Új privát üzeneted érkezett!

Mamm
Nem ér!!!!Most jól meg :cry: !!!!!

Ballagyo,Chesti
Holnapra kitartást és reméljük minden rendben lesz!!
gabicsibe

Köszönöm mindenkinek a féléves köszöntőt Nóri nevében is! :lol:

Annyera egy kis tündér, mostanában egyre jobbakat lehet már játszani vele, sokat nevetgél, amitől persze elolvadok 8)
Valahogy olyan ugrásszerűen változott, mióta elkezdett forgolódni. Teljesen kinyílt :lol:

Bibarci
Nórim UTÁLT hason lenni. Nem is nagyon kínoztam vele, jó ha egy nap egyszer hasra tettem, de egy perc sem telt el, és már sítr is, hogy leszek szíves visszafordítani.
De most, hogy megtanult egyedül forogni, már egész sokat van hason a korábbiakhoz képest.
És amikor látja, hogy mennyire örülünk neki, hogy ő egyedül csinálja, akkor vigyorog, és nagyon büszke magára. Megzabálom olyankor :lol: :oops:

Mamm, nagyon szép a szüléstörid. Azt hiszem nekem még nagyon sokáig hiányozni fog a pozitív szülés-élmény.
De persze a lényeg, hogy Nórim itt van egészségesen!
Ja, és tündéri a pici Zsófi baba :lol:

Gica, jó hogy hallok felőletek :lol:
Gyere picit sűrűbben, és hozzál képeket is. Jó, én is el-el tűnök pár napra... :oops: 8)

Chesti, Ballagyo, kitartást a holnapi túrához!
Ja, és Chesti a táblában engem úgy jelöltél, hogy megyek a talira, pedig én már többször jeleztem, hogy sajnos nagy valószínűséggel ki kell hagynom, mert a férjem szülinapját üljük, és jön hozzánk a család.
feltétlen számítok a klippre, hogy legalább kicsit ott legyek én is

Babyke, nem tudom olvasol e minket, de szeretném, hogy tudd, nagyon szorítok, és sokat jutsz eszembe!
Babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok csajszikák.

Most tiszta ideg vagyok Bencusnak hőemelkedése van. 37.5! :shock: Elképzelni sem tudom hogy mitől lehet.Nem vettem észre rajta semmi különöset.Sőt ma egésznap olyan aranyos volt. Hat után már nem akart aludni egész este dumálgatott.Nagyon jó kedve volt.
Most egy pár napja nagyon nyáladzik. Szinte fujja a nyálat és az öklét is megtalálta.Ha véletlenül betalál a szájába hangosan cuppog. Szerintetek lehet hogy esetleg már a foga készülődik????? :shock:
de mitől lehet ez a hőemelkedés???? Ilyen nincs ! Most tiszta para vagyok. Mi baja lehet az én kincsemnek????????

Az én drága kislányomrol nem kell lesöpörni a fiukat mert képzeljétek van egy nagy szerelme.Egy Perzsa fiu.A legnagyobb bánatomra4 :roll: Remélem nem lesz semmi komoly belőle. Fogorvosira jár a gyerek és csak nagyon minimálisat beszél magyarul.Úgyhogy én már biztos nem tudok összeveszni a vőjelöltel.Ők angolul beszélgetnek én egy kukkot sem értek.Jaj mit is beszélek!!!Még hogy vőjelölt!! :shock: :shock: isten őrizzz!!! Még viccnek is rossz!!!

Ma tornázni akartam menni nagyon ráhangoltam magam aztán végül itthon maradtam :roll: :oops: jaj pedig nagyon muszáj lenne már elkezdeni. Mondjuk az a veszély nem fenyeget hogy fürdőruhát kell huzni mert nem hiszem hogy bárhová is mennénk nyaralni.

Most nem is irok többet mert nagyon aggódom a kis picurkámért.
Puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

Sziasztok,

Köszi mindenkinek a kedves szavakat, annyira aranyosak vagytok! :D

Bibar,
Köszi, örülök, hogy nem fájt neked, remélem nekem sem fog :roll: Már túl lennék rajta szívesen…
Utólagosan is boldog hófordulót! :wink: Oli nagyon helyes a képeken!

Fiona,

Köszönjük a képeket! Nagyon szép családod van! :D :D A lányod is nagyon szép, büszke lehetsz mindenkire! :) Persze nekem is a legkisebb emberkéd tetszik a legjobban, tündéri! :D:D
Sajnálom a hőemelkedést, sajnos tanáccsal nem szolgálhatok :oops: :oops: Kitartás, és jobbulást kívánok Bencének!
Jó, amit a lányoddal kapcsolatosan írtál, jót mosolyogtam :wink: Szerintem ne aggódj, még azért változhatnak az érzelmek :wink: :P

Share,
Akkor jól sejtettem, hogy hódítani szeretne Máté :lol: :lol: Édes a pancsizós képeken :wink:

Vicuska,
Hm…, tetszik a megújulásos mondatod :lol:

Sharon,
Milyen ügyes a kiscsajszid! :D Nektek is boldog hóforulót! :D

Moték,
Nagyon jók a képek! :D:D

Gica,
De örülök, hogy Te is írtál végre! :) Köszönöm, ari vagy! :D Kérünk képeket! :wink:

Estrella,
Te szerintem kamuzol :lol: Ez a szép kislány nem hiszem el, hogy tud sírni és nyügizni :lol: :lol: :P :P Amúgy tüneményes, nagyon helyes kiscsajszi! :)
Örülök, hogy volt ma egy bónusznapod, és sikerült picit aludnod! :)

Rebe,

Aranyos vagy, köszönöm szépen! :D

Ballagyo,

Drukkolok holnapra, aztán majd írj, hogy mi volt!

Chesti drága,

Nektek is drukk! Sok puszi! SZOMBAT! :D:D:D:D

Mamm,
Nekem is könnyet csaltál a szemembe… :oops: :oops: Olyan megható… és szép, ahogy leírtad. Köszönjük :wink:

Napcsika,

Jaj, tényleg, te nem jössz a talira :cry: :cry: Annyira sajnálom :(

Sok-sok puszi mindenkinek, szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi
jaj ez biztató,mindenki azzal stresszel hogy már ilyenkor tartania kéne a fejét :oops: :oops: de szerintem van ilyen kis lusta bébi,már a pocakomban is az volt :wink: de megnyugtató hogy Nóri sem szerette és ma már mégis forog :wink: :wink:

Zsókucim
meglátod hamar túlleszel rajta,nagyon szoritok hogy már más ne legyen,csak a bmc :P :P nyaralni mentek valahová??

Ballagyó,Chesti
én is szoritok nektek hogy minden rendben legyen :oops:

Mamm
hááát valahogy nem bánom hogy császárom volt :oops: :oops: szép a szülitörténeted és egy hős vagy :lol: :lol: :lol:

Fiona
Olivér is nyáladzik és öklözik de nem a fogától,hanem csak úgy életkori sajátosság :P :P a kis gyomra állitólag ilyenkor kezd müködni rendesen és a nyál nagyon termelődik ő meg még nem nyeli vissza :oops: :oops: szóval valami ilyesmit olvastam,már nem emlékszem pontosan :oops: :oops: jobbulást a kisfiadnak :oops:

bibar

Mamm!

Olyan jó volt olvasni a születés történetedet, bőgtem...én is kicsit újraéltem az enyémet.

Bibar!

Nem fejlődnek egyformán a babák, kicsit sem baj, hogy Oli még nem tartja a fejét. Semmit sem szabad erőltetni, majd jön minden magától.

Chesti!

Sajnos nem tudok menni a talira, Apa dolgozik és egyedül nem merek elindulni Dórival Pestre. Úgy sajnálom! :cry:

Estrella!

Milyen napotok volt? Nekem nincs hordozókendőm, de lehet, hogy neked most az segítene, ha csak ölben szeret lenni Dóri. Sajnálom, hogy a játszószőnyeg nem jött be! Bár én már nem merek semmit sem tanácsolni, megvetettem veled a szőnyeget, hogy milyen jó, nálad mégse jött be... :oops:

Fiona!

Nálunk is folyamatosan folyik Dóri nyála és rágja az öklét szinte egész nap. Először én is azt hittem, hogy jön a foga, de remélem még addig van egy kis időnk. Amikor megtalálja a nagyujját, akkora cuppogások vannak....

Kép

Kép
sharon

Bibar, Sharon:

Nálunk is egyfolytában az ökle a szájában van és nyáladzik is, és buborékokat is fúj néha, pedig még csak 2 hónapos a foga még nem jöhet. :)

Sharon:

A játszószőnyeg már megvan egy ideje, még a városi lányoktól kapta ajándékba, csak eddig nem igazán érdekelte. Most már nézegeti, de még csak 5-10 percig. Remélem több lesz ebből. Természetesen mindenkinél más jön be, most délelőttönként mesezenét hallgatunk és az nagyon tetszik neki. És próbálok az ő szobájában maradni, hogy így hátha kevesebb inger éri és nem lesz nagyon nyűgös. Eddig bevált, bár ez még csak a 2. ilyen nap, nem szeretnék semmit sem elkiabálni.
Most 2 napja kaki nem volt, szóval mindig van valami.

Zsókuci:

Hát, pedig olyanokat tud ordítani hogy hihetetlen. Hallottam már más gyerekét is, de az semmi Dórihoz képest.

Fiona:

Remélem Bence már jobban van.
Vendég

Kép Eszter 30. héten
toldikrisztina

Sziasztok!

Mamm, nagyon szép a történeted!

Kriszti
, jaj de szép már a kis Eszterke!

Lányok, hülye kérdés:mit vigyek a talira? Kaja, ücsi? Raminak a babakocsiját? mit??

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska
múltkor hozott mindenki nasit és egy üditőt :wink: babakocsit vihetsz,de egy földszintes oviban van ahova a terszról lehet bemmenni igy ha elfárad szundizhat is egyet a levegőn :wink: :wink: nagyon szomorúúúúúú vagyok hogy nem lehetek ott :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bibar

Bibarci, ugyan már! Méghogy "kéne". Sose szerettem ezt a "ezt kéne már csinálni" dumát.
Leszarni. Persze, nem azt mondom, hogy az ember legyintsen mindenre, de ha ránézel, te is tudod, hogy csak idő kérdése. Nyugi.
Nórim is naggyyon kényelmes csajszi.

Zsókám, sajnálom nagyon, hogy nem látlak megint. Azért puszi innen a "távolból" és lélekben ott is leszek.
És drukkolok a műtéthez!

Fióna, remélem nem beszélek hülyeséget, de én úgy tudom, hogy a 37.5 még normálisnak tekinthető, főleg, ha látod is, hogy minden renben vele. Végbélben mérted? Mert az eleve magasabb értéket mutat.

Kriszta csodaszépen látszik Eszter pofija :lol:

Bibarkám, együttérzek tali ügyben :cry: Olyan jó lenne pótolni valahogy, nem? Nem akarok újabb hónapokat várni a következőre :cry:

Estrella, kitartás a nyűgös napokhoz! Hamarosan sokkal egyértelműbbek lesznek a jelzései, és könnyebb napok jönnek! :wink:

KépKép
naposoldal

Megjöttünk, és még mindig negativ minden lelelete. Megkérdeztem, és 2 év tünetmentesség után nem kell kontrollra járni, szóval még van 1 évünk....
Viszont UH-n találtak egy 8 mm-es tüszőt igy 3 hónap múlva kontroll. 4 hónapja nincs cici, de nyugtatgattak ne parázzak, lehet még az anyatej visszamaradt utóhatása.
Viszont egész jól végeztünk Heim Pálban. :)

Nyáladzós gyerekek, nem kell h feltétlenül jöjjön a foga, de ha már készülödnek a fogacskák, dolgoznak a csírák azok is ilyen hatással vannak, akár hőemelkedéssel is járhat.
Mi előkét raktunk a ruhája alá, igy nem lesz nedves a mellkasa.

Sharon, Napcsi
sajnálom, h nem tudtok jönni. :(

Vicuska túlzásokba nem kell esni, tényleg csak egy üccsi, és egy valami apró rágcsa. Bibarka drága már nem azon a helyen vagyunk mint az első talin. :) Itt sajna nem lehet kimenni az udvarra, viszont 2 helység van, szivacsok vannak a földön a kisbabáknak, a nagyoknak meg csúzda, labdák, játékok. Ha Ramit babakocsiban tudod altatni, akkor hozzad. :)

Na már megyünk is sétálni, mert rángat a kis husim. :) Szép napot mindenkinek.

Zsókkuccccciii szoombaaaattttt :lol: :lol:

chesti

Akik sajna nem tudnak velünk lenni a talin, ha gondoljátok, és van igény rá, 2 hónap múlva akár megismételhető!

chesti

[quote]V írta:iszont UH-n találtak egy 8 mm-es tüszőt igy 3 hónap múlva kontroll. 4 hónapja nincs cici, de nyugtatgattak ne parázzak, lehet még az anyatej visszamaradt utóhatása.

Chesti ezt nem értem? Kinek találtak és hol? Neked? Petefészekben?
:roll: :oops:

SOS!!!! Mit lehet kezdeni ilyen időben egy gyerekkel, aki menni akar, és idebent nem köti le semmi?!!!!!!!!
Már sorra vettük az összes játékot. Most itt ül a lábamnál, és időnként idehoz egy játékot, amivel nem akar játszani. Akkor miért hozza ide? Ha leülök hozzá a szőnyegre, akkor sem játszik velem, csak úgy legyek ott vele. Már hülyére unatkoztam magam Mátéval üldögélve. Elnézem én, hogy milyen szépen játszik, de dühös leszek akkor, amikor azt hiszem, hogy velem akarna játszani, kezdeményezek valamit v. bekapcsolódok abba, amit ő csinál, aztán szépen visszapattint. Elkezd mással játszani, vagy elhúzódik.
Zuzmó, más szakember csajok!! Mi ez??? Mit csinálok rosszul?????

Kép
Kép
share

Share, én ilyen időben az oviban előszedtem mindenféle mozgásos játékot, amit a szobában is lehetett használni.
Ma már lehet kapni nagyon sok jópofa eszközt gyerekeknek, amin kitombolhatják magukat. Pl trambulin, nagy gumilabda, amivel pattogni lehet, kötelek, amire csimpaszkodni leht stb.
De lehet, hogy Máté ezekhez még azért kicsi. No meg az árakat sem ismerem :oops: :oops:
Hát asszem, nem sokat segítettem... :roll:

Persze ebben a helyzetben lehet ám, hogy egyszerűen csak a megnyugató jelenlétedre van szüksége. Egyszerűen csak azt szeretné, hogy a közelében légy. Lehet, hogy ez csak egy ilyen nap.

KépKép
naposoldal

Napcsi! NAgy gumilabda előkerült időközben. :wink: Lehet, óvónő veszett el bennem?
Máté amúgy mindig ezt csinálja, ha itthon vagyunk. :shock: Bármennyit legyek is vele, ha másba kezdek jön, és rángatja a nadrágomat. Kb. már mindent lelkiismeretfurdalással és idegeskedve csinálok (általában el is rontom) vagy nem csinálok semmit, és akkor attól vagyok ki. :evil:

Kép
Kép
share

Gép is most azért megy, hogy zenét hallgassunk. Azt szereti, és kisebb korában zenehallgatás közben jól elvolt.

Kép
Kép
share

Hát Share, eljön még az idő, mikor visszasírod még ezt az időszakot, mikor rángatta a nadrágod szélét :wink:
Különben van egy olyan érzésem, hogy mi is hasonló cipőben fogunk járni, mert Nóri is nagyon igényli, hogy mellette legyek, mikor játszik.
Sokszor nem elég az sem, ha csak lát. Mellette kell lennem.
De sebaj :wink:
Persze most még "könnyű", mert van egy hosszabb alvása délután, amikor pótolni tudom a háztarási munkát. De később, nem tudom...Majd alakul.

KépKép
naposoldal

Fiona

ez a nyáladzás mindenkinek van,sztem sem feltétlenül fog.Én is rögtön azt hittem de már nem vagyok biztos :roll:

Share

van két jóval fiatalabb kishúgom,az egyiknek volt egy ilyen korszaka,hogy mindig ott kellett ülnöm,ki sem mehettem a szobából de egyedül játszott.Tök uncsi volt.Aztán elmúlt. :D

Napcsi,Chesti

egyetértek,legyen hamar a következő tali mert megszakad a szívem :(

Chesti

én sem értem,pont mint Share.... :oops: :oops:

Bibarkám

most lett végre net :twisted:

Kriszta

nagyon édes a kép :D :D :D

Kép
lukrécia

Lányok, és akkor 10 órától gyülekező, ugye?

Kép

vicuska2007

Share hát lekötni egy gyereket, ez megint olyan dolgo minden baba más, mindegyiket más köti le. Nikit múltkor azzal kötöttem le, h beraktam egy Norbis dvd-t és együtt tornáztunk. :) Rajztábla, azt imádja, de lehet tényleg csak a közelségedre van szüksége, mert megint front van. :roll:
De pl amikor hisztis vagy nálatok ha együtt akarsz játszani vele próbáltad már azt hogy ülsz mellette, és elkezdesz játszani valamivel amit hangosan kommentálsz? Nekem ez mindig bejön, azonal partner lesz. :)

TKriszti gyönyörűen kivehető a kis névrokonom. :) Csókos kis szája van. :)

Nikinek volt UH-ja :) Ha bennem lenne 8mm-s tüsző az nem lenne meglepő hír nem? :shock: Nikiben van ez a fura.

Na futok is, játszom egyet a csajszival. :)

chesti

Sziasztok csajszikák.Még mindig hőemelkedése van a drágámnak. Ma voltunk tanácsadáson. Tudjátok ma kapta volna a háromhónapos szurit de mondtam a doktornéninek a höemelkedést.Ekkor megmértük a lázát akkor volt 38. Végbélbe lett mérve. Ugyhogy nem kaptuk meg a szurit. a doktornéni megvizsgálta és nem talált nála semmit. Semmi különös tünete nincsen talán annyi hogy kicsit nyügős.. Elküldött minket a laborba vittünk pisit és megszurták az ujjacskáját.

Jaj istenem annyira sirt a kincsem :cry: :cry: ugy de ugy sajnáltam!!! 5 ora körül elmentem a doktornénihez ö átkérdezett a laborba az eredményekért és ugynézki minden jo. Hála istennek!!!!! De akkor mi lehet a baja szerintetek?????? Vettem a gyogyszertárba panadol szirupo hátha feljebb megy a láza.

Képzeljétek 6.8o kg és 63 cm. :shock: :lol: Igazi manöken éretek nem??? :roll: :lol:
És képzeljétek adhatok neki narancs meg almalevet és egy kétkanál almát is.
Majd holnap megkostoljuk már alig várom mit szol hozzá. most megyek mert fürdünk. később jövök
puszika

Kép
fiona66

Napcsi,
nehéz pillanatokban én is igyekszem azzal nyugtatni magam, hogy később majd visszasírom még a nadrágrángatást.
Nem riogatásként, de Máté kisebbnek is ilyen volt. 3 hónapos koráig szinte csak kézben és kendőben/kenguruban volt el. Babakocsi se kellett. Aztán jött a pihenőfotel, majd a nagy áttörést a mozgás felfedezése hozta. Volt pár nyugis hónap, és úgy 1 hónapja, de főként a betegsége óta van ez a helyzet. Kezdek kipurcanni, mert 11 kg körül jár már, és állanódan felkéri magát, onnan mutogat, h mi kell neki, megnézzük, stb... aztán leteszem, pár percig elvan, és jön újra, h vegyem fel. Aranyos amúgy, mert látszik, h tényleg érdeklik a dolgok, de borzasztóan fárasztó. A mosogatást is azért találtam ki, h akkor majd nem rángat közben. Bejött, de utána a romeltakarítás és az átöltözés elrontotta a bulit.

Chesti,
[quote]N írta:ikinek volt UH-ja Smile Ha bennem lenne 8mm-s tüsző az nem lenne meglepő hír nem? Shocked Nikiben van ez a fura.

És mi köze mindehhez az anyatejhez? :shock: Ne haragudj! :roll: Kicsit ki van az agyam. Nálad talán annyiból lenne meglepő a számodra, h a szopit még nemrég hagytátok abba, és azt gondoltad, h nincs rendes peteérés, és meglepett a 8mm-es tüsző. Akkor ez a tüsző Niki petefészkében van?

Köszönöm az ötleteket! Közös tornára már én is gondoltam.
Rajztáblázás egyelőre ejtve, minden héten előveszem, de a zsírkrétát még mindig inkább eszi, mint használja, a ceruzákkal pedig türelmetlenkedik, nem köti le.
Igen, azt már tapasztaltam, h ha mi kezdünk el valamivel játszani, akkor azonnal ott terem!

Fiona,
ebben az időben-évszakban bármilyen kis fertőzést összeszedhet, ami vezethez hőemelkedéshez. Ne aggódj! Ha igazán baj van, akkor nagy a lázuk a babáknak - legalábbis én úgy tudom, ill. nagy láz is jelezhet banális fertőzést. Nekik még kezdő az immunrendszerük.
Vérvétel pedig Bence érdekét szolgálja. Tessék erős anyukaként viselni. :wink: :?
Lukinak igaza van abban, h a nyálzás nem jelent feltétlenül fogzást is. Máté 2-3 hónapos korában kezdte, és 9 hónapos elmúlt, amikor kijött az első foga. Közben voltak szárazabb időszakok. Valaki írta, h a beinduló emésztés is okozhatja.

Luki,
köszi a biztatást. :lol:
Falatka hogy van a hintával? Nem lehet, ha magasság nem tetszik neki? Vagyis ez így hülyeség, mert elvileg ők még azt nem érzékelik, inkább arra gondoltam, h az a perspektíva ahogyan a hintából lát nem jön be neki. Írd le, hogyan szoktátok használni, hátha kiokoskodjuk mi lehet a gond.
Vannak hülye és érthetetlen dolgaik a babáknak, amik tényleg elmúlnak, és soha nem jövünk rá mi lehet a háttérben.
Máté mániája mostanában, ha polcon felültetett plüss állatokat lefekteti, mintha zavarná, h azok állnak. Zenélő-táncoló kutyáját az első perctől kezdve fektetve szerette használni. Elég morbid, ahogy a lábát rángató kutya vonaglik a földön és közben énekel. :shock:

Jó éjt!

Kép
Kép
share

Hello csajok!

Végre itt vok újra, remélem emlékeztek még rám, mert nekem nagyon hiányoztatok!!!És most leszek is a héten, mert ugye még mindig kölcsönlaptop.... gépemnek az alaplapja is elszállt, így már nem lenne gazdaságos megcsináltatni, majd vszünk valami újabb használtat és a kettőböl lesz majd 1, de most erre sincs pénz.

Szóval nálunk az van hogy megyek dolgozni jövő hónaptól.
Ugye itt nálunk nagyon kevés a munkalehetőség, ami irodai meg nyugis az meg pláne. Szóval ha a szakmámba szerettem volna elhelyezkedni gyes után akkor ismét bumlizhattam volna Siófokra nap mint nap ami azt jelenti hogy reggel 6kor el este 6kor haza vagy itt helyben szalagmunka 3 műszakban. És a lhetőség akkor jön amikor az ember nem számít rá.
Voltam én itt a helyi Áfész irodánál (itt csak kihalni vagy nyugdíjba menni szoktak)állásintrjún már régebben, de hiába feleltem volna meg nekik, ugye ez kis város tudtak a lombikról és túl macerás lettem volna nekik, így nem engem választottak. És most szóltak hogy elköltözik egy kollegina és rám gondoltak. A munkaidő 1/2 8tól 4, túlóra nincs, a füzi tök jó (a kezdőfüzi is több mint amit Siófokon kaptam valaha is), plusz ugye kapnám a gyest is mellette, egy csomó plusz juttatás..... de hát a Réka .... Komolyan mondom csajok, álmatlan éjszakáim voltak, hogy hogyan döntsek. Olyan kicsi még, a szívem szakadt bele, ha arra gondoltam hogy nem lehetek mellette, azt éreztem hogy mekkora egy szemét vagyok hogy egy csomót küzdöttem érte, és most meg cserben hagyom.
Ám ha a távoli jövőt nézem, én viszem reggel, én megyek érte, 4 óra után együtt leszünk és akkor nem érdekel semmi, csak ő lesz próbáljuk bepótolni ami napközben elmaradt, hétvégék szabadok, sajnos az anyagiak sem elhanyagolható tényező, szóval pro és kontra rengeteg dolgot lehetne felsorolni. Napokig cívódtam, bőgtem, bölcsivel tárgyaltam (isteni jel, hogy éppen visszamondtak egy gyereket, és így lett hely?) de sajna a bölcsiben nincs más ilyen pici, csak ő, meg hát szeptemberig ott vannak azok is akik mennek az oviba, lelki szemeim előtt megjelent ahogy az én kis csöppöm üldögél a szőnyegen -ugye menni még nem tud- a többi meg ráesik,meg belerúgnak, meg minden szörnyűség, és egy egész éjszakai bőgés után azon voltam hogy nemet mondok.
De aztán a gyerekfelügyelet megoldódott, a húgom leadta a szakdogát, gyakorlatilag végzett, május elején hazajön a fősuliról, és vállalta a csajszit szeptemberig, illetve ha nem talál állást akkor tovább is. Azért szeptemberben már majdnem másfél éves lesz, addigra stabilan fog menni, elmennek a nagyok az oviba jönnek a kétéveskék, az azért már jobb lesz és akkor megpróbáljuk a bölcsit. Anyu meg 1ig dolgozik, utána majd elhozza a böliből hozzá, úgyhogy csak mondjuk 2ig lesz bölibe, 2-4ig a mamával, 4kor meg rongyolok érte ezerrel.
De közbe lett egy idősebb ismerős néni is aki vállalná, szal ha minden kötél szakad, akkor ő is vigyázna rá.
Szóval így mondtam igent végül.

A kis házikónk meg megoldódott, ha minden igaz holnap már teljesen a miénk lesz.

Bocsánat, hogy önző módon ennyit írtam most magunkról.Most megpróbálok volv-ni és újra képbe kerülni.

És van egy rossz hírem: Nem tudunk menni talira. Már ég a fejem, hogy annyiszor ígértem és most tutira mondtam, de egyedül nem merek elindulni tömegközlekedési eszközzel. Nagyon hosszú az út, és őneki egy délutános kiruccanás is felborítja a napját, vonattal meg egy egész nap elmenne az utazással. A kocsinknak meg lejárt a műszakija, de most erre sem futja. Az a helyzet, hogy a házon volt végrehajtás, amit az eladók nem tudtak kifizetni, és ha mi nem fizetjük ki, akkor elakadt volna a hitelkérelmünk, mert ugye nem tehermentes. Az általunk adott előleg meg csak arra volt elég, hogy kifizessék a peres féltesót. Szóval most ezért cumizunk, de talán a héten utalják a pénzt és akkor visszakapjuk a beleölt összegeket. Szóval nagyon sajnálom hogy most sem jött össze.

Most visszaolvasok, kivel mi van. Bocsánat hogy hosszú voltam.

Sok puszi mindenkinek!

lanett

Na itt vagyok megint.
Megnéztem a Grace klinikát. Picurkám alszik mint a tök.

Sharon, Bibar!!!!

Ti adtok már a picurkáknak valamit a tejcsi mellé????

Nagyon kiváncsi vagyok mit fog holnap szolni az almához???
Csak azt nem tudom hogy valamelyik kaja helyett adjam???
Mi ugy eszunk kb hogy reggel fél 6 utána 9,12,3,6,és este 9.
Ma mi is be voltunk zárva ebben a szar időben. Mindig 3 után szoktunk menni a bence babával sétálni hát ez most kimaradt.
Hiányzott is neki egész délután nyüglődött.
Elég nehéz lefoglalni ha nem alszik.

alig várom már hogy egy picit nagyobb legyen és le tudjam kötni a figyelmét.
Meg azt is ngyon várom már hogy séta előtt ne keljen félórát öltöztetni. De ez a tavasz csak nem akar megérkezni!

Na jolvan elteszem magam holnapra. Kivánok mindenkinek szép álmokat és holnapra esőmentes napot. ÚÚÚÚÚtálom az esőt!!!

Puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

Fiona
én még nem adtam,de még pár hét és kezdem.azt mondták hogy elöször a tejci elött kináljam majd meg őt almalével,egy pár napig,aztán jöhet a következö.még nagyon nem olvastam utánna :oops: :oops: örülök hogy rendben van a picúr eredménye :wink:

Lanett
nem csoda hogy álmatlan éjszakáid voltak :oops: örülök hogy tud vigyázni a tesód a picire,mert azért ő még tényleg nagyon kicsi a bölcsihez :oops: :oops: de persze megértem,sajnos a pénz és a munkalehetőség nagy úr ebben a szar világban ami most van :evil: :P :P képet kérünk :P

Lukikám
holnap hivjál :P :P voltam fodrásznál és kozmetikusnál,már nem vagyok Kiszel Tünci :P :P Olivér nagyon sirt anyuékkal este,szivem megszakadt mikor hazatelefonáltam és hallottam :cry: :cry: aztán mondtam nekik hogy adjanak egy kis tápot neki és akkor megnyugodott,de akkor már fél órája sirt nagyon :cry: :cry: :cry: soha nem fogok délután elmenni,ezt megfogadtam,az a legrosszabb idöszaka és még nem is vagyok itthon :oops: :oops:

Chesti
iggggennnn,majd kiszámolom mikor nem dolgozik az uram,és legyen taliiii :wink: :wink: :wink:

na megyek mert jön a barinőm és megyünk vásárolgatni,megint anyuékra hagyom/van is lelkifurim a tegnap miatt de ezt már nem tudtam lemondani/de ilyenkor jó fej a bébi és alszik majd a babkocsiban remélem :oops: :oops: :oops:

bibar

Ha szopi előtt kínáljátok a gyümölcsöt, akkor az = ELVÁLASZTÁS

Ha szopi után, miután a baba már belakmározott annyi tejcsit, amennyi kellet neki v. amennyi volt, akkor az = HOZZÁTÁPLÁLÁS

Mi az utóbbit alkalmaztuk.

Lanett,
akkor azért jól alakulnak a dolgok! Ha tényleg a család tud rá vigyázni, ne hagyd ki a lehetőséget. Manapság nem kapkodnak az ember után a munkáltatók.

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Szerintetek hogy tanítsam meg Zsófinak, hogy hogyan kell egyedül elaludni? Napközben mindig hihetetlen ordítás van, ha leteszem, pedig látszik rajta hogy fáradt. Próbálom nyugtatni (anélkül hogy felvenném), énekelek, simogatom, cumit adok neki, de nem hat. Viszont amint felveszem, és a hasamra teszem, szinte rögtön bealszik...
Van valami jó ötletetek?

Ja, és miután elaludt rajtam, és megpróbálom letenni a kiságyba, azonnal felébred, és kezdődik minden az elejéről... :shock:

Mamm

Kép

Kép
mamm

Bibarkám

szép napot nektek mára :D irigy-birigy..... :lol: :lol: :lol: én is vásárolgatni akaroooook :lol: :lol:

Share

ha szopi után adom az ételt akkor hogy váltódik ki az az étkezés egy idő után?Én május 1-től kezdem... :roll:
Háááát a hintát minden nap használjuk egy kicsit.(már letakartam egy pelussal ha el kell adni jó állapotban legyen :cry: :( )kb 10 percet bír max.
Először odamegyünk,bekapcsolom a körforgót meg a zenét,nézegetjük,aztán szép lassan beleülünk.Automatában nem is hintázunk,én lökdösöm és ott ülök vele :P Aztán ha jobb kedvű,néha felpillant a körforgóra,bár annyira nem érdekli.Aztán jön a fészkelődés és nyűglődés :roll:

Lanett

jó hogy újra jelentkeztél :D Nehéz döntés lehetett ez a meló dolog.

Fióna

úgy tudom délelőtt kell kezdeni egy kanál almával,aztán emelni az adagot és egy idő után délben bekapcsolódik a főzi.Még nem tapasztalatból..... :wink: :roll:

Kép
lukrécia

Mamm:
A helyzet nálunk ugyanaz, így séta egész nap. :?
Csak az esti evés után alszik el a kiságyában. (gondolom addigra teljesen kifárad).
Sajnos nálunk sem alszik el napközben egyedül, csak kézben, de ha lerakjuk max. 15-20 perc és felkel, de van hogy egyből kipattan az álom a szeméből.
Mi is tanácstalanok vagyunk.
Ma megint baromi nyűgös. Szép napunk lesz. :(
Vendég

A hisztisről azért dobok egy képet. :D
Kép
Vendég

Ballagyo,
Remélem minden rendben lesz Somával a kivizsgálásokon!

Mamm,
Gyönyörű a szüléstörid, nagyon meghatott! :wink:

Fiona,
Szerintem se aggódj még túlságosan, még változhatnak a lányod érzései, fiatal még! :D

Kriszta,
Milyen jól kivehető Eszter arcocskája! Szép! :D

Chesti,
Hol találták Nikinél a cisztát? Amúgy örülök, hogy rendben van!

Lanett,
Ez tutira nehéz döntés volt! :roll: Tényleg pici még Réka, de ha jött ez a jó lehetőség, és ráadásul egy családtag tud rá vigyázni kezdetben, akkor próbáljátok meg!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Share Niki anyatejjel hormont is kapott tőlem, igy a tüsző érthető volt, de már 4 hónapja nincs tej.

Lanett sajnálom h nem tudtok jönni. :( Szerintem is jól döntöttél h elfogadtad az állást ilyen körülmények között. A pénz sajnos nagy Úr.

Mamm én úgy altattam Nikit h az ágyunkon ahol érezte az illatunkat, cici, és beájult. Én úgy gondolom, és annak voltam híve, hogy nem hagyom egyedül sírni a majd megtanulja dumával. Ha viszont mellett vagy, és énekelgetsz neki, vagy mesélsz az teljesen más. Ez nagyon nehéz, nyugodtnak maradni miközben Te mormogsz Ő meg üvölt bele a fejedbe, de idővel kevesebb lesz a sírás, és ez egy megszokott kis rituálé lesz amit várni fog, és Te is. :) Meghozza a gyümölcsét.
Ezután jött az amikor már lemászott az ágyról, h kiságyba fektettem, Én meg mellé a földre. Ez is nem tetszéssel indult, aztán megszokott lett, és most már egyedül alszik. Én azt mondom most nincs más dolgunk mint hogy rá figyeljünk, és vele legyünk, bármiylen nehéz is néha :)
Úgyanis senki nem mondta h sétagalopp az anyaság, és szerintem mindenki tudta h totálisan megváltozik az élete egy v. két babával.

Fiona h van Bence? Jöttök talira?

Na megyek, utálom, h megint orkánszél van, és nem tudunk kimenni. :(

chesti

Ja és Share, mágneses rajztáblára gondoltam. :)
chesti

Sziasztok!

Lanett! Szerintem is jól döntöttél, ne őröld magad. Sajnos ilyen világot élünk, muszáj kapni a lehetőség után, még ha nehéz is.

Mamm!
Nálunk annak idején az működött, hogy odaültem az ágya mellé és dudorásztam, símogattam. Illetve van egy plüss zenélő egér, amit fel lehet kötni az ágyra és azt hallgatta és elaludt. Este szopizás közben ájult el. Olyan 7 hónapos lehetett amikor egyszer csak egyik napról a másikra nem aludt el közben, hanem még játszani kellett vele egy kicsit, de azután nyugodtan letehettük és kijöhettünk a szobájából nem kellet ottmaradni megvárni míg elalszik és ez azóta is így van a délőtti, délutáni és esti alvásnál is. Szerintem mindegyiküknek megvan a maga tempója, hogy mikor áll készen az egyedül elalvásra. kísérletezni kell aztán majdcsak bejön valami :) Kitartás. Kezdetnek talán a saját ágyatokban is altathatnád napközben, úgy, hogy odafekszel mellé. Még elég kicsi ahhoz, hogy ne tudjon leesni így otthagyhatod, ha körberaktad párnával. Aztán ha ezt elfogadta, jöhet a saját ágya.

Tali!
NAgyon közel a szombat, végre, már nagyon várjuk. Valszeg apa nem jön, még én sem tudom mikor érünk oda, mert a csajszi még déllőtt alszik 10-12-ig, de lehet, megpróbálom kicsit átszervezni a dolgokat. HA gyereket lát úgyse jut eszébe az alvás :lol: .
Múltkor beszáltük, hogy jó lenne zene, én tudok vinni egy kis cd lejátszót, úgyhogy hozzatok nyugodtan lemezt.
Ha minden igaz műanyag tányért és poharat is tudok vinni.
Ja, nyári tali szuper lenne, de azt tartsuk valakinek a házánál. ÉN mondanám, hogy nálunk, de a hegyhez nem szokott felnőtteknek és gyerekeknek nem biztos hogy ideális lenne, ettől függetlenül nálunk biztos, hogy lehet.

NA most röviden ennyi, délután mamázunk holnap meg megyek dokihoz. remélem mindent rendben talál, egyre fáradtabb vagyok és néha szúr itt-ott, és ráadásul Kristóf néha fájdalmasakat nyújtózkodik. Mármint nekem fájdalmas.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Jelentkezem megint gyorsban!!!!!!
Bocsánat,hogy nem reagálok senkire,de egyedül vagyok és szar az idő!Frontosak a kölkeim!

Visszamentünk a dokihoz Balu fülével és még egy kicsit gyulladt,de már jobb a helyzet!Péntekig Augmentin+orrcsepp!
ÉS NEM AZ ÚSZÁSTÓL LETT KÖZÉPFÜL-GYUSZIJA!!!!!!!
Két hét múlva mehetünk megint úszni!
Az étvágya csapni való és Dórám szolidarít vele,mert tegnap csak 350ml tápszert evett.Kis főzelék meg gyümölcs befigyelt ugyan,de ez semmi nem volt!

Én két kaja között adom a gyümölcsöt és a főzeléket,mert azzal sakkozom ki az esti fürdést és lefekvést!Két nap alatt benyomnak egy nagy üveges HIPP gyümölcsös cuccot!Ha nem vagyok elég gyors Balunak,mert Dórival együtt eszik,akkor sikít!
Reszelt almától az enyémek megakartak fulladni,öklendeztek!Erre jött Hipp apó és azt eszik,mint atom.Most már a Hipp-be teszem a reszelt almát és így szoktatom őket a darabos kajcsihoz!

Nem alvós sírós gyerekemet én a hordozójában altatom el,úgy hogy lóbálom.Mondjuk jó kis izomerősítő.No meg a levegő csodákra képes.cumi a szájába és pelus elé,úgy hogy az orra kinn legyen.A pelust közben markolásszák és az megnyugtatja őket.Ezt a pelusos rongyizást két hónapos korukban vezettem be!Esti alvás az így történik háton,hogy cumi és közben pelus morzsolgatás.Ne tojjatok be a gyerek nem tud befulladni,mert már van annyi esze,hogy kiemelje a fejét!Doki néni mondta!

Most ez a legújabb,ha valami felidegesíti a drágámat ,akkor sikít egy hangosat!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Benszi:
Beszarás ez a két gyerek. Édesek nagyon. Különösen a bírkózos kép tetszik. :D :D :D
Vendég

Benszi

szuperek a képek :lol:
Annyira édesek!!!A fiad pont olyan mint Te a lányod meg tiszta apja!Tök vicces :lol:
Úgy várom már hogy Falatkám is szopizza a kis ujját,olyan édes! :P

Chesti

itt Óváron is brutál aszél,úgy hiányzik a kis sétánk :)
Sajnálom hogy nem látom Lencsit szombaton.Csinálsz majd megint klippet??? :)

Csajok

most hogy ennyit írtok a hozzátápiról,kezd megjönni a kedvem,olyan izgi..... :roll:
Pedig azért kicsit vérzik is a szívem.... :oops:

Bibarkám

holnap részletes beszámolót kérek hogy miket vettééééél..... :D

Puszi mindenkinek :P

Kép
lukrécia

Benszikém
megzabálom őket :P :P :P :P :P :P gyönyörüek :P puszika

Zuzmó
jó ötlet hogy háznál legyen,megmásszuk azt a hegyet :lol: :lol: :lol:

Lukikám
isteni napom volt :P Olivér ma egy angyal,egész nap mosolyog,aludt 3 órát 10-13ig,megzabálom olyan jó fej,most meg játszik a járókában,mintagyerek :P :P :P

Mamm
nem tudok hozzászólni,Olivér babakocsiban alszik napközben,este meg szó nélkül a kis ágyikójában :wink: :wink:

bibar

Bibarci

egyszerre...... :wink: :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!
Szombaton tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó végre itt van!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma voltunk bölcsi nyíltnapon. Krisztike úgy belevetette magát a bölcsődei életbe, hogy nem nagyon akart velem eljönni a beiratkozást intézni. Így ott maradt a csoportban 30 percre. Nem nagyon keresett. Sőt nagyon élvezte. Már máskor is észrevettem, de itt most megint beigazolódott, hogy imádja a nagyobb gyerekeket. A nyomukban van, nézi mit csinálnak.
Hát elég elkeserítő azért, hogy ennyire kevés bölcsi van. Megy ezerrel a harc a helyért. Mivel sem a lakhelyem, sem a munkahelyem szerinti bölcsi nem tudja garantálni, hogy bekerülünk ezért mind a két helyre beadtuk a jelentkezést. A munkahelyi bölcsiben júniusban egy bizottság fog dönteni, hoyg mehetünk-e és már januárban jelentkeztünk. Kicsit vicces! Az igazság az, hoyg ide szeretnénk bekerülni, mivel a százhalombattai bölcsibe ½ 5-ig el kell hozni a gyerkőcöt. A mai világban ki ér oda munka után ½ 5-ig? Én nem értem! Ha csak ide tudunk beiratkozni, akkor egy babysintért fel kell bérelni, hoyg menjen érte el. Mivel Battán csak Boti 87 éves nagyija és nagynénje - akinek nincs gyereke és nem nagyon szeretne felelősséget vállalni, ami érthető - lakik, így rájuk nem nagyon számíthatunk mindennap. Szóval munkahelyi mellett döntöttünk, ami a melóhelytől 100 méter van. Igaz így szegénykém utazni fog velem napi 2X 30 percet, de legalább ezt az időt is együtt töltjük, az én nyakamba fog ugrani, nekem meséli el először milyen napja volt, és ha van valami már ott is vagyok érte és nem kell 30 percet izgulnom az autóban. Amúgy is, ha a százhalombattaiba menne is korán kellene felkelnie, hogy én beérjek időre a melóba. Szóval drukkoljatok, hoyg összejöjjön! Ami durva, hogy mivel januári születésűek vagyunk és az év szeptembertől kezdődik nem tudják garantálni, hoyg lesz hely. Hiszen szeptembertől nem tarthat fenn egy helyet januárig arra hivatkozva, hoyg majd mi jövünk. Szóval a mi helyünkre is felvesznek már szeptemberben valakit. Így mindenhol majd csak később fog kiderül, hoyg mikor tudunk pontosan kezdeni. Na, ennyit a bölcsi témáról. Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett. Jaj még annyit, hogy 12 gyerekre jut 2 gondozó ill. amikor összenyitnak 2 csoportot, akkor 24 gyerekre jut 4. Kicsit nehéz ill. meg kell emészteni - legalábbis nekem - hoyg vadidegenekre kell bízni a szememfényét, de hát ez az élet rendje…

Chesti
Örülök, hoyg a leletek negatívok. De nem hiszem el, hoyg már megint van valami! Ilyet még nem is hallottam! Nagyon szorítok és tudom, hogy Lencsikével minden rendben lesz a kontrollon!!!!!!!!!!!!

Napcsi
Nóri nagyon édi a virággal! De kedvencem a zokni nélküli!

Jucicuki
Nagyon jól hajtod a kocsit! Jók vagytok nagyon! Remélem jól sikerült a pihi, majd mesélj.

Ballagyo
Mennek a drukkok a kivizsgálás maratonhoz! Jelentkezz!

Kriszta
Gratulálok Eszterkéhez! Nagyon szép pofikája van!

Zsókuci
Örülök, hoyg meg van a probléma forrása. A műtétnek már nem annyira, de Te erős nőci vagy és ezt is megcsinálod és végre vége lesz!!! Nekem ciszta műtétem volt, 4 öltésem volt. Nem esik jól az emberlányának, de azért nem olyan vészes. Ami nagyon rossz, hoyg pár napig nem fogsz tudni nevetni, mert az nagyon fog fájni. De persze mindig ilyenkor fut bele az ember nevetni való dolgokba és mindenki ilyekor olyan vicces!

Fiona
Szép a családod! A lánykád nem semmi, milyen dögös! Remélem Bence hoyg van?????

Estrella
Krisztike már nagylány, de ebben az esős, szeles és frontokkal teli napokban nagyon hisztike ő is! Semmi nem jó neki… Kitartás!!! Amúgy nagyon ügyi Zsófibaba, ahogy emeli a fejecskéjét!

Share
Én is öltöztetem, amióta nem csak szemlélő is vagyunk a játszóterezésnek. Édesek a mosogatós képek! Látom Máté is benne van mindenbe!
Nálatok nincs a közelben babaklub vagy valami hasonló? Mi oda járunk ilyen rossz időbe. Ma is megyünk. Vagy rokon, barát látogatóba menni, ott új környezet, új felfedezni való dolgok vannak.

Sharon
Lánykád nagyon ügyi!!! Kriszti is ilyen korán már ügyeskedett.

Bibar
Midenek eljön a maga ideje! Nyugi! Tudod, hogy minden babó más utat jár be a mozgás terén! Amúgy Olivér zabálnivaló!

Gica
Jó hallani felőletek! Gyere gyakrabban és képeket kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamm
Nagyon szép a szüléstörid!

Vicuska
1-1 nasi és ücsi. Szerintem sem kell túlzásokba esni. Szerintem hozz pokrócot vagy pelust, arra teheted Ramit.

Lanett
Hát jó nehéz szülés lehetett! De szerintem is jól döntöttél! Sajna a munkahely és a pénz nagyon számít a mai világban… Képeket nem tudnál felrakni Rékababáról?

Zuzmó
Gyertek, mindegy hányra érkeztek!!!!!!!!!!!!

Benszi
További gyógypuszik mennek Balunak! Én is csak azt tudom írni, hoyg beszarás milyen édes ez a két gyerek! Nekem is a birkózós tetszik a legjobban!

Puszi mindenkinek!
Majd még jövök az alvós témával és képeket is dobok.

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Volt valami a levegőben, Rami elaludt 21 órakor, ébredt 23 órakor, 2-kor, 5-kor és 8-kor véglegesen. Minden ébredéskor csak a szopizás segített. Mellem lassan a térdemet verdesi. Ma is elég nyügi de a fogacska végre látható lett. :D

Benszi, nagyon cukik az ikrek!

Kép

vicuska2007

Puszi Apának
Kép

Puszi Anyának
Kép

Virágoskertem
Kép

Kép

Kép

Kép
motné

Bibar:
De jó neked, Te voltál fodrásznál meg kozmetikusnál....hát én nem tudom mikor jutok el oda, de már nagyon ősemberes vagyok. :shock:
Szuper ügyes baba Oli, hogy így elvan.

Vicuska:
Szerencsére a mi éjszakánk az jó volt, nálunk a nappalok a gázosak.
Nálunk meg 6 órát aludt egyhuzamban éjjel. Mindenesetre ez a sok szél, eső, hideg-meleg, biztos nem tesz jót a babáknak. Nekem mondjuk csak akkor fáj a fejem amikor itthon vagyok sokáig a lakásban.

Motné:
Köszönjük a fejemelgetős dicséretet Dórababa nevében is. Zsófibaba Mamm kislánya, de biztos ő is nagyon ügyes. :D

Lukrécia:
Mi is már nagyon várjuk a hozzátápit. A 4. hónaptól már szeretnénk kipróbálni.
Vendég

Mot Család:
Annyira édes Krisztina, és nagyon szép helyen készültek ezek a fotók? Hol vannak ilyen gyönyörű tulipánok?
Vendég

Drága Estrella, köszönjük a bókokat!
Százhalombattán lakunk és tavasszal az egész város virágba borul, különösen szép a város főtere. :D Szóval a képek itt készültek.

Kép

Kép
motné

Motné
nagyon édes a manó és nagyon jók lettek a képek :lol: :lol: tényleg szép helyen voltatok :wink:

én is dobok képetma csináltam :P Kép kis teknőcöm:))))) Kép finom:)))))))

bibar

Bibarkám :D

tiszta anyja lett ez a kis szépség :D

Estrella

Miért kezded el a hozzátápit 4 hónaposan ha van elég tejcid?Nem kritika csak érdeklődés. 8)
Amúgy az én kincsemre sem lehetett 2 napig ráismerni,tuti a front.Most meg dél óta alszik,csak néha kéri a cumit :P drága szívem.Ez tuti az idő. :roll: Mostanában ilyet mi nem csinálunk :D
Na,fel is ébredt,majd még jövök.....

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?