Új privát üzeneted érkezett!

Mágnes!

Gyönyörű a lánykád, el vagyok bűvölve :)

Mindenkire gondolok sokat - öribabákra, fagyibabákra, inszembabákra, lombikbabákra, spotánbabákra.

Pénteken megyek késő du. a dokihoz. Lányok, amiket én olvastam azóta a neten, teljes mértékben lehangoló. Maga az abortusz is, na meg az egész lelki dolgok. Olvastam, hogy utána 3 hónapot ki kell hagyni a próbálkozással, olyat is, hogy hatot, vagy akár egy évet. De a legrosszabbak:

"Nekem hétfőn fejezték be a terhességemet. Diagnózis: missed ab grav.s 7-8. Ehhez képest műtét után, azt mondta a doki, hogy 10 hetes terhességnek megfelelő volt a méhem mérete. Totál kivagyok. Az első uh-on csak petezsák volt (sztk), a másodiknál 3 mm-es szívhang nélküli embrió (sztk), utána 1 nappal (Máv) 6 mm-es élő embrió. 1 hét múlva elhalt terhesség (sztk), rá 1 nappal 12 mm-es élő embrió (Máv). Ekkor 7 hetesnek írták az általam 8,5 hetesnek számított terhességemet, de kit érdekel, élt a baba. Szerencsére nekem van két gyerekem, 3 és 1,5 évesek. Ezért talán, de éreztem, hogy vmi nem stimmel, visszamentem a Mávba (kb 1,5 héttel azután, hogy 12 mm-es volt). 15 mm-nél állt meg a baba. Ez szerdán volt, nem tudom elmondani mit éreztem hétfőig, hogy bennem van a halott babám, és hogy miért nem vetélek el. Hogy ennyire nem akar itthagyni.... Aztán a műtét után, mikor megtudtam, hogy a méhem nőtt tovább, elkezdtem gondolkodni: elképzelhető, hogy élt a kisbabám?? Mert ugye hol élőnek látták, hol elhaltnak. Annyira emészt ez a dolog..... :o("

Olvastam jót is:
"A másik fórumon leírtam ugyan, de úgy olvastam, h talán itt pont erről van szó. Újabb ultrahangra kell mennem, mert az előzőn nem látták a babát a petezsákban, ez a 10. hetem. Eléggé el vagyok keseredve, de van egy ismerősöm, aki hasonlóan járt. Szintén üres petezsákot állapítottak meg, már meg volt az időpontja a műtétre is, amikor még egy utolsó ultrahangos vizsgálatot végeztek. Akkor pedig látható volt az ép, fejlett magzat!!!!! nyáron pedig meg is született az egészséges, kifejlett kisbabája. Nem akarom nagyon beleélni magam, h nekem is lehet ilyen szerencsém, de azért elgondolkodtatóak ezek a vizsgálatok"

Ez nem velem történt, de olyan borzasztó, hogy ilyen is van.
babszi
 
 


Ilona!
Miért? Azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást. Mindig akadnak olyan kérdések, amelyek felmerülnek, és ugymond megoldásra várnak. A dokim nem javasolja most elkezdeni a gynevac alkalmazását, ugyanis én erre rákérdeztem. Ha csak a cytológia eredményem lett volna rossz, akkor talán, de a gond, hogy leukcoplácia is társul hozzá. Szóval összetett a dolog. Sajnos én ebben a kérdésben nem vagyok járatos, így tanácstalan vagyok. Megpróbálok kikapcsolni, már amennyire lehet, és méregtelenítést elkezdtem. Pénetken nem lesz ovi, így megyünk Miskolcra, ott is igyekszem pihizni. Ha végig gondolom az utóbbi időben elég sok negatív dolog, stressz ért, lehet, hogy ez is a gond. Mind a műtét, a sikertelen inszemek, a munkahelyem megszűnése, és nem beszélve a mostani helyzetről amiben vagyunk, és ami előtt állunk.


Kata!
Fényképek nagyon jól sikerültek! A gyerek egyszerűen enni való rajta. A fényképész szerint, jó fotogén az egész gyerek. Egyenlőre még mi sem kaptuk meg a fotókat, de ha elviszik az oviba, akkor fogok feltenni megígérem!

Kép
sapé
 
 


Babszi!
Én sajnos tudom milyen missed ab-on átesni, mai napig bennem él! Akkoriban én is olvastam a neten szomorú eseteket!
Az újra próbálkozás attól függ milyen idős terhes az anyuka, nálunk a 6-8 hét között történt a dolog, így 3 hónap után újra kezdhettük a próbálkozást. Szorítok neked pénteken ++++++++++++++++++++!!

Kép
sapé
 
 

 
 

Babszi,
nem kéne ilyen rémségeket olvasnod. Nagyon szorítok péntekre és utána amint tudsz gyere és mond el nekünk a jó hírt! :wink:
Egyébként, amiket bemásoltál nagyon durvák. Nem értem, hogy lehet egy petezsákot egyszer üresnek,egyszer meg dobogószívű babának látni. :shock: Nekem is volt két vetélésem és a másodiknál üres petezsák volt, de én is láttam az uh-n, mert megmutatta a doki,hogy üres. Még ki is nyomtatta, lerakta az dossziémba. Nem értem,hogy lehet ebben tévedni???? :roll: Iszonyatos.
De kérlek Babszi, te ne erre gondolj!! Mindjárt itt a péntek!!! ++++++++++++++++
katata
 
 


Babszi:
Persze, hogy az abortusz sosem pozitív élmény. Azt viszont elmondhatom, hogy fizikailag egyáltalán nem okozott fájdalmat.
Az uh-n, ahová én járok az a protokoll, hogy amikor megállapították, hogy nem élt a babám, akkor még másnap 2 másik uh-s doki is megnézett, hogy alátámasszák a tényt. Így összesen 4 nőgyógyász látott, szerintem így ki van zárva az első rémtörténet esete. Lelkileg persze megviseli az embert, de tény, hogy semmit sem éreztem.

Ilonám:
Hát ezért költözünk emeletre, nehogy a sok pisiléstől átázzanak a falak :wink:

Reni:
Mi is megkaptuk születésekor a fülbevalót, de akkor nem tudtam, hgy a kórházban megcsinálják . Így 6 hónaposan lövettem ki a kozmetikussal. Igazából azért sírt kicsit, mert a kezét lefogtam, és a kattanástól megijedt, de utána rögtön el is hallgatott. Nem pirosodott, sebesedett be a füle, és a lövésnél nem kellett kamillázni, csak 2-3 naponta megforgatni a fülbevalót, amit meg sem érzett. 6 hét múlva raktam át a végleges fülit, a gyógyfülbevaló az enyém lett :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Babszi!

Azok az oldalak nem neked valók. Ha megtörténik a baj, akkor nyilván mindenkinek jól esik kiírni magából a történteket - én is így voltam ezzel. De, ne most olvasgass!!!!! Koncentrálj a babádra és legyél optimista. Remélem, hogy a pénteki vizsgálat megerősíti majd a reményeidet és minden rendben lesz a továbbiakban.
Nagyon szorítok értetek!!!
tücsökbogár
 
 


Babszi,
Tilos ilyeneket olvasni, inkább a pocakosságról keresgélj a neten :wink: Péntekre drukk!!

Sapé,
Képet várjuk :wink:

Kata,
Te már voltál tehes? Nem is tudtam :roll: :oops: Így főleg nem értem, hogy miért nem sikerülnek a beültetéseid :(

Reni,
Mi most fogjuk kilövetni, ha 3 hónapos lesz. Kozmetikusom azt mondta, hogy 3 hónaposan már lehet. Ma megyünk fülcsit venni. Nővérem lányai jól viselték, akkor egy picit sírtak, de ennyi. Nekem is az nozimat ilyennel lyukasztották ki ,és nem fáj, max. kellemetlennek mondanám. A csattanása picit ijesztő.

Mágnes,
Nagyon szép kislány :D Labdás a kedvencem :wink:
Vendég
 


babszi, katata ezer szurok péntekre ++++++++++++++

mágnes, emeletre :wink: , tiszta szerencse.

sapé, oh, úgy látszik ez sem mehet akkor olyan egyszerűen. Az tény, hogy az utóbbi időben erősen kijutott nektek a jóból. Reméljük a következő időszak csupa jót hoz!
bbilona
 
 


Pandácska,
bizony, bizony, kétszer voltam terhes, mindkétszer spontán. A második 4 éve volt, azóta van a kálváriám, inszemek,l ombik és semmi bajt nem találtak és semmi eredmény sincs. :roll:

Ilonka,
köszi!
Látom ciklus végefelé vagy, megérzéseid?
katata
 
 


katata, a fene, ezt én sem tudtam rólad.

Hogy te milyen szemfüles vagy :wink: Most elővettem az önszuggessziót, programozom az agyamat a terhességre. Egyenlőre még nem barnázok (ez nagyon jó jel, mert ilyenkor már javában 4-5 nappal a mensi előtt jelentkezni szokott), pedig tegnap megküzdöttem az elemkkel a kertben :D A hőm is ok., de nem akarok nagyot puffanni, majd meglátjuk. Arra gondoltam, hogy ez gynevac hátha megszünteti a barna napokat, még ha nem is hormonkészítmény.

Holnap, hajrá!
bbilona
 
 


Ilonka,
na akkor nagyon jól ráéreztem a dolgokra!! :wink: Ha most babás vagy, akkor tuti beadatom ezt a Gynevac-ot majd otthon!!
Nagyon izgis, szorítok!
katata
 
 


Igazatok van, nem szabad ilyeneket olvasnom. Estére olyan gyomorgörcs kapott el, hogy csuda. Holnap minden kiderül, vagy beborul... De legalább tudni fogom.
A gynevac nem egy kúra, amire azt mondják a "meddőség ellenszere"? "Csodagyógyszer"? Ismerős a neve, csak nem akarom összekeverni. Úgy emlékszem annak idején én is beadattam ezt a kúrát, és nagyon vártam a csodát, de nálam elmaradt. Akkoriban viszont rengeteget olvastam róla a neten - csupa sikertörténetet. Szóval aki tudja vagy akarja, adassa be, hiszen akkor megnyugtathatja magát, hogy tényleg mindent megtett a babáért. Remélem nektek igenis használni fog. Ki tudja, lehet nálam is csak most érződik a hatása :):):)
Azért külön bocsi, hogy bemásoltam ide a szörnyűséget - utána olyan lelkiismeretfurdalásom volt, hogy a pozitív energiátokba minek csempésztem ilyen durván negatívat... Nem kellett volna.

Sape! Köszi az info-t!
babszi
 
 


babszi, ilyenkor nem feltétlenül jó az internet. Az ember mindeféle szörnyűséget megtalál. Nincsen semmi baj, és nagyon szorítok, hogy holnap csoda történjen veled! Jelentkezz amilyen hamar csak tudsz!
A gynevac nem csodaszer, de rendet tesz odabent.

katata, nagy a felelősség :roll: Szerintem nem árt akkor sem ha én most éppen nem lennék babás, majd a következő hetekben .... is jó lesz. Annyit még bírok várni.
bbilona
 
 


Ilona, teljesen egyetértek veled, az is nagy haszon ha rendbeteszi a belvilágunkat a szuri - a babásodás remélhetőleg már csak kellemes mellékhatás lesz.
tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, bírom az ilyen mellékhatásokat. Kép
bbilona
 
 


Anyukák! Egy másik oldalon találtam ilyen okosságokat, hátha valmelyik pocifájós babánál beválik. (Előre is elnézést, mert hosszú)

A csecsemő és kisbabakor gyakori panaszai és homeopátiás kezelésük

Hasfájás, hasi görcsök

CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH, napi 2-4x5 golyó
A csecsemő élesen sír, nyugtalan, egyik arcfele piros. Széklete zöldes, spenótszerű. Állapota este rosszabb, csak a ringatás nyugtatja meg.

COLOCYNTHIS 9-15 CH óránként 5 golyó
Görcsös hasfájás esetén, ha a panaszok a has masszírozására enyhülnek.

DIOSCOREA 9 CH óránként 5 golyó
Hirtelen kialakuló, periodikusan visszatérő görcsök, melyek hátradőlve és a hát masszírozására enyhülnek.

Alvászavar

SEDATIF PC, lefekvés előtt 1 tabletta, felébredéskor 1 tabletta
Homeopátiás komplex készítmény alvászavar kezelésére. Heteken keresztül is alkalmazható, nem tartalmaz nyugtatókat, nem okoz hozzászokást.

Fogzás

BORAX 9 CH, napi 3-5x5 golyó
Aftákkal kísért fogínygyulladás esetén, ha a baba a cumit és a szopást is elutasítja.

CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH, félóránként-óránként 5 golyó
Fogzáskor dühös, szeszélyes csecsemők szere. A baba egyik arcfele piros, a másik sápadt. Csak a ringatás nyugtatja meg.

PODOPHYLLUM PELTATUM 9 CH minden kakilás után 5 golyó
A fogzás idején reggelente vizes hasmenés jelentkezik, gyomorkorgással. A baba fájdalma hason fekve enyhül.

Csecsemőkori bukás

AETHUSA 9-15 CH, napi 1-2X5 golyó
Anyatej fogyasztása után jelentkező hirtelen hányás, a hányadék emésztetlen tejet tartalmaz.

SILICEA 9 CH napi 2x5 golyó
Szopás után mindjárt bukik, szorulásra és megfázásra hajlamos baba.

NUX VOMICA 9 CH, napi 1-2x5 golyó
Nagyevő, türelmetlen, bélgázosságra hajlamos csecsemők szere. A baba evés után bukik.

Nátha

CORZALYA tabletta, napi 3-5 tabletta
Többféle nátha elleni homeopátiás szert tartalmaz. Tüsszentés, orrdugulás vagy orrfolyás kezelésére.

SAMBUCUS NIGRA 5 CH napi 3x5 golyó
Szopós kisbabák orrdugulásának fő szere.

Torokfájás

BELLADONNA 9 CH, napi 3-4x5 golyó
A torokfájdalom erős, helyi melegre csökken. Hirtelen magas láz, erős szomjúság és levertség kíséri a betegséget. A szemek fényérzékenyek.

APIS MELLIFICA 9 CH napi 2-3x5 golyó
A szúróan fájdalmas torokfájásra a hűvös hideg esik jól, de a beteg nem szomjas.

HOMEOGENE 9 tabletta, napi 3-4x1 tabletta
Gyulladás és fájdalomcsillapító hatású.

HOMEOVOX tabletta, nap 3-4x1 tabletta
Ha a torokfájás rekedtséggel párosul.

Köhögés

STODAL szirup
Alkoholmentes homeopátiás köhögéscsillapító száraz és hurutos köhögésre egyaránt.

Láz

ACONITUM 15 CH óránként 5 golyó a verejtékezés megindulásáig.
Főleg éjfél körül hirtelen jelentkező magas láz, száraz kipirult bőrrel, hidegrázással, szomjúsággal.

BELLADONNA 9-15 CH óránként 5 golyó a tünetek enyhüléséig.
Magas láz, bőséges verejtékezés, fejfájás, forró arc. A kicsit zavarja a fény! Állapota romlik erős érintésre, zajra.

Influenza

OSCILLOCOCCINUM
Napi 1 adag influenza esetén, heti 1 adag megelőzésre járványos időszakban.

Utazási betegség, hányás járművön

COCCULINE tabletta
1-2 tabletta indulás előtt 1 órával

Hasmenés

PODOPHYLLUM 9-15 CH, kakilás után 5 golyó
Bőséges, sugárban ürülő, borsólé-szerű, fájdalmatlan széklet.

ARSENICUM ALBUM 9-15 CH, kakilás után 5 golyó
Égető, folyékony, bűzös hasmenés. A hasfájás melegítésre javul. Gyakran romlott étel fogyasztása után jelentkezik. A kicsi fázós.

Székrekedés

SILICEA 9 CH napi 2x5 golyó
Sovány, gyenge, fázékony gyerekek szere.
tücsökbogár
 
 


Hú,de eltűnt mindenki!!! Biztosan jó idő van otthon. :)

Nekem megvolt reggel a vérvétel és az uh. A biológus kiszámolta,hogy kb.mikor lesz a beültetés,majd még jövő héten telefonál, hogy végülis melyik napon lesz. Nagyon izgi. :D
25-én 11-kor vagy 26-án 14.45-kor. Már nagyon várom!!!! Szorítsatok légyszi a kis eszkimóimnak, hogy ügyesen melegedjenek fel!
katata
 
 


Kata, nagyon-nagyon szurkolok, szorítok! Hányat engednek fel a 6-ból? és hányat kapsz vissza?
én se tudtam, hogy voltál már babás... és hányadik hétnél történt a vetélés?

Ilona, de jó lenne :lol:

nálunk elmarad a májusi inszem, találtak egy kis bacit, először azt kell kiűzni, így valószínű, hogy június (de lehet, hogy lombik :lol: )

Babszi, mi volt ma az orvosnál?
domo
 
 


Domo,
köszike!!:D
Blasztóig mennek el, ezért 3-al kezdenek és majd látják, hogy alakulnak. Maximum 2-tőt fogok visszakapni.
2 vetélésem volt, az első 11 hetesen ment el, a második 9 hetesen. Mindkét alkalommal műtéti befejezés volt. Sőt a másodiknál nem indult meg magától (üres petezsák volt), így rásegítettek, szörnyű fájdalmas volt, fizikailag is, nem csak lelkileg. Elfelejteni nem tudom őket, de már túltettem magam rajta. Legalábbis azt hiszem. :?

Neked milyen bacit találtak? Mit kaptál rá, kúpot?
Lehet, hogy lombik? :D Mitől függ??

Babszi,
nagyon várjuk a híreket!!
++++++++++++++++++++++++
katata
 
 


Kata, nem nekem van bacim, hanem a páromnak! Nem vészes, és én sem kaphatom el, csak nagyon lelassította a spermákat! 10 napos gyógyszeres kúra, és aztán vissza a dokihoz.
én szeretném, hogy lombik legyen, és kicsit a doktor is hajlik rá :?

Babszi?
domo
 
 


domo, akkor hajrá júniusi lombik!

katata, szorítok az eszkomókért!

babszi, hát mi újság van? Hogy vagy? :roll:
bbilona
 
 


Ilonám,
nagyon köszike!!! Majd megmondom ám nekik!! 8)
katata
 
 


Halihóóóóóóóóó!

Mindenki kirándul, vagy még alszik?

Kiért kell ma szorítani?

katata, valami pontos infó?

zel drága? Aranyhal? Ugye visszadobtad? :wink:

babszi? :?
bbilona
 
 


Ej de nagyon gyér a forgalom erre!

Babszi!
Nagyon kíváncsiak vagyunk ám, hogy mi történt a dokinál. Furdalja az oldalamat nagyon.
tücsökbogár
 
 


Tyűha!! Tényleg hova tűnt itt mindenki? :shock:

Ilonkám,
nincs még pontosítva a dolog, szerintem csütörtökön fognak felhívni,akkor már jobban látják, hogy fejlődnek.

Babszi,
???????????????????????????????
++++++++++++++++++++++++
katata
 
 


szia tücsökbogár?

Mikor is hagyhatod abba a gyógyszert? Lesz akkor újabb véralvadásvizsgálat, meg minden?
bbilona
 
 


Oh, közben látom Ilona, hogy megjött neked... A fenébe!!! Na még ezt az egy hónapot kibírjuk! :wink:
katata
 
 


Ilona!
Holnap reggel eszem meg az utolsó fél gyógyszert. Szerdától már nem szedek semmit. Ellenőrzés nem lesz, azt mondták, nincs rá szükség, én meg nem reklamáltam, hogy de-de szeretnék még egypár lyukat a tűpárnaszerű vénámba.
De ha szombaton megjön (számításaim szerint akkor lenne ideje) és jövő héten tényleg mehetek Tapolcára, ott úgyis vérvétellel kezdenek.

Kata!
Nagyon szorítok a kis eszkimóidnak, annyira megérdemelnéd már hogy sikerüljön!
Remélem, hogy három hét múlva már az én fagyibabóimért is szoríthatunk.

Domo!
Bacitalanítás után akkor hajrá lombik!
tücsökbogár
 
 


Szeretek jó hírekre visszajönni.

tücsökbogár, akkor hajrá mensi!

katata, igen nagylány vagyok megint, de szuperpontosan érkezett, és a 4-6 nap barna nap 2-re csökkent, ami szerintem szuperséges.
Húha csüt-ön fogod megtudni, hogy másnap anyuka leszel? :shock: :D Amindneit!
+++++++++++++++++++++++++++ Csinálhatok én ide sormintát úgyis tudjátok mindkettőtöknek nagyon szorítok!

zel,++++ szintén.
bbilona
 
 


Ilonka,
akkor csak használt valamit ez a gynevac, következő hónapban már babát hoz! :wink:
Köszi a szorítást, már olyan jó lenne, ha nem feleslegesen kékülnél itt nekem. :lol:

Zel,
????????

Babszi,
?????

Többiek????
katata
 
 


ugye katám milyen jól mutatnánk így egyben, mindannyian a kék és lila árnyalataiban pompázva. Mert szerintem a többiek is hasonló színekben tündökölnek a drukkolástól.
Én élvezem! De az eredeti színemet jobban bírom, ugyhogy kiadom a parancsot: Babásodni! :!: Most! :!:

A többieket beszippantotta a lustaság, vagy a hagyjatok békén mumusa! Sztem.
bbilona
 
 


Sziasz!

Katám! Mindjárt csütörtök! Eszkimóid tutti szépen elindulnak. És végre veled is maradnak! Nagyon szorítok!
Tücsike! Három hét? Azt már féllábon is! Fagyibabáid már biztosan türelmetlenek! De hamarosan beköltözhetnek pihe-puha fészkükbe!
Bbilonám! Miből gondoltad az aranyhalat? Jól megleptél vele! Csak mert a hétvégét tényleg a a nyaralóban töltöttük. Takarítás, fűnyírás stb. Természetesen a pecák is előkerültek. Halat láttam, de nem fogtam. Hintáztam és a szomszéd nénivel beszélgettem. Nagyon szeretem. Aranyos. ÉÉÉs megsütötte kicsit a nap az arcom. Most kinézek valahogy, olyan kis pirospozsgás, egészséges. Mondták ma többen!!!

Beszéltem ma a tegyeszes hölggyel. Jövő héten kedden találkozunk! Akkor ad egy listát, hogy milyen papírokat kell beszereznünk.
A héten pedig elvileg megérkezik a genetikai vizsgálat redménye is. Na ezt nem várom. Rossz érzésem van.

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
na akkor szépke lettél barnán.
Ne legyen rossz érzésed, biztos minden rendben lesz.Nagyon ritka, hogy ezen a genetikai vizsgálaton találnak valami bibit.

Tücsi
hány babótok is van? Bocsi, de elfeletem valahogy mindig. :oops:

Ilonkám,
babásodom igérem,r ajtam nem fog múlni. 8)

Szép napot lányok!!!
katata
 
 


Kata!
Csak négy babónk van, de akkor is nagyon boldog leszek ha egyikük úgy dönt hogy a mi gyerkőcünk lesz - nem is vagyok telhetetlen, igaz?!

Ilona!
Egyenlőre örüljünk a gynevac barnacsökkentő hatásának, de remélhetőleg májusban jelentkezik majd a korábban már emlegetett mellékhatása is.

Zel!
Miért van már előre rossz érzésed? Remélem, hogy nem lesz semmi gond azzal a genetikai eredménnyel.
tücsökbogár
 
 


katata, akkor ezt megbeszéltük. Remélem az eszkimókölkök végre összekapják magukat és viselkednek egy kicsit!

tücsökbogár, nálad is jobb lett a helyzet? Vagy ez csak rám vonatkozik? Mellékhatás a kívánságlista elején van ugye már egy ideje, úgyhogy tetszik nem tetszik ez a soron következő.

zel, hát nem tudtad?
Mindenütt ott vagyok.
Vagy nem is én vagyok a mágus!
De lehet, hogy a múlt héten írtad, hogy mentek? :D Persze ha nem írod sem nehéz kitalálni, hogy itt a jó idő akkor a telken vagytok, és esetleg pecázol.

Kíváncsi vagyok a keddi benyomásokra!

Szép napot csajok!
bbilona
 
 


tücsökbogár, már csak egy nap!! :D Szerintem nem vagy telhetetlen (bocsi, megint belekotyogtam).
bbilona
 
 


Sziasztok!

Kép


Én itt vagyok, nem tűntem el!
Tegnap délután jöttem haza a Gyerköccel mamóéktól. Hát nagyon szuper volt. Együtt volt a család, és az idő is szuper volt. Apukámmal történt egy kicsike baleset, a múlt hét elején, de szerencsére kék-zöld lila foltokkal, és sántikálással megúszta. Ugyanis dolgozott a kertben és nem figyelt oda, hogy hová- merre lép, és kész elesett. Voltak a balesetin, röntgen és vizsgálatok után a doki megnyugtatta aput, hogy egy kis pihenés, és helyrejön minden, szerencsére törése nincs.

Kata!
Hát én minden pozitív energiámat felléd fogom küldeni, hogy végre sikerüljön már az a picuri neketek! Már el is kezdem! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ILona!
Ó, most látom, hogy neked meg megjött! Sajnálom!

Zel!
Szorítok, hogy a a genetikai eredmény jó legyen! Fel a fejjel!

Babszi!
Merre vagy?

Kép
sapé
 
 


sziaaaaaaaaa sapé!!!

De jó hogy benéztél.
Oh, hát apukádat sajnálom! De a szüleink olyan strammok, biztosan hamar rendbe jön.
Én nem sajnálom, mert erősen reménykedek a következő hónapban, tudod itt atavasz, meg a gólyák..stb,

Ti hogy álltok a költözéssel, munkakereséssel, fogamzásgátlással? Mesélj már!
Mintha valami képről is lett volna szó! Tudod olyan Ágotásról :D
bbilona
 
 


Ilona!
Húúúúúúúúú, de jó, hogy ennyire örültél nekem. Kép
Hát tulajdon képpen a költözéssel még sehogyan sem, mivel a lakást még hírdetjük, nem adtuk el. Miskolc környékén már nézelődtünk, tudod olyan tájékozódás képpen. Munkahelyem biztos még nincs, de pályázatokat minden felé küldtem, majd kiderül hová is kerülök. Az egészségügyben nehéz elhelyezkedni, a drága miniszter jóvoltából.
A fogigátlót( Belara) még szednem kell, már csak 1 levél van belőle, és kivégeztem az adagomat. Ha beszedtem várok még egy hónapot, és mehetek vissza kontrollra, a cytológia, és a foltom miatt. Nem tudom mi van, de az egyik ismerősömnek is a vytológiája ismételtem olyan lett mint az enyém. Pedig ő is egészségesen él, rendszeresen jár a nőgyógyászhoz. A tesó dolog azt hiszem bőven a jővő évre tolódik át, a költözés, és az átállás miatt. A szülész-nőgyógyász dokimhoz viszont vissza fogok járni, ezt már megbeszéltem vele.
Kép

Kép
sapé
 
 


Ja!
A fényképet még én sem kaptam kézhez, de ha meglesz teszek fel ,megígérem! Igazán Ágotás lesz, ez tuti!

Kép
sapé
 
 


Sziasztok!

Hát nagyon elvagyok veszve, de képzeljétek fog még sehol.....
Viszont szombat óta mászik és ma már teljesen be barangolta a lakást..... igen és!!!!!! Ma fel is állt. Igaz, rajtam mászott fel, mert feküdtünk és oda mászott, majd szépen felmászott rajtam.
Hát ennyi történt velünk.

Mindenkinek minden jót!

Puszi: Odry és Dávid

Kép

Kép
odry
 
 


sapé, akkor szépen lassan alakulnak a dolgaitok. Sztárfotókat várjuk szeretettel!

odry, hűha, akkor kezdődik a szekrényleragyasztós, vagy mindent kipakolós korszak.
bbilona
 
 


Odry!

Hatalmas gratula a nagyfiúnak, nagyon gyorsan fejlődik. Remélem, hogy edzésben vagy, mert akkor most fog következni az "egy pillanatra sem hagyhatom magára" időszak. :lol: :lol: :lol:
tücsökbogár
 
 


Odry! :D

Ez nagyon jó,hogy Dávid ilyen szépem fejlődik :lol:
Nem sokára tényleg elkezd a polcokról pakolni :lol: :D


Tücsökbogár! :D

Csók a homeós bemásolásért :lol: Imádlak érte :lol:


Zel! :lol:
Neked pedig drukk++a lábam keresztbe van :wink:

Bbilona! :lol:
Neked pedig drukk a spontán babóhoz!!!Mikorra jövendölte a boszi???


Sapé! :lol:
Nem irigyellek a lakás miatt. Iszonyúan áll a piac.Apukádnak jobbulást :lol:


Katata! :D
Ezer drukk 25-ére :lol:


Pandácska??
Fülbevealó ügy hogy ÁLL?
m. reni
 
 


Néhány kép a Törpimről :lol:
Jó kis étvágya van a drágámn Kép Kép Kép Kép Kép ak,és meg is látszik rajta :lol:

Kicsiboris?????????????????,
m. reni
 
 


szia reni!

Hurráááá képek! De szépek! Együtt szoktatok fürdeni? Szerintem nem is, szóval jó alakja van a csajnak. :wink:

Boszi, áprilisra jósolt, még van 8 napom. :D
bbilona
 
 


bbilona!

Igen két napja velem fürdik a drága törpikém :lol:
Azt mondod,hogy csinos a bébi? :lol: Fú 8nap addig minden megtörténhet én kívánom neked tiszta szívemből a babót,vagy babókat :lol:
m. reni
 
 


Reni,
Juj ne is beszéljünk róla... sikerült a lakásban elvesztenünk a fülbevalót. Nem találjuk sehol :oops: :? Vehetünk másikat... Zabálnivaló a Törpid :lol: Az első kép nagyon tetszik :wink: Olyan édesen alszik a babakocsiban!!

Odry,
Gratula a mászáshoz, most már nem lesz megállás :lol:

Sapé,
Jobbulást apukádnak!!

Kata,
Neked mennek a drukkok!!! Babaragacsok+++++

Babszi
???

Kifárasztott a fürdés :D
Kép

Eszkimó baba :D
Kép

Kép
Kép

Olvasok :D
Kép
Vendég
 


Hát ezek a csajszik tüneményesek!

Reni:
Imádom, mikor ilyen kis husisak a lábaik! Olyan beleharapni való :)

Pandus:
Rengeteget nőtt Dorka haja! Az a csatt... Hogy marad meg a hajában? A szopis kép pedig pályázatra való szerintem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnse,
Ez ilyen mini csatt, így könnyen ott marad :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?