Napcsi,
nehéz pillanatokban én is igyekszem azzal nyugtatni magam, hogy később majd visszasírom még a nadrágrángatást.
Nem riogatásként, de Máté kisebbnek is ilyen volt. 3 hónapos koráig szinte csak kézben és kendőben/kenguruban volt el. Babakocsi se kellett. Aztán jött a pihenőfotel, majd a nagy áttörést a mozgás felfedezése hozta. Volt pár nyugis hónap, és úgy 1 hónapja, de főként a betegsége óta van ez a helyzet. Kezdek kipurcanni, mert 11 kg körül jár már, és állanódan felkéri magát, onnan mutogat, h mi kell neki, megnézzük, stb... aztán leteszem, pár percig elvan, és jön újra, h vegyem fel. Aranyos amúgy, mert látszik, h tényleg érdeklik a dolgok, de borzasztóan fárasztó. A mosogatást is azért találtam ki, h akkor majd nem rángat közben. Bejött, de utána a romeltakarítás és az átöltözés elrontotta a bulit.
Chesti,
[quote]N írta:ikinek volt UH-ja Smile Ha bennem lenne 8mm-s tüsző az nem lenne meglepő hír nem? Shocked Nikiben van ez a fura.
És mi köze mindehhez az anyatejhez?
Ne haragudj!
Kicsit ki van az agyam. Nálad talán annyiból lenne meglepő a számodra, h a szopit még nemrég hagytátok abba, és azt gondoltad, h nincs rendes peteérés, és meglepett a 8mm-es tüsző. Akkor ez a tüsző Niki petefészkében van?
Köszönöm az ötleteket! Közös tornára már én is gondoltam.
Rajztáblázás egyelőre ejtve, minden héten előveszem, de a zsírkrétát még mindig inkább eszi, mint használja, a ceruzákkal pedig türelmetlenkedik, nem köti le.
Igen, azt már tapasztaltam, h ha mi kezdünk el valamivel játszani, akkor azonnal ott terem!
Fiona,
ebben az időben-évszakban bármilyen kis fertőzést összeszedhet, ami vezethez hőemelkedéshez. Ne aggódj! Ha igazán baj van, akkor nagy a lázuk a babáknak - legalábbis én úgy tudom, ill. nagy láz is jelezhet banális fertőzést. Nekik még kezdő az immunrendszerük.
Vérvétel pedig Bence érdekét szolgálja. Tessék erős anyukaként viselni.
Lukinak igaza van abban, h a nyálzás nem jelent feltétlenül fogzást is. Máté 2-3 hónapos korában kezdte, és 9 hónapos elmúlt, amikor kijött az első foga. Közben voltak szárazabb időszakok. Valaki írta, h a beinduló emésztés is okozhatja.
Luki,
köszi a biztatást.
Falatka hogy van a hintával? Nem lehet, ha magasság nem tetszik neki? Vagyis ez így hülyeség, mert elvileg ők még azt nem érzékelik, inkább arra gondoltam, h az a perspektíva ahogyan a hintából lát nem jön be neki. Írd le, hogyan szoktátok használni, hátha kiokoskodjuk mi lehet a gond.
Vannak hülye és érthetetlen dolgaik a babáknak, amik tényleg elmúlnak, és soha nem jövünk rá mi lehet a háttérben.
Máté mániája mostanában, ha polcon felültetett plüss állatokat lefekteti, mintha zavarná, h azok állnak. Zenélő-táncoló kutyáját az első perctől kezdve fektetve szerette használni. Elég morbid, ahogy a lábát rángató kutya vonaglik a földön és közben énekel.
Jó éjt!