Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Kimma!
Ez érdekes...

mivel nálunk a cukorterhelés a 28. héten van, én a jövő héten megyek. Itt tej+ zsemle a menü két vérvétel között. Ezeket pedig nem fogom ott megenni, magammal sem viszem.
Megbeszéltem a védőnővel, hogy közben hazajövök. Semmi kifogása nem volt ellene..... :roll:
Gratulálok a 100 naphoz!!! Én azt gondolom, innen már fogy... :roll: :lol:

Érdekes lenne nálunk is, ha mégis kisfiam születne. :lol: :lol:
Pont ma mondta a férjem is, hogy megvettem a kisszoknyát, és mi van, ha mégis fiú....
De hamar meg is oldotta a kérdést, mert azt mondta, rögtön elmegy és Ő fog bevásárolni nekünk. Nevünk van, apa nevét kapná akkor. Attila lenne.

Engem mindenki azzal bosszant, hogy sajnálnak azért, hogy ismét kislányunk lesz. Nem értik, hogy örülhetek neki. olyan furák az emberek!
Vendég

De hát nem tudom egy enyhe sétától miért félnek???? (max a határérték eseteknél érdekes)
Remélem érthető volt?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:53-kor.
Vendég

Ronix, drukkolok neked!

Kimma, tényleg nem engedtek sehova? Én holnap megyek, akkor bekészülök a helybenmaradásra. Elviszem a gépet itthonról (a férjem nagyon fog neki örülni... :? itt lesz világháló nélkül egész délelőtt), hogy a régóta összegyűjtött nagyobb olvasnivalókkal, amikre sajnálom azt a sok papírt elnyomtatgatni, haladjak valamit. A múltkor a dokihoz is vittem (mert nem kell időpontot kérni, de egy-másfél óra a várakozás), és jó volt egy kicsit elmélyülni a dolgaimban. Itthon mindig van valami, ami miatt nem tudok úgy belefeledkezni.

Köszönöm a bókokat Ottó nevében is :) igazából engem is meglepett a műalkotásával, mert ez az autó már tényleg felismerhető. Az önarcképe meg tényleg olyan színes, mint ő :)

A múltkor, amikor a gyógyszertárban elvettem a pultról egy Patika-magazint, a gyógyszerész adott a pult alól egy Babapatikát. Ha kértek, szerintem adnak, csak nem teszik ki, mert gondolom, nem akarnak akárkinek adni. Ők erre előfizetnek.

A születési sorrendre én is kíváncsi vagyok! Ha úgy alakul, mint Ottónál, akkor mi húzzuk a végsőkig, persze, ha a Kislány is úgy akarja. Ja, már alakul a neve, de amíg ma este nem véglegesítjük, nem akarom kikiabálni :)

Szilvi, inkább a lányka kapjon barna és zöld ruhákat (azokat kiegészítőkkel fel lehet dobni), mint a fiú rózsaszínt :wink:
Mi egy csomó mindent megtartunk Ottóról, legfeljebb a zöld rugihoz nőcis bodyt adok majd a kicsire.

Nekünk sincs fiúnevünk, pedig a kórházban kérni fogják. Emlékszem, hogy fel voltam háborodva, amikor lánynevet is kértek Ottónál a műtét előtt, amikor minden uh fiúnak mutatta...

Kép
Kép
bondi

Nálunk és úgy tudom sok helyen a Patika magazint és a Babapatikát is a pult alol adják, mindenkinek kérésre (nekem a Nagymamim szokott kérni és neki is adnak) Állítólag azért nem teszik ki (ahol nem teszik) mert hogy ne vigyék tucatszámra, meg "gyújtósnak" az emberek. Nekem legalábbis ezt mondták! :D
De ha kérek mindig kapok!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Itt egy tábli! Tuti van, amit még változtatni kell benne! Én is emlékszem, hogy valakinek Bencéje lesz, de már nem tudom kinek. Meg valakinek még tuti változott az életkora is. Szóljatok! Kijavítom! De vissazkeresni nincs erőm.

Kép
szly27

Még egy, aztán eldugulok...

Újabb fészekrakós élményem, bár ezt nem én fogom csinálni. Ma voltak nálunk tesómék, és a sógorom, aki bútorkészítő, felmérte a terepet. nemsokára lesz szupi kis előszoba- és cipősszekrényünk, meg fürdőszobaszekrényünk beépített szennyestartóval :D

Kép
Kép
bondi

Szly, köszi!! :) :) :)

Egy csomóan eltűntek! Remélem nincs baj, csak nem érnek rá. :cry:

Kép
Kép
patr

szly: beírnál engem is a táblázatba? :lol:

bondi: mind a kettő vicces lenne :D , de én már rá álltam hogy fiam lesz, maradjon mostmár :D , ha az elején választani lehetett volna, lányt választok, de mosthogy tudom hogy fiú a 19.héttől kezdve, az orvos 100%nak mondta jó lenne ha nem változna meg a dolog :?

Kép
Kép
h. szilvi

Szly, köszi a friss táblázatot!

Kép
Kép
bondi

Szilvi! Írd meg az adatokat és beraklak!

Kép
szly27

kor: 29 év
hetek és a név, neme alúl
egy lány testvér
lakhely: szolnok
kórház: hetényi géza
kiírás:július 19

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, hát igen, az nagy meglepetés lenne! Tegnap, miközben széttúrtam a rózsaszín kupacot a turiban, jutott először eszembe, hogy mi a csudát fogok csinálni ennyi lányos cuccal, ha a 99% ellenére mégis fiam lesz? De végül is tesómék tutira lányt várnak, így lenne kinek adnom...

Kép
Kép
bondi

én csak azért aggódom hogy minden meglegyen, nincs kedvem egy egy hetes csecsemővel vásárolni járni :D , azt meg nem akarom hogy más vegye meg, ahogy elnézem mifelénk mindenkinek más az ízlése, inkább maradnék az enyémnél :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szly!

Köszi a táblázatot!!!
Nekem stimmel.. :wink:

Bondi!
Gratula a sógorodhoz! milyen szerencsések vagytok, hogy van kéznél egy ezermester.

Fura ez a tábli... Én a topic indulásától itt vagyok, és olyan sok névre nem is emlékszem... :oops: :oops: :oops: Mi lehet velük? :roll:
Vendég

Szly! Én 31+2 vagyok! :oops: :oops:

Tényleg sokan hiányoznak nem tudom mi lehet velük! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Most nincs időm írni, csak Szly-t szeretném megkérni, ha legközelebb felteszed a táblit írd bele, hogy Levente lesz a neve!
Nagyon szépen köszi és örülök, hogy "csak" ezért voltál távol!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát én is meglepődnék ha fiú lenne. Az elején nagyon fiút akartam (hát még a párom!!!!) illetve inkább kislánykorom óta arra gondoltam először csak fiam lehet (biztos mert két fiú tesóm van és nagyon szupi volt) de most....Nem adnám semmiért Dóri babát!!!!
Vendég

Na, én megyek. Összedobok egy pisit, aztán indulok a védőnőhöz. Szorítsatok hogy "csak" egy diétára ítéljen!
Aztán irány a doki!
majd este jövök, és mesélek! Remélem lesz mit! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Mennek a drukkok!

Csak így csenben súgom, hogy sztem meg fogják még egyszer veled ezt a vizságlatot ismételtetni.
20150601134430

sziasztok

szly nálunk is jo a név pedig nándor vagy csongor

Képimg][/url]
Kép
ronix

tényleg jo sokan vannak a tábliban :D

de nagyon sokan hiányoznak akiröl nem tudni mi van velük
mert régen jelentkeztek

lehet nem járnak már ide :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!
Az elején mindig nagy a fellángolás a táblába jelentkezéshez. SAjna más fórumokon is van.
Meg többen vannak zúgolvasók, akik csak olvasnak, vagy UH-k után írnak, vagy ha valamilyen kérdésük van.
20150601134430

Ma még nem írtam ezt, de nekem olyan vacak napom van...

Gyakran érzem azt, mintha Zsófi kapirgálná a méhszájamat. Sajnos nem tudok jobban fogalmazni ezzel kapcsolatban.
Olyankor szinte meg sem bírok moccanni, annyira kellemetlen.
Nektek is szokott csinálni ilyeneket a picúr?
Vendég

Marcsi!
Nekem is elég gatya napom van. A Kedvenc antiszociális állat kolléganőm megint felidegesített. :evil:
20150601134430

mária: persze, néha olyan érzésem van mintha ott lenne a lába :shock:
az enyémnek szerintem van egy mérőszalagja, hogy pontosan kitudja mérni hol fáj nekem a legjobban :? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

[quote="h. szilvi"] írta:h. szilvi
az enyémnek szerintem van egy mérőszalagja, hogy pontosan kitudja mérni hol fáj nekem a legjobban :? :shock:

Ez nagyon jó!!!!!
20150601134430

:D

Kép
Kép
h. szilvi

két napja fáj a hasamalja, persze azóta azt rugdossa :) , éjszaka, mikor miatta megfordulni se tudok, akkor a hólyagomat, min 2x :D , ha jobb oldalon fekszem akkor a jobb bordáimat, ha a bal oldalon akkor a bal bordáimat :D , ha a hátamra fekszem akkor fáj a hasam, ha hasra fekszem félek hogy elnyomom :shock: , így kitekeredett groteszk pózban alszom, ami megfelel a fiatal úrnak, ezzel az a baj hogy elzsibbadnak az ujjaim, de csak az ujjaim :shock:
hát ennyit a panaszkodásról :D

Kép
Kép
h. szilvi

Hát igen! Tényleg sokan régen jelentkeztek. De kitörölni nem akarom őket, mert hátha még írnak és nehogy valaki megsértődjön!

Kép
szly27

Marcsi!
két napja számítógépezés közben én meg úgy éreztme hogy a fenekemet bökdösi :shock: :lol:

most már én is látom a bébikét mikor mocorog
olyan édike :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Kimma!
Nekem hétvégén hullámzott a hasam. A férjem majdnem leesett az ágyról úgy nevetett.
20150601134430

Lányok, köszi a bíztató szavakat :D

Vidokata :D
Nagyon köszi a blogot. Elolvastam, és tényleg bíztató, ahogy náluk alakulnak a dolgok. Én most teljesen úgy érzem, nem lesz probléma :wink:

Kértétek, hogy tegyek fel képet, de nekem ez nem megy, mert a szekennerünk nem kompatibilis a laptiopunkkal. Digitális fényképezőgépünk nincs. Talán, ha valamelyikőnk telefonjával csinálnánk fotót, és úgy... :roll: Majd Apával összedugjuk a fejünket!!!

Szly :D
Köszi a táblicskut! Rengetegen vagyunk! Velem minden adat maradhat :wink:

Véda
Vendég

t.maria állítólag ha slaggal ilyenkor kicsit lefröcskölöd ha ezt csinálja, akkor egy idő után abbahagyja. Próbáld meg ezt. Nálunk a szomszéd kutyájával ugyanez volt, de egy másik szomszéd kicsit drasztikusabb módszerekhez folyamodott... Volt nála egy sokkoló és kipróbálta. Érdekes módon két nap múlva elpusztult a kutya... Ennek örömére pótolták kettővel... A szomszéd felé meg olyan falat húztak, hogy esélytelen átlátni is... De felénk meg marad a sima drótkerítés úgyhogy én élvezem a hangját. (Mert csak az egyiké elviselhetetlen, a másik kicsit mélyebb...)

véda d. tök jó hozzáállás! :) És szupi lehetett hogy láttad a haját :)

szly a 70 Ft tényleg semmi! Az a baj, hogy pesten a turkálók is drágábbak...

sorrend... A legdurvább, hogy az áprilisi topikban van egy csaj, aki januárban szült... Szerintem annál extrábbat nem nagyon produkált senki. Közülünk meg már talán senki nem tud...

Én amúgy egyenlőre úgy néz ki, hogy 38 hét 6 naposan fogok szülni. :)

kimma, nálunk is mondták másoknak hogy ne menjenek el. De mondjuk nekem csak egy órát kellett várnom, nekem nem is szóltak, csak a két órásoknak (akik ráadásul cukros lötyit ittak).

tök furi, most hogy fenn van a tábla, most látni csak hogy hány emberről nem hallottunk már egy csomó ideje...

terek.kriszti, megy a drukk!!!

amúgy én meg itt ülök a férjem munkahelyén mert várom hogy végezzen és mehessünk haza. Lemondták egy dupla órámat, úgyhogy jól nem tudtam magammal mit kezdeni. De legalább jöttem és olvastalak titeket.

Nagyon durva volt, ma előttem halt meg egy nő... Elütötte egy teherautó a bosnyáknál a piacnál... És a legkeményebb, hogy másfél óra múlva újra arra jártam, és már semmi nem volt ott, csak homok az úton... Bocsi hogy morbid voltam... Csak ilyenkor szerintem az embert minden szarabbul érint...

Amúgy meg én továbbra is úgy alszom mint a bunda. Nem kell kijárnom pisilni, nem gond az átfordulás... De hason már rég nem tudnék aludni! Marad a hát meg a két oldal. Bár állítólag a háton alvás nem tesz jót a picinek...

Na azt hiszem most ennyi. Még nézelődök kicsit a neten, aztán talán indulunk végre haza. Ide csak most ért a vihar, úgyhogy remélem mostmár tényleg jön egy kis eső a kertre, mert tegnap nem jött be a dolog.

Amúgy nálunk tuti nem fordulhat elő hogy lány, van egy olyan 4d-s képünk, amin csak a két lába van meg a kuki. :) Nagyon cuki kép. Majd otthonról megpróbálom feltenni. Már egyszer próbáltam, csak minden baja volt a gépnek. Nem tudom miért mert eddig minden más képet fel tudtam tenni.

Na most tényleg eldugulok. majd szerintem este írok még. :)

KépKép
muffin

VAgyok ujra en is. Kicsit kimerultem. Nem is a kisfiu elhozatala a sulibol volt a faraszto, hanem gondoltam olyan jo az ido gyalog megyek egy megallot, aztan elcsabultam par boltra- de csak szemlelodtem:ezt ugy tudtam elerni, hogy nem volt nalam penz:)- aztan megeheztem, majd mire az Orsre ertem esni kezdett, igy vartam kicsit az Arkadban, de tiszta hullakent estem haza, viszont nem aztam el, azota meg dorog es esik, brrrrrrrrr.
A nap jo esemenye, hogy megerte packazni az Allamkincstarral( mint minden evben visszakuldtek a tamogatas kerest, hogy hibas, bla bla)mert megkaptuk a gazar es a tavfutes tamogatast is:) Ez nagyon tuti, mert a futes szamlank 21ezernel szokott kezdodni sot a gaz is utoljara eleg magas volt, meg hat azt folyton emelik. Igaz az egyiknel a tamogatas 1100 Ft a masiknal 1600, de legalabb ennyi.
A rosszhir ugyis az, hogy hiaba jartunk vegig okosabbnal okosabb embereket azzal kapcsolatban szamithatok e gyed-re a vegeredmeny az, hogy nem. Mert a szules idejen nem leszek biztositva( illetve csak ugy hogy csekken fizetgetem a Tb-t) az elmult 2 evben csak kulfoldi bejelentett munkam volt, illetve az egyetem.
Szoval marad a gyes, vagy valaki bejelent szules elott. Arra meg nem hiszem talalunk embert:(

JA es a selejtezest is megcsinaltam a szekrenyben, annyir uhamtol kell megvalnom, mert elkepzlhetetlen hogy valaha meg xs-es felsoket illetve 34es nadragokat hordjak:(
MEgprobalom eladni oket, csak en nem tudom miert soha senki nem licital a teszveszen a cuccaimra:(

Tovabbi johir, lehet sikerul hordozot vennunk 15ezerert, ami a vazra csatlakoztathato, bar a vaz sincs meg meg, de kb 95% hogy azt a modellt akarjuk.... Neeem tudom, nem hittem hogy ennyire nehez lesz. tudtam hogy a legsarkallatosabb pontja a babakelengyenek a kocsi lesz, de ennyire....

Megyek odarakom a holnapi etelt, kapros hal lesz- a receptet dodo nak koszonhetem- de aztan jovok vissza:)
Vendég

sziasztok,
vagyok én is... mindjárt visszaolvasok (vasárnaptól!!!).
De: tegnap voltam a dokimnál, és volt néhány "híre" számomra.
1. Megszűnt a Schöpf-Mérei kórház, úgyhogy máshol fogok szülni - valószínűleg a Nyírő Gyulában, csütörtökön megyek és megszemlélem, cukorterhelés közepette :?
2. a méhszájam rendben van - de 3100!!! A doki meg sem említette, én kérdeztem rá, amikor láttam, hogy beírja. Azt mondta, nem érdekes, csak ne cipekedjek-rohanjak... köszi...
úgyhogy csatlakozom a 3100-asok klubjához én is.
Persze ma takarítottam, már megjelentek nálunk a hangyák (köszi a sütőpor-ötletet utólag is, bevált!), muszáj volt.

Na, visszaolvasok, aztán még jövök!

Ne sétikáljatok, mindjárt leszakad az ég... legalábbis itt, a Hűvösvölgyben

KépKép
szkagi

ezt en is mindenutt olvastam nem jo a haton alvas, ehhez kepest majdnem mindig arra ebredek, hogy haton fekszem. es ez ellen nem igen tudok mit csinalni, amig elalszom oldalt fekszem, de hogy alvas kozben mit csinalok, azt nem tudom kontrollalni.

muffin: nem tudom Bp melyik reszen laktok, de itt tegnap is esett, ma is, nem is kicsit most is dorog es villamlik.

ebben a nagy borongossagban egy jo habos capuccinot iszogatok:)

nalunk sajna nem biztos a neme, de mivel mar ketszer lanynak josoltak inkabb, mint fiunak, igy a lanyra vagyunk ugy igazan beallva. De parom mondta ne szolitsam neven, mert mi van ha megsem lany.Igy tok nehez! Nem mondom hogy csalodottak leszunk ha fiu- bar fiunevunk meg mindig nincs teljesen lefixalva- de jo par holmit akkor tovabb kel ajandekozzunk az bizti:)
Azert en meg bizom a 30 hetesben! HAtha kicsit mashogy teszi a labait....
Vendég

a 3100as mehszaj miert baj? nekem amiota nezi az van beirva, de meg soha nem mondta hogy ne lenne jo, sot azt szokta mondani gyonyoru!:)
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza. Gyorsan írok, aztán visszaolvasok.

Bejártuk a Józsefvárosi piacot. Vettünk pár babacuccot, íme:
Kép

És még egy hálóinget köntössel nekem. Nem gombos elől, de mivel pántos, trükkösen elő lehet szedni a cicit, direkt kipróbáltam! :lol:
Kép Kép

Voltam nődokinál is. Méhszáj 3100 :? , amúgy minden rendben. Nem egy paráztatós doki, azt mondta ez még semmi, bár nem ártana ha most már tényleg pihennék néha egy kicsit :roll: . Jah, kérdés: úgy fogalmazott, hogy a külső méhszáj van nyitva, de a 2. szám nem a belsőt jelenti :?: :?: :?: Lehet hogy rosszul gondolom, de segítsetek már légyszi!

És még egy kérdés mindenkihez! Nagyon aggódom az egyik barátnőmért, aki kb 5-6 hetes kismama lehet, fölvázolom a szitut, hátha tudtok valami okosat mondani! Angliában lakik, ahol köztudottan mindenki nagyívben szarik a "kisterhesekre". 2x is pozitívat tesztelt, tehát ez rendben. Viszont nagyon-nagyon görcsöl már legalább egy hete. Néha alább hagy, de aztán megint fölerősödik a fájdalom, annyira hogy éjjel is fölébred rá. Én nem hallottam még hogy valakinek ennyire fájt volna az első hetekben a hasa, ezért mondtam neki hogy menjen el dokihoz. Egyelőre csak körzetihez jutott el, aki csak megnyomkodta a hasát és azt mondta biztos nő a méhe. Szerintem ez még korai lenne... 3 hét múlva kell mennie védőnőhöz, de nyilván ő sem fog tudni okosabbat mondani. Viszont én arra gondoltam, hogy esetleg nem lehet hogy méhen kívüli a terhessége :?: :?: :?: :?: :?: :?: azért görcsöl ennyire??????? Nem mertem ezt még mondani neki, nem akarom beparáztatni. Egyébként nagy gáz esetén kórházba bemehetne esetleg, de ott nincs magán nőgyógyász vagy ilyesmi. Gondoltam még mielőtt bezavarom a kórházba kikérem a véleményeteket, hátha valaki járt már így, vagy hallott ilyesmiről.

Előre is köszi a segítséget!!!
Vendég

Anyjuk! A 3100 azt jelenti hogy kinyílt a külső méhszáj. Az egyik dokinál ez ágynyugalmat követel, a másiknál meg nem jelent semmit. Nekem 2100 volt legutóbb, vagyi nem csak nyitva van, de meg is rövidült.

Kép
szly27

Sziasztok!

Anyjuk!
Jó hogy említed a kapros halat...ezer éve nem csináltam....na de majd jövő héten egyik nap! :)
Én ma krumplilevest csináltam meg lasagne-t sütöttem.... meg csináltam megint olyan kivis-krémes hűtős sütit...persze megint nem kivivel, hanem friss eperrel! :)

Nekem ma elég pörgős napom volt.....délelőtt suliban voltam, utána mindenhol felsöpörtem, felmostam..mosogattam, sütit csináltam, főztem, fürdőszobát takarítottam..... most délután ültem le. Ha hazajön párocskám, akkor megyünk egyet sétálni, mert olyan szép idő van!!

Hát én pl nem tudom hogy nekem milyen a méhszájam....egy belső vizsgálat nem volt még itt.... szinte ami vizsgálatnak mondható, az eddig az volt amit tegnap mintákat levettek (MRSA) - hasonló vírus mint a Streptococcus fertőzés..... ez is egy ilyen húsevő....ami van akinél semmi tünetet nem okoz, de pl szülés közben gondot okozhat a baánál...legyen az bármi, akár még agyhártya gyulladás is! Azt mondta a nő annak kell levenni ezt a mintát, aki az elmult 5 évben volt korházban (nem szülés céljából) 24 óránál hosszabban.... hát nekem 2006-ban a balesetemkor 3 napot benn kellett töltenem. igy most vett orrváladékot, torokváladékot, és a gáttájékról!

d.dodó

Valaki könnyű bkocsit keresett, mondjuk nem ismerem közelről, de ezt találtam:
http://www.vatera.hu/jane_carrera_babak ... 57474.html

potyka

Szly, ez nagyon érdekes, mert nekem a kiskönyvemben végig 3100at írt és azt mondta minden alkalommal, hogy tökéletesen zárt a méhszáj :shock:

Most megtaláltam azt a füzetet, amit a védőnő adót és amiben benne vana kezdőcsomag :) de ahogy olvasom csak az adhatja le, aki a 3.trimeszteben van???tehát a 28hetet elkezdete vagy betöltötte???

Mik vannak benne? Cumi meg ilyenek?
magdolnam

Vera, ez a görcsölés nem hangzik jól, sztem ügyelet ott is van, menjen és panaszkodjon erősen. Legfeljebb fölöslegesen megy.

Nekem sem néznek méhszájat, de mondjuk mindig van Uh (igaz pont Uh gyakorisággal járok, azaz 12 hetes, 18 hetes, most meg majd a 28 körüli, és akkor cisnálják a vércukrot is, de azt is úgy, hogy itthon reggeli, ott vérvétel, és ha eltérés van, akkor a klasszikus). Szóval azt gondolom az UHn vmi ebből a méhszáj dologból is látszik. (Más kérdés, hogy eddig mindig tök zárt méhszájjal mentem szülni is ugye, így ebből a szempontból tuti nem érdemlek kitüntető figyelmet).

potyka

wera!
itt is az a szitu, hogy a 12. hétig meg sem néznek még akkor sem ha barnázol, vérzel... mi akutra rohantunk be a párommal mikor a 9. héten elkezdtem barnázni.....se egy vizsgálat, se egy uh, semmi...azzal magyarázták, hogy valószínű csak a lepénytapadási időszak van...... ez oké is lenne... de van egy magyar csaj (egy szinttel jellebb lakik) és +-at tesztelt..... és még jó hogy pont utána héten mentek haza.... nem fájt semmije, de barnázott ő is.... otthon elment dokihoz.... kiderlt, hogy méhen kívüli, és ki is kellett neki venni a petevezetékét. Szóval ennyi erővel mikor én barnáztam, akkor velem is lehetett volna akár ugyanez a szitu...... de őt sem vizsgálták meg itt!!!

d.dodó

potyka!
Én hiába voltam ügyeleten akut rendelésen...rohantunk be.... erre azt mondja a nő, kértünk időpontot telefonon?? Mert a doki már megy haza.... mondom viccel, időpontot, mikor 15 perce vettem észre hogy barnázok?? AKUTRA IDŐPONT?? Hú, olyan ideges voltam akkor!!!!!

d.dodó

Sziasztok!

Wera: nagyon jó cuccokat vettél. Nekem is pont olyan köntösöm van hálóinggel csak barack színű!
A babarucik mennyibe kerültek ha nem vagyok túl indiszkrét?

Alvás: lassan én sem tudok sehogy aludni, mert háton nekme már nem kényelmes, érzem, hogy nyom ésrosszul érzem magam. Oldalt meg mindigis utáltam aludni és ráadásul mindig elzsibbad valamim! :( :( :( . Ja és pisilni is kell legalább 3x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:55-kor.
Vendég

Dodó - na pont ettől félek én is!!! Ok, nem barnázik, de ez a görcsölés... szerintem tuti nem oké! :cry:
Vendég

potyka: koszi alinket akocsirol, nem is rossz, sot nagyon konnyu
konnyebb mint amit mi neztunk....
Vendég

sziasztok!

magdolnám! én már kiváltottam a csomit és szó nélkül ideadták, ugyhogy váltsd ki nyugodtan.

3100-as méhszáj, nekem is volt már de nem aggódott érte a doki. igy hát én se. főleg hogy engem nem is igazán visel meg a terhességem, igy néha egy két fájás itt-ott nem aggaszt. meg már betudtam a növésnek, mert mikor néha fáj 1-2 napig max. utána a párom mindig megjegyzi hogy már megint nőttél :D meg persze én is látom.

nagyon tündéri kis ruhákat vettetek. nagyon szuperek! főleg a 70 ft-os :D
én még mindig a hazahozós ruhánkat keresem. azt szeretném szép kékben :D eddig kéket nem nagyon vettem. ugyhogy igazán ránkfér egy kék hazahozós ruci :D

táblázat! nekem van BENCEm. ugyhogy ha azt szly javítanád, megköszönném. más nem változott. ( a szülést a 4-d-n előrébb hozták, de azt ne javítsd mert szerintem sem annyi, meg eddig az összes többi uh, védőnő, doki is a 24-et mondta.)

wera! bnődnek a fájásaihoz sajnos nem tudok mit szólni, de azt én is hallottam hogy akkor görcsöl meg fáj ennyire ha méhen kívüli terhesség :(

ugy vettem észre, hogy irtatok a receptekhez is, ugyhogy még azt átbujom :wink: :lol: hátha lesz valami fini benne.

még irtatok jo sokat, de nem jegyzeteltem és nem emléxem hogy melyiket ki irta :oops:

cukorterhelés. én olyat még nem hallottam, hogy egy kismamára "rákényszerítik" hogy ott dekkoljon 2 óra hosszat. annyira szerintem nem torzít az eredmény!!!! ez hülyeség, és nem is lehet egy fenékkel annyi időt végigülni!

nah most rólam töményen :D vagyis rólunk.
lakás csilli villi. anyukám jol elfáradt szegény. ugy sajnáltam. meg persze én is, mert nem csak dirigáltam :D
jah és reggel 7-8-ig wc-n csücsültem, mert rosszul voltam. felkeltem, elkezdtem görcsölni... kínzott-kínzott aztán 1 óra kínszenvdés után jött a megváltás. szerintem a tegnapi nap nagyon betett. ebédre ettem csak tojáslevest meg vacsira egy csirkecombit rizibizivel. estére eléggé bekajáltam, ugyhogy szerintem az viselt meg reggelre.
ne tudjátok meg.. a víz csak ugy vert. tusoltam vagy 2-3 alkalommal reggel! de mig ki nem jött... nem kívánom senkinek se.
aztán elmentünk vásárolni (voltunk 2-3 helyen, meg közben néha ittthon a cuccokkal) mert ki voltak fogyva egy kicsit a készleteim. egyszer alig értünk haza... megint iszkiri volt.

de már jobban vagyok. habár enni ma még csak reggel ettem vajaskenyeret, meg most az előbb haraptam egy fél vajaskenyeret. de ezek hálistennek már bent maradtak.

bocsi hogy hosszu voltam, de nyusziapu még nincs itthon hogy neki panaszkodhassak... :(

mindenkinek további szép napot!

jah itt is be van borulva. habár esni nem esik, de csunya idő van :(

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?