Helló!
Ma voltunk Bencével a Vérmezőn a barátnőmékkel, és fél 7 után értünk haza. Nagyon tetszett neki, de úgy elfáradt, hogy itthon lefeküdt a szőnyegre, és nem volt hajlandó megmozdulni. Nagy nehezen levetkőztettem, próbáltam elvinni fürdeni, de elkezdett ordítani, hogy ágyikóba megyünk. Viszont meg kellett fürdetni, mert olyan koszos volt... Nagy ordítás közepette gyorsan lemostam, indulás be a szobába... és ahogy pelenkáztam be, ELALUDT!!!!
Ilyet pici baba korában sem csinált! Úgy öltöztettem fel, hogy végig aludt. Vacsi nuku, és inni is alig ivott egész délután.
Mondjuk nem csodálom, hogy totál kidőlt, amilyen jó idő volt... UGYE MARAD?
Ja, ezt még leírom! A 78-as (tömött) busszal jöttünk haza, és volt a buszon egy elég rosszarcú ember, aki meg akarta kínálni Bencét valami kemény cukorkával. Én meg nem fogadtam el, mert egyrészt: nem szokott kapni, másrészt meg egyben lenyeli az egészet (egyszer kapott a játszón). Akkora volt, mint egy Negró, de még soha életemben nem láttam olyat. Amikor meg visszautasítottam, a pasinak állt feljebb, hogy ő miért nem kedveskedhet ennek a szép kisfiúnak! (Azt hozzá kell tenni, hogy egészen addig észre sem vettük a pasit, mi kettes ülésen ültünk (belül, Bence az ölemben), és néztünk ki az ablakon, és beszélgettünk. Tehát semmi olyan indíttatása nem volt, hogy hiszti, hangoskodás, stb..., ami késztetni szokta ilyen megkínálásra az embereket.)
Aztán egy idősebb pasi szólt neki, hogy ha az anyuka azt mondja, hogy nem, akkor legyen kedves tiszteletben tartani az ő döntését. És igenis, nem szabad idegentől semmit elfogadni!
Ekkor meg már többen is közbeszóltak, a pasi meg csak nyomult. Tiszta tömegjelenetet okoztunk!
Aztán mi szerencsére leszálltunk a Vas utcánál.
Titi
Igen, termelünk mézet, vagyis hivatalosan az após, anyós, csak mióta az após beteg, vette át Zoli teljesen a helyét! Addig is mindig segített, de most a papa munkája teljesen ráhárül!
Toját
Azért egy képet kérhetünk a pizsidről?
Riska klubhoz csatlakozva: nekem a pizsivel van gondom, mindig rácsavarodik a lábamra!
És ma szétszakadt az a kismama farmergatyám, amit Annyira szerettem Bencussal! Az elejétől a végéig tudtam hordani. És
mivel összeér a combom, kidörzsölte a két szára egymást. Először csak kicsit, aztán leguggoltam, és RECCS !!!
Megyek vacsizni! Csinálok egy kis salátát kefírrel!