Új privát üzeneted érkezett!

Patricia, hogy te milyen csinos kismama voltál :wink:
Szly, ne keseredj el, valószínűleg két gyerek mellett most gyorsabban visszatérsz a versenysúlyodhoz.
Én mostanig 8 kilót híztam, de az induló súlyom se volt éppen ideális :) Talán nekem is lesz egyszer képem, amit feltehetek, egyelőre csak olyan van, ahol társaságban vagyok.

KépKép
Kép
el..né

sziasztok, most pár napig nem leszek gépközelben. mindenkinek további jó pocakosodást :)
inerke

Inerke: Neked is nagyon jó pocakosodást és minden jót!!! Gyere minnél hamarabb!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Joli! Engem most még nem izgat a súlyom. Nem is szoktam itthon mérni magam. Havonta megmér a védőnő és kész. Majd ha nem szopizik a babó és el tudok szabadulni, eljárok aerobikra. Az tuti jót fog tenni. Inkább a ruhatáram tud néha kiakasztani, amikor állok a szekrény előtt és 5 percig gondolkozok, hogy mit kéne felvenni. Arra sajnálom a pénzt, hogy most vegyek magamnak 4 garnitúra kismamaruhát, aztán már úgysem tudom használni. Van 3 gatyám, pár rövid ujjúm , de hosszú ujjú vékony már nincs. Ja és a három gatya is: 1 bársony, 1 közepesen alkalmi, 1 alkalmi. Szóval nem mindegy melyikhez mit veszek fel.

Kép
szly27

Sziasztok!

Sly!
Én is így vagyok a ruhákkal, sajnálok most erre költeni, nekem csak 2 gatyám van, pár rövidujjas felsőm.
Kilókkal majd én is később foglalkozom, én most már vizesedek is, főleg estére dagadnak nagyon a lábaim! :?

Megint megyek lassan a fogorvoshoz, drukkoljatok, tegnap nagyon megkínzott, úgy vérzett az ínyem, hogy csak na! Még holnap is megyek, aztán 2 hét szünet, és még 3 alkalom!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Jevi!
3 hete készülök fogorvoshoz,de hozzászólásodat olvasva,picit húzom még!!! :oops: Félre ne érts nem akarom rád fogni!! :lol: Pedig fáááááj!!!
Én kismamaruha ügyileg hasonlóképpen állok.Múltkor varrattam egy nacit a neten,de valahogy 10 cm-rel rövidebb lett.Ezen felbuzdulva elvágattam,hogy majd jó lesz térgatyának,meg míg nincs jó idő,addig csizmagatya lesz,erre szézment a fenekemen!!! :evil: Most vihetem megint varrónőhöz.Amúgy itt Sz.helyen van egy magát "garantáltan a legolcsóbb a városban" címszó alatt hirdető kismamaruhaüzlet,oda azért be kellene nézni,mert valami nadrág csak kéne még nyárig!Bár ha jobban belegondolunk, a nagyon csípő fazonú gatyákat utána is ki lehet használni! Felsőket meg úgy vettem,ami nem kismamafelső,csak egy picit hosszabb,vagy a szabása olyan,hogy a pocakot beéri! (c&a, New Yorker-3000Ft volt darabja)

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Patrícia!
Megjöttem a fogorvostól, és most szerencsére alig éreztem valamit. Jó, hát az injekció nem kellemes, de most nem ékelte ki, és így az ínyem se fáj egyáltalán. Egy tömést kellett kicserélni, mert szuvasodott alatta.

Egy kérdés: nektek nem fáj alul (talán szeméremcsont?)? Én Violával semmi ilyesmit nem éreztem, most meg egyre erősebben fáj, főleg, ha cipelek valami nehezet (pl. Violát), és éjjel, fordulásnál. De most pl. felállásnál is belenyillalt, nagyon kellemetlen! Olyan mint a gátmetszés után, de nem ülésnél fáj, hanem állásnál. Na, ezt most jól leírtam, de jobban nem tudom kifejezni. Szóval csak én szenvedek ezzel?

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Jevi,gondolod fel kellene hívnom a fogorvost? A szuritól nem félek,ettől jobban meg már nem tud fájni!!! Amúgy megmagyarázhatatlan alsótájéki fájdalmaim nekem több hónapja vannak.Szintén mikor felállok,és ha nehezet emelek,vagy wc-n ülök :oops: ! Magnéziumot szedek rá,de semmit sem használ!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!
Én a tegnap jártam fogorvoshoz, csak egy tömés volt, de a végére rosszul lettem. A babóca már kezdettől fogva nyugtalankodot, amint az orvos a számban kezdett matatni és a végére teljesen elmelegedtem. Gyorsan lefektettek, ablakot nyitotak, vizes ruhával dörzsöltek és helyrejöttem. Holnapra van még egy tömés :(

KépKép
Kép
el..né

Sajnállak benneteket a fogorvos miatt. Én kb 20 hetesen voltam, akkor az injekciótól szerintem a baba is bealudt, mert elég soká éreztem utána a mozgolódást.

Kép
szly27

Sziazstok!

Voltunk Hevesen, talán utoljára, legalábbis a szülésig. Zoli majd még megy a méhek miatt, de nekem már nagyon megterhelő volt az egész.
Viszont végre kaptam egy kissaámlit, amire ráállva fel tudok jönni a galériára.
Meg Balázstól egy kis kötőhártya gyulladást, mert csak vasárnap este derült ki, hjogy a kistesója, Márkó ezért nem ment egész héten oviba. Balázsnak tiszta vörös volt a szeme vasárnap délutánra!!! Szép lesz, ha elkapjuk!

Évi
Én Bencével valami hasonlót éreztem. Olyan volt, hogy folyamatosan fájt, és mintha valami labdaszerű lenne a hüvelyemben. Én sem tudom jobban leírni! Viszont próbáld meg Violkát nem emelgetni! Szerintem van olyan értelmes kislány, (Ránézésre is látszik!), hogy meg fogja érteni, és hozzá fog szokni!

Képzeljétek! Ma Bence megetette Levit! Dugdosta a hasamba a ropit, vagyis a köldökömbe. Kérdeztem, hogy mit csinál? Erre ő: etetem Jevikét! :D Aztán megbeszéltük, hogy Levike még sokáig nem fog ropit enni, mert...

Itt pedig egy esőmentes 10 percben kiment a lépcsőházba, és megnézte, hogy tényleg szúr-e a kaktusz! De ravasz volt ám, mert csak a kabátját nyomta oda! :D
Kép

Kép
Kép
hannablanka

Kép

Pénteken meg megtanult a játszótéren nagyfiúsan hintázni. Nem volt senki, aki beletette volna a babahintába, ezért megpróbáltuk a nagyoT. Kép

Kép
Kép
hannablanka

Sziasztok!

Nekem is szokott lent fájdogálni. Éjszaka, ha fordulok, az a legrosszabb :shock: .

Noémi, remélem, megússzátok a kötőhártya-gyulladást!
Édi pofa Bence!

Én is mostanában jártam fogorvoshoz, voltam vagy 5x. De szerencsére minden rendben volt. Babó is jól viselte. Azért megkönnyebbülés, hogy nem kell mennem már. Előtte mindig bevettem magnéziumot :roll: .
Patrícia, én tuti elmennék a fogorvoshoz. A fogfájástól nincs rosszabb!

Holnap védőnő, doki.

Ja, Joli Te kérdezted a 33. hetet ugye :oops: (kismama-agy :wink: ). Szóval már korán elkezdtem nyílni, majd 31. hetesen 1110-es méhhel befektettek a kórházba és 33. hetesen elfolyt a magzatvíz. Így született meg Toncsi.

Megőrülök, már megint elmúlt 11 és nekem még mosogatnom kell :shock: :? . És mikor fogok vasalni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Végre géphez jutottam!

Hétfőn megnéztük a Manót, most határozottan legénykének tűnt! Persze mint igazi jellem, most is elég szemérmesen rendezte az uh-ot :) Belefúrta a fejét a placentába, így nem lehetett megnézni rendesen a pofiját és valami törökülés-szerű (talán fél-lótuisz) pozícióba tekergette a lábait! :P Annyira megpróbálta eldugni az alfelét, de már elég nagy a zacsija meg a fütyije, úgyhogy nem sikerült :lol:
Most ennek megfelelően azon vacillálunk, hogy Máté vagy Gábor legyen őkelme. (A Gyulát automatikusan megkapja utána hagyományból apukám után.... nálunk generációkra visszamenőleg minden férfi Gyula volt, bár már többen csak második névként kapják meg,,, :twisted: Lüke szokás, de legalább jó hosszú lesz a neve, és meggondolja, mit ír alá vele :twisted:) MIcsoda gondok! :lol:

Vasárnap meg el auchantunk vásárolni és vettünk nekem pizsamát a szopizáshoz. Hálóingban nem tudok meglenni (összeérő combok, avagy a kövér nők átka) és ugy a Riska díj várományosa sem mindenbe fér bele, tizenezreket meg ilyen marhaságokra nem költünk, szóval elomlottunk a gyönyörtől, hogy van egy nem rózsaszín (kék), elöl gombos, méretében jónak tűnő pizsije a boltnak. Ugye ott nem lehet kibontani, de hát minek is... Aztán amikor itthon szétszedtükl, kiderült, hogy az egyébként mindenre tökéletesnek tűnő spagettipántos, állítható pántú trikója, amit ugye nem lehetett megnézni, jólfejlett nyomott mintával rendelkezik a közepén :shock:
Kitaláljátok, mi? Naaaaa? Megmondom: egy TEHÉN:oops:
Ügyik vagyunk, ugye? Mindenesetre sikerült néhány vidám pillanatot okoznia. Lehet, mondjuk, hogy 38-as feletti méretnél már csak ebben a mintában van? Vagy megérezte, miért vettük és gyorsan megtehenült... :? azóta ezen röhög a családom.

Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem, de ezt meg kellett osszam veletek.

Fogdokinál meg évek óta nem jártam, 24-én vár a helyi sztk-s, meglátjuk mi marad belőlem. :shock:

Csilla, kitartás! Átérzem! Vasalni meg én is utááááááálóóóóóók! (bocsi)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Elég rossz éjszakám volt, de magam miatt , hanem Roli, sokkal inkább a hangyák miatt. Úgy hajnal két óra körül Roli kiabált nekem. Átmentem, félálomban, mondtam neki, hogy feküdjön le, betakartam, otthagytam. Aztán 4-kor megint kiabált. Apa ment át hozzá. Szegény Roli azért kiabált, mert feljöttek a hangyák és ott vonultak az ágyán keresztül. Rámásztak a fejére, a nyakára. Nagyon sok hangya, vastagon voltak. TEle volt a haja. A testén nem nagyon volt, mert a kisfeje esett útba. Kivettük, levetkőztettük, megágyaztunk neki a szobájában lévő rendes ágyon és leraktuk oda. Kicsit sírt, de ondtuk, hogy elfoglalták a hangyák az ágyát, így ott kell aludnia. Kicsit piros volt az arca, ezért bekentem Fenistillel. Ügyesen elaludt maga az új ágyon. CSak utána én nem tudtam aludni, mert féltem, hogy sok hangya megcsípte a fejét és nehogy allergiás legyen. Esetleg bedagad és nem kap levegőt. Így én 20 percenként néztem nem dagad-e és rendesen lélegzik-e. Szerencsére kevés hangya csípte meg, csak egy kicsit piros a pofija. Jót aludt, reggel amikor felébredt, nem mert lemászni, úgy 8 óra körül kiabált, hogy mostmár keljek. Én kb. 7-kor mertem elaludni, amikor láttam, hogy abszolut nem dagad a gyerek.

Tojás! Ezt a pizsit viszed a kórházba? Biztos nagy sikere lenne!

Bence nagyon édes és ravasz! Tudja ő, hogy nem véletlen mondod hogy szúr, de azért ki kell próbálni!

Nekem csak akkor fáj, ha sokat ülök és beszorul a levegő. Akkor aztán szúr az egész hasam alja. A lábamat sem tudom megemelni. Ilyen Rolival is volt.

Kép
szly27

Jevi: nekem is fáj a szeméremcsontom és nekem sem fájt Olivérnél. Talán akkor érezten időnként amikor mensiztem.

Hannablanka: Ti termeltek mézet? El is adtok belőle?
Olivér itatni szokta néha Leventét. És ő is a köldökömbe akarta önteni az innivalóját. Meg amikor megy aludni és nem felejti el akkor ad neki puszit is és azt is a köldökömre. Múltkor becsomagolta az egyik játékát és betette a polom alá, hogy ez a kistesó ajándéka. Olyan édesek tudnak lenni. És milyen furi, hogy a köldökhöz kötik őket.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Sly!
Ez a hangyás sztori nem semmi! :shock:
Én is rosszul aludtam, Viola kicsit köhög, és ezért sokkal éberebbül aludt, össze-vissza forgolódott, nyűgizett, hát reggel elég zombi fejjel keltem...

Megint fogorvossal kezdtem a napom, de most 2 hét szünet jön, aztán még 3 fog maradt...

Patrícia!
Szerintem is menj el nyugodtan, annyira nem vészes szerintem, mint egy fogfájás! Legalább túlleszel rajta te is!

Köszi a válaszokat, megnyugtat, hogy nem csak nekem fájdogál a hüvelyem.

Hannablanka!
Most már szerencsére kevésbé cipelteti magát a kisasszony, inkább csak néha felkapom, ha mondjuk elesik, és vígasztalni kell, folyamatosan már nem is tudnám vinni, egyszerűen nem bírom el a 14 kg-ját.
Helyes kiskölyök Bence, és nagyon ügyi a hintával!

Kindertojás!
Jót derültem a pizsin... :)
Nálunk anno nem is engedtek pizsamát felhúzni, csak hálóinget, még bugyit se nagyon, de én azt az eldobhatósat azért hordtam, mert nem is értettem hogy gondolják! De vizit előtt mindig le kellett venni azt is!
Nekem is lassan meg kéne nézni a hálóingeimet, van-e használható, jó-e méretben, stb., meg valami könnyű köntös is kéne!

2-3 hét múlva azért már össze kéne cuccolni a kórházi dolgokat, főleg, hogy még sok mindent vennem is kell...

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Hannablanka(Noémi?), nekem a 13 éves "kisfiam" megfenyegette az Öcsit, hogy ne rugdossa anyut :lol: A húsvéti utazgatás már nekem is fárasztó volt. Egyelőre nem tervezem Pest környékét eéhagyni én sem. Aranyos a Bencéd :)
Csilla én is félek, hogy korán kezdek kinyílni, mert néha szúr a hasam alja. A dokim azt mondta, üljek otthon és pihenjek. De nekem az nem megy :(
Kindertojás, gratula a fiúhoz! Nagyon jó a pizsamás sztori :) Én sem szeretek vasalni, nem is szoktam igazán, de a babának muszáj lesz!
Szly, kész horror! nekem az a rémálmom, hogy álmomban rám másznak a hangyák :x
Titanilla, látom a te fiad is gondoskodik a testvérkéről! Az enyéim inkább rólam akarnak, kicsit betolakodónak érzik a kicsit. Nem csoda így majd 13 év után.
Jevi, én is fogorvosnál voltam ma :lol: De remélhetőleg nem kell többet mennem. Ma minden rendben volt. Nálunk sem engedték anno a szülészeten a bugyit :oops:
Tegnap majd egész napomat a hematológusnál töltöttem, de csak holnap tudok vele érdemben beszélni. Terhesség előtt nagymértékű vashiánnyal kezeltek évekig, most stabilizálódott, de félek, hogy szülés után újra kezdődik a kálvária :(
Ja, és pénteken meglátogat a védőnőm, hogy teljes legyen a hét :roll:

KépKép
Kép
el..né

Helló!

Ma voltunk Bencével a Vérmezőn a barátnőmékkel, és fél 7 után értünk haza. Nagyon tetszett neki, de úgy elfáradt, hogy itthon lefeküdt a szőnyegre, és nem volt hajlandó megmozdulni. Nagy nehezen levetkőztettem, próbáltam elvinni fürdeni, de elkezdett ordítani, hogy ágyikóba megyünk. Viszont meg kellett fürdetni, mert olyan koszos volt... Nagy ordítás közepette gyorsan lemostam, indulás be a szobába... és ahogy pelenkáztam be, ELALUDT!!!! :D Ilyet pici baba korában sem csinált! Úgy öltöztettem fel, hogy végig aludt. Vacsi nuku, és inni is alig ivott egész délután.
Mondjuk nem csodálom, hogy totál kidőlt, amilyen jó idő volt... UGYE MARAD? :D :D :D
Ja, ezt még leírom! A 78-as (tömött) busszal jöttünk haza, és volt a buszon egy elég rosszarcú ember, aki meg akarta kínálni Bencét valami kemény cukorkával. Én meg nem fogadtam el, mert egyrészt: nem szokott kapni, másrészt meg egyben lenyeli az egészet (egyszer kapott a játszón). Akkora volt, mint egy Negró, de még soha életemben nem láttam olyat. Amikor meg visszautasítottam, a pasinak állt feljebb, hogy ő miért nem kedveskedhet ennek a szép kisfiúnak! (Azt hozzá kell tenni, hogy egészen addig észre sem vettük a pasit, mi kettes ülésen ültünk (belül, Bence az ölemben), és néztünk ki az ablakon, és beszélgettünk. Tehát semmi olyan indíttatása nem volt, hogy hiszti, hangoskodás, stb..., ami késztetni szokta ilyen megkínálásra az embereket.)
Aztán egy idősebb pasi szólt neki, hogy ha az anyuka azt mondja, hogy nem, akkor legyen kedves tiszteletben tartani az ő döntését. És igenis, nem szabad idegentől semmit elfogadni!
Ekkor meg már többen is közbeszóltak, a pasi meg csak nyomult. Tiszta tömegjelenetet okoztunk! :D Aztán mi szerencsére leszálltunk a Vas utcánál.

Titi
Igen, termelünk mézet, vagyis hivatalosan az após, anyós, csak mióta az após beteg, vette át Zoli teljesen a helyét! Addig is mindig segített, de most a papa munkája teljesen ráhárül!

Toját
Azért egy képet kérhetünk a pizsidről?
Riska klubhoz csatlakozva: nekem a pizsivel van gondom, mindig rácsavarodik a lábamra!
És ma szétszakadt az a kismama farmergatyám, amit Annyira szerettem Bencussal! Az elejétől a végéig tudtam hordani. És
:oops: :oops: :oops: mivel összeér a combom, kidörzsölte a két szára egymást. Először csak kicsit, aztán leguggoltam, és RECCS !!! :P

Megyek vacsizni! Csinálok egy kis salátát kefírrel!

Kép
Kép
hannablanka

Hannablanka: én is így jártam az előző terhesgatyómmal, hogy szétfoszlott a farmer anyaga a két lában közt, így a múlt héten kellett vegyek egy másik farmert. Ez most nagyon kényelmes, úgyhogy úgy döntöttem, hogy az elkövetkező 3 hónapban csak ezt hordom - mármint otthon azért tréningben vagyok, de nincs kedvem újabb 10 ezret költeni még egy gatyára (najó, van egy tarcsi gatyóm is...)

Kép
Kép
deako

Sziasztok!

Hangyás sztori=Roli nagy ágyban alszik! Már épp gondolkodtam, hogy át kéne szokatni! De a hangyák megoldották.

Először oda akrtam feküdni mellé, de nem jött be. Mostmár csak simán lerakom, ahogy a kiságyba raktam, otthagyom és el is alszik. Tök jó! Simán ment! És reggel nem jön át! Délután sem szál le ha felkelt, csak kiabál!

Az én bársony kismamgatyám is szétfoszlott az ülepénél és a lábam között. Már varrni sem lehet :x

Végre itt is süt a nap!

Kép
szly27

Sziasztok!

Most csak 2 pocifotó (tegnap készültek), mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Csak egy szóra jöttem, 2 kórház között félúton.
Szerdán már 1110-es lett a méhem, így irány a kórház. Azt hittem a magzatvíz is szivárog, de szerencsére az még nem.
Most elmegyünk Nyíregyre a kórházba, ott együtt van a szülészet és a koraszülött intenzív, ha korán jönne a baba.
Szorítsatok, kösz
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

CSilla! Ha még olvasod! Feltétlen jelentkezz valahogy (Tel.) néha, hogy tudjuk, hogy minden ok! Szorítunk!

Kép
szly27

Hát Csilla!
Nagyon szorítunk,hogy minden rendben legyen!Tényleg jó lenne ha tudnál hallatni magadról!!!

Sly!
Akkor nálatok megoldódott az ágy kérdés.Valami haszna is volt a hangyáknak! :)
Én végül nekibátorodtam,és felhívtam a fogorvost,de nem vette fel senki.Másnak szntén nem,így gyönyörű napsütés lévén szerdán elsétáltunk a babákkal a rendelőbe,hogy adjanak már egy időpontot. Kérdezték mi a panasz,mondtam,h fáj a fogam:
-Ok,akkor üljön be a székbe!
-Hö :shock: :shock:
Természetesen erre nem voltam felkészülve,és ott volt alibinek Márk is,így csüt. délelőttre áttettük a szék kipróbálását!
Hát csajok,nem véletlenül halogattam hetekig!Gyökérkezeltek!Persze közben tunigoltam magam,hogy na ezért nem jöttem eddig meg ilyenek.. jövő héten még vissza kell mennem,de mindenképp jó,hogy túl vagyok rajta!
Jevi!
Nagyon szép méretes és formás pocid van!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Csilla, be kell feküdj a kórházba?! :o Reméljük nem lesz semmi gond és várjuk a híreket!
Patricia, gratula a bátorságodhoz! Hidd el sokkal jobb lesz, amikor túljutsz rajta!
Jevi, szép nagy a pocid! Az enyém szerintem kisebb, pedig lehet ha egy napra vagyunk kiírva! Én juni.8 :) Nekem csak távoli kép van, talán sikerül lekicsinyíteni.
Lányok, sajnálatom a nadrágaitok miatt, de íme, itt a jó idő, ugyis melegek lettek volna már! :lol:
Én túljutottam a fogorvoson, a hematológuson és a védőnőn ezen a héten. Mit fogok csinálni a jövő héten ?!

KépKép
Kép
el..né

Kép [/img]

KépKép
Kép
el..né

Hát, nem állok a helyzet magaslatán :x De csak ez telik tőlem :cry:

KépKép
Kép
el..né

Jaj, Jevi, bocs, most látom, pedig üti ki a két szemem, hogy te a 30. héten vagy, én meg a 31.!

KépKép
Kép
el..né

Csilla
Rettenetesen szorítunk Nektek, hogy minden rendben legyen! Ha tudsz, üzenj a pároddal, hogy mi újság! Bár azt hiszem, most inkább Ti vagytok az elsők, de azért várjuk a jó híreket!
Kitartás, és ezer x ezer ölelés!!!

Kép
Kép
hannablanka

Jevi
Szép a pocid! Szerintem az enyém nagyobb, de nem tudom, mert nem látom magam oldalról. Ha apa végre már csinálna egy fényképet... :)

Joli
Nem is látszódsz rendesen, és jól takarod a pocid! De a helyszín ismerős: városligeti tó?

Kismama-csomag
Ma elmentem, és kiváltottam! Bencénél is járt volna, de akkor csak prospektusok voltak benne, így nem kellett. Most 1 MAM-os cumi, meg egy AVENT-os tárolópohár volt benne, meg vagy 4-5 prospektus.
Hát, 2 éve a kórházi jobb volt!
De a cumi jó lesz vésztartaléknak!

Feledékenység
Tegnap elfelejtettem elvinni Bencét ovinézőbe, ugyanis nyílt nap lett volna. Ma kérdezi az egyik anyuka, hogy ott voltunk-e, én meg közlöm,hogy hétfőn megyónk, mert 10-én lesz. Erre közli, hogy tegnap volt! :oops: :oops: :oops:
Ma meg a védőnőhüz felejtettem elmenni! :oops: :oops: :oops:

Bocsi, ha sok képet rakok fel mostanában, de...
Ma az egyik kislány, aki 1 éves, megfogta Bence kezét, és így sétáltak a játszótéren. Ha Gabika elesett, Bencus segített neki felállni, és mentek tovább kéz a kézben! Olyan édesek voltak!
Kép

Kép
Kép
hannablanka

Hannablanka, én személy szerint örülök a képeknek :)
A Feneketlen tónál készült a kép.
Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né

Csilla! Nagyon szorítunk nektek!!! Hátha csak megijesztett a pici, de igazából még nem akar kibújni...
Drukk-drukk

Kép
Kép
deako

Gondolunk rátok, Csilla!
Kitartás!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Jevi!
Én is kiváltottam a csomagot,nekem tárolópohár helyett Avent-es cumisüveg volt benne! Sly kérésére :D Amúgy semmi más termékmint,mint ahogy a képen látszódott!!
El is felejtettem mondani,hogy édes kicsi bogaram végighányta a csütörtök éjszakát.szegénykém elronthatta a gyomrát,csak az a bökkenő hogy azóta sem eszik semmit,pedig nagyon jó étvágya van! Mindjárt megsül a túrós-sajtos pogácsám,remélem abból azért csipeget!
Ja,Jevi tündéri a kép és nyugodtan tegyél föl még,örülünk neki!Én is teszek fel most, az egyik kép címe:
Szerelmem:APA!!!!

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Csilla: Nagyon szorítok, hogy még sokáig bentmaradjon a picurkád!!!
Vigyázz magatokra!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Pat, aranyos jelenet :) Én azon aggódok, hogy ha apa sokat van távol, akkor ki tud-e alakulni szoros kötelék köztük?

Senki nem tud Csilláról, mi van vele? Sokat gondolok rá...

KépKép
Kép
el..né

Jó reggelt!
Csillával még múltkor úgy beszéltük meg,hogy a legközelebbi Egerbe utazásomkor összefutunk!!Tudjátok mennyire bosszant,hogy nem cseréltünk még telefonszámot!!! :evil: Jó lenne tudni róla valamit!
El.né!
Köszi! :) amúgy szerintem,ha nem látja túl gyakran az apukáját,akkor meg azért fog rajongani érte!Nálunk (pár hete) a gyerek szó szerint szerelmes az apjába! :shock: Egész nap ez megy.
Apa,api,apaci,apúúú,kiabál az utcán,kiabál itthon.Bármilyen képet mutatok neki,mindegyiken Apa van,a tv-nkben csak és kizárólag az apja látszik! :shock:
Amúgy hogy vannak a gyerekek? Nálunk márk ahányós éjjel után,másnap hasmenést produkált.Én tegnap lázas voltam és hánytam párszor,pedig egész nap nem ettem! Szerintem valami vírust nyeltünk be...nagyon hiányzott!!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Szia Pat!
Remélem hamar túlestek ezen a víruson! A 13 évesem a mult héten szenvedte végig, másfél napig tartott csak.

Gyógyulást kívánok!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Reggel üzentem Csillának, hogy mi van velük és most üzent vissza.
"Szia. Köszi még egyben. Nem romlott a helyzet kapok napo 8-10 g Mg-ot meg hetente szurit. Meg van emelve az ágy lába és remélem ti jól vagytok. Csilla"
A másik topikban összeírtuk a telefonszámokat onnan tudom. Így ha valaki eltűnne, vagy kórházban van tudunk vele komunikálni. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla, köszi az infót Csilláról! Reméljük stabilizálják az állapotát és kihordja végig a babát.
Én is szívesen cserélek telefonszámot privibe, bár tudom, hogy még nagyon új vagyok közöttetek.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert eleinte a sok körte bántott és nem tudtam még ülni sem. Aztán meg nem volt áram.
De mostmár minden ok, túléltem az elmúlt napokat.

Patr.! Roli is nagoyn apás. Ha itthon van az apja, nem hagyja békén. Állandóan a nyomában van és ha nem figyel rá, állandóan kiabálja hogy apa. De képes elmondani egymás után 8-szor is, ha nem figyel az apja. Apát meg már idegesíti, hogy állandóan kiabál. Mondtam neki, hogy szóljon vissza valamit, mindegy mit és akkor abbahagyja. Hajlamos nem figyelni rá, de Roli nagyon kitartó. Egyébként sokat játszanak, mert anyával már nem lehet a földön hemperegni, meg ugrálni a hasán, hátán. Nagyon élvezi Roli az ilyen játékot.

A betegeknek jobbulást kívánok!

Ma megyek dokihoz 17:30-ra. Szorítsatok, hogy a méhszájam maradjon 2100.

Kép
szly27

Megjöttünk a dokitól Minden rendben van. méhszáj még mindig 2100. Baba 5 nappal kisebb fejméret alapján, de ez mindig így volt. Fejvégű.

Kép
szly27

Titi!
Köszi az infót,megnyugodtunk!Ha üzensz neki,mi is minden jót,kitartást kívánunk!Reméljünk Pocaklakó minél tovább bent marad!És Csilla Meddig marad kórházban azt tudod?
Sly!
Az jó,ha nem változott a méhszáj állapota.Az meg hogy picit kisebbnek számítja a gép,nem gond, lényeg hogy minden ok.
Nálunk is rendeződni látszanak a dolgot,bár tegnap Márknak még ment a hasa,nekem meg hányingerem volt még 1 napig...
hétfőn vidámparkban voltunk Ausztriában!Fergeteges volt! Főleg a többieket nézni! :shock:
Ma meg megyünk a csúszdaparkba4Persze a többieket nézhetem ma is! :lol:
mindenkinek szép napot!

KépKép
Kép
patricia83

Patr! Úgy látom Ti tudtok élni! Irigyellek kicsit, bár nézni nem olyan mulatságos. Mi is voltunk vidámparkban hétfőn. Roli nagyon élvezte a forgót. Bár a dodgem (lehet nem így kell írni), nem angyon tetszett neki, mert félt amikor ütköztek. Persze én is csak néző voltam, meg camerawomen.

Kép
szly27

Sziasztok!

Csilla!
Nagyon szorítok én is, hogy még a kisbabád bennt maradjon jó darabig!

Mi is betegek vagyunk, Viola már jobban van, mi valami felső légúti vírust kaptunk el, én még odavagyok, majd ha meggyógyultunk, jövök bővebben!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Szívesen begyűjtöm a telefonszámokat és ha mindenki átküldte akkor összesítem és egyben elküldöm mindenkinek. A másik topikban is így csinálta az egyik csajszi. Az ő ötlete is volt.

Ma voltam dokinál, mert elég sűrűn keményedik és fájdogál a hasam meg elég nyamvadt vagyok, de szerencsére minden rendben. A méhszájam teljesen zárt 3100-as. Hétfőn megyek kötelező uh-ra.
Állandóan kótyagos vagyok.
Ja és csináltattam vizeletvizsgálatot a fehérjére vagyok kíváncsi.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!

Nem akarlak paráztatni, meg nincs is rá ok, de a 3100 az nem teljesen zárt. Bár ezt is orvosa válogatja. De a 3100 azt jelenti, hogy akülső méhszáj nyitva van.

Nekem nem kell mennem a 32 hetes kötelező UH-ra. Direkt rákérdeztem a dokinál és azt mondta, hogy mivel nincs semmi gond így nem kell mennem. Hozzáteszem, hogy ő magánban mindig csinál UH-ot, most is volt. Gondolom ezért nem fontos bemenni a kórházba.

Ja és mostmár 3 hetente kell járnom. Rolival még ez nem volt így. Már gondolom nagyon a pénzre mennek. De itt mostmár minden dokinál ez van. Utána meg hetente NST. Na remélem azt már nem magánban akarja csináltatni, mert húzós lenne hetente 5000.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nekem sem kell uh-ra mennem, mert innentől kezdve mindig minden méretet megnéz, ha megyek hozzá!
Nekem is 3 hetente kell már járnom, most megyek majd szombaton! Remélem, a méhszájjal minden rendben lesz, mert mostanában nagyon sokat fáj alul a hasam. Ma meg csináltam egy kis hülyeséget, Bencét nem bírtam felébreszteni, hogy menjen az ágyába (mindig felkeltem, ha a miénkben alszik el -kb. 2 hetente egyszer-, és betámogatom az ágyába. Ma meg nem sikerült felébreszteni, és felemeltem. Hát, lehet, hogy nem kellett volna... FÁJ!!!!
:( :( :(
Tegnap néztem meg, hogy Bencével 29-30 hetesen már 2 hetente jártam orvoshoz. Most ez a 3 hét tiszta áldás!
Csajszik!
Ha ez a szolídabb cukorvizsgálat van, a zsömle- tejes, mennyi zsömit kell enni? 1-et, vagy 2-t? Ciki, de nem emlékszem, és szombaton így kellene mennem!

Szly
Én 8-at fizetek alkalmanként, de azt mondta, hogy a végére csökkenteni fogja!

Titi
Köszi a híreket Csilláról! űmindjárt küldöm a telefonszámomat!
Pusz

Kép
Kép
hannablanka

Hannablanka: 1 kifli/zsömle (sima) + 2 dl tej és 1 óra múlva vérvétel - nálunk legalábbis így volt.

Kép
Kép
deako

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?