Szia Pumperka!
Kicsit szomorkás vagyok, mert tényleg kedves volt, de nem éreztem olyan alaposnak, mint a saját dokimat...
mármint a volt dokimat. Uh-n megmérte a fejkörfogatát, de csak azt! és ez alapján állapította meg, hogy kisebb, mint amekkorának az utolsó menstruáció alapján kéne lennie. (amit tudtunk, mert később fogant, de szerintünk nem annyival, mint amennyit ő csak a feje alapján megállapított.) Szóval hiányérzettel jöttem el...
de lehet, hogy csak azért, mert ha valaki összenő egy orvossal, akivel max. meg volt elégedve, és csak az élet kényszeríti váltásra, az mind így érezne... szóval nem tudom... a méhszájvizsgálattal viszont teljesen meg voltam elégedve. Szóval elég vegyesen érzem magam. És ugye a konkrét tarifát is megmondta a szülésért, ami tetszik is meg nem is. Ez is elég vegyes érzelmeket vált ki belőlem. DE tény, hogy korrektnek tűnik! Meg nem tudom milyen, ha gond van; pl. bekerül az ember több hétre a kórházba, ránéz, nem néz rá.. (mondjuk ez senkire nincs ráírva, úgyhogy remélem ezt sosem tudom meg róla.
)
Bocs, hogy hosszú voltam....