Sziasztok!
KEPZELJETEK, ITT HAVAZIK!!!!
Bar nem vagyok nagy telimado, de ez olyan szep!Es ugytünik, hogy a földön is megmarad.
Forti!
Remelem, Levinek segit az uj kup es hamarosan hajlando lesz legalabb inni. Az eves nem is olyan lenyeges, de a folyadek...föleg a laznal. De hat ezt tudod!
Szoval sok gyogypuszi Levinek
!
Mi jövö hetfön megyünk orvoshoz, akkor kapja Rebi a 15 honaos oltasat is. Aaronnal annak idejen nem volt semmi, remelem, most Rebinel sem lesz!
Rebek egyebkent fantasztikus, mindenhova felmaszik es bemaszik! Tegnap mentem a gyerekszobaba, mert halottam, hogy arrol jött a hangja. Benezek, nem latom sehol. De latom, hogy a ruhasszekreny ajtaja nyitva...Rebek benne all az elsö polcon(ami csak 20 cm magas, mert ala a cipöket szoktam tenni), kapaszkodik az egyik kezevel a keresztrudba
, amin az akasztos ruhai, kabatok, stb. vannak es a masik kezevel meg pakolja onnet le a ruhakat....ES KÖZBEN VIGYOROG!!!
Es egyebkent is mindent fel akar venni, ha csak a karjara huzza, vagy a fejet dugja bele, az is mar megfelel. Mindegy, hogy az egy pulloverje, vagy Aaron pizsamanadragja, vagy a sapka. Ma mondjuk Aaron tavalyi cipöjet akarta a fejere venni! Es nem sikerült neki...
DE amikor a szaritogepböl kivettem a felig szaraz kombidresszet, azt is elkezdte a fejere huzkodni, bar volt mar rajta egy...söt egy pullover is!
Ja, es szokott velem jönni WC-re...
...mindig megbeszeljük, mit is latni a WC-ben es ha olyat kakilt, a pelusbol azt is be szoktam dobni, ugy, hogy ö is lassa.(csodalkozva kialtja: KAAAA!) Es le szabad huznia...
Ma megkerdeztem töle, hogy hol az ora, odamutatott, es ha megkerdezem, hogy hogy csinal az ora, erre azt mondja par napja, hogy: "kikk-kakk, kikk-kakk" - olyan edi!!!
Ilke!
Ne izgulj, Lili biztos megint rakap a kajalasra! Mi sem vagyunk mindig egyforman ehesek! Napszaktol es naptol is függhet!
Rebi egyebkent meg nagyon sokat cicizik, es enni csak neha eszik sokat...Majd valamikor raszokik...Fura lenne, ha az erettseginel is mennek szoptatni...
Beszti,
jo azert nekem is neha türelem kell ahhoz, hogy mar megint leüljek/feküdjek szoptatni. De azert meg mindig jobb, mintha cumisüvegeket es cumikat kene sterilizalnom es tapszert gyartani(bocsi tapszerezös anyukak, nem elitelni akarok, csak hat ez a teny)!
De ahogy rajtam tud logni, az neha teher. Van amikor a WC-be menekülök..föleg, amikor meg Aaron is akar valamit es epp a fejem tetejere kezd nöni a dolog..De ez azert nincs tul gyakran.
Conti,
lehet, hogy igy adja Betti a tudtodra, hogy unalmas a vacsora es valami valtozatossagot szeretne
!
Nyanya!
En is megcsodaltam a pancsolo Balazst!
Nem semmi, felidös terhesen vakbel mütet! Biztos izgultal nagyon! Szerencse, hogy minden jol sült el!
Rit,
nagyon jo ötlet ez a barlangozas. Marmint, ha az otthoni szaraz levegö mellett, tuti jot tett Neked is es Dodonak is! Mar megkezdted barlangassza kepezni...
Joccakat,lehet, hogy holnap szankozunk?
Kryss&Rebek