Szia Pumperka!
Kicsit szomorkás vagyok, mert tényleg kedves volt, de nem éreztem olyan alaposnak, mint a saját dokimat...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
mármint a volt dokimat. Uh-n megmérte a fejkörfogatát, de csak azt! és ez alapján állapította meg, hogy kisebb, mint amekkorának az utolsó menstruáció alapján kéne lennie. (amit tudtunk, mert később fogant, de szerintünk nem annyival, mint amennyit ő csak a feje alapján megállapított.) Szóval hiányérzettel jöttem el...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
de lehet, hogy csak azért, mert ha valaki összenő egy orvossal, akivel max. meg volt elégedve, és csak az élet kényszeríti váltásra, az mind így érezne... szóval nem tudom... a méhszájvizsgálattal viszont teljesen meg voltam elégedve. Szóval elég vegyesen érzem magam. És ugye a konkrét tarifát is megmondta a szülésért, ami tetszik is meg nem is. Ez is elég vegyes érzelmeket vált ki belőlem. DE tény, hogy korrektnek tűnik! Meg nem tudom milyen, ha gond van; pl. bekerül az ember több hétre a kórházba, ránéz, nem néz rá.. (mondjuk ez senkire nincs ráírva, úgyhogy remélem ezt sosem tudom meg róla.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Bocs, hogy hosszú voltam....