Halihó!
Remélem el fog menni, amit írok, mert rosszalkodik a net!
Vivien sajnálom nagyon a kórházat.
Kis tüncik lehetnek ahogy magyaráznak. Olyan jó, hogy minden hónapban változnak, nem győzi az ember kivárni, hogy mikor csinál ezt azt a babó.
Juti! Én is akor fejek, amikor úgy érzem, hogy nagyon tele van. Bár a múltkor Kincső olyan jóllakott a túlzottan is tele ciciből, hogy csak na. Szinte csontra leszívta, pedig nem igazán szokott ilyet csinálni. Ja én mindig a tejcsit kaja közben kortyolom, és úgy már iható. Plussz elosztom a két bögrét 3 étkezésre és így nem durran be nagyon a cickó, mert képes ám. Legalább is nekem
Lili! Ídes a gyerkőc
Küldd a címedet és én már küldöm is a porocskát
Holnap megyek a gyógyszertárba úgyhogy veszek is neked egyet. Figyu csak. Jó lenne, hogyha sms-ben küldenéd a címed, mert nem biztos, hogy ma leszek még gép előtt
Zsuzsi! Nálunk nagyon ritka, hogyha délután alszik a csemete, de mondtam is neki, hogy nem baj, csak este legyen szunya. A múltkor tök büszke voltam délután és kora este is nagyot aludt. Meg is jártam rendesen, mert a 10 órai esti hami után csak mosolygott és magyarázott. Így nem eröltetem az alvást. Hol az ágyikóban a zenélővel van el egy darabig, utána tornázgatunk, majd a hinta, hordozó, stb. Így hipp-hopp eltelik az idő