétek, már igaz meséltem a barátnőmről, akinek 5 nappal született később a babája, mint Kincső. 4400 gramm körül van most a gyerkőc és második hete alussza át az éjszakát. De nem mindegy, hogy mennyit: fél 11 csucsu, és már második napja 3/4 9-kor kel. Előtte 3/4 7 negyed 8 körül. Nem semmi. Kincső még most is 2-szer kel :roll:

Kincső szerencsére a szurit jól viselte, még csak hőemelkedés sem volt, csak sokat aludt. Úgy, mint két hetes korában. :shock: Szopi-alvás-szopi-alvás.

Kép
bettó

Most volt időm jobban megnézni a képeket! Egyszerüen minden baba annyira édes. :D

Kép
bettó

Kép

Kép
bettó

Manka! Nem mondod, hogy Szonja sem alussza még át az éjszakát? :shock: Uhh az nem lehet semmi.

Kép
bettó

Ja! Juti, Zsuzsi legközelebb postán küldöm, hogyha lesz még szükségetek porra. Meg sem merem mondani mennyivel olccsóbb volt. Meg se álmodtam volna :roll: :oops:

Kép
bettó

manka79: A Pétefyben. Ott dolgozik a volt párom anyja, és mivel a léányok is koraszülöttek voltak, ezért a főorvos felvette őket.

Lehet, hogy pofátlanság a protekció, de ha a lányokkal lehettem, akkor fütyörészek mások véleményére. Ott is hallgattam, hogy ezek már milyen nagy babák, de mikor látták, hogy a főorvos betegei, akkor nem mertek tovább kérdezősködni :lol:

A csajszik mondhatjuk, hogy végigaludták az éjszakát :) Este 8 körül ettek utoljára, aztán reggel 5-kor :lol: És visszaaludtak :D

tartsák meg jó szokásukat :D

Kép
Kép
labasv

betti, dehogy!!! 1 éves korára végugaludta. úgy értettem, hogy újszülött korukban nem képesek átaludni.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Vivien! Irígy-irígy az éjszaka miatt! :!: Ne is foglalkozz másokkal, a csajok az elsők! Szerintem mindenki így tenne :wink:

Manka! Mostmár értem. Azt hittem, hogy még mindig felébred este.

Én azért titkon bízom benne, hogy 1-2 hónap és legalább úgy végig aludná az éjszakát Kincső, mint Vivien csajai.
Ti hisztek az agykontrollban? Na én még most azt is bevetem. Ma is a levegőn kibírt két hami között 4 órát, de a lakásban még csak aludni is alig aludt, pedig de jót tudnánk együtt aludni :lol:

Kép
bettó

Bettó!

Mintha az én gondolatomat írtad volna le "de jót tudnánk együtt aludni" :lol:
zsuzsi80

Bettó: Azért nem ez azálatlános éjszakánként. Általában 23-kor esznek utána 4 körül.

Figyúzzatok. Ti már kapjátok a családi pótlékot? Én februárban intéztem, pont belefértem abba, hogy megkapjam a teljes összeget is visszamenőleg (ugye 2 hóra vissza adják még meg), de azóta semmi. Jobban mondva SEMMI :evil: :!: :!: :!:

Személyesen intéztem ráadásul, hogy a posta miatt ne csússzak. Tudtok valamit mondani?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Vivien:Mi már kapunk mindent.Családit+tgyást.Mi is személyesen intéztük.
Tegnap voltunk két hónapos szurin.Nagyon jól viselte,és nem is lázasodott be róla.Méreteink:6550 gramm és 61 cm.
ildikó82

Vivien! Mi kb. két hete kaptuk meg a határozatot, hogy megkapjuk és 15 napon belül utalják. Majd meglesem a számlát, hogy megkaptuk-e :wink: Ügyintéző neve nincs meg neked valamilyen papiron?

Zsuzsi! Most aludhattam volna vele, de hétvégén rucikat szeretnék venni a Tescoban (ezt az egyet szeretem csak benne, nagyon jó ruhákat lehet ott kapni babáknak. amúgy messziről kerülöm :? ) szóval. Pihenehetnék, de inkább rendbe teszem a rucikat és megnézem, hogy mit vegyek. Az 56-osokat szerintem már el is teszem, nagyon kint van a mellkasa a bady-kból. Szóval pihi nuku. A köv. szopi után meg séta, akkor sem lesz pihi. 5 után meg aludni nem szokott. Na majd este.

Mostanában apa is itthon van 7 körül, így áttetük a fürdetést akkorra. De nekünk nem nagyon válik be. Szopizik utána, de az alvás elmarad. Ugyanúgy 10-kor aludt el.

Kérdés: Hogy is van a 62-es általában a 3 hós. Még akkor is hamar kinövik a rucikat? Nyárra akkor már a köv méretek kellenek majd? Persze tudom, hogy baba válogatja :roll:

Kép
bettó

De, van ügyintéző név, de az macskakaparás. Rövidírés. Szetem max 2-3 betű, de az is felismerhetetlen. A telefont persze nem veszik fel.

Én is előkerestem már a 60-62-es rucikat
:lol:

Kép
Kép
labasv

Uhh az nem jó. Még levelet sem kaptál, amiben közlik, hogy jogosult vagy?

Én is már azokat adok rá, mert az 56-os rugik is elég nehézkesen jönnek rá és valamelyikben már nemtudja rendesen kinyújtani a lábát. :shock: Pedig tanácsadáson 55,5 cm mértek. Csak azt nem tudom, hogy mennyi 62-es ruhát vegyek, hogy az a méret lesz még nyáronis, vagy már a 68-as kell majd :roll:

Kép
bettó

Én személyesen intéztem, tehát ott kaptam egy igazolást arról, hogy megigényeltem. Levelet nem említett senki. Az anyasági támogatást is ott intéztem, az is rajta van a papíron, azt már megkaptam 2 hétre rá, hogy igényeltem. A gyesnek viszont se híre, se hamva.

Kép
Kép
labasv

Hm... szegényke. Lehet be kellene menned érdeklődni. Mi tgyást igényeltünk fél évig, azt már kétszer kaptuk is, meg az anyaságit is hamar megkaptuk. :roll:

Kép
bettó

Most fog eldurranni az agyam!!

Jó hír, megjött a pénz. :) Rossz hír, a postást nyakon fogom vágni!!! :? Már megint csak a francos értesítőt dobta be, de nem hozta fel a pénzt! Nem először játsza el ezt!!! :x Most mehetek a Kiscellibe, és ott állhatok 1 órát sorban, szervezhetem meg a gyerekek felügyeletét mert betegek, de ha nem lennének azok, akkor sem férnék be a postára ikerkocsival. Mellesleg én is beteg vok. :evil:

bocsi a nyavajgásért, de betegen kicsit alacsonyabb az ingerküszöböm
:oops: :oops: :oops: --------------------------------------------------------------------------------

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Tényleg GYÖNYÖRŰEK A BABÁK!

A fejéshez kapcsolódóan, én mindig fejek.

Mi a családipótlékot februárban intéztük és ebben a hónapban kaptunk először, de 3 havit, visszamenőleg 2 havit adnak.

Nálunk saját ágyban alvás este és "ebéd után" van. Szerencsére este letesszük Őket és Anna szinte egyből, Zalán kicsit nehezebben, de elalszik. Félelött csak kint a babakocsiban van alvás, utána dél körül besőtétítünk és Anna az ágyában kb 1-2 órát Zalán általában a hurciban alszik. 5 óra felé megint kimegyünk és akkor megint kint van szendergés. A babakocsinóban csak akkor alszanak ha mozog alattuk.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Hahó!

Na ma voltunk doktornéninél. 6,6 kiló... szerencsére megnyugtattak, hogy ez a hatalmas sebességű növés le fog lassúlni. 2 hét múlva pedig oltás.
Kipróbáltuk a dézsában fürdést. Nagyon bejön neki!!! Mostanában zenére tornázunk, amikor pelenkázom. Nagyon gyorsan tanul. Baromi ügyes kissrác. lehet, hogy elmegyünk baba-mama tornára is.
Megmutatom a fürdést:

Kép fürdés a dézsában Kép

Panka

KépKép
pankamama

Adri! Édesek a csöppök. Alig lehet rád ismerni, hogy más szinű a hajad :)

Panka! Tényleg olyan nagynak látszik, mintha lenen vagy 3 hónapos ez a srác, kis értelmesen néz fel feléd. Nem rogyik össze a dézsában,, hogy még nem tud űlni? Vagy pont azért jó, mert megtámasztja?

Vivien! Kedves postásod van.
:twisted:

Kép
bettó

Hát ja..kedves...

Azért nem kértem amúgy az elejétől számlára, mert van a környéken egy csomó olyan bolt, ahova rendszeresen leugrom ezért-azért, babáknak stb, és nem lehet ott kártyával fizetni. Egyszerre nem szoktam az összes pénzt levenni a kártyámról, mikor megérkezik, és renszeresen azon kapom magam, hogy már megint nincs készpénzem :?
Akkor meg automata után csámborogni nem mindig üdítő :?

Kép
Kép
labasv

:D Mi a párommal nagyon kártya ellenesek vagyunk. Nem is tudom nagyon az okát, de nem szeretjük. Céges van, amit ugye nagyonnem használunk, mert arról nem igazán lehet csak úgy bármit venni, meg van Gézunak egy számlája, de az is csak a hitel miatt. Azon mindig annyi van, amennyi a hetel törlesztése. No meg nálunk kp-s a bevétel is :D
Azta most nézem Vivien a csajaid lassan már 4 hónaposak! Uhhh... de gyorsan telik az idő :lol:

Kép
bettó

Nem rogyik össze a dézsában, sőt nagyon magabiztosan ül benne. Állítólag azért, mert a magzati pózt veszi fel a testük ilyenkor.
Na igen, szép nagyok vagyunk, és nagyon figyel mindig arra, aki beszél hozzá.
Ma a dokinéninél egy kislányt öltöztettek mellettünk, aki 6 hónapos volt és 6 kiló, és nem igazám figyelt, csak mosolygott a nagyvilágba. Ehhez képest Dani meg a komoly 6,6 kilójával úgy figyelt. Jobban figyelt a kislány anyukájára, mint a kislány...
Az anyuka áradozott, hogy jajj de szép kisfiú Dani. De én nem tudtam kinyögni, hogy milyen szép a lánya. Ez mocsok dolog, hogy nem dícsértem vissza??? :?

Panka

KépKép
pankamama

:lol: Panka! Legalább nem hazudtál neki :lol: Kicsit furi azért, hogy annyi idősen nem figyelt annyira. Kincső is eszi a szavakat és a fintorokat. Még hogyha valamiért húzom az időt, pl. Nem elég meleg még a fürdőszoba (mi plussz meleget csinálunk még) akkor is elfelejt sírni, inkább figyel arra, hogy mit mondok :)

Kép
bettó

Nem is mondtam. Pár napja Kincső úgy alszik, hogy szopi után már amikor nem szeretne cumit adok neki és vígan alszik. Sokkal jobb azóta az alvókája :D

Kép
bettó

Bettó!

Igen, Kincső is nagyon értelmesen néz. Annyira látszik rajtuk már most az érdeklődés. De az a kislány valahogy olyan furcsa volt.

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, kicsit hasfájós lett Milán, és alig volt időm, mert inkább vele voltam. De most megint jó, mert vettünk Infacolt, és azóta (kopp-kopp-kopp) nem volt sírás!
Örülök, hogy írjátok, hogy milyen érdeklődők a gyerekek, ez csak azt jelenti, hogy foglalkoztok is velük! Panka, szerintem az az anyuka nem sokat beszél a babájához! Pedig annyira látszik rajtuk, hogy igénylik a törődést! Komolyan, én még tévét se tudok nézni, ha Milán is ott van, mert látom a sértődöttséget az arcán, ha nem rá figyelek. És szól is egyébként, hogy rá figyeljek, neki is beszéljek! Nagyon cukika.

Bettó, de jó nektek, mi már csak a 62-es rucikat tudjuk hordani, néha a szívem megszakad, olyan szép ruhákat nőttünk ki! Már kb 61 cm hosszú! Mi hosszra növünk, nem szélességre.
Nálunk szerencsések az esték, fürcsi, szopi, és ha nem fáj a pocak, akkor rögtön elalszik! Ha fáj, akkor meg kell várni a kakit, de utána alszik! És csak 1x ébred éjjel!

Na, most megyek is, fekszem, már mindenki alszik körülöttem....

Pusza

Bettó! Hétvégén készül az ajcid, már megvettem hozzá mindent. Szegény, nagyon kíváncsi lehetsz!!! Na, pussz!!! Juti

jutiboszi

Lili!

Én is sajnálom hogy messze lakunk, de attól még lehet, hogy találkozunk. Ti is jöttök Sopiba valamikor, nem? Mi meg megyünk Debrecenbe majd Bettóhoz, ha minden igaz, szerintem felétek is elnézünk egyszer!!!! Ki tudja?!?!?!

Ja, én is csak ismételni tudom, GYÖNYÖRŰEK A CSEMETÉK!

Bettó! Ez Kincsőről a kedvencem eddig!

jutiboszi

Sziasztok!

BettÓ: Igen :) Jövő vasárnap 4 hónaposak leszünk :lol:
Mi most vagyunk 58 centisek, és kb.5 kilósak... Nálunk ez már szép eredmény :wink:

Kép
Kép
labasv

Kép Jázmin

Kép Lilien

Kép Jázmin

Kép Lilien

Kép
Kép
labasv

Juti! Na ná hogy kiváncsi vagyok!!!! :oops: :D Szegény Milán. Amúgy én mióta 3 hetesen sírós volt, mindig adok neki infacolt. Szereti is és nem is fáj a poci sem. Még akkor sincs gond, hogyha nem büfizik valamiért hami után. Kincső kilóra hízik, de nagyon. Mindjárt teszek is fel a kis sonkáiról képet. Nekem most a köv. kép a kedvencem ma csináltuk.

Vivien! Egyem meg de kis édesek! Olyan nagyok már. Emlékszem mikor küldted a fotókat a kórházból. Milyen kis csöppök voltak.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?