sziasztok!
magdolnám! én már kiváltottam a csomit és szó nélkül ideadták, ugyhogy váltsd ki nyugodtan.
3100-as méhszáj, nekem is volt már de nem aggódott érte a doki. igy hát én se. főleg hogy engem nem is igazán visel meg a terhességem, igy néha egy két fájás itt-ott nem aggaszt. meg már betudtam a növésnek, mert mikor néha fáj 1-2 napig max. utána a párom mindig megjegyzi hogy már megint nőttél
meg persze én is látom.
nagyon tündéri kis ruhákat vettetek. nagyon szuperek! főleg a 70 ft-os
én még mindig a hazahozós ruhánkat keresem. azt szeretném szép kékben
eddig kéket nem nagyon vettem. ugyhogy igazán ránkfér egy kék hazahozós ruci
táblázat! nekem van BENCEm. ugyhogy ha azt szly javítanád, megköszönném. más nem változott. ( a szülést a 4-d-n előrébb hozták, de azt ne javítsd mert szerintem sem annyi, meg eddig az összes többi uh, védőnő, doki is a 24-et mondta.)
wera! bnődnek a fájásaihoz sajnos nem tudok mit szólni, de azt én is hallottam hogy akkor görcsöl meg fáj ennyire ha méhen kívüli terhesség
ugy vettem észre, hogy irtatok a receptekhez is, ugyhogy még azt átbujom
hátha lesz valami fini benne.
még irtatok jo sokat, de nem jegyzeteltem és nem emléxem hogy melyiket ki irta
cukorterhelés. én olyat még nem hallottam, hogy egy kismamára "rákényszerítik" hogy ott dekkoljon 2 óra hosszat. annyira szerintem nem torzít az eredmény!!!! ez hülyeség, és nem is lehet egy fenékkel annyi időt végigülni!
nah most rólam töményen
vagyis rólunk.
lakás csilli villi. anyukám jol elfáradt szegény. ugy sajnáltam. meg persze én is, mert nem csak dirigáltam
jah és reggel 7-8-ig wc-n csücsültem, mert rosszul voltam. felkeltem, elkezdtem görcsölni... kínzott-kínzott aztán 1 óra kínszenvdés után jött a megváltás. szerintem a tegnapi nap nagyon betett. ebédre ettem csak tojáslevest meg vacsira egy csirkecombit rizibizivel. estére eléggé bekajáltam, ugyhogy szerintem az viselt meg reggelre.
ne tudjátok meg.. a víz csak ugy vert. tusoltam vagy 2-3 alkalommal reggel! de mig ki nem jött... nem kívánom senkinek se.
aztán elmentünk vásárolni (voltunk 2-3 helyen, meg közben néha ittthon a cuccokkal) mert ki voltak fogyva egy kicsit a készleteim. egyszer alig értünk haza... megint iszkiri volt.
de már jobban vagyok. habár enni ma még csak reggel ettem vajaskenyeret, meg most az előbb haraptam egy fél vajaskenyeret. de ezek hálistennek már bent maradtak.
bocsi hogy hosszu voltam, de nyusziapu még nincs itthon hogy neki panaszkodhassak...
mindenkinek további szép napot!
jah itt is be van borulva. habár esni nem esik, de csunya idő van